ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
C2D E4300 945P-S3 Twinmos 512*2 7600GT Leadtek ואם יש בפחות אשמח מאוד...
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם !! רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת מארז טוב מבין שני הקישורים הבאים::: http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=2804 או.... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=13756 תוכלו להעזר במפרט שלי כדי לראות האם יש מספיק מקום במארז..... תודה...
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש מארז שוכב בצבע שחור עם ספק כח (380W ומעלה). חשוב שיהיה שקט... התקציב הוא 450 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
תקציב עד 450. חשוב השקט, אבל שלא יהיה פנומנלי, העיקר שאם הוא יהיה בחדר[מרחק של מטר ממני], אני אוכל לישון בכיף, בקשר לספק, אני לוקח אחד שנחשב מאוד שקט, אם לא השקט כולם, ספק מסדרת הPro82+ של Enermax. כמו כן אני לא רוצה לוותר יותר מדי על קירור לטובת השקט, אני מבין שאם אני רוצה שקט אני אצטרך לרדת בביצועים, אבל אם נגיד יהיה הבדל של 15 מעלות בכרטיס מסך לדוגמא, זה לא שווה לי את זה. עוד שאלה שאני רוצה לשאול, הRc-690 של Cooler Master, מארז מצוין לכל הדעות, וגם מקורר טוב עם תוספת מאווררים קטנה, מה שאני רוצה לשאול, זה, אם הוא ימוקם בחדר כמטר ממני כשאני יושן[בLOAD מצדי שיהיה מטוס מה שחשוב זה רמת השקט בIDLE], האם אני אשמע אותו ? אשמע אותו ממש בקטנה ? או אשמע ברמה שאני לא אוכל לישון. ב…
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי שאלה בנוגע לספק: בקרוב אני קונה מחשב חדש עם NZXT TEMPEST / CM 690 , עכשיו השאלה פה אם החוטיםשלו דיי ארוכים כדי לסדר אותם מאחורי הלוח אם וכו'? כי הספק המעפן שיש לי עכשיו במחשב הישן החוטים שלו ממש קצרים . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מבחינת נוחות איכות איוורור ורעש תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה. אני מחפש UPS חדש למערכת הביתית (שני מחשבים). המטרה של הUPS היא בעיקר להגן על המחשבים אין צורך בעבודה ארוכה ללא חשמל. מספיק כמה דקות בשביל שנוכל לסגור את המחשבים בצורה מסודרת. מחשבים: 1. מחשב גיימינג בינוני - מעבד i5 וכרטיס מסך Mid-Range - ספק של 500 או 550. מסך 23". 2. מחשב עריכה בינוני - אותו מפרט בערך - ספק של 700. מסך 23". ציוד היקפי כמו ראוטר מודם מדפסת לא חייב להיות מוגן (יהיה נחמד אבל לא חייב). כרגע, האופציות הן: 1. שני אל פסק Advice 800VA PRV850 UPS Line Interactive 2. אל פסק Advice 800VA PRV850 UPS Line Interactive למחשב העריכה והחלפת סוללות בGamatronic Smart Compact 650VA למחשב הגיימינג. שאלות: 1. האם לקחת אל פסק אחד שמתאים לשניהם או לקח…
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני לקראת קניה של ספק חדש, 620W המתמודדים הם : sl 1211 seasonic antec neo eco 620w השאלה האם להוסיף קצת ולקחת גרסה מודולרית? כמה זה מוסיף? אשמח לתשובות מכם חברים תודה
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לשפר את המערכת שלי בחודשים הקרובים. אז השאלה שלי היא כזאת, יש לי את הספק כוח הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139004 של 550W כמו שאתם רואים. האם הספק כוח הזה יחזיק מעבד של אינטל I5 2500 ואת הכרטיס מסך 6970? ניסיתי למצוא בפורום וחיפשתי והיה כתוב שספק טוב של 550W יחזיק את המערכת הזו, אני פשוט רוצה להיות בטוח.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני פשוט מתלבט לגבי ספקים למחשב חדש. תודה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
נפתחו הרבה ת'רדים בקשר למארזים בסדר מחיר שכזה, אז לסדר את העיניינים, איזה מארז נראה לכם הכי טוב מבחינת: שקט, איוורור, נוחות שימוש, מחיר ויופי. לפי מה שבדקתי במספר חניות מובחרות ובזאפ, המחירים של כל המארזים נעים בין 900 - 1000 ש"ח ( חוץ מ-Hec Compucase כמובן). כאשר ה-Aurora 570 הכי זול וניתן להשיגו אפילו ב-880 ש"ח, וStacker 810 הכי יקר אך ניתן למצוא בפחות מ-1000 ש"ח. שימו לב שמדובר ב-Antec p180 החדש (יש גרסא ישנה יותר), ובThermeltake מדובר בגרסא השחורה כי הכסופה עולה בסביבות 1150... רשמתי את ה-Hec Compucase רק כדוגמא למארז פשוט ורגיח שעולה בסביבות 250 ש"ח למי שחושב זה טיפשי לבזבז כל כך הרבה כסף על מארז... דר"א המחיר היחיד שנלקח מחנות בודדת היה Lian-Li B20B מהסיבה הפשוט…
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מחזיק E6600 2gb 3-4HD 8800GTX? מחישוב עילג צריך 38-42 אמפר בשביל זה...
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קניתי מחשב באייבורי כרטיס מסך 4870HD ומעבד Q9400. שאר הדברים אני מניח שפחות רלוונטיים. מה שכן זה שקניתי ספק PFC SPIRE 12CM FAN 550W וקראתי חוות דעת לא טובות עליו, לפני כמה דקות התקשרו אליי מאייבורי להציע לי לקחת מארז: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2588 רק דגם קצת יותר חדש במקום COOLERMASTER CM690 והחליפו את הספק לEZCOOL 500W. השאלה היא קודם כל מה לעשות לגבי הספק? לקחת אחר? והאם כדאי לקחת את המארז?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה עדיף HEC 400TRT או ספק זול בתווח מחיר של 400TRT של חברה כמו FSP ? והאם הספקים האלו יחזקיו את הכרטיס מסך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
Thermaltake ?TR2 Power W0090 470W Silent או Enermax ?Liberty ELT400AWT 400W?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום כנראה אקנה את המארז הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811146035 ברצוני לשאול, 1 האם הוא שקט? (אני מחפש שקט כמו מחשב נייד פחות או יותר) 2, תוכלו לומר לי דגם של ספק שיתאים לו? :s05: אלו דגמי המעבד והלוח וכ. מסך שיהיו שם E8400 GIGABYTE GA-P35-DS3L כ. מסך, משהו בסגנון של 8800GT עכשיו ראיתי את סקירת וידיאו של המארז,ובערך בדקה 3 שומעים שם את המאוורר רועש כמו טרקטור, זה יכול להיות או שפספסתי משהו? זה המאוור שמגיע איתו? http://video.google.com/videoplay?docid=-6937000990698361667&q=NZXT&total=136&start=0&num=30&so=0&type=search&plindex=0
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הי, האם למארז Antec Atlas עם P5B DLX יכנס Thermaltake CL-P0310 Big Typhoon VX (מבחינת גודל פיזי, לא ברור מהמפרט)? תודה
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, בעקבות בעיות חוזרות ונשנות של VPU RECOVER מהכרטיס, מסך כחול ואפילו מסך שחורים שתוקעים את המחשב, רציתי לדעת האם הספק seasonic 500w ss 500et-apfc-f3 מתאים למערכת הבאה: מעבד: intel core 2 due e8400 לוח אם:asus p5ql pro זיכרונות: g.skill 4096MB 800mhz HK CL4-4-4-12 כרטיס מסך: connect3d hd4850 oc edition דיסק קשיח:wd 640gb צורב:ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 מארז nzxt alpha תודה מראש לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב ברצוני להתחיל פרויקט מודינג ואני רוצה לקנות מארז שעליו אני יעשה את הפרויקט. יש כמה דברים שחשובים לי : 1. שהמארז יהיה מאלומניום (ליאן לי או אנטק מסדרת הP או כל מארז שיש אבל שיהיה מאלומנים) 2. שהפנים של המארז יהיו חלקים בלי יותר מדי קישקושים ושהגודל פנים יהיה מעל 210MM 3.יש עדיפות שלא יהי חלון אבל גם אם יש אז לא נורא תביאו בכל מקרה 4. שמחיר המארז לא יהה מעל 700 שקל גג 750 שקל תודה רבה שקד נעים וראיתי שהביאו מארזים חדשים של ליאן לי בIQPC במחירים זולים אבל תראו אפ יש שם איז הדגם טוב כי אין לי כל כך ידע במארזים
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני חושב לקנות אותו אהבתי אותו מבחינת יופי ומחיר סביר(350 ש"ח) , השאלה אם הוא בסדר והאם יש אופציה דומה וטובה אחרת (אני מתכוון עם עיצוב מעניין ולא "קלאסי" כמו הCM690 המפורסם למשל)
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי את הספק הנ"ל ואחרי שראיתי באתר את הכתבה על הספקים של ה800-1000 והTT "זכה" במקום האחרון עם קפיצות מתח שעלולות לסכן רכיבי מערכת זה די הרתיע אותי מפני הספק שלי שלא יהרוס לי משהו במחשב כי נשרף לי לוח אם חדש וגם הארד דיסק חדש! http://techgage.com/print/thermaltake_toughpower_modular_750w_psu יש ממה להלחץ או שהבעיות הן ספציפיות לגבי ה850 בלבד?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש שמטרתו היא בעיקר גיימינג, ונתקלתי בכמה קשיים - פתחתי את הדיון הזה בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501976.0 ובמחילה מכבוד כולם, אני מאמין שכאן תוכלו לעזור לי יותר בכל הנוגע למארזים מגניבים, אקזוטיים וקטנים לגיימינג. אז אחרי שקראתי עוד קצת באינטרנט, הבנתי שיש הרבה מאוד סוגים של מארזים קטנים, חלקם לגיימינג וחלקם לאו. חלק נמוכים, חלק דקים, חלק קופסאות וחלק פרמידות. יש לכם המלצות וניסיון אישי עם חלק מהבחירות הנ"ל? איזה מגביל יותר מבחינת חומרה? איזה נראה קטן אבל בעצם ממש לא נוח? כפי שכתבתי, המטרה היא שאוכל לשנע את המחשב בין כמה מקומות באופן נוח ונגיד... שבועי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כדאי ללכת על ARMOR JUNIOR? איך הוא מבחינת שקט, איוורור, גודל פנימי..? אישית, נדלקתי על המראה שלו ועל זה שאפשר להזיז בפנים דברים אם לא, איזה מארז כדאי לי לקחת בתקציב הזה? (600) ולמה כמובן..
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מי משלושתם בעל הסידור כבלים הכי טוב ? האם העובדה שבטמפסט אפשר לשים את הספק רק למטה יכולה לפגוע בסידור הכבלים ? המטרה שיהיו כמה שפחות כבלים שיפריעו לאוויר לזרום, בטמפסט עדיף שבכלל לא יראו אותם דרך החלון. תודה לעוזרים. ------------------ עריכה: אני צריך המלצה לספק שהכבלים שלו יגיעו לכל מה שצריך, שיהיה שקט ומחברה אמינה. גם 500W יחזיק את המע' שלי אבל אני מעדיף 550W (אם אפשר יותר במחיר הגיוני זה גם טוב) כדי שיהיה מרווח ביטחון. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ספק הלך ... אז ככה , צריך יעוץ לספק ל3-5 שנים הבאות משהו שלא יאכזב אותי פתאום שארצה כרטיס מסך טוב יותר עוד שנתיים והספק לא יחזיק ....זה א' ב'שיהיה שקט ביותר ג.עדיף כמובן אחריות כמה שיותר גדולה שיהיה ראש שקט לפחות מבחינת הספק אם ילך . תזכורת : המערכת שלי באובר קלוק לרוב E8400 ב 3900MHZ . שני הרדיסקים +צורב + כרטיס מסך 4850 באובר קלוק ... יש הצעות מבין אילו ? או משהו אחר שמומלץ כיום למישהו שרוצה ראש שקט ל5 שנים הבאות ? 550 שקל - ENERMAX MODU82+ 525W 400 שקל - Enermax סידרה Tomahawk דגם ETK500AWT 500W 400 שקל - OCZ סידרת StealthXStream הספק 500W 440 שקל - ספק כח Seasonic SS-550HT 550W 490 שקל - Corsair הספק 550W אחריות 5 שנים אריזת - חשבתי על זה בגלל האחריות 5 שני…
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-