עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני לא מאמין שאני פותח עוד אשכול אבל בימים האחרונים שמתי לב לרעש מאוד מוזר מהמחשב ונבהלתי כי רק לא מזמן החלפתי קירור למעבד למוגן 3, אך למזלי הוא לא ממנו הוא מהמאוור העליון של המארז שלי (CM690). מדובר ברעש מציק (שריקה כזאת), ומה שמוזר שהוא מתחיל רק אחרי כמה שעות שהמחשב פתוח. זאת אומרת שכשאני מכבה את המחשב שהרעש בפעולה (ריסטרט לא יעזור!) מדליק ישר לאחר מכן, אין רעש לזמן מסויים. מחיפוש שהרצתי הבנתי שזה בעיה די מוכרת של המארז, אך אנשים אומרים שזה מהמאוורר "הצידי" שלהם ואילו אצלי הוא העליון (אולי אליו הם מתכוונים?) בכל מקרה, אני לא ממש יודע איך לפרק אותו או איך לשים גומיות וכל הדברים האלה (במיוחד ששמתי לב שהוא אפילו לא מחובר ללוח אלא למארז) חשוב לציין שהרעשים לא היו עד לפני כמ…

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  2. Started by Shay17,

אם אפשר מ-KSP תודה

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by RDS,

אני מתלבט איזה ספק כח יספיק למחשב שאני מתכוון לקנות.... תמליצו לי אתם... AMD 3600 GHZ Dual Core DDR 2 667 Corsair 1G GigaByte ?M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? GigaByte ?7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E? Western Digital ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? תגידו לי מה ההספק של הספק שאני צריך, גם בג'נרי וגם ב"נקי"... תודה

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by DimaX,

היי! הספק שלי לא כ"כ איכותי ואני לא חושב שיש בו התקנים נגד קפיצות מתח. אני לא רוצה שיקרה משהו למחשב(אפילו אם הוא ישן), למסך_פיליפס מ1999 ) ולרקמולים שלי(ATP3 ). היום חזרתי הבייתה מהבצפר הלדתקי את המחשב, אחרי 10 דק' הייתה כזו קפיצה - כלה אורות בבית נכבו ל3/4 שניה והמחשב נכבה ונדלק לבד תוך שניה-שניה וחצי. אני מבקש מכם המלצה לאל-פסק שיבודד את המחשב, המסך והרמקולים שלי מרשת החשמל של הבית ושהחשמל יסופק למחשב דרכו. אם תהיה הפסקת חשמל, אני מעוניין שהUPS יחזיק מעמד לפחות 3 דקות... יש המלצות?(לא יקר בבקשה... אין לי הרבה כסף לבזבז על זה ) תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by bugosdckh,

להלן ספק שאני מקבל ממחשב HP Standard Efficiency - 320W active PFC Operating Voltage Range - 90 - 264 VAC High Efficiency* - 87/90/87% efficient at 20/50/100% load Rated Voltage Range - 100 - 240 VAC Rated Line Frequency - 50/60 Hz Operating Line Frequency Range - 47 – 63 Hz Rated Input Current - 5.5A Rated Input Current with Energy Efficient* Power Supply - 5.5A Current Leakage (NFPA 99) - < 450 µA Power Supply Fan - 92mm variable speed Power cord length - 6.0 ft. (1.83 m) האם הוא יכול להחזיק 2 ארדיסקים + כרטיס מסך Galaxy Geforce GTX 650TI 1GB DDR5 128BIT תודה.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by makakit,

אני הולכת לקנות מחשב חדש. יש לי הרגשה שהישן והמערכת סטריו שלי מתו בגלל בגלל קפיצות מתח עליות וירידות... רציתי לדעת איך אני בוחרת אל פסק. האם אני בוחרת את האל פסק לפי הספק של המחשב? עוד שאלה היא האם כל אל פסק הוא גם מייצב מתח. תודה רבה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by Fungus Funk,

http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RS-550-ACLY&other_title=RS-550-ACLYReal%20Power%20550 ב - 783 ש"ח .. האם הוא איכותי וטוב וברמה של הליברטי ? והאם שווה תכסף ?

8. Started by N.Silent_Sword,

אבא שלי קונה מחשב חדש עוד מעט לעריכת וידיו [של HD], והוא מחפש עדיין מארז. הוא צריך מארז מתקדם שיש לו הרבה חיבורים [מכול הסוגים], ובגדול מתקדם מבחינת האוויר, העיצוב, החיבורים וכדו'. משו לא יקר יותר מידי [לא מופרז] אבל איכותי, בסביבות ה1K אני משער אם אפשר פחות [אם תוכלו להציע עוד יהיה נחמד]. אם זה כולל ספק או לא כולל ספק בבקשה תכתב. תודה מראש [=

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  9. Started by yaron@,

שלום לכולם, אני מעוניין במארז וספק במינימום מחיר אשר יותאמו למערכת מחשב הבאה: מעבד - E5200 לוח אם - P5KPL-CM זכרון- G-SKILL 1024 X2 CL5 כונן קשיח- WD 320 GB SATA2 16 MB צורב DVD. מסך 19 אינטש. תודה , ירון.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  10. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, ויש לי מפרט די סגור שכולל מארז fractal design r4 אני מתכנן לקנות את המחשב מTMS, ויש להם שם באנדל עם ספק שהוא די אוברקיל לצרכים שלי ולמערכת שהרכבתי, אבל הוא יותר טוב מהספק שתכננתי לקחת והוא גם מודולרי. לצורך העניין - הספק שתכננתי לקחת הוא SeaSonic S12II 520W והספק שבא בבאנדל הוא SeaSonic x-660 660W ההבדל במחיר יוצא 2 שקלים בערך לטובת הבאנדל. השאלה שלי היא האם יש חיסרון ללקיחת ספק כזה שהוא אוברקיל (גם את ה520 שבחרתי די לקחתי עם מרווח ביטחון)? האם זה יכול לפגוע בצורה כלשהי? או שבהתחשב במחיר זה משתלם ומשאיר לי מקום לשדרוגים עתידיים והוספת רכיבים?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  11. המערכת הנוכחית נמצאת בצד, והGTX460 עומד יציב לחלוטין על התדרים המפורטים. התכנון שלי הוא לשדרג את המעבד הנוכחי לPHENOM II X4 955 Black Edition, גרסאת C2, כאמור - TDP של 125W. המטרה היא פחות או יותר OC של 3.6-3.7GHZ על הPHENOM (יציבות 24/7) והOC הנוכחי על כרטיס המסך. הלוח עליו הכל יעבוד יהיה GA-MA770-UD3 של GIGABYTE. כאמור מדובר בספק איכותי שהיה בין הטובים ביותר בטווח ה500W בזמנו, עומד בתקן 80Plus Bronze, SLI Ready ושאר הירקות. http://www.pcpower.com/products/description/Silencer_500_EPS12V/ 35A על מסילת ה12V: האם תהיינה בעיה לספק להריץ את כל העניין בבטחה?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by omerz90,

שלום, בקרוב אני הולך לקנות מארז חדש ואני רוצה לדעת איזה מארז יותר טוב CM690 או CM590? אני מחפש במארז שיהיה שקט, שיהיה זרימת אוויר טובה, שהוא יהיה קריר, שהוא יהיה גדול ומרווח ושיהיה בו סידור כבלים טוב.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by Psy,

ישנה אפשרות כלשהי (תוכנה או משהו) לבדוק יציבות,טמפ',מתח,עומס של הספק כוח ?!

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  14. האם ה -ANTEC SONATA III 500W יחזיק (בקלות?) Sapphire Radeon 4870? להלן המפרט: מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם:Gigabyte GA-EP35-DS3 מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון:G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני:Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כונן אופטי: LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black מסך:Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp לא מתוכנן OC בתודה מראש,

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by SinfuL-,

איך הספק הזה? המליצו לי עליו למפרט הבא המפרט מתוכנן ל-OC למי שיודע מזה ולכן צריך ספק חזק, בנוסף לכך יש את הכרטיס מסך שדורש הרבה למישהו יש הצעה אולי אחרת שתעמוד בדרישות?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by Andronix,

היי אני מעוניין במארז בתקציב של 250 שקל פלוס מינוס חשוב לי מאוד שבמארז תהיה סירקולציה טובה של אוויר, פילטרי אבק, קל לסידור חוטים ואין שום חשיבות לאם הוא משתיק או לא הייתי מעוניין שזה יהיה בKSP או באייבורי

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  17. שלום אני הולך לקנות מחשב פצצה בקרוב ואני לא יודע איזה מארז כדאי לי לקנות מה שאני מחפש במארז: הכי חשוב שיהיה שקט ואחר כך שיהיה יפה ושלא יהיה בעיות עם המארז עצמו זה בעיקרון המפרט של במחשב שלי: (תתעלמו מהמארז שרשום שם ומהמאוורר שיש שם) הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤5 1 SteelSeries Steelpad QcK+ ¤89 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 400Gb 16MB WD4000AAKS ¤510 1 מארזים Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS ¤611 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤189 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤35 1 מקלדות Microsoft …

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by yossi555555,

מעבד E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM כרטיס HD 6770 מארז CM690II כרגע 3 מאווררים פועלים מעונין להוסיף עוד 2 מעונין לשדרג ספק לספק איכותי 550 או 650 זהמספיק לנתונים שלי? מבקש המלצה לספק טוב עדיפות לחברת ZALMAN אם אפשר אני אוהב את החברה הזאת איך הם בספקים ? תודה שבת שלום

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by yossi314,

שלום לכל חברי הפורום, ברשותי כרטיס מסך מדגם EAX1650XT (מבוסס צ'יפ X1650XT) תוצרת אסוס. הבעיה שיש ברשותי רק ספק מחברת-מדבקה בהספק משוער של 500W. אני רק אציין שספק זה החזיק את ה-7600GS שלי בנאמות רבה שנים מספר. האם אני צריך להחליף את הספק בדחיפות פן התפגר לי בן הידיים ואיתו חלק ממערכתי האהובה? בתקציב כולל 300 ש"ח, אני מוכן לקנות ספק חדש, בהנחה שהעדיין דורש לכך. האם הספק תוצרת ENERMAX בהספק-כולל של 405W וואט, יצליח לעמוד במשימה? אשמח לשמוע את דעותכם המלומדות.

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by redead,

הסתובבתי סתם קצת באינטרנט ונתקלתי באפשרות הזאת של להחליף דלתות שונות למארזים קיימים כמו בדוגמה הזאת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_280&products_id=4835 רציתי לדעת אם גם קיימת אפשרות כזאת למארז שלי? Gigabye Aurora 3D ..

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מארז של cooler master cosmos 2 המארז מגיע עם בקר שליטה ששולט על המאווררים ישנם 3 מהירויות נמוכה בינונית וגבוהה על איזה מהירות אני אמור להגדיר בבקר ? :s05:

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by JentuS,

שלום לחברי הפורום . אני צריך את העזרה ואת ההצעה שלכם עבור קניית ספק איכותי וטוב עבור מערכת שיש לי כיום , הרכיבים הם כאלו : מעבד - AMD Phenom II x4 965 3.4 BE לוח אם - Asus Crosshair IV Formula זכרון - OCZ 4GB Kit (2x2GB) 1600 דיסק קשיח - 160 ג''ב לא זוכר איזה , אבל זה לא כזה משנה נכון צורב דיוידי וכרטיס מסך בינתיים Nvidia GeForce 8600GT או 8800GT לא זוכר איזה יש , יכול ליהיות שבעתיד הוא יוחלף ביותר טוב משהו מהכרטיסים הבינוניים כמו 6850 או יותר חלש כי במערכת הזו ישוחקו משחקים קלים עד בינוניים גג , לא משהו כבד ובכלל המערכת תיהיה לשימושים סטנדרטיים כמו גלישה באינטרנט , צפיית סרטי HD ומשחקים מה שציינתי קודם , יכול להיות יעשה למערכת אוברקלוק בעתיד אבל לא בטוח . אז כמו שאמרתי א…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by goniak,

מיועד לחדר שינה, רצוי שיהיה כמה שיותר שקט במסגרת התקציב מארז פשוט בלי אורות מיותרים. מעבד I3, כרגע ללא כרטיס מסך (בעתיד אולי יהיה אחד חלש-בינוני) חנות מועדפת RMSאשמח לשמוע הצעות

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  24. אני מתלבט איזה ספק עדיף יותר: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_500w_stealthxstream_power_supply או http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=697# שניהם נעים סביב ה 400 ש"ח.... אם יש לכם הצעות כדאיות יותר...אז בבקשה...

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  25. יש לי CORSAIR VX450 אני מתכוון לשדרג לאחד מלוחות הSB החדשים(סטפינג B3) כאשר הם יהיו זמינים. ראיתי שיש לוחות עם 8 פינים ובספק שלי יש רק חיבור של 4. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3653#ov ניקח נגיד את הלוח הזה(אני מודע לזה שהוא לא B3). האם הספק שלי יוכל לעבוד רק עם חיבור של 4? המפרט המלא שכנראה יורכב הוא: Intel I5 2XXX לוח אם כנראה עם צ'יפסט H ולא P ASUS 250 GTS + OC 4GB Trancsend DDR3 1333MHz Corsair VX450 2 HDDs(אחד סאטה ואחד IDE) צורב IDE Sunbeam Transformer זהו בעיקרון. תודה מראש. עריכה: הבנתי שהחיבור די נחוץ כשעושים OC למעבד. במקרה שהחיבור חובה. מה אפשר לעשות חוץ מלהחליף ספק\לוח אם עם 4? עריכה 2: פפפפף, קראתי עכשיו בMANUAL שקיים חיבור של 8 והוא …

דיונים חדשים בפורומים