ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. עומד לרכוש מחשב חדש מחפש ספק שיחזיק את המערכת הדגש הוא על חיבורי 6 פינים יש צורך ב-2 לכרטיס מסך של Palit Radeon HD 4870 Sonic Dual Edition מעבד של AMD P2 X 925 לוח GB MA770 זיכרון A-DATA 4 GB משהו שייתן מענה לצריכת חשמל שתידרש או שניתן לחבר מתאמים על הספק עם 6 פינים (יש לי ספק שרשום עליו COOLER CASE 430Wׂ
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ספק של 620W (שזה פשוט הכוח של הספק של המחשב: http://www.seasonicusa.com/S12II-Bronze.htm , הרי לא משנה מה יש בפנים...) ומסך דל 2311H שלפי האתר לוקח 33W (ללא חיבורי USB) אני צריך 2-5 דקות זמן גיבוי וכיבוי + הגנה מכל ה"רעות החולות" של מערכת החשמל של ישראל כדי לשמור העבודה ולכבות את המחשב אגב, יש לי PRPC650 שהסוללה שלו כבר התעייפה (הוא בן 4) אז: איזה כוח אני צריך (כמה VA)? עדיף לתקן את הקיים ולהוסיף לו אחד זהה ? אם לקנות, איזה חברה לקנות? למה דווקא החברה הזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את המארז THERMALTAKE KANDALF ורציתי לדעת מה הפלוסים שלו, איך הוא במחינת קירור, והאם הGTX יכנס בו? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי באתר של סיסוניק ה - M12 500W הישן (והזול יותר) חזק יותר (38A לעומת 35A ב - 12V) מה - M12 II 500W החדש יותר, איך זה ייתכן ? הנה: http://www.seasonicusa.com/m12.htm http://www.seasonicusa.com/M12II.htm
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
E5200 מעבד 2G RAM 800 זכרון MSI G31M4 לוח כרטיס מסך 4670 1G תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות מחשב חדש. פעם קודמת שקניתי מחשב קיבלתי ספק כוח ביצור אפגאני שדפק לי את המחשב ואני חס וחלילה לא מעוניין שזה יקרה שוב. אז זה המפרט של המחשב שאני מעוניין ליקנות, שימו לב שיש 2 כרטיסי מסך אפשרים שאני אקנה. שאלתי היא : האם אפשר לבטוח במארז הזה, שהספק כוח בו יהיה יציב,האם המארז הזה נחשב לשקט? אם הוא טוב תגידו לי, אם לא ,אבקש לקבל חלופות בתקציב של עד 450 שח למארז. תודה מראש. מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 (S775) 3.16GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי: DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח: 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - West…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, עושה רושם שהספק שלי בימיו האחרונים, המחשב לעיתים קרובות לא נדלק, או נדלק ולא מופיע כלום על המסך, וגם שכמופיע משהו אז הרבה פעמים הוא קורס בטעינה של windwos . אני רוצה להחליף ספק, כאשר המפרט שלי הוא כזה: מעבד e8400 לוח אם abit p35 כרטיס מסך ati 3650 8 גיגה זיכרון ב 4 סטיקים דיסק קשיח סמסונג 650 גיגה דיסק קשיח סמסונג 500 גיגה מסך סמסונג 22 אינצ' טלויזיה 32 אינצ' מחוברת ב HDMI חיבורי USB: מדפסת כרטיס רשת אלחוטי דונגל TV קורא כרטיסים תחנת עגינה לאייפון וזהו נראה לי... האם הספק הזה יספיק? http://www.tms.co.il/product/6846 תודה!
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מארז חדש עם קירור אוויר כמה שיותר יעיל וטוב. ההתלבטות היא בין כמה מארזים. המטרה שלי היא לרכוש מארז טוב לאורך זמן שיענה על רוב הדרישות. כעיקרו לשאלת התקציב, אני מוכן לשים עד ה-150$ למארז באמת טוב, אך אם יש עוד אופציות טובות חוץ מאלו שאני חושב אשמח לשמוע ממכם. אני יקנה כנראה בארצות הברית לכן אני מדבר על המחירים בדולר. חשוב לי שתמליצו מה לדעתכם כדי לעשות ובנוגע לכל מארז בפנה עצמו. אם יש עוד אופציות ראויות בסדר גודל הזה אשמח לדעת. התלבטות בטווח מחירים של -100$ היא בין שתי המארזים הבאים: Thermaltake V9 Black Edition Antec Nine Hundred או להשקיע עוד 40-50$ וללכת על המארזים היותר טובים: CoolerMaster HAF 932
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
איזה מארז אתם הייתם קונים מבין המארזים הבאים ואם אפשר למה גם : -CM 690 -Eneramax chakra\uber - NZXT HUSH - NZXT apollo מה אתם הייתם קונים ?
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=PS-01-Sprite&affiliate=zap הספק הזה יחזיק 8800 ?!?! ועם לא יש ספק אחר שמומלץ עד 200 שקל + -?! (חשוב לציין אני חושב שאני מתחיל ללמוד אוברקלוק פה ושם אז אני מחפש ספק טוב בשביל זה...)
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
המארז שיש לי בבית לא מבודד בגרוש את הרעש וזה כבר מתחיל לחפור. שהמארז יהיה שקט במיוחד ואפשר לחרוג קצת מהתקציב תודה!
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, בעודי מסייר באתר ksp אני חווה כרגע התלבטות די קשה בבחירה בין שתי ספקי כוח האחד של corsair דגם CMPSU-430CXV2 והשני של seasonic דגם S12II-430 אין לי נסיון עם ספקים של קורסייר וסיסוניק מה שאני יודע עד כה זה ש: שניהם בתקן 80+ BRONZE בעלי מאוורר 12 ס"מ וזמב"ת של 100,000 שעות לשניהם. מצד אחד קראתי פה בפורום שהספקים של corsair באופן כללי יותר שקטים מאלה של seasonic והכבלים שלהם יותר טובים . מצד שני הספקים של corsair מבוססים על ספקי seasonic, ואני לא יודע אם ומה אפשר להסיק מזה על האיכות של שני הספקים הספציפיים האלה. כמו כן במפרט של הספק של סיסוניק מצויין שיש בספק קבלים מאוד איכותיים מתוצרת חברה יפנית אמינה ביותר (Chemi-Con) בcorsair לא צויין במפרט איזה ס…
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
עדיפות לחלון בצד ימין אבל לא קריטי. וכן אני יודע שעם חלון זה יותר רועש אבל זה גם יותר יפה...
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני יודע שזה דפוק, אבל אחרי שהייתי סגור על ה eureka ראיתי את ה stacker 830, ואפילו קראתי באיזה נושא פה (חיפוש) שמישהו שאחרי המבחנים שהוא ראה בין שניהם הוא התפלא וראה שהeureka עבר אותו.. אז את מי לקחת בין שניהם? וה Stacker 830 שווה כזה מחיר?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצות לספק טוב מאוד וחשוב לי שהחברה תהיה חברה שנחשבת הכי טובה או בין הטובות, אני צריך שהוא יתאים למחשב חזק בעלות של כ10,000 שקל עם כרטיס מסך GTX 295 ו8GB DDR3 1600 ומעבד I7 920 וכרטיס עריכת וידאו ושתי דיסקים קשיחים של Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB ו3 מאווררים למארז וגוף קירור עם שתי מאווררים לכרטיס מסך ועוד מאוורר לגוף קירור של המעבד. אז ככה: אני מחפש ספק חזק מאוד! ויציב מאוד! של חברה טובה מאוד! בעלות של עד 1500 ש"ח מכירים?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
המוכר טוען שהם באותה רמה כמו ה-HEC300ART ואני בד"כ מעריך את דעתו. אשמח לחוות דעת - תודה
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מישהו במקרה נתקל בחנות שמוכרת את הדבר המפלצתי הזה בארץ? http://www.aerocool.com.tw/case/Hi-Tech7%20Pro/Hi-Tech7%20Pro_A_Hi-Tech7.htm
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם הספק Corsair - VX 450W Active PFC 12cm Fan יספיק לכרטיס hd4850 1g תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
אני צריך חוות דעת על המארזים הבאים: Chieftec Giga GH-01BW Chieftec Giga GH-01SLW Point of View Maximum Midi-Tower תודה רבה אני לא צריך משהו מאוד מהודר, אבל שיהיה נחמד, עם 2-3 מאווררים. ושיכנס בתוכו 8800GTS 320MB ויקורר טוב, יהיה שם גם E6750 עם קירור ARCTIC COOLIMG FREEZER 7 PRO. (לוח אם של ASUS P5B) אני יודע שENERMAX זו חברה טובה אבל יש חברה טיוואנית שמייצרית מארזים גם לאנרמק וגם לצ'ייפטק אז הם אמרוים להיות באותה איכות
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אני צריך מארז גדול למפרט הבא: מעבד AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבדי: AMD: GIGABYTE 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield []4 GB כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA : ספקי כוח:SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי ספק בן שלוש שנים של ENERMAX 535W אז אני רוצה ליקנות קירור טוב בישביל OC אבל הבעיה היא שהכבל שמחובר ב 4PIN שמביא חשבל למעבד הוא קצר מדי ובקושי מגיע לחיבור עכשיו. כמו שאמרתי אני רוצה ליקנות קירור ל OC והקירור כמובן יהיה יותר גדול מאשר הקירור שיש לי עכשיו ואני מפחד שהקירור החדש יחסום את הדרך לחיבור. אפשר איך שהוא להעריך את הקבל או משהו? או שאין מה לעשות צריך ספק חדש.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
אוקיי, אז קודם כל אני יבהיר ככה שאני מחפש מארז ממש ממש טוב כדוגמת LIAN LI P80 (רק חבל שאין את זה במלאי ורק עוד חודש+ יהיה) אז ככה מעבד- Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Xtreme -1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 -1 מארז -?????????????? ספק כוח Corsair 650TX 52A @ 12V -1 זיכרון OCZ 4GB DDR2-1066 Platinum DualKit (2x2GB) CL5-5-5-18 -1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 500Gb 16MB AAKS -2 כרטיס מסך Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail -1 כונן אופטי- LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי מחשב קולנוע ביתי, אני מעוניין לשדרג אותו בימים הקרובים, החוליה החלשה בשדרוג המיוחל זה הספק החשמלי שברשותי. המידות של הספק הן MATX שאמורות להתאים למארז GMC דגם AVC-M1 הספק הספק הנוכחי הוא 300W קישור: http://www.highpowersupply.com/sfx300w.html המחשב העתידי יהיה בערך (תלוי בעזרת חברי הפורום) יכול להיות I3 או I5, כרטיס מסך עדכני אבל בסיסי ביותר השימוש העיקרי יהיה אינטרנט בנוסף המחשב יריץ סרטים בתלת מימד ומשחקים על הגדרות ממוצעות ומטה. 1) האם כדאי לקחת את הסיכון וליישם את המפרט החדש על הספק הנוכחי בתקווה שיחזיק את המחשב, או שיכול להיגרם נזק בלתי הפיך 2) איזה ספק חשמלי כדאי לי לרכוש ? * Ebay זה המקום היחיד שניתן למצוא מגוון ספקים תואמים אשמח לעזרה והכוונה תו…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-