עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Shane McMahon,

עד 150 שקל.. משהו פשוט ביותר עם ספק כוח כל 350 ג'נרי רגיל פשוט

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  2. אני מתכננן לקנות מחשב בכוד איזה חודש בערך ולפי מה ששמעתי הולך לצאת כרטסי חדש 4870x2 עכשיו השאלה שלי היא סםק כוח שיחזיק את המערכת הזאת כמו שצריך ללא oc q9450 GA-EP45-DS3R 4gb 4870x2 antec 300 ועוד שאלה האם הכרטיס מסך יכנס במארז הזה? אני

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by balash-,

נשרף לי הספק במפרט הראשון (2.4 , 256RAM , GF4) ורציתי לשאול איזה ספק ג'נרי מומלץ הביאו לי באייבורי ב70 שקל של 400W , זה מה שהיה לי שנשרף..... גם כן ג'נרי.. אז אני לא רוצה להשקיע במחשב הזה כי גם ככה תוך חצי שנה הוא טס או לפח או ליד המיטה שלי חחח... מה מומלץ ספק ג'נרי של 250W או 350W או 450W יעני על מה להסתכל בכל במדינת הג'נריים של אייבורי למה לשים לב! D: תודה! =]

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by korleon,

מישהו יודע האם המארז הזה צפוי להגיע לארץ? אם כן אני משער שהוא יתומחר ב450 ש"ח פלוס מינוס אני אישית נורא הייתי רוצה לראות אותו מגיע מכיוון שנורא התרשמתי ממנו בביקורות וגם העיצוב שלו יפה.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  5. בזמנו חיפשתי והתייעצתי, אולם לא מצאתי מה שיענה על כל רצונותיי. לאחרונה שמתי עין על ה Antec P150 . הוא נראה גדול, מרווח ללא דלת "מעצבנת" שקעים שקל להגיע אליהם , דפנות כפולות ועוד. האם מישהו מכיר אותו? http://www.silentpcreview.com/article272-page1.html האם יש לכם רעיונות נוספים למארז מחשב שקט? (תקציב עד 800). איך ה Antec NSK 6580 לעומתו? אולי עדיף? אודה להתיחסותכם. עמית

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by hedva,

מבחינת שקט/אמינות, מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by Ran Ventura,

רציתי לדעת איך המארז האם הוא שקט ולא חם מדי ?? אם אפשר חוות דעת עליו אני אשמח תודה

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  8. שלום לכולם, אני אקנה כנראה מחשב ומחפש ספק טוב עד ל 300 שח, אני מוגבל באופציות שיש לי כי המטרה היא לקנות הכל מספק אחד ואולי לקבל הנחה. שמעתי וקראתי על הספק SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 דברים טובים. אני מקווה שלספק המחשבים יש אותו... בכל מקרה, האם הוא יסחוב את הכרטיס מסך Nvidia 9600GT? הורדתי את החוברת של הכרטיס מסך ומצויין שם שההמלצה היא ל לספק כוח עם 450W (ומה שאני רשמתי הוא 400W) המערכת תהיה משהו כזה: Intel® Core 2 Duo E7200 2.53GHz לוח אם Gigabyte GAP31DS3L Western Digital WD1600AAJS 160GB 7200 RPM 8 MB זיכרונות 2 GB Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe GV-NX96T512H-B צורב וזהו בעיקרון האלטרנטיבות הם הספקים: Thermaltake 450W TR2 RX W0146RI Retail או Spire Jewe…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  9. שלום, קראתי את המלצות הסטיקים וקצת בדקתי מסביב. ההתלבטות האחרונה שלי היא: איזה מהספקים הבאים הוא האמין איכותי ויציב יותר ? (אני לא מדבר על כוח, שיחזיק לי את המערכת זה אין בעיה עם שניהם) 1. ENERMAX LIBERTY 500W או, 2. CORSAIR VX 550W ואגב, האנרמקס לעיל איכותי כמו אחיו הקטן(400W) המפורסם? רב תודות לעונים המבינים

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by nerya40,

אני מחפש מארז הכי שקט שאפשר . אבל שיהיה מאוד מאוורר. עדיפות יותר לאיוורור מאשר השקט. מארז עד ל 850 ש"ח. שיהיה פול טאוור. תודה !

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by insane95,

לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה, אז פתחתי כאן. לפני כמה ימים קניתי מארז חדש (CM 690) בגלל שהמארז הקודם שלי היה קטן מאוד. הורדתי את התוכנה Speed Fan כדי לבדוק את המעלות במחשב, אלו התוצאות: http://imgsrc.co.il/images/1266152349.png אשמח לדעת אם זה נורמלי. (מעבד Q6600, כרטיס 4890)

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by biton,

אני צריך ספק למחשב שיהיו לו את הפריטי העיקריים הבאים : 1. E6400 2. זכרון DDR2-800 בנפח 2*512MB 3. כרטיס מסך מסוג 7600GT או 7900GS 4. שני דיסקים קשיחים בממשק SATA2 5. שני צורבי DVD ראיתי שספק 350W של FSP (דגם GLN) פופולרי בפורום. האלטרנטיבה שלי היא ספק 420W של JSP שיש לי נסיון חיובי איתו (אם כי במחשב חלש הרבה פחות). שאלתי - האם ה- 350W של ה- FSP יספיקו בהנחה שאני לא מתכנן OC ? האם ישאר פוטנציאל להוספת סידקים קשיחים ושדרוג נוסף של כרטיס המסך (לא משהו באיזור של 8800...) ? תודה.

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by b3ta0,

שלום אני מעוניין לרכוש אל פסק למחשב עם ספק 720W. בחרתי ספק חזק מעט ממה שאני באמת צריך, גם בעומס. אני מעוניין לרכוש אל פסק שיחזיק את המחשב לכמה וכמה דקות בשביל גיבוי הנתונים וכיבוי בטוח. אני חושב בין שני הדגמים האילו: SV1500 או PV1500. שניהם חזקים וזה מה שאני מחפש. הראשון מוציא גל סינוס והשני הוא ליין אינטרקטיב. הבנתי ששניהם יעשו את העבודה אבל אם אני משקיע אני כבר רוצה משהו איכותי. האם כדאי להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל הדגם בעל גל הסינוס, או ללכת על ליין אינטרקטיב הזול יותר?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  14. של 120 מ"מ 0 1 2 ??

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by itay127,

אני צריך מארז וספק(לא חייב ספק מובנה),ספק 400W לפחות, ושהם יהיו שקטים, ושמארז יהיה מקורר כמו שצריך, אם צריך להוסיף עוד קירור אפשר.. תקציב 800 שקל - אפשר לחרוג.. מהאתר הזה: http://skypc.co.il

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by Ck3,

שלום, הגיע הזמן להחליף אל פסק, ואני מתלבט איזה לבחור. יותר נכון, לא יודע לאיזה מהם יש את התכונות שאני צריך: גיבוי של לפחות 5 דקות בשביל P4 עם LCD 17" (אך אולי בעתיד יהיה לי מחשב חזק יותר, אז אני לא רוצה הספק שהוא רק 'מספיק טוב' למחשב הנוכחי) שתהיה אפשרות לבטל את הצפצופים (או מראש, או אחרי שהתחילו.. בהפסקות חשמל עם האל פסק הנוכחי (איזה eitan engineering כלשהו, לא זוכר דגם) זה סיוט לשבת ליד המחשב כשהאל פסק מצפצף, שלא לדבר על לישון עם זה בחדר כשיש הפסקת חשמל) שיהיה אפשר לחבר גם את חיבור החשמל של המודם, בנוסף לחיבור חשמל של המחשב (את המסך מקסימום אני אחבר דרך ספק הכח במחשב, שמקבל את החשמל מהאל פסק) אשמח לקבל המלצה על דגמים עם התכונות הנ"ל, בטווח מחירים של עד 500 ש"ח.. תו…

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  17. Started by tulip42,

אני קונה מחשב חדש ואני עדיין מתלבט איזה מארז אני צריך, אני רוצה מארז שקט ומאוורר טוב, אני לא כול כך אהבתי את המארז של ANTEC סונטה 3 - בלי לפגוע - מה אתם אומרים על המארזים של THERMALTAKE כמו למשל AGUILA נ.ב. הגדלתי את התקציב טיפה ללא ספק כוח

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  18. שלום, אני מחפש את הספק הכי משתלם -תמורה לכסף, מחיר סביר . ואיכותי-הספק.. יש לי לוח ASUS M2N SLI DELUXE אני כנראה ילך על הכרטיס מסך הנ"ל ושיהיה לי כסף אני יקנה עוד אחד כדי להפעיל מערך SLI אז איזה ספק אתם ממליצים, אני יודע שהמפרט הוא ממש חלקי, אבל זה מה שיש לי בנתיים... תודה רבה אנשים

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by Spiderpaz,

יש לי GIBABYTE 1000 LUXO ןTOPOWER 500 WATT איך הם לגיימינג קל?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by huber,

http://www.gobossy.com/computer-cases/

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  21. קניתי את הספק הזה: FSP EPSILON 80+ 500W http://www.shirion-computers.com/pl_product~FSP500-EPS8500~24~220.htm האם הוא יחזיק בכל מצב מערכת של: i5 750 HD4890 4GB DDR3 1333MHz על full load ללא אוורקלוק ?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by Symphozis,

ani hashavti lakahat et ha nzxt duet yesh mashehu yoter tov bamehir? ve haim hu bihlal matim la mifrat sheli?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  23. Started by ReflexHD,

HW שלום, המערכת המתוכננת שלי הינה: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz TrayZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14Gigabyte GA-H77-D3H LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM Kingston 4GB 1600X2Gigabyte GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL אני זקוק למארז+ספק כוח שלא יעבור את מחיר ה-620 שח-עדיפות שיהיו בTMS חשבתי על המערך הזה אשמח לחוות דעת(חשיבות גם ליופי ואוורור המארז)- http://www.tms.co.il/product/11576

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  24. כמה A נותן הספק במסילות ה12V ?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  25. Started by איגור,

האם הספק הנ"ל טוב מספיק עבור מפרט המכיל מעבד i5-2500 וכרטיס מסך Radeon HD 6870? אין כוונה לבצע OC כלל יתר על כן, מה ההבדל בין דגם זה לדגם MODU 82+ 525W ? ההפרש במחיר ביניהם הוא כ-139 שקלים, כאשר מצויין שה- MODU מגיע עם "כבלים מודלריים". אשמח לדעת מהם כבלים מודלריים והאם יש לי צורך בהם. הנטייה שלי ל- Enermax נובעת מכך שהספקים הנ"ל באים עם 5 שנות אחריות. האם זה מדד לאיכותם או שהייתם ממליצים לי חברה אחרת? תודה מראש לעונים

דיונים חדשים בפורומים