עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by BigBird,

היי מחפש ספק כח במחיר סביר (לא יותר מ-500 שקל) שיספיק למפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 לוח ASUS P5Q זכרון 8GB DDR2 800 כ. מסךGeforce 9600GT 2 הארד דיסקים SATA תודה

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  2. השאלה בכותרת... תודה.

3. Started by adirnasri,

שלום... יש לי את המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E4300 800HMZ BOX לוח אם: Abit iB9 דיסק קשיח : 250GB SATA2 זיכרון פנימי: שתי כרטיסים של 512MB DDR2 667MHZ כרטיס מסך : Sapphire ATI Radeon X1800 GTO, 256 Mb DDR3 אני רוצה מארז שיתאים לי למפרט הזה... תודה רבה אדיר

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by lior5725,

שלום אני מחפש ספק כח חזק שיחזיק טוב את המפרט הבא core i7 990x 6gb ddr3 2000mhz gtx 570 gigabyte udr3 160gb ssd 2tb westren digital 7200rpm מארז NZXT Phantom Black/White/Red אמרו לי שהסנסוניק הכי טובים אך כמה ולמה (אני רוצה מודולרי, עם אופציה ל-SLI) נראה לי עדיף אם משקיעים כבר.. אשמח לעצות גם בקשר למפרט המחשב האם כדאי משהו אחר במחיר טוב יותר או זהה תודה

5. Started by tsahiii,

איך הספק הזה ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3850 הוא ברמה של הספק הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4239 מי מהם עדיף ? יש משו יותר טוב במחירים האלה ?

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by yaloner,

הי, אחרי כמעט 7 שנים, החלטתי לשדרג את המחשב שלי (PIII), מאחר והמצב הכספי בקאנטים זה הולך להיות הכי בהדרגה שאפשר. הרכיב הראשון הולך להיות ספק הכח שמתחיל לגמגם. השאלה היא האם יש סיבה להחליף גם את המארז הישן או שלא תהיה לי בעיה להשתמש באותו מארז בעתיד (למחשב שיהיה מבוסס על איזה athlon X2). כמובן שהמטרה היא לחסוך כסף ולא לקנות מארז אם לא צריך. איזה הבדלים יש במארזים מלפני 7 שנים למארזים של היום ? (חוץ מ-USB בחזית)

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by Nathan_S,

האם ניתן להשיג בארץ מארזים גדולים שמתאימים ללוחות Up to 16"W x 13"L - wATX ברמת מחיר של עד 500 ש"ח. מארזים לדוגמא בחו"ל: http://www.virtual-hideout.net/reviews/liteon_fs020/index.shtml http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=13 או חברה שתסכים לבצע שינויים בפנל האחורי של מארזים גבוהים, כך שספק הכוח יהיה גבוה יותר, ויישחרר לי מקום מעל ה- I/O panel.

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by amobi,

היי, רציתי לדעת אם לוקחים כרטיס מסך בגודל 290 סנטימטר, והמארז תומך בגודל הזה פלוס 3 סנטימטר, אבל נותן אופציה להוציא כונן HDD בשביל שיהיה יותר מקום בשבילו, השאלה שלי האם כדאי לבחור מארז אחר בכל זאת ? האם ככל שהמארז גדול יותר הוא יהיה יותר מאוורר ? למשל איזה מארז במחיר סביר מומלץ עבור כרטיס מסך 7950 באורך 285 סנטימטר ? בעל איכות טוב ואוורור טוב ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  9. שלום, יש לי לוח אם של TYAN, שמשרת כשרת, ללוח זה מתחבר ספק עם 24 פינים, ועוד חיבור בצד של 8 פינים (2X4) הספק שלו הלך לצערי, אבל יש לי פה ספק אחר, לספק הזה יש 20 פינים, חיבור נוסף של 4 פינים (כוורת 2X2) ועוד אחד כזה 4 פינים (2X2) הבנתי שאפשר לחבר את ה20 פינים + 4 פינים ולקבל את ה24 שמתחבר בשורה אחת ללוח אם, אבל עדיין נשאר לי לחבר את ה 8 פינים על הלוח אם. מישהו אמר לי שאפשר לחבר את הכוורת הנותרת (2X2) במרכז של השמנייה (4X2) ככה שנשארים 2 פינים בכל צד, האם זה נכון ? תודה.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  10. Started by MightYaad,

שלום, אני רוצה לבנות שרת מבוסס על רכיבים של מחשב PC רגיל. על המחשב הזה אני רוצה להתקין הרבה כוננים קשיחים לטובת אחסון. ברור לי שהמחשב שאבנה יהיה יותר חלש משרת ייעודי. השאלה אם יש בכלל ארון שמתאים למשימה? לאכלס הרבה כוננים ומחשב או שניים? תודה.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  11. יש את הדגם של המארז הוא למחשב HTPC...יש את אותו דגם בכמה חנויות ויש הבדלים משמעותיים...למה זה? ושמתי לב להבדל הזה על אחד רשום:-VC4001SNS ועל אחד רשום: VC4000SNS כאילו בלי ה"1"...למה זה....אם אפשר הסבר... לינק: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4595 לינק: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=887 ואיך הוא בתור מארז לHTPC בכללי...

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by Trin1ty,

שלום , רציתי לדעת אילו ספקים טובים במחיר של עד 400 ש''ח יחזיקו לי את הכרטיס הזה בצורה הטובה ביותר . בנתיים ממה שהבנתי , הספק הזה בגדר אפשרות מומלצת http://skypc.co.il/pl_product~S12II-620~24~0.htm תודה : )

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by idan100,

מה דעתכם, האם הספק מספיק טוב בשביל המפרט הזה? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/url כמות:2 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail[/url כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by shloosh,

המחשב שלי (מקבוק) מוטען ומחובר רוב הזמן לשקע שכנראה לא מוארק. אני משתמש בכבל 3 פינים,אבל כנראה הבעיה בשקע. האם זה יכול לפגוע במחשב? אני מקבל ממנו לעיתים זרמים קטנים כמו שקיבלתי גם בעבר ממארזים של מחשבים רגילים שהיו לי. האם זה מזיק? יש דרך למנוע את זה עם חיבור מסוים? כי זה קצת בעיה עכשיו לעשות הארקה בכל החדר השלי.... תודה!

15. Started by 3liran,

שלום, רציתי לברר האם הספק הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~450TDT~24~0.htm יחזיק באמינות את המפרט שלי (ללא OC): מעבד Q6600 4 סטיקים של DDR2 1GB 3 כוננים קשיחים SATA 1 כונן DVD GeForce 9600GT שני מאווררים 120 מ"מ תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by a_beilis,

הזמנתי מנועה fsp 400 thn ואין וגם לא אמור להגיע בשבועיים הקרובים...המוכר הציע לי fsp400 gln ב380 שקל...לקחת אותו?אני צריך עזרה דחוף כי אני צריך לסגור את ההזמנה עד היום בערב... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by ranran,

hi im intresting in new case acctualy there is no limit for money but i dont want to buy something too expensive.. i want a case with a window and not to noisy one about fan i dont care if he comes with i have many good led\uv and arctic cooling fans thx

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  18. טוב קיבלתי אל פסק שהחברה שלו זה TELE-TEC electronics דגם: art 100\400 מממ.. נראה די ישן שמתי אותו להרצה ראשונה עם כל מיני דברים וגם בדקתי עם מנורה אם הוא מספק לה זרם יציב והוא דווקא עושה את העבודה . עכשיו האל פסק הזה יחסית מתחמם זה אמור להיות ככה ? לפי דעתי כן כי הוא עובד כמו שנאי בערך שהוא מקבל את המתח אליו ואז מעביר מתח אל המחשב תגידו לי אם גם לכם האל פסק מתחמם.. עוד שאלה זה איך אני בודק את תקינות הסוללה שלו ? והאם יהיו סוללות שכשאני אצטרך החלפה יתאימו לו ? כרגע רק המחשב מחובר אליו (אם הסוללה שלו לא תקינה אז כנראה שהוא פשוט מוליך זרם) יש את הנורות אזהרה האלה שלו ובינתיים אף אחד לא דלוקה ככה שנראה לי שהמצב תקין. גם במאמץ של המחשב האל פסק עמד. הרצתי חיפו…

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by tidan26,

שלום! יש לי בעיה עם בקר השליטה ששולט על המאוררים ישנם שני מאווררים שיושבים על הדיסקים הקשיחים בטעות עשיתי קצר בכבל וזה גרם לפיוז להישרף יש לי שליטה על 9 מאווררים וכרגע יש לי שליטה על 6 מאווררים מכיוון שהפיוז אחראי על שלושה כבלים של ה-hdd כרגע שלושת הכבלים מנוטרלים ואני לא יכול להשתמש בהם אז חיברתי את המאווררים ישירות ללוח האם ברצוני לדעת האם העוצמה שהמאווררים מקבלים מהלוח היא עוצמה מקסימלית באותה מידה אם הם היו מחוברים לבקר השליטה במצב של מהירות מקסימלית את המארז רכשתי לפני 3 ימים ויש לי אחריות עליו לעוד שנה ושלושה חודשים האם להישאר עם המצב הקיים שהמאווררים עובדים ישירות מהלוח אם או לממש את האחריות? ???

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by nitzandi,

אהלן, אני קונה מחשב חדש: GTX 460 1 GB I5 550 HD WD 500GB מאוורר למעבד Zalman CNPS-7000V-AL SI For 775/ 1156/ AMD וכ'ולי וכ'ולי אני רוצה ספק כוח של 600 W של PSU600W With 2 X SATA אמרו לי שהמחשב לא יעבוד, האם זה נכון? אני יודע שאפשר לשדרג, לקנות ספק כוח טוב יותר / יותר חזק / מותג יותר טוב, אבל השאלה שלי היא האם המחשב יעבוד או לא יעבוד, גם ברגיל וגם במאמץ של משחקים?? תודה! :s05:

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  21. Started by harrygol,

רכשתי מחשב הכולל: לוח אם asus p5b (965) מעבד core 2 duo e6300 צורב dvd x18 LG כונן דיסקטים 1.44 דיסק WD 250GB כרטיס מסך Innovision inno3D geforce 7600GT זכרון 1Gb 800hrz של OCZ במארז מותקן ספק של 350watt. האם זה מספיק למחשב הנ"ל כרגע? האם יספיק הספק לתוספות בעתיד, כגון עוד כונן דיסק קשיח, עוד כונן dvd וכדו'? האם אני צריך לדרוש שידרוג הספק ל-500watt?

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by llnakash,

זהו. אחרי כל ההתלבטויות רכשתי את המכשיר, אז קודם כל מגיע מזל"ט. חיברתי אותו ביציאת USB, כי אין לי COM במחשב (כנראה לא חיברו ללוח?!) כשאני עושה לו בדיקה עצמית/מנתק את החשמל באמת, הסוללה יורדת ישר ממצב של 100% למצב של 68% בערך, ושם היא נתקעת. משם הירידה נהיית מתונה, וגם אחרי 5 דקות אולי יורד 1%. האם זה תקין קפיצה כזו של 30%???

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  23. http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-oem-manufacturer,2913.html עוד לא יצא לי לקרוא את זה, אבל נשמע מעניין.

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  24. Started by amobi,

שלום, אבקש דעתכם, מעבד 3470 פלוס מאוורר כרטיס מסך 670 לוח Z77 כונן קשיח HDD אחד מסך 24 אחד 8GB זיכרון מארז עם 4 מאווררים מעוניין בUPS איכותי אבל לא יקר אם זה אפשרי... תודה

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  25. Started by mosh18,

קני לאחרונה מחשב עם הספק Thermaltake TR2 420w 12CM Fan 1) רציתי לדעת הייכן הספק הזה עומד מול ספקים חזקים יותר נגיד כמו הליברטי 500 2)והאם הוא יחזיק לי את המערכת בביצועים אופטימלים 3)רציתי לדעת מה המגבלות שלו בשדרוג\הוספת חלקים כמו הארד דיסקים כרטיסי מסך וכיוצא בזה

• 9 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים