ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
שלום! התקנתי חומרה כלשהי במחשב וכדי לא לעבוד תחת מתח כביתי את מתג ההפעלה של הספק לעומת זאת לפני כן הוצאתי את כבל המתח של המחשב אבל הכבל עצמו היה בחשמל ברגע שהוצאתי אותו מהמחשב היו רעשים מוזרים ולאחר מכן הכנסתי אותו חזרה למחשב האם גרמתי נזק כלשהו? ???
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, ניסתי ממספר אתרים לחשב את צריכת הוואט מהמחשב שלי כדי לשדך לו ספק כוח מתאים ללא הצלחה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. מעבד: D805 זכרון: 512MB DDR ייתכן ויוסף בעתיד אחד כזה 2 צורבים בחיבור IDE לוח אם: MSI -PM8M3-V דיסק קשיח: WD-160 GB בחיבור SATA1 ייתכן ויוסף עוד דיסק כרטיס מסך: 9250 ATI RADEON בחיבור AGPX8 כן מחשב די ישן מעוניין בחישוב צריכתו על מנת לרכוש ספק כוח תודה עריכה: במחשב יש 3 מאווררים 80מ"מ ומאוורר אחד 120 מ"מ
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מרכיב את המפרט הבא מלוגי'ק 2GB קורסייר 800MHZ DDR2 Core 2 Duo 6400 Gigabyte 965-DS3 WD 250GB sata 2 LG DVDRW ומארז של HEC . XFX 7900GT השאלה שלי היא כזאת, לקחת עם המפרט הזה את הספק 400 וואט של HEC שמגיע עם המפרט או שלקחת ספק לא ג'נרי.. ? זה קצת דחוף אני רוצה להזמין מחר..
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל או לרכוש עבור סכום סמלי בלבד את המארז שבכותרת, אם מישהו כאן בעל מארז כזה במצב תקין ומעוניין להיפטר ממנו נא ליצור איתי קשר בהודעה פרטית. אני מקווה שזה לא בניגוד לחוקי הפורום, לא מצאתי משהו בנידון, פתחתי גם במדור יד שנייה אבל שם המודעות של הקנייה לא ממש בולטות.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני להשקיע במארז ללא ספק עד 450 ש"ח יש לי 3 דגמים תעזרו לי לבחור אני אהבתי ממש את הראשון תביעו את דעתכם: AEROCOOL EXTREMENGINE 3T או NZXT APOLLO BLACK או ENERMAX CHAKRA מה אתם מציעים?
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מחפש מארז כזה: 1.יפה אבל לא מצועצע... עדיף בלי חלון בצד ובלי שטויות... גם חשוב לי שהכוננים יהיו מוסתרים... 2. מקורר סבבה (לא חייב קירור טוב העיקר שזרימת האוויר תיהיה סבבה.. אני לא עושה OC או משו) 3. שקט!!! הכי חשוב נראה לי.. זהו בעיקרון התקציב שלי עד 400 שקל.. עדיף שיהיה MID צריך שייכנס 8800GT... אשמח לקבל הצעות... תודה!!! (אם יש חריגה קטנה תביאו גם...)
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב מFOXPC והזמנתי מחשב עם מארז Raidmax Sagitta ולקחתי כבר את המחשב הביתה ובכלל לא חשבתי שזה לא הSagitta ובסוף הבנתי שקיבלתי מארז אחר - Raidmax (?) Sagittarius .. http://www.59hardware.net/~titou/news_1627.2.jpg (הכי שמאלי) עכשיו השאלה היא האם כדאי לבקש מהם להחליף לי לRaidmax Sagitta שהזמנתי או שחבל לי על הזמן ויכול להיות שגם זה מארז טוב.. אין לי מושג :\ אשמח לקבל תגובות
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה בערך אלף אשכולות בנושא, אבל בצורך כמו שלי עוד לא נתקלתי. אני צריך אל פסק ל-2 מחשבים. אחד מחשב שמתפקד כשרת, ודלוק 24/7, והשני מחשב עבודה שדלוק במהלך היום. למחשב העבודה יש ספק כוח של 500W אבל עם תקן 80+, ולשרת ספק כוח זול ופשוט (של 75 שקל), שהוא גם 500W (אבל כמובן בלי שום תקן). עשיתי את הבדיקה של הצריכה של המערכת שלי לפי האתר הזה: http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine ויצא ששני המחשבים אמורים לצרוך בגדול כ-600W ביחד. בתכל'ס מבחינת עומס, אני לא חושב שיש עליהם יותר מדי עומס. הדבר היחיד שאני יכול לומר זה שהשרת מחזיק 3 כוננים קשיחים פנימיים, ועוד 5 חיצוניים (אבל שמחוברים בעצמם לחשמל). עכשיו לגבי האפיון. מה שחשוב לי זה לא שהם ישארו דלוקים בזמן הפסקת החשמל,…
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי שאלה לגבי 3 מארזים משולבי ספק: http://tms.co.il/product/10381 http://tms.co.il/product/10425 http://tms.co.il/product/10424 בהנחה שאני מחפש מחשב שקט, מה לדעתכם יתאים יותר? תודה, יובל
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה למארז mid tower ללא ספק, עבור מערכת מבוססת AMD 5900X , ללא כרטיס מסך נפרד . המארז ישב על מדף גבוה, כך שלא מעוניין שיהיו כפתורים, סלוטים או פתחי אוורור/פילטרים בגג המארז. רצוי שלא יהא עם דלת שקופה .
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב ישן שאני רוצה לשדרג אותו. את המארז אני משאיר הוא של THERMALTAKE HIGHEST XASER III V1000A עם 7 מאוורים. הספק הוא של חברת HEC דגם HEC-475VD-T משהו כמו 480W (כבר לא מוכרים את הדגם הזה היום נקנה לפני 4 שנים). אני מתכנן לעבור למפרט הבא: 1. לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 2. מעבד Intel Q6600 3. מאוורר למעבד Thermaltake Silent 775D CL-P0378 4. כרטיס מסך HD2600XT 5. זיכרון CORSAIR DDR2 2048MB 800MHz CL 6. 2 דיסקים של 80GB ו - 320GB 7. וכל שאר החומרה שנדרשת למחשב השאלה היא אם בשביל המפרט הזה אני צריך ספק כח חזק יותר או שהנוכחי מספיק לי? על הספק רשום שהוא תומך בפנטיום 4 שהיה נפוץ לפני 4 שנים. במידה וההמלצה היא להחליף מה אתם אומרים על הספקים החדשים של The…
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי שאלה בנוגע לספק: בקרוב אני קונה מחשב חדש עם NZXT TEMPEST / CM 690 , עכשיו השאלה פה אם החוטיםשלו דיי ארוכים כדי לסדר אותם מאחורי הלוח אם וכו'? כי הספק המעפן שיש לי עכשיו במחשב הישן החוטים שלו ממש קצרים . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הי, האם למארז Antec Atlas עם P5B DLX יכנס Thermaltake CL-P0310 Big Typhoon VX (מבחינת גודל פיזי, לא ברור מהמפרט)? תודה
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מחשב ועכשיו התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שאין את המארז הזה במלאי. אני צריך להחליף אותו במשהו אחר בערך באותה רמה. מחפש מארז שיהיה שקט, לא מצועצע, בלי לאדים, עיצובים מיוחדים וכ'ו. שיהיה שחור, אלגנטי ואיכותי.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: Case: Antec P180B, CPU: Athlon 64 x2 (AM2) 4000 Dual Core, Motherboard: Gigabyte M57SLI-S4, Memory: (2x) 1GB Kingston 667mhz, Hard Disk: Western Digital 500GB Sata II, Video Card: Sapphire X1950 Pro 256MB, Cooler: Freezer 64 Pro אני צריך ספק איכותי והכי חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט. בתודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי יחסית בסיסי (גלישה, סרטונים, אופיס) אבל עדיין שיוכל להריץ גם משחקי רשת (מבוססי פלאש. לא משחקי גיימרים) וגם יעמוד בריבוי טאבים. ראיתי לוח אם במבצע בTMS שהבנתי שהוא טוב ומספיק לצרכים שלי MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 http://www.tms.co.il/product/12845 ראיתי שיש באנדל לספק ומארז אבל נאמר לי שא. זה יותר מדי לצרכים שלי וב.המארז לא מנצל את שתי יציאות הUSB 3.0 שיש בלוח האם. איזה מארז וספק מהאתר יתאימו ויספיקו לתקציב שבכותרת וללוח האם? ניתן לחרוג קצת במחיר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
ראיתי בעיקר המלצות על ספק זה בפורום. לא מתכוון לבצע OC בשלב זה. אם לא יחזיק, מה הספק המומלץ מבחינת עלות\תועלת? תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום... החלטתי לקנות מארז חדש.. וראיתי את הchakra הזה... נראה מארז מאוד יפה בתמונות . וגם מחיר לא יקר מידיי . יש לי כבר ספק כוח איכותי כך שאני צריך רק מארז בלי ספק . הנה המארז : http://skypc.co.il/pl_product~ECA3052-BL~38~0.htm רציתי לדעת האם הוא משתלם מבחינת מחיר וכו . וגם העיניין של שקט מאוד חשוב לי . תודה
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איזה ספק יתאים למערכת של (צריך ספק חדש) בנוסף מעוניין לבצע OC קיצוני פלוס תוספת מתח חשוב שיהיה שקט ואיכותי (אחריות גבוהה ככול שאפשר) אין בעיית תקציב ורצוי כמה אלטרנטיבות תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אני זקוק לשני מארזים בתקציב הנ"ל. העדיפות היא למארזים 'מצועצעים', כלומר יפים בעלי חלון ושמושכים את העין. ההתלבטות היא בעיקר בין NZXT Apollo, NZXT Lexa(steel), Thermaltake Soprano RS 101. בכל מקרה, אם אני לוקח את אחד המארזים הללו, אני מעדיף שהשני יהיה בטווח המחירים הנמוך(200-250), ושם מצאתי רק את הRaidmax Tornado. ההמלצות מספרות שהוא לא משהו בלשון המעטה(שביר, בעייתי להרכבה וכו'), ולכן אשמח לשמוע הצעות אחרות.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לשדרג את המחשב שלי (לצורך פלייט סימולטור FSX) במשולש הבא: 1) לוח אם ASUS P7P55D 2) מעבד i5-661 3) סט זכרונות מהיר 4GB, 1600MHZ האם המארז והספק הקיימים יספיקו? בזמנו (לפני כשנתיים) קניתי בכוונה רכיבים איכותיים ע"מ שיתאימו לשידרוג עתידי. אבל אף פעם אי אפשר לדעת... המארז: Gigabyte Aurora 570 (מארז אלוניום גדול) הספק: Antec Neo HE 550W תודה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי תופעה מוזרה של זמזום מהספק כוח, הזמזום נפסק כל עוד המעבד מתאמץ (הפעלת תוכנות, גרירת חלונות וגלילה מעלה ומטה באינטרנט) מדובר על ספק Corsair VX450w חדש יחסית. אודה מראש על כל תשובה, מכיוון שאני ממש קרוב להשתגעה טוטאלית. בן.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה עדיף HEC 400TRT או ספק זול בתווח מחיר של 400TRT של חברה כמו FSP ? והאם הספקים האלו יחזקיו את הכרטיס מסך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הבחירה הראשונה שלי למארז שיכיל את כרטיס המסך 4870 היתה ANTEC SONATA III, אך לאחר קריאה מרובה בפורום הגעתי למסקנה שההתקנה שלו במארז היא בעייתית בלשון המעטה. מאחר והמארזים של ANTEC ידועים בשקט שלהם (SONATA, P182) אך לצערי לא הכי מתאימים ל- 4870 הייתי שמח לשמוע המלצות של מארזים שלא נופלים מהם ברמת השקט. המארזים CM690 ו- NZXT HUSH הוזכרו כשקטים ורציתי לדעת איך הם יחסית ל SONATA ומי ביינהם שקט יותר. אשמח לשמוע רעיונות למארזים אחרים שלא הזכרתי. כמו כן איזה ספק חרישי מספיק וחזק מספיק כדי לתמוך ב- 4870 בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-