עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. לפי מה שהבנתי ספק כוח (לא ג'נרי) של 400WT אמור להיות מספיק גם לכרטיסים "כבדים", כמו HD3870 או 8800GT. אבל באתר הרשמי של ATI רשום שהמינימום הוא 450WT. http://ati.amd.com/products/radeonhd3800/requirements.html מישהו יודע (עדיף מנסיון) אם ספק של 400WT (למשל HEC TRT כמו שיש לי) יספיק לכרטיס הזה? תודה

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  2. הי, מחפש מארז - הקטן ביותר, האכותי ביותר והטוב ביותר אך שיכול להכיל: לוח ATX רגיל SLI של GTX670 וספק כוח Corsair 750 (כרגע מחליף מAntec 950) אשמח לכל המלצה! תודה.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by slowdive,

הי, מרכיב מחשב שקט (לחדר שינה) שלא ישמש למשחקים או OC מעבד Intel Core 2Dou E6300 לוח אם ASROCK ?ConRoe945G-DVI לו אוסיף 2 מאווררים של AC בגודל 12 (מקדימה ואחורה) ספק 300W+ של ZALMAN או SEASONIC -האם המארז 6A21 Midi Tower של compucase -בKSP יש עבור 240 ש"ח מתאים לדרישות שלי? (דרך אגב,יש לו כפתור RESET? כי לא מצויין באתר החברה...)

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by SeaMonster,

היום אספתי את ה Palit HD4870 Sonic הוא צורך 2 חיבורים של 6PIN , לספק שברשותי יש CORSAIR VX550W יש חיבור אחד של 6PIN ועוד חיבור של 6+2PIN , אז לפי מה שאני מבין אני אמור לכחת את חיבור ה 6PIN מה(6+2) , ולחבר אותו לכרטיס, נכון?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  5. היי, המפרט שלי בצד שמאל. הספק הנוכחי נשרף (לא פירמה מוכרת) ואני צריך ספק כוח חדש. שמעתי שיש כל מיני סוגים: כאלה שכתוב 400W ובאמת נותנים 400W (וזה אולי יכול להספיק, לא יודע, אתם תגידו) ויש כאלה שכתוב 500W כמו שהיה לי כנראה אך למעשה בפועל נותנים הרבה פחות. אז כך שבעצם אין לי מושג מה אני צריך... מה שכן אני יודע הוא שהיה לי ספק 400W (גם, לא פירמה מוכרת) אך המחשב כל הזמן קרס לאחר שהתקנתי את ה X1600PRO. הבעיה נפתרה עם הספק החדש (שכרגע נשרף). אני מעוניין להשקיע כ 200 ש"ח. היות שאני גר בבאר שבע ויש לי חנות KSP קרובה, אני די מעוניין לקנות מהמלאי שלהם אז אם תוכלו לכוון לזה, אני אשמח. כמו כן, אם אפשר אז שיהיה ספק כמה שיותר שקט. אם טווח המחירים לא בכיוון, ניתן לעלות באיזה 100 ש"ח, לא…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  6. יש לי שאלה תראו במפרט של המחשב שלי את הספק כוח הוא ביחד עם המארז ויש לי שאלה: האם הספק הזה הוא טוב כדי להחזיק מחשב כמו שבמפרט?

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  7. אני מתכננן לקנות מחשב בכוד איזה חודש בערך ולפי מה ששמעתי הולך לצאת כרטסי חדש 4870x2 עכשיו השאלה שלי היא סםק כוח שיחזיק את המערכת הזאת כמו שצריך ללא oc q9450 GA-EP45-DS3R 4gb 4870x2 antec 300 ועוד שאלה האם הכרטיס מסך יכנס במארז הזה? אני

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by er0101,

החלטתי להשדרג ורכשתי בפעם הראשונה מארז נורמלי... לאחר הרבה זמן ששרפתי בהעברת הרכיבים מהמארז הישן לחדש גיליתי שטעיתי קצת בחיבורים בסיסיים. כרגע נותרו 2 בעיות: אני ממש לא מצליח להבין איך מרכיבים את הdrive rails והכוננים לא מחוברים לשום דבר... בעיה מינורית- הנורות של הריסט והpower מלפנים לא נדלקות הלוח אם הוא של גיגהבייט GA-7N400-L \ PLZ HELP! :s05:

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  9. יש לי שלושה ספקים שאני מתלבט בינהם,חשוב לי שיהיה לספק אוויר לOC בעתיד\שיהיה שקט וחזק. מתלבט בין CORSAIR 550VX Silverpower SS-650HT CORSAIR ‏HX 520W Active מה הייתם הייתם לוחקים למערכת הנ"ל? (יש העדפה לספק מודולרי כיון שהמערכת היא HTPC ולא רוצה יותר מידי כבלים מפוזרים במארז) ‏Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5QL-E ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition DDR II 1066 MHz‎ ‏‏Sapphire HD 4670 512MB DDR3 לאחר החלפת הספק יוחלף לHD 4890 WD10EADS 1TB LG GH22NS30 x22 Black תודה.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by QQQ,

יש לי במחשב ספק ENERMAX NOISETAKER 485W. המחשב הוא בן כמעט 3 (ככה גם הספק). אני שוקל לשדרג לוח מעבד וזכרונות. הספק לא עשה לי בעיות עד כה, ונראה שההספק שלו יוצא די והותר גם לאחר השדרוג שלי. השאלה היא האם אולי זה הזמן להחליף את הספק? אפשר לדעתכם להשתמש בו לעוד כמה שנים? מה בכלל יכול לקרות לספק אחרי שהוא מתיישן מספיק?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  11. לאחר שהגעתי למסקנה שהרכיבים מתחממים בגלל המארז שמתוכנן לא נכון - החלטתי להחליף למארז גדול, מרווח ומאוורר יותר. כל הבדיקות והאופטימיזציות בוצעו בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=503746.msg4469959#msg4469959 בהמלצת החבר'ה פה התקנתי מאוורר מאולתר על רצפת המארז מקדימה, וגם החלפתי את הקירור סטוק של המעבד לBigShuriken של Scythe. עדיין המחשב מתחמם גם עכשיו כשהחדר שלי קר. במשחק בטלפילד 3 לדוגמה, המעבד מגיע ל75~ מעלות וכך גם הכרטיס. כאמור, התקציב הוא 300~ ש"ח - מה דעתכם על המארזים הבאים? http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest_210 וזה: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6680 תודה מראש!

12. היי, אני בונה מפרט מחשב המכיל את הכרטיס מסך 3870X2 שדורש ספק כוח חזק מרוב כרטיסי המסך הבודדים. אם אתה צריכים לדעת אז אני גם שם במפרט מעבד Q6600, זכרון של 4GB ודיסק קשיח של 320GB. הדעות לפי מה שהבנתי שנויות בקשר לספק המומלץ, חלק אומרים שלפחות 500-550W וחלק אומרים שגם ספק איכותי עם 450W של corsair יספיק, אבל אני לא רוצה לקחת סיכון. שני הספקים שאני מתלבט בניהם הם: -OCZ StealthXStream 600W - TT thought power 600W איזה ספק כוח מבניהם חזק יותר ויחזיק טוב יותר את המפרט? וזה גם חשוב לי לדעת אם ההבדל בניהם הוא משמעותי או לא מורגש, כי זה משפיע לי על עוד כמה דברים... אם יש ספק אחר שעולה עד 550 ש"ח ב-foxpc או TMS או חנות אחרת אמינה שמוכרת את הכרטיס שאני צריך במחיר נמוך ( אני…

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by momi2004,

מצאתי כמה כבלים אצל חבר שהוא לא יודע מאיפה הם הגיעו. מדובר בכבלים אפורים יפים כאלה עם 3 כניסות נקבה של מתח molex, כשחלק מהם עם כניסות SATA. חשבתי שאפשר אולי לחבר אותם לכבלים שיוצאים מהספק, אבל הכבלים שיוצאים מהספק הם גם נקבה. יכול להיות שיש לוחות שמגיעים עם יציאות זכר על הלוח שאפשר לחבר אליהם ישירות את הכבלים האלה? או שיש להם שימוש אחר? אודה לכל הסבר. ניסיתי למצוא תמונה שלהם, אבל בגלל שאני לא יודע איך קוראים להם בדיוק, לא הצלחתי למצוא עדיין. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  14. יש לי לוח אם של GB לקולנוע ביתי , יש שם חיבור 24PIN סטנדרטי וחיבור 8PIN , נאמר לי שאפשר לחבר שם גם חיבור 4PIN אבל זה יכול לגרום לחוסר יציבות , השאלה היא האם להשיג ספק 8 או 4 ...

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  15. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=180 אני מאוד אוהב את המארז הנ"ל ומחיר הבנדל נראה אטרקטיבי, אבל איך הספקים של NZXT? ומה דעתכם על התמורה למחיר?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by ran1992,

אמממ...חיברתי את הכרטיס והכל עובד מעולה ואני מרוצה מהביצועים והכל... כשהרכבתי את הכרטיס אז מקבלים כבל שמחברים לכרטיס ויוצא ממנו 2 חיבורים לספק כח...ולי היה רק חיבור אחד פנוי מהספק...אז בהתחלה חיברתי את הכרטיס רק לאחד והמחשב עבד והכרטיס עבד....אבל עכשיו ניתקתי מאוורר אחד וחיברתי את שניהם ליתר ביטחון... השאלה - מה ההבדל בין לחבר חיבור אחד לספק או את שניהם? האם אני יכול לנתק אחד מהכרטיס כדי לחבר בחזרה את המאוורר?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by Tal-T,

אני עומד לקנות בקרוב מארז ואני מתלבט.. 590 או 690 מי עדיף מהבחינות הבאות: קירור יכולת סידור כבלים רעש מיקום של דברים במארז כמו HDDS וכו' ומה הייתם לוקחים? המערכת בחתימה, ספק יהיה ספק איכותי, לא יודע עוד איזה .

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  18. אז ככה זו המערכת שיש כבר חצי שנה ברשותי נכון להיום המערכת רצה עם ספק EZCOOL 300 REAL שהעובר מהמחשב הקודם. המערכת ממוקמת בתור HTPC ומחוברת למסך LCD בסלון. ‏Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5QL-E ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition DDR II 1066 MHz‎ ‏‏Sapphire HD 4670 512MB DDR3 לאחר החלפת הספק יוחלף לHD 4890 WD10EADS 1TB LG GH22NS30 x22 Black התופעה היא כזו אך ורק במשחקים שאני משחק ברזולוזציה שמעל 1366X768 ומעלה עד 1920X1080 בהגדרות מקמסימליות יש לי פרק זמן מוגבל שאני יכול לשחק עד שאני מאבד תצוגה.זאת אומרת אני שומע סאונד אבל על המסך רשום שאין סיגנל.מה שנפתר על ידי ריסט ידני או שהמשחב עושה אותו אוטומטי,כמו כן עד שהמשחק קורס הזמן הוא משתנה,ז"א המשחק יכול לרוץ דקה אחת ולקרוס ולעומת זאת…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by insane95,

לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה, אז פתחתי כאן. לפני כמה ימים קניתי מארז חדש (CM 690) בגלל שהמארז הקודם שלי היה קטן מאוד. הורדתי את התוכנה Speed Fan כדי לבדוק את המעלות במחשב, אלו התוצאות: http://imgsrc.co.il/images/1266152349.png אשמח לדעת אם זה נורמלי. (מעבד Q6600, כרטיס 4890)

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by ohad_c,

מחפש מארז שיוכל להכיל בתוכו את הרכיבים הקיימים היום במדיה סנטר. 1xDVD DRIVE 2X H.D SATA MOTHER BOARD - ASUS M3N78-EMH HDMI ספק - hec-400tr-tf שני דברים מאוד חשובים לי הם: 1. שקט - עד כמה שאפשר 2. זול - עד 300-350 ש"ח

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  21. ערב טוב לכולם קניתי לא מיזמן ספק של pc power & cooling 610w הספק סבבה ורציתי לדעת אם זה משנה איך אני ממקם אותו ואם זה חשוב אם אני שם אותו הפוך?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by tzahi16,

איזה ספק מומלץ 450 W ושלא יעבור את ה 350 שקלים?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by Director,

שלום לכולם . אני רוצה לקנות ממשהוא מארז Enermax CS-718 עכשיו עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ומצאתי כל מיני מאמרים פה ושם , אבל אין אותו להרבה אנשים , הכוונה שהוא לא נמכר כ"כ . ובארץ לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו , או למצוא עליומחיר כללי . אם משהוא יודע איך המארז , טוב לא טוב , מאורר , איך הסידור כבלים ? מה המחיר .. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  24. שלום. ההברגה של כל המארז שלי כבר לא טובה, ואני כבר באמת מעוניין להחליף רק מארז. אני חייב מארז מאוד מאוורר ושלא יעבור את ה 200 שקל. על איזה מארז אתם ממליצים לי? האם כדי לי ללכת על זה - http://www.skypc.co.il/pl_product~RAIDO2~6~0.htm או על זה - http://www.skypc.co.il/pl_product~41405~6~0.htm חשוב לי ממש האיוורור, כי ביצעתי אובר קלוק למעבד והוא במנוחה בקיץ על 50 מעלות. וגם הכרטיס מאוד חם. תודה

25. מה עדיף? המארז+ספק SONTA2, או לקנות מארז TRITON+ספק LIBERTY400?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים