עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם. אני בונה מפרט למחשב חדש (בעזרתו הנהדרת של פורום מפרטים), ופחות או יותר הכל סגור חוץ מהמארז והספק. המפרט בגדול מכיל: - מעבד Intel E6300 - לוח אם Gigabyte G31M-ES2L - כרטיס מסך Sapphire Radeon E4830 (ומן הסתם זיכרון, הארדיסק וצורב. אני חושב ששאר הרכיבים לא ממש משפיעים על הספק והמארז. נכון?) אני מנסה להבין איזה מארז ואיזה ספק כדאי לי לקנות. במקור הציעו לי חבילה של מארז+ספק גנריים (בשביל לעמוד במגבלות תקציב), ואם הבנתי נכון זה מאוד לא מומלץ גם למערכת די מינימלית כמו שלי. אני צודק? אם זה באמת המצב, אשמח לשמוע המלצות גם לגבי מארז וגם לגבי ספק. לגבי המארז - הבנתי שה-Antec Three Hundred יחסית משתלם, וכנ"ל גם ה-CoolMaster 690. אני באיזור הנכון, או שבמקרה שלי אפשר להס…

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  2. שלום, משהו אומר לי שזה קשור לספק ולכן אני כאן, במידה ואני טועה, ניתן להעביר, תודה. ברשותי מחשב, שלו ספק גינארי (כן, אני יודע, טעות מרה). בכל מקרה, למחשב יש 6 יציאות USB 4, מאחור ועוד 2 מלפנים. כל ה-4 מאחור בשימוש, והיום קמתי (זה לא קרה לפני זה) והמחשב לא מצליח לקרוא אף USB שאני מחבר מקדימה. במידה ואני מוציא מאחור, ומחבר אליו, זה עובד. דוגמא אשר גורמת לי לחשוב שמדובר בספק: כאשר אני מחבר HD חיצוני מקדימה, הוא מתחיל לעבוד אך לא עולה (אני שומע אותו מסתובב, אך אחרי 3 שניות הוא מפסיק ומתחיל מחדש), כאשר אני מחבר אותו מאחור, הוא עובד. האם, באמת ייתכן שמדובר בספק, או לחלופין, ייתכן שלשלקע של המחשב (הביתי) מחובר יותר מדי מכשירים? והוא לא מצליח לספק לכולם בהתאם? או שאני OFF לחלוטין?…

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  3. http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-oem-manufacturer,2913.html עוד לא יצא לי לקרוא את זה, אבל נשמע מעניין.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  4. Started by bilbo,

יש לי את הספק הנ"ל: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/cases/Cooler_Master_550W_1.html מפורסם ש Output Peak Capacity 650W צריכת 4870X2 : האם זה אומר שהוא תמיד עומד על 468W או שזה PEEK ? המערכת שניבדקה גם צורכת 60-80W יותר משלי ,לפי דעתי. אז האם הספק שלי יספיק או ללכת על HD4870 רגיל (למסך 24") http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTUzMSw5LCxoZW50aHVzaWFzdA== יש לי גם מד צריכת הספק שמראה בקרוב על 100W - האני אוכל לנתר את המתחים בהתחלה ולראות אם הוא עומד בעומס

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  5. איך ניתן לנקות פילטרים במארז הזה : Cooler master Centurion 5 האיש במאמר אומר שצריך קודם להוציא את ה-HDD ואז רק אפשר לנקות צריכה להיות דרך אחרת לא?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  6. שלום אני מחפש מארז HTPC +ספק במחיר הכי זול שאפשר, שיהיה יפה ומרווח[בעיקר שאני אוכל להכניס HD2400].

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  7. המלצה למארז נוח ושקט עד 250 שקל ללא ספק http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=292&products_id=12231&osCsid=4lsjcrucpu7hqqk6jqga96qpa4 איך המארז הזה האם הוא שקט

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by Jounce,

אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, והחלטתי לגוון ולנסות את המארז הזה, במקום לקנות עוד 6a19, בעיקר בגלל כל ההמלצות עליו שקראתי בפוסטים השנים כאן בפורום. עדיין מתלבט אם שווה את החריגה של 100 ש"ח בתקציב, ויש לי כמה שאלות לאנשים שמשתמשים בו: 1) האם באמת לא ניתן לפרק את כלוב הדיסקים? 2) האם המאוורר שבא עמו שקט? איך המארז בכלל מבחינת שקט? 3) האם העובדה שאין לו מסנני-אבק שליפים לניקוי חוזר גורמת לו לצבור יותר אבק מ- 6a19 לדוגמה (שצובר אצלי המון אבק) ? תודה!

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by adirnasri,

שלום... יש לי את המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E4300 800HMZ BOX לוח אם: Abit iB9 דיסק קשיח : 250GB SATA2 זיכרון פנימי: שתי כרטיסים של 512MB DDR2 667MHZ כרטיס מסך : Sapphire ATI Radeon X1800 GTO, 256 Mb DDR3 אני רוצה מארז שיתאים לי למפרט הזה... תודה רבה אדיר

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by moshe88,

הכלי הטוב ביותר לבדוק איזה ספק המערכת שלכם צריכה http://www.antec.outervision.com/index.jsp

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by שחר אור,

היום חיפשתי לי מארז אופקי שבעיני ימצא חן. אחד שאת כיסי לא ירוקן (לא יותר משבע מאות ש"ח - כשהספק בו נוכח). כמובן שזה יהיה מבית טוב, ויספק את שצפוי ממנו ככזה (לרוב). איורור טוב, נוחות הרכבה, חומרים נאותים וכמובן פוזה נאה. אז, לאחר לחיצות מקש וטיולי עכבר, נותרתי עם מתמודדים - חמישה במספר: [table] [tr][td]Asus TS-6A* ~250[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec Minuet 300 ~490[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec NSK2400 ~640[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Compucase 7328 ~320[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Foxconn DH153C* ~290[/td][td][/td][/tr] [/table] *לא כולל ספק יש לכם הזדמנות נהדרת לבחור לי מארז לתפארת, וזו מצידי התחייבות שאקח את הדעות בכבדות. דרך אגב אתם פורום נהדר תודה…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  12. Started by ENROLL,

CORE I7 3770 GIGABYTE Z77MX-D3H CRUCIAL M4 128GB WD CAVIAR GREEN 2TB NVIDIA GEFORCE GTX550TI 4GB*2 1600MHZ SCYTHE MUGEN 3 המחשב ישמש בעיקר לעבודה על לייטרום 4 , פוטושופ CS6, פרימייר CS6 , אפטר אפקטס וכו'. כל התוכנות יעבדו או לחוד או במקביל וכמובן עם גלישה מרובת לשוניות. לא מיועד למשחקים. המארז צריך להיות בקטגורית ה-MID/MICRO ATX, מאוורר, שקט, לא בעל מראה מצועצע, סולידי ופרקטי, עדיפות למארז עם דלת קדמית, שיהיה נוח לתפעול מבחינת כניסות USB קדמיות (עד 400 ש"ח). כיום יש לי במחשב הנוכחי ספק כח אנרמקס ליברטי 500W משנת 2006, האם הוא יכול לבצע את העבודה למפרט שהזכרתי? אם כן אני אקנה ספק די פשוט למחשב הקיים שמשמש לגלישה בעיקר, אם לא אז ספק חדש שיתאים למפרט שהזכרתי (עד 400 ש"ח).

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  13. קודם כל אני רוצה אחד שקט! מה שיש לי עכשיו יכול להעיר את המתים, כמובן שאני צריך גם אחד קריר כי המפרט שלי יוצר חום והרבה, קחו בבקשה גם בחשבון אפשרות לשדרוג עתידי של המחשב שלי אז צריך שהמארז יתאים תודה מראש אייל

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  14. שלום, יש לי את המארז שהזכרתי בכותרת עם ספק של Golden Tiger שעושה רעש (בדקתי שהרעש של המאוור בוודאות יוצא ממנו - נשמע כמו מטוס סילון בבית) ואני רוצה להחליף אותו כאשר הדגש הוא שהספק החדש יהיה שקט. מפרט המערכת: מעבד: AMD Phenom II X3 720 (אולי ישודרג למעבד חדש יותר בקרוב) לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3P זכרון: 8GB Kingston 1666 כרטיס מסך: ATI Radeon 6850 דיסקים: 2 הארדיסקים - WD Black Caviar 7200 RPM & Samsung Spinpoint 7200RPM. בעתיד אולי אוסיף עוד דיסק רגיל או SSD האם אפשר בבקשה לקבל המלצה על ספק כח שיתאים למארז הזה וגם יהיה שקט? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  15. מארז: האם ה- Antec Sonata III הוא השקט יותר בטווח מחירים זה (עד 400) ? הציעו לי גם את LANCOOL PC-K60B ספק כח: ENERMAX PRO82+ 525W או Seasonic - איזו חברה אמינה יותר ?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by liav25,

האם 4870 של רדון יתאים למארזים הבאים ? הכוונה היא בלי לוותר על שום רכיב על חשבון מקום במארז. אנטק 300. אנטק סונטה 3. CM CENTURION 534 CM CENTURION 590 NZXT ALPHA אם יש לכם המלצות לעוד מארזים שקטים (עד 300 שקלים עם חריגה קלה) שהכרטיס ייכנס בהם מה טוב. מה ההבדל בין ספק OEM לספק RETAIL ? האם בSEASONIC 500W OEM יהיו לי חיבורים בשביל : הארדיסק 1 כונן DVD אחד. חיבור לספק שיתאים ל4870. תודה לעוזרים ושנה טובה.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by ReflexHD,

אני מחפש מארז גדול נוח מסיבי והדבר הכי חשוב הוא יופיו המארז יעמוד על שולחן ולכן אשמח לכמה נורות לד וכדומה אתם יודעים שלב ההשווצה במחשב.. בעיקרון חשבתי על ה CM scout אבל הוא קטן מידי אשמח לתשובות בונות ועוזרות תודה, דניאל

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by xtx,

http://www.pandas.co.il/products_new.php?PHPSESSID=0e1ccb3eff535cd53a94cc97e4625293

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by amit_amit,

שלום לכולם, יש לי ספק של ספייר ROCKETTER V של 500W עכשיו מהאתר פה הבנתי שהספקים של ספייר לא מומלצים בכלל, ואפשר אפילו לכנות אותם בשם ג'נריים השאלה שלי היא על פי מה ההחלטה הזו? על פי ביקורות שקראתי באינטרנט הספק מקבל ציון טוב מאוד (8\10) מדוע הוא נשלל כאן באתר בצורה כה חדה?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by MT99,

אהלן, אני מעוניין להחליף את המארז שלי לאחר שמהארז שקניתי לא מזמן התברר כלא שקט בכלל כמו שרציתי. אני מעוניין לדעת אם אפשר ללכת על המארז 3D AURORA בעיניים עצומות בכל מה שקשור סביב הנושא של השקט במארז. וגם מעבר לשקט, האם הוא מארז משתלם במחיר בסביבות 600 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  21. אני מתכוון לשדרג את המחשב כולו בעוד כחצי שנה בערך אז שהספק והמארז יהיו מותאמים לעבודה עם החומרה פחות או יותר מבחינת מתחים ופליטת חום של הרכיבים וכרגע אני רוצה לקנות את המארז והספק ולשים בו את המפרט שלי ובמקום הכ.מסך הנוכחי X700 לשים כרטיס שיצא בעוד כחודש בערך אז מבחינת צריכת חשמל של רכיבים שיהיה בהתאם תודה

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by hta,

מחפש ספק טוב עד 400 ש"ח. מפרט - מעבד: אינטל E6750 1333FSB C2D לוח אם: MSI P35 NEO 7.1 GLAN זיכרון : 2 GB כרטיס מסך : Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5(מתכנן לקנות)

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  23. שלום חברים יקרים, חשבתי הרבה וגם הסתכלתי הרבה בפורום זה ואני עומד בפני דילמה מעניינת, אולי אתם חברים יקרים בעלי ידע וניסיון יותר משלי תוכלו לפתור את הדילמה? הנה היא: בהנחה שמארז HTPC: - אפשרי ל-2 כונני DVD/CD, אפשרי ללוח אם גודל ATX רגיל, ואפשרי לעמידה או שכיבה, ואפשרי להכניס עד 2 דיסקים קשיחים רגילים. אז.... למה לי לקנות מארז רגיל ? זאת אומרת, מה היתרונות ומה נותן לי מארז רגיל, שמארז HTPC לא ייתן לי ? אנא עזרו לי לפתור דילמה זאת, בתודה וברחשי כבוד לאנשים שנמצאים כאן

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by Cyanide,

איזה מהספקים עדיף ומשתלם יותר?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  25. אני קונה את המארז אנטק 900 ורציתי לשאול למי שיש את המארז הזה אם הוא מספיק גדול שיכנס אליו גוף קירור הגדול הזה ?

• 13 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.