עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by stone cold,

כחלק מהתכניות שלי להתנחל בחדר שיתפנה בבית ולעשות מימנו חדר למחשב +WII החלטתי להתקין סוף סוף את הכרטיס רשת האלחוטי שנתנו לי בהגרלה באתר ואני רוצה לשוב ולהודות להביט ולhwzone על זה בכל מקרה בגלל שזה מארז לא מבוסס ברגים לא הבנתי איך מתקינים בו למרות שהבנתי שזה קל אז אני מבקש סרטון או מדריך קצר לאיך מתקינים במארז הזה כרטיסים בתודה קרירין

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  2. שלום לכולם, אני משדרג ל: AMD fx 8350 gigabte ga-990xa g.skill 8gb 1866 cl9 1.5 volt sapphire 7870 xt 2gb גוף קירור למעבד אוויר/נוזלי (עדיין לא סגור על זה) כל זה מתווסף למה שכבר יש לי: 3 דיסקים קשיחים רגילים 1 דיסק SSD 7 מאווררים 1 כונן דיוידי 1 צורב מקלדת+עכבר אלחוטי לוג'יטק עד כאן. יש ברשותי את הספק כח הזה: THERMALTAKE TOUGHPOWER W0116RU CABLE MANAGEMENT 750W POWER SUPPLY http://www.tweaknews.net/reviews/thermaltake750w/ זה אמור להוות בעיה? תודה לעוזרים. נ.ב מתוכנן אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by BulTree,

שלום לכולם מה דעתכם על המארז Thermaltake Armor VA8000BWS והאם ישנם מארזים אחרים העדיפים עליו בתקציב הנ"ל? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  4. יש לי מחשב ישן שאני עדיין משתמש בו [ בעיקר לסרטים ]. אבל המארז דפוק לגמריי. הוא פשוט מתפרק. לפי מה שהבנתי צריך לבחור כדי שיתאים ללוח אם שמתאים למאבד ולספק ואולי לעוד דברים שאני לא כל כך מבין בזה. אבל בגלל שהמחשב ישן חבל לי להשקיע הרבה כסף במארז. נגיד הלוח אמ שלי זה : Asus M2A-VM HDMI כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 430 מעבד : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ כמובן שעדיף מארז עם כמה שיותר קירור וכמה שיותר שקט אבל במחיר ממש סביר. תודה מראש

5. טוב היום הANTEC NSK-6500 עשה עליה ומחכה לחותמת הכשר של הרבנות מחירו בפלונטר 569 ש"ח - http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NSK-6500&cart=1170893208361269〈=heb ונחוץ תוספת מאוור קדמי 92mm (אחד יספיק ?) מינימום 600 ש"ח והרגע התקשרו מטופ מרקט enermax במלאי והתיאור בכותרת הוא הנכון המחיר במזומן 700 ש"ח ! http://topmarket.co.il/index.php?productID=2026 מה לקחת ? ? ? ? ? ? הספק באנרמקס הוא סינגל רייל ושסדרת הספקים הספציפית הזאת של אנטק לפי מה שקראתי יכולה לעשות בעיות בפיטצ'רים האנרמקס לוקח, באיכות ? ? ? e6300 | ga-965-s3 | 2gb ddr800 g.skill pk | his x1950pro-iceq3 | seagate SATA 160gb | ibm eata 40gb | nec-2050a glacialtech igloo 5700mc |samsung bw940 | logitech g5…

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by nerya40,

ה ‏Twelve Hundred של Antec לעומת ה P60B של Lian li. מי יותר טוב מבחינת כל הבחינות, קירור, רמת רעש, איכות, נוחות. בקיצור מבחינת הכל ! מי מנצח ?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  7. שלום הזמנתי מחשב מFoxpc e7400 9800gt EVGA p43 עם ה seasonic 400W הם אמרו שהוא לא במלאי ושהם רוצים להחליף לי אותו ב Cooler-Master 500W זה בסדר? הם גם אמרו שהכרטיס מסך לא במלאי ואמרו שיחליפו לי אותו לSonic של פאליט... (3 שנים אחריות) מה אתם אומרים? (הכרטיס אמרתי בסדר כי זה לא באמת משנה נכון? אבל מה עם הספק?)

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי המחשב לא נדלק לי אז הנחתי שהספק כוח שלי לא עובד [במפרט מימין] , החלפתי את הספק בספק ישן יותר שהיה לי בבית ועכשיו המחשב פועל -> הספק נהרס ! השאלה שלי זה אם אני יכול לתקן את הספק או שהוא מת לגמרי. לפני שחלפתי אותו הייתי לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה של המחשב ואז לחיצה רגילה והמחשב היה נדלק לשניה, המאוורירים היו מתחילים להסתובב, ואז נכבה . אמרו לי שיכול להיות שזה רק הפיוס של הספק. את הספק כוח קניתי מחדש חדש (ניילון על הקופסא) מאיביי ורשום לי על הקופסא שזה כולל 3 שנים אחריות וכך גם רשם המוכר באיביי (משום מה אין דף או משהו בפנים) . אני לא יכול לפתוח את הספק ולבדוק אם זה הפיוס בגלל שיש מדבקה שאם מסירים אותה , הולכת האחריות . עדיין לא שלחתי אימייל ל enermax לגבי זה , …

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  9. hd's :2 ata cpu : p4 2.66 nortwood ram : 1 stick v.c :5700VE

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by BigBird,

היי מחפש ספק כח במחיר סביר (לא יותר מ-500 שקל) שיספיק למפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 לוח ASUS P5Q זכרון 8GB DDR2 800 כ. מסךGeforce 9600GT 2 הארד דיסקים SATA תודה

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by THE_LORD,

שלום לכולם. כיום יש לי מארז קטן יחסית שדי צפוף לו, יש לי כרטיס מסך ענקי GTX460 וברצוני לעשות איתו SLI (חיבור של עוד כרטיס מסך) אבל אין לי מספיק מקום. ובנוסף בעתיד ארצה להוסיף מערכת קירור במים. אשמח לקבל רעיונות תקציב 600 שח

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by ozba77,

שלום יש לי מחשב p4 2.4G עם מארז וספק גנרי, וכ. מסך FX5200 הציעו לי את הכרטיס שבכותרת (יד שניה) האם הספק הנ"ל יחזיק אותו ? תודה

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  13. בדיוק כשהחלטתי לדחות את ההחלטה לקנות מחשב חדש, המחשב הישן החליט שמספיק לו. ככל הנראה ספק הכוח (350 גנרי) סיים את חייו מוקדם מן הצפוי. אז אין ברירה אלא לקנות חדש. אז עכשיו אני בהתלבטות: * האם ספק גנרי זול, יכול להחזיק מערכת פשוטה של p4, geforce4 pci, כרטיס קול OB והרד דיסק IDE 180 * האם לקנות ספק גנרי זול, בעל תפוקה זהה או גבוהה יותר? * או שאולי עדיף לקנות ספק מותג, בעל תפוקה נמוכה או זהה? בגדול, לא תכננתי להוציא יותר מ-150 ש"ח על העניין, מה גם שבעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בקיצור, תנו לי הצעה לספק טוב, חזק ויציב, אבל כזה שלא יעשה חור בארנק. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by tsahiii,

איך הספק הזה ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3850 הוא ברמה של הספק הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4239 מי מהם עדיף ? יש משו יותר טוב במחירים האלה ?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by parAzoid,

למערכת הבאה: e7500 P45-UD3P Radeon 4870 500GB HD 4GB MEMORY RAM מארז מעדיף CM 690, ומחנות אחת. מחיר עד 650 ש"ח תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by Rudebox,

אני צריך לקבל אחד מהם זה לא רלוונטי להציע ספק אחר שתיהם ENEREMAX זה http://www.enermaxusa.com/catalog/pr...products_id=75 או זה http://www.enermaxusa.com/catalog/pr...roducts_id=167 שימו לב אחד מהסדרה של NoiseTaker והשני TomaHawk Noisetaker = 420W TomaHawk = 405W איזה מהם יותר חדשה ? ה TomaHawk יש לו מאורר יותר גדול בבקשה זה דחוף ורק מי שמבין שיגיד לי . תודה רבה ! *עריכה* שמתי לב שה - Noisetaker מאוד ישן יצא בסוף שנת 2003 בדצבמבר ועוד דבר ששמתי לב אליו ל - Noisetaker יש שתי מאוורים אחד בתוך המארז והשני לכיוון חוץ אני לא מבין בספקים האלה וזה המקסימום שאני יכול להגיד לכם כדיי לעזור לעצמי . אני מתככנן בעוד חודש לרכוש כרטיס מסך חזק . יש לי מעבד i5 ... תודה

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by whome,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על ספק HEC 550TE. לפי המפרט שלו הוא נראה סבבה לגמרי (לפחות בעיניי) אבל אני לא מוצא שום BENCHMARK שלו בחיפוש בגוגל.

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  18. האל פסק שלי בסלון (‏Gamatronic 750VA-USB) מחובר ל-HTPC ולפלזמה 50 אינצ'. האם יש סיכון לאחד הרכיבים, או שאפשר להמשיך עם השילוב הזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  19. איך הספק כוח?: Nitro 750W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ Bronze (Retail) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10508 הוא טוב? והוא יתאים לכרטיס מסך HD6950? שווה לקנות אותו ב 450 שקל?

20. Started by shloosh,

המחשב שלי (מקבוק) מוטען ומחובר רוב הזמן לשקע שכנראה לא מוארק. אני משתמש בכבל 3 פינים,אבל כנראה הבעיה בשקע. האם זה יכול לפגוע במחשב? אני מקבל ממנו לעיתים זרמים קטנים כמו שקיבלתי גם בעבר ממארזים של מחשבים רגילים שהיו לי. האם זה מזיק? יש דרך למנוע את זה עם חיבור מסוים? כי זה קצת בעיה עכשיו לעשות הארקה בכל החדר השלי.... תודה!

21. Started by DrStyle,

יש לי את המחשב בערך 3 וחצי חודשים ועד עכשיו לא היה לי את ה"זמזום המפורסם" של CM690 לפני יומיים בערך ניקיתי את המארז וחיזקתי את הברגים של המאוורר שבדלת ואז חיברתי ויש את הזמזום.. ניסיתי לשחרר קצת לא עזר .. ניסיתי לשנות את הצד של המאוורר ואז בכלל היה רעש מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  22. שלום לכולם האם מערכת שמורכבת כך 6550 GA-P35-DS3 667 1024X2 כרטיס מסך מולטי מחובר ל 2 מסכים METROX G200 MMS מארז וספק כלול במארז 6A21 400 W HEC WD 250 16MB המחשב דלןק 16 שעות ביום ומשמש לגלישה ותוכנות גרפיות לא כבדות במיוחד האם יש לי צורך באיורור נוסף למארז או למעבד ....? ואם כן אנא המליצו תודה תקציב עד 200 שח לתוספת במידה וצריך

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by le011,

שלום לכולם מחפש מארז מולטימדיה (HTPC)שיוכל להכיל לוח ABIT NF7 ןספק HEC300 צורב DVD כרטיס מסך ATI9250 במחיר סביