עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by stone cold,

כחלק מהתכניות שלי להתנחל בחדר שיתפנה בבית ולעשות מימנו חדר למחשב +WII החלטתי להתקין סוף סוף את הכרטיס רשת האלחוטי שנתנו לי בהגרלה באתר ואני רוצה לשוב ולהודות להביט ולhwzone על זה בכל מקרה בגלל שזה מארז לא מבוסס ברגים לא הבנתי איך מתקינים בו למרות שהבנתי שזה קל אז אני מבקש סרטון או מדריך קצר לאיך מתקינים במארז הזה כרטיסים בתודה קרירין

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  2. אני צריך המלצה למארז שנראה סבבה, עדיף גם עם חלון צד, עד 300 ש"ח בערך מSKYPC בלבד! יש לכם המלצה לאיזה מארז כזה טוב שגם נראה סבבה? איך המארז RAIDMAX SAGITTA? http://www.skypc.co.il/pl_product~921WBS~6~0.htm תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מחפש המלצות למארזים טובים שנעים בין 700 - 800 שח??? וגם המלצה על זכרונות CORSAIR ן ו גGELL GSKILL

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  4. Started by saarxee,

NZXT H230 Define R4 השקט לא ממש חשוב לי, כעקרון אני יודע ששניהם שקטים. למפרט הזה: (ישודרג בקרוב, קונה מארז וספק כדי להוות את הבסיס לשדרג את המחשב) I3 2100 4GB RAM GT430 (הכרטיס ישודרג) תודה.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by llnakash,

זהו. אחרי כל ההתלבטויות רכשתי את המכשיר, אז קודם כל מגיע מזל"ט. חיברתי אותו ביציאת USB, כי אין לי COM במחשב (כנראה לא חיברו ללוח?!) כשאני עושה לו בדיקה עצמית/מנתק את החשמל באמת, הסוללה יורדת ישר ממצב של 100% למצב של 68% בערך, ושם היא נתקעת. משם הירידה נהיית מתונה, וגם אחרי 5 דקות אולי יורד 1%. האם זה תקין קפיצה כזו של 30%???

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by yoav1000,

איזה מארז עד1500 ש"ח כולל את הקירור הכי טוב?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  7. מותקן אצלי במחשב מעבד אינטל e8400 וכרטיס מסך nvidia 8800gt. אני ממש לא שלם עם הקניה של הספק כוח והמארז הללו. הספק כוח אמנם לא ג'נרי אבל אני לא בטוח אם הוא יחזיק לי מעבד וכרטיס מסך כל כך יקרים. בחנות אמרו לי שכן. האם זה נכון? לגבי המארז: הוא ג'נרי. האם רצוי להחליפו? הוצע לי מארז לא ג'נרי של ez cool. האם הוא מאיכות טובה? תודה מראש לכל העוזרים.

8. Started by nizans,

אני מחפש ספק זול ואמין למחשב ישן מאוד (pentium 4 עם כרטיס מסך מובנה) לא יותר 150. כמה W אני צריך למחשב כזה עם סטיק אחד של זכרון DDR ו כונן קשיח אחד כונן דיסקים וFLOOPY??? תודה

9. Started by oRBenDavid,

אזז ככה זה המפרט שלי .. מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM מחיר: ₪1425 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מחיר: ₪554 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 מחיר: ₪230 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS מחיר: ₪443 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail מחיר: ₪1379 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black מחיר: ₪179 אני נעול על CM בגלל שהחנות שאני הולך לקנות ממנה (בגלל שיש לי הנחה שם) מחזיקים רק CM .. אני יודע שה CM690 סבבה אבל הוא אחד המכוערים והרבה אומרים שהמאוור בצד עושה הרבה רעש .. תודה

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by Nathan_S,

האם ניתן להשיג בארץ מארזים גדולים שמתאימים ללוחות Up to 16"W x 13"L - wATX ברמת מחיר של עד 500 ש"ח. מארזים לדוגמא בחו"ל: http://www.virtual-hideout.net/reviews/liteon_fs020/index.shtml http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=13 או חברה שתסכים לבצע שינויים בפנל האחורי של מארזים גבוהים, כך שספק הכוח יהיה גבוה יותר, ויישחרר לי מקום מעל ה- I/O panel.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  11. מפרט המחשב שלי: פנטיום D זיכרון סטיק אחד של ג'יגה בייט במהירות 667 כרטיס מסך X1950pro דיסק קשיח 250 SATA 2 קניתי עכשיו את הכרטיס מסך ולכן אני צריך את הספק כוח... על האריזה כתוב 450W או יותר, 30 אמפר, מסילה של 12 וולט הביאו לי 2 ספקים... אחד של HEC והשני של אנרמקס... HEC http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3779 אנרמקס http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4263 עכשיו אמרו לי ללכת על האנרמקס בגלל שהוא יותר אמין וכדומה אני רוצה לדעת אם הוא יחזיק לי את כל המחשב בנוסף לאוברקלוק לכרטיס מסך (לא משהו רציני מדי) או שאני ייקח את הספק של HEC שמספק יותר וואט מה אתם אומרים? תודה!

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by Haytek,

מעבד: 1679 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6600K 3.5Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 זכרון: 329 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2320 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 299 ₪ - * מבצע * - OCZ SSD Trion 100 240GB TLC 2.5 דיסק קשיח: 339 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לא אכפת לי שיהיה רועש. חשוב לי שהספק איכותי שיחזיק את המערכת הזאת ללפחות 3 שנים. ולגבי המארז שיתמוך בלוח אם ושינצל את שאר המפרט. ולא אכפת לי איך הוא נ…

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  13. לספק "Corsair HX750W" יש את תו התקן "80PLUS Gold"? ויש תו תקן יותר טוב מזה?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by MightYaad,

שלום, אני רוצה לבנות שרת מבוסס על רכיבים של מחשב PC רגיל. על המחשב הזה אני רוצה להתקין הרבה כוננים קשיחים לטובת אחסון. ברור לי שהמחשב שאבנה יהיה יותר חלש משרת ייעודי. השאלה אם יש בכלל ארון שמתאים למשימה? לאכלס הרבה כוננים ומחשב או שניים? תודה.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by gabbay,

עד לאחרונה כדי להריץ משחקים על ההגדרות הכי טובות לא היה נדרש OC משמעותי למתחים או לתדרים של הכרטיסים לאחרונה גם עבור CRYSIS 2 ועכשיו BF3 אני צריך לעשות OC כדי שהמשחקים ירצו חלק. עכשיו כשאני משחק תוך כדי OC והעלאת מתחים לכרטיסים המאוורר של הספק מתחיל להרעיש. אם הייתי יודע שהספק צריך לעשות כזה רעש כדי לעמוד בעומס כזה הייתי משקיע יותר וקונה ספק טוב יותר, אבל במצב הנתון יש משהו שאני יכול לעשות כדי להקל על הרעש? אני יודע שלהחליף מאוורר מסיר את האחריות אז זאת אופציה אחרונה מבחינתי. יש איזושהי אפשרות לשלוט על המהירות שלו? תודה דן.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by rank,

זה המפרט Ci7 2600k A-data 2x2 gb 1600 MHz P8p67a ud3 Gtx 580 Scythe yasana 1tb x2 Vertex 3 pro Coolermaster haf 932 לא מתוכנן oc

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by 3d7,

נניח שיש לי ספק כוח איכותי (לא ג'נרי) של 500 וואט, והמחשב שלי צורך 300 וואט. כמה חשמל המחשב שלי צורך בפועל? האם הוא צורך באמת 300 וואט לפי דרישות המערכת, למרות שהספק כוח שלי מספק 500 וואט, או שהוא צורך 500 וואט, ו-200 וואט מתבזבזים? בקיצור, אני רוצה לדעת האם מספר הוואט שמצויינים על ספק הכוח ה מה שהספק כוח צורך בפועל, או האם זה מה שהוא מסוגל לספק למחשב, והתצרוכת האמיתית זה לפי מה שהמחשב צורך. שאלה נוספת: תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני מבין שאל-פסק של 1000VA מספק 600Watt. האם אני יכול לחבר לאל-פסק כזה שני מחשבים שלאחד מהם יש ספק כוח של 600 וואט, ולשני יש ספק כוח של 500 וואט, בהנחה שתצרוכת החשמל האמיתית של שני המחשבים ביחד היא פחות מ-600 וואט. לשני ספקי הכוח יש Active PFC.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by SyRenity,

היי. אני מתלבט בין שתי הספקים האלו, מישהו יודע מה יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  19. אני קונה ביום ראשון את המפרט הבא: E4300 אינפיניטי ליברטי 400 WD 250GB SATA2 P35C-DS3R Kingston 2X1GB 800mhz כמו שאתם רואים המחשב מיועד לOC למעבד, ואני אתכנן גם OC לכרטיס מסך. השאלה שלי, האם ליברטי 400 יכול להחזיק? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  20. שלום לכולם, הספק כוח הישן הלך לי, אז שמתי ספק כוח כמו שהיה עם שני חיבורים ללוח אם - אחד מלבן ואחד ריבוע. בלוח אם המלבן הוא עם 24 "פינים" ובמחבר עצמו של הספק הוא עם 20 פינים בלבד. אז מה שייעצו לי לחבר זה את הריבוע(4 "פינים") ואת המלבן עם ה-20 "פינים" במקום 24 "פינים" - זה בסדר ? יכול לגרום לבעיות ? המחשב עובד כרגע, לראייה, אבל אני לא רוצה שזה ייגרום לבעיות מיותרות של מתח וגרימת נזק לציוד. מה אתם מייעצים לי לעשות ? לקנות ספק שיתאים בול ללוח אם או להישאר עם מה שיש עכשיו ?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  21. קודם כל אני רוצה אחד שקט! מה שיש לי עכשיו יכול להעיר את המתים, כמובן שאני צריך גם אחד קריר כי המפרט שלי יוצר חום והרבה, קחו בבקשה גם בחשבון אפשרות לשדרוג עתידי של המחשב שלי אז צריך שהמארז יתאים תודה מראש אייל

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by Bengo5,

כדאי לי לשים במארז למעלה מאוורר? וכאילו לעשות חור..

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  23. הספק הנ"ל יתאים למחשב הבא מעבד INTEL DUAL CORE E7400 2.8GHz 1066MHZ לוח אם GIGABYTE EP43-DS3L כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 500GB SATA2 7200RPM 16MB צורב DVD X22 DUAL LAYER SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך XFX Geforce 9500GT 512MB DDR2 Pci-e מארז COMPUCASE 6C28 300W REAL

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  24. Started by paton1973,

מפרט: amd 3800 כרטיס מסך 7600gt זכרון פנימי 1024

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by HellBoY,

אני כבר אנצלש, אני מעוניין לקנות גם מארז חדש, האמת שלא כזה משמעותי לי שיהיה סופר שקט, אבל אני כן רוצה usb 3 מקדימה. חשבתי על האנטק מאה, אבל אין לו usb3. לעומתו ראיתי את האנטק וואן שנראה ממש דומה לו ועם usb 3. איך הוא? אשמח כמובן לשמוע עוד הצעות בטווח ה 300-400 שקלים. ערב טוב, אופק שלום לכולם ושבוע טוב,קיים ברשותי הספק HEC POWER 525 שעד עכשיו היה מחובר למערכת דיי ישנה בת כ 8 שנים.(AMD ATHLON 3000+) רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם הוא יוכל לשרת אותי גם במערכת חדשה? (i5, בלי כ.מ) תודה מראש. אופק ביקורת וידאו שמצאתי: http://www.aol.ca/video/tech-review-hec-power-525-power-supply/147795206/

• 4 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.