עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by yirmio,

שלום לכולם, עושה רושם שהספק שלי בימיו האחרונים, המחשב לעיתים קרובות לא נדלק, או נדלק ולא מופיע כלום על המסך, וגם שכמופיע משהו אז הרבה פעמים הוא קורס בטעינה של windwos . אני רוצה להחליף ספק, כאשר המפרט שלי הוא כזה: מעבד e8400 לוח אם abit p35 כרטיס מסך ati 3650 8 גיגה זיכרון ב 4 סטיקים דיסק קשיח סמסונג 650 גיגה דיסק קשיח סמסונג 500 גיגה מסך סמסונג 22 אינצ' טלויזיה 32 אינצ' מחוברת ב HDMI חיבורי USB: מדפסת כרטיס רשת אלחוטי דונגל TV קורא כרטיסים תחנת עגינה לאייפון וזהו נראה לי... האם הספק הזה יספיק? http://www.tms.co.il/product/6846 תודה!

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by kkffiirr,

ניסיתי לברר את הפרטים אבל לא ראיתי פירוט של זה, למרות שחשבתי שזה סטנדרטי היום.... מישהו מכיר? יודע?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  3. Started by HitmanX,

בזמנו הוא נראה כבחירה הכי טובה, אבל אז היה לי את המפרט שבצד בימינו יש לי כבר 4 דיסקים קשיחים (משנה הגודל?) ובינתיים ב1950 בתיקון.. יש מצב הספק לא יסחוב את ארבעת הכוננים בנוסף לכרטיס ?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by Yamabushi,

מה ההבדל בין ספק ג'נרי לספק לא ג'נרי?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by lexsus,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש וברצוני שיהיה שקט ומקורר היטב ואני מתלבט בבחירה של מארז אשמח אם תעזרו לי ... Strike MX VI6001BNS (No PSU) או AeroEngine II Black ATX Case With Window No PSU או CM 690 Black (No PSU מארזים אלה בסביבות המחירים של ה 280- 380 ולא יותר מזה וברצוני מארז שקט מאד ובעל קירור מעולה כמה שיותתר..

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  6. זהו הספק שאני מתכנן לקנות: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support כאשר המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1257 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 727 ש"ח זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 1500 ש"ח כרטיס מסך: CONNECT3D X1950XT 256MB GDDR3 PCI- 1646 ש"ח צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK 200 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 443 ש"ח ספק: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support 434 ש"ח מארז: Thermaltake Soprano Black 439 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Low Noise 155 ש"ח חשוב לומר: …

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by omri123,

מישהו במקרה נתקל בחנות שמוכרת את הדבר המפלצתי הזה בארץ? http://www.aerocool.com.tw/case/Hi-Tech7%20Pro/Hi-Tech7%20Pro_A_Hi-Tech7.htm

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  8. להמלצתכם האדיבה רכשתי UPS 800VA של Ippon. רק כאשר הוא הגיע לביתי גילתי שהוא מסוגל לתקשר עם המחשב רק באמצעות חיבור RS232. לוח האם שלי אינו בעל חיבור כזה, ולכן רכשתי במיוחד (ב-80 ש"ח) מתאם USB to RS232. התקנתי את הדרייברים המתאימים, שהגיעו עם המתאם, וחיברתי את הUPS למחשב. לאחר מכן התקנתי את התוכנה מהדיסק שהגיע עם האל-פסק, Winpower, אך לתוכנה אין מושג שמחובר למחשבי אל-פסק (UPS Status - No Connection). ניסיתי גם להוריד מאתר התוכנה את גרסתה החדשה ביותר, אך אין שום שיפור. כל העניין הזה מתסכל למדי, ויוקל לי מאוד אם הבעיה תיפתר. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  9. שאני קונה ספק מה כדאי לשאול עליו חוץ מוואט שלו שמעיד על איכותו?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by DANZT,

שניהם מארזים שהסכום שלהם +/- זהה (סביבות 700) למרות שנראה לי שאני ילך על הantec 900 שניהם מארזים המותאמים לכרטיסי מסך סדרה 8 החדשים אך השאלה מי מהם יותר מותאם ? מי יותר מקרר את הכרטיסים ?! שני כרטיסים סדרה 8 שיושבים אחד ליד השני מתחממים עוד יותר .... אז כנראה צריך להיות מרווח בתוך המארז ? קיצור אני בבעיה מאוד קשה ! נראה לי שצריך מישהו שפשוט היה לו את שניהם(הלוואי ויש אחד כזה פה) ויכול להעיר הערות . תודה מראש !!!!

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  11. קניתי מחשב מעבד E8400 כרטיס מסך GIGABYTE 4550 במארז P182 עם מאוורר Freezer 7 Pro. המחשב שקט למדי ולא מריץ כמעט משחקים. עכשיו את המאוורר התקינו כרגיל כלומר שהאוויר החם נפלט אחורה לכיוון המאוורר האחורי. אבל במארז הזה יש גם מאוורר עליון מעל המעבד, אז היות ואוויר חם עולה למעלה לא עדיף לכוון את ה Freezer 7 Pro לכיוון מעלה ולא לכיוון אחורה?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  12. יש דבר כזה שנקרא VGA wind, ואני מניח שכשמו כן הוא-זורק אוויר על כרטיס המסך.. עד כמה זה באמת מועיל? האם זה מוריד את הטמפרטורה בצורה משמעותית, או שזה סתם טריק שיווקי? לדוגמה ראיתי שב-Cosmos 1000 יש את ה-VGA Wind וב Cosmos S אין את זה, אבל במקום זה יש מאוורר 230 מ"מ.. קיצר הייתי שמח אם מישהו יפרט לי על VGA Wind ועל "רמת השימושיות" של זה..

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by Machu picchu,

http://tms.co.il/product/4289

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  14. Started by psybrain,

ראיתי שיש phantom v2 מה ההבדל בין הראשון לזה ? והאם הפאנטום הוא קל משקל ? והאם הוא מומלץ ושקט?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by tidan26,

שלום! דלתות הצד של המארז שלי עשויות מאלומיניום מוברש יש עליהם המון טביעות אצבעות ניסיתי לנקות אותם עם מטלית מיקרופייבר וזה לא עזר יש משהו אחר שאתם ממליצים לי לנקות איתו על מנת להוריד את טביעות האצבעות? ???

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  16. שלום. אני מנסה לבנות מחשב, קטן כמה שאפשר. לוח האם יהיה Mini-ITX. הבעיה - ספקי הכוח שאני מכיר הינם גדולים. האם ישנם ספקים (באיכות סבירה) בגדלים קטנים יותר מאלה המוכרים? תודה

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  17. חברה רציתי לדעת איך הספקים של hec האם כדאי ללכת עליהם?

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  18. הנה המפרט: (הורכב בIQPC) מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤725 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤524 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1799 דיסק קשיח: WD 320GB 8MB IDE 7200 RPM - WD3200JB מחיר: ¤483 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤572 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XX1CASNB מחיר: ¤332 רמקולים ואוזניות: CREATIVE 2.1 SBS 380 מחיר: ¤184 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMSR מחיר: ¤243 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤4737 הנה קישור למארז- http://www.iqpc.…

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  19. צריך המלצה לספק כוח חדש במחיר הנמוך ביותר שיחזיק את המערכת הבאה amd phenom ll x4 965 כרטיס מסך Nvidia gtx 285 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H RAM 4G :-\

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by Buffer,

היי, סידרתי את המארז כמה שאני יכול, אבל עדיין נראה לי שהוא חוסם זרימת אוויר, מה דעתכם? לחצו להגדלה עוד שאלה, יש לי אפשרות לנקות את המארז במוסך עם לחץ אוויר מאוד חזק, זה יכול לפגוע? זה יהיה טוב כמו הבקבוקי אוויר דחוס האלה שקונים? תודה, אור.

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by shmulik_sh,

לאחר שקיבלתי כאן המלצה למארז הזה, כעדיף על פני הסונטה 2, קראתי במקומות רבים ברשת על בעיות בספק הכח שלו neo he 430 במיוחד עם לוחות של ASUS. האם ידוע מה קורה היום? האם חוסר התאימות עדיין קיים? האם חוסר התאימות הוא גם עם ה-P5B deluxe? האם יש מארז אחר של ANTEC דומה למארז הזה, מבחינת שקט, מקום לציוד וסידור הכבלים, שספק הכח שלו לא סובל מבעיות התאימות האלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  22. Started by Kukishin,

מארז THERMALTAKE SOPRANO שחור עם חלון שקוף בצד

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  23. שלום, אשמח אם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם על המארז שציינתי. הכי חשוב לי שיהיה שקט, וגם שלא יהיה יותר מידיי בלאגן עם הקבלים אבל זה כבר פחות. במידה והוא לא שקט אני פתוח להצעות, התקציב שלי למארז הוא 250 שקלים, אבל אם זה באנדל שבא עם ספק איכותי בסביבות ה-430W, אז אפשר גם עד 500. אני יודע שזה תקציב מאוד נמוך אבל לצערי זה מה שיש :-\ תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  24. Started by ConspecT,

אהלן, אז ככה, לאחרונה קניתי מחשב חדש, עובד מצויין ואני מרוצה. העניין הוא שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי (450 GTS) לאיזה משהו יותר רציני. הבעיה היא שכרגע אני עם 450W ופשוט אין מצב שהוא יחזיק כרטיס יותר חזק. אז חשבתי פשוט לקנות ספק חדש וכו'. הקטע הוא שאני ממש קצר על הכסף, אז נזכרתי שיש לי תספק מהמחשב הישן, וחשבתי שבאמת זה הגיוני שיהיה אפשר לחבר את שניהם, כלומר ספק אחד למחשב ולכל השטויות והשני שיהיה רק לכרטיס מסך. אז מצאתי שני דרכים שאפשר לעשות אתזה. אחד זה לשים סיכה על הפין הירוק והשחור והשני זה ממש לקנות כבל מתאם כזה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=186&products_id=21193 השאלה האם האפשרות הראשונה תספיק ול…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים