עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by zniibidl,

המפרט שלי בפרופיל, אני רוצה להחליף את הטרנספורמר...התקציב הוא 500 גג גג גג על מה תמליצו לי?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by idani1983,

מחפש מארז ל : E8400 ga-e35-ds3r 8800GT אני מחפש מארז עם חלון, פילטרים ושיהיה כמה שיותר שקט. ללא ספק לא מתוכנן OC כרגע וגם אם כן OC ברמה מינימאלית, אבל עדין חושב שיהיה מאווור כהלכה. ניתן לחרוג בתקציב עד ל 600 ש"ח(לא הכי רצוי)

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  3. שלום ! אן יש הצעות טובות יותר בסביבות 500 שח אשמח לשמוע חג שמח

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by alonkl,

http://skypc.co.il/pl_product~VC3000BNS~6~0.htm כמה מקומות למאוורים מגיעים איתו יעני 2 שמגיעים ועוד כמה סלוטים? ותמליצו על כל מיני דברים שקטים, תודה (אל תנעלו פתחתי כבר אבל העלתי את התקציב במלא)

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by 7278608,

שלום חברים אני מעוניין במארז עד 500 שקל, הדברים שהכי חשובים לי הם: 1. שלא ייכנס לי אבק. 2. שיהיה כמה שיותר גדול לכרטיסי מסך שרצים עכשיו. כגון GTX 770 תודה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by liorn,

מחפש מארז בעל איורור טוב,מודלרי ובעל מקום ל 8800gts תודה מראש

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by FastJack,

שלום. אני מחפש מארז עם הנתונים הבאים: לפחות שני מאווררים עם פילטרים (מאוד חשוב לי שלא יכנס אבק למערכת). מגש ללוח אם ניתק. שיהיה יפה (כלומר לוח שקוף בצד של המארז). שיהיה לו יציאות I/O (שקעי USB וכו'...) בחלק העליון ולא התחתון. יש עדיפות ל SCREWLESS DESIGN. כמו שאמרתי מקודם התקציב הוא עד 600 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  8. שלום, אני מתכנן לקנות מעבד + לוח אם חדש כשהלוח אם הוא Asus P8Z77-V : http://ksp.co.il/?uin=15705 והמעבד (קצת פחות חשוב, אבל סתם שתדעו) I7 3770K. הכרטיס מסך הוא HD5870. הכרטיס מסך מאוד ארוך ויכול להיות שגם הלוח אם, לכן צריך מארז בהתאם שיתאים בול / ישאר אפילו טיפה מקום. אשמח אם תרשמו לי על מארז מומלץ עד 600 ש"ח שגם יהיה מקום למאוורר קירור על המעבד עצמו. תודה רבה לעוזרים !

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by oreinis,

שלום אני רוצה לקנות מארז גדול ללוח atx ללא ספק שיודע לקרר טוב כרטיס מסך gtx 285 ומעבד i7 920 עד 600 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ATL321,

איזה מתאים?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. Started by blitsi,

אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מארז בתקציב הנ"ל, בינתיים ההדעפה שלי היא לאנטק 900 ו2. הצעות? (שיהיה שקט עד כמה שאפשר, המארז יקנה מKSP).

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. Started by NETANELKOREN,

שלום. כתבתי הרבה נושאים לגבי מארזים וכול זה דברתי עם אבא שלי והוא אמר שהתקציב של המארז הוא עד 650 ש"ח אז אני צריך את העזרה שלכם. דרישות לא חובה שבמארז שאתם מציעים יהיה את כול הדרישות שאני דורש הדרישות הם: 1.מארז גדול שיוכל להכניס את ה88 GTX 2.חלון שקוף בצד 3.דלת כאשר אני פותח אותה אני רואה את כונני הסידי-רום 4.מקום ל5 ומעלה להכנסת הסידי-רום. 5.שוקל קצת. 6.מאורר מעל המארז זה אומר שיהיה מאורר בחלק העליון של המארז 7.USB מקדימה 8.מאוררים שקטים ושיקרר טוב כי אני משאיר את המחשה 6 ימים שבוע רצוף אז שיהיה שקט תודה ביי רק חשוב לי להזכיר לכם לא חובה שיהיה במארז שאתם מציעים את כול הדרישות.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. Started by ori-silver,

אני מחפש מארז עד 650 ש"ח,יש לי כמה דרישות מיוחדות. א.המארז לא יכול לעבור את ה-51 ס"מ גובה היות ויש לי פתח מיוחד בשולחן למארז בגובה של 52 ס"מ ואני לא הולך לשים את המחשב במקום אחר. ב.יכול להכיל את ה-gtx . ג.שקט ומקורר בצורה טובה. יש המלצות????

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  14. כן כן, התפשרתי. אז מארז שמתאים לאותו כ.מסך (שמעתי שלחלק מהמארזים יש בעיית מקום), שקט, מאוורר, עדיף עם "חלון" בצד. כרגע יש לי את הTRANSFORMER ואני שוקל "להיפטר" ממנו... אז למישהו יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים אני מחפש מארז מרווח עד 700 ש"ח הדרישות שלי הן קירור ומרווח פנימי בתור חשיבות ראשונה, שקט טיפלה מתחת לזה. חשבתי על 932 של קולר מאסטר, מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by eegg,

אני צריך מארז למחשב עד 700 חשבתי כבר על הgigabyte aurora אבל הפשוט הוא לא נראה כזה טוב

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by gilad121,

אני צריך המלצה למארז וספק . מעבד q9550 או e8600 ,עדיין לא סגור , שיעברו אובקלוק די רציני. כמה שאני יגיע. כרטיס מסך 295 . הספק צריך להיות מודולרי ושקט מאוד . המארז צריך להיות קריר מאוד אבל גם שקט . שקט זה אומר בשבילי לפחות כמו NZXT LEXA. חשבתי על ספק enermax MODU82+ 625W אבל ראיתי בביקורות על ה295 שממליצים ספק של 700w . באתר של bfg כתוב מינימום 680w.(עם מעבד I7 אקסרים) מה אתם אומרים ? לגבי מארז חשבתי על CM HAF 932 . הוא יתאים לדרישות שלי? המלצות אחרות ? לא רשמתי תקציב כי אני לא יודע איזה ספק אני יצטרך לדרישות שלי ..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Respect,

היי אני רוצה לקנות מארז היום או מחר התקציב 800שקל אנירוצה מארז איכותי שמקרר טוב ובנוי טוב בלי ספק חשבתי יותר לכיוון של חברת זלמן אני אשמח להצעות אם אפש גם לינקים תודה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  19. שלום! אני מתלבט בין שני המארזים האלה ורציתי לדעת איזה מארז עדיף מבחינת: 1)קירור 2)מודלריות ישמח לשמוע גם הצעות אחרות עד 800ש"ח(עם חריגות קטנות) מ-tms. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by BulTree,

שלום לכולם מה דעתכם על המארז Thermaltake Armor VA8000BWS והאם ישנם מארזים אחרים העדיפים עליו בתקציב הנ"ל? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by HydroIT,

שלום אני מחפש מארז עד 900 ש"ח, ואני רוצה לקבל מספר אופציות, שיענו על קטגוריות של: שקט. קירור. עיצוב. כל ה-3 הנ"ל. (כלומר, סה"כ 4 מארזים, כל אחד בתקציב של עד 900 ש"ח, כאשר כל אחד מוביל בקטגוריה הרשומה, בתקציב הנתון). תודה.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני צריך מארז עד 920 ש"ח והדרישות שלי למארז הן: 1.חלון צד שקוף. 2.שקט לחלוטין 3.גדול מאוד 4.שוקל קצת. 5.USB מקדימה 6.דלת 5.5 כונני 5.25 תודה אני כבר חשבתי על אורורה 570.אבל אני צריך את דעתכם אולי יש מארז יותר עדיף

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by or_azu,

איזה מארז עדיף http://skypc.co.il/pl_product~RC-690~6~0.htm# http://skypc.co.il/pl_product~ECA5001-BS~6~0.htm עדיפות גבוהה לשקט ולזרימת אוויר (שיהיה קריר) מי מהם יותר שקט? ואצל מי זרימת האוויר יותר טובה (אני מניח של קולרמסטר בגלל ריבוי המאורירים לא?)

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  24. היי חבר'ה, אני מחפש לקנות עוד שעה מארז למחשב HTPC אנחנו לא קונים מארז שוכב כי הוא לא מתאים לסלון שלנו, אנחנו קונים מארז של מחשב רגיל ומחביאים אותו דרישות: 1. שיהיה שקט - במינימום משהו נגד ויברציות מהארדיסק 2. שיהיה יפה - עדיפות לדלת קידמת שמסתירה את הכל (כמו RS101 TT) עדיפות לגודל מארז שהוא לא FULL TOWER (קוראים לזה מיד-טאוור אני חושב) עדיפות למארז שלמכירה ב KSP תודה על כל עזרה!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dd7,

האם יש עוד בארץ מארז על גלגלים חוץ מהטרמלטק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים