עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ranran,

hi im intresting in new case acctualy there is no limit for money but i dont want to buy something too expensive.. i want a case with a window and not to noisy one about fan i dont care if he comes with i have many good led\uv and arctic cooling fans thx

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  2. שלום לכם, אני כרגע עם מארז גינרי של IVORY, הגיעה זמן להשקיע קצת במארז בתקציב עד 350 ש"ח אחרי שקראתי מלא ביקורות עדיין לא מצליח להגיעה להחלטה נכונה... שתי המארזים הנ"ל מומלצים אך מה עדיף ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1516 - K56 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4971 - CM590 חשוב לי סידור כבלים כי יש לי מלא מ- ENERMAX 525W ו- יהיו לי 3 הרדדיסקים בקרוב. ובנוסף שיהיה שקט ומינימום עבק ? מה כדי מבחינת עבק+שקט וסידור טוב של קבלים ? תודה על עזרה מה לגבי SONATA III[br]פורסם בתאריך: 3.03.2010 בשעה 11:29:55 אף אחד לא יכול לעזור ?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

שמעתי הרבה ביקורות טובות על COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ₪415 והמליצו לי עליו, כשדיפדפתי קצת בין הפורומים ראיתי גם לפי תגובות שהוא מאוד רועש וזה קצת יפריע לי כי המחשב נמצא בחדר ורוב הזמן אני משאיר אותו דלוק בלילה אז רציתי המלצה על מארז+ספק עם יכולות בערך כמו של המארז הנ"ל אבל די שקט ובסביבות אותו מחיר תודה רבה.

4. Started by Goldenmario,

לוח אם: ASUS P5QL SE מעבד: Intel E8400 זיכרונות: NCP DDR2 2GBx2 כרטיס מסך: HIS HD5770 SeaSonic S12 II 430W מספיק טוב למפרט? יש לי כרגע Ci-Power 500W אקטיבי ואמרו לי שהוא לא מספיק טוב

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by Croovit,

אהלן טוב אז העניין הוא כזה הספק שברשותי הוא SS500ET והכרטיס מסך שברשותי הוא 7870XT והמעבד שלי הוא PHENOM II 955BE עכשיו העניין הוא כזה אני חושב שהמעבד שלי קצת מגביל את הכרטיס ואני רוצה לעשות אוברקלוק בינוני עד לתדר של בערך 3.8GHZ אבל אני באמת לא יודע כמה גבולי העניין ואם הספק יכל להתמודד

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  6. שלום אני רוצה להחליף את הסופרנו שלי... שמתי עין על 2 מארזים... רציתי שתגידו לי מי מהם עדיף מבחינת קירור... אני מחפש מארז כמה שיותר גדול ומאוורר... 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=20523 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1921&products_id=16348 הראשון יותר מוצא חן בעיניי מבחינת צורה... אם יש מארז אחר שאתם חושבים שטוב תייעצו לי... תודה מפרט, Core 2 Duo E8500 @ 4.5GHZ - 1.45V Dfi Lanparty DK P45-T2RS Plus G.Skill 4GB Kit DDR2 PC8500 1066MHZ 5-5-5-15 Sapphire HD4870 X 2 CF @ 800 / 1100 Bios Mod

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Asus Maximus extreme 2048mb DDR3 1600mhz Q9450 be OC @ 3/3.2 Segate 500gb HD4870 TT big typhoon ואם לא יחזיר אז מה כן יחזיק ולא בהפרש גדול מדי מהמחיר של ה modu82+

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  8. שלום לכולם קניתי היום ספק ENERMAX MODU82 425W. והמאוור שלו הוא 120 מ"מ המארז שלי הוא יחסית קטן אז התקנתי אותו למעלה עם המאורר כלפיי מטה לכיוון המעבד. והבעיה היא יש לי קירור של המעבד ARTUC FREEZR 7 PRO ובין המאורר של הספק לגוף קירור יש אולי ס"מ 2 רווח בלחץ האם זה נורא?

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  9. מצד אחד, 30A@12V נשמע גבולי במקרה הטוב למערכת הזו. מצד שני, הספקים מהסדרה הזו הדגימו בעבר יכולות לעמוד בעומס גדול יותר מהנומינלי. מצד שלישי, גם אם הספק יכול לעמוד בעומס יתר ואפילו לאורך זמן, אני בטוח שזה לא משפיע לטובה על יציבות המתחים שהוא נותן. מצד רביעי, זה הספק שיש לי כרגע מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by amirx19,

מעבד 920 6 GB זכרון כרטיס מסך 4870*2 לוח X58 דיסק קשיח אחד וצורב אחד.ספקי כח HUNTKEY 550 .ניסיתי שני דגמים אחד מדגם GREEN POWER והשני V-P POWER.המערכת מרסטת לעיתי בעבודה רגילה.ובכניסה למשחקים כמעט מיד והמקסימום שהיא החזיקה במשחק הוא 5 דקות.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  11. מאז שהחלפתי מסך ל-Samsung SyncMaster T220P, והתקנתי כרטיס USB 3.0, אני קצת חושש שמכשיר האל פסק הנוכחי שלי (Advice PRD650), קטן מדי בשביל המחשב והמסך ביחד, בהתחשב גם בעובדה שהסוללה האחרונה שבו, שהותקנה ע"י טכנאי מחשבים פרטי, החזיקה פחות משנתיים (משך החיים הממוצא של סוללה של מכשיר אל פסק, על פי מה שהבנתי פה בפורום, הוא שנתיים בממוצע). האם המכשיר הנוכחי מתאים למסך שלי ולמפרט המחשב שלי (כולל ציוד נלווה בעל צריכת אנרגיה שעלולה להיות גבוהה)? ספק כוח: Huntkey CP 400HP V2.3 לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L rev 1.0 מעבד: Intel Pentium DualCore E5400 2700MHz כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce GT 220 זיכרון: Kingston DDR3-SDRAM 4GB (שני מודולים) כרטיס USB 2.0 ארבע יציאות…

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by avraham711,

רציתי לשאול אם ספק כוח של 620W יספיק לGTX 560 TI ULTRA DURABLE SLI וCORE I5 2500 ללא OC ו6 מאווררים במארז? כי ראיתי שלGTX 560 TI אחד צריך 500W אז ל2? אמרו לי פה בפורום שזה יספיק אבל זה לא נראה לי הגיוני מישהו יוכל להסביר לי?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by EAD,

אני מודע למחיר, אך לא מוכן להתפשר על איכות (וזה גם השקעה לטווח הארוך) אז מהו אל-פסק ONLINE הטוב ביותר שאני יכול לקבל כיום בארצנו? שיהיה יציב, איכותי, גל סינוס טהור עם מינימום סטייה וכו'.

14. Started by daniel.segal,

ראיתי את הספק זה במחיר של 245שח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7382&CatCode=409 הספקו הוא 460 וואט האם ישנו ספק טוב יותר מזה במחירים הללו הוא ? אפשר לקבל הצעות טובות יותר אם בכלל?

15. Started by NTT,

שלום, אני מתכנן CF של 4850 ואני גם קונה מחשב חדש לגמרי, את המפרט הרכבתי לא מזמן ובחרתי את המארז Antec 900,ועכשיו ראיתי עוד מארז TAGAN Diablo,וAntec Sonata ורציתי לדעת מי עדיף מביניהם. ויש לי כמה שאלות: 1.מי עדיף מבין שלושת המארזים(ללא קשר לכסף). 2.איך הספק של הSONATA?הוא יחזיק Q6700 וCF של 4850?והוא ספק טוב או ג'נרי? 3.ואיך הSONATA בהשוואה ל900?קר יותר ממנו?או חלש יותר? תודה.

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  16. ביקורות נהדרת על המארז,כולל בדיקה והשוואה של טמפ' שלו לעומת מארזים אחרים.. אני אישית מאוד אהבתי את העיצוב השחור המינימליסטי,המארז ענק ומאורר כמו שצריך וכמו שניתן להבין מהביקורות החסרון היחידי שלו הוא במחיר.. http://techgage.com/article/tagan_a_black_pearl_full_tower/

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by jambo222,

אם הספק טוב אז אני אלך על הבנדל http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=X1-T-A500

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

כמה חשמל צורך יותר הX2900PRO ? אני טועה או שהרדאון הוא 200W בעוד שהג'יפה הוא 120W ? אני על סף קניית כרטיס ואני חושב קצת לטווח הרחוק (=חשבון חשמל)

19. Started by omri123,

מישהו יכול לתת לי חו"דים על המארזים הנ"ל. שמתי לב גם שבאתר של Thermaltake לא מופיע הדגם M5 אלה בגירסא V9, מה קורה פה?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by Shnig0,

שלום רב! אני מחפש מארז ללא ספק בתקציב של עד 500 ש"ח חשוב לי שיהיה קר ויפה אם אפשר תודה רבה!, Shnig0

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by AMD-GUY,

אני רוצה להזמין רק מהחנות com4u כי היא קרובה לבית שלי, וכי אין לי כוח לנסוע למרחקים בשביל אחריות (כבר קרה יותר מדי..) אני צריך ספק כוח רק מהחנות הזאת והמבחר שלהם לא גדול כל כך... התקציב הוא 400 שקל. http://www.com4u.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=280 זה העמוד של ANTEC, אני צריך המלצה מכל החברות... והבנתי שהספק הכי מומלץ לתקציב 400 שקל הוא FSP 400 וואט נכון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  22. Started by magimag,

שלום, אני מחפש מארז midi-tower, כאשר הדגש העיקרי הוא שקט. אני לא מתקוון לעשות OC במחשב, וגם לא מעניין אותי שהמארז יהיה יפה, אך ורק שקט מירבי ורצוי שיהיה מוגן מאבק שלא ייכנס בפנים. התקציב עד 1500 ש"ח, כאשר עד עכשיו מצאתי שני מארזים: 1) Antec P183 2) CoolerMaster 500 Sileo האם אתם מכירים מארזים יותר שקטים?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  23. הוא לא היה מארז טוב?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by OCer,

ראיתי שיש אותו ב-TMS ולפי הסיקורים שקראתי על אחיו הגדול DF-85 אני מניח שגם הוא אמור להיות מעולה למחירו. אז מה אתם אומרי עליו? יש לכם הצעות טובות יותר (עד 500 שקל) במקומו?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  25. Started by TAsn,

המחשב שלי הוא P4 2.4 עם 1GB RAM. ו RADEON 9800 PRO עד עכשיו היה לי ספק ג'נרי של 400W אם אני לא טועה שאחרי שימוש בו במשך חצי שנה, הלך לעולמו. לפחות אני חושב שזה הוא, כי ניסתי כרטיס מסך אחר, זכרונות אחרים, כונן קשיח אחר ולוח אם אחר. וכשניסיתי ספק אחר הבעייה הסתדרה, אולם הספק השני שניסיתי הרוס עם דליפה בקבלים ובלי מאורר ככה שלא היה לי הרבה זמן לבדוק אם הוא באמת היווה פתרון. בכל מקרה, אני מחפש איזה ספק שיחזיק לי את המערכת ויהיה שקט, במחיר 300 ש"ח פלוס מינוס הכיוןן שלי בינתיים הוא: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5132 איך הוא? שווה משהו? איזה ספק כדאי? ואם אפשר המלצה לחנות באזור של רמת החייל בת"א? לא חובה אבל עדיף. תודה.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.