עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מארז של COOLER MASTER COSMOS 2 המארז מגיע עם בקר שליטה ששולט על המאווררים ישנם 3 מהירויות מהירות נמוכה בינונית וגבוהה על איזה מהירות קבועה אתם ממליצים לי לכוון את הבקר? ???

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  2. Started by SinfuL-,

איך הספק הזה? המליצו לי עליו למפרט הבא המפרט מתוכנן ל-OC למי שיודע מזה ולכן צריך ספק חזק, בנוסף לכך יש את הכרטיס מסך שדורש הרבה למישהו יש הצעה אולי אחרת שתעמוד בדרישות?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by TiGeRGuY,

ראיתי שג'יגבייט הוציאו מארז חדש, והוא מאוד לטעמי. לעצלנים: http://www.giga-byte.co.il/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2677 מישהו פה התעדכן איכשהו (דור? ;D) ויודע אם מתכוונים לייבא את המארז הזה לארץ? סופסוף מארז שאני שלם עם העיצוב שלו ואני מאוד רוצה לקנות אותו. אולי מישהו צא ביקורות עליו, כמה תמונות או משהו כזה? כי אני לא מצאתי. תודה וערב טוב!

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  4. שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב, מחשב חייתי ביותר... רציתי לדעת האם הספק כוח שבחרתי: Corsair HX1050 יתאים למארז שבחרתי: Thermaltake V9 Blacx Edition? לינקים: http://ksp.co.il/?select=.1041..130..109..1218..765.&list=1&sort=2&glist=0&uin=11569&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?uin=16004

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  5. כל פעם שאני מריץ משחק עם שיידר מודל 3 על הגיפורוס 7600GT אני מקבל ריסטארט [כמו בספלינטר סל דאבל אייג'נט] עכשיו חשבתי שיש לי ספק נורמלי עד שקראתי כאן את התרד על הספקים. יש לי TZAG 500W עם 18 רייל על ה12V ונראה לי שהוא ג'נרי ולא נותן באמת את מה שכתוב עליו... עכשיו קראתי כאן שהFSP350GLN ממולץ...[וגם המחיר שלו סבבה כי לא בא לי לפוצץ הרבה כסף על הספק כרגע] בפורום של INVIDIA האנשים שם כותבים שצריך לפחןת 22A על המסילה של 12 יכול להיות? וכמו כן שצריך 2 מסילות של 12V איך זה בדיוק עובד ה2 מסילות האלו ואיך זה יודע לחלק. כי על הכרטיס מסך הזה אין חיבור חשמל בנפרד אלא שהוא שואב הכל מהPCIE אז איך ? השאלה האם הרייל יחזיק את הכרטיס גם במאמץ??? ליאור מה אתה אומר??

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by reyrey_200,

אם אפשר לקבל פרטים על מארזים נוספים חוץ מהמארזים של HEC. [זה שלמטה רשם תגובה לגבי המארזים של CM,זה היה השאלה הראשונה שלי,פשוט ערכתי את האשכול]

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש מארז עם צד שקוף מארז מרווח עם מקום לפחות מ-4 דיסקים קשיחים ויותר ושיתאים לספק כוח של אנמרקס ליברטי ולכרטיס מסף 9800gtz מהראשוניפ שיצאו יש לי כרטיס מסך עבה וארוך וגם שיהיה אורות אבל לא חייב וגם שיתאים ללוח אם של p55-usb 3 של גיגה בייט אשמח להצעות שלכם וגם תמונות מבחות ובפנים של המארזים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  8. שלום. אני מחפש מארז כולל ספק למחשב שאני בונה. כמה דגשים - שיהיה בעל יציאות USB מקדימה\אחורה+FW. שלא יהיה ג'נרי - בעל ספק איכותי ויעיל (כפוף לתקציב כמובן),מאוורר היטב,בנוי בצורה טובה ויעילה - ושיראה טוב מדובר על מחשב בעל מעבד AMD X2 4400 65W. לוח אם(עדיין לא נסגרתי עליו) - אבל הוא יכלול כ.רשת+מסך+קול מובנה. זכרון 1 ג'יגה בDC. צורב SATA. HD 80 ג'יגה SATA. בלי OC. אני באמת לא מצפה לאיזה F-16 - אבל התמורה הכי טובה לתקציב. הנה כמה אפש' - אשמח אם נתמקד במה שיש בחנות - כי מכאן אני קונה(אני יודע שיש הפרשים של כמה שקלים במקומות אחרים). http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_402_2249 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_2403 http://www.pandas.…

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by idan_20,

זהו המפרט INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3P-REV3.3 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS זיכרון: GEIL 1024MB (512MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 אני צריך ספק ומארז אבל מעדיף להשקיע יותר בספק. השאלה איזה הספק אני צריך למערכת הזאת (יהיה בה גם צורב DVD ועוד הרדיסק מהמחשב הישן ובעתיד אני מתכוון להוסיף עוד גיגה זיכרון) ועל איזה מחירים מדובר? אני אישית לא מבין כל כך בספקים אבל ממה שראיתי 400 שח זה המינימום לספק שיתאים למחשב שלי.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by elad_jacoby,

עם E7400, ללא OC: http://www.bigcomputers.co.il/pl_product~NSK4480B~5377~0.htm ואם לא, על איזו אלטרנטיבה אתם מציעים?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מארז של cooler master cosmos 2 המארז מגיע עם בקר שליטה ששולט על המאווררים ישנם 3 מהירויות נמוכה בינונית וגבוהה על איזה מהירות אני אמור להגדיר בבקר ? :s05:

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by Cereal Killer,

בכותרת. ת'נקס

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by SuBeX,

האם Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) יחזיק לי Core 2 Duo E7400 ו - Zotac 9800GT Synergy 512MB GDDR3? הולך לקנות את המחשב מ-KSP עוד כמה דקות....

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by tovtov,

שלוםת האם הספק הוא עם 20 פינים או 24 פינים? תודה, יוסי

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  15. היי יש לי ספק כזה, ראיתי שיש לו יציאת 6 פינים + עו 2 כבלים שחורים של 2 פינים (כבל שחור) בס"כ זה נותן לי 8 פינים שצריך לכרטיס, האם זה יעיל יותר מחיבור של מתאם שהיתי מחבר בעבר עם חיבור למולקס ?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  16. קבלתי את המארז אין מה להגיד גדול , שקט וגם יפה. אבל מבחינת הגנה מאבק לא נראה שהוא יעבוד במשימה. הוא די פתוח. יש שני מקומות למאוורים גדולים מהצד אחד יש ואחד אין צריך לרכוש. שמתי לב שהמארז אוהב לעשן. הוא סוחב עלי את כול העשן של הסגריות. : איך למונע מהעשן להכנס למארז?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  17. יש לי CORSAIR VX450 אני מתכוון לשדרג לאחד מלוחות הSB החדשים(סטפינג B3) כאשר הם יהיו זמינים. ראיתי שיש לוחות עם 8 פינים ובספק שלי יש רק חיבור של 4. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3653#ov ניקח נגיד את הלוח הזה(אני מודע לזה שהוא לא B3). האם הספק שלי יוכל לעבוד רק עם חיבור של 4? המפרט המלא שכנראה יורכב הוא: Intel I5 2XXX לוח אם כנראה עם צ'יפסט H ולא P ASUS 250 GTS + OC 4GB Trancsend DDR3 1333MHz Corsair VX450 2 HDDs(אחד סאטה ואחד IDE) צורב IDE Sunbeam Transformer זהו בעיקרון. תודה מראש. עריכה: הבנתי שהחיבור די נחוץ כשעושים OC למעבד. במקרה שהחיבור חובה. מה אפשר לעשות חוץ מלהחליף ספק\לוח אם עם 4? עריכה 2: פפפפף, קראתי עכשיו בMANUAL שקיים חיבור של 8 והוא …

