עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. כמו בכותרת הצעות ולמה המלצתם יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  2. שלום, שלחתי את אמי לקנות לי ספק מדגם FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2450 המוכר אמר לה להגיד לי שחשוב מאוד שיופעל על התקן של הארץ - 230V. עכשיו חיפשתי את המתג האדום על הספק, זה שאפשר להחליף בין 115V ל 230V, אבל לא מצאתי. ליד החיבור לחשמל יש מדבקה שכתוב עליה FULL RANGE, אבל אני לא חושב שיש מתחתיה שום דבר. איך אני אוודה שהספק עובד על 230V לפני שאני מחבר אותו לחשמל? כדאי לנסות להסיר את המדבקה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by 3liran,

שלום, רציתי לברר האם הספק הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~450TDT~24~0.htm יחזיק באמינות את המפרט שלי (ללא OC): מעבד Q6600 4 סטיקים של DDR2 1GB 3 כוננים קשיחים SATA 1 כונן DVD GeForce 9600GT שני מאווררים 120 מ"מ תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by mtnm,

היי, הזמנתי בTMS מפרט הכולל את הרכיבים cooler master cm 690 + hec 400W. החנות הודיע לי שלא ניתן להרכיב את המפרט כיוון שהחוטים של הספק לא ארוכים מספיק להגיע ללוח אם. הם הציעו לי לחליף את הספק לLiberty 400W או Corsair 450W, או להחליף מארז. הספקים שהם אמרו לי שמתאימים למארז מייקריים מאוד את הסיפור ולכן חבל לי סתם להשקיע עוד כסף אם לא צריך. לכן אני צריך עצה למארז איכותי בתקציב של כ430 ש"ח, או פיתרון יצירתי אחר. עריכה: לאחר חיפוש באיננטרנט מצאתי את שני 2 הדגמים הבאים שיכולים להתאים לי: enermax chakra ולהוסיף 2 מאווררים gigabyte poseidon מה דעתכם? תודה, מתן

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by Interl-Conore,

מהו המארז הכי טוב שישלתקציב? ..

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by zoyaniv,

מעבד I7 920 כרטיס מסך 5770 כונן קשיח אחד ללא OC הספק בן כמה שנים כבר ומשמש אותי נאמנה אם הוא לא מתאים מה ההספק שאני אמור לחפש ואיזה המלצות יש?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by Red Sparowes,

ייעוץ לספק כוח חדש, תוך התחשבות לשדרוג עתידי של המפרט. מפרט : i5 2500 gigabyte ga-ph67-ud3-b3 arctic cooling freezer 7 pro mushkin 4 ram samsung spinpoint f3 ati hd 6950 samsung sh s223b dvd antec three hundred atx mid tower

8. שלום, בזמן הקרוב אני חושב לקנות מארז,מה שאני רוצה זה מאז אך ורק FULL TOWER לא אחד בתקציב של עד 1500 ש"ח אני רוצה שהמארז יהיה יפה אלגנטי בלי גימיקים מצועצעים המארז שחשבתי עליו הוא זה: http://skypc.co.il/pl_product~RC-1000~6~0.htm [CM COSMOS] אשמח לתגובות

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by joshtheking,

אהלן עברתי לקנדה ולקחתי איתי את המחשב שלי (לא לפטופ). כאן עובדים ב110 וולט , אין לספק כפתור 110-220. האם הוא יעבוד כאן? האם צריך ספק חדש? איך מתקינים? הספק מתוצרת GYRO (ATX) 450 WATT כתוב עליו : input 115vac 10a max 60hz 230 vac 5a max 50 hz חייב עזרה דחוף תודה

10. Started by DDYB,

ברשותי המארז הנ''לבתמונה למטה) במארז למטה יש כיוונים של המאוורור , 3 בקרי שליטה על המאווררים , יש את FAN1,FAN2,FAN3 ,, עכשיו כאשר אני מזיז את אחד הכפתורים לא קורה פשוט כלום , המאווררים נשארים על אותה מהירות וזה עושה רושם כאילו זה לא מחובר וזה סתם כפתורים, עכשיו השאללה שלי האם זה צריך להיות ככה? הרי שאני מגביר את המהירות של המאוורור אני צריך לשמוע אותו טיפה יותר מהר נכון? פשוט לא קורה כלום וזה מוזר .... ורציתי לדעת באמת מה בדיוק עושה FAN 1,2ו-3 על מה כל אחד ואחד בדיוק שולט ואיך אפשר לבדוק שהמארז אכן הורכב נכון ותקין? תודה למי שיכול לעזור .... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by gedalia,

נתקלתי בפרסום על ספק מתוקן Silverstone Strider Silent 500W SST-ST50F ב-160 ש"ח. http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=2 במקור חשבתי ללכת על ה-Seasonic S12II 520W Bronze, שעולה עוד 200 שקל. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by שועל האש,

אני רוצה ליבנות network attached storage ראיתי כמה מוכנים אבל יש בהם כמה חסרונות לעומת nas שבונים אותו לפי מה שרוצים כמו כאן http://www.hometheater.co.il/p-1.article02962 אני מחפש מארז מחשב שיש בו לפחות 4 מקומות לדיסקים קשיחים נשלפים {עדיף 6} כמו זה החיסרון של המארז הזה הוא הספק כח אם יש תקלה צריך להחליף את כל הספק אני מחפש מארז עם אותן תכונות אבל עם ספק כח רגיל כל המלצה ומידע יתקבלו בברכה :jump: :jump: :jump: [attachment deleted by admin]

13. יש לי CORSAIR VX450 אני מתכוון לשדרג לאחד מלוחות הSB החדשים(סטפינג B3) כאשר הם יהיו זמינים. ראיתי שיש לוחות עם 8 פינים ובספק שלי יש רק חיבור של 4. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3653#ov ניקח נגיד את הלוח הזה(אני מודע לזה שהוא לא B3). האם הספק שלי יוכל לעבוד רק עם חיבור של 4? המפרט המלא שכנראה יורכב הוא: Intel I5 2XXX לוח אם כנראה עם צ'יפסט H ולא P ASUS 250 GTS + OC 4GB Trancsend DDR3 1333MHz Corsair VX450 2 HDDs(אחד סאטה ואחד IDE) צורב IDE Sunbeam Transformer זהו בעיקרון. תודה מראש. עריכה: הבנתי שהחיבור די נחוץ כשעושים OC למעבד. במקרה שהחיבור חובה. מה אפשר לעשות חוץ מלהחליף ספק\לוח אם עם 4? עריכה 2: פפפפף, קראתי עכשיו בMANUAL שקיים חיבור של 8 והוא …

14. Started by eviatal,

עריכה: בטעות פרסמתי את זה בפורום הלא נכון , לנעול בבקשה. המפרט שלי: Q6600 8800GTS 2GB GA-965P-DS3 OCZ STEALTHXSTREAM 600W התקציב: עד 800 ש"ח, אני מעדיף יותר זול. כל מה שאני צריך מהמארז זה שהוא יהיה שקט ובעל קירור טוב(ללא קירור חיצוני). על מה אתם ממליצים? חשבתי על ה-GIGABYTE 3D AURORA 570, הוא שקט? הקירור שלו טוב? יש משהו יותר טוב למחיר כזה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by zombie,

<-----------------המפרט בצד הספק 550HX מחזיק סבבה והמשחקים רצים.... אבל מאז שקניתי את הכרטיס מסך המפלצתי הזה(במקום ה8800GTX) אז הכרטיס מסך לא מציג טוב.... התמונה נמרחת וכשמדליקים אותו הוא קופץ בהתחלה.... או שזה יכול ליהיות גם ממיר או כרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by makakit,

אני הולכת לקנות מחשב חדש. יש לי הרגשה שהישן והמערכת סטריו שלי מתו בגלל בגלל קפיצות מתח עליות וירידות... רציתי לדעת איך אני בוחרת אל פסק. האם אני בוחרת את האל פסק לפי הספק של המחשב? עוד שאלה היא האם כל אל פסק הוא גם מייצב מתח. תודה רבה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  17. היי איך אני יכול לדעת אם יש לי במחשב עם ספק ללא PFC , ספק PFC פסיבי , ספק PFC אקטיבי או ספק אחר לגמרי שהוא לא אחד מאלה?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  18. אני רוצה חוות דעת ממי שחזק בספקים ומארזים לגבי המארז הזה מה אתם אומרים עליו? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2965&Pname=RAIDMAX הספק טוב? תנו חוות דעת לגבי יופי וכו'....

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by Psy,

ישנה אפשרות כלשהי (תוכנה או משהו) לבדוק יציבות,טמפ',מתח,עומס של הספק כוח ?!

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  20. Started by kopola123,

המארז Antec NSK4480B-II מגיע עם ספק Antec Earthwatts 380W מה רמת השקט של הספק הזה בהשוואה לספק Antec BP500U 500W (שקט/רועש מעט/הרבה)?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש מארז במחיר של 500 שקל +-. המארז אמור להיות מותאם לכרטיסי מסך הגדולים יותר שיש היום בשוק ולכן עליו להיות גדול. כמו כן אני רוצה שבמארז יהיה חלון גדול, כמה שיותר גדול יותר טוב , אם יש מארז שכמעט כל הדלת שלו היא חלון זה יהיה מצויין. אני מכיר מספיק מארזים טובים- הבעיה שבאף אחד אין חלון שמספק אותי, אז חשבתי שאולי אתם מכירים איזה דגם... כמובן שהמארז צריך להיות קריר ועשוי מחומרים איכותיים, סידור כבלים ממש לא חובה במארז. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by redead,

הסתובבתי סתם קצת באינטרנט ונתקלתי באפשרות הזאת של להחליף דלתות שונות למארזים קיימים כמו בדוגמה הזאת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_280&products_id=4835 רציתי לדעת אם גם קיימת אפשרות כזאת למארז שלי? Gigabye Aurora 3D ..

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  23. משהו השתנה מאז? או שעדיין נשאר על כנו והCM 690 יחד עם הVX450 הם השילוב האופטימלי כיום?

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  24. אהלן, אני זקוק לספק כוח חדש... משום ששלי ג'נרי... מה שאני צריך זה : ספק כוח עד 450 ש"ח בערך שיעבוד עם HD4870 שלא יהיה על גבול הכוח שלו, שיעבוד בחופשיות... ניתן לחרוג אבל באמת עדיף שלא. הנה המפרט שלי - מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארז Compucase HEC 6A19B ספק 500W של True Silent, משהו ג'נרי... זכרונות Corsair XMS2 2GB RAM דיסק קשיח Western Digital 320GB כרטיס מסך Sapphire HD4870 (בעתיד, בינתיים יש רק 8400GT על המחשב)

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by dorariel,

ערב טוב ברשותי המפרט הבא: intel i5 2500 intel b3 motherboard 4gb ram 1 tb hardisk השאלה שלי אם אני יכול להוסיף למערכת הזו כרטיס מסך nvidia gtx 560 או gtx 570 כמה בערך המערכת שלי לוקחת וכמה הכרטיס לוקח ? תודה דור

• 1 תגובה
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.