עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by er0101,

החלטתי להשדרג ורכשתי בפעם הראשונה מארז נורמלי... לאחר הרבה זמן ששרפתי בהעברת הרכיבים מהמארז הישן לחדש גיליתי שטעיתי קצת בחיבורים בסיסיים. כרגע נותרו 2 בעיות: אני ממש לא מצליח להבין איך מרכיבים את הdrive rails והכוננים לא מחוברים לשום דבר... בעיה מינורית- הנורות של הריסט והpower מלפנים לא נדלקות הלוח אם הוא של גיגהבייט GA-7N400-L \ PLZ HELP! :s05:

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by DANZT,

שניהם מארזים שהסכום שלהם +/- זהה (סביבות 700) למרות שנראה לי שאני ילך על הantec 900 שניהם מארזים המותאמים לכרטיסי מסך סדרה 8 החדשים אך השאלה מי מהם יותר מותאם ? מי יותר מקרר את הכרטיסים ?! שני כרטיסים סדרה 8 שיושבים אחד ליד השני מתחממים עוד יותר .... אז כנראה צריך להיות מרווח בתוך המארז ? קיצור אני בבעיה מאוד קשה ! נראה לי שצריך מישהו שפשוט היה לו את שניהם(הלוואי ויש אחד כזה פה) ויכול להעיר הערות . תודה מראש !!!!

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  3. מה עדיף? המארז+ספק SONTA2, או לקנות מארז TRITON+ספק LIBERTY400?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by nimrodd,

שלום רב, הזמנתי מחשב עם ספק SEASONIC 400ET שמומלץ פה מאוד באתר. מכיון שאינו נמצא במלאי הציעו לי במקומו ספק NZXT PP500. שמתי לב שלספק של NZXT אין PFC, והאו V2.01 ולא V2.2. האם הספקים האלו באותה רמה כפי שטוענים בחנות, או לא? אם לא, איזה ספקים מהווים חלופה ראויה ל-SEASONIC 400? תודה רבה, נמרוד

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by ch561,

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 האם הספקים האלו יחזיקו את הכרטיס הזה? מי מהם עדיף? האם יש לכם המלצות אחרות? 1.http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=444 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=846&CatCode=409 3. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1507&CatCode=409 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  6. היי, אני בונה מפרט מחשב המכיל את הכרטיס מסך 3870X2 שדורש ספק כוח חזק מרוב כרטיסי המסך הבודדים. אם אתה צריכים לדעת אז אני גם שם במפרט מעבד Q6600, זכרון של 4GB ודיסק קשיח של 320GB. הדעות לפי מה שהבנתי שנויות בקשר לספק המומלץ, חלק אומרים שלפחות 500-550W וחלק אומרים שגם ספק איכותי עם 450W של corsair יספיק, אבל אני לא רוצה לקחת סיכון. שני הספקים שאני מתלבט בניהם הם: -OCZ StealthXStream 600W - TT thought power 600W איזה ספק כוח מבניהם חזק יותר ויחזיק טוב יותר את המפרט? וזה גם חשוב לי לדעת אם ההבדל בניהם הוא משמעותי או לא מורגש, כי זה משפיע לי על עוד כמה דברים... אם יש ספק אחר שעולה עד 550 ש"ח ב-foxpc או TMS או חנות אחרת אמינה שמוכרת את הכרטיס שאני צריך במחיר נמוך ( אני…

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by Symphozis,

ani hashavti lakahat et ha nzxt duet yesh mashehu yoter tov bamehir? ve haim hu bihlal matim la mifrat sheli?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  8. Started by avidan28,

שלום רכשתי את הדגם בכותרת לא מזמן ושמתי לב רק עכשיו במדבקה מאד מעוררת חשד.כתוב בה ככה "Q.C PRPC -1050" מיספר סידורי ותאריך. וכל זה על מדבקה ברקע צהוב עד כמה שידוע לי דברים כאלה יש רק על מוצרים שעוברים תיקון או חידוש ונמכרים כחדשים.יש לי חשש שיבלתי מכשיר שיצא מתיקון ולא מכשיר חדש. נוסף על כך הוא בקרטון רגיל ולא צבעוני בדרך כלל למרות שכתוב על הקרטון אדוויס וכתוב PRPC 1050 והמיספר הסידורי עליו תואם למיספר שעל המכשיר. חשוב לציין שהוא לא בגדלים הסטדרטיים. אני דיי מבולבל.נוסף על כך הניילון בפנים שעטף את המכשיר לא היה חתום אלה פתוח וסגור בצורה דיי חובבנית. רכשתי כבר בעבר מכשירים של אדוויס ואני יודע איך הם מגיעים בדרך כלל.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by yanivnn,

שלום אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר קטן בקופסא... קניתי כרטיס מסך חדש asus gtx560 ti ראיתי שהצריכה שלו היא 170 וואט במקסימום ושצריך מינימום ספק 500 וואט... רציתי לדעת איך הדברים בידיוק עובדים... אחרי עיון חוזר בסטיקי הבנתי את הכתוב על הספק...{מסילת ה12 וולט שהבנתי שהיא החשובה ביותר והנצרכת לכרטיס המסך והמעבד}... יש לו שתי מסילות 12 וולט שאחת נותנת 15 אמפר ואחת 11. רציתי לדעת מדוע הספק לא מתאים לכרטיס מסך... הרי מסילת ה15 אמפר נותנת 180 וולט {בהנחה שאני ישים בה את הכרטיס מסך} והמסילה השניה של ה11 אמפר נותנת 132??

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by Dolman,

למישהו יש נסיון עם המארז הנ"ל? שקט? קריר? מומלץ? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by UV1,

שלום לכולם, שאלתי כבר בנושא מחשב שקט שאני מתכוון להרכיב, קראתי גם את הסטיקי בנושא, כרגע המארז שאני שוקל הוא ANTEC P182 - קצת שחור מידי אבל הוא די שקט שמעתי אצל חבר וזה בסדר. השאלה האם יש משהו נוסף שכדאי לשקול באותה רמה ואולי עיצוב יותר לבן ? בקשר לספק שקט - לא הצלחתי לקבל המלצה מוסמכת ... להזכירכם המחשב יהיה מיועד לגרפיקה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  12. יש לי לוח אם של GB לקולנוע ביתי , יש שם חיבור 24PIN סטנדרטי וחיבור 8PIN , נאמר לי שאפשר לחבר שם גם חיבור 4PIN אבל זה יכול לגרום לחוסר יציבות , השאלה היא האם להשיג ספק 8 או 4 ...

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  13. שלום בנתיים אני מחכה להורדת מחירים של אינטל, אני צריך המלצה למארז וספק שקטים E6400 7600GT GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 WD 250GB 16MB SATA2 כרטיס טלויזה (עוד לא יודע איזה)

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by איגור,

האם הספק הנ"ל טוב מספיק עבור מפרט המכיל מעבד i5-2500 וכרטיס מסך Radeon HD 6870? אין כוונה לבצע OC כלל יתר על כן, מה ההבדל בין דגם זה לדגם MODU 82+ 525W ? ההפרש במחיר ביניהם הוא כ-139 שקלים, כאשר מצויין שה- MODU מגיע עם "כבלים מודלריים". אשמח לדעת מהם כבלים מודלריים והאם יש לי צורך בהם. הנטייה שלי ל- Enermax נובעת מכך שהספקים הנ"ל באים עם 5 שנות אחריות. האם זה מדד לאיכותם או שהייתם ממליצים לי חברה אחרת? תודה מראש לעונים

15. Started by ran1992,

אמממ...חיברתי את הכרטיס והכל עובד מעולה ואני מרוצה מהביצועים והכל... כשהרכבתי את הכרטיס אז מקבלים כבל שמחברים לכרטיס ויוצא ממנו 2 חיבורים לספק כח...ולי היה רק חיבור אחד פנוי מהספק...אז בהתחלה חיברתי את הכרטיס רק לאחד והמחשב עבד והכרטיס עבד....אבל עכשיו ניתקתי מאוורר אחד וחיברתי את שניהם ליתר ביטחון... השאלה - מה ההבדל בין לחבר חיבור אחד לספק או את שניהם? האם אני יכול לנתק אחד מהכרטיס כדי לחבר בחזרה את המאוורר?

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by Tal-T,

אני עומד לקנות בקרוב מארז ואני מתלבט.. 590 או 690 מי עדיף מהבחינות הבאות: קירור יכולת סידור כבלים רעש מיקום של דברים במארז כמו HDDS וכו' ומה הייתם לוקחים? המערכת בחתימה, ספק יהיה ספק איכותי, לא יודע עוד איזה .

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  17. שלום, קראתי את המלצות הסטיקים וקצת בדקתי מסביב. ההתלבטות האחרונה שלי היא: איזה מהספקים הבאים הוא האמין איכותי ויציב יותר ? (אני לא מדבר על כוח, שיחזיק לי את המערכת זה אין בעיה עם שניהם) 1. ENERMAX LIBERTY 500W או, 2. CORSAIR VX 550W ואגב, האנרמקס לעיל איכותי כמו אחיו הקטן(400W) המפורסם? רב תודות לעונים המבינים

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by Leo101,

שלום... אני מתכנן לקנות את המערכת הבאה.... AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE ASUS M2N-E WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT הרעיון הוא להשתמש במארז הישן שלי (ג'נרי) ובספק הישן שלי... הספק שלי הוא של fsp והוא נותן 18a max על המסילה של ה12.... 1. אני כמעט בטוח שהוא יחזיק בקלות את המערכת הבאה. זה נכון? 2.כמו ששמתם לב, לא רשמתי כרטיס מסך. שאלתי היא כזאת.... בהנחה שהוא מחזיק את המפרט עד איזה רמה של כרטיס מסך אני יכול להשים... האם הוא יצליח להחזיק את המפרט עם 1950gt או 1950pro? תודה מראש....

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by joker8834,

שלום, יש לי היום מעבד E6300, לוח Gigabyte GA-945P-S3 וכרטיס מסך PX 7600GT עם שני HD של 80 ו160. הספק שלי היום הוא: IPS Model: ATX-400 רציתי לדעת שני דברים. א. האם הספק יחזיק עוד HD של 500GB? ב. כמה חיבוריי SATA2 יש עם הלוח... כיום 2 תפוסים. אם אתם צריכים עוד מידע על הספק אז תשאלו. נ.ב אם הספק לא יחזיק אז תנו הצעה לספק חדש.. תודה.

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by C991Now,

b]SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤965 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-UD3 ¤691 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤805 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤287 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: ADATA GAMING SERIES 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤268 מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤327 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 קרור למעבד: ZEROTHERM NIRVANA NV120 PREMIUM ¤252 קרור למארז: ARCTIC COOLING 120mm 12025PWM ¤45 שירותי מעבדה: הזמנה מעל 4000 שח - הרכבה + משלוח חינם ¤0 מחיר סופי: ¤4045 המפרט הורכב ב - www.IQPC.c…

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  21. היי, לפי המפרט שלי בצד אני חושב לשדרג לכרטיס מסך SAPPHIRE HD4300 האם הספק אמור להספיק בלי בעיות? דניס שאחראי על פורום כרטיס מסך טוען שכן ואני בהחלט מאמין לו רק רציתי לוודא במאה אחוז שלא יהיו לי בעיות.

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by dovik,

האם הספק של האל פסק חייב להיות גדול או שווה להספק של ספק הכח? תודה!

23. Started by QQQ,

יש לי במחשב ספק ENERMAX NOISETAKER 485W. המחשב הוא בן כמעט 3 (ככה גם הספק). אני שוקל לשדרג לוח מעבד וזכרונות. הספק לא עשה לי בעיות עד כה, ונראה שההספק שלו יוצא די והותר גם לאחר השדרוג שלי. השאלה היא האם אולי זה הזמן להחליף את הספק? אפשר לדעתכם להשתמש בו לעוד כמה שנים? מה בכלל יכול לקרות לספק אחרי שהוא מתיישן מספיק?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  24. כבר כמה זמן שאני מתלבט איזה מארז להוסיף לפרוייקט האישי שלי שבו אני בונה מחשב חדש התקציב שלי הוא בין 500 ל 700 שקל... יש לי כמה מארזים שאני חושב עליהם... זרימת האוויר במארז שלי זה דבר ממש קריטי בשבילי! NZXT Tempest - הבחירה המועדפת עליי Antec 900 (nine hundred) - בחירה השנייה שלי THERMALTAKE AGUILA Aluminum Silver יש לכם אולי הצעה אחרת? שתפו!

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  25. לאחר שהגעתי למסקנה שהרכיבים מתחממים בגלל המארז שמתוכנן לא נכון - החלטתי להחליף למארז גדול, מרווח ומאוורר יותר. כל הבדיקות והאופטימיזציות בוצעו בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=503746.msg4469959#msg4469959 בהמלצת החבר'ה פה התקנתי מאוורר מאולתר על רצפת המארז מקדימה, וגם החלפתי את הקירור סטוק של המעבד לBigShuriken של Scythe. עדיין המחשב מתחמם גם עכשיו כשהחדר שלי קר. במשחק בטלפילד 3 לדוגמה, המעבד מגיע ל75~ מעלות וכך גם הכרטיס. כאמור, התקציב הוא 300~ ש"ח - מה דעתכם על המארזים הבאים? http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest_210 וזה: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6680 תודה מראש!

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.