עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1161&ID=1448 אני צריך לדעת בברור אם נכנס למארז. כמו הכרטיס 6950 או 570GTX . כי פשוט מבט בעיניים אל תוך המארז מבפנים ,זה נראה לא גדול מידי.

2. Started by KiDi,

שלום, יש לי מחשב בבית שאני רוצה להפוך אותו לHTPC. האם זה אפשרי מבחינה פיזית לפרק PC רגיל ולהרכיב אותו מחדש על מארז HTPC? צריך לקנות מארז מיוחד בשביל זה? תודה!

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  3. יש לי לוח אם של גיגאבייט כמו שרואים במפרט ובו יש חיבורי חשמל על הלוח רק שבספק שלי יש שני חיבורים עם ארבע פינים כאלה וכמו שבכל ספק כוח יש חיבור ששניים מהפינים הם מרובעים וה2 האחרים מעוגלים כאלה ובלוח אם יש 2 חיבורים עם 4 פינים אני מכניס חיבור אחד מהספק זה נכנס בדיוק והשני נשאר לי בלי חיבור מתאים לצורה שלו כרגע חיברתי רק חיבור אחד וזה עובד אבל לא נראה לי זה צריך להיות ככה

4. שלום לכולם אז אחרי כמעט שנה הספק שלי החליט לללכת לעולמו , ספק של colorsit שחשבתי שהוא אחלה ... מסתבר שלא. קיצור אני מחפש ספק חדש בתקציב של 250 ש"ח בערך... המפרט שלי רשום בצד. אני לא עושה OC וגם לא משחק במשחקים כמעט בכלל. רציתי לדעת איך הספק הזה??? : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1268 אשמח לשמוע המלצות אחרות . תודה.

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by sam1441,

שלום כנראה אקנה את המארז הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811146035 ברצוני לשאול, 1 האם הוא שקט? (אני מחפש שקט כמו מחשב נייד פחות או יותר) 2, תוכלו לומר לי דגם של ספק שיתאים לו? :s05: אלו דגמי המעבד והלוח וכ. מסך שיהיו שם E8400 GIGABYTE GA-P35-DS3L כ. מסך, משהו בסגנון של 8800GT עכשיו ראיתי את סקירת וידיאו של המארז,ובערך בדקה 3 שומעים שם את המאוורר רועש כמו טרקטור, זה יכול להיות או שפספסתי משהו? זה המאוור שמגיע איתו? http://video.google.com/videoplay?docid=-6937000990698361667&q=NZXT&total=136&start=0&num=30&so=0&type=search&plindex=0

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by kicker,

טעות בפורום.

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by 1_Nike_1,

שלום לכולם אני רוצה לקנות ספק כח עד 500ש"ח עדיפות למשהו מגניב עם לדים ושטויות אבל כמובן שעדיף יותר ביצועים! אה פרט חשוב: תבחרו ספק מKSP.co.il כי משם אני קונה - אמנם אין מבחר אבל הכי קרוב לבית ואם יש בעיות זה תמיד טוב. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by eranir,

הייתי כבר סגור שבמחשב החדש הבא עלי לטובה אני אזמין את ה-P182/183, אבל לאחרונה ראיתי שכמה חנויות מציעות את ה-Lian Li בארץ, ושקלתי לבדוק את החלופה. למישהו יצא להכיר את הדגמים Lian Li PC-71A/V2110/V1110? הם מעט יותר יקרים מה-P182, אבל הם באים עם יותר מאווררים מהאריזה, כך שיכול להיות שהסכומים משתווים. אשמח לקבל חוות דעת בנושא. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by eliazohar,

רציתי לדעת איזה מבין השתים שצינתי בכותרת יותר טוב!? ואיזה מבין השתים יותר שקט ועם אפשר לתת ציון לכל אחד מהמארזים שהלכתי ל-ksp המוכר המליץ לי על הטרמלטק והטרמלטק עלה 390 שח והטמפסט 430 שח עוד 40 שח הוא אמר שהוא גם ניראה צעצוע כזה וגם הטמפסט לוקח המוןןןןן חשמל ולטרמלטק גם יש עיצוב יפה שמעתי שהוא גם שקט ומאורר ענקייייי!!! ככה שהטרמלטק סוכב פחות חשמל!!!

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  10. אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי ל- HD4780 1 GB של PALIT. חשבתי לשדרג גם את הספק, אך מאד התלבטתי אם כדאי לי עכשיו, אך......... איתרע מזלי, והספק של מחשב אחר שיש לי, שמשמש למשחקים (לא ממש כבדים) אופיס, מוזיקה, נשרף : המפרט שלו: GA-K8N-SLI ATHLON 64 X2 4200 GA 8500 512MB דיסק קשיח 160GB של WD 2GBזיכרון DDR 400 בשני סטיקים של 1GB כל אחד צורב של NEC מארז 6019A לאור כך, חשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש ספק חדש, חזק יותר, למחשב הזה, ולהעביר את הספק מכאן למחשב שהספק שלו נשרף. האם כדאי לי לרכוש את הספק המוצע? אני מתכוון תוך שנה לרכוש מחשב חדש עם מערכת של AMD , מן הסתם עם מעבד 4 ליבות, זיכרון DDR3 מה דעתכם? [br]פורסם בתאריך: 2.01.2009 בשעה 17:32:34 טוב, לפי הקישור הזה:http://www.t…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by deluxe,

מעוניין לקנות ANTEC 182 BLACK. מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליו? האם הוא באמת שקט? מתאים לחדר שינה? שווה את המחיר הגבוה? והאם יש תקלות איתו? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by gabbay,

שלום לכולם, רציתי לשתף את החברה בפורום בבדיקה שעשיתי. עד לא מזמן כדי להריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר לא הייתי צריך לעשות OC למערכת עד שהגיעו CRYSIS 2 וBF3. ואז אחרי שעשיתי OC למערכת כולל העלאת מתחים לכרטיסים נתקלתי בתופעה נורא מרגיזה: הספק מרעיש הרבה יותר משאר המחשב. (משנייה 22) רעש רקע : 1850 11XSCHYTE gentele typhoon (עובדים ב60%) + שלושה מאווררים של המארז בכל מקרה מטרת הפוסט הזה היא להזהיר לגבי ספקי TT (בעיקר למי שחשוב השקט): -יקרים -רועשים תחת עומס

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  13. שלום לכולם ממש נדלקתי על המארז הזה אבל יש לי קצת בעייה של מקום בחדר.. הבעייה היא שהמארז חייב לשבת על הריצפה ומתחת לסגירה של מן שולחן טלוויזה כזה שהוא מעץ, הכוונה היא שמעל המארז יש לי משהו כמו 5 ס"מ(לפי המידות של המארז) מרווח. האם סירקולצית האוויר כאן נפגעת משמעותית? האם זה חנוק מדי? ניסיתי להמחיש לכם את המצב בתמונה : אני ממש מתכוון לקנות אותו היום אז אני אשמח לכמה שיותר תגובות. תודה אנשים.

14. שלום לכולם, עד לפני שבועיים, היה לי מחשב בן כ-5 עם AMD ו-ASUS k8ne-deluxe. הלך לו ספק והחלפתי ל-JSP tech EZcool PS05. לאחר שבועיים המחשב שבק והטכנאי שהרכיב את הספק טען שהלוח הלך (כאשר החליף לוח- הכל עבד). כנראה שאני צריך להחליף מחשב... אני הולך על AMD x2 4800 עם לוח של Asus m2a-vm HDMI. שאלותי: 1. האם סביר שהספק גרם להרס הלוח (שהחזיק כל כך הרבה זמן) 2. האם כדאי להכניס את הספק הזה למחשב החדש ? אני חושש מסינדרום "ראש בריא למיטה חולה". אודה מראש על כל תשובה

15. Started by tratz,

השאלה בכותרת. איזה ספק-כח עדיף, ולמה?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by yoni_h,

סליחה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by composite,

שלום. לאחר חיפושים רבים מצאתי את המארז הטוב ביותר עבורי (לפחות מבחינת המראה, שלדעתי הוא מדהים). מדובר כאמור ב- Lian Li PC-V1110. רציתי לדעת - האם ניתן להשיגו בארץ? ראיתי רק את הדור הקודם שלו, ה- PC-V1100. תודה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

יש שני דגמים כאלו הרגיל וQ-FAN מה ההבדל? האם יש ספק באותו מחיר אולי טיפה לחרוג שהוא יותר טוב ? מפרט בצד - הספק נקנה בשביל - OC לE8400 על הלוח אם Asus rampage / X48 dq6 gigabyte CF בעתיד של 4870 וזכרונות חדשים של GSKILL 2X2GB BLACK PI תודה רבה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by MaidBoxie,

המארז NZXT H630 + ספק הכוח HALE90 V2 1000W מתאימים? שווה לקנות אותו? אני הולך לבנות לו מערכת קירור מים עם מעבד i7 ו SLI

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  20. Started by Radeon38,

רכשתי היום כרטיס מסך עם צריכה של 120W (כתוב באתר היצרן) מיפרט המחשב שלי : לוח אסוס A8N פרמיום 3 רפטורים 36 * 2 ואחד 74 אחד 200 גיגה 2 צורבי די וי די 3 גיגה זיכרון כרטיס קול וכרטיס חצי מיקצועי לעריכת וידאו. מעבד אופטרון 170 הספק הנוכחי שלי הוא בעל הספק של 475 של חברת HEC. אני מתלבט האם לרכוש את ה M12II של חברת סיסוניק כי עד כמה שאני מבין הספק הנוכחי לא בטוח יכול להחזיק את המערכת עם הכרטיס החזק. ואני לא ממש רוצה בעיות מתחים כתוצאה מעומס שיגרום לשריפת המחשב כולו. דעות בבקשה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by dbx22,

המוכר אמר לי שזאת אחת מחברות הספקים המובילות בעולם. איך הוא נחשב?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  22. הגיוני שיהיה הבדלים במחירים בין החנויות , אבל למה יש הבדלים במחירים שמגיעים ל-50% יותר ? לדוגמה ספק כח OCZ GameXStream 600W המחיר בפנדה 599 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=17436&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553 המחיר בנועה 930 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5290 יש גם הבדלים מאוד גדולים במחיר של הספק כח Thermaltake ToughPower 600W

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  23. אני מחפש מארז עם ספק למחשב שלדעתי לא יצטרך יותר מ-300 וואט (מעבד AMD435, כ.מסך מובנה). מטרה: מארז יפה ושקט וקטן (אם אפשר), מהחנות SKYPC. תודה.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  24. Started by eLeVaTor,

1) איזה מבין השניים עדיף מבחינת הקירור? 2) איזה מבין השניים עדיף מבחינת השקט? 3) איזה לקחת מבין השניים, כשהקור והשקט חשובים לי באותה מידה (כמה שיותר כמובן)?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  25. אהלן אנשים אני מעוניין להחליף את הספק שלי עקב שידרוג המערכת, לוח: ASUS STRIKER EXTREM מעבד: Q6600 קירור: TRU120E זכרונות: 4G OCZ REAPER 800 כרטיס מסך: SLI XFX 7950GX2 שני כרטיסים שני כונני DVD שני דיסקים קשיחים WD 250G 7200 ועוד אחד חיצוני 1T של WD חיבור ESATA ופלופי החלקים החדשים במערכת הם הלוח והמעבד, אולי אם יש אפשרות להריץ על הלוח הזה מעבד אחר אז כנראה שהוא יוחלף ל-Q9550 , מה שכנראה לא אפשרי. הרצתי את המערכת הזו רק עם לוח ASUS P5WD2 PREMIUM 955X ומעבד intel p4 3.0 2m 630i אם הספק OCZ MODSREAM 520 השאלה האם הספק הזה יוכל להריץ לי מערכת כזו?? האם עדיף להחליף או שזה סתם בזבוז?? ואיזה ספק מומלץ למערכת כזו במחיר של עד 650 ש"ח??

• 5 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים