עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by below_z,

אני קונה מחשב חדש אם 2500K ו 6850 CFX רציתי לדעת אם הספק בבאנדל הזה מספיק גם לOC (על המעבד ואולי הכרטיסים) http://tms.co.il/product/10126

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by eLeVaTor,

איזה מארז עדיף? מה שחשוב לי זה: 1) שקט שקט שקט שקט שקט! 2) קר קר קר קר קר קר! לשימוש במשחקים כבדים, וללא OC ! ועוד שאלה, ב-750, 800 שקל איזה מארז (שמגיע כבר עם ספק וכלול במחיר) הכי טוב אני יכול להשיג?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by dr-psyco,

האם ניתן להשיג בארץ M2-ATX זה ספק כוח יעודי למחשבי רכב, CARPC. בברכה טל.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by nore0,

למחשב הזה מעבד: AMD SEMPRON 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 כרטיס קול: Audio Adapter Realtek ALC655 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller זיכרון: 2048MB RAM צורב: CD ROM DVD LG דיסק קשיח: Western Digital 80GB X2

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by Ashand,

המארז ישמש כתחנת עבודה, אני צריך מספיק מקום להרדיסקים וגם שתהיה את האפשרות להתקנה קלה של הרדיסקים ואם צריך אז גם אפשרות להתקנה קלה של back plan (מתאם ל sas sata ) חשבתי על ה raven 02 אבל אין לו מספיק מקום להרדיסקים....

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Do NOT use a 3.3V AGP card on the AGP slot of this motherboard It may cause permanent damage! כמה וולט ה-1950GT AGP לוקח ?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by arik89,

יש ביקורות עליו מבחינה של קירור ? שקט? איכות בניה? חשוב שיהיה שקט כי הוא משמש לHTPC. חשוב שיהיה לו קירור סביר כי אני מתכוון לשים בו כרטיס מסך 6600GT ,שהוא פשוט תנור קטן. תקציב עד 400 שח ללא ספק. לוח ATX. בנתיים אני די נעול עליו ,כי אין כאלה מארזים לא ג'נרים במחיר כזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  8. שלום מבקש המלצה למארז שקט שעומד בחדר שמשמש לעיתים כחדר שינה. במארז יהיו 4 כוננים קשיחים. התקציב עומד על 250-300 ש"ח. חשבתי לבחור ב Antec One שעולה כ -240 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת לגביו וכמו כן כל המלצה אחרת. בתודה מראש אהוד

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  9. אז אם אני הולך להחליף מחשב נניח עוד שנה, רוצה שלפחות המארז ישאר איתי (לקנות משהו טוב ושיספיק לי ליותר ממחשב אחד) כי סה"כ שאר החלקים כמו מעבד, כרטיס מסך וכו' מתיישנים. אז איזה מארז איכותי, גדול, עם איורור מעולה יש לכם להציע לי? חשבתי על מספר דברים כמו ה COOLERMASTER COSMO S ויש את הLIAN LI PC -80 ויש עוד כמה מה אתם מציעים?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  10. לפי מה שהבנתי ספק כוח (לא ג'נרי) של 400WT אמור להיות מספיק גם לכרטיסים "כבדים", כמו HD3870 או 8800GT. אבל באתר הרשמי של ATI רשום שהמינימום הוא 450WT. http://ati.amd.com/products/radeonhd3800/requirements.html מישהו יודע (עדיף מנסיון) אם ספק של 400WT (למשל HEC TRT כמו שיש לי) יספיק לכרטיס הזה? תודה

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  11. E6300 KINGSTON DDR2 2X1024 667 MHZ ASUS P5B WD 250GB 16MB SATA2 DVD RW VGA CARD: 8800 GTS 320MB LIBERTY 400W השאלה היא בעיקר לגבי התאמה לספק ולכרטיס המסך תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  12. Started by zombie,

אני שומע ציוצים בוקעים מהמחשב, אז פתחתי אותו וניסיתי לעצור עם היד את כל המאווררים לראות מי מהם מצייץ אבל הציוץ לא הפסיק וראיתי שזה בוקע מהספק כח.. את המאוורר שם חששתי לעצור אז לא עשיתי את זה.. יכול ליהיות שזה לא קשור למאוורר ואיזה רכיב בספק עצמו מפיק את הרעש? שמעתם על מקרים של קולות גבוהים בוקעים ממחשבים? בקיצור לנסות ללכת למעבדות החנות לממש אחריות? לגביי ניקוי עם ספריי לחץ, כבר ניסיתי :-\. אני חושש שהספק גוסס מעומס יתר(מפרט בצד) בקיצור, מה לעשות? :-X בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by mikyl,

הייתי רוצה לשמוע אנשים, שיש להם ניסיון אישי עם SilverStone FORTRESS SST-FT02B. עד כמה הוא באמת שקט (בשתי אפשרויות)? חשובים לי בעיקר שקט ואוורור. אני מתכוון להתקין GTX580 ו-Noctua NH-D14. איזה תחליפים קיימים במחיר +/- דומה?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by 00Amir,

יש לי ליברטי 400W - המפרט של המחשב שלי בצד... יש סיכוי להכניס עוד כרטיס של ATI מבלי להחליף ספק? אני רוצה להשאיר את הכ.מסך הקיים בשביל הפיזיקס - דרך אגב אם הכרטיס משמש רק כפיזיקס הוא עדיין צורך את כל החשמל? אם כן , איזה כרטיס אני יוכל להכניס? שווה בכלל?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  15. Started by THE FOX,

מחפש המלצות למארזי מחשב HTPC שקטים, ברמה של המארז ANTEC P182. עם מרחב מתאים להתקנת כרטיס מסך גדול כמו NVIDIA 280GTX, לוח אם ATX וקירור מעבד כדוגמאת OCZ Vendetta 2.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by rrroonnii,

היא הכי טובה. Cooler Master . Enermax. HEC. Thermaltake Silent תודההההההה.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש ספק למערכת שבצד, שבקרוב יהיה בה כרטיס hd4850x2 חשבתי על אחד מהספקים: cheftec CFT-600-14CS או SeaSonic 620w modular M12II-620 רצוי מאוד שיהיה מודולרי, וצריך שיהיה לו לפחות יציאה אחת בעלת 8 פינים לכרטיס מסך. תקציב עד 450. (יקנה מKSP). אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  18. שלום. ההברגה של כל המארז שלי כבר לא טובה, ואני כבר באמת מעוניין להחליף רק מארז. אני חייב מארז מאוד מאוורר ושלא יעבור את ה 200 שקל. על איזה מארז אתם ממליצים לי? האם כדי לי ללכת על זה - http://www.skypc.co.il/pl_product~RAIDO2~6~0.htm או על זה - http://www.skypc.co.il/pl_product~41405~6~0.htm חשוב לי ממש האיוורור, כי ביצעתי אובר קלוק למעבד והוא במנוחה בקיץ על 50 מעלות. וגם הכרטיס מאוד חם. תודה

19. ובכן השאלה בכותרת. 3 כוננים של אחד טרה 2 כונני 10K - יותר מאוחר יוחלפו על ידי SSD כרטיס מסך מסדרת 48XX. מעבד אופטרון 170 עם 2.75 גיגה בקר פרק 5 ספק נוכחי 415 של חברת HEC ללא A.PFC. האם יש צורך בהחלפה ?? אם כן למה רצוי. כרטיב המסך לא ייועד למשחקים אלה יעבור מוד (אם הדבר בכלל אפשרי ) לעבודה בתוכנות CAD. מה שיעשה אותו דומה ל FIREGL. שאלה נוספת האם ספק של 600 יצרוך תמיד 600 מהרשת גם אם מחברים אליו צרכים חלשים??? כלומר מחשב ללא כרטיס מסך חזק ורק עם כוננים לדוגמא.הוא עדיין יקח מהרשת 600 כי הוא מוגדר כספק של 600.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by danield51,

מה עדיף מבין 2 הספקים HEC-400TRT או HEC-450TD-TF‎

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by loopsteron,

שלום לחברי הפורום המלצותיכם על מארז זול של עד 200 ש"ח. העיצוב לא משחק תפקיד. חשוב זרימת אוויר טובה ושקט. אם ישנם מאווררים מה טוב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by Tomerb1,

אני מחפש מארז חדש למחשב, ורציתי לדעת מה דעתכם על המארז הנ"ל. ראיתי שמוכרים אותו ב TMS במחיר סביר. ראיתי שבכל התמונות כשהמארז פתוח יש איזשהו בלוק שחור במקום של הארדיסקים (שנראה ניתן לפירוק), האם מישהו יודע מה זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by dannytu,

אני רוצה להזמין מחר מחשב ואני צריך שתעזרו לי לבחור מארז טוב

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  24. שלום, ברשותי אל פסק PRPC650 של ADVICE. האל פסק יועד למחשב אחר אבל מסיבות שלא אכנס אליהם הוא יהיה בשימוש במחשב אחר. את המפרט המלא ניתן לראות בפרופיל שלי, אבל הנה בקצרה מה הוא מכיל: מעבד E6600 4GB זיכרון כרטיס מסך 7900 GS ספק 470W של THERMALTAKE הארד דיסק SATA2 2 כונני DVD (אחד קורא ואחד צורב) קירור מעבד - Zalman 9500LED אין לי צורך בעבודה ממושכת ללא חשמל, אלא רק שהאל פסק יספיק לבצע כיבוי מסודר - 5-10 דקות של עבודה יספיקו לי אני חושב... מה אתם אומרים - יחזיק האל-פסק?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  25. Started by p-o-i,

FOXCONN TLA570 SIL/BL CPU VENT מישהו מכיר??...נכון זה לא מארז יקר בכלל והוא לא כזה איכותי אבל אני לא צריך משהו איכותי ואני לא קונה אותו ליופי....אבל אני גם הבנתי שהספק שאיתו הוא מגיע הוא די סביר ויכול להחזיק מערכת פשוטה יחסית לא??

• 3 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים