עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by r1plet,

אני מנסה להגיע להחלטה סופית טרם קניית כ. מסך וספק בקרוב, המפרט בצד וכ. המסך המתוכנן הוא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 עד כמה שידוע לי, ספק עם מאוורר גדול בתחתית שלו תורם לאיוורור הכללי במארז כולו יותר מאשר ספק עם מאוורר בחלקו האחורי וכו', וכמובן שרצוי גם מוסלב. אין צורך בספק מודולרי, והדרישה היא אך ורק מIQPC או KSP. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by biton,

אני צריך ספק למחשב שיהיו לו את הפריטי העיקריים הבאים : 1. E6400 2. זכרון DDR2-800 בנפח 2*512MB 3. כרטיס מסך מסוג 7600GT או 7900GS 4. שני דיסקים קשיחים בממשק SATA2 5. שני צורבי DVD ראיתי שספק 350W של FSP (דגם GLN) פופולרי בפורום. האלטרנטיבה שלי היא ספק 420W של JSP שיש לי נסיון חיובי איתו (אם כי במחשב חלש הרבה פחות). שאלתי - האם ה- 350W של ה- FSP יספיקו בהנחה שאני לא מתכנן OC ? האם ישאר פוטנציאל להוספת סידקים קשיחים ושדרוג נוסף של כרטיס המסך (לא משהו באיזור של 8800...) ? תודה.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  3. http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3516&p=1 תהנו.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by רונן2,

אני רוכש מחשב חדש (קיבלתי מפרטים בפורום): מעבד intel core 2Quad Q6600 stepping go לוח אם - Gigabyte GA P-35 DS3 כרטיס מסך - Gecube ATI Radeon HD2900PRO 512MB HDMI כונן קשיח- WD2500AAKS 250GB זכרון- TWINMOS 2048 DDR2 800MHZ CL5 צורב DVD - ח SONY Nnec optarc AD5170A X-18 איזה מארז יתאים ? מומלץ עם ספק או בלי ? אם כן איזה ספק?? אני מאוד התלהבתי מ RAIDMAX NINJA האם הוא יכול להיות מתאים??

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by arield,

יש לי 2500k asrock extreme3 gen3 ddr3 1600 g.skill אני רוצה לעשות OC כבד למעבד(עדיין לא הרכבתי את כל החלקים...) sychne mugen 3 2 כרטיסי מסך gtx560ti. איזה מתח של ספק אני יצטרך? + האם ניתן לקבל המלצה לספק כלשהו? ובנוסף לכך האם יש לכם המלצה לגבי מארז אבל אני צריך שיהיה מאוורר טוב מאוד ושקט... תודה.

6. שלום לכל חברי הפורום, קניתי מחשב AMD Phenom 9500+ Quad Core ATI Radeon HD3870 512MB PCIe 2.0 2x2GB 800MHZ Patriot DDR2 250GB HD DVDRW עכשיו, אני מחפש ספק כח במחיר טוב... ב300 ככה, שיחזיק את המחשב טוב.. שיתמוך ב PCI e וזהו.. לא צריך להגזים במאווררים ובפיצ'רים, העיקר משהו יציב וזול מאד (ולא ג'נרי) תודה לעוזרים הנחמדים

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  7. שלום האם הספק הבא יחזיק לי מחשב עם: מעבד E8400 לוח GIGABYTE GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT G.Skill 2GB 800MHZ http://skypc.co.il/pl_product~RAPTOR-R450~24~0.htm תודה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by loopsteron,

שלום לחברי הפורום המלצותיכם על מארז זול של עד 200 ש"ח. העיצוב לא משחק תפקיד. חשוב זרימת אוויר טובה ושקט. אם ישנם מאווררים מה טוב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by spon83,

לאחרונה פינקתי את עצמי ב-GIGABYTE 3D AURORA 570 מיד שניה ;D שאלה: המארז בא עם חלון פרספקס וגם רשת MESH להחלפה, הבעלים הקודם הרכיב שני מאווררים על הMESH וכתוצאה מכך יש לי כמה חורים מגעילים שממש צורמים העין . יש למישהו מידע איך אפשר לטפל בבעיה או לחליפין, איך אפשר להשיג חלקי חילוף למארז? מי היבואן של GIGABYTE? תודה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by sapirhv,

היי אנשים, אני בונה מפרט low end, עם לוח אם DP55SB של אינטל, מעבד I3-530 וכרטיס מסך 5450 של ATI. האם אוכל למצוא ספק כוח במחיר של עד 200 ש"ח? כמו שאמרתי, זו מערכת חלשה מראש ככה שאיכות הספק באמת לא חשובה. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לוודא שהספק תואם מבחינת חיבור המעבד ל-LGA1156. תודה מראש לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  11. שלום לכולם ממש נדלקתי על המארז הזה אבל יש לי קצת בעייה של מקום בחדר.. הבעייה היא שהמארז חייב לשבת על הריצפה ומתחת לסגירה של מן שולחן טלוויזה כזה שהוא מעץ, הכוונה היא שמעל המארז יש לי משהו כמו 5 ס"מ(לפי המידות של המארז) מרווח. האם סירקולצית האוויר כאן נפגעת משמעותית? האם זה חנוק מדי? ניסיתי להמחיש לכם את המצב בתמונה : אני ממש מתכוון לקנות אותו היום אז אני אשמח לכמה שיותר תגובות. תודה אנשים.

12. Started by eytan243,

שלום ! אני מרכיב מחשב חדש וצריך את דעתכם בבחירת מארז וספק כח המפרט הוא מעבד CORE 2 QUAD 9550 לוח אם ASUS P5Q זיכרון G.SKILL F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס מסך עדיין לא הוחלט כנראה EVGA GTX260 216 גוף קירור למעבד אתחיל עם הסטוק נלמד את המערכת ויותר מאוחר אשדרג תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by nore0,

למחשב הזה מעבד: AMD SEMPRON 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 כרטיס קול: Audio Adapter Realtek ALC655 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller זיכרון: 2048MB RAM צורב: CD ROM DVD LG דיסק קשיח: Western Digital 80GB X2

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  14. אני מתלבט בין שלושה מארזים של ANTEC לרכיבים הללו שכבר קניתי אותם: E6750 GA-P35-DS3R OCZ 2GB 800MHZ CL4 8800GTS 320M WD 320 SATA II 1. SONATA II + 450W 2. NSK6500 + 430W 3. SONATA III + 500W הבנתי שהמארז השני הוא מסדרה חדשה. מישהו מכיר? יש המלצות? איך הספקים המובנים של ANTEC?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  15. Started by eranshap,

באתר היצרן לא כתוב שיש חיבור מלפנים בחלק מאתרי המכירות בארץ לא כתוב, חלק כותבים שיש, ובאחד אפילו יש תמונה שבה נראה שיש... מישהו יודע מה האמת כאן ? ואם אין, מה האלטרנטיבה למחשב HTPC בתקציב דומה (כולל ספק) ? תודה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  16. NZXT מציעים מאוורר קידמי למארז חינם בהצגת חשבונית קניה אני הזמנתי וקיבלתי אותו לאחר שבועיים מארה"ב וזה הוריד לי 10 מעלות ! מאוד מומלץ למי שיש לו רכיבים חמים במארז! הנה הכתובת: http://nzxtcom.siteprotect.net/faq/whisper וכתבה בנושא: http://www.overclockersclub.com/news/23557

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  17. איך המארז NZXT APOLLO BLACK, קראתי עליו ביקורות מצויינות באתר NEWEGG ואני רק רוצה להיות בטוח לפני קנייה, ומישהו יכול להמליץ לי על מאוורר שאשים מקדימה, מהחנות TMSFOX? תודה.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  18. היי ספק - tzag elita dr-b500e מארז - E-STAR MIDI ATX P4 500W 1. כרגע יש לי שני מאווררים מצוקמקים במארז ואני רואה שישאפשרות להתקין 2 גדולים יותר... הייתי מעוניין לדעת אלו ואם יש המלצות ספציפיות... 2.המאוורר של הספק מרעיש כמו טרקטור למרות שניקיתי אותו. מבקש לדעת האם יש אפשרות להחליף אותו ואם כן בריזה מאוורר... תודה.

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  19. שלום, קיים ברשותי מארז אך ללא פאנלים בצדדים..רציתי לשאול-האם אפשר להשיג בכלל זוג פאנלים למארז? פאנלים הכי פשוטים שיש..אני לא צריך משהו מיוחד, אני צריך זוג פאנלים פשוטים למארז..מוכרים כאלה? וכמה עולה בערך?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by רונאלדו,

היי לכם הספק הראשון מדורג במקום הראשון באתר של Silent PC Review בתור ספק שקט מאד, אבל הסדרה של ENERMAX ה NOISETAKER שאמורה להיות הסדרה השקטה שלהם לא מככבת ברשימה. מדוע?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by b3ta0,

שלום אני מעוניין לרכוש אל פסק למחשב עם ספק 720W. בחרתי ספק חזק מעט ממה שאני באמת צריך, גם בעומס. אני מעוניין לרכוש אל פסק שיחזיק את המחשב לכמה וכמה דקות בשביל גיבוי הנתונים וכיבוי בטוח. אני חושב בין שני הדגמים האילו: SV1500 או PV1500. שניהם חזקים וזה מה שאני מחפש. הראשון מוציא גל סינוס והשני הוא ליין אינטרקטיב. הבנתי ששניהם יעשו את העבודה אבל אם אני משקיע אני כבר רוצה משהו איכותי. האם כדאי להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל הדגם בעל גל הסינוס, או ללכת על ליין אינטרקטיב הזול יותר?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by onadiv,

אני צריך המלצה לספק כוח 400W וגם למארז.. אני קונה כרטיס מסך Geforce 9800GT. המליצו לי על ספק ‏VX 450W Active PFC 12cm Fan‎ של Corsair ועל מארז CM690 אבל אני קונה מחשב ב2500 ש"ח ולהוציא 750 ש"ח על על ספק ומארז כשהמחיר הכולל של המחשב הוא 2500 ש"ח זה נראה לי מוגזם .. ואם תוכלו למצוא לי את המוצר שבחרתם מהאתר www.ksp.co.il כי משם אני קונה את המחשב. המלצות יתקבלו בברכה!

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by EagleXDR,

היי, החלפתי ספק בין טרמלטייק עם מאורר מרעיש לtagan שהיה במחשב הקודם, ועכשיו, פשוט מאוד, כל מה שמחובר למחשב בצורה כלשהי, מסך, חיבורי USB, אייפוד, כל דבר אפשרי, פשוט מחשמל אותי, ולא בעדינות. האם זה משהו שקשור להארקה? אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  24. Started by DorM,

איזה שילוב יותר טוב? אשמח לתגובות. צריך להחזיק קואד עם 8800GT חשוב שקט.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  25. אז ככה התקציב מאוד נמוך אני סך הכל חייל בחופשת שחרור שלו והמחשב שלי נהיה חם שחבל על הזמן מדובר על מחשב עם רכיבים די חדשים: כרגע הפתרונות קירור הם freezer 64 למעבד AMD 5200+ ועוד מאוורר אחד מאחור שיונק אויר החוצה של ארקטיק המארז עצמו הוא מארז ג'נרי של קיי אס אפי במחשב יש גם gigabyte hd3850 שרץ במנוחה על 50-60 מעלות המעבד במנוחה רץ על 50 מעלות ובמאמץ הוא מגיע ל80 יש לי 3 הארד דיסקים שכולם רצים על 50 מעלות ואני מאמין שהאויר במארז עצמו נע על 60-70 מעלות היות וכל הפליטת חום הזאת נגרמת אני צריך פתרון בצורת מארז זול (אפשר גם יד שניה) ומאווררים אם אפשר גם תכנון זרימת אויר כי אני ממש חלש בעניין הזה תודה רבה רבה לכם

• 3 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.