עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מדובר במחשב שאינו מיועד למשחקים או לאוברקלוק. המחשב צריך להיותשקט. נתונים: מעבד e8400 עם מאורר Freezer Xtreme, ספק כוח liberty 400, הרדיסק 500AAKS, כרטיס מסך ati 3400 ללא מאורר. אני מבקש המלצה למארז עם מאוררים שלא יצאו רעש חזק יותר מהרעש של מאורר המעבד או הספק. אפשר להתחשב בעובדה שלא מתוכנן אוברקלוק והמעבד קריר יחסית. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  2. Started by GaTor120,

בבדיקה בביוס כמה VOLT מתחת ל-12 אפשר להגיד שהספק לא תקין? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  3. שלום לכולם, לפני שאתם רצים לשלוח אותי לדילים של NZXT עם הספק של סיסוניק, ארצה לציין שאני ממש דלוק על הסופרנו. אני לא רואה שום המלצות על הסופרנו אז אשמח לשמוע בקצרה מדוע לא לבחור בו. ואם כן NZXT, אז ארצה מארז יפה, לא מצועצע, ועם חלון. המארז יכיל: E8400 P5Q 9800GTX/hd4850 תודה מראש לעונים, אני ממש צריך את עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

יש את הספק הזה שמתאים לרכב: http://www.mini-box.com/M4-ATX?sc=8&category=13 הוא מקבל מתח בין 6v-30v האם לפי מה שרואים בנתונים שלו: http://resources.mini-box.com/online/PWR-M4-ATX/PWR-M4-ATX-manual.pdf האם ניתן לחבר לו בצורה פשוטה ונוחה יחסית שנאי כזה: http://www.mini-box.com/110w-12v-8-5A-AC-DC-Power-Adapter?sc=8&category=13 ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by roiei,

אני בדרך לרכישת כ.מסך 9800 GX2 ולכן אני רוצה לשדרג את הספק שלי איזה ספק מומלץ במחיר של עד 650 ש"ח? תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מתלבט איזה מהם עדיף , אשמח לשמוע את דעתכם בנושא אני אצרף את המפרט שאני מתכנן לקנות כרגע הוא עם CORSAIR VX450 [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by DarkLloth,

יש ברשותי ספק HX520 , במקרה בדקתי את הטמפ' שלו (ע"י מגע) ונראה לי שהוא די חם , האם זה תקין ?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  8. לאחר מספר ימים של התלבטות בחרתי במארז 300 מהיותו קריר איכותי ויסית שקט ומהיותו מומלץ בקרב חברי הפורום, ברצוני לקנות את המארז וספק נוסף עד 300 ש"ח במקום שאינו ראשון לציון. שאלתי: האם מישהו מכיר חנות שמציאה מחירים הוגנים באזור השרון\ ת"א? אין לי אפשרות לחכות לביצוע המשלוח ומ-ksp uthcurh אני לא מתכוון לקנות. אנא עזרו לי... תודה מראש ניר

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by amirusus,

בעקבות ספק שנשרף אני חייב להחליף- קיבלתי הצעה 700w ocz GAMEXSTREAM ב-700 ש"ח שווה? אשמח להמלצות נוספות (עדיף מ ksp) מפרט בצד ימין (מעבד יוחלף בקרוב)

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by avihai007,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב, ורציתי לדעת האם הספק יחזיק, הוא נותן 15A ב-12V. E1200 GA-P31-DS3L 2X1GB a-data 800MHZ Palit GeForce 8600GT דיסק קשיח אחד צורב DVD אחד ובלי שום דבר מיוחד. האם הוא יחזיק בלי OC? (ועם?) תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  11. או מה הספק הכי זול שיחזיק לי זוג של 4850 ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by netanel38121,

שלום. קניתי את המארז הנ"ל. בשביל המחשב השני שיש לי. הספק כוח שיש לי כזה ENERMAX LIBERTY 500W : ELT500AWT http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1621 עכשיו במארז הזה אפשר להשים את הספק כוח רק למטה. רציתי לדעת איך זה מסתדר שיש לי ספק כוח כזה. יש לספק כוח הזה מאוורר שנמצא למטה.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by Cryptonite,

שלום,אני רוצה לקנות ספק כוח חזק שיוכל להחזיק מחשב טוב,שיאריך חיים למשך הרבה זמן(גם נגד הפסקות חשמל),והכי חשוב שיהיה סופר שקט..וללא אורות ונאונים מסויימים אני מוכן לשלם עד 700 שקל בשביל ספק כזה.. תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  14. לפי אילו נתונים של המפרט אני אדע לחשב איזה ספק כוח אני צריך? איך אפשר לדעת איזה חלק במארז צריך אוורור נוסף אם בכלל? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by DarkLloth,

כותרת

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. שלום, היה לי מותקן ספק Ezcool ATX 420 JSP הטמפ' של המעבד ולוח אם היו 45-50 במנוחה ו-60 במאמץ יום אחד המאוורר שלו מת ואז הטמפרטורות של הלוח אם והמעבד עלו ל 75 במנוחה החלפתי אותו לאותו אחד, אבל עכשיו הטמפ' הם 60 במנוחה ו75-80 במאמץ! עכשיו אני כנראה אניח שהספק הוא הגורם לבעיית הטמפ', האמנם? או שזה סתם מקרי ויכולה להיות סיבה אחרת? בכל מקרה אם זה הספק אז חשבתי על ספקים חדשים מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה שקט וכרגע הוא רועש מאוד בגלל הRPM של המאוורר מעבד אני יודע שהMODU82+ 425W וEnermax טוב ושקט, הוא עולה 430 ש"ח ויש גם את ה enermax noisetaker 420W שיש לו 2 מאווררים (ואז הוא יותר שקט?) - 330 ש"ח מה עדיף? או אולי המלצות לספקים אחרים? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מהי רמת הרעש שהמאוורר מפיק? האם המערכת קרירה?

18. Started by BMItay,

המארז מעולה ומסתדר לי יופי,אבל איך הספק? הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי פרטים עליו למישהו יש פרטים על הספק? תודה!

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  19. קניתי היום 4870 ואת הספק . ללוח אם יש חיבור חשמל של 24 פינים וחיבור נוסף של 4 פינים כאשר בספק יש חיבור 24 אבל יש חיבור של 8 פינים ולא של 4 ללוח אם השאלה היא האם צריך לקנות מתאם או כבל אחר או שניתן להשתמש בכבל הזה (התמונה לא ברורה בחוברת ונראה שהכבל 8 מחובר כש4 המרכזיים מחוברים אבל אני לא סגור על זה )תודה מראש (מת כבר להדליק אותו ) [br]פורסם בתאריך: 24.08.2008 בשעה 20:40:00 תודה הסתדרתי מסתבר שניתן לפצל את הכבל בסופו מ8 ל2 של 4 רק חבל שלא טרחו לרשום את זה בחוברת שלהם

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by beekiller,

היי אני מאוד מתלבט האם שווה להשקיע 400 + ש"ח במארז CM690 או שהאנטק 300 מספיק טוב ומרווח .ולא שווה להשקיע עוד 140 ש"ח בערך מה דעתכם על המארזים הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AndreY`,

9800GX2 4 GB RAM Q9450 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by arkadur,

על המפרט שלי יושב כרגע 4850 בודד, ואני מתכנן לרכוש עוד אחד בקרוב הספק כמו שראיתם בכותרת מחזיק נכון לעכשיו 3 כוננים אופטיים 4 HDD מעבד Q6600 ולוח של DFI X48 מאווררים 10X120 תאורטית, יש לספק יש יציאות עבור 2 כרטיסים, אבל האם הוא יצליח לסחוב לי אותם? יש לי סדרי עדיפויות, ואני מעדיף להשקיע בדברים אחרים מלבד הספק, תודה.

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by XXbandXX,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב המחשב קופא ואז נתקע לאחר ריסטארט המסך כאילו לא נפתח רק כאשר מוציאים את הספק מההרד דיסקים אז הוא נידלק אני מחבר את כולם שוב והוא מתחיל לעבוד,לפעמים נעלם לי דיסק מהמחשב, אני חושב שזו בעיה עם הספק כוח שלי מה אתם מציעים? יש לי ספק כוח של Easycool של 450W נקנה לפני שלוש שנים עם המחשב. שאר המערכת זה 6600GT, שלושה הארדיסקים של 250 כל אחד SATA2. מעבד של AMD וינוס 1.8GHZ ו1.5GB של זכרונות יש בנוסף לזה יש לי שבעה מאווררים כולל הביג טייפון? תודה לכל המגיבים...

24. Started by tombraider,

שלום, 1.האם הספק Thermaltake Toughpower 600W או הספק crosair cmpsu-550vxeu 550w יחזיקו לי CF של HD4870 אני מתכוון לשדרג בעתיד לעוד כרטיס כזה או שתמליצו לי על ספק טוב בבקשה 2.ועוד שאלה האם כל ספק כח של 500w, 450W ,700W ברגע שמפעילים את המחשב הם ישר משתמשים בכל כמות הוואט שיש להם?????? תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  25. Started by ELiA,

מה ההבדל בין EZCOOL S-360B ל- EZCOOL S-360D והאם הלוח הזה: ECS K7SOM+ ייכנס לתוך המארז? תודה.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים