עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, הוא ניסה לחבר מספר דברים לשני החיבורי הUSB שבאים עם המארז מקדימה אך שום דבר לא קרה במחשב, המחשב לא זיהה שחובר משהו. לוח אם-GIGABYTE GA-M55S-S3 הותקנו הדרייברים של הלוח אם, והכל. הוא קיבל את המחשב שבוע שעבר מIQPC. מה עושים? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by stojakovic,

אני מחפש מארז כזה: 1.יפה אבל לא מצועצע... עדיף בלי חלון בצד ובלי שטויות... גם חשוב לי שהכוננים יהיו מוסתרים... 2. מקורר סבבה (לא חייב קירור טוב העיקר שזרימת האוויר תיהיה סבבה.. אני לא עושה OC או משו) 3. שקט!!! הכי חשוב נראה לי.. זהו בעיקרון התקציב שלי עד 400 שקל.. עדיף שיהיה MID צריך שייכנס 8800GT... אשמח לקבל הצעות... תודה!!! (אם יש חריגה קטנה תביאו גם...)

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by X-Style,

לפני כמה ימים קניתי מחשב מFOXPC והזמנתי מחשב עם מארז Raidmax Sagitta ולקחתי כבר את המחשב הביתה ובכלל לא חשבתי שזה לא הSagitta ובסוף הבנתי שקיבלתי מארז אחר - Raidmax (?) Sagittarius .. http://www.59hardware.net/~titou/news_1627.2.jpg (הכי שמאלי) עכשיו השאלה היא האם כדאי לבקש מהם להחליף לי לRaidmax Sagitta שהזמנתי או שחבל לי על הזמן ויכול להיות שגם זה מארז טוב.. אין לי מושג :\ אשמח לקבל תגובות

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  4. הטכנאי שמרכיב את המחשב שלי לא מבין בדיוק איך שמים את ההארדיסקים בחלק התחתון של המארז p182 מכיוון שהוא אומר שאין שם מסילות לעומת האמצע שיש שם מסילות..כרגע הוא שם את ההארדיחסקים באמצע עד שנברר ביחד איך שמים אותם למטה.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי ולתת איזה לינק שמראה בדיוק איך מכניסים את ההארדיסקים למטה.. תודה רבה..

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  5. אני יודע שיש פה בערך אלף אשכולות בנושא, אבל בצורך כמו שלי עוד לא נתקלתי. אני צריך אל פסק ל-2 מחשבים. אחד מחשב שמתפקד כשרת, ודלוק 24/7, והשני מחשב עבודה שדלוק במהלך היום. למחשב העבודה יש ספק כוח של 500W אבל עם תקן 80+, ולשרת ספק כוח זול ופשוט (של 75 שקל), שהוא גם 500W (אבל כמובן בלי שום תקן). עשיתי את הבדיקה של הצריכה של המערכת שלי לפי האתר הזה: http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine ויצא ששני המחשבים אמורים לצרוך בגדול כ-600W ביחד. בתכל'ס מבחינת עומס, אני לא חושב שיש עליהם יותר מדי עומס. הדבר היחיד שאני יכול לומר זה שהשרת מחזיק 3 כוננים קשיחים פנימיים, ועוד 5 חיצוניים (אבל שמחוברים בעצמם לחשמל). עכשיו לגבי האפיון. מה שחשוב לי זה לא שהם ישארו דלוקים בזמן הפסקת החשמל,…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  6. טוב אני רוצה לחסוך כסף ובמקום לקנות את הליברטי ובנוסף מארז(מה שיוצא בערך 700 שקל) חשבתי לקנות מארז שכולל בתוכו כבר ספק וככה לחסוך... יש משהו מומלץ או שבכל זאת כדאי לקחת תליברטי?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by BlackBird71,

יש מארז שיכול להתאים ל3 כרטיסי מסך גדולים(כמו:8800ILTRA/GTX/GTS.....)? יש לי מקום ל גובה: 480mm רוחב: 210mm אורך: 550mm וגם שהייה טוב לOC וגם שהייה לו צד אחד שכוף עד 3000 שקל לא יותר מזה למארז ותודה לעוזרים אני צריך את זה דחוף

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by magnom,

THERMALTAKE Element S Quiet Black + Window No PSU VK60001W2Z או משהו דומה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  9. שאלה בכותרת, תודה. קישור. אגב לא מצאתי אותו באתר של אנרמקס. זה בגלל שהוא ישן?

10. Started by punylich,

בהתחלה רציתי את ה COOLERMASTER STACKER STC-01 אין בארץ ולא ידוע אם יגיע עוד כך שהוא עלה 891 וגם ככה אין לי את הכסף הזה עכשיו יש לי גג 800 כולל 3 מאוררים. ראיתי את הCooler Master RC-690 הוא הגיע לPANDAS במחיר של 458 לי זה נראה כמו מצאיה אמיתית איך הוא לעומת הAURORA?? שעולה 300 ש"ח יותר כמובן שאם אני לוקח את ה690 אני קונה עוד 3 מאוררים, הבנתי מהתגובות בפורום שגם למארז שלAURORA אצתרך להחליף מאוררים כך שכך רו כך אני מוסיף איזה 80-100 שח. בבקשה חוות דעת.

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by shimon23,

קניתי לאחי את הספק כח הנ"ל, ונתקלנו בבעיה בחיבור אחד מחוטי הספק ללוח האם. (כרגע המחשב לא לפני אז אני לא יכול לתת את הדגם הספציפי של הלוח, אבל זה לוח אם של ASUS לתושבת 939.) הבעיה היא שהכבל שאמור להתחבר לחיבור ה ATX12V1 הוא בעל 8 חורים, בעוד על לוח האם ישנם 4 פינים בלבד, שאליו אמור להתחבר הכבל. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? האם יתכן כי הספק הנ"ל לא מתאים ללוח האם?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by amd@ati,

שלום, נתקלתי במארז RaidMax SAGITA 12cm ללא ספק, המוצר מתצוגה ומתומחר ב 180 ש"ח. רציתי לדעת אם המארז הוא טוב, אם דגש על קירור, המארז שלי הוא פצצת חום וחשבתי לקנות מאורר חדש אך בגלל המחיר הנמוך נראה לי שאקנה את מארז זה. האם זה מסובך מאד להעביר את כל החלקים הישנים למארז החדש? (לפרק ולהתקין חלקים כבר עשיתי, אך אף פעם לא הרכבתי מחשב שלם) תודה רבה מראש לכל התותחים!

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by orengore2,

שלום לכולם. אני יודע שזה נושא טחון כבר אבל אני חייב לשאול. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של 4850. הספק שלי הוא ג'נרי של 500. תכלס, מה הסכנה פה? אני לא מתכנן OC, לא למעבד ולא לכרטיס ואין לי הרבה חומרה במערכת (גם המסך לא מחובר לספק). בנוסף, היה לי את הכרטיס X800 שגם ביקש חיבור לספק. מה נראה לכם? אוכל לקנות את הכרטיס בשקט?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by Crazy Ivan,

לא מזמן קניתי מארז X-Blade של A-top וקיבלתי איתו משהו שאני לא בטוח מהו. אם יש לכם מושג אשמח אם תספרו לי... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by tidan26,

שלום! התקנתי חומרה כלשהי במחשב וכדי לא לעבוד תחת מתח כביתי את מתג ההפעלה של הספק לעומת זאת לפני כן הוצאתי את כבל המתח של המחשב אבל הכבל עצמו היה בחשמל ברגע שהוצאתי אותו מהמחשב היו רעשים מוזרים ולאחר מכן הכנסתי אותו חזרה למחשב האם גרמתי נזק כלשהו? ???

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  16. אם אל פסק זיהה שיש קפיצה בחשמל , האם יש דרך בה הוא יכול להורות למחשב להתחיל לכבות עצמו (כמו שעושים התחל>כיבוי) ? או שהספק הוא סתם משהו שמתחבר לחשמל ולא יכול לדבר עם המחשב ?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by z94x2,

שלום לכולם, זה המארז שאני רוצה לקנות INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX, יחידות 1 ¤462 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤455 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme, יחידות 1 ¤299 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 512MB GDDR5 PCIe , יחידות 1 ¤849 LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS, יחידות 1 ¤135 עכשיו במקור הוא בא עם מארז CollerMaster sileo 500, וספק של SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 אני קונה באיבורי, ואת המארז המסוים והספק המסוים הזה אין להם. הם הציעו את הCM 690 במקום אשמח אם מישו יבחר לי מארז וספק טובים ושקטים(הSileo עולה 400, והספק 360 ), בסכומים דומים(…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  18. המפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz לוח האם: MSI 945P Platinum 1.5 GB Memory כונן קשיח 120GB 2 X כוננים אופטיים מארז JSP-Tech H550-F25

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  19. שלום מבקש המלצה למארז שקט שעומד בחדר שמשמש לעיתים כחדר שינה. במארז יהיו 4 כוננים קשיחים. התקציב עומד על 250-300 ש"ח. חשבתי לבחור ב Antec One שעולה כ -240 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת לגביו וכמו כן כל המלצה אחרת. בתודה מראש אהוד

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  20. כמו שכבר רשמתי בכותרת אני מתכוון לקנות מערכת שיש ב-AMD PHENOM II אל תגידו לי ש INTEL יותר טובים כי את זה אני יודע אך הם יקרים מאוד. הכרטיס מסך שיהיה לי הוא HD4850 512MB SAPPHIRE. +צורב DVD אז השאלה היא האם COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W יחזיק מערכת זו. תודה.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by avishaiar17,

שלום רב! ברצוני להשקיע במארז ללא ספק עד 450 ש"ח יש לי 3 דגמים תעזרו לי לבחור אני אהבתי ממש את הראשון תביעו את דעתכם: AEROCOOL EXTREMENGINE 3T או NZXT APOLLO BLACK או ENERMAX CHAKRA מה אתם מציעים?

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by Oranl,

כבעל המארז בגרסתו הראשונה אני יכול להגיד שזה אחד המארזים הטובים שנתקלתי בהם, אולם לא שידרגתי ל-CM690 II כשזה יצא לפני כשנה. האם יש כוונות או שמועות על CM690 III? נתקלתי בהודעה הזו ממאי השנה, מתוך צ'ט עם נציג החברה (הודעה שנייה מהסוף).

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  23. בכמה ספקי כח, מהסוג הזול שנמכרים עם כל מיני מדבקות כיד הדמיון של המזמין, ראיתי כי מוליך של 5V- בתקע הראשי ללוח (לרוב מוליך בצבע לבן, מגע מס. 18 במפת החיבורים במחבר של 20 פין), פשוט לא קיים. אין. חיסכון. מה הענין?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by ZXY1,

אני מתכון לקנות את הספק Enermax Liberty 400W Active PFC או Enermax Liberty 500W Active PFC כשיש ספק כזה אמין וחזק אני צריך לקנות בנוסף מייצב מתח או אל-פסק? לספק אין מייצב מתח פנימי? אני הכי חשוב לי שהייה מייצב מתח נגד נפילות מתח ברשת החשמל וברקים שלא ישרף לי את המחשב אל-פסק פחות מעניין אותי תודה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  25. Started by yuvalya,

ערב טוב, יש לי שאלה לגבי 3 מארזים משולבי ספק: http://tms.co.il/product/10381 http://tms.co.il/product/10425 http://tms.co.il/product/10424 בהנחה שאני מחפש מחשב שקט, מה לדעתכם יתאים יותר? תודה, יובל

• 4 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.