ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש כרגע ספק כוח חדש, ואני קצת אבוד אני לא בדיוק יודע מה אני צריך לחפש. המפרט שלי : לוח אם - Gigabye P35-DS3L (אני עתיד להחליף אותו בקרוב למשהו חדש יותר) מעבד - intel Core 2 Duo E6750 (עתיד להחליף גם אותו ל i5) 4 GB RAM כרטיס מסך - GeForce 560 GTX מארז - Enermax Chakra איזה ספק כוח הייתם ממליצים לקנות ? אשמח גם להמלצות על כמה חברות תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני עומד לרכוש מחשב חשבתי ללכת על ספק של 500W HEC אבל שמתי לב שהם נותנים אחריות לשנה. לעומת אחרים שנותנים 3 .5 שנים. השאלה שלי האם כדאי בכל זאת ללכת על ספק של HEC או ללכת על ספק אחר באותו מחיר? תגובות והמלצות בבקשה תודה
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש עזרתכם בנושא הספק. אני יודע שזה כמו לדבר על כסף וזהב, אבל אני צריך לדעת מה יותר משתלם + מתאים לצרכים שלי. בעיקרון אני סגור על המארז - Tempest "Airflow King". המערכת תהיה: E8400, 4GB RAM, HD4850, P5Q PRO אני מתכנן OC (לא מטורף ולא בתחילת חייו של המחשב) וארצה להוסיף כרטיס מסך נוסף לחיזוק במערך CrossFire (ולכן גם לוח האם). בוא נגדיר את המחירים ככה: תוספת של ה Tempest וה-SeaSonic למחשב תעלה לי עוד 320 ש"ח. תוספת של ה Tempest וה-PCP&Cooling למחשב תעלה לי עוד 470 ש"ח. ההתלבטות היא האם ה-SS יחזיק את המערכת (הנוכחית בטוח, השאלה המשודרגת שאני מתכנן), או שעדיף את ה Silencer. כמו כן, ה Silencer נראה כמו ספק שאני יכול לשמור למחשב הבא והוא יחזיק כמו גדול. עזרתכם ה…
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הרכיבו לי בפורום מפרטי מחשב את המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/a6rvf9ky שהוא באמת מפרט מצויין ושתואם לתקציב שלי. אבל המחשב יעמוד בחדר נורא חם ולכן עלו לי כמה שאלות : 1) יש אפשרות להוסיף עוד מאווררים במארז ? ואם כן באיזה מקום במארז ? ועד כמה זה באמת ישפיע ? 2) במידה ואפשר להסיף מאווררים ובאמת כדי לעשות זאת, יש מאוורר מסויים(דגם) שההיתם ממליצים לי להוסיף ? תודה, גיא
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
הספק כוח הכי טוב למחיר הנ"ל ........ ושיהייה לפחות 500W אם לא יותר ...
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המארז הנ"ל לאחר התלבטויות רבות, אחד הדרישות שלי למארז היו שיהיה לא רועש במיוחד.. לאחר הקניה נוכחתי לדעת שהמאורר צד שלו רועש לא במעט, האם יש פיתרון לבעיה הזו?(ישנו אשכול שמציע להשקיט את המאורר אך הוא ישן והלינקים לא פועלים) תודה מרעש.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, יצא לי בעבר להרכיב ולהתקין חלקים חדשים על המחשב שלי אבל מעולם לא הרכבתי אחד מאפס. חשבתי שזו יכולה להיות חוויה נחמדה אז המחשב הבא כנראה יגיע בחתיכות... רציתי לשאול עד כמה משמעותי עניין סידור הכבלים - במחשבים הקודמים שלי הכבלים היו די מבולגנים ולא נתקלתי בבעיות התחממות משמעותיות, אבל ראיתי שהרבה אנשים מתעסקים בזה. כמובן שספק עם כבלים נשלפים הוא נכס למי שרוצה לסדר את הכבלים בצורה יעילה, בעיקר כשיש ספיירים. אשמח לשמוע מהמומחים כאן כמה זה משמעותי (אם בכלל) למחשב גיימינג ממוצע שבו אין הרי רכיבים מחממים אלא בגדול כונן קשיח או שניים, CD, ספק כוח וכרטיס מסך. תודה ויום טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש מארז מסיבי כבד ושקט מאוד המחיר טיפה פחות חשוב יש לי כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם LIAN-LI PC-7FW Black NZXT WHISPER ANTEC P180-P182 המלצה שלכם מה הייתם לוקחים ואם יש לכם רעיונות לדגמים יותר טובים אשמח לשמוע ומודה מראש
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
http://www.3dgameman.com/content/view/10093/103/
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני קונה EVGA GeForce GTX 960 2GB SSC הכרטיס דורש כבל של 8 פינים ויש לי מהספק כבל של 6+2. זה מתאים? או שצריך להשתמש במתאם שמגיע עם הכרטיס מ6 ל-8? וזה משנה לאיזה כיוון אני מכניס את ה-2 או -6? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ומעוניין בספק ומארז שקטים אך מעוניין בקירור מיטבי. המחשב נמצא בחדר שינה אשמח לשמוע חוות דעת החנות שממנה הקנה היא KSP תודה משה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשתף את החברה בפורום בבדיקה שעשיתי. עד לא מזמן כדי להריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר לא הייתי צריך לעשות OC למערכת עד שהגיעו CRYSIS 2 וBF3. ואז אחרי שעשיתי OC למערכת כולל העלאת מתחים לכרטיסים נתקלתי בתופעה נורא מרגיזה: הספק מרעיש הרבה יותר משאר המחשב. (משנייה 22) רעש רקע : 1850 11XSCHYTE gentele typhoon (עובדים ב60%) + שלושה מאווררים של המארז בכל מקרה מטרת הפוסט הזה היא להזהיר לגבי ספקי TT (בעיקר למי שחשוב השקט): -יקרים -רועשים תחת עומס
