ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
יש שני דגמים כאלו הרגיל וQ-FAN מה ההבדל? האם יש ספק באותו מחיר אולי טיפה לחרוג שהוא יותר טוב ? מפרט בצד - הספק נקנה בשביל - OC לE8400 על הלוח אם Asus rampage / X48 dq6 gigabyte CF בעתיד של 4870 וזכרונות חדשים של GSKILL 2X2GB BLACK PI תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה...אני קונה מחשב ואני מלבט בין שני ספקי הכח הבאים: אנרמקס PRO82+ 525W מול קולר מסטר eXtreme Power Plus 600W ...העניין נובעת בעיקר מהעובדה שהקולר מסטר עולה 380 שקל ונותן 600 וואט לעומת האנרמקס שעולה 550 שקל ונותן 525 וואט...יש לציין שאני מתכוון לבנות מחשב עם מערך קרוס פייר של שני 4770...נטיית הלב שלי היא ללכת עם הקולר מסטר...מה אתם אומרים זה בחירה טובה? האם ההבדלים ביניהם עד כדי כך קריטיים? להלן קישורים למפרטים שלהם http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_56&products_id=146 http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=22&id=5906
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה למארז mid tower ללא ספק, עבור מערכת מבוססת AMD 5900X , ללא כרטיס מסך נפרד . המארז ישב על מדף גבוה, כך שלא מעוניין שיהיו כפתורים, סלוטים או פתחי אוורור/פילטרים בגג המארז. רצוי שלא יהא עם דלת שקופה .
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מתכוון לקנות מחשב עם המפרט הבא: (נראה לי שזה מספיק מידע בשביל לבחור ספק) Intel® Core™ i5-750 Processor (8M Cache, 2.66 GHz)1 מעבד ASUS P7P55D לוח אם - קישור - http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ SAPPHIRE HD5770 1G DDR5 Phoenix version (New Edition)1 כרטיס מסך אני לא מבין בכלל במארזים וספקים, חשוב לי שהמארז יהיה טוב מבחינת אוורור (כבר קרה לי בעבר שהמעבד נשרף מרוב חום) וכמובן שהספק יהיה טוב בשביל המפרט שאני קונה... התקציב הוא מקסימום! 700 שקלים בשביל המארז והספק יחד. מקווה שזה מספיק, כי גם זה כבר ממש יקר בשבילי, אם יהיה משהו טוב בפחות כסף, כמובן שעדיף... ועוד שאלה כללית, האם מארז עם יותר מאווררים הוא בהכרח מקרר יותר טוב? (יודע שגודל המאוור…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המחשב לשימוש ביתי . האם יש הבדל מהותי בין הדגמים 370 EG375AX-VE ENERMAX NOISETAKER לבין הדגם EG375P-V ?[br]פורסם בתאריך: 20.06.2007 בשעה 08:26:52 האם הספק מתאים למארז COMPUCASE 6A19B ?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כנראה כבר יום ראשון אני הולך להזמין מאיבורי את המחשב הבא:: amd dc 4200 לוח אם:asus M2NPV-VM קינגסטון 2x512 667 wd 160 gb ואני רוצה לשדרג את המארז שהם נותנים, אם מישהו מכיר את המארזים שיש להם ויכול להמליץ על מארז כולל ספק עד 300 אני אשמח. המחשב הוא לילד בן 11 בעיקר אינטרנט הורדות ודבריפ פשוטים ללא משחקים כבדים. אני חשבתי על המארז הבא:FOXCONN TLA+ 397 + 300W אבל אני לא בטוח שהוא מספיק ואם לאיבורי יש את המארז הזה.
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני מקבל הרבה הודעות מהכרטיס מסך שהספק שלי לא מחזיק מעמד, אז החלטתי להחליפו. כרגע מדובר בספק ג'נרי הטוען ל-400W מפרט: מעבד Athlon XP 1800+ כרטיס מסך GF6600 GT AGP 128MB 256MB Ram לוח אם Epox 8kt9a הקאטצ' הוא גם שהספק אמור להתאים גם לשדרוג הקרוב שכנראה יכלול: כאשר הדבר היחיד שישאר הוא הכרטיס מסך. והמעבד/לוח אם/זכרון יוחלפו לתצורה כלשהי עם מעבד אתלון 64 ואחד ג'יגה זכרון. כמו שכתוב בכותרת עד 300 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה לי שקניתי ספק לא מתאים. לוח האם הוא P4i65G. ללוח אם חיבור אחד של 20 וחיבור אחד של ארבע. החיבורים רחוקים אחד מהשני. הספק הישן שהיה מחובר אליו היה כנראה גנרי (Sunshine 400W. הספק החדש שקניתי הוא ה FSP-350-GLN. החיבור הגדול הוא בעל 24 (חוץ מגיד אחד שחסר - כנראה זה בסדר לפי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179687.0 ) החיבור הקטן שונה, במקום ארבע יש לי שמונה. מה אתם אומרים, צריך להחליף ספק?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היא הכי טובה. Cooler Master . Enermax. HEC. Thermaltake Silent תודההההההה.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כלומר, הוא יתאים גם למחשב עם חיבור של 20 פינים בלוח ? וסתם לידע כללי - האם בכלל קיים ספק בתקן ATX 2.xx שלא תומך אחורנית בלוחות עם חיבור 20Pin?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לשימוש משרדי עם כרטיס טלויזיה. תקציב למארז - פחות מ300. האם יספיק לי מארז עם 300W כגון HEC 6C28 / 6K31 / 6K60 או שעדיף מארז 400W של JSP-TECH ?? מה שחשוב לי זה אוורור ושקט. (אני ממש לפני קנייה באתר, בבקשה תענו לי מהר... )
-
- 13 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות NZXT Apollo, או NZXT Lexa BlackLine. עכשיו, לפי מה שהבנתי הם אמורים להגיע עם מסך שכותב מה הCPU שלי, מהירות מאווררים וכו', נכון? זה באמת מגיע אם זה או שאני צריך להוסיף כסף?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני צריך ספק כוח שיתאים למערכת הבאה: AMD ATHLON X2 6000+ כ.מסך GEFORCE 8600GTS 256MB רצוי מחנות WWW.KSP.CO.IL או WWW.PANDAS.CO.IL תודה רבה חברים
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום. אני אישית לא מכיר את החברה [וזאת לא חוכמה - אני ממש הדיוט בתחום], אבל אשמח לדעת מה דעתכם. תודה מדובר ספציפית על ספק הכוח COUGAR CMX 700 תודה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי, האם קיים מארז בעל חלוקה פנימית ואיכות בנייה המשתווה למארז של אפל למק פרו שבין היתר תואם גם מגוון רחב של חומרה? (חוץ מגדלי לוחות האם, אני מניח) בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר למחשב אבל אני צריך מאוורר שלא עושה בכלל אני צריך שני מאווררים עד 100 ש"ח. ושלא יהיה אם אורות. יש דגם מסויים של מאוורר שמומלץ? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
חשוב שיהיה לו פילטר בכניסת אוויר ושהחיבורי USB הקדמיים יהיו בחלק העליון.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס מסך משהו כמו 4870...ואני לא כ"כ יודע על המחירים של הספק.. אז תיתנו לי אופציות בלי תקציב אבל משהו סביר
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז וספק בתקציב של 500 ש"ח בערך. חשבתי אולי לקנות את ה-NXZT GUARDIAN אבל מחירו 350 שקל וזה לא מעט. האמנם אפשר לחרוג מעט מהתקציב. מצורף, המפרט של המערכת אליה מיועדים הספק והמארז. תודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
חחח משהו מוזר יש לי מארז פשוט של ליאן לי ואני כבר חצי שנה סובל ממנו חחחח עכשיו התחילו שריקות מעצבנות כאלה בגלל שאין שום דבר שמונע ויברציות כול החומרה מאוד שקטה אבל המארז עצמו ממש לא חשבתי לקנות CM 690 אני יודע שיש יותר טובים אבל מבחינה תקציבית הוא נכנס לי יופי מצד שני אני אתצרך להוסיף לו מאוררים שזה עוד 200 שקל אז חשבתי לקנות אנטק 902 מה עדיף מבין ה 2 והשאלה הכי חשובה מכול החיפושים שערכתי בגוגל לא מצאתי מה הגודל בפנים בתוך המארזים ועם הקירור של הכרטיס מסך שלי יכנס ל 690 \ 902 ? יש לי את הקירור הזה הקטע שהוא יחסית הרבה יותר גדול מ GTX260 רגיל המידות שלו 287 L x 104 W x 54 H mm אז זה מאוד חשוב שהוא יכנס למארז בלי שאני אצתרך לעשות לו מודיג חחח מכול…
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי אני הולך לקנות מחשב בקרוב: Q8300 4850 VAPOR-X ללא OC מהו הספק הזול ביותר שיכול להחזיק את המערכת הזאת?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
מעוניין לדעת איזה ספקים טובים ומומלצים יש בכוח 750 ומעלה אני צריך את זה למערכת חזקה מאוד של דוד שלי יש לו שני 8800GTX (אחד קיבל ב500 שח הכלבלב) כל שאר המערכת בOC היה לו 600 של TT והוא נשרף צריך עזרה חייב ספק שיחזיק את המערכת המפלצת הזאת!!!!! נ.ב. חייב לתמוך בSLI
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ראיתם את ה ANTEC החדש ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1193 עכשיו זה מארז שווה - כמו שרואים נוסף מאוור מקדימה ומאחורה. בכל שלושת המאווררים מקדימה יש פילטרים. בכל המאווררים במארז אפשר לשלוט, וגם נוסף מקום למאוורר אמצעי בתוך המארז לקירור המעבד. אפשרות לסידור החותים מאחורי הלוח אם. כל USB, הדלקה וכל זה נמצא למעלה בידיוק בקצה כשגם מי שזה יעמוד לו בתוך הזה של השולחן לא תיהיה בעיה להגיע לזה. לפי דעתי מראה יותר טוב, הפינות יותר מעוגלות נותנות לו מרא היותר מודרני. צבע שחור מבריק, גם במפנים. פחות רשתות - הלמעלה רק בחלק של המאוורר יש רשת כל השאר פלסטיק (או מה שזה לא יהיה) מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ואיזה ספק עדיף hes400 או thermaltake tr2 rx 500w במילים אחרות איזה חברה עדיפה? אל תשאלו אותי לאזה שימושים או לאיזה מפרט כי אני לא קונה מפרט אלא מארז וספק בלבד אז איזה כדי?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
חשבתי על רייד מקס אלומיניום בצבע כסף(שהוא הטעם שלי ביופי) השאלה היא,איך הוא בבחינת גודל(מקום לחומרה),אוורור. לחבר שלי יש אותו והוא אומר לי שהוא תופס מלא אבק.וכששאלתי אותו לגבי הקרירות שלו הוא כבר לא ידעל לענות לי. האם הוא יכיל את ה R600 בעתיד אם ארצה לשדרג? כרגע יש לי 1950 PRO
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-