עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מסך 19 אינץ' LCD של BENQ דגם FP93GX מעבד: E6300 לוח: DG965SSS (אינטל) זיכרון: 3GB DDR2 667MHZ דיסק קשיח: 160GB ספק: HEC 400W TRT-F 4 מאווררים 120MM ויש לי גם רמקולים של JBL קרייצ'ר 2 יספיק לי האל פסק הזה? באופיס דיפו הוא עולה 350ש"ח

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by MoMo-P,

שאלה קצת מוזרה אבל אני חייב לדעת עם מה יש לי עסק: האם המאוורר שלו מכניס אוויר פנימה לתוך הספק והחוצה או שהוא מוציא החוצה לתוך חלל המארז?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by Shnig0,

שלום רב! אני מחפש מארז ללא ספק בתקציב של עד 500 ש"ח חשוב לי שיהיה קר ויפה אם אפשר תודה רבה!, Shnig0

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  4. יש את ARMOR A60 Middle Tower Series Black Case הוא מפחיד אותי עם כל האורות יש גם את Thermaltake V9 גם הוא נראה מפחיד המליצו לי בפורום על שילוב מארז וספק Antec Sonata IV 620 Watt 80Plus הוא נראה רגוע אבל יש לו חורים בצד. איך זה ישפיע על הרעש? בנוסף הוא מגיע עם ספק 620W. איך השקט של הספק? חוץ מזה בכלל לא נראה לי שאני צריך ספק לא יותר מ 400W. ויש את P183 היקר. מה לעשות

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by hutorihunzu,

קראתי את שני האשכולות הקודמים אבל אין את ה Dragonlord ב Skypc ולכן אשמח אם תמליצו לי על מארז שקט ומאורר חשוב יותר שיהיה קריר ומאורר.. מה שאני מכיר זה : 1. Antec 300 2. Antec solo 3. CoolMaster690 אפשר גם מארז יחסית זול ולהוסיף לו מאורר גם זה סבבה... תודה רבה על התגובות!!!

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  6. אני מעוניין להזמין את ה'ספק' הזה: http://www.mini-box.com/picoPSU-80 ומן הסתם אני צריך למצוא בארץ שנאי 12V מתאים בארץ עם חיבור מתאים (2.5 ממ) . כשאני מחפש שנאי מה אני ריך לבדוק בו חוץ מהיציאה שתהיה מתאימה ובמתח של 12 V?? כלומר זה שזה ספק של 80W אמור לשנות משהו כשאני מחפש שנאי מתאים? אם אפשר קישור לחנות מקוונת שמוכרת שנאי מתאים (המחשב יפעל 24/7) תודה מראש, אוראל

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  7. Started by shlimak_r,

האם במארז coolermaster 690 יש מספיק מקום לכרטיס מסך 260GTX? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  8. טוב אז ככה יש לי ספק בן שלוש שנים של ENERMAX 535W אז אני רוצה ליקנות קירור טוב בישביל OC אבל הבעיה היא שהכבל שמחובר ב 4PIN שמביא חשבל למעבד הוא קצר מדי ובקושי מגיע לחיבור עכשיו. כמו שאמרתי אני רוצה ליקנות קירור ל OC והקירור כמובן יהיה יותר גדול מאשר הקירור שיש לי עכשיו ואני מפחד שהקירור החדש יחסום את הדרך לחיבור. אפשר איך שהוא להעריך את הקבל או משהו? או שאין מה לעשות צריך ספק חדש.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by ilanb0,

פתחתי את שני הצדדים - הדיסקים לא שם. מה אני צריך לפתוח כדי להגיע אליהם? אני רוצה לשלוף את כונן E כדי להחזיר אותו למחשב הישן שם הוא שימש ככונן C כדי לגבות ממנו חומר.

10. Started by jetman,

שאלה די פשטה תכלס, כיום קימת כל NAS נורמאלי תומך ב Network UPS, המשמעות היא שNAS שמחובר ל UPS, יכול לשלוח פקודה למחשבים ברשת לכיבוי, השאלה עם למישהוא יצה להתנסות בעניין? ראתי כמה מדריכים ברשת, אבל הייתי רוצה לשמוע תגובות מכם? תודה, PS, אני מבין שהראוטר מן הסתם גם צריך להתחבר לUPS כן? הכוונה לשקע עם גיבוי מ סוללה.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  11. Started by kipi25,

שלום, איזה ספק עדיף מבחינת איכות, אמינות ושקט (מיועד למחשב משרדי): FSP 350W 60HCN RAIDMAX 400W הספק כאמור מיועד למפרט תקציבי (לשימושים משרדיים). כיוון שה- FSP לא במלאי כרגע הומלץ לי ע"י החנות לקחת את הריידמקס באותו המחיר. האם השדרוג שווה או שעדיף לחכות ל- FSP?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  12. שלום לכולם שלב ההכרעה. מה עדיף מבין השניים? למערכת שכרגע רצה על דואל קור + ATI X1900XTX כמובן עם מחשבה לעתיד.

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by BeBest,

HEC ACE 580 או Liberty 400W מה עדיף? אמור להריץ 8800GTS וכנראה גם OC למעבד. המלצות כלשהן?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  14. קניתי סוף סוף מחשב חדש וקניתי איתו את המארז ANTEC 900 ואני ממש לא בטוח לגבי זה... במפרט יש HD4870 Q9550 לוח אם X48... שווה קניה או שעדיף לרדת ל ANTEC 300 ? והמחשב לגיימינג, ההתלבטות היא בין ANTEC 900 ל 300... העניין הוא לא של תקציב העניין הוא האם כדאי באמת להשקיע בו אם הוא שווה בהרבה מ ANTEC 300 בקירור ובשקט. תודה לעוזרים.

15. אחרי שאני יקנה תמארז הוא ישב אצלי בחדר וזהו.. מידי פעם אני ינקה אותו אבל אין בעיה יש לי גם עגלה..קיצר למישו שלא לוכח תמחשב למקומות ולא מתקין בוא דברים...וגם אם כן..אז רק בחנות...אז זה משנה הפול טאוור?או שפול טאוור יותר קריר?כי אם לא אז למה למישו כמוני ליקנות פול טאוור..עדיף כבר ליקנות משו כמו הantec 900 ולא איזה פול טאוור אלומיניום...זה גם מרעיש..

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by freesoul23,

קניתי מחשב חדש עם CM690 שבא עם 3 מאווררים, האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר לצורך קירור נוסף וסירקולציה טובה או ששלושה מאווררים שהוא בא איתם זה מספיק? אם כן איפה הכי כדאי לחבר את המאוורר הרביעי?

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  17. מארז + ספק שלא יהיו רועשים, שיחזיקו IVY BRIGDE I3 + 4GB DDR3 ? שלא יעבור 300 ש"ח אם אפשר , שיהיו שקטים יחסית תודה!

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by zohar678,

האם יש מישהו שיכול להסביר לי מה ההבדל בין ספק כוח פשוט שעולה 50 שקל לבין ספק כוח שעולה 150 שקל?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  19. Started by ac1240,

מה עדיף והאם בשניהם יש כפתור ריסט ? ואני רוצה לשים ספק או את זה אמרו לי לקחת את זה : Corsair CMPSU-450VXEU 450W וזה יחזיק את המערכת זה עןלה 400 שקל וראיתי שיש ספק של HEC 500W במחיר של 259 שקל מה הספק הזה לא טוב ? או שכדאי לקחת את זה : antec sonata 3 ec 500w http://www.skypc.co.il/pl_product~SONATA-III-500~6~0.htm השאלה שלי היא האם יש ספקים טובים שהם יותר זולים במחיר ועם יותר מתח ? זו המערכת שתוחזק: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p…

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  20. קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך (והוא עלה לא מעט כמו שאתה רואה במפרט). אני סטודנטית לאנימציה וכרגע עובדת על הפרויקט גמר שלי בתלת מימד ולכן המחשב הוא פחות או יותר הדבר שהכי חשוב לי בחיים . בכל מקרה, במשך שנה (מאוד לא כיפית) היה לי blue screen of death בתדירות של כל חצי שעה, אבל כשהבאתי את זה למעבדה שבה קניתי את המחשב (גם נאלצתי לנסוע לשם כי קניתי את זה במרכז ובינתיים עברתי לירושלים) אז הם אמרו לי "מחשב בסדר, תוכנות לא חוקיות" :s07: :s07: במילים האלו, ואני יודעת שזה בולשיט, אז פירמטתי אותו כל פעם כדי שלא יהיה להם מה לטעון ונסעתי לשם שוב ושוב והם לא פתרו לי את הבעיה. שמתי trail versions בשביל שלא יהיה להם מה לטעון. ידעתי שהם יודעים שאני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות את התוכנות…

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  21. gigabyte - GA-Z77X-D3H intel Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, Tray 2X4GB 1600Mhz DDR3 readon HD 7850 case- Zalman Z9/Cougar Evolution hard drive - wd/seagate 500gb

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  22. קניתי ליברטי 400 שמגיעים איתו 3 כבלים של החיבורים כוננים וכד' . בהתחלה חשבתי שחסר , אבל אז ראיתי על האריזה שזה מה שמגיע איתו . האם זה נכון ? ואם כן , מאיפה אפשר לקנות עוד כבלים לספק ?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  23. היי חברים, השאלה שלי היא איזה ספק מבין CROSAIR ו ENERMAX בתקציב של בין 450 ל500 ש"ח גג יתפקד היטב במפרט הבא: CORE 2 QUAD 9550 NVIDIA GEFORCE GTX 260 CROSAIR TWIN DHX 2048GBX2 אלה התקני החומרה "הכבדים" במחשב זה. בתודה מראש, דודי.

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  24. שלום! הכרטיס מסך 8800GTS 640MB/320MB יספיק לו ספק 480W של HEC והמעבד שלו זה (CORE 2 E-6400 (2.13 האם זה יספיק לו כלומר שהמעבד והכרטיס מסך יהיו מנוצלים?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by Eli100,

היה לי את המפרט הזה Core i5 750 GIGABYTE P55A-UD3 4GB 1333mhz HD4850 Enermax modu82+ 625W קניתי את הכרטיס מסך GTX570 ואני רוצה לקנות עוד 4GB בגלל שלפעמים יש עומס שאני מפעיל כמה דברים ביחד ומשחקים קורסים לי בגלל זה ובדרך על OC של 4.0 הספק יכול להחזיק את כל זה ביחד? ואם לא אז את הכרטיס + עוד 4GB בלי OC יהיה בסדר?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים