ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
היי חברים האם הדבר הבא יעבוד: לתקוע במחשב (HTPC למעשה) שיש לו ספק מאוד חלש, לדעתי פחות מ300W, שני כרטיסי מסך מסוג ATI 5850 ואז להפעיל ספק נוסף של 550W שיש לי במקרה שוכב בבית (המאוורר שלו הלך אבל נשפצר לו לו כבר משהו) ואת כניסות המתח הנוספות שיש לכרטיסים, לחבר אליו. הכרטיסים צריכים לעבוד בטורים מלאים, נילצול נון-סטופ ועם כמה שאפשר אוברקלוק (בלי לגרום לנזק כן) ואם יעבוד, מה ה-overhead מבחינת צריכת חשמל מחיבור ספק נוסף לרשת החשמל? קשה לי להאמין שזה יהיה כמו הוספת מחשב שלם, אבל בשביל זה אני שואל.... וכן אני כבר רואה בעיני רוחי את החיוכים של חלקכם...
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי אני מעוניין במארז בתקציב של 250 שקל פלוס מינוס חשוב לי מאוד שבמארז תהיה סירקולציה טובה של אוויר, פילטרי אבק, קל לסידור חוטים ואין שום חשיבות לאם הוא משתיק או לא הייתי מעוניין שזה יהיה בKSP או באייבורי
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מארז לקנות טריטון או פוסידון.. מה אתם אומרים? האם יש בהם הבדלים חוץ מהמראה החיצוני? (הפוסידון עולה 100 שקל יותר) - והאם הספק הזה eneemax libarty 400w יחזיק כרטיסי DX10?
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה לתת לי קישור לספק כמה שיותר זול שיחזיק את הכ. מסך הזה GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe עם המעבד הזה AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 תודה לעונים ומחיר כמה שיותר נמוך עם קישור בבקשה
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
איזה מארז מבין שתיהם עדיף ומאילו בחינות.. ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מחפש מארז גדול נוח מסיבי והדבר הכי חשוב הוא יופיו המארז יעמוד על שולחן ולכן אשמח לכמה נורות לד וכדומה אתם יודעים שלב ההשווצה במחשב.. בעיקרון חשבתי על ה CM scout אבל הוא קטן מידי אשמח לתשובות בונות ועוזרות תודה, דניאל
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
פשוט לפני חצי שנה נשרף לי המעבד 5600 80w והלוח נדפק בכמה דברים והחליפו לי את שניהם. לפני שבועים נשרף לי שוב המעבד החדש 6000x2 והלוח החדש שהביאו לי גם כן הושבת שאלתי במעבדה ואמרו לי שיתכן שהבעיה בהרקה של החשמל של הבית {או איך שלא קוראים לזה} זה לא נראה לי כי אף מחשב אחר לא נהרס לי אני חושד בכרטיס מסך x1950p הרותח שפולט חום של תנור .ובספק ששרף לי את הלוח {מפני שהכבל שלו המחובר ללוח היה שחור בזמן שהלוח נשרף} השאלה שלי האם ספק ג'נרי כבר עדיף במצב שלי ושאני יזמין ב80 ש"ח והסכנה פחותה ?.[אין לי כסף לספק אחר }
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני מנסה לצאת ממצב שינה של וינדוס 7 המחשב לא מתעורר גם אם אני לוחץ על מתג ההדלקה, אלא אני צריך להוציא את התקע מהחשמל ולחכות קצת, ורק אז הוא נדלק. אחר כך עולה מסך שאומר לי שבוצע כיבוי לא תקין ורק אח"כ עולה הוינדוס מחדש. השאלה שלי - האם זו נראית כמו בעייה בספק הכוח? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני לדעת בדיוק מהידע האישי שלכם לגבי המארז של ANTEC דגם DF85 וספק של Quattro 850 בעיה כספית ברוך השם אין רק צריך את חוות דעתכם לגבי שני הפריטים הללו אשמח לתגובה ערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
1. לגבי ספק - בין ה Thermaltake Toughpower 600W לבין ה LIBERTY 500W - מה לקחת ? ה Thermaltake Toughpower 600W עם הספק גבוהה יותר וגם זול בהרבה יותר, אז השאלה היא האם זה בסדר והוא איכותי וטוב או שמה הוא ג'נרי. זאת המערכת שהספק צריך להחזיק: Intel Core 2 Quad Q6600 + Sunbeam Tuniq Tower 120mm LED Gigabyte GA-P35-DS3L 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC Western Digital 320Gb 16MB AAKS Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Gigabyte 3D Aurora TowerCase Aluminum Body 3x120mm Black LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black 2. כבר עשיתי את ההמזנה של המחשב (עדיין אפשר לשנות כי הם עוד לא מזמינים) ולקחתי את המארז Gigabyte 3D Aurora (זה הרגיל, לא ה 570) ועכשיו הם פתאום חוזרים אלי ואומרים של…
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק לספק כוח חדש... משום ששלי ג'נרי... מה שאני צריך זה : ספק כוח עד 450 ש"ח בערך שיעבוד עם HD4870 שלא יהיה על גבול הכוח שלו, שיעבוד בחופשיות... ניתן לחרוג אבל באמת עדיף שלא. הנה המפרט שלי - מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארז Compucase HEC 6A19B ספק 500W של True Silent, משהו ג'נרי... זכרונות Corsair XMS2 2GB RAM דיסק קשיח Western Digital 320GB כרטיס מסך Sapphire HD4870 (בעתיד, בינתיים יש רק 8400GT על המחשב)
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ברשותי המארז הנ''לבתמונה למטה) במארז למטה יש כיוונים של המאוורור , 3 בקרי שליטה על המאווררים , יש את FAN1,FAN2,FAN3 ,, עכשיו כאשר אני מזיז את אחד הכפתורים לא קורה פשוט כלום , המאווררים נשארים על אותה מהירות וזה עושה רושם כאילו זה לא מחובר וזה סתם כפתורים, עכשיו השאללה שלי האם זה צריך להיות ככה? הרי שאני מגביר את המהירות של המאוורור אני צריך לשמוע אותו טיפה יותר מהר נכון? פשוט לא קורה כלום וזה מוזר .... ורציתי לדעת באמת מה בדיוק עושה FAN 1,2ו-3 על מה כל אחד ואחד בדיוק שולט ואיך אפשר לבדוק שהמארז אכן הורכב נכון ותקין? תודה למי שיכול לעזור .... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי המפרט הבא: intel i5 2500 intel b3 motherboard 4gb ram 1 tb hardisk השאלה שלי אם אני יכול להוסיף למערכת הזו כרטיס מסך nvidia gtx 560 או gtx 570 כמה בערך המערכת שלי לוקחת וכמה הכרטיס לוקח ? תודה דור
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים האחד dual core 2 due 6750 עם 500W ספק של Enermax והשני פנטיום 4 עם ספק 400W של HEC אני רוצה לחבר גם מסך LG 17 איזה אל פסק יספיק לשני המחשבים ויהיו לו מספיק חיבורים מאחורה לשני מחשבים ומסך ?? (אין הגבלת מחיר והכי נמוך שיעמוד בדרישות כיבוי המחשבים בצורה מסודרת בהחלט יספיק לי...) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני מתנצל מראש אם השאלה חוזרת על עצמה. הסתכלתי בדיונים האחרונים ולא ראיתי משהו כזה. למחשב שלי יש ספק corsair 550VX. האם הספק הזה ואחרים ברמתו (כלומר, לא גנרים) כולל איזושהי הגנה מברקים? שמעתי על לא מעט מקרים של מחשבים שהתקלקלו כתוצאה ממכת ברק, אני ממש לא רוצה שזה יקרה לי. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי יש לי ספק כזה, ראיתי שיש לו יציאת 6 פינים + עו 2 כבלים שחורים של 2 פינים (כבל שחור) בס"כ זה נותן לי 8 פינים שצריך לכרטיס, האם זה יעיל יותר מחיבור של מתאם שהיתי מחבר בעבר עם חיבור למולקס ?
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה ספק עדיף יותר: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_500w_stealthxstream_power_supply או http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=697# שניהם נעים סביב ה 400 ש"ח.... אם יש לכם הצעות כדאיות יותר...אז בבקשה...
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מסך מחשב של dell u3011 חיברתי אותו לא פסק advice prd-1250 הגדרתי את המסך שיתכבה כל שעה ומשום מה פעם הוא מתכבה ופעם לא האם יש קשר לזה שהוא מחובר לאל -פסק? ???
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לינק למאמר: http://www.3dgameman.com/content/view/6095/103/ נראה מטורף D: סתכלו על הטמפ' של המעבד שהוא על 3.2GHZ ... קר שם ם: ד"א אני מדמין או שהוסיפו לP180 עוד כמה מקומות לשים מאוררים?
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
יש קשר לזה שהספק נשרף לבין זה שניקיתי עם הספריי נגד אבק? אולי ניקיתי קרוב מדי ?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ספק של GLOBAL WIN...שווה או לא? הסוג: FSP 450W GLOBAL WIN PFC FSP450-3GP01 מחירו 300שח... מה אתם אומרים שווה או לא??
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
PCP&C Turbo-Cool vs. Silverstone Olympia ביקורת מעניינת מאוד - אומנם לא רלוונטית לצרכים של רוב משתמשי הפורום אבל בכל זאת. שניהם יצאו בסוף פחות או יותר אותו דבר מבחינת הציונים שג'וני נותן,אבל ה-SS הציג ripple מטורפות וה-PCP&C היה עם ביצועים עדיפים מומלץ בחום לקרוא http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=49
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום !! :hi: אני מכין מפרט למערכת HTPC ואני מעוניין במארז תקציבי, לא מפאר מידי --שעשה את העבודה. קיבלתי המלצה על המארז הזה : http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imT-688rt&Cat2Cat1ID=106&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# איך הוא בכללי ?? המארז הזה הוא microATX או ATX רגיל ?? יש מארזים עדיפים עליו באותה מסגרת מחיר ?? האם ניתן למצוא את המארז הזה בארץ ?? http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=12&hProdID=173 תודה רבה לעוזרים וסוף שבוע נעים ! :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי חברים! אני בבעיה - כבר הרכבתי מפרט אבל מסתבר שהמארז שאני מחפש (ANTEC P150 / Designer 500) לא נמצא אצל היבואן, ואני חייב את המחשב דחוף השבוע! אני מחפש מארז אמין, חייב להיות סופר שקט! ולא מהודר מדי. ה-P150 התאים לי מצוין התקציב כולל ספק - עד 900, מקסימום 1000 ש"ח. רצוי אחריות מעבר לשנה כי אני מתכנן OC קל בעתיד. בבקשה בבקשה, אני מתכוון לקנות כבר מחר מחרתיים! הנה המפרט (בלי המארז): קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ¤ 657 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 250 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 Dual…
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-