עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by owen10,

אני לא מוצא איפה לקנות את המארז הזה Compucase 6A19+ספק 400 עוד היום...כי אני מקבל את כל המחשב היום חוץ מהמארז אני חייב את המארז הזה היום....במרכז בעיקר תודה!

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  2. יש לי את האופצייה בין שלושת הספקים הבאים במחירים הבאים : Enermax PSU 353W PFC Bulk $35 FSP300-60GRA Redundent Dual PSU $10 FSP350-50BR2 Redundent Dual PSU 2U HotSwap $10 מה לדעתכם עדיף !?

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  3. אני עומד להחליף בקרוב את הכרטיס מסך (8800GTS או 8600GT לכשייצא) הספק שלי די מרעיש בזמן האחרון ואני רוצה להחליף אותו כמה שיותר מהר. ההתלבטות שלי היא בין הספק הזה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1758 לבין הליברטי 400 . הבדל 150 ש"ח ביניהם. 1.האם הקולר-מסטר הוא ספק טוב? 2.האם הליברטי שווה את הפער?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by kopola123,

המארז Antec NSK4480B-II מגיע עם ספק Antec Earthwatts 380W מה רמת השקט של הספק הזה בהשוואה לספק Antec BP500U 500W (שקט/רועש מעט/הרבה)?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  5. אני צריך המלצה לספק כוח למערכת הבאה: ASUS P5S800-VM Motherboard Intel Pentium 4 2.66GHz CPU 1GB DDR 400MHz + 512MB DDR 400MHz ATI Radeon X1650Pro GPU 500GB SATA2 HD + 1TB SATA2 HD CD-RW + Floppy Drive אני כמובן מחפש משהו איכותי אבל אני ממש לא נעול על חברה מסוימת (אני בכלל לא מכיר חברות). כלומר הדגש כאן הוא יותר על כמה וואט אני צריך בספק ולא על החברה. כמובן ממש לא לעבור את התקציב (אני חושב שהוא כבר עכשיו גדול מספיק).

6. חבר של קנה היום מאייבורי את הספק הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1496&CatCode=409 השאלה היא האם הספק שלו מסוגל להחזיק 9800GT\hd4850. אני לא בטוח ב100% שכן כי אני לא יודע כמה אמפרים מספק הספק על המסילות השונות דעתכם? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  7. קודם כל זאת המערכת שאני מריץ CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2Ghz Motherboard: ABIT NF-M2S Memory: 2X2GB CPU Cooler: Artctic Cooling Freezer 64 Pro Harddrive: Seagate 500Gb 7200 RPM 32Mb buffer SATA2 Western Digital 120Gb (old ide drive) DVD: LG 4165B IDE vga: on board sound: on board אולי אוסיף בעתיד כרטיס מסך הכי פשוט שיש רק בשביל יציאת דיויאיי לא בשביל משחקים לא משחק בכלל במשחקים, לא עושה אוברקלוקינג, אבל אני רוצה מערכת שקטה חשבתי על השילובים הבאים של ספק ומארז: TT TR2 Power W0070 TT WING RS 101 TT TR2 Power W0070 Compucase 6C11 TT TR2 Power W0070 Compucase 6C60

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by snop,

היי, יש לי בעיה עם הספק אני חושב, אתמול לא הצלחתי להפעיל את המחשב ואחרי ניסיונות רבים הצלחתי. קניתי גם את הספק הזה וגם כרטיס מסך ASUS HD 5770 ומשום מה לא הצלחתי בהתחלה.. ופתאום אחרי ניתוק וחיבור מחדש של הכבלים של הספק מחדש - סוף כל סוף עלה המחשב (כי עד שזה עלה זה היה מעלה רק מסך ריק/שחור). היום, פתחתי את המחשב כדי לחבר כונן קשיח נוסף ובאתי להדליק ושוב פעם מסך שחור אז ניתקתי את הכונן שהוספתי ושוב עדיין זה שחור/ריק. מה זה, למה זה ככה ? בדרך כלל שהמחשב עולה אז שאני מדליק אותו אחרי כיבוי דרך המפסק האחורי - הוא נדלק לכמה שניות כולל המאווררים ואז נכבה ואז בלחיצה בכפתור הקדמי הוא נדלק רשמית - שזה הנורמל אצלי.. אבל עכשיו עם המסך הריק/שחור שאני מדליק דרך המפסק האחורי הוא לא מפ…

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום אני מעוניין בהמלצתכם למארז שיתאים לכרטיס המסך Sapphire HD 7950 Vapor-X, מבלי לוותר על יותר מדי כלובי כוננים רצוי שיהיו כ- 4 מקומות לכוננים קשיחים (ד"א גודל הכרטיס הוא 27.5 ס"מ). ותודה ל-YAIRZ על העזרה עד כה. האמת שקראתי יותר מדי סקירות ואני כבר לא יודע במה לבחור המפרט שלי הוא עבור גיימינג לכן רצוי שהמארז יהיה מאוורר להלן המפרט המבוקש כולל התלבטויות שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירה .

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by orel176,

בהרכבת ספק יש משהו מיוחד שחשוב לדעת? חוץ מחיבור ללוח האם,חיבור למעבד וחיבור לצרכנים שונים(צורב,HDD ,פלופי,מאווררים) אשמח לחידודים...

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  11. קבלתי את המארז אין מה להגיד גדול , שקט וגם יפה. אבל מבחינת הגנה מאבק לא נראה שהוא יעבוד במשימה. הוא די פתוח. יש שני מקומות למאוורים גדולים מהצד אחד יש ואחד אין צריך לרכוש. שמתי לב שהמארז אוהב לעשן. הוא סוחב עלי את כול העשן של הסגריות. : איך למונע מהעשן להכנס למארז?

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by Muadib,

אני גר בבנין כל כך ישן שהשכנה מלמטה עוד מדברת יידיש. אז חשבתי שכדאי להיות כמה שיותר מנותק ממערכת החשמל המקומית (נראה לי שזה אומר on-line...) בנוסף למחשב הייתי רוצה לחבר גם את המגבר שלי (b&o ישן שלא נראה לי שהחשמל פה עושה לו טוב) כמו כן חשוב שהוא יהיה מאד מאד שקט. אין לי הגבלת תקציב מוגדרת, אני לא רוצה סתם לזרוק כסף אבל אין לי בעיה להוציא מה שצריך. המחשב (מועתק מהפרופיל שלי): מארז - Junior Aramor Thermaltake ספק - Corsair 520W לוח - Gigabyte P35-DS3 מעבד - Intel 6850 קירור למעבד - Freezer Arctic Cooling זיכרון - Corsair 1GB D2 800 X 2 דיסק קשיח - WD5000AAKS 500G + WD 16 160G כ. מסך - BFG PCX 8800GTS 320MB OC כ. קול - X-fi Extreme Fatal1ty צורב - LG H62n SATA מסך - Dell…

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by BioTech,

אהלן חברים, יש ברשותי ספק כוח ezcool 450w. אני פירקתי אותו כי הוא הרעיש על מנת לנקות אבק ביעילות. שמתי לב שהמאוורר של הספק הכניס אויר לתוך הספק אז הפכתי אותו כדי שיוציא אויר מהספק כלפי מטה אבל עכשיו שמתי לב שהטמפרטורות במחשב עלו בכמה מעלות טובות. אני רוצה להחזיר את המאוורר כך שיכניס אויר לתוך הספק, העניין הוא שהיה מחובר למאוורר מעין פלסטיק שקוף בצורת מלבן כך שכיסה חצי מהמאוורר באחד הצדדים שלו. אני לא זוכר באיזה מיקום היה הפלסטיק, (צד של מאוורר ובאיזה צלע) מישהו יודע? תודה חברים

14. אני שואל עקב בעיות שצצו להם בזמן האחרון.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  15. Started by timac,

שלום. האם כדאי להוסיף עוד 100 שקל ולקבל ספק טוב של 600 וואט. או שהליברטי עדיף עליו? המערכת המתוכננת: E6600 965P 2 GIGA 8800 GTS 320 160 HARD DISK וכל השאר מה אתם אומרים כדאי להוסיף עוד 100 פלוס מינוס?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by itayizra,

אני מחפש ספק כח שקט וחזק שיהיה 520W ומעלה, אני קונה מחנות SKYPC ... ככה שתחפשו שם (www.skypc.co.il) הכי חשוב שיעשה ת'עבודה טוב ויהיה שקט וזול ! תודה לעוזרים ד"א מה אתם אומרים על Hiper HPU-4M530-PU 530W ?? שווה לקנות?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by uri_ba,

שלום חברים, אני ממשיך בחיפושי אחר מארז קטן ללוח ATX עד כה המארז הכי קטן שמצאתי הוא זה http://www.foxconnchannel.com/product/Chassis/detail_spec.aspx?ID=en-us0000100 אך לא מצאתי אותו בשום חנות בארץ. מישהו מכיר/נתקל או מכיר מארז בגודל דומה ואף קטן יותר בתקציב מינימלי? (לא צריך ספק כוח) תודה, אורי

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by Or94,

מבקש המלצה לספק כוח חדש מKSP בחיפה שיחזיק את הכרטיסי מסך החדשים כמו GTX470 GTX480 HD5870. התקציב הוא 600 שקל.

