עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by galweb,

ה-ThermalTake 750W עושה רושם של עסקה כדאית מאוד - גם חזק, גם שקט, גם מודולרי ומאוד זול להספק. (700 ש"ח) לעומת זאת עלו כאן בפורום טענות על אמינות נמוכה של ספקי ThermalTake באופן כללי (לא היתה התייחסות לדגם הספציפי). אחריות נדמה לי - 3 שנים. ה-Corsair HX620 ידוע ומוכח כספק מודולרי מעולה ובעל 5 שנות אחריות, מוגבל ל- 50A (שכנראה יספיקו לי בכל מקרה) מול 60A של ה-ThermalTake הבעיה העיקרית היא המחיר בארץ - שערוריה (800-1000 ש"ח) השאלה איזה עדיף ? (נצילות, שקט, אמינות, דיוק תחת עומס) אם למישהו יש ניסיון או מידע מעניין בנוגע לאחד מהם אשמח לשמוע חוות דעת. חן חן גל

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  2. במזל טוב קניתי 8800GTX דרך הTRADEZONE . הבעיה: המארז שלי לא יכול להכיל גם אותו וגם את הכלוב של הכוננים. המצב הנוכחי: הכוננים יושבים סתם במארז, לא קשורים לכלום אחד על השני :-( התכנון: אני רוצה לקנות מארז חדש. דרישות חובה: הלוח הוא ATX רגיל, קניתי ספק חדש אז המארז צריך להגיע בלי ספק, לא לשכוח צריך להיות מקום ל8800GTX, יש לי 2 כוננים קשיחים וצורב DVD אני רוצה שלמארז יהיה מסנן אבק ושייראה יפה. דרישות מומלצות (מסודרות לפי חשיבות): מארז יפה קטן, עדיף למארז HTPC מגניב (עומד על הכוונת דגם LC17 של סילברסטון) הייתי מעדיף שיהיה עוד מקום לכונן קשיח נוסף או אפילו 2 :-P יש לי פאנל שליטה שתופס 2 מקומות של 5.25' (כמו של הצורב) צמודים, אם אפשר יהיה להכניס גם אותו זה יהיה מגניב (אם לא, לא …

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  3. מארז HTPC שיכול להכיל נגיד :88GT או 1950PRO ושיכול להכיל לוח ATX במחיר הכי זול שאפשר אם אפשר לינקים למארז כזה (מצאתי מארזים אם אין לי מושג איך בודקים אם לוח וכרטיס מסך כזה נכנסים בו)

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  4. המפרט שלי E8500, 4GB RAM 800, 320AAKS, 9600GT. פשוט חשוב לי שקט... נותן לי מוזה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by morangal555,

טוב אז הזמנתי את המארז היום מפנדה נקווה שהם לא יפשלו עם ההזמנה... בSKY PC היה אותו בזול יותר 260 לעומת 295 אך בגלל ההזמנה שיכולה לעקב אותו עקב המרחק ממקום המגורים-קריות העדפתי את פנדה נקווה שההזמנה לא תתעקב או שלא יגידו שאין אותו במלאי אצל הספק כמו שכבר קרה לי בעבר איתם ועכשיו לנושא מאחר וזהו המארז שנראה כFULL TOWER הזול ביותר והביקורות עליו הן חלוקות ברגע שהמארז יגיע אליי אני אפרסם עליו ביקורת וכך אסיים את הספקות לכל מחפשי המארזים בתקציב בינוני נמוך .... מקווה לפרסם זאת בקרוב בהתאם להגעת המארז הערה במידה ומישהו כבר התנסה במארז בעצמו אשמח לשמוע הערות תודה ושבוע טוב לכולם עדכון: אוקיי אז פנדה הפתיעו לטובה והם התקשרו היום לומר שהמארז ממתין לי בסניף לצערי בגלל המבחן ש…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Yaniv_sosner,

תמונות מהמארז החדש ..!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mtnm,

היי, אני קונה מחשב חדש ואני ממש צריך עזרה בבחירת מארז בתקציב של כ300ש"ח. חשוב שהמארז יהיה נוח, מקורר טוב ויפה, פחות אכפת לי השקט (אני לא ישן בחדר). חשבתי על THERMALTAKE Soprano RS 101 מה דעתכם? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by omerbiran,

