ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין שניהם... אשמח לדעות בנידון. אני יכול להחליט רק בין השניים, אז לא לתת הצעות אחרות... תודה
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אז ככה...תכננתי בעיקרון לקנות לקנות את המארז והספק הבאים: מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 393 1 אבל עכשיו ראיתי שיש לאנטק מארז שקוראים לו מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 781 1 והוא כולל ספק...וזה אפילו יוצא יותר זול...והעיצוב שלו גם סבבה..אז מה עדיף? האם הספק של הסונטה יחזיק את המערכת? מפרט: q6600 p35 hd 3850 2gb 500gb תודה מראש נ.ב. אגב....ראיתי את הp182 והוא נראה לי גם מאוד יפה אפילו יותר מהסונטה....יש לו ספק? איך הוא יחזיק את המערכת?
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב מארז ואני מתלבט.. 590 או 690 מי עדיף מהבחינות הבאות: קירור יכולת סידור כבלים רעש מיקום של דברים במארז כמו HDDS וכו' ומה הייתם לוקחים? המערכת בחתימה, ספק יהיה ספק איכותי, לא יודע עוד איזה .
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, בלי קשר למחיר - תשכחו ממנו! מה עדיף, את ה-Stacker 830/831 או את ה-Thermaltake Tai Chi? אני יכול להשיג אותם האותו מחיר - מה עדיף לי לקחת? חשוב מאוד לציין שאני ממש ממש לא מתכוון לרכוש מערכת קירור מים למארז Thermaltake Tai Chi - אז תקחו את זה חשבון. מחכה לתשובה ממכם - ותודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש ספק למחשב בתקציב של 400 ש"ח מקסימום. על הספק צריכה להיות תמיכה של 2 חיבורי PCIe, ושקט. יבוצע עליו אוברקלוק, במערכת של Q6600, 8800GT. בינתיים, חשבתי על הEnermax Liberty 400W אשר ידוע במודולריות שלו וחיבור 8+6PIN לכרטיס המסך, עם הספק של 30A לכל מסילה, או Seasonic S12-II 430W אשר ידוע בשל 5 שנות אחריות, וחברת הספקים של קורוסייר, בעל חיבור 6+6PIN, שקט במיוחד והספק של 30A בכל מסילה. שני הספקים הנ"ל עולים בדיוק 390 ש"ח. אשמח לעזרה, אור כהן.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה יותר טוב מביניהם? ה k7+fsp 700 w עולה 150 שקל פחות מה seasonic +620 w, אז מה יותר משתלם. הקיצר מה הייתם קונים. הרכיבים מיועדים בהתחלה ל hd 6870 בודד ובהמשך ל cf של hd 6870
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב עם כרטיס מסך 8800GTS 640 ומעבד 6600 השאלה שלי ככה: מה עדיף: ספק טוב למשל של ENERMAX שעולה בסביבות ה 420+- שקל ומארז שעולה בערך 200+- שקל. או מארז שעולה בערך 700 שקל בתוכו כבר יש ספק כוח טוב שיהיה גם טוב לכרטיס מסך 8800GTS כגון 1 מ 2 המארזים הנל: מארז א': http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1159 http://www.antec.com/uk/productDetails.php?ProdID=08141 מארז ב': http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2170 http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00650 אגב מה שאני מבין שאם אני קונה למשל מארז פשוט ב 200 שקל יחד עם ספק של אנרמקס למשל אז המארז נהיה יותר זול כי אני קונה את המארז ללא ספק ואז זה ייצא לי בערך 550 שקל יחד עם הספק כוח אנר…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור לגמרי על המארז ההתלבטות בין 3 מארזים (או אם יש להם עצה אחרת באותו טווח מחירים עד 800 ): ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN BLACK / RED w/o PSU ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT COOLERMASTER CM 690 : RC-690 +ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU (אפשר גם 3) מה דעתכם?כרגיל עדיפות לקירירות ושקט(ביצועים) ולא עיצוב(עדיף פשוט בלי לדים או נצנצים למיניהם) תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מה עדיף? מה יותר איכותי ויותר שקט? לאחר זיכוי של הספק שתי המארזים מגיעים לאותו מחיר בערך של 400-430 ש''ח. תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה מאווררים יש למארז, מהו גודלם ואיפה הם ממוקמים? בנוסף אני מעוניין לדעת כמה מאווררים ניתן להוסיף למארז חוץ מהקיימים, באיזה גדלים, באילו מיקומים? ועוד שאלה קטנטונת - ראיתי בפורום שאמרו שאין לו כפתור ריסט, למה זה? איך אני אמור לעשות ריסט למחשב אם הוא נתקע לי או משהו?! והאם יש מארז עדיף עליו במחיר של עד 350 שקל? (בלי חריגה). תודה עצומה לעוזרים!!!
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני קונה מפרט בסגנון הבא מעבד e4300/e4400/e6320 או amd 4200/4600 לוח אם שיתאים זכרון 2gb או אולי אפילו ארבע. הארד דיסק 250GB GB. קחו שבחשבון שאולי תהיה הוספה של עוד אחד בעתיד... וכרטיס מסך 8800gts 320mb לא מתוכנן בקרוב oc, רצוי שיסחוב oc קטן עוד כמה שנים שתיגמר האחריות אבל אני לא יוסיף אפילו שקל בשביל זה. שמעתי שהספק הכי מומלץ וטוב הוא liberty 400w... אבל הוא נורא יקר ומאלץ אותי לקחת מארז ג'נרי. מה המשמעות של מארז ג'נרי? ומישהו יכול להציע לי מארז פלוס ספק למפרט הזה שיש ב-k.s.p? כי אני קונה משם את המחשב... http://www.ksp.co.il/hmain.php ואם אני ייקח 2900xt, liberty 400 יעבוד אותו? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שיקולי העלות ידועים, פחות או יותר אותו הדבר אם מוסיפים ל HUSH ספק טוב. אז מה מבינהם יותר טוב מבחינת רעש וקירור? (ראיתי שלשניהם אין יותר מידי תאורה, שזה טוב).
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה עדיף? המארז+ספק SONTA2, או לקנות מארז TRITON+ספק LIBERTY400?
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בגלל העליית מחיר של האורורה, אני לא מבין גם למה המחיר שלו קפץ ל-820 בנועה! חשבתי על האפשרות הזאת- לקחת את הטרנספורמר ב-320 ולהחליף לו את כל המאוררים למאווררים של Artic Cooling (תמליצו לי איזה) או את האורורה, אם אני אמצא בערך ב-600 שקל... (כי במחיר שלו עכשיו אני לא מתכוון לקנות אותו...) תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף מארז raidmax apex \ antec 200\ antec 300 עם ספק seasonic et 500w או מארז אחר עם ספק מובנה? השאלה מבחינת ביצועים שקט ועלות? אני מדבר על מערכת core i 70 tray, hd 4770, 4GB
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
והאם לליברטי יש הגנות מסוימות מקפיצות מתח, ברקים וכד'...?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח ואני מעוניין לחבר לספק כוח מסוים שני כרטיסי מסך, שכל אחד מהם מתחבר בעזרת 2 כבלים של 6 פינים (סה"כ 4 כבלים) אך הספק מציע לי בסה"כ שלושה.. מה אני אמור לעשות במצב כזה? ספק הכוח אמור לעמוד בעומסים הרבה יותר גדולים מזה, הבעיה היא שאין מספיק חיבורים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי מארז עם ספק שאי אפשר להסיר או להחליף את הספק. האם אני צודק? מה עושים במקרה כזה? המארז נקרא MUSTIFF, זה מארז ידוע או שמכרו לי את המיץ של הזבל?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אם כן צריך המלצה לאחד כזה לא משנה המחיר שיהיה טוב, ואולי יש דבר כזה מכשיר או חלק או משו... שברגע שיש אפסקת חשמל או קצר שהוא שומר את הנתונים שעבדתי שלא נשמרו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה להכניס את כל זה למארז HTPC.... 1. זה המפרט: Intel Core 2 Due E6600 Asus P5B Deluxe HEC 500W OCZ DDR2 2Giga Kit 800Mhz Platinum Edition CL4 Shappire X1950XT 256MB DDR3 Western Digital HD 250GB 16MB 7200Rpm DVDRW NEC 18X 2. תמליצו על מארז טוב שקט... מאווררים שקטים משהו שאני לא ישמע בשום אופן בחדר לפנות בוקר שהציפורים ישנות בחוץ!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשים כרטיס מסך על מחשב די חלש עם ספק כוח של 300W. נכנסתי לתוכנה של חישוב הספק למחשב (eXtreme PSU calculator) וכתוב שההספק המינימלי הוא 284W והמומלץ הוא 330W. למחשב הזה יש ספק של 300W. מה יקרה אם הספק לא יספק את כל ההספק שהמחשב צריך? המחשב פשוט יכבה או שהחומרה תינזק? תודה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי ספק 250W של איזה חברת מדבקה עלובה כזאת (EverPower). למערכת הרגילה אני חושב שהוא יכול להחזיק (6200FX, 512M,160GB,pentium) קניתי 8800GT ועוד 1G זיכרון. מה יקרה למערכת עם הספק לא יחזיק? איך זה יתבטא? פחות ביצועים? תודה..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והשארתי את הספק כח מהמחשב הקודם שלי (CORSAIR 450). התייעצתי עם חברה בפורום, לגבי האם הספק יחזיק את המערכת או לא, ולא הגענו להחלטה חד משמעית. עכשיו, בעומס מלא המחשב פשוט נתקע. האם זה יכול להיות בגלל הספק? מה קורה כשהספק לא מספיק חזק למערכת? האם זה פשוט נתקע? REBOOT? מסך כחול? מה אמור לקרות? תודה. נ.ב. כל פרטי המערכת רשומים בפרופיל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדוגמה לשים ספק מאוד חזק לSLi או משהו על משחב P-3 זה יהיה חזק מידי ויתפוצץ או משהו?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם במשך שנים אני קונה למחשב ספק כוח של חברת Seasonic. הספקים שלהם שקטים מאד, ומחזיקים זמן ממושך. נכנסתי עכשיו גם לאתר Zap, וגם לכמה חנויות בארץ של חומרה למחשב, וזה נראה שחברת Seasonic נעלמה.. מישהו יודע מה קרה? וכמו כן, כיוון שאין יותר את Seasonic, איזה יצרן כדאי לי לבחור, כדי לקבל ספק כוח שקט? צריך לציין שההספק הנצרך של המחשב שלי הוא נמוך, כיוון שאין לי כרטיס מסך. כל ספק של 400W יהיה דיי והותר. רק מה שחשוב לי זה שיהיה שקט, ולא כזה ששומעים ממנו רעש רקע כל הזמן, כיוון שהמארז נמצא אצלי על השולחן, ולא על הרצפה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-