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות ספק טוב ומארז טוב שלא יהיו יקרים מדי. דרישות מהספק הן 500W, מהמארז לא ממש אכפת לי כי רובם אותו דבר חוץ מהקטנים האלה שיש חרא זרימת אוויר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך ספק מ-KSP בלבד!! שיעלה לי עד 300 שח ואני צריך שיהי לו חיבור לסטה 2 וכבלים ארוכים(טרנספורמר) שהיה 350-400 וואט
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי מתחיל להיות מיושן, אבל ממש. אז החלטתי שאני רוצה לשדרוג אותו ולהפוך אותו למחשב חזק מאוד. אין לי כסף כרגע לעשות את זה בבאת אחת. אי לכך החלטתי לשדרג קודם כל את הבסיס כדי שאני לא אדפק עם חומרה חזקה\גדולה מדי למחשב הנוכחי. כרגע כמו שאתם רואים במפרט בצד יש לי מחשב חמוד... בתור HTPC.... המארז שלו מארז של JSPTECH זול מאוד כולל ספק 400W. אני חוש כבר בכיוונים של מערכי CF או SLI או 4870X2 בגלל זה אני רוצה לרכוש קודם כל מארז גדול וכמובן ספק בהתאם. האם המארז הזה יספיק? (מבחינת גודל, לכ. מסך דוגמת 4870X2 וכו') http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3735 והאם הספק הזה יספיק? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3472 אני יודע שהספק הזה חזק מאוד, ומסוג…
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
NZXT C831 & NZXT SENTRY http://www.nzxt.com/forum/showthread.php?t=5001 http://www.nzxt.com/forum/showthread.php?t=5002 מארזים מאוד יפים ומענינים נחכה לעוד מידע בפוקספיסי יש מפרט ב 21K בו יש את המארז CS831
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
זקוקה לעזרתכם- עומדת לקנות מערכת חדשה לשימוש משרדי / סטודנטיאלי כבד . מבוססת Intel Core 2 QUAD Q8400 ללא כרטיס מסך. חשוב לי שהכל יהיה שקט, יציב ורצוי עם הגנה מאבק. עם זאת תקציבי מוגבל - עד כ 600 ש"ח לספק + מארז האם המארז עם ספק הכוח ANTEC NSK6580 430W EARTHWATTS PSU מספיק שקט? האם יש הגנה מאבק? האם עדיף מארז Coolermaster 335 Elite No P/S וספק SeaSonic 380W S12II-380? / או Cooler Master RC-690 כולל ספק 500w? אולי יש לכם המלצה אחרת טובה יותר באותו תקציב? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שי לי ספק כח של hec 400 w קניתי מאוורר גדול רשום שהוא צורך חשמל 12 וולט ו29 אמפר העם אני יכול לשים אותו במחשב והספק שלי יחזיק אותו תודה http://img402.imageshack.us/my.php?image=dsc00245ah6.jpg ניסים
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי ספק ישן של antec 420w, רציתי לחבר אותו למחשב אחר שיש לי בבית כי הבאתי gtx 650 ti. באמצע ההתקנה אני מגלה שיש חיבור שונה ללוח אם במחשב השני (חיבור 14 פינים). רציתי לשאול מה הסטנדרד היום? ה14 פינים או כמו שיש לי במחשב הישן עם ה24 פינים.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום רב מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל במארזים בין RC-690 ל CM-690 ומה יותר טוב מבין שנייהם? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
מצרף תמונה של נתוני הספק (ג'נרי). איך אני יודע מהם נתוניו האמיתיים וההספק האמיתי שלו? האם הוא מספיק עבור מערכת E6300 עם לוח אם אינטל, כרטיס מסך 7300GS, צורב DVD ושלושה כוננים קשיחים ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם; קניתי במזל טוב את ה-8800GTS, וליברטי 400, ניסיתי לחבר אותו לספק הג'נרי שהיה מותקן, אבל כמובן שהוא לא הצליח "לסחוב" את המערכת. אבקש להסביר כיצד להחליף ספק במערכת, וכיצד לנתק את הנוכחי. תודה לעוזרים, רון
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הספק צריך להחזיק מחשב C2D מסדרת ה50 החדשה וכרטיס מסך 8800GTS 320MB . לצערי בחנות שאני קונה (זיגזג) אין את הליברטי לכן אשמח אם תציצו בספקים שמציעים שם ותמליצו לי על אחד מהם. אני חשבתי על ה HEC550W WIN או ה580W ACE
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כעיקרון זה היה המפרט המקורי: מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤643 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤473 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤163 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 2 מחיר: ¤234 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB כמות: 1 מחיר: ¤292 כרטיס מסך: Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail כמות: 1 מחיר: ¤495 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤135 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 מחיר: ¤75 תוכנות: Microso…
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-