ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מארז כמה שיותר יפה ונוח לפירוק. חשוב לי גם שהוא יהיה קריר .יש לי מאוורר אחד של זלמן במארז שלי כרגע {6a19} אז תגידו לי אם אוכל לחבר אותו למארז החדש שתציעו. שמעתי למשל שהמארז הזה מאד יפה השאלה אם הוא טוב קריר ונוח לפירוק>>>>>>>>>>> http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96-%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8-Gigabyte-GZ-FSCA1ANB-3D-Aurora-Black-Aluminium-Window-ATX-254p1834.htm ואיך זה >> http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739974
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מחפש משהו יפה, קר, לא שואב אבק והרעש לא כ"כ משמעותי.. רק שהרעש שלו ייתן לי לישון בלילה אני מתלבט בעיקר בין הANTEC 900 לבין הNZXT Tempest והCM690 ד"א למישהו כאן יש את הטמפסט ויכול להגיד האם הוא נראה טוב? ;D תודה..
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לא לשימוש HTPC אני פשוט רוצה לנוחות שלי המחשב משמש למשחקים ועבודה ממושכת
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז בסיסי לP4 זה המחשב שההורים שלי משתמשים בו לגלישה ולאינטרנט ולשחק בביושוק (סתם...) יש לי כמה דרישות מהמארז: 1. אני לא צריך ספק. 2. חייב שיהיה חלון בצד או מאוורר במקום חלון. 3. שיהיה גדול ומרווח על מנת שלא יתחמם יותר מידי. 4.עד 250 ש"ח (אם יש משהו טוב ב-300 זה גם בסדר). 5.רצוי בצבע שחור (סתם העדפה שלי...) תודה רבה! עריכה: ראיתי מארז של Raidmax הדגם הוא SAGITTA , מישהו מכיר את המארז הזה? הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז בעל עיצוב לא מקושקש או מואר בכל מיני שטויות כמו עץ חג המולד, איך אני יודע אם המארז מגיע עם ספק או שצריך אחד בנפרד?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מתקשה לבחור מארז (ללא ספק) בתקציב הנ"ל, קיבלתי כל מיני המלצות אבל בחיפושי אחרי דגמים נוספים נתקלתי בכל מיני מארזים של חברות שונות, ורציתי לקבל המלצות מהצוות כאן. בינתיים המארז המוביל הוא GIGABYTE POSEIDON שעולה באזור ה 400 שקל (פלוס-מינוס) - אותו יש לחבר שמאוד ממליץ גם מבחינת המאווררים השקטים חוץ ממנו הסתכלתי על המארזים הבאים: LIANLI PC-8B LANCOOL PC-K56BW (זול יותר אבל הבנתי שהם מבין LIAN LI) COOLER MASTER CM690 COOLERMASTER CENTURION 590 חוץ מזה אשמח לשמוע על דגמים אחרים שעליהם הייתם ממליצים (שמעתי גם דברים על NZXT, מה אתם אומרים ?) תודה !
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש מארז בסביביות ה500 שקלים לא כולל ספק. אני מעדיף עם הקדימה שיהיה רק כוננים גדולים אם אתם מבינים. ספק בחלק התחתון של המארז מקומות רק למאוורים 120 או 140 לא גדולים 250 או קטנים 80
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני צריך מארזגדול שיהיה אפשר להכניס בו V1 ו9600GT התקציב עד 200 ש"ח (עדיף פחות)
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
עדיפות לחלון בצד ימין אבל לא קריטי. וכן אני יודע שעם חלון זה יותר רועש אבל זה גם יותר יפה...
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אבא שלי לא מסכים לקנות את סאנבים טרנספורמר בטענה שהוא מכוער "ושלא צריך את כל האורות הללו"... הוא גם אומר שהחלון מיותר... אמרתי לו שהיום כמעט כל המארזים הם עם חלון. קיצר, אני מחפש מארז ברמה של הטרנספורמר ובאותו מחיר , כמה חבל שאבא שלי לא רוצה אותו , הוא מארז מצוין וממממששש יפה תודה לכל מי שיעזור ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקציב עד 700 שקל בחנות pandas.co.il למעבד Quadro כרטיס מסך 8800GTS וספק כוח Corsair 520W HX Series אני חשבתי על ה Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black במחיר של 690 שקלים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=15590 יש שם גם 3 מאווררים ככה שזה מצויין לא? יש חלופה איכותית יותר עם מאווררים וכו' במחיר הזה? [ושהמארז יהיה בצבע שחור] תודה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש מארז למחשב חדש שאני קונה בתקציב של עד 350 ש"ח (ללא ספק). אני מתכנן לקנות את הכרטיס מסך GTS8800, אז הבנתי שהכרטיסים האלה די מוגבלים מבחינת המארזים שאפשר להכניס אותם אליהם. מעל הכל הדבר הכי חשוב לי במארז הוא שיהיה שקט. אני תמיד משאיר מחשב פתוח בלילה והמחשב נמצא ממש ליד המיטה שלי, אז כן חשוב לי לישון בלילה . כמו כן, גם חשובה הנוחות. הכוונה כמובן לגודל ולאוורור... אם אפשר גם מארז שיהיה מעוצב יפה, למרות שזה פחות חשוב לי במקרה הזה. כרגע המליצו לי על GYGABYTE TRITON. מה דעתכם לגבי המארז הזה? ואם אפשר להציע עוד סוגים של מארזים מתאימים לתקציב ולדרישות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מארז אבל עם כמה דרישות מאוד ספציפיות חח.. 1)שיהיה מוכן לעבודה בעתיד של קירור מים. 2)שיהיה שקט!!!!!! 3)שהספק כוח יהיה ממוקם למטה! 4)שיהיה מקום לכרטיס HD6950 של ספיר אם זה משנה חח.. וממש מעדיף שיהיה פול טאור ושיהיה לו קירור טוב גם עם מאווררים..ושיהיה מרווח ונוח לעבודה כמובן! אם זה חשוב מפרט המחשב אז: ספק של CORSAIR 750XT מעבד 1055 AMD לוח GA870 מסך HD6950 קירור למעבד נינג'ה 3(הוא ענקי אז לא לשכוח גם חח) וזהו נראה לי חח...אין לי בעיה לחרוג ממש טיפה בתקציב אבל ממש מעדיף שלא...ואני ממש אשמח אם תפרטו לי למה אתם ממליצים על מה שאתם ממליצים.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Q9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3R 2X1G DDR3 OCZ WD 320X2 WD 500X2 gigabyte 9800gx2 THERMALTAKE TOUGHPOWER QFAN 650W W0163 חשוב שיהיה קירור מטורף כי הכרטיס מתחמם וחלון צד . המון תודות לעוזרים!!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין צורך שיגיע עם ספק או מאורר כי יש הכול.. הדרישות העיקריות הם : יופי ושיהיה המון מקום כי זה מחשב צפוף עם הרבה כוננים וכרטיסים.. כמו-כן שיהיה בצבע שחור :-)
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
העיקר שיהיה גדול לא משנה לי אם הוא ג'נרי למפרט לוח אם: 4CoreDual-SATA2 מעבד: Q6600 + Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP זיכרון: Samsung M3 81L2923BTM-CCC 1GB X2 צורב: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B דיסקים קשיחים: WD 80GB IDE X2 WD 250GB SATA מסך : LG LCD L194WT איך אלו ? http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=599 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=21003&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. המארז הנוכחי שלי הוא Raidmax Aztec.(בסה"כ - אחלה מארז) אני מחפש משהו קצת יותר שקט וקצת יותר גדול... למישהוא יש המלצות? בעדיפות של סביבות ה-300 שקל. המערכת שלי: AMD 5400X2 2.8GHz 65NM(G2) Gigabyte GA-MA770-DS3 Club3D HD4850 512MB GDDR3 Mushkin 2x1GB DDR2 HP(High Performance) 800MHz CL4 Seagate 500GB SATAII 32MB Cache Seagate 120GB SATA 8MB Cache Corsair VX550W PSU Raidmax Aztec - 2x120mm + 3x80mm All LED
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף אם יהיה אפשרות לשליפת הדיסקים מקידמת המארז ולא מתוכו, אשמח לכל הצעה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז כמובן עם המלצות שלכם, שיהיה רב בגודלות (גדול ככל האפשר) ובמחיר סביר משמע - לא יותר מכמה מאות שקלים. המארז לא צריך להיות מפואר או מרשים בצורה כזו או אחרת פשוט גדול תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מארז גדול שהכרטיס מסך שלי יכנס בלי בעיות (6950 HD) כרגע יש לי את המארז הזה : http://www.vadim.co.uk/images/ps01-3-4view.jpg הכרטיס מסך נכנס אבל בקושי , חשוב גם שהמארז יהיה שקט כי המארז הזה די רועש , כל פעם צריך לתת לו כאפה קטנה כדי שיפסיק להרעיש. התקציב הוא עד 400 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הכמעט סופי נראה כך מעבד I5 לוח אם אינטל DP55WG כרטיס מסך רדיאון 5850 באורך של 24 ס"מ ספק סיסוניק 650W זיכרון 4G במהירות 1066 דיסק קשיח 1T של סמסונג לאחר מעקב ממושך על תגובות בפורומים השונים וקריאת מאמרים רלונטיים צמצמתי את רשימת המארזים שבאים בחשבון לחמשת הבאים: 1) מארז של EZCOOL בדגם L-800 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 55X21X48 2) מארז של ANTEC בדגם 900/2 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 47X22X49 3) מארז של NZXT בדגם WHISPER ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 56X21X52 4) מארז של COOLERMASTER בדגם HAF922 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 56X25X50 5) מארז של COOLERMASTER בדגם HAF932 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 58X23X54 סנטימטרים כמובן אשמח לקבל את תגובותיכם המקצועיות בנושא שמאוד חשוב …
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש מארז למחשב. עד עכשיו הייתי עם ה-Antec 1200 שלי. בגדול הוא אחלה מארז אבל הוא צובר אבק כמו פסיכי, די רועש, יותר מדי לדים שמאירים את כל החדר בלילה, והבעיה הכי גדולה זה שהוא סתם גבוה מדי וקצר מידי. אז הדרישות כן כאלה. שיהיה שקט. שיהיה בלי יותר מדי לדים מצועצעים. שאיכות הבניה תהיה טובה. לא משנה לי אם זו הרכבת tool less שיהיה מאוורר אבל לא מאוורר מדי, אני לא רוצה שואב אבק בחדר. ושכמובן יהיה עם מסנני אבק במאווררים. שיהיה ארוך מספיק בכדי להכיל כרטיס מסך מהדור החדש ושעדיין יהיה לי מקום להתעסק עם כבלים וכוננים בלי לשבור את היד. שהספק יהיה למטה, ושלא יהיה גבוה מדי ככה שהחוטים שלו לא יוכלו להגיע למקומות הגבוהים בלוח אם כמו במארז הנוכחי. שיהיה מקום מאחורה לסידור כ…
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז גיימינג שקט עם יכולות איוורור גבוהות . אני מחפש מארז בעומק של עד 45 ס"מ , גובה עד 50 , רוחב עד 25. עד 400 שקל. מה אתם אומרים על nzxt s340 . אשמח לקבל עוד המלצות למארזים טובים במינימום מחיר.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי התעניינות קצרה הלוח Gigabyte GA-B85N נראה הכי מתאים לצרכים שלי ואני מנסה למצוא מארז וספק שילכו איתו. הבעיה שכמות המארזים השוכבים + דקים שמצאתי בחנויות בארץ דל אם בכלל. הייתי מעוניין במארז דק ככול האפשר (בעובי של ספק סטנדרטי זה בסדר) שדומה יותר לממיר מאשר למארז מחשב. ראיתי כמה ב tms אבל לא משהו מלהיב מידי. אשמח להמלצות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מארז ישן של Thermaltake מדגם VBS1000BWS. אני מעוניין להחליף אותו למארז גדול ומרווח יותר המכיל 7 מקומות לכוננים קשיחים (כרגע אני משתמש ב6 למרות שיש לי רק 5 תושבות). בנוסף רצוי ששליפת הכוננים תהיה כלפי מעלה, כלומר אם המחשב שוכב, ניתן יהיה להוציא אותם ע"י משיכתם מעלה. האם יש דבר כזה בשוק? תקציב עד 400 ש"ח. תודה!! עריכה: מצאתי את CoolerMaster N600 עונה על צרכיי רק ב50 ש"ח יותר מהתקציב. שאלה נוספת, מישהו יודע אם אפשר להתקין את הכוננים הקשיחים בצורה הפוכה? כלומר שחיבורי הSATA יהיו כלפי הדלת השמאלית?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-