נשרף לי הספק ואני לא יודע איזה ספק לקנות עכשיו אני יביא לכם את המפרט ותגידו לי איזה ספק לקנות : מעבד:INTEL P-4 2.80MHZ DUAL CORE 775 64 BIT לוח אם:INTEL 945 כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon 3850HD 512MB 256 MHZ זיכרונות:2X512MB 667MHZ 2X1GB 667MHZ ( יחד 3GB) מה לקנות?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. המפרט הוא כזה: Q6600 1650XT 4 X כוננים קשיחים 2 X כוננים אופטיים 4 X חיבורי USB כרטיס קול AUDIGO כרטיס PCI WIFI 6 מאווררים 120mm האם ENERMAX LIBERTY 400W יחזיק אותו בקלות? או שאני צריך לחשוב על משהו יותר חזק? לפי המחשבון שאני בדקתי הוא אמור להספיק אבל יש מצב שאני לא רשמתי שם איזה משהו או לא הבנתי. אשמח לדעה נוספת... יבגני

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by DarkLloth,

בקיצור מארז מקורר היטב אבל קצת רועש. http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=547

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by ofirterev,

שלום לכולם רציתי לשאול לגבי ספק כוח הדגם הוא enermax liberty 500w האם הוא ספק טוב ושקט האם 500 w מספיק ל- 9800 gtx 512 האם הוא יחזיק לי את הכרטיס מסך יש לי גם שני דיסקים קשיחים 1: 160 גיגה sata 2 והשני 250 גיגה ide יש לי 2 גיגה זיכרון מעבד e6750 של אינטל אני מקווה ש500 w יחזיק לי את המחשב וגם את הכרטיס אני מביא לכם לינק של הספק כוח תגידי לי האם שווה לקנות אותו http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=546151 ויש עוד אחד שאני גם מתלבט לגביו והוא 525w http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=710&category_id=0a61042ccebf35a2959a033ff8ef8ffa& איזה מבין השניים הכי טוב והכי שקט ומתאים לכרטיס מסך ולמה שציינתי בהודעה תודה לכל מ…

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  12. המפרט שאני מתכוון לקנות הוא Q9300+FREEZER7 PRO ABIT IP35 2GB DDRII 800 CL4 כנראה 9800GTX בינתיים יש לי 250GB KS של WD מארז APPOLO וצורב של ASUS (לדעתי זניח) אני מניח שהספק שיש לי (FSP 350W GLN) לא יחזיק את המפרט, נכון? הספקים שאני מתבלט לגביהם: OCZ 600W StealthXStream, CORSAIR VX 550 SeaSonic S12II-430 430W PSU, TT TP 600W וכל ספק אחר בתקציב.. [בעיקרון OCZ יוצא לי הכי זול במסגרת המבצע של נועה מחשבים] מה הכי מומלץ?

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  13. כמו בכותרת הצעות ולמה המלצתם יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  14. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת ספק כח המערכת שאני קונה היא: מעבד Q9450 או E8500 לוח אם striker 2 formula 2 כרטיסי מסך 8800gt 3 כוננים במערך RAID5 250aaks 2 גיגה זיכרון עם מערכת קירור מים חזקה מאד אני הולך לעשות OC קיצוני התקציב לא מוגבל!!! איזה ספק כח אני צריך למערכת הזאת??????? אני מעוניין לדעת כמה כח ואמפר אני צריך תודה לעוזרים אשמח לקבל המלצות לגבי ספקים מומלצים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by black spider,

הספק הזה: http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=04650 EarthWatts 500 - EC יחזיק מחשב: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX ASUS P5E ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD3870 512MB DDR4 : EAH3870/G/HTDI/512M - RETAIL WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBPK צורב DVD (אולי גם CD) ו- 2 מאווררים של 120? ואם יחזיק עוד כרטיס גרפי בעתיד? תודה.

16. Started by redead,

יש שני דברים לא חיברתי : 1. קונקטור כפול שנקרא IEEE 1349 ואין לי מושג מה תפקידו 2. שני חיבורי חשמל רגילים שאני משאר שקשורים לזה שכרגע האור הקידמי שאמור להקרין על הריצפה לא פועל אבל אז למה צריך 2 כאלה? תודה..

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by BOMBADIR,

שאלה שמסקרנת אותי...האם הספק הזה יחזיק מערך שכזה עם OC למעבד או שלא...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני ממש לא מבין בספקים אבל משדרג את הכרטיס מסך ל8800GTS קניתי את הספק הזה: CHIEFTEC 500W? לא יודע בדיוק מה הדגם אבל קניתי רק לפי המשקל שלו וזה שהמחיר שלו מצדיק את התפוקה וזה שיש לו 2*PCI EXPRESS לכרטיס מסך האם נפלתי בפח? או שהאם הספק יספק את מה שצריך לכטיס מסך הספציפי<? תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by shirNoshe,

הספק שהגיע עם המארז לפני שלוש שנים הוא TT 400W, הוא נשרף היום כאשר הסימנים הראשונים היו ריח של גומי שרוף.. ולאחר כמה שעות דיווחו לי שהמחשב נכבה פתאום..בדקתי והספק הלך. האם יכול להיות שבגלל שהמחשב כל הזמן ב-OC של מעבד ושל כ.מסך קיצר את חייו? הזמנתי את ה-FSP ( ולא את ה-JSP שננינזפתי כמה פעמים על איכותו.. ), לא רציתי להשקיע יותר מדי, אבל ניתן לשנות... זה מה שהזמנתי, מחר אני הולך לקחת: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=988 עריכה: קיבלתי את הספק, הרכבתי והכל עובד..חחח הייתי בטוח שהלך לי עוד משהו. אגב הספק עם מאורר 120מ"מ.. וגם חסך לי חיבורי SATA כי יש לו שלושה חיבורי SATA.. תודה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by ori_ab,

בעקבות התקף שדרוג מחשב החלטתי להחליף את החלק הכי וותיק שלי - ספק הכח הגנרי של 500 וואט. לאחר עיון בפורום ובסקירות אינטרנט החלטתי ללכת על Seasonic S12 II 430w. היום התקנתי אותו וחוץ מזה שחשבתי לרגע שאיבדתי את השמיעה, התחלתי לשמוע רעש של HD שלראשונה בחיי האפיל על רעש המאוורר מהספק. לא רק זה, אני נאלץ עכשיו להתבונן בנורית שבחזית המחשב כדי לוודא שהוא דולק! מה לעשות?!!! אה, וחוץ מזה פתאום ה-USB WLAN שלי לא תוקע את המחשב או מתנתק כל כמה דקות והדרייבר של NVIDIA הפסיק לצעוק במהלך משחקים שהוא לא מקבל מספיק כח. אז לכל מי שמתלבט גנרי/לא גנרי חוץ מהסיבות הידועות הנה עוד כמה והמלצה חמה על ה-SEASONIC.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  21. אני מנסה לבחור ספק טוב לעתיד ולי זה די חשוב.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  22. שלום, אני צריך בבקשה המלצה לספק כוח ואל פסק למחשב משרדי.(E2160, לוח עם כרטיס מובנה והארד דיסק). מה שחשוב לי שהם יהיו איכותיים ויחזיקו. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. אהלן לכולם, לאחרונה ה-CA-6A19 שלי התחיל להרעיש, גם אחרי ניקוי מאווררים ייסודי שעשיתי לו. הדרישות שלי הן ככה: 1) שיהיה כמה שיותר גדול ומרווח - סיוט היה להרכיב את המחשב לתוך המארז הזה, מכיוון שהוא כל כך קטן וצפוף. 2) שיהיה כמה שיותר שקט - מכיוון שהמחשב נמצא בחדר שבו אני ישן, וכשאני רוצה להשאיר את המחשב פועל בלילה זה מפריע. 3) כרטיס המסך שלי, ה-8800GTS 320MB אומנם קטן ביחס לכרטיסים החזקים יותר, אבל הוא עדיין וואחד טנק. במארז הנוכחי, הוא מגביל את המקום שבו אני יכול לשים את הקשיחים, ולכן אני צריך מארז עם כמה שיותר מקומות שבהם ניתן להכניס אותם, ככה שגם אם ה-GTS יחסום אחד, עדיין אני לא אהיה מוכרך כמו עם המארז הנוכחי לשים אותו ב-3 המקומות שנשארו. 4) אני לא מת על המארזים של Ant…

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. המאוורר הזה רועש ? אני רוצה לדעת אם לקחת עם או בלי המאוורר הזה בצד

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  25. יש לי מחשב פנטיום 3 שאני רוצה להפוך לשרת הורדות כזה שיעבוד 24/7 המארז הוא ג'נרי ++. כעת יש לו 3 מאווררים "מרעישים"-מאורר של ה-CPU ושני מאווררי צד . לא רעש נוראי אבל לא משהו שאפשר לישון איתו. כאשר אני מנתק את השלושה יש שקט כמעט מוחלט. הספק של SWEEX שרבים השמיצו אותו שקט כמו בית קברות ביום כיפור... אני לא רוצה להשקיע יותר מידי בדבר הזה. איפה ניתן להשיג מאוררים כאלה באיזור השרון? אני דוקא מחפש מאוורר ל-CPU של אינטל (או אחר) שתפוס עם קליפס לגוף הקירור ולא עם ברגים.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים