עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. צריך מארז שיכיל בתוכו את הכרטיס בלי דאגות, שיהיה איכותי כלומר מארז לא ג'נרי של חברה לא מוכרת. במידה ואין כזה מארז אני מעדיף ל קנות את ה AURORA החדש ולקנות GTS במקום. מה אתם חושבים.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 19:43:18 אני מצטער שאני צריך להקפיץ. :-\העניין הזה ממש דחוף אני צריך את העזרה שלכם ואת התשובות היום. מצטער בשנית.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  2. אני כרגע במהלך בניית מפרט כאשר החלקים האחרונים שנשארו לי הם ספק ומארז. המחשבה הראשונה שלי הייתה על מארז SONATA 3 יחד עם ספק הכח המובנה באותו מארז אך לאחר קריאת מספר ביקורות וחיפוש בפורום הנוכחי התרשמתי שבחלק מהמקרים עדיף להוסיף כסף על מנת לרכוש ספק כח בעל נצילות גבוהה לשם חסכון בחשמל ובכסף ולשם קבלת יעילות מקסימלית. האם אכן מתקבל חסכון משמעותי בחשמל לאורך תקופה של כמה שנים בעקבות שימוש בספק בעל נצילות גבוהה או שמא מדובר בחסכון של כמה עשרות שקלים לאורך אותה תקופה ואשר אינו מצדיק רכישה של ספק יקר? הנה המפרט המקורי המתוכנן (לכאורה מדובר במפרט שאינו צורך הרבה חשמל אך התכנון העתידי הוא להוסיף עוד שני כוננים קשיחים בנפח 320GB/500GB ובמקרה הצורך לצרף כרטיס מסך כדוגמת ה-AMD HD 34…

3. חחח משהו מוזר יש לי מארז פשוט של ליאן לי ואני כבר חצי שנה סובל ממנו חחחח עכשיו התחילו שריקות מעצבנות כאלה בגלל שאין שום דבר שמונע ויברציות כול החומרה מאוד שקטה אבל המארז עצמו ממש לא חשבתי לקנות CM 690 אני יודע שיש יותר טובים אבל מבחינה תקציבית הוא נכנס לי יופי מצד שני אני אתצרך להוסיף לו מאוררים שזה עוד 200 שקל אז חשבתי לקנות אנטק 902 מה עדיף מבין ה 2 והשאלה הכי חשובה מכול החיפושים שערכתי בגוגל לא מצאתי מה הגודל בפנים בתוך המארזים ועם הקירור של הכרטיס מסך שלי יכנס ל 690 \ 902 ? יש לי את הקירור הזה הקטע שהוא יחסית הרבה יותר גדול מ GTX260 רגיל המידות שלו 287 L x 104 W x 54 H mm אז זה מאוד חשוב שהוא יכנס למארז בלי שאני אצתרך לעשות לו מודיג חחח מכול…

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by galweb,

לא ברור מדוע יש כאן מחירים מופקעים על הספקים של Corsair, בחו"ל יש עליהם אין סוף מבצעים והחזרים - בארץ - נאדא. 114$ ל-Corsair TX750W, אז למה כאן 1000 ש"ח פלוס ??? טוב, או שמישהו יצביע על מקור טוב לרכישה בארץ, או אם יש אלטרנטיבה זולה יותר בעלת ניצולת, איוורור ורמת שקט דומה.... בכל מקרה תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by J S Bach,

היי, האם קיים מארז בעל חלוקה פנימית ואיכות בנייה המשתווה למארז של אפל למק פרו שבין היתר תואם גם מגוון רחב של חומרה? (חוץ מגדלי לוחות האם, אני מניח) בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  6. שלום,יש לי שאלה- האם הGigabyte Poseidon או הTriton יהיו מספיק גדולים בשביל להכניס בהם בעתיד כרטיסי מסך גדולים ושאר רכיבים (בטווח של בערך 3-4 שנים)? אני יודע שאי אפשר לחזות את כל זה מעכשיו, אבל אני בכל זאת מחפש מארז שיהיה גדול על מנת להכיל בתוכו מעבד מרובע ליבה (אם אני אשדרג בעתיד), וכרטיסי מסך גדולים (DX10). כרגע הPoseidon יתאים ל8800GTS שאולי אקנה, אבל אני מחפש מארז שיתאים ל3-4 שנים הבאות בלי שאני אצטרך להחליף אותו. השאלה שלי היא, האם יש כזה דבר, האם הPoseidon יספיק (מה שלא נראה לי), וכמה בערך (אם זה אפשרי, כמובן) מארז כזה אמור לעלות. התקציב שלי כרגע הוא בערך 400-500 ש"ח למארז, אבל אני מקווה שזה יספיק לרכיבים גדולים ל3-4 שנים הבאות, ואולי אף יותר. מפרט המחשב …

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by kobi10,

אני רוכש מחשב חדש ורציתי לשאול האם מארז גדול הכולל שני מאווררים מתאים לו או שיש צורך ביותר מאווררים. המפרט הוא: מעבד intel core duo e6400 לוח אם gigabyte 965p-ds3 כרטיס מסך nvidia 7600gs 256mb זיכרון ocz 1gb dual ddr2 667mhz דיסק קשיח w.d. 160 gb sata2 7200 rpm

8. שלום, האם NZXT Source 210 Elite יתמוך בASUS GTX570 DirectCU II שבא עם 2.5 סלוטים? זה לא יגזול מקומות חיוניים כמו חיבור HDD?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  9. מעוניין לדעת איזה ספקים טובים ומומלצים יש בכוח 750 ומעלה אני צריך את זה למערכת חזקה מאוד של דוד שלי יש לו שני 8800GTX (אחד קיבל ב500 שח הכלבלב) כל שאר המערכת בOC היה לו 600 של TT והוא נשרף צריך עזרה חייב ספק שיחזיק את המערכת המפלצת הזאת!!!!! נ.ב. חייב לתמוך בSLI

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by BladeRunnerSting,

שלום, האם ספק של 625-650 וואט יספיק לי למערכת עם המעבד הזה והכרטיס הזה או ללכת על ספק של 750? המטרה היא גם לעשות OC עד כמה שאפשר לאיזור ה4 ג'יגה למעבד...

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by AKIRA972,

תקציב ~ 500 שח בונה HTPC - צריך ספק כמה שיותר שקט עד ~ 500 שח

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  12. שלום אנשים צריך המצלצה למארז שוכב ל HTPC תקן ATX. לפי מה שראיתי המארזים ממש גדולים הדבר היחיד שחשוב לי שיהיה הכי קטן שאפשר. תקציב 700 ש"ח טנקס

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  13. שלום לכולם, הזמנתי אתמול מחשב עם המארז הנ"ל. המוכר יידע אותי שיש לו רק מאוורר אחורי,אבל טען שאין לי צורך במאוורר קדמי,מכיוון שזו מערכת שהיא די Low-Middle-End(מעבד corei3). מאוורר של CoolerMaster עולה עוד 88 ש"ח,והעסקה כולה מתבצעת ב-12 תשלומים שווים,אז אם אני מוסיף אחד,מדובר על עוד כמה שקלים בודדים כל חודש. האם כדאי להשקיע קצת יותר ולרכוש גם מאוורר קדמי,או שזה לא ממש משנה? המחשב נמצא בתוך חלל פתוח,כאשר כ-20 ס"מ מאחוריו יש קיר. בתודה מראש, יוחאי.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by averaraz,

קניתי אתמול את הספק antec trio 430 היום פתחתי את האריזה וראיתי שהכבל המצורף הוא כמו בתמונה המצורפת(כלומר לא מתאים לשקע סטנדרטי). האם יש בעיה להחליף את הכבל שהגיע עם הספק בכבל סטנדרטי שמגיע בדר"כ עם ספקים? ובכלל למה הספק מגיע עם כבל כזה ולא עם כבל "רגיל"? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by justblack,

הי חברה לאחרונה קניתי מחשב חדש עם: Q6600 , 2 גיגה זיכרון, HD 500 גגה + 320 חיצוני 2600XT - כריס מסך LIBERTY 400 + מסך CRT 17 מבדיקה שערכתי כאן הבנתי שאני צריך UPS עם 750VA. על מה אתם ממליצים בתקציב של עד 500? בנוסף יש UPS שגם יכול לגבות LCD 32 אינץ? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by yuvalaba,

האם כדאי לשם פילטר מבחוץ על הפתח של מאוור הספק בכדאי למנוע אבק.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by The-Q,

יש ברשותי ספק Advice E-Com 600 ומחשב: Intel Core Duo e6420 Nvidia 8600GTS 2 * HD GigaByte DS3 ספק גנרי 350W האם האל פסק יוכל להחזיק את המחשב? (3 דקות מספיק) יכולות לצוץ בעיות בעומס מלא? אם כן, מה הפגיעה האפשרית. במידה ולא מספיק, איזה אל פסק כן יכול להחזיק מחשב כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  18. טוב חבר'ה בעוד כשבועיים אני קונה מחשב חדש הנה המפרט במלואו . מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1591 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1211 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1058 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1514 דיסק קשיח: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤408 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ¤127 זיכרון: OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL 9-9-9-20 - GOLD EDITION : OCZ3G1333LV6GK אחריות: ללא הגבל…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by g-a-l,

בחנות שאני קונה ת'מחשב אין את הספק ליברטי 400 האם Thermaltake TR2 Power 420W W0061R מספיק לOC עתידי או לא ?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  20. האזטק הוא 420 וה690 הוא 440 עכשיו אני מטלבט איזה מהם לקחת(מבחינת יופי האזטק לוקח) עזרה?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  21. Started by Track,

איפה בארץ אני יכול לקנות מארז פלסטיק שקוף? לא מצאתי כזה באף חנות. תודה.

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by babu,

חשבתי על CORSAIR TX750 חשבתי על COOLERMASTER REAL POWER PRO 750W או THERMALTAKE THOUGHPOWER 700W מי מהספקים שנתתי מודולרים? יש אולי עוד איזה ספקים 700/750 טובים שפספסתי שהם מומלצים?

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by RETMIX,

המחשב עם מפרט ממוצע, עם ספק כוח- SEASONIC 400W SS-400ET אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל9800 GT, האם הספק הנ"ל יספיק לו

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by Gritzman,

חשוב שיהיה לו פילטר בכניסת אוויר ושהחיבורי USB הקדמיים יהיו בחלק העליון.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by GGuyZ,

אני זקוק לשני מארזים בתקציב הנ"ל. העדיפות היא למארזים 'מצועצעים', כלומר יפים בעלי חלון ושמושכים את העין. ההתלבטות היא בעיקר בין NZXT Apollo, NZXT Lexa(steel), Thermaltake Soprano RS 101. בכל מקרה, אם אני לוקח את אחד המארזים הללו, אני מעדיף שהשני יהיה בטווח המחירים הנמוך(200-250), ושם מצאתי רק את הRaidmax Tornado. ההמלצות מספרות שהוא לא משהו בלשון המעטה(שביר, בעייתי להרכבה וכו'), ולכן אשמח לשמוע הצעות אחרות.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים