עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by amirusus,

בעקבות ספק שנשרף אני חייב להחליף- קיבלתי הצעה 700w ocz GAMEXSTREAM ב-700 ש"ח שווה? אשמח להמלצות נוספות (עדיף מ ksp) מפרט בצד ימין (מעבד יוחלף בקרוב)

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  2. היי אני מעוניין במארז קטן תעשייתי שהגודל שלו לא יעבור 20X20 ס"מ אפילו יש 10X15 ס"מ. איפה אוכל להשיג.

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  3. שלום רב , הזמנתי מארז של ליאן לי בסקאי פיסי ושלחו לי דגם לא נכון ומשומש (אפרט על המקרה בהמשך) בכל מקרה , כרגע רוצים להציע לי חלופה ואני לא כל כך מבין בזה. האם יש מישהו אונליין עכשיו שמבין במארזים ויוכל להיות איתי אונליין ב ICQ או במסנג'ר ולעזור לי להבין אם מה שמציעים לי טוב יותר או פחות וגם לגבי הערך שלו שווה יותר או פחות ממה ששלמתי? פנו אליי כאן ואתן לכם מספר אייסי או MSN , תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  4. היי, אני הולך לשדרג בקרוב את המחשב, ואני מתלבט לגבי הספק. הספק שיש לי כרגע הוא Ocz Modstream 520W שנחשב לספק לא רע בכלל, אבל בפורומים שונים בחו"ל ממליצים על ספקים חזקים ממנו למחשבים מבוססי C2D באוברקלוק. אולי תוכלו לתת דעה נוספת. המפרט למחשב כנראה יהיה משהו בסגנון - C2D 4300\4400 מומהר ל3000 - 3500 מה"צ, 2-4 ג'יגה של DDR2, ו 8800GTS. יהיו בו שני כונני SATA של 250 ו 160 GB, צורב DVD, וכרטיס קול חיצוני. חשבתי על ספקי HIGH END באיזור הW520 של חברות כמו CORSAIR או Silverstone. המחיר הוא די גמיש אבל מן הסתם אני אעדיף לחסוך כמה שאפשר... מה דעתם?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  5. יש לי את הספק הזה http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1247&ID=1540#Tab1 שהבנתי שיש סיכוי שהוא ג'נרי ולא יחזיק אם אני ארצה לשדרג חלקים בעתיד (נגיד לכרטיס מסך כפול) אפשר קצת נתונים עליו ביחס לאיכותיים כמו קרוסייר? אגב עוד דבר ששמתי לב אליו, המאוור שלו לא עובד בכלל כשהמחשב דלוק. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by ylehman,

הספק ממולץ במפרטים הספק איננו נמצא ברוב החנויות ולא הצלחתי לאתר אותו גם באתר חברת FSP מצאתי בחנויות ספק FSP 350-60HCN מה ההבדל ??? תודה מראש

7. או FSP 350W PN? כן כן אני יודע להסתכל בזאפ... כבר התקשרתי לכל החנויות שמופיעות שם ולאף אחד אין במלאי את הספקים האלו כנ"ל אייבורי ו KSP. אם אף אחד לא יודע היכן ניתן לרכוש את הספקים הנ"ל הייתי שמח לקבל המלצה אחרת לספק זול טוב וממולץ כמו השניים האלה אבל שיהיה קצת יותר נפוץ ויהיה ניתן להשיג אותו באיזור המרכז. תודה

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by brsv,

האם הבדל בין NZXT Source 210 Black ל NZXT Source 210 Elite רק ביציאה USB-3 קידמית?

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מחפש UPS שיתאים למחשב שלי + המסך ויחזיק כמה דקות טובות לגיבוי. המפרט הוא: מעבד: Intel core 2 duo E6600 לוח אם: Asus P5W DH Deluxe כ. זיכרון: Supertalent 2X1024MB DDR2 800 OC memory כ. מסך: Ati Sapphire x1950xt DDR3 הארד דיסק: WD 250GB 16MB SATA2 7200rpm מארז: TT kandalf ספק: Corsair 520W HX Series מסך: ASUS MW221u LCD 22" WideScreen תודה מראש עודד עריכה: כל מי שימליץ לי על אל-פסק עם הספק מסוים, אני אשמח אם יגיד לי גם איך הוא חישב את הצריכה של המחשב שלי, סתם כדי שאני אדע להבא...

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  10. Started by psp3,

איזה ספק עדיף? COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR ¤262 HEC 400W : 400TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ¤244 HEC 400ART - 400W - 20/24 PIN - ATX 1.3 ¤215 אני צריך ספק מIQPC בכמה שיותר זול ושיסחוב את 8600GTS.

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by matvey99,

שלום , אני מחפש מארז טוב שיוכל להכיל GTS , מארז איכותי , חלון בצד ועם קירור טוב . תקציב : 400 שקל מקסימום אני חשבתי לקנות את ה NZXT TRINITY , איך הוא? ראיתי שיש לו גם צג דיגיטלי שמראה מעלות ,יש לו מקום ל 4 מאווררים והוא עולה רק 305 שקל. אז מה אתם אומרים? המפרט שאני רוצה לקנות : E4300 GA - 965P - S3 BFG 8800GTS 320 OCZ - 2 GB 800 MHZ ENERMAX LIBERTY 400W SUNBEAN - TUNIQ TOWER תודה.

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  12. התוכן בכותר. שיהיה מותג. לא צריך שיהיה יפה מי יודע מה, אך שלא יהיה לי כמו מתקופת האבן. שיבוא עם ספק, אם לא אז לא נורא. תודה מראש.

13. Started by rmeidan,

רציתי לשאול מה ההבדל בין הספק הזה : HEC 500TDT 500W לזה : HEC 500TRT 500W או בכלליות מה ההבדל בין סדרת ה-TDT לסדרת ה- TRT תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by GuyG,

אני אלך על האנטק 300.. עכשיו צריך ספק עד 300 שקל (גם ככה ב overprice), חשבתי על SEASONIC/FPS בגלל העלות/תועלת שלהם.. כמה וואט אני צריך, ואיזה דגם ממליצים.. הנה המפרט שלי: תנו בהצעות.. ד"א, הנה הנושא על המפרט שלי (מה אתם אומרים): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356469.0 תודה

15. Started by le011,

שלום לכולם מחפש מארז מולטימדיה (HTPC)שיוכל להכיל לוח ABIT NF7 ןספק HEC300 צורב DVD כרטיס מסך ATI9250 במחיר סביר(500 שקל בערך)

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  16. Started by EviLeader,

איך המארז שכתוב לעיל? הוא טוב? הוא יכול לאחסן בתוכו GTS? פשוט זה מה שיש לי עכשיו ואני רוצה לדעת בעצם אם יש בכלל צורך להחליף מארז..?

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  17. Started by Slash87,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8848 יש למישהו השערה למה הוא עולה ככה?!?!?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by joshtheking,

אהלן עברתי לקנדה ולקחתי איתי את המחשב שלי (לא לפטופ). כאן עובדים ב110 וולט , אין לספק כפתור 110-220. האם הוא יעבוד כאן? האם צריך ספק חדש? איך מתקינים? הספק מתוצרת GYRO (ATX) 450 WATT כתוב עליו : input 115vac 10a max 60hz 230 vac 5a max 50 hz חייב עזרה דחוף תודה

19. יש לי מארז ATX רגיל, INTEL E6420 ,לוח אם GIGABYTE G31 MES2L כונן קשיח אחד וצורב אחד. מאוורר רגיל של אינטל למעבד ומאוורר אחד למארז גודל רגיל (נראה לי 80 מ"מ) השאלות: 1. איך נכון לשים את המאוורר של המארז? שיכניס אוויר פנימה או שיוציא החוצה? זכרו יש רק מאוורר אחד במארז. 2. המחשב רועש לי מאוד, איזה מאוורר למארז הייתם ממלצים לי לקנות שיהיה שקט מאוד אבל גם זול 3. איזה מאוורר אתם ממליצים לי לקנות למעבד שיהיה סופר שקט הכי חשוב לי וגם הכי זול... נ.ב המחשב לא מיועד ל-OC ולא למשחקים, אלא רק לעבודה רגילה וגלישה באינטרנט. רב תודות למרבים בהמלצות

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by Nikiller,

היי! קיבלתי את הספק הזה... ואין לי מושג כמה הוא שווה נכון להיום? ראיתי בכמה חנויות שהוא עולה בין 760 ל-820 ש"ח. למישהו יש רעיון? המשך יום נעים.. NIKILLER

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by Zadu,

שלום , אני צריך אל-פסק טוב , יש לי לפעמים הפסקות חשמל ואני לא רוצה שיקרה משו למחשב שלי . המפרט מחשב שלי : :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W בינתיים היה כמה הפסקות חשמל והמחשב עדיין עובד אבל אני רוצה למנוע נזק עתידי שיכול לקרות . תודה מראש , אבי

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  22. היי חברים, רציתי לבדוק מה ניתן לעשות כאשר לספק הנ"ל יש חיבור BTX12V (כלומר 8 פינים לאספקת מתח למעבד) ואילו בלוחות אם שאני מתעניין לגביהם יש חיבור של 4 פינים. נאמר לי שצריך לשים אותו כמו בתמונה מס' 1 כלומר למקם אותו כך ששני פינים מכל צד לא יהיו נעוצים. זה בלתי אפשרי משום שהפינות העגולות לא מתאימות בצורה כזו. אז למעשה צריך לחבר כמו בתמונה השנייה כאשר ארבע הפינים הימניים נעוצים ואילו השמאליים לא מחוברים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by binyaminir,

עריכת הנהלה: יש לך את מדור טריידזון. הפורום אינו פלטפורמת פרסום/מכירה. ננעל.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  24. כרגע אני עם AC690 שאמור להיות שקט ומאוד משתלם ביחס למחירו. 4 כוננים קשיחים בפניםעושים שדה תעופה. איזה מארז נחשב להכי שקט שיכול להכיל מאוורריםן שקטים והרבה כוננים קשיחים ויהיה מאוד שקט ללילות שאני אשן - שהוא פועל. ואני מאוד רגיש לרעש.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  25. יש לי מחשב שהרכבתי בעזרת צוות המומחים באתר הזה לפני שנתיים (אוקטובר 2005) וכעת אני רוצה לשדרג אותו משתי סיבות חשובות. אחת- המארז מכוער, עם מאווררים קטנים וחלשים והוא קצת צפוף מדי לטעמי. שתיים- סוף השנה מתקרב ואני צריך הוצאות מוכרות. לכן התקציב לא מוגבל לשום דבר פרט להגיון. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA 8i945p-pro ויש לי כרטיס מסך Gigabyte pcx6600. מחשב ישן, אין מה לעשות. ספק הכח של אנרמקס eg365p 350W. יש לי שלושה קשיחים בפנים (שני SATA ואחד רגיל) וצורב DVD אחד. חוץ מזה כמעט כל הPCI שלי תפוסים עם כרטיסים כמו מודם, כ. מסך נוסף, כ. קול וסלוט שתפוס ליציאות לוח האם. בגלל שאני לא רוצה לקנות מחשב חדש, אלא לשפר את המצב הקוסמטי של הישן אני צריך מארז שיתאים ללוח האם מבחינת המ…

• 11 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים