ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
לאחר שקנית את הFSP והוא כנראה דפק לי תלוח או משהו אני רוצה ספק אחר שאני לא אצטרך לחתוך כמו מפגר חוטים אז הסתכלתי בספקים המומלצים וככה - יש את COOLERMASTER EXTREME POWER 430W PCAP ואת COOLERMASTER EXTREME POWER 500W PCAP ואת ENERMAX NOISETAKER 370W (הכי פחות סיכויים שאני אקח אותו) לכן - 1. רשום שה430 יותר רועש מה60GLN מכאן אני מניח שכולם יהיו רועשים יותר ממנו אז האם מדובר ברעש נוראי? אני מחפש את הכי שקט, איזה מ2 הדגמים של CM יהיו יותר שקטים ? (ואם אפשר גם דגם מדויק כי יש גם PMAR וכאלו) 2. היה פעם באתר של CM אפשרות להשוות בין כל הספקים שלהם, יש למישהו לינק? 3. אני מתקשה למצוא ביקורות על הCMים, יש למישהו כמה? תודה :-*
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש בTMS מבצע http://tms.co.il/product/8003 מפרט זול יחסית,אני מעוניין לקנות אותו ולהתקין עליו תכרטיס מסך שלי (ATI 4670) השאלה שלי היא האם הספק שבא עם המפרט הזה יספיק להחזיק את המחשב בלי שהוא יתכבה או משהו כזה.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בעקרון, אני מחפש מארז וספק זול שפשוט יאחסן את כל חלקי המחשב, אם אפשר שיהיה שקט ודיי חשוב שיהיה קירור טוב. בכללי המחשב לא מיועד ל-OC. תקציב - בסביבות ה-250 ש"ח, אם צריך יותר אז אני יוכל להתפשר. היופי לא חשוב בכלל. מפרט: כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME תודה.
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, העלאתי סרטון הדגמה איך לעשות את קונן הDVDRW נסתר במארז של לאנקול. מצטער על האיכות היה לי קצת קשה גם לצלם וגם לעבוד השתדלתי שיראו כמה שיותר.. מקווה שתמצאו אותו מועיל http://youtu.be/fXPmDtsyxCg?hd=1
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
המפרט נמצא בדף הבא: מדובר על המפרט העליון.. http://www.geocities.com/exploits2003/computer.html השאלה האם הוא יספיק או האם באמת מומלץ להוסיף כסף ולקחת ליברטי יותר חזק..? התקציב שלי הוא 6000 ולכן רק אם זה באמת מומלץ אז אני יוסיף כסף.. תודה ויום נעים
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, *השאלה בנושא. בתודה רבה מאוד מראש... יוסי.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אחרי שאני יקנה תמארז הוא ישב אצלי בחדר וזהו.. מידי פעם אני ינקה אותו אבל אין בעיה יש לי גם עגלה..קיצר למישו שלא לוכח תמחשב למקומות ולא מתקין בוא דברים...וגם אם כן..אז רק בחנות...אז זה משנה הפול טאוור?או שפול טאוור יותר קריר?כי אם לא אז למה למישו כמוני ליקנות פול טאוור..עדיף כבר ליקנות משו כמו הantec 900 ולא איזה פול טאוור אלומיניום...זה גם מרעיש..
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הספק עקב החלפה של כרטיס מסך או 5770 או 5850. המערכת היא HTPC מחוברת לLCD 37 FHD בעתיד תעבור אוברקלוק E8400 P5QL-E OCZ REAPER HFP 1066 FREEZER 7 LP W.D 1T 32MB DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ההתלבטות היא בין שני הספקים האלו: MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan 500W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-500 (Retail אני יודע שהאנרמקס עדיף,אבל מה לגבי הסיסוניק? מה גם שאם יהיה אובקרקלוק יהיה עדיף ספק שיהיה לי בו קצת אוויר לתמרון והספק לא ייחנק. מה ההלמצות שלכם? כמו גם שהצריכת חשמל של C2D היא פחות מהמרובעים,השאלה היא אם 500 יספיק או שנעלה עוד קצת תודה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מצאתי כמה כבלים אצל חבר שהוא לא יודע מאיפה הם הגיעו. מדובר בכבלים אפורים יפים כאלה עם 3 כניסות נקבה של מתח molex, כשחלק מהם עם כניסות SATA. חשבתי שאפשר אולי לחבר אותם לכבלים שיוצאים מהספק, אבל הכבלים שיוצאים מהספק הם גם נקבה. יכול להיות שיש לוחות שמגיעים עם יציאות זכר על הלוח שאפשר לחבר אליהם ישירות את הכבלים האלה? או שיש להם שימוש אחר? אודה לכל הסבר. ניסיתי למצוא תמונה שלהם, אבל בגלל שאני לא יודע איך קוראים להם בדיוק, לא הצלחתי למצוא עדיין. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
OCZ GameXStream 600W PSU SLI Certified Silent 120 mm או זה Thermaltake Toughpower 600W תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני כבר כמה ימים חושב על לקנות 4850HD, הבעיה היא אני לא בטוח אם ספק הכוח שלי מתאים לו. הספק שלי הוא EZCOOL 450WATT ושמעתי שהוא ג'נרי+ או משהו כזה, השאלה שלי אם אני צריך להחליף אותו בשביל הכרטיס או לא. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, המפרט שלי בצד שמאל. הספק הנוכחי נשרף (לא פירמה מוכרת) ואני צריך ספק כוח חדש. שמעתי שיש כל מיני סוגים: כאלה שכתוב 400W ובאמת נותנים 400W (וזה אולי יכול להספיק, לא יודע, אתם תגידו) ויש כאלה שכתוב 500W כמו שהיה לי כנראה אך למעשה בפועל נותנים הרבה פחות. אז כך שבעצם אין לי מושג מה אני צריך... מה שכן אני יודע הוא שהיה לי ספק 400W (גם, לא פירמה מוכרת) אך המחשב כל הזמן קרס לאחר שהתקנתי את ה X1600PRO. הבעיה נפתרה עם הספק החדש (שכרגע נשרף). אני מעוניין להשקיע כ 200 ש"ח. היות שאני גר בבאר שבע ויש לי חנות KSP קרובה, אני די מעוניין לקנות מהמלאי שלהם אז אם תוכלו לכוון לזה, אני אשמח. כמו כן, אם אפשר אז שיהיה ספק כמה שיותר שקט. אם טווח המחירים לא בכיוון, ניתן לעלות באיזה 100 ש"ח, לא…
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מחפש המלצות למארזי מחשב HTPC שקטים, ברמה של המארז ANTEC P182. עם מרחב מתאים להתקנת כרטיס מסך גדול כמו NVIDIA 280GTX, לוח אם ATX וקירור מעבד כדוגמאת OCZ Vendetta 2.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
-
1. רציתי לדעת מה הוא מארז BTX ומה השוני שלו מ ATX, כמו כן מה ההבדלים בין ספקי כוח המתאימים לאלו ולאלו. 2. מה הכוונה שאומרים שיש לספק כוח חיבורים ל SATA. לדיסקים SATA זה לא אותו החיבור חשמל שמקבלים הארדיסקים IDE או DVD וכו'.? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום חברים הבאתי פאנל שמציג את ה-Watt שהמחשב משתמש באותו זמן הפאנל הוא של CM (לי אין ספק של CM) רשום עליו REALPOWER וזהו http://images.tomshardware.com/2006/02/06/5_power_supplies_get_the_full_juice_treatment/coolermaster_power_indicator.jpg מה שיש לי הוא בדיוק כזה בצבע כסוף בלי ה550W יש לו חיבור של ארבע פינים כאלו אני לא יודע לאיפה לחבר את זה... http://img405.imageshack.us/img405/6805/028xf9.jpg http://img405.imageshack.us/img405/88/027md4.jpg התמונות לא משהו הם במצלמה של סלורר, אם למישהו יש בעיה שיגיד אני יצלם במצלמה איכותית תודה
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
FOXCONN TLA570 SIL/BL CPU VENT מישהו מכיר??...נכון זה לא מארז יקר בכלל והוא לא כזה איכותי אבל אני לא צריך משהו איכותי ואני לא קונה אותו ליופי....אבל אני גם הבנתי שהספק שאיתו הוא מגיע הוא די סביר ויכול להחזיק מערכת פשוטה יחסית לא??
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel Core I5 2500 2x 4gb ddr3 Intel BLKDH67CL Cold Lake הספק שלי הוא: Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus אני רוצה להוסיף כרטיס מסך GTX 570 של אחד היצרנים השאלה היא האם אני אאלץ לקנות ספק כח חדש במחשבוני הספק יוצא שאני צריך 600W אבל אני מקווה שהם מגזימים תודה!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
המחשב נמצא בחדר שלי, ואני רוצה להשאיר אותו דולק בלילה... הבעיה היא הרעש; אני די רגיש לרעשים ובמיוחד בלילה. יש איזשהו מארז חרישי ? ממש ממש שקט... יש חיה כזאת ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=180 אני מאוד אוהב את המארז הנ"ל ומחיר הבנדל נראה אטרקטיבי, אבל איך הספקים של NZXT? ומה דעתכם על התמורה למחיר?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח SATA 7200RPM למחשב ואני לא יודע אם הספק יחזיק אותו. מפרט נוכחי: intel c2d e6550 - קירור צנוע יחסית ac freezer 7 pro gigabyte g35ds3l gainward 9600GT- מקורר אויר SATA 7200RPM HDD DVDRW 2 מאווררי 120 שעובדים ב1000-1500 RPM אאל"ט וכמובן הספק: HEC 300LR T (300W יחזיק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יום ו 26.10.07 22:45 אמא : "אודי בוא תראה מה קרה למחשב ! (פנטיום 4 3.2ghz בן 3 שנים ) . " אודי : " עשית הפעלה מחדש ? " אמא : " כן פעמיים ועדיין המחשב מתנהג מוזר " אודי : " באמת חשוד מאוד .. " אודי : " טוב אני אפתח את המחשב .....פותח ....... אמא בואי תראי הספק נשרף ..... " אמא : " מה עושים ? " אודי :" יש לי במקרה ספק אני ארכיב לך , בואי נקווה שהלוח אם לא נהרס ... אוקי המחשב בסדר גמור , בהזדמנות אני אביא לך ספק נורמלי . " . אחד מהפינים של הכבל 20 פין נשרף , ללא ספק אם לא היינו עולים על זה מוקדם הנזק היה הרבה יותר גדול ...... .
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שאלה שהטרידה אותי בזמן האחרון- למה המחשב השולחני צריך ספק בגודל לבנה והמחשב הנייד(אין לי מושג איך זה פועל, לפי מה שאני יודע המעבר בין המתחים מתבצע בחלק דמוי הקופסה הקטנה שהיא חלק מהקבל שמחבר בין החשמל לסוללה?) לא צריך? אני מבין שהמחשב הנייד הממוצע צורך הרבה פחות מהמחשב השולחני הממוצע, אבל מה עם הניידים המפלצתיים האלה לגיימינג? איך זה פועל ולמה אף פעם לא שמעתי על "סוללה שרופה" ?
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
עשיתי ב OCCT בדיקת ספק..לספק enermax naxn 550w ובמתח 12V מוציא מתחים מאוד לא יציבים למה?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-