עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by DimaX,

היי! הספק שלי לא כ"כ איכותי ואני לא חושב שיש בו התקנים נגד קפיצות מתח. אני לא רוצה שיקרה משהו למחשב(אפילו אם הוא ישן), למסך_פיליפס מ1999 ) ולרקמולים שלי(ATP3 ). היום חזרתי הבייתה מהבצפר הלדתקי את המחשב, אחרי 10 דק' הייתה כזו קפיצה - כלה אורות בבית נכבו ל3/4 שניה והמחשב נכבה ונדלק לבד תוך שניה-שניה וחצי. אני מבקש מכם המלצה לאל-פסק שיבודד את המחשב, המסך והרמקולים שלי מרשת החשמל של הבית ושהחשמל יסופק למחשב דרכו. אם תהיה הפסקת חשמל, אני מעוניין שהUPS יחזיק מעמד לפחות 3 דקות... יש המלצות?(לא יקר בבקשה... אין לי הרבה כסף לבזבז על זה ) תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by o.k,

שלום למי שעוד ער!!! רציתי לשאול האם יש לכם המלצות לגבי המארז הבא: Supertalent CA-601UFS Silver? מצורפת תמונה... תודה רבה לעונים... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by meni4,

שלום יש לי אל פסק ורציתי לדעת אם שה-אל פסק מחובר לחשמל בלי שהמחשב מחובר אליו הוא עדיין לוקח חשמל? (האל פסק) תדה.

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  4. כמו שכתבתי בכותרת, יש לי לוח אם (משהו מוזר של IBM [שונא אותם, ציינתי את זה פעם?]) שחריצי ההרחבה בו נמצאים מעל כל היציאות / כניסות של הלוח אם. לחילופין, הלוח נורמלי לחלוטין בהנחה שמחברים את הלוח אם לצד ההפוך של המארז ואז המארז נפתח מהצד השני (צד ימין שלנו, אם אנחנו מסתכלים על המארז מקדימה) לעומת מחשבים נורמליים. אין לי דרישות נוספות בנוגע למארז, אני מעוניין בסתם זבל זול, אבל שיתאים ללוח אם המוזר... בהתאם, אני לא מעוניין / צריך משהו שקט / איכותי או כל דבר אחר, סתם כזה שיתאים (לפחות בתור דרישה התחלתית) תודה מראש... נ.ב. אם לא הבנתם על מה אני מדבר אני יכול להעלות תמונה של הלוח אם, אבל אני לא חושב שיהיה בכך צורך

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  5. לספק כוח או ללוח אם? או שאין משמעות תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

אני מעונין לקנות כרטיס מסך מדגם: X800GTO. אבל הספק כוח שלי דיי חלש והוא גם ג'נרי. יש לי ספק כוח נוסף בארון 230 W גם ג'נרי, יש אפשרות לחבר רק את הכרטיס מסך לספק הזה?

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  7. מסך 19 אינץ' LCD של BENQ דגם FP93GX מעבד: E6300 לוח: DG965SSS (אינטל) זיכרון: 3GB DDR2 667MHZ דיסק קשיח: 160GB ספק: HEC 400W TRT-F 4 מאווררים 120MM ויש לי גם רמקולים של JBL קרייצ'ר 2 יספיק לי האל פסק הזה? באופיס דיפו הוא עולה 350ש"ח

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  8. שיחזיק את המערכת +ראוטר. אני מתכנן לשדרג את המסך ל22 אינץ'

9. Started by zohar678,

האם יש מישהו שיכול להסביר לי מה ההבדל בין ספק כוח פשוט שעולה 50 שקל לבין ספק כוח שעולה 150 שקל?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by גד :),

Lian Li PC-7FW אני מחפש את המארז הזה שעות...

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by dyn,

שלום, בקרוב אני אקנה מחשב חדש עם מארז - FULL TOWE. אני אוהב את המארזים של LIAN LI ויש כמה שראיתי: א. Lian-Li PCX1000B ב. Lian-Li PC-V2120 ג. Lian-Li p80 אני הכי אהבתי את ג' כי יש למאווררים שם מסנן מקדימה שפשוט שולפים אותו ואז שוטפים ממנו את האבק - ממש כמו ששוטפים תאבק מפילטרים של מזגן. אשמח לשמוע את דעתכם והייעוץ שלכם, שוב, כסף לא משחק פה תפקיד - המחשב יהיה לאוברקלוקינג. תודה !

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by DAVIDKI19,

מפרט <<< הכרטיס יוחלף לGTX570 Сorsair VX550W (CMPSU-550VXEU) או Thermaltake ToughPower 600W (W0103RE) ספק כזה יספיק? עוד שאלה לגבי הUPS במחשב מחובר לUPS Mustek PowerMust 1000 Offline 1000 ВА, 600 Вт מקס. האם צריך להתאים את הספק לאל פסק?????

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by oscar222,

היי , עשיתי כמה שינויים בזמן האחרון למחשב , ורציתי לדעת אם הספק כח שלי יספיק להכל הספק הוא כבר די ישן , נקנה לפני יותר מ 3 וחצי שנים , זה ספק של Corsair HX520 אחלה ספק אבל השאלה אם הוא מספיק חזק .. יש לי מעבד i7 950 אני עובד עכשיו עם 4 כוננים קשיחים , למרות שבקרוב זה יהיה 6. והשנוי הכי משמעותי מעבודה עם כרטיס מסך אחד 9800 GTX+ הוספתי עוד אחד 9800 GTX. השאלה היא אם מה שיש לי מתאים או שאני כבר צריך ספק יותר גדול? תודה

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  14. אני שואל עקב בעיות שצצו להם בזמן האחרון.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  15. אני מנסה להרכיב מפרט למחשב משרדי, מבוסס Intel C2D. זקוק למארז שקט, בעל מראה סולידי, וספק כוח מתאים. חשבתי לקחת את ה Antec Sonata III או את ה Antec P150 (קצת מעבר לתקציב), אבל מסתבר שזמן האספקה שלהם בישראל הוא כשבועיים, ואני לא חושב שאני רוצה לחכות.. אשמח לקבל המלצות על אלטרנטיבות אחרות באותה רמה.

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by shlooki1,

מעבד e6600 לוח אם asus p5b intel965/ddr2 800 זכרון -kingston 2 gb ddr2 דיסק קשיח - w.d 160 g w.d 320 gb 7200 16mf כרטיס מסך - leadtek geforce px7900gs 256 mb מארז atx midi איזה הספק צריך 400w מספיק? ???

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by dannyb123,

קניתי כרטיס מסך 7600GS AGP וזה כתב לי הודעת שגיאה שהספק כוח לא טוב. יש לי ספק כוח 350W אבל אני לא יודע איזו חברה. רציתי לדעת איזה ספק כוח יספיק לי במחיר נמוך (משהו כמו 100 שקל). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by tood,

סליחה

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  19. צהריים טובים לכולם. ברשותי שני כרטיסי מסך 7950GT 256MB ואני רוצה להפעיל אותם במערך SLI, רציתי לשאול האם הספק כוח שלי Thermaltake TR2 Power 420W W0061R יחזיק את המערך או שהוא לא יעמוד בלחץ הנדרש. הודה על תשובתכם המהירה. אור.

20. Started by sam1441,

כמו כן, האם אצטרך לקנות עוד מאווררים בנוסף לכלול בדיל?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by Bartleby,

מה ההבדלים בינהם? האם גרסת ה-nvidia באה עם התושבת המיוחדת ל-raptor של WD או שצריך לרכוש בנפרד? תודה.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by NOVA,

אהלן, לפי המידע בפורום הבנתי שהמארזים שלהם נותנים תמורה יפה למחיר. מהו המארז השקט ביותר שלהם? כולל ספק.. תודה.

23. Started by matanya,

מערכת חדשה i7 920 עם כרטיס מסך פשוט (אסוס 64 ביט קירור ללא מאוורר), אפשרות ל OC 5 דיסקים תקציב עד 300 שקל. מאוור שקט 12 סמ. האם שווה לקנות http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=990 SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 האם הוא יותר טוב מה Thermaltake 450W TR2 RX W0146RI Retail (מעיון מאתר היצרן נראה שהוא פסיבי??) ומה בקשר ל: Delta GPS-450AA-100A 450W ver 2.0 Active PFC http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22815#details

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by zeus_the_king,

מה דעתכם על המארז הזה ? האם הוא מתאים להגדרה של מארז שקט ? האם הוא ייתן לי שקט מבחינת הקירור הפנימי (סירקולציה) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  25. שלום, יש לי לוח אם שאין לו HEADER של USB3.0 אבל יש לו שני חיבורים בצד האחורי של הלוח ובנוסף יש לי מארז FRACTAL DESIGN R3 שיש לו חיבור USB3.0. הפכתי את כל EBAY ולא מצאתי מתאם מתאים. אם מישהו נתקל אני אשמח לקישור. תודה !

• 0 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים