עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by slavazh,

שלום לכולם, יש לי מארז Silentium T1, המארז מגיע אם 4 מאווררים שהבקר שלהם נמצא בתוך הספק, לאחרונה קורה משהו מוזר המאווררים הפסיקו לעבוד, אך מפעם לפעם הם פתאום מתחילים לעבוד לאיזה 5 שעות ועוד פעם מפסיקים לאיזה 4 ימים. הדבר משפיע על הסירקולציה של האוויר בתוך המארז מה שגורם להתחממות. מישהו ניתקל בבעיה כזו? האם למישהו יש פתרון? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  2. שלום חשבתי על NZXT TEMPEST + Slincer PCP&COOLING 610W ב950 ש"ח האפשרות השנייה היא ה ENERMAX CHAKRA 5001 + HEC 650 - כ 1034 ש"ח. יש לכם הצעות טובות יותר שלא כרוכות בשינויים מאווררים וכו' ? תודה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by quantoM,

והספק הוא VX450 שהוא לא מודולרי, יש איזה שהם מדריכים או משהו ?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  4. אני מחפש ספק 450W במחיר נוח איזה כדאי? אני לא מבין בזה אז תנו לי חברה טובה יש חברה אחת שאני מכיר EZCOOL האם הם טובים וכמה אמור לעלות ספק 450W שלהם? ד"א זה תוספת אני לא קונה מחשב אני רוצה רק לשדרג את זה פנטיום D 3.0 1 GB זיכרון 80 GB דיסק קשיח 7100 GS (רוצה לשדרג ל8600 בגלל זה אני רוצה להליף ספק) ספק 300W

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by nir.c,

היי, מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb B GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 2x DDR2 667MHZ 1GB CL5 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 7600GT LG GSA H22N DVDRW X18 BLACK/WHITE מבקש הצעות למארז + ספק טובים ובעיקר שקטים! (עם אפשרות שידרוג כרטיס מסך עוד שנה שנתיים) חשבתי על: GIGABYTE - Triton (Black) + HEC 400TRT (קיבלתי המלצות על השקט היחסי ואהבתי את הצורה החיצונית) אשמח לקבל עוד הצעות/הערות/הארות בתודה מראש....

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by Lmagus,

היי, אני כנראה הולך לקנות E6600 ואני אולי אעשה לו ספק בעתיד כדי לקבל ממנו עוד קצת מיץ, על איזה ספק אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  7. היי יש לי מערכת מבוססת אינטל (מעבד 3.2 GHZ PRESCOTT על לוח 915AV ,כרטיס מסך 660GT ) וכמובן כל מניי התקני USB שונים כמו מדפסת ועט גרפי וגו'ייסטיק ומקלדת USB ועכברים USB. וכולם עובדים יפה תחת ספק כוח:HEC 300AR-TF ואין לי תלונות, אבל אני מתכוון להחליף כרטיס מסך, לאחד מהכרטיסים תומכי הDIRECTX 10 (עדיין לא סגור איזה כרטיס) והבנתי שהכרטיסים האלה דורשים ספק חזק ויציב בכדי לרוץ טוב ובכדי שספק לא ישרף. אז בהתאם לנתונים המוצגים כאן, האם בכלל כדאי להחליף ספק ? ואם כן מה הכי טוב בתקציב שלי (300שח) - ואם כבר שינוי אז שיהיו 2-3 חיבורי SATA וחיבור PCI-E. תודה.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by Zoltrix,

היי טוב בעיקרון השאלה בכותרת אני קונה מחר מארז חדש, ומחשב תציבי, ב IQPC המארז והספק הנל עולים ביחד 252 שקל, אז זה כדאי [את הכרטיס מסך כבר יש לי קיבלתי אותו מתנה] השאלה, האם המארז הנל יחזיק NV 7900GT ו E4300 הסטוק, אם לא מה האלטרנטיבות עד 300 שקל לשניהם (אם יש דבר כזה בכלל). ומה יקרה עבור OC קטנטן, עדיין בתחום הסטוק, משהו כמו להביא הת המעבד ל 2.4 -2.7 הערה: אני יודע שעדיף את הליברטי, אבל אין מה להשוות מבחינת מחיר. מצורף הלינק למארז ולספק, כאמור הכסף משחק תפקיד : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2748 המפרט השלם הכרטיס מסך והמעבד מעלה לוח 965P-S3 של גיגהבייט גיגה זיכרון 667 של TwinMOS צורב HD 250 SATA2 WD בתודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by Proww,

אהלן. ברצוני לרכוש את המארז ThermalTake Element G מRSM, כאן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1267 רציתי לדעת (אני לא מבין בתחום) מה הגודל של המארז? האם הוא גדול? בינוני? קטן? אני רוצה להכניס כרטיס מסך GTX470 שיהיה מקום והכל תודה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  10. שלום, בעקבות בעיות חוזרות ונשנות של VPU RECOVER מהכרטיס, מסך כחול ואפילו מסך שחורים שתוקעים את המחשב, רציתי לדעת האם הספק seasonic 500w ss 500et-apfc-f3 מתאים למערכת הבאה: מעבד: intel core 2 due e8400 לוח אם:asus p5ql pro זיכרונות: g.skill 4096MB 800mhz HK CL4-4-4-12 כרטיס מסך: connect3d hd4850 oc edition דיסק קשיח:wd 640gb צורב:ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 מארז nzxt alpha תודה מראש לעזרה.

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  11. למשל הENERMAX MODU ?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  12. אהלן. בקרוב כנראה אחליף לאמא שלי את הפנטיום 4 שלה במשהו קצת יותר מתקדם, וחשבתי גם לשדרג ספק. (הספק הנוכחי שלה של TZAG-מתאר לעצמי שזה ג'נרי) יש לי נסיון עם ספקי HEC ואני מרוצה מהם, אבל תפס את עיני הספק הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_3199&products_id=25303 סתם מתוך סקרנות רציתי לדעת, יש למישהו נסיון איתו ? עדיף ללכת על אחד של HEC וזהו ? תודה מראש. עדכון: בינתיים אני קורא באתר Hardware Secrets ביקורות שדי קוטלות את הספקים של החברה הזאת.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  13. הייי חברים, ברשותי כיום: p-180 של אנטק ואני מאוד מרוצה מבחינת השקט והוא ממלא את צרכיו בהצלחה. אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בעיקר בין שניים: p-280 לבין ה R4 ששמעתי עליו ביקורות טובות. אשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש עוד דגם מומלץ בטווח תקציב של עד 700 שקל אני לא מקובע, אבל באמת חשוב לי נושא השקט ואין לי כוונה לעשות OC מטורף(עושה תוספות קלות בלבד). כמו כן אני צריך ספק שיחזיק כרטיס מסך GF 670~ 3 דרישות: 1. חובה שיהיה מדולרי! 2. יתמוך במתחים ש HAWELL דורש. 3. תקציב שפוי - עד 700 ש"ח גג גג.

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by Shay17,

אם אפשר מ-KSP תודה

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by quantoM,

תקציב עד 450. חשוב השקט, אבל שלא יהיה פנומנלי, העיקר שאם הוא יהיה בחדר[מרחק של מטר ממני], אני אוכל לישון בכיף, בקשר לספק, אני לוקח אחד שנחשב מאוד שקט, אם לא השקט כולם, ספק מסדרת הPro82+ של Enermax. כמו כן אני לא רוצה לוותר יותר מדי על קירור לטובת השקט, אני מבין שאם אני רוצה שקט אני אצטרך לרדת בביצועים, אבל אם נגיד יהיה הבדל של 15 מעלות בכרטיס מסך לדוגמא, זה לא שווה לי את זה. עוד שאלה שאני רוצה לשאול, הRc-690 של Cooler Master, מארז מצוין לכל הדעות, וגם מקורר טוב עם תוספת מאווררים קטנה, מה שאני רוצה לשאול, זה, אם הוא ימוקם בחדר כמטר ממני כשאני יושן[בLOAD מצדי שיהיה מטוס מה שחשוב זה רמת השקט בIDLE], האם אני אשמע אותו ? אשמע אותו ממש בקטנה ? או אשמע ברמה שאני לא אוכל לישון. ב…

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by amd@ati,

שלום, נתקלתי במארז RaidMax SAGITA 12cm ללא ספק, המוצר מתצוגה ומתומחר ב 180 ש"ח. רציתי לדעת אם המארז הוא טוב, אם דגש על קירור, המארז שלי הוא פצצת חום וחשבתי לקנות מאורר חדש אך בגלל המחיר הנמוך נראה לי שאקנה את מארז זה. האם זה מסובך מאד להעביר את כל החלקים הישנים למארז החדש? (לפרק ולהתקין חלקים כבר עשיתי, אך אף פעם לא הרכבתי מחשב שלם) תודה רבה מראש לכל התותחים!

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  17. שלום מבקש המלצה למארז שקט שעומד בחדר שמשמש לעיתים כחדר שינה. במארז יהיו 4 כוננים קשיחים. התקציב עומד על 250-300 ש"ח. חשבתי לבחור ב Antec One שעולה כ -240 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת לגביו וכמו כן כל המלצה אחרת. בתודה מראש אהוד

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  18. Started by yoni_h,

סליחה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  19. לפני כמה ימים הרכיבו לי בפורום מפרטי מחשב את המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/a6rvf9ky שהוא באמת מפרט מצויין ושתואם לתקציב שלי. אבל המחשב יעמוד בחדר נורא חם ולכן עלו לי כמה שאלות : 1) יש אפשרות להוסיף עוד מאווררים במארז ? ואם כן באיזה מקום במארז ? ועד כמה זה באמת ישפיע ? 2) במידה ואפשר להסיף מאווררים ובאמת כדי לעשות זאת, יש מאוורר מסויים(דגם) שההיתם ממליצים לי להוסיף ? תודה, גיא

20. Started by crik,

היי, קניתי מחשב חדש ומעוניין בספק ומארז שקטים אך מעוניין בקירור מיטבי. המחשב נמצא בחדר שינה אשמח לשמוע חוות דעת החנות שממנה הקנה היא KSP תודה משה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  21. יש לי שתי אופציות לכ. מסך, האחד הוא Sapphire HD4850 והשני Sapphire HD4770, הספק שבא עם המפרט הוא: Huntkey LW-6550-HG בעל 550W ו-Fan 12 האם הספק מספיק לכ. מסך? והאם זה משתלם לי?

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  22. יש לי לוח אם של גיגאבייט כמו שרואים במפרט ובו יש חיבורי חשמל על הלוח רק שבספק שלי יש שני חיבורים עם ארבע פינים כאלה וכמו שבכל ספק כוח יש חיבור ששניים מהפינים הם מרובעים וה2 האחרים מעוגלים כאלה ובלוח אם יש 2 חיבורים עם 4 פינים אני מכניס חיבור אחד מהספק זה נכנס בדיוק והשני נשאר לי בלי חיבור מתאים לצורה שלו כרגע חיברתי רק חיבור אחד וזה עובד אבל לא נראה לי זה צריך להיות ככה

23. Started by kicker,

טעות בפורום.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by o.k,

שלום לכולם !! רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת מארז טוב מבין שני הקישורים הבאים::: http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=2804 או.... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=13756 תוכלו להעזר במפרט שלי כדי לראות האם יש מספיק מקום במארז..... תודה...

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by גוגומגוג,

שלום, אני קונה מחשב ואני מתלבט לגבי מארז וספק , חשבתי על ANTEC SONATA III 500W אך אני לא בטוח שהספק יספיק למפרט שלי ואם הוא מספיק גדול. המפרט המתגבש הוא : Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn קירור למעבד Arctic Cooling Freezer Extreme Gigabyte GA-EP45C-DS3R G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI Seagate 500GB Sata II 32MB Gigabyte 9800GTX+ 1GB HDMI Zalman Cooling LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black אשמך להמלצותיכם. תודה.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים