ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש מארז עם צד שקוף מארז מרווח עם מקום לפחות מ-4 דיסקים קשיחים ויותר ושיתאים לספק כוח של אנמרקס ליברטי ולכרטיס מסף 9800gtz מהראשוניפ שיצאו יש לי כרטיס מסך עבה וארוך וגם שיהיה אורות אבל לא חייב וגם שיתאים ללוח אם של p55-usb 3 של גיגה בייט אשמח להצעות שלכם וגם תמונות מבחות ובפנים של המארזים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
Antec Nine Hundred Two http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3918&CatCode=625 או Cooler Master HAF 922 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4197&CatCode=624
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הספק אני חושב, אתמול לא הצלחתי להפעיל את המחשב ואחרי ניסיונות רבים הצלחתי. קניתי גם את הספק הזה וגם כרטיס מסך ASUS HD 5770 ומשום מה לא הצלחתי בהתחלה.. ופתאום אחרי ניתוק וחיבור מחדש של הכבלים של הספק מחדש - סוף כל סוף עלה המחשב (כי עד שזה עלה זה היה מעלה רק מסך ריק/שחור). היום, פתחתי את המחשב כדי לחבר כונן קשיח נוסף ובאתי להדליק ושוב פעם מסך שחור אז ניתקתי את הכונן שהוספתי ושוב עדיין זה שחור/ריק. מה זה, למה זה ככה ? בדרך כלל שהמחשב עולה אז שאני מדליק אותו אחרי כיבוי דרך המפסק האחורי - הוא נדלק לכמה שניות כולל המאווררים ואז נכבה ואז בלחיצה בכפתור הקדמי הוא נדלק רשמית - שזה הנורמל אצלי.. אבל עכשיו עם המסך הריק/שחור שאני מדליק דרך המפסק האחורי הוא לא מפ…
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
בימים אלו אני שוקל את הצעת המפרט הזו: מעבד Intel Core i7 920 2.66GHz, s1366, 8Mb לוח-אם Gigabyte EX58-DS4, Intel x58, DDR3 2000+, 3xPCI-E כ.מסך Gigabyte GTX260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E זכרונות Kingston DDR3 1600MHz HyperX Triple Channel 3x1GB כונן קשיח Western Digital 500GB 7200RPM SATA2 צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז Thermaltake V9 Mid Tower Black Gaming Case (NO PSU) שאליה צירפתי, אחרי קריאת אינספור ביקורות מצויינות עליו, את ה-HX620W של Corsair. ברצוני לדעת אם הספק יתאים למפרט הנ"ל, ואם כן מהו טווח ה-Watts בערך שנותר לי על מנת לשפר (בעתיד הרחוק) את המחשב? כגון הוספת מערכת קירור במים או מאווררים, כ.מסך נוסף, זיכרון נוסף וכו'.
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ברשותי המארז הנ''לבתמונה למטה) במארז למטה יש כיוונים של המאוורור , 3 בקרי שליטה על המאווררים , יש את FAN1,FAN2,FAN3 ,, עכשיו כאשר אני מזיז את אחד הכפתורים לא קורה פשוט כלום , המאווררים נשארים על אותה מהירות וזה עושה רושם כאילו זה לא מחובר וזה סתם כפתורים, עכשיו השאללה שלי האם זה צריך להיות ככה? הרי שאני מגביר את המהירות של המאוורור אני צריך לשמוע אותו טיפה יותר מהר נכון? פשוט לא קורה כלום וזה מוזר .... ורציתי לדעת באמת מה בדיוק עושה FAN 1,2ו-3 על מה כל אחד ואחד בדיוק שולט ואיך אפשר לבדוק שהמארז אכן הורכב נכון ותקין? תודה למי שיכול לעזור .... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום! איזה מן המארזים הנ"ל בעל מערכת קירור יותר טובה יותר שקטה וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
-
האם במארז coolermaster 690 יש מספיק מקום לכרטיס מסך 260GTX? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה עם המארזים שלהם ? נראים קצת עלומי שם מחברות סיניותלא מומלצות, על אף שיש שם כמה יפים, מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחו"ל, אני בונה מערכת מכל מיני מקומות אבל קצת מרתיע אותי עלות המשלוח של המארז, אני לא בטוח שזה יוצא משתלם (לעומת רכיבים אחרים). ושאלה... האם מארז MATX כזה צריך ספק כוח יעודי לגודל המארז הזה או שספק כוח רגיל מתאים פה ? תודה, אוהד.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
תקשיבו דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שלא שווה לי לקנות את ה-ANTEC 300 או ה-NZXT GAMMA הם אמרו לי שעדיף לי לקנות את זה : http://skypc.co.il/sg_product~80320-100-07~6~0.htm יש לו חיבורים חדשים ויש לו גם אפשרות להכניס עד 7 מאווררים שאני לא אצטרך...המארז עצמו בא עם מאוורר אחד מקדימה אחד בצד ואחד מאחורה ואני רוצה להוסיף לו מאוורר למעלה ומאוורר עוד אחד מאחורה למטה ! מה אתם אומרים ? שווה יותר משתיהם ? עולה 348 ש"ח ! ודיברתי איתם על פירוק והרכבה והם אמרו שזה עולה 250 הכל רק פירוק והרכבה!!! מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני פותח עוד אשכול אבל בימים האחרונים שמתי לב לרעש מאוד מוזר מהמחשב ונבהלתי כי רק לא מזמן החלפתי קירור למעבד למוגן 3, אך למזלי הוא לא ממנו הוא מהמאוור העליון של המארז שלי (CM690). מדובר ברעש מציק (שריקה כזאת), ומה שמוזר שהוא מתחיל רק אחרי כמה שעות שהמחשב פתוח. זאת אומרת שכשאני מכבה את המחשב שהרעש בפעולה (ריסטרט לא יעזור!) מדליק ישר לאחר מכן, אין רעש לזמן מסויים. מחיפוש שהרצתי הבנתי שזה בעיה די מוכרת של המארז, אך אנשים אומרים שזה מהמאוורר "הצידי" שלהם ואילו אצלי הוא העליון (אולי אליו הם מתכוונים?) בכל מקרה, אני לא ממש יודע איך לפרק אותו או איך לשים גומיות וכל הדברים האלה (במיוחד ששמתי לב שהוא אפילו לא מחובר ללוח אלא למארז) חשוב לציין שהרעשים לא היו עד לפני כמ…
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
הספק ENERMAX 550W w055 21NAF יחזיק תמערכת הזאת?: מעבד e7500 6GB זכררונות 3 הארדיסקים ואני יביא גם תכרטיס sapphire 6870 1gb או תכרטיס gtx 560 ti לוח gigabyte ga-ep45-ud3lr ו שני מאוררים? או שיש הבדל משמעותי ועדיף להביא תספק Corsair CX 600W V2 Series Active PFC 12cm Fan
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מה ספק יותר טוב? Thermaltake Purepower 600w זה דגם טרמלטק W0121RU אנרמקס:ENP550AWT enermax naxn 550w
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי חוות דעת על המארזים של Chieftec: Mesh ו- Bravo האם הם שקטים? תודה
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ספק של GLOBAL WIN...שווה או לא? הסוג: FSP 450W GLOBAL WIN PFC FSP450-3GP01 מחירו 300שח... מה אתם אומרים שווה או לא??
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
שלום, צריך ספק עד 300 ש"ח למחשב די בסיסי (מעבד מרובע, כרטיס מסך O/B, זיכרון 4GB, כרטיס טלויזיה, צורב, שני HDD). אמנם נכנס ל-CM690 אבל יש לי כבלים מאריכים, אז אין בעיה גם עם FSP למשל... צריך להיות בו גם חיבור SATA וגם ישן (יש לו שם ?). ואם אפשר להגזים (בשביל 300ש"ח) אני אשמח אם הוא יהיה שקט. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איזה ספק הכי זול וטוב, יחזיק לי מערכת שלוקחת 30A-32A
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחשב פצצה בקרוב ואני לא יודע איזה מארז כדאי לי לקנות מה שאני מחפש במארז: הכי חשוב שיהיה שקט ואחר כך שיהיה יפה ושלא יהיה בעיות עם המארז עצמו זה בעיקרון המפרט של במחשב שלי: (תתעלמו מהמארז שרשום שם ומהמאוורר שיש שם) הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤5 1 SteelSeries Steelpad QcK+ ¤89 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 400Gb 16MB WD4000AAKS ¤510 1 מארזים Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS ¤611 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤189 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤35 1 מקלדות Microsoft …
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
קניתי ליברטי 400 שמגיעים איתו 3 כבלים של החיבורים כוננים וכד' . בהתחלה חשבתי שחסר , אבל אז ראיתי על האריזה שזה מה שמגיע איתו . האם זה נכון ? ואם כן , מאיפה אפשר לקנות עוד כבלים לספק ?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איזה מארז מבין שתיהם עדיף ומאילו בחינות.. ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי את המארז tempest והחלק הקידמי שלו איפו שיש את שתי המאווררים הקידמיים של המארז,יש מלא אבק ואין לי מושג איך ליפתוח את החלק הזה,שהייתי ב Ksp הם פתחו את זה והיראו לנו אבל לא ממש שמתי לב,אז מישהוא יודע איך פותחים את זה?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
הסתובבתי סתם קצת באינטרנט ונתקלתי באפשרות הזאת של להחליף דלתות שונות למארזים קיימים כמו בדוגמה הזאת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_280&products_id=4835 רציתי לדעת אם גם קיימת אפשרות כזאת למארז שלי? Gigabye Aurora 3D ..
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום ,מכיוון שלא קיבלתי תשובה מספיק ברורה בדיון הקודם , אני פותח חדש . אני לפני קניית ספק חדש ואני צריך את עזרתכם : המערכת : Intel Q6600 2.4 Gigabyte P35-DQ6 GTS450 1GB G.Skill 4 GB התקציב הוא עד 300 ש''ח *הספק חייב להיות 450+, מכיוון שהוא ימשיך איתי למערכת הבאה החזקה יותר . *לא מתוכנן OC *עדיפות לספק עם סליבינג *חנויות- עדיף באזור המרכז ( R.S.M לדוגמא ) אך לא שולל משלוחים. שמתי עין על 2 אלה, אך לא מצאתי עליהן שום ביקורת : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1103 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9043 תודה , אור
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-