עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. היי יש לי מערכת מבוססת אינטל (מעבד 3.2 GHZ PRESCOTT על לוח 915AV ,כרטיס מסך 660GT ) וכמובן כל מניי התקני USB שונים כמו מדפסת ועט גרפי וגו'ייסטיק ומקלדת USB ועכברים USB. וכולם עובדים יפה תחת ספק כוח:HEC 300AR-TF ואין לי תלונות, אבל אני מתכוון להחליף כרטיס מסך, לאחד מהכרטיסים תומכי הDIRECTX 10 (עדיין לא סגור איזה כרטיס) והבנתי שהכרטיסים האלה דורשים ספק חזק ויציב בכדי לרוץ טוב ובכדי שספק לא ישרף. אז בהתאם לנתונים המוצגים כאן, האם בכלל כדאי להחליף ספק ? ואם כן מה הכי טוב בתקציב שלי (300שח) - ואם כבר שינוי אז שיהיו 2-3 חיבורי SATA וחיבור PCI-E. תודה.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by משה א.,

אני מחפש מארז שוכב בצבע שחור עם ספק כח (380W ומעלה). חשוב שיהיה שקט... התקציב הוא 450 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  3. Started by tzolerguy,

שלום חברים. אני מחפש להחליף את המארז העתיק שלי למשהו חדש יפה שקט מרווח ונח, שמתי עין על ה Corsair CC650DW Obsidian Mid-Tower עולה כ 950 ש"ח ממה שראיתי השאלה היא רגע לפני האם יש משהו בסגנון שמצדיק יותר את הכסף. נורא אהבתי את העיצוב של האלומיניום מקדימה המארז כנראה צריך להיות שחור לבן פשוט לא יהיה פרקטי הוא יאבד אצלי צבע מהר ... מעדיף בלי דלת אבל יכול להסתדר עם אם יש משהו שממש מצדיק ובלי אורות מיותרים זה בחדר ליד המיטה .... רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  4. שלום, יצא לי בעבר להרכיב ולהתקין חלקים חדשים על המחשב שלי אבל מעולם לא הרכבתי אחד מאפס. חשבתי שזו יכולה להיות חוויה נחמדה אז המחשב הבא כנראה יגיע בחתיכות... רציתי לשאול עד כמה משמעותי עניין סידור הכבלים - במחשבים הקודמים שלי הכבלים היו די מבולגנים ולא נתקלתי בבעיות התחממות משמעותיות, אבל ראיתי שהרבה אנשים מתעסקים בזה. כמובן שספק עם כבלים נשלפים הוא נכס למי שרוצה לסדר את הכבלים בצורה יעילה, בעיקר כשיש ספיירים. אשמח לשמוע מהמומחים כאן כמה זה משמעותי (אם בכלל) למחשב גיימינג ממוצע שבו אין הרי רכיבים מחממים אלא בגדול כונן קשיח או שניים, CD, ספק כוח וכרטיס מסך. תודה ויום טוב לכולם

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by shayw,

E2180 FREEZER 7 PRO P35-DS3L 4GB HD4850 HDD 500 HDD 350 DVD FANS X3 אני על תקציב וחושש שההספק מעט נמוך, ביחוד בגלל הכ.מ

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by integral,

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/1000w-psu-roundup-2.html

7. Started by moti200,

שלום רציתי לדעת איזה ספק כוח עדיף.Corsair 430W או Extreme Power Plus 460W של CoolerMaster או ספק כוח 450w של enermax דגם naxn tomahoawk2 ,תודה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by spitfire3,

יש בTMS מבצע http://tms.co.il/product/8003 מפרט זול יחסית,אני מעוניין לקנות אותו ולהתקין עליו תכרטיס מסך שלי (ATI 4670) השאלה שלי היא האם הספק שבא עם המפרט הזה יספיק להחזיק את המחשב בלי שהוא יתכבה או משהו כזה.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  9. http://www.3dgameman.com/content/view/10093/103/

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by TinMan,

פירסמתי בטעות בפורום ציוד הקפי. זה שייך לפה. אפשר לקבל תשובות? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209052.new#new

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by Yehudaa,

באיזה מחשב ראיתי שחיברו ספק 20 פין ללוח אם עם 24 פין וזה עבד להם . האם זה בטוח לעבוד ככה ? או שזה לא מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  12. חבר לעבודה מעוניין לקנות את המארז הזה אבל הוא חושש בגלל כל מיני ביקורות שליליות שהוא קרא על הספק שמגיע עם המארז (smart power 2.0 450w). לפי חלק מן הביקורות הספק מת אחרי בערך שנה של עבודה. מישהו יודע האם antec פתרו את הבעיה או שהספק אכן לא מומלץ? האם ניתן לרכוש את המארז ללא ספק? תודה.

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  13. מחזיק E6600 2gb 3-4HD 8800GTX? מחישוב עילג צריך 38-42 אמפר בשביל זה...

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  14. אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות ספק טוב ומארז טוב שלא יהיו יקרים מדי. דרישות מהספק הן 500W, מהמארז לא ממש אכפת לי כי רובם אותו דבר חוץ מהקטנים האלה שיש חרא זרימת אוויר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by RONG23,

שניהם מאוד מוצאים חן השאלה על מה ללכת? הפנטום קצת גדול אבל עם בקרת מאווררים וכיבוי אורות אבל מפלצתי וגם יפה עיצובית. ה63 ללא הדברים הללו אבל איכותו אינה מוטלת בספק וגודלו נורמלי לא מתכנן sli למיניהם אבל כן oc שידרוש קירור מאסיבי אשמח לדעתכם בדבר תודה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  16. יש לי את המארז הזה http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MTk= או משהו שדומה לו בכל אופן מדובר על האור הכחול של כפתור ההדלקה בקדמת המארז. תודה.

17. Started by casio1,

ATX SILVER Front USB & Audio ATX Gold 480W Mono Mode 24PIN ביחד עם Intel® Core 2 DUO LGA 775 2.66 GHz E6750 GigaByte NX96T512H-B Nvidia 9600GT 512MB DDR3 256Bit תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by EyalOnn,

המחיר שלו כאן לא נראה לי הגיוני בכלל http://www.top-shop.co.il/pl_product~570-ARURORA~7~4.htm 550 שקל, ובמקומות אחרים הוא עולה 900 שקל? זו מציאה או תרמית?!

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by גוגומגוג,

שלום, אני קונה מחשב ואני מתלבט לגבי מארז וספק , חשבתי על ANTEC SONATA III 500W אך אני לא בטוח שהספק יספיק למפרט שלי ואם הוא מספיק גדול. המפרט המתגבש הוא : Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn קירור למעבד Arctic Cooling Freezer Extreme Gigabyte GA-EP45C-DS3R G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI Seagate 500GB Sata II 32MB Gigabyte 9800GTX+ 1GB HDMI Zalman Cooling LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black אשמך להמלצותיכם. תודה.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  20. אני אקנה אותו מNEWEGG, הוא צריך להיות מאורר טוב ושקט עד כמה שאפשר קישור http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010090007+4026&name=%2450+-+%2475 תודה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by slassaf,

יש למישהו ביקורת על המארז הזה? ממה שמצאתי פה יש רק דיבורים כלליים אבל לא ביקורת ספציפית. הוא נראה טוב מבחינת אורור ומחיר. אבל אני לא בטוח לגבי התופסנים של ההארד דיסק אם הם שקטים

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by Lmagus,

היי, אני כנראה הולך לקנות E6600 ואני אולי אעשה לו ספק בעתיד כדי לקבל ממנו עוד קצת מיץ, על איזה ספק אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by iido12345,

שלום לכולם היכן אני יכול למצוא מארז מחשב כמו שמופיע ב"המדריך המלא להרכבת מפרט מחשב" (יש שניים הכסוף שבינהם ולא הלבן). ומה מחירו, אני חיפשתי ב- ZAP ולא מצאתי ! תודה מראש עידו

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  24. שלום לכולם, אז ככה אני עומד בדילמה קשה ולחוץ בזמן אז אני ישמח לכמה שיותר תגובות רצייניות כמה שיותר מהר. קניתי מחשב ומה לעשות המארז שהזמנתי (hec 6920b-nps ) לא זמין יותר ויגיע שוב לחנות עוד חודש אז אני לא מתכוון לחכות. חיפשתי מארז שיתאים לי מאותה חנות שקניתי אני רוצה המלצות לגביי זה מה עדיף יותר מכל הבחינות: 1) 260 מארז ללא ספק HEC 6919B-NPS 6919B-NPS 2) 298 מארז ללא ספק Antec SLK3000B 761345-00300-1 1) 318 מארז ללא ספק GIGABYTE Triton 40724 2) 333 מארז ללא ספק Thermaltake SWING אני בגדול מתעניין במיוחד בשניים הראשונים איזה מהם יותר עדיף לי לקנות של hec או של antec . את השניים האחרונים הוספתי לחוות דעת אולי הם עדיפים או שלא. המארזין הם מאת…

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by nir.c,

היי, מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb B GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 2x DDR2 667MHZ 1GB CL5 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 7600GT LG GSA H22N DVDRW X18 BLACK/WHITE מבקש הצעות למארז + ספק טובים ובעיקר שקטים! (עם אפשרות שידרוג כרטיס מסך עוד שנה שנתיים) חשבתי על: GIGABYTE - Triton (Black) + HEC 400TRT (קיבלתי המלצות על השקט היחסי ואהבתי את הצורה החיצונית) אשמח לקבל עוד הצעות/הערות/הארות בתודה מראש....

• 9 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.