עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. תראו קניתי מחשב לפני שנה בזמנו היה מחשב באמת לא רע היום די מעפן תראו את המיפרט P4 3.066GHZ 1024MB RAM 9600XT 256MB AGP8X P5VDC - MX ומארז ג'נרי מסריח ש-KSP רשמת עליו את השם שלה..........השאלה אם אני יכל להוציא את הלוח אם ולהשים במארז חדש....כי יש לי כמעט 1500 ש"ח ואני קונה סוני ב-900 (יד שניה אין מה לעשות....) ומארז עכשיו חשבתי על APOLLO או SMILDON של RAIDMAX אבל אני לא יודע במה לבחור למרות שסמילדון הרבה יותר טוב האפולו יותר יפה.....חח.....בקיצור אחרי הקניה של הסוני נשאר לי בערך 500 ש"ח ואני רוצה לקנות מארז.....השאלה אם אני יכל להוציא אותו מהמארז הקודם

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  2. שלום. אני מנסה לבנות מחשב, קטן כמה שאפשר. לוח האם יהיה Mini-ITX. הבעיה - ספקי הכוח שאני מכיר הינם גדולים. האם ישנם ספקים (באיכות סבירה) בגדלים קטנים יותר מאלה המוכרים? תודה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by psybrain,

איזה מאוורר אני צריך להוסיף לקדימה ? שיהיה אותו דבר בדיוק כמו שיש במארז בגודל 12 ס״מ ? שלא יעשה רעש... אם אני שם 2 מקדימה האם זה יגביר את רעש המארז ? או שזה לא מורגש ? ועוד שאלה יש מאחורה שליטה במהירות המאווררים מה צריך להיות ? או שעדיף לשים אותם בביוס על אוטו ?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  4. חברה רציתי לדעת איך הספקים של hec האם כדאי ללכת עליהם?

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  5. אהלן, אני מחפש מארז למערך אחסון שמורכב מ 4 דיסקים קשיחים, בקר וספק. אני רוצה שיהיה כמה שיותר קטן, עם מאורר 120 או 2 (עדיף 2) וכמה שיותר זול. ביינתים חשבתי על ה TT WING MA, מה אתם אומרים, יש משהו יותר זול?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by shay310,

שלום לכם יש לי בעיות בספק היתי רוצה לדעת איזה ספק יתאים לי מפרט המחשב: לוח אם - asus p5vd2-mx זכרון - 2gb 667mhg פעמים 4GB מעבד - pentium D 3.40 GHz ליבה כפולה כרטיס מסך- Ati sapphire x1950 pro כוננים - 2 nec dvd-rw lg cd-rw כוננים קשיחים - 2 wd sata2 160gb wd sata 2 500gb כרטיס טלויזיה - TVCHAMP דרך אגב יש לי רק מאורר אחד 80mm שמחובר ישירות ללוח אם תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  7. צריך המלצה לספק כוח חדש במחיר הנמוך ביותר שיחזיק את המערכת הבאה amd phenom ll x4 965 כרטיס מסך Nvidia gtx 285 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H RAM 4G :-\

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  8. מהחנות הזו בלבד http://tms.co.il/index.php?cPath=83_25

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  9. שלום אני סטודנט להנדסת חשמל ומחשבים שעובד הרבה עם המחשב, ובתקופה האחרונה המחשב התחיל להרעיש, לאחר חיפוש מעמיק אחר גורם הרעש הגעתי למסקנה שיש קשר לכך שישנם שני הרדיסקים במחשב והמארז לא תופס אותם חזק מספיק (לדעתי יש קשר לכך שתדירות הסיבובים שלהם לא מסונכרנת) למרות שבזמן האחרון גם המאוור התחיל לעבוד שעות נוספות. המארז שיש לי היום הוא מחברת COMPUCASE. המחשב ברוב שעות העבודה לא פתוח על יישומים גרפים חזקים אלא בעיקר על תוכנות לתיכנות למינהן ותוכנות office. כפי ששמתם לב האלמנט העיקרי שחשוב הוא שהמחשב לא יהיה מרעיש (לכל מיני אפקטיים חיצוניים אין משמעות עבורי). מפרט המחשב אם זה יעזור הוא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-…

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  10. אני עומד להחליף בקרוב את הכרטיס מסך (8800GTS או 8600GT לכשייצא) הספק שלי די מרעיש בזמן האחרון ואני רוצה להחליף אותו כמה שיותר מהר. ההתלבטות שלי היא בין הספק הזה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1758 לבין הליברטי 400 . הבדל 150 ש"ח ביניהם. 1.האם הקולר-מסטר הוא ספק טוב? 2.האם הליברטי שווה את הפער?

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by omrit,

אני מנסה להרכיב מפרט לחבר מ KSP (הוא מתעקש לקנות שם בגלל המיקום. אני לא מוצא שם אף שילוב של מארז/ספק זולים ולא ג'נרים. הספק אמוור להחזיק מערכת בסיסית ביותר (AMD4400 +כ.מסך ONBOARD) איך הספקים של JSP-TECH? אשמח לקבל המלצה משם לספק ומארז כמה שיותר זולים אך לא ג'נרים.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by grove,

הדגם הזה ‏PC-P60B מומלץ? שקט ? טוב? מישהוא מכיר בבקשה ויכול לתת סקירה מהירה וקטנה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  13. שלום לכל המומחים\יות, בבעלותי ספק Enermax שקניתי לפני כמעט 4 שנים, מדגם Noisetaker 420w. לינק: http://www.xoxide.com/enegsf42nopo.html הייתי מעוניין לדעת האם אני אוכל להמשיך להשתמש בו גם אחרי שאשדרג את המחשב, למפרט הבא: כ.מסך: Geforce 8800GTS 640mb מעבד: Q6600/E8400 לוח אם: Asus P5 (אחד מהם) 2 הארדיסקים וצורב לא מתוכנן OC nVidia אומרים שכרטיס המסך זקוק ל 26A, אם אני קראתי נכון הספק שלי אמור לספק 32A, אבל אני לא ממש יודע אם זה בסדר או לא. אודה מאוד לעזרתכם.

14. Started by Slash87,

איך המארז הנ"ל?? יש מישהו שיש לו אותו? מקרר ושקט באמת?

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  15. במשחקים כבדים המחשב נכבה אחרי איזה 5 דקות ובמשחקים קלים הוא לא נכבה זה קרה אחרי שספק כוח אחד נשרף והחליפו לי לספק כוח אחר אני מניח שהספק לא מחזיק טוב את המערכת אבל יכול להיות זאת בעיה אחרת? צריך לפרמט אחרי שמחליפים ספק כוח?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  16. קיבלתי איזה מחשב ישן עם ספק שרוף. המחשב הוא פנטיום 2. רק רציתי לשאול אם יש הבדל בין הספק שלו לספק של פנטיום 3 או 4... כי אני רוצה לקנות משו פשוט כדי להפעיל אותו. האם זה לדוגמא יתאים (אני יודע שזה לא 500W וכל החרטא הזה אבל המחשב גם ככה לא צורך יותר מ- 150 וואט אני מעריך ) - http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1365 (רשום פנטיום 3 / 4 ולכן אני שואל...) תודה , עודד ב.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by lexsus,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש וברצוני שיהיה שקט ומקורר היטב ואני מתלבט בבחירה של מארז אשמח אם תעזרו לי ... Strike MX VI6001BNS (No PSU) או AeroEngine II Black ATX Case With Window No PSU או CM 690 Black (No PSU מארזים אלה בסביבות המחירים של ה 280- 380 ולא יותר מזה וברצוני מארז שקט מאד ובעל קירור מעולה כמה שיותתר..

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by ConspecT,

אהלן, אז ככה, לאחרונה קניתי מחשב חדש, עובד מצויין ואני מרוצה. העניין הוא שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי (450 GTS) לאיזה משהו יותר רציני. הבעיה היא שכרגע אני עם 450W ופשוט אין מצב שהוא יחזיק כרטיס יותר חזק. אז חשבתי פשוט לקנות ספק חדש וכו'. הקטע הוא שאני ממש קצר על הכסף, אז נזכרתי שיש לי תספק מהמחשב הישן, וחשבתי שבאמת זה הגיוני שיהיה אפשר לחבר את שניהם, כלומר ספק אחד למחשב ולכל השטויות והשני שיהיה רק לכרטיס מסך. אז מצאתי שני דרכים שאפשר לעשות אתזה. אחד זה לשים סיכה על הפין הירוק והשחור והשני זה ממש לקנות כבל מתאם כזה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=186&products_id=21193 השאלה האם האפשרות הראשונה תספיק ול…

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by מא1ר,

שלום לכל חברי הפורום, בעודי מסייר באתר ksp אני חווה כרגע התלבטות די קשה בבחירה בין שתי ספקי כוח האחד של corsair דגם CMPSU-430CXV2‎ והשני של seasonic דגם S12II-430 אין לי נסיון עם ספקים של קורסייר וסיסוניק מה שאני יודע עד כה זה ש: שניהם בתקן 80+ BRONZE בעלי מאוורר 12 ס"מ וזמב"ת של 100,000 שעות לשניהם. מצד אחד קראתי פה בפורום שהספקים של corsair באופן כללי יותר שקטים מאלה של seasonic והכבלים שלהם יותר טובים . מצד שני הספקים של corsair מבוססים על ספקי seasonic, ואני לא יודע אם ומה אפשר להסיק מזה על האיכות של שני הספקים הספציפיים האלה. כמו כן במפרט של הספק של סיסוניק מצויין שיש בספק קבלים מאוד איכותיים מתוצרת חברה יפנית אמינה ביותר (Chemi-Con) בcorsair לא צויין במפרט איזה ס…

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by --Adidas,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל 1950 pro יש לי עכשיו את הספק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14816&PHPSESSID=c5535510 פנטיום 4 3.0 גיגה זיכרון לוח אם ג'גהבייט 915p בקיצור אם מה שיש לי לא מספיק תמליצו לי על משהו

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  21. הספק הוא: http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 והמחשב הוא: CPU----------Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz Motherboard----------Asus[p5b][p965][ich8] Video Adapter----------GeForce 7600 GT[Gigabyte][256mb,ddr3] Memory----------Corsair 1024

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by רומן גרוס,

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1268 זה הספק ב TMS שמתי עליו עין COOLER MASTER 500W עולה 235 ש"ח אני מחפש משהו זול שיסחוב מערכת פשוטה E5200-E5300 / G31-G41 עם כונן קשיח , צורב DVD משהו משרדי סבבה וכרטיס גרפי 9600GT .

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by Saito,

אני מעוניין לקנות את המפרט שלהלן, ורציתי לדעת האם אני יכול לשמור את הספק כוח הישן שלי Corsair 550W במקום לבזבז כסף על ספק חדש. יש לציין שהספק בן 3 שנים אך לא היו לי בעיות איתו עד כה. מעבד Intel Core-i5 2500 3.3Ghz גרסת Tray גוף קירור למעבד Scythe KATANA 3 לוח-אם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא) זכרונות 1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz כונן קשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ כרטיס מסך AMD-ATI Radeon HD6850 1GB מארז Antec 300 * זה מפרט שמופיע בקטגוריית המומלצים באתר. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by havlin,

שלום רציתי לדעת האם הספק ‏Corsair‎ - ‏VX 450W Active PFC 12cm Fan‎ יספיק לכרטיס hd4850 1g תודה מראש

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by free_me_0,

--

• 1 תגובה
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.