עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. השאלה שלי היא: למה COMPUCASE לא נכנסים לשוק הגבוה למארזים ומתחרים בחברות כמו: ANTEC, COOLERMASTER ו - SILVERSTONE ? יש להם ניסיון רב בייצור מארזים איכותיים ומשתלמים מאד לשוק הבינוני-נמוך והם צברו לעצמם מוניטין טוב מאד בגלל זה. לדעתי המוניטין והניסיון שלהם אמור לאפשר להם להתחרות בכבוד בחברות הגדולות למארזים, מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  2. Started by firemebad,

אהלן המארז בשביל חבר שאני עוזר לו את המפרט ונשאר רק המארז. הרבה זה ענין של טעם אבל יש גם דברים שחשובים לו והם : 1.קרור טוב - עדיפות על מאווררים לפחות 120 מ"מ ולא 80 2.מארז עם מסילות לדיסקים וכוננים ללא צורך בהתעסקות עם ברגים. 3.חיבורי USB וסאונד מקדימה או בחלקו העליון של המארז. 4. 4 עד 5 תאים לכוננים אופטים וכדומה. 5.שיהיה גם יפה. 6.שיוכל לספק מספיק מקום לכרטיס 9800 GTX. 7.תקציב עד 450 ש"ח ,אם אפשר אפילו פחות מה טוב. אם יש משהו יחודי עם חריגה קלה בתקציב אז גם אפשרי. יש משהו מעניין בתקציב הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by a_beilis,

יש לי את המפרט בצד ואני רוצה לדעת האם הספק יחזיק תוספת של http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cl-ba למחשב... מה עוד אני יכול להוסיף למחשב ושהספק יחזיק?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by indescrimonous,

שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש, ובעקרון חשבתי על ה-Antec VP-450 עד שחישבתי את ההספק הכולל של המחשב אחרי בתוספת שדרוגים מינוריים ותוספות קטנות וגיליתי שזה מתקרב יותר מדי לגבול של הספק. עכשיו אני מחפש ספק חדש, עדיף שיהיה יותר מ-500W, מחברה אמינה, ואם יש לינקים לבדיקות שנעשו על הספק אני אשמח מאוד אם תצרפו. המפרט שהספק יצטרך להפעיל הוא: מעבד: i3 2120 זכרון: Kingston 4GB דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM לוח אם: P8H61-M LE של ASUS כונן דיסקים: SONY X24 כרטיס מסך: SAPPHIRE 6770 1GB בעקרון רוב הסיכויים שיצורף אל המחשב עוד כרטיס PCI בעתיד הקרוב וגם מחוברים אליו 3 מכשירי USB שצורכים כוח מלוח האם. עדיפות לספקים מרשת אייבורי מטעמי נוחות, ובבקשה רק ספקים שמחירם נמוך מ-400 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by Cryptonite,

שלום,אני רוצה לקנות ספק כוח חזק שיוכל להחזיק מחשב טוב,שיאריך חיים למשך הרבה זמן(גם נגד הפסקות חשמל),והכי חשוב שיהיה סופר שקט..וללא אורות ונאונים מסויימים אני מוכן לשלם עד 700 שקל בשביל ספק כזה.. תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by ELDAN RENT A CAR,

איך הספק הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21115&PHPSESSID=c5535510 500W של TT זה 500 W נקי נכון ?

7. Started by TiGeRGuY,

ראיתי שג'יגבייט הוציאו מארז חדש, והוא מאוד לטעמי. לעצלנים: http://www.giga-byte.co.il/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2677 מישהו פה התעדכן איכשהו (דור? ;D) ויודע אם מתכוונים לייבא את המארז הזה לארץ? סופסוף מארז שאני שלם עם העיצוב שלו ואני מאוד רוצה לקנות אותו. אולי מישהו צא ביקורות עליו, כמה תמונות או משהו כזה? כי אני לא מצאתי. תודה וערב טוב!

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by amirn,

אני עומד לקנות מפרט בסיסי: AMD Athlon 64 (4400+) (65W) - Dual Core 1MB Cache GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (AMD 780G) - mATX MUSHKIN 1024X2 800mhz HP2 cl 4-4-4-12 שני דיסקים WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II PIONEER DVR-215DBKx20 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK בנוסף יחוברו הרבה מכשירי USB: שתי מדפסות, סורק וכונן חיצוני. תכננתי לקנות מארז: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE שמגיע עם ספק 300W - HEC 300-ART האם מספיק? או לקחת את אותו מארז עם ספק 400W? תודה

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  9. כמו שכתבתי בכותרת, יש לי לוח אם (משהו מוזר של IBM [שונא אותם, ציינתי את זה פעם?]) שחריצי ההרחבה בו נמצאים מעל כל היציאות / כניסות של הלוח אם. לחילופין, הלוח נורמלי לחלוטין בהנחה שמחברים את הלוח אם לצד ההפוך של המארז ואז המארז נפתח מהצד השני (צד ימין שלנו, אם אנחנו מסתכלים על המארז מקדימה) לעומת מחשבים נורמליים. אין לי דרישות נוספות בנוגע למארז, אני מעוניין בסתם זבל זול, אבל שיתאים ללוח אם המוזר... בהתאם, אני לא מעוניין / צריך משהו שקט / איכותי או כל דבר אחר, סתם כזה שיתאים (לפחות בתור דרישה התחלתית) תודה מראש... נ.ב. אם לא הבנתם על מה אני מדבר אני יכול להעלות תמונה של הלוח אם, אבל אני לא חושב שיהיה בכך צורך

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by reyrey_200,

אם אפשר לקבל פרטים על מארזים נוספים חוץ מהמארזים של HEC. [זה שלמטה רשם תגובה לגבי המארזים של CM,זה היה השאלה הראשונה שלי,פשוט ערכתי את האשכול]

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  11. Started by boss,

היה לי אל פסק advice PRPC 1050 מקלקל , אני מחליט לקנות אל פסק חדש פרטים מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux B3 כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB דיסק קשיח samsung 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204U קירור Scythe Mugen II Rev.b החלפה 2 מאווררים GentleTyphoon" 120 mm 1850rpm מארז CoolerMaster HAF X/942 ספק SeaSonic 750W Gold X-Series מסכי מחשב samsung T260 26

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  12. אני לא מוצא מאוורר 25 ס"מ מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  13. פשוט לפני חצי שנה נשרף לי המעבד 5600 80w והלוח נדפק בכמה דברים והחליפו לי את שניהם. לפני שבועים נשרף לי שוב המעבד החדש 6000x2 והלוח החדש שהביאו לי גם כן הושבת שאלתי במעבדה ואמרו לי שיתכן שהבעיה בהרקה של החשמל של הבית {או איך שלא קוראים לזה} זה לא נראה לי כי אף מחשב אחר לא נהרס לי אני חושד בכרטיס מסך x1950p הרותח שפולט חום של תנור .ובספק ששרף לי את הלוח {מפני שהכבל שלו המחובר ללוח היה שחור בזמן שהלוח נשרף} השאלה שלי האם ספק ג'נרי כבר עדיף במצב שלי ושאני יזמין ב80 ש"ח והסכנה פחותה ?.[אין לי כסף לספק אחר }

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  14. יש את ARMOR A60 Middle Tower Series Black Case הוא מפחיד אותי עם כל האורות יש גם את Thermaltake V9 גם הוא נראה מפחיד המליצו לי בפורום על שילוב מארז וספק Antec Sonata IV 620 Watt 80Plus הוא נראה רגוע אבל יש לו חורים בצד. איך זה ישפיע על הרעש? בנוסף הוא מגיע עם ספק 620W. איך השקט של הספק? חוץ מזה בכלל לא נראה לי שאני צריך ספק לא יותר מ 400W. ויש את P183 היקר. מה לעשות

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by coch,

אהלן אני שוקל לעשות מעבר למארז הזה. כבר חקרתי מספיק ביקורות עליו והחלטתי שבגדול מבחינת קירור אוויר\מחיר\פיצ'רים ומראה חיצוני הוא מאוד מתאים לי. האמת היא שאני עובר ממארז מסיבי יותר שפחות או יותר אני לא אוהב את המראה שלו והוא גדול מידי ואין לי צורך בזה, בזמנו רכשתי אותו שהיה לי מערך כרטיסים והתעסקתי קצת יותר עם OC וכו' וכו'.. היום יש לי פחות זמן לזה. בכל מקרה, במידה ויש למישהו את המארז או שהוא ראה אותו בפעולה.. האם המאוורר הצדדי של ה 200 עושה רעש שאפשר להגיד שהוא מפריע ? הבנתי מכל הביקורות שהמאוורר הזה לא נשלט ע"י בקר בניגוד לאחרים. עכשיו המאוורר די גדול ומכניס כמות יפה של אוויר ( הגיוני ) השאלה שלי זה עד כמה הוא רועש. אני אשמח לתשובה ממישהו שיש לו א…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by Goldlm,

היי חברה, כנראה שהספק OCZ 600W שלי שבק חיים ולכן הייתי רוצה לקבל המלצות לספק חדש מפרט E8400 2GB DDR2 800 450GTS 320GB HD עדיף שיהיה כמה שיותר זול וטוב אין חשיבות לשקט ומודולריות רק שיסחוב את המחשב תודה

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by bneli,

אני בונה לגיס שלי מחשב חדש..אבל הוא רוצה להשתמש בספק מעמרכת הישנה שלו ובמארז ורציתי לשאול עם הספק הזה יחזיק מערכת כזאת הספק הוא OCZ500SXS המערכת תיהיה מעבד:I5 2500K לוח: ASRock Fatal1ty P67 Professional כרטיס מסך:רדאון AMD 6850

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  18. יש לי שני מחשבים האחד dual core 2 due 6750 עם 500W ספק של Enermax והשני פנטיום 4 עם ספק 400W של HEC אני רוצה לחבר גם מסך LG 17 איזה אל פסק יספיק לשני המחשבים ויהיו לו מספיק חיבורים מאחורה לשני מחשבים ומסך ?? (אין הגבלת מחיר והכי נמוך שיעמוד בדרישות כיבוי המחשבים בצורה מסודרת בהחלט יספיק לי...) תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by orel176,

בהרכבת ספק יש משהו מיוחד שחשוב לדעת? חוץ מחיבור ללוח האם,חיבור למעבד וחיבור לצרכנים שונים(צורב,HDD ,פלופי,מאווררים) אשמח לחידודים...

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by TAMIRRR013,

מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  21. קבלתי את המארז אין מה להגיד גדול , שקט וגם יפה. אבל מבחינת הגנה מאבק לא נראה שהוא יעבוד במשימה. הוא די פתוח. יש שני מקומות למאוורים גדולים מהצד אחד יש ואחד אין צריך לרכוש. שמתי לב שהמארז אוהב לעשן. הוא סוחב עלי את כול העשן של הסגריות. : איך למונע מהעשן להכנס למארז?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by WitheNoise,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ולשים בו קירור מים עם משאבה פנימית (כזאת שמתחברת לספק), אבל יש לי בעיה עם בחירת מארז וספק כוח. עשיתי סקר שוק קטן, וגם ראיתי שלא אוהבים כאן במיוחד את TT, מה שמצאתי בתחום המארזים הוא כזה, Thermaltake Spedo Advance Full-Tower (שכולם אוהבים לשנוא) Cooler Master HAF 932 Full-Tower Cooler Master COSMOS S (הכי פחות מתחבר אילו) Antec 1200 Zalman GS1000 Full-Tower המחשב יהיה (בשאיפה) מעבד - I7 920, לוח אם P6T Deluxe, כ.מסך - HD 4870 X2 (כנראה CrossFire בעתיד) DDR3 ו2 HDD ולא לשכוח מערכת קירור מים (המאגר מים ב 2 מקומות של 5 1/4" ) בנוסף המשאבה תשאר בתוך המארז. אשמח לשמוע את דעתכם על המארזים הנ"ל, או אם יש לכם מארזים חילופיים עד 1500 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by Muadib,

אני גר בבנין כל כך ישן שהשכנה מלמטה עוד מדברת יידיש. אז חשבתי שכדאי להיות כמה שיותר מנותק ממערכת החשמל המקומית (נראה לי שזה אומר on-line...) בנוסף למחשב הייתי רוצה לחבר גם את המגבר שלי (b&o ישן שלא נראה לי שהחשמל פה עושה לו טוב) כמו כן חשוב שהוא יהיה מאד מאד שקט. אין לי הגבלת תקציב מוגדרת, אני לא רוצה סתם לזרוק כסף אבל אין לי בעיה להוציא מה שצריך. המחשב (מועתק מהפרופיל שלי): מארז - Junior Aramor Thermaltake ספק - Corsair 520W לוח - Gigabyte P35-DS3 מעבד - Intel 6850 קירור למעבד - Freezer Arctic Cooling זיכרון - Corsair 1GB D2 800 X 2 דיסק קשיח - WD5000AAKS 500G + WD 16 160G כ. מסך - BFG PCX 8800GTS 320MB OC כ. קול - X-fi Extreme Fatal1ty צורב - LG H62n SATA מסך - Dell…

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  24. ערב טוב לכולם קניתי לפני מס' חודשים מחשב בחלקים ואחד החלקים זה ספק כוח של TT 450W וגם כרטיס מסף HD3870 (אני יודע שזו טעות כי אם הייתי מחקה אז הייתי יכול לקנות את ה4870) עכשיו אני חושב להוסיף עוד כרטיס בCF ולכן חשבתי להחליף ספק כוח. אז מה שחשוב לי הוא: 1. שיהיה איכותי 2. שיהיו לו מספיק כבלים כלומר שיהיה לו מעל 4 חיבור SATA וכו 3. שיהיה 80 פלוס. 4. שיהיה די קריר ושקט יותר חשוב שקט 5. שיהיה מודולרי אז חשבתי משהו כמו 550W או 600W ולא יותר ומחיר נגיד עד 700 שקל, אבל אני מוכן לשמוע את כל ההצעות שאתם ממליצים ואחרי זה אני אחליט. תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  25. או FSP 350W PN? כן כן אני יודע להסתכל בזאפ... כבר התקשרתי לכל החנויות שמופיעות שם ולאף אחד אין במלאי את הספקים האלו כנ"ל אייבורי ו KSP. אם אף אחד לא יודע היכן ניתן לרכוש את הספקים הנ"ל הייתי שמח לקבל המלצה אחרת לספק זול טוב וממולץ כמו השניים האלה אבל שיהיה קצת יותר נפוץ ויהיה ניתן להשיג אותו באיזור המרכז. תודה

• 7 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.