ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. איזה ספק-כח עדיף, ולמה?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני צריך מארז למיפרט של מחשב חדש בן דוד שלי תכנאי והוא זה שמרכיב לי את המחשב אני צריך רק מארז ועוד לא בחרתי רציתי את עזרתכם התקציב 600 ש"ח צריך שיהיה גדול, שיהיה קריר , והכי חשוב שיהיה חלון שקוף אני מתכנן מודינג בפנים עם תאורה וכו' תודה
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס E8400, לוח P45 (כנראה, עדיין לא סגור על זה, אולי GA-EP45-DS3) וכרטיס 4850 (בלי CF), מתוכנן OC ברמות סבירות. חשבתי לקנות מארז CM690 עם PCPOWER&COOLING PPCS500 Silencer 500W בסכום כולל של ~850 שקל. או שאולי כדי לקחת את OCZ 500W StealthXStream ? או ספק+מארז אחרים ? אני מעדיף המלצה מ http://www.noacomp.co.il שכנראה אני אקנה שם את המחשב. הייתי מעדיף שהסכום הכולל יהיה נמוך יותר אבל המארז חייב להיות גדול (יש לי נטיה לפתוח את המארז, לשנות ולהוסיף), אוורור טוב (אני אף פעם לא מכבה את המחשב) ועם מסנני אבק. הספק חייב להיות לפחות 500W. תודה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הספק מוציא אוויר חם מאוד וגם רריח של שרוף,זה על בדוק הריח מהספק ולא משום חלק אחר,הריח התחיל ממתי שניקיתי את המחשב עם הפן. מה צריך לעשות?ללכת להחליף?לבקש הפעם אולי ספק חזק יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את הספק הנ"ל ורציתי לדעת אם ספק כזה יחזיק מחשב עם מעבד Q9450 וכרטיס מסך GF8600GT הספק מוציא 12V\16A במידה ולא ספק ליברטי 400W יספיק? עוד דבר- מה עדיף יותר מעבד Q9450 BOX עם קירור של אינטל או לשים קירור אחר ?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איזה ספק טוב יותר מבחינת איכות Corsair HX 520W PSU או Enermax Liberty 400W? (ההספק והמחיר הוא לא שיקול..) רק איזה יותר טוב ויותר איכותי. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכולכם עד עכשיו כבר בטח יודעים הזמנתי מפרט חדש מ-IQPC עם המארז הזה. ועוד משהו ששכחתי לציין בשאלה הקודמת עליו.. הבחור שהולך לבנות לי את המארז אמר לי שהוא מעדיף להוציא את התפסנים המקוריים שה-CM690 בא איתם, ובמקום זה לתפוס את החוטים עם אזיקון. לפי דעתו זה סתם מיותר. מה דעתכם? שווה לבקש ממנו במיוחד להשתמש בתפסנים המקוריים או שתפיסה שלהם ע"י אזיקון יכולה להיות יעילה לא פחות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שצריך לעשות קומבינציות למיניהן ?[או שבכלל לא נכנס].
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני מארזים רציתי לדעת איזה מבין שניהם יותר טוב http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1192 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1123
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הבנתי שה CM690 מגיע עם 3 מאוררים של 120 ממ. כמה מאוררים נוספים כדאי לקנות בשבילו בשביל מחשב טוב (נגיד Q9450 ו HD4870 בנוסף לשאר החלקים) ושלא ירעיש עדיין ? האם צריך בכלל עוד מאוררים חוץ מה 3 האלו ? אם כן, האם אלו מומלצים ? Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כפול 1 Collermaster Blue Led Silent Fan 120mm כפול 2
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני רוצה לקנות מייצב מתח למחשב אבל אין לי מושג איזה חברות נחשבות לטובות יותר או פחות בתחום. אם מישהו יוכל לעזור לי בזה או להפנות אותי לאתר שיש בו את המידע הרלבנטי זה מאוד יעזור וכמובם שאני מאוד אודה לו.. תודה רבה ירון
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER http://www.silverstonetek.com/images/products/kl03/kl03-side-view.jpg http://www.silverstonetek.com/images/products/kl03/kl03-3-4-view.jpg http://www.silverstonetek.com/images/products/kl03/kl03-top-view.jpg http://www.silverstonetek.com/images/products/kl03/kl03-back-view.jpg 2.5mm aluminum front door, 0.8mm SECC body Driver Bay External 5.25" x 4 or 7 without HD cage 3.5" x 2 Internal 3.5" x 4 (vibration dampening) Cooling System Front 1 x 120mm intake fan, 1200rpm, Rear 1 x 120mm exhaust fan, 1200rpm, Side 2 x 120mm fan(optional for graphics card cooling הייתי בחנות וזה המארז הוא שהמליץ לי עליו כיוון שהכרטיס 4870…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
^ E2180, HD3450, 2GB DDR 800 MHZ 1HRAD DRIVE, 1DVD וכמובן לוח שיא את המפרט במארז. אז בעצם צריך גם לוח שיתאים, אז אם אפשר זה יהיה מצויין שתביאו לי גם לוח למארז הקטן. הדרישות הן שיתקרב לגודל כמה שיותר קטן ושיהיה חרישי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם דגם: Asus P5E Deluxe וכרטיס מסך HD4850 ובנוסף שני זכרונות של Gskill בנפח של 2GB. עכשיו לשאלתי, האם יהיה מספיק מקום במארז מהדגם בכותרת או שמה יהיה צפוף מדי במארז (אני מתכנן גם להוסיף קירור למעבד בעתיד דגם: Arctic Cooling Freezer 7 Pro)
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/07/17/corsair-shows-why-budget-psus-aren-t-so-great/1
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איזה ספק יותר טוב FSP 300WAT לא יודע את הדגם או EZCOOL PS-1000 500WAT?? ואיזה ספק יחזיק טוב יותר את המערכת: CPU: AMD Athlon 4400+(65nm) 2.3 @ 2.65 (15%)oc Motherboard: Epox EP-AF4 ULTRA Cooling CPU: Freezer 64 Pro Memory: Kingston 3071MB DDR2 667 @ 800 CL5 Hard Disk: Western Digital 320GB Graphics Card: ASUS NVIDIA GeForce 7300GT 256MB (50%)oc Case: Foxconn TLA436 + 90mm fan Monitor: HYUNDAI B91D
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני לוקח 4850 +E8400 + 4 Gb ram +500gb wd hdd עכשיו חשבתי לקחת משהו כמו Antec 300+ Liberty 400w אבל אני לא יודע לבטח האם זאת בחירה נכונה, או האם ה-Libery 400w בכלל יכול להחזיק כזאת מערכת כשב-skypc הם עושים OC למערכת. אז רציתי לדעת על מה מומלץ. ראיתי בחיפושי כמה אפשרויות שאולי אתם יכולים להמליץ לי עליהן, corsair 450/550 (לא נכנס בתקציב לפי מה שראיתי) Antec sonata III +500w (מארז כולל ספק, נראת כמו בחירה טובה אבל אני פשוט לא אוהב את העיצוב של המארז אני מעדיף את ה-soprano של TT או את ה-Antec 300) FSP bluestorm 500w אם יש לכם עוד המלצות או שאתם יודעים איזה ספק כוח הכי חזק או הכי מתאים לי אשמח לתגובות מהירות. אין לי בעיה גם אם יש איזו שהיא קומבינה של מארז+ספק ב-700 שקל ככה …
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הקרירות של המארז הכי חשובה . יופי המארז לא חשוב . כמו כן לא צריך שיהיה שקט במיוחד . תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אפשר גם מארז ביחד אם זה שווה את זה אני מוכן לחרוג
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום חשבתי על NZXT TEMPEST + Slincer PCP&COOLING 610W ב950 ש"ח האפשרות השנייה היא ה ENERMAX CHAKRA 5001 + HEC 650 - כ 1034 ש"ח. יש לכם הצעות טובות יותר שלא כרוכות בשינויים מאווררים וכו' ? תודה
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
החלפתי את המאווררים אחרי 3 שנים שימוש בספק 375w אחרי חיפוש מקור רעש במחשב שלי והחלפת כל המאווררים כולל של המעבד היגעתי לספק עצמו.עד פה הכל דיי ברור. החלפתי את המאוורר התחתון שמעל המעבד והחדש עובד חלק.החלפתי גם את האחורי שרואים תמיד מאחורי הספק שמוציא את החום החוצה. אבל דווקא מאוורר זה לא עובד.ובדקתי את תקינות המאוורר לפני ההתקנה שלו והחיבור והוא עובד !!!. השאלה האם יש איזה מתג אלקטרוני אשר חייב להרגיש טמפרטורה מסויימת על מנת שהמאוורר האחורי יתחיל לעבוד??.לא שיניתי כלום בספק !!!. רק החלפתי את שני המאוררים המקוריים בחלופיים שלי ולא היו להם חיבורים מיוחדים כלשהם. ושאלה חשובה לא פחות אם כל זה לא מסתדר האם לקנות ספק חדש??? או להתעמק בעניין.ידוע לי שלא שווה להמר על מחשב אם משהו…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך עזרה דחופה, אני רוצה לקנות ספק חדש אני צריך אחד חזק כמה שיותר יש לי מחשב אולפן, צריך שיחזיק בסביבות 4-5 דיסקים קשיחים, מקלדת שליטה USB כרטיס קול USB ועוד המון פיצ'רים זוללי חשמל. הספק הנוכחי מתרסק לי כל הזמן. (Hec 300) יש לי לוח אם asus striker כרטיס מסך NVIDIA 7300 אתם צריכים לדעת עוד משהו? בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף. תודה רבה. אתם תותחים.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
450XH של קורסייר להחזיק : Q9300 5 כוננים קשיחים. כונן אופטי, כרטיס מסך HD3850. וכל ה - 4 סלוטים של הזיכרונות תפוסים. מה שמפחיד אותי זה שהוא לא יחזיק את המסילות מתח נמוכות בזרם נורמלי בגלל שיש לי הרבה רכיבים עליהם. תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
את המפרט שלי ניתן לראות בצד. הסיבה שאני שואל ולא בודק באחד ממחשבוני הספקים שמסתובבים ברשת, זה כי בדקתי והוא אומר לי שהמערכת שלי עכשיו צריכה ספק של 500+ כשאני עם 400 בלי בעיה אחת. אז הבנתי שהוא מחרטט אותי והחלטתי לשאול. אוקיי אז את המפרט שלי ניתן לראות בצד, ו... מה שאני הולך להוסיף זה שני כוננים קשיחים 500GB כל אחד.. אלו הם למעשה השניים החיצוניים שניתן לראות במפרט. אני אעביר אותם מחיצוניים לפנימיים. השאלה אם המערכת תחזיק. אין לי בעיה למכור את ה400 ולקנות חדש, תיק תק מישהו יקנה אותו כמעט במחיר שעלה לי.. ואני לא אצטרך להוסיף הרבה בשביל 500-600. אבל השאלה אם זה שווה את כאב הראש\ תודה מראש:] עריכה: יש לציין שיש גם כמה מאווררים במחשב, בקירור יש 80מ"מ מקדימה יש שניים של 80מ"מ ומ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מארז וספק עבור מחשב על בסיס 9300 וכרטיס מסך 3650: חשוב שיהיה שקט ויעמוד בעבודה ממושכת וישאר קריר מחפש מארז וספק בעד 700 שח. מה אופטימלי? מארז- האם הסונטה 3 עם הספק יהיה אמין ושקט עם אורור טוב או שצירך לעלות בתקציב למשהו נפרד ? יש לי כמה אופציות. מה הכי טובה מבינהם: ANTEC SONATA III 500Wבנדל NZXT HUSH + SeaSonic 500WSS-500ET-APFC-F3 או שכדאי לקחת מארז של אנטק 300 אוCOOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU עם ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-