18. Started by avraham711,

רציתי לשאול אם ספק כוח של 620W יספיק לGTX 560 TI ULTRA DURABLE SLI וCORE I5 2500 ללא OC ו6 מאווררים במארז? כי ראיתי שלGTX 560 TI אחד צריך 500W אז ל2? אמרו לי פה בפורום שזה יספיק אבל זה לא נראה לי הגיוני מישהו יוכל להסביר לי?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  19. או FSP 350W PN? כן כן אני יודע להסתכל בזאפ... כבר התקשרתי לכל החנויות שמופיעות שם ולאף אחד אין במלאי את הספקים האלו כנ"ל אייבורי ו KSP. אם אף אחד לא יודע היכן ניתן לרכוש את הספקים הנ"ל הייתי שמח לקבל המלצה אחרת לספק זול טוב וממולץ כמו השניים האלה אבל שיהיה קצת יותר נפוץ ויהיה ניתן להשיג אותו באיזור המרכז. תודה

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  20. אני לא מאמין שאני פותח עוד אשכול אבל בימים האחרונים שמתי לב לרעש מאוד מוזר מהמחשב ונבהלתי כי רק לא מזמן החלפתי קירור למעבד למוגן 3, אך למזלי הוא לא ממנו הוא מהמאוור העליון של המארז שלי (CM690). מדובר ברעש מציק (שריקה כזאת), ומה שמוזר שהוא מתחיל רק אחרי כמה שעות שהמחשב פתוח. זאת אומרת שכשאני מכבה את המחשב שהרעש בפעולה (ריסטרט לא יעזור!) מדליק ישר לאחר מכן, אין רעש לזמן מסויים. מחיפוש שהרצתי הבנתי שזה בעיה די מוכרת של המארז, אך אנשים אומרים שזה מהמאוורר "הצידי" שלהם ואילו אצלי הוא העליון (אולי אליו הם מתכוונים?) בכל מקרה, אני לא ממש יודע איך לפרק אותו או איך לשים גומיות וכל הדברים האלה (במיוחד ששמתי לב שהוא אפילו לא מחובר ללוח אלא למארז) חשוב לציין שהרעשים לא היו עד לפני כמ…

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  21. Started by AndreY`,

שלום, אפשר להכניס לתוך המארז SLI של שתי כרטיסי 9600GT? ואיך המארז לדעתכם? הנה ביקורת: לדעתי מארז סוס

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by bugosdckh,

להלן ספק שאני מקבל ממחשב HP Standard Efficiency - 320W active PFC Operating Voltage Range - 90 - 264 VAC High Efficiency* - 87/90/87% efficient at 20/50/100% load Rated Voltage Range - 100 - 240 VAC Rated Line Frequency - 50/60 Hz Operating Line Frequency Range - 47 – 63 Hz Rated Input Current - 5.5A Rated Input Current with Energy Efficient* Power Supply - 5.5A Current Leakage (NFPA 99) - < 450 µA Power Supply Fan - 92mm variable speed Power cord length - 6.0 ft. (1.83 m) האם הוא יכול להחזיק 2 ארדיסקים + כרטיס מסך Galaxy Geforce GTX 650TI 1GB DDR5 128BIT תודה.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  23. שלום !! :hi: אני מכין מפרט למערכת HTPC ואני מעוניין במארז תקציבי, לא מפאר מידי --שעשה את העבודה. קיבלתי המלצה על המארז הזה : http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imT-688rt&Cat2Cat1ID=106&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# איך הוא בכללי ?? המארז הזה הוא microATX או ATX רגיל ?? יש מארזים עדיפים עליו באותה מסגרת מחיר ?? האם ניתן למצוא את המארז הזה בארץ ?? http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=12&hProdID=173 תודה רבה לעוזרים וסוף שבוע נעים ! :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  24. לגבי הספק חשוב שיתן תמורה לעתיד כלומר לשדרוגים ולSLI , שיהיה שקט וגם modular עדיפות למעל 800 וואט. מעדיף את חברת corsair לא חובה . לגבי המארז חשוב שיהיה שקט בעל יכולת קירור טובה מבחינת גודל שיהיה mid tower עדיפות לחברת collermaster לא חובה . עם תחשבו שהתקציב נמוך למרות שלא נראה לי , יש אפשרות לחרוג בכ500 ש"ח תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by goldi19,

אני מתכנן קינה של מחשב חדש ואני צריך מארז עד 400 שקל אבל רצוי מאוד מאוד שלא להשתמש בהכל מה שהציעו לי הוא המארז Cooler Master Storm Scout אבל אם יש אחד יותר טוב או יותר זול שהוא גם טוב אז תודה

• 5 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.