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

כמה חשמל צורך יותר הX2900PRO ? אני טועה או שהרדאון הוא 200W בעוד שהג'יפה הוא 120W ? אני על סף קניית כרטיס ואני חושב קצת לטווח הרחוק (=חשבון חשמל)

20. אני מחפש ונואש בפלונטר אין ליבואן בסקי פי סי נותנים תשובה מתחמקת שבוע שבועיים ספירות מלאי הדגם הוא Centurion C 5 +SIDE WINDOW BLACK

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  21. המערכת הנוכחית נמצאת בצד, והGTX460 עומד יציב לחלוטין על התדרים המפורטים. התכנון שלי הוא לשדרג את המעבד הנוכחי לPHENOM II X4 955 Black Edition, גרסאת C2, כאמור - TDP של 125W. המטרה היא פחות או יותר OC של 3.6-3.7GHZ על הPHENOM (יציבות 24/7) והOC הנוכחי על כרטיס המסך. הלוח עליו הכל יעבוד יהיה GA-MA770-UD3 של GIGABYTE. כאמור מדובר בספק איכותי שהיה בין הטובים ביותר בטווח ה500W בזמנו, עומד בתקן 80Plus Bronze, SLI Ready ושאר הירקות. http://www.pcpower.com/products/description/Silencer_500_EPS12V/ 35A על מסילת ה12V: האם תהיינה בעיה לספק להריץ את כל העניין בבטחה?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by yossi555555,

מעבד E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM כרטיס HD 6770 מארז CM690II כרגע 3 מאווררים פועלים מעונין להוסיף עוד 2 מעונין לשדרג ספק לספק איכותי 550 או 650 זהמספיק לנתונים שלי? מבקש המלצה לספק טוב עדיפות לחברת ZALMAN אם אפשר אני אוהב את החברה הזאת איך הם בספקים ? תודה שבת שלום

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  23. כמו שכתבתי בכותרת, יש לי לוח אם (משהו מוזר של IBM [שונא אותם, ציינתי את זה פעם?]) שחריצי ההרחבה בו נמצאים מעל כל היציאות / כניסות של הלוח אם. לחילופין, הלוח נורמלי לחלוטין בהנחה שמחברים את הלוח אם לצד ההפוך של המארז ואז המארז נפתח מהצד השני (צד ימין שלנו, אם אנחנו מסתכלים על המארז מקדימה) לעומת מחשבים נורמליים. אין לי דרישות נוספות בנוגע למארז, אני מעוניין בסתם זבל זול, אבל שיתאים ללוח אם המוזר... בהתאם, אני לא מעוניין / צריך משהו שקט / איכותי או כל דבר אחר, סתם כזה שיתאים (לפחות בתור דרישה התחלתית) תודה מראש... נ.ב. אם לא הבנתם על מה אני מדבר אני יכול להעלות תמונה של הלוח אם, אבל אני לא חושב שיהיה בכך צורך

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by mz155,

הsagitta יכול להכיל את ה8800ultra? של לידטק אם זה משנה תודה רבה mz155

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  25. שלום לכם הזמנתי לפני שבוע ספק כוח HEC 400TRT והיום קיבלתי את החבילה ולהפתעתי אני מגלה שקיבלתי TR2-470W אין לי מושג למה זה קרה לא אמרו לי כלום ולא דיווחו לי כלום.. השאלה שלי היא האם הספק הזה הוא באמת יותר עדיף לי ממה שהזמנתי כי הספק שהזמנתי עולה 213 והספק שקיבלתי עולה 295 ושילמתי על הספק שהזמנתי. אני מעוניין לדעת עם אני ישאיר וירכיב את הספק הזה או שאני יבקש להחזיר אותו ולקבל בתמורה את הספק שהזמנתי או לפחות לקבל הסבר למה קיבלתי ספק אחר ממה שהזמנתי ואפילו בקבלה רשום את הספק שהזמנתי (HEC 400TRT), וקיבלתי ספק שונה. תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים