ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
http://www.nzxt.com/products/gamma/ מארז באמת פצצה עולה גרושים 210 ש"ח אני יכול להגיד בוודאות שהוא לא רואה את ה TT WING RS ממטר שיש לי אני רוצה לקנות זה - בניה של מארז גאונית 6 מאווררים , ספק כח למטה במחיר שלו הוא מדהים . בחלק הקדמי שלו הוא לא הכי יפה בעולם זה החיסרון היחיד אבל הוא עשוי מחומר משובח באמת מדהים .
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם זה המפרט שלי מעבדי AMD Athlon 64 4800+ לוחות אם למעבדי ASUS M2A-VM HDMI זכרונות DDR II 667 2GB kingstone כרטיסי מסך Point Of View 7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA אשמח לקבל הצעה למארז עם זרימת אוויר טובה וגם לספק שיתאים למארז. ואשמח לקבל חוות דעת על המארז הבא: דגם: A-Top X-Blade Black
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למחשב כרטיס מסך X850 XT, אשר צריך להיות מחובר גם לספק כוח. לכרטיס יש כניסת חשמל שאליה מחברים חוט המתפצל לשני כניסות מולקס. הבעיה היא שבכל אחת משני כניסות אלו יש רק 3 פינים (אחת שמחוברת לחוט אדום, אחת לצהוב ואחת לשחור), בעוד כבלי המולקס שיוצאים מהספק הינם בעלי 4 פינים (צהוב, שתי שחורים ואדום). בסופו של דבר הפין של החוט האדום מהספק לא מחובר לכלום. ואחד מהחוטים השחורים של הספק מחובר לפין האדום של הכ.מסך. האם זה מצב תקין? או שאני צריך לשחק עם חיבורי המולקס של הכרטיס מסך, על מנת שתהיה התאמה בצבעים?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
איך הספק הזה? המליצו לי עליו למפרט הבא המפרט מתוכנן ל-OC למי שיודע מזה ולכן צריך ספק חזק, בנוסף לכך יש את הכרטיס מסך שדורש הרבה למישהו יש הצעה אולי אחרת שתעמוד בדרישות?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים נשרף הספק אז התכני שלי אחליף לאחר טוב עזבו שטיות תגידו איזה חברה זה? כתוב שם IPS TEHNOLOGY ומתחת כתוב MANUFACTURED BY Channel Well TechNOLOGY אז זה של Channel Well Tech ? לפי מה שראיתי כאן בחיפוש זה חברה איכותית....נכון?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש את הדגם של המארז הוא למחשב HTPC...יש את אותו דגם בכמה חנויות ויש הבדלים משמעותיים...למה זה? ושמתי לב להבדל הזה על אחד רשום:-VC4001SNS ועל אחד רשום: VC4000SNS כאילו בלי ה"1"...למה זה....אם אפשר הסבר... לינק: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4595 לינק: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=887 ואיך הוא בתור מארז לHTPC בכללי...
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
איך המארז שכתוב לעיל? הוא טוב? הוא יכול לאחסן בתוכו GTS? פשוט זה מה שיש לי עכשיו ואני רוצה לדעת בעצם אם יש בכלל צורך להחליף מארז..?
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
משהו השתנה מאז? או שעדיין נשאר על כנו והCM 690 יחד עם הVX450 הם השילוב האופטימלי כיום?
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן עברתי לקנדה ולקחתי איתי את המחשב שלי (לא לפטופ). כאן עובדים ב110 וולט , אין לספק כפתור 110-220. האם הוא יעבוד כאן? האם צריך ספק חדש? איך מתקינים? הספק מתוצרת GYRO (ATX) 450 WATT כתוב עליו : input 115vac 10a max 60hz 230 vac 5a max 50 hz חייב עזרה דחוף תודה
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום אני מתעניין עכשיו במערכת מחשב חדשה והייתי רוצה חוות דעת של אחרים לגבי 2 הרכיבים האלה כאלה שיש להם נסיון איתם וכאלה שמכירים אותם !! מארז - Thermaltake M9D VI4000BWS ספק - Enermax EPR525AWT PRO82+ 525W SLI Active PFC התקציב הוא עד בערך 1000 ש"ח אולי קצת פחות בסביבות ה950 ..... זה הכיוון שאני מחפש בקשר למארז והספק. האם הם יתאימו ביחד ? איך הם מבחינת איכות ? והאם כרטיס מסך גיגבייט 4870 יכנס באופן טוב בפנים ? והאם ביג טייפון יכנס בתוך המארז ללא בעיות ??! תודה רבה למי שיכול לעזור ..
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
איך ניתן לנקות פילטרים במארז הזה : Cooler master Centurion 5 האיש במאמר אומר שצריך קודם להוציא את ה-HDD ואז רק אפשר לנקות צריכה להיות דרך אחרת לא?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי מחפש ספק כח במחיר סביר (לא יותר מ-500 שקל) שיספיק למפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 לוח ASUS P5Q זכרון 8GB DDR2 800 כ. מסךGeforce 9600GT 2 הארד דיסקים SATA תודה
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי. דיברנו בפורום על UPS ורציתי לבקש הבהרה: המחשב שלי כבד עם 8800 GTX וספק כוח של 600W, ולמרות זאת, נאמר לי שכנראה שאינני משתמש במלוא הכוח של הספק (בסביבות ה-450W). בקניית UPS עם 750 VA יש תמיכה עד 600W. מה הכוונה שהמחשב שלי צורך רק 450W? מאיפה הנתון הזה? האם לא עדיף לקנות UPS 1050 VA (יקר באופן משמעותי)? תודה.
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הזמנתי מנועה fsp 400 thn ואין וגם לא אמור להגיע בשבועיים הקרובים...המוכר הציע לי fsp400 gln ב380 שקל...לקחת אותו?אני צריך עזרה דחוף כי אני צריך לסגור את ההזמנה עד היום בערב... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שבוע טוב 😀 אני מעוניין לרכוש אל פסק לפי מה אני צריך לחשב את הצריכה אם לפי Watt או לפי VA או לפי שניהם? סוג: Line interactive בגלל עלויות ורעש לא לוקח און ליין מתכוון לחבר לאל פסק את המוצרים הבאים מחשב כמובן (מצורפת תמונה עם המפרט) מסך (51W) ראוטר של בזק (24W) מדפסת (29W) דרישות (לפי חשיבות) אמינות - שיחזיק מעמד כמה שיותר וכמה שפחות התעסקות איתו כמה שפחות רעש מחיר שידע לשמור על המוצרים מפני עליות\נפילות מתח כמה שיותר זמן שיוכל לספק חשמל בזמן הפסקת חשמל - היתרון אפשרות לתליה בקיר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
- 2 followers
-
-
עדיין מתלבט- גם מבחינת חלל פנימי מרווח יותר, וגם שקט האם למישהו יש דעה ומכיר אותם עמית
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מארז במחיר של 500 שקל +-. המארז אמור להיות מותאם לכרטיסי מסך הגדולים יותר שיש היום בשוק ולכן עליו להיות גדול. כמו כן אני רוצה שבמארז יהיה חלון גדול, כמה שיותר גדול יותר טוב , אם יש מארז שכמעט כל הדלת שלו היא חלון זה יהיה מצויין. אני מכיר מספיק מארזים טובים- הבעיה שבאף אחד אין חלון שמספק אותי, אז חשבתי שאולי אתם מכירים איזה דגם... כמובן שהמארז צריך להיות קריר ועשוי מחומרים איכותיים, סידור כבלים ממש לא חובה במארז. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום השבוע רציתי להוסיף הארדיסק למארז שלי (Antec Eleven Hundred) והופתעתי לשים לב שיש לי בו רק מסילה אחת להארדיסק שנמצאת בשימוש כרגע... נברתי בכל הקופסאות של ציוד המחשב אבל לא מצאתי עוד. השאלה היא- מאיפה אני יכול לקנות מסילות נוספות? זה אפשרי בכלל? או שנתקעתי עם הארדיסק אחד עכשיו תמונה של המסילות: תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני צריך את העזרה ואת ההצעה שלכם עבור קניית ספק איכותי וטוב עבור מערכת שיש לי כיום , הרכיבים הם כאלו : מעבד - AMD Phenom II x4 965 3.4 BE לוח אם - Asus Crosshair IV Formula זכרון - OCZ 4GB Kit (2x2GB) 1600 דיסק קשיח - 160 ג''ב לא זוכר איזה , אבל זה לא כזה משנה נכון צורב דיוידי וכרטיס מסך בינתיים Nvidia GeForce 8600GT או 8800GT לא זוכר איזה יש , יכול ליהיות שבעתיד הוא יוחלף ביותר טוב משהו מהכרטיסים הבינוניים כמו 6850 או יותר חלש כי במערכת הזו ישוחקו משחקים קלים עד בינוניים גג , לא משהו כבד ובכלל המערכת תיהיה לשימושים סטנדרטיים כמו גלישה באינטרנט , צפיית סרטי HD ומשחקים מה שציינתי קודם , יכול להיות יעשה למערכת אוברקלוק בעתיד אבל לא בטוח . אז כמו שאמרתי א…
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
אני מתלבט איזה ספק עדיף יותר: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_500w_stealthxstream_power_supply או http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=697# שניהם נעים סביב ה 400 ש"ח.... אם יש לכם הצעות כדאיות יותר...אז בבקשה...
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה עם המארזים שלהם ? נראים קצת עלומי שם מחברות סיניותלא מומלצות, על אף שיש שם כמה יפים, מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לבדוק מה ניתן לעשות כאשר לספק הנ"ל יש חיבור BTX12V (כלומר 8 פינים לאספקת מתח למעבד) ואילו בלוחות אם שאני מתעניין לגביהם יש חיבור של 4 פינים. נאמר לי שצריך לשים אותו כמו בתמונה מס' 1 כלומר למקם אותו כך ששני פינים מכל צד לא יהיו נעוצים. זה בלתי אפשרי משום שהפינות העגולות לא מתאימות בצורה כזו. אז למעשה צריך לחבר כמו בתמונה השנייה כאשר ארבע הפינים הימניים נעוצים ואילו השמאליים לא מחוברים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ישנה אפשרות כלשהי (תוכנה או משהו) לבדוק יציבות,טמפ',מתח,עומס של הספק כוח ?!
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, הספק כוח הישן הלך לי, אז שמתי ספק כוח כמו שהיה עם שני חיבורים ללוח אם - אחד מלבן ואחד ריבוע. בלוח אם המלבן הוא עם 24 "פינים" ובמחבר עצמו של הספק הוא עם 20 פינים בלבד. אז מה שייעצו לי לחבר זה את הריבוע(4 "פינים") ואת המלבן עם ה-20 "פינים" במקום 24 "פינים" - זה בסדר ? יכול לגרום לבעיות ? המחשב עובד כרגע, לראייה, אבל אני לא רוצה שזה ייגרום לבעיות מיותרות של מתח וגרימת נזק לציוד. מה אתם מייעצים לי לעשות ? לקנות ספק שיתאים בול ללוח אם או להישאר עם מה שיש עכשיו ?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-