ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
היי זה שוב אני, אמרתי לכם שאני רוצה להחליף למארז יותר מאוורר שהמחשב שלי התקרר יותר טוב. יש שתי אופציות של מארזים: הראשון הוא של קולר מאסטר HAF932 http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=5363 השני הוא של טרמלטק MOZART TX http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1134&ID=1414 על איזה מארז ללכת ולקנות? מה אומרים? ואם יש לכם מארזים אחרים להציע?! אז בכייף תציעו...
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ATX SILVER Front USB & Audio ATX Gold 480W Mono Mode 24PIN ביחד עם Intel® Core 2 DUO LGA 775 2.66 GHz E6750 GigaByte NX96T512H-B Nvidia 9600GT 512MB DDR3 256Bit תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מרכיב את המפרט הבא מלוגי'ק 2GB קורסייר 800MHZ DDR2 Core 2 Duo 6400 Gigabyte 965-DS3 WD 250GB sata 2 LG DVDRW ומארז של HEC . XFX 7900GT השאלה שלי היא כזאת, לקחת עם המפרט הזה את הספק 400 וואט של HEC שמגיע עם המפרט או שלקחת ספק לא ג'נרי.. ? זה קצת דחוף אני רוצה להזמין מחר..
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל או לרכוש עבור סכום סמלי בלבד את המארז שבכותרת, אם מישהו כאן בעל מארז כזה במצב תקין ומעוניין להיפטר ממנו נא ליצור איתי קשר בהודעה פרטית. אני מקווה שזה לא בניגוד לחוקי הפורום, לא מצאתי משהו בנידון, פתחתי גם במדור יד שנייה אבל שם המודעות של הקנייה לא ממש בולטות.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש מארז כזה: 1.יפה אבל לא מצועצע... עדיף בלי חלון בצד ובלי שטויות... גם חשוב לי שהכוננים יהיו מוסתרים... 2. מקורר סבבה (לא חייב קירור טוב העיקר שזרימת האוויר תיהיה סבבה.. אני לא עושה OC או משו) 3. שקט!!! הכי חשוב נראה לי.. זהו בעיקרון התקציב שלי עד 400 שקל.. עדיף שיהיה MID צריך שייכנס 8800GT... אשמח לקבל הצעות... תודה!!! (אם יש חריגה קטנה תביאו גם...)
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אנשים צריך המצלצה למארז שוכב ל HTPC תקן ATX. לפי מה שראיתי המארזים ממש גדולים הדבר היחיד שחשוב לי שיהיה הכי קטן שאפשר. תקציב 700 ש"ח טנקס
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
והספק הוא VX450 שהוא לא מודולרי, יש איזה שהם מדריכים או משהו ?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ספק כוח אבל חזק תקציב 610 שקל עם חריגות קטנות בתודה אור מפרט Q6600 p35 s3 2GB HD2900XT 250GB WD מחפש גם חוות דעת על מארז טוב תמליצו לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת מבוססת אינטל (מעבד 3.2 GHZ PRESCOTT על לוח 915AV ,כרטיס מסך 660GT ) וכמובן כל מניי התקני USB שונים כמו מדפסת ועט גרפי וגו'ייסטיק ומקלדת USB ועכברים USB. וכולם עובדים יפה תחת ספק כוח:HEC 300AR-TF ואין לי תלונות, אבל אני מתכוון להחליף כרטיס מסך, לאחד מהכרטיסים תומכי הDIRECTX 10 (עדיין לא סגור איזה כרטיס) והבנתי שהכרטיסים האלה דורשים ספק חזק ויציב בכדי לרוץ טוב ובכדי שספק לא ישרף. אז בהתאם לנתונים המוצגים כאן, האם בכלל כדאי להחליף ספק ? ואם כן מה הכי טוב בתקציב שלי (300שח) - ואם כבר שינוי אז שיהיו 2-3 חיבורי SATA וחיבור PCI-E. תודה.
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום מחפש מארז עם ספק שעדיפות הראשונה היא שהם יהיו שקטים!!! הבאסה המחשב ממוקם על הריצפה מצד ימיןכך שמצד אחד הוא צמוד למיטה ומצד שני צמוד לסיפרייה. המחיר הוא 800"ח לשניהם(אפשר להוסיף קצת),אבל אם ישנה אפשרות בפחות- העיקר שיהיה שקט. *חשוב קצת שיהיה יפה, אהבתי את ה -Lexa אבל עם שיילוב הליברטי 400 זה עובד את ה-1000. מה שגם לא ידוע לי האם הליברטי שקט ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש מארז מסיבי כבד ושקט מאוד המחיר טיפה פחות חשוב יש לי כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם LIAN-LI PC-7FW Black NZXT WHISPER ANTEC P180-P182 המלצה שלכם מה הייתם לוקחים ואם יש לכם רעיונות לדגמים יותר טובים אשמח לשמוע ומודה מראש
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי טוב בעיקרון השאלה בכותרת אני קונה מחר מארז חדש, ומחשב תציבי, ב IQPC המארז והספק הנל עולים ביחד 252 שקל, אז זה כדאי [את הכרטיס מסך כבר יש לי קיבלתי אותו מתנה] השאלה, האם המארז הנל יחזיק NV 7900GT ו E4300 הסטוק, אם לא מה האלטרנטיבות עד 300 שקל לשניהם (אם יש דבר כזה בכלל). ומה יקרה עבור OC קטנטן, עדיין בתחום הסטוק, משהו כמו להביא הת המעבד ל 2.4 -2.7 הערה: אני יודע שעדיף את הליברטי, אבל אין מה להשוות מבחינת מחיר. מצורף הלינק למארז ולספק, כאמור הכסף משחק תפקיד : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2748 המפרט השלם הכרטיס מסך והמעבד מעלה לוח 965P-S3 של גיגהבייט גיגה זיכרון 667 של TwinMOS צורב HD 250 SATA2 WD בתודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
חבר לעבודה מעוניין לקנות את המארז הזה אבל הוא חושש בגלל כל מיני ביקורות שליליות שהוא קרא על הספק שמגיע עם המארז (smart power 2.0 450w). לפי חלק מן הביקורות הספק מת אחרי בערך שנה של עבודה. מישהו יודע האם antec פתרו את הבעיה או שהספק אכן לא מומלץ? האם ניתן לרכוש את המארז ללא ספק? תודה.
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב את המחשב: לוח אם : ASUS P5Q-EM מעבד: QX9770 ובעתיד אני אוסיף כ.מסך : Sapphire HD 5770 אני צריך ספק כוח שיחזיק את הרכיבים האלו. כמובן שאני מעוניין שהוא יהיה זול. מה אתם אומרים על Chieftec 550W יחזיק? מומלץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב ואני מתלבט לגבי מארז וספק , חשבתי על ANTEC SONATA III 500W אך אני לא בטוח שהספק יספיק למפרט שלי ואם הוא מספיק גדול. המפרט המתגבש הוא : Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn קירור למעבד Arctic Cooling Freezer Extreme Gigabyte GA-EP45C-DS3R G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI Seagate 500GB Sata II 32MB Gigabyte 9800GTX+ 1GB HDMI Zalman Cooling LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black אשמך להמלצותיכם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי חברה, זהו השירשור הראשון שאני פותח כאן בפורום, אבל אני כבר למעלה משלוש שנים "קורא פעיל בפורום" ולא פתחתי שום שירשור משום שתמיד מצאתי את מה שאני מחפש רק מקריאה - אבל עכשיו אני בבעיה וחשבתי שתוכלו לעזור לי בבחירת מארז. בתקציב שלי יש מבחר מאוד גדול וקשה לי להחליט. קודם כל המפרט שברשותי: מעבד: AMD Athlon 64 X2 4600 2.4GHZ קירור למעבד: Zalman CNPS9700 NT לוח אם: ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra זכרונות: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 - נקנה לאחרונה (קירור סטוק) ספק כח: Enermax Liberty 500W שתי דיסקים קשיחים (250 של WD ו-500 (32 מגה) של סיגייט) צורב דיוידי סטנדרטי והמארז: Raidmax Sagitta …
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הספק שאקנה יהיה חזק מאוד ואיכותי מאוד. ככל הנראה, בין 600W ל-750W. המערכת תצרוך 500W בעומס הכבד ביותר. האם PRPC750 של ADVICE מספיק או שעלי לרכוש אל-פסק כמו ה-PRPC1050?
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל בתהליכי שדרוג המחשב ואני רוצה להתחיל עם המארז. כרגע יש לי E6300 - עם הזמן אני אקנה את ה I7 שיהיה לו מחיר נורמלי. הייתי רוצה מארז שקט, שיש לו סירקולציה טובה על מנת שיהיה פחות חמים ממה שאני כרגע. (47 מעלות) וכמובן ארדיסק(42 מעלות) אני מתכוון לקנות Freezer Xtreme Rev.2.או Freezer 7 pro(אלה אם כן תמליצו על משהו בטווח המחירים הנורמלי) אני יוכל לחרוג בעוד מספר שקלים על מנת לקנות מאוורים נורמלים ושקטים התקציב כרגע הוא 350 ש"ח האם יש משהו שיתאים? בנוסף אני לא רוצה ליידים וכאלה שמייקרים - פשוט לא הסטייל ואיזה יותר טוב Freezer Xtreme Rev.2.או Freezer 7 pro? תודה משה
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בתקווה שזה הפורום המתאים המאוור לפעמים עובד ולפעמים לא. כשהוא לא עובד, המארז מתחיל להתחמם. עזרה קטנה (דפיקה קלה או דחיפה עם קיסם), הוא מתחיל להסתובב והבעיה נפתרת. האם הוא התלכלך וצריך לפרק אותו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה קבלתי מתנה מערך כרטיסים די גדול ואין לו מקום במארז הנוכחי שלי, מכך נובע שאני אצטרך מארז חדש. יש לי : דיסק קשיח 1 2 כרטיסי מסך - Gigabyte HD 6950 OC לוח אם Gigabyte GA-Z68XP-UD3P מעבד i5 2500K קירור למעבד Scythe mugen 2 בעתיד יהיה גם קירור מים אז אני צריך מארז גדול מאוד, המערך כרטיסים הזה גדול מאוד חשבתי על המארז הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1650 מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לחסוך כסף ובמקום לקנות את הליברטי ובנוסף מארז(מה שיוצא בערך 700 שקל) חשבתי לקנות מארז שכולל בתוכו כבר ספק וככה לחסוך... יש משהו מומלץ או שבכל זאת כדאי לקחת תליברטי?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי מחשב מIQPC עם המארז LANCOOL 60B ב380 שקל לצערי אין להם אותו וכרגע במקומו לקחתי את ה ANTEC 600 שהוא במבצע 280 שקל (יש את הANTEC 100 ו200 שבאותו אזור אבל הנחתי ובהמלצת הבחור בטלפון לקחת את ה600) יש לכם מארז יותר מומלץ בתקציב הזה? תודה רבה, קורן
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אנא הצביעו! אממ בבקשה אל תצביעו לכולם..
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה. קישור. אגב לא מצאתי אותו באתר של אנרמקס. זה בגלל שהוא ישן?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם !! רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת מארז טוב מבין שני הקישורים הבאים::: http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=2804 או.... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=13756 תוכלו להעזר במפרט שלי כדי לראות האם יש מספיק מקום במארז..... תודה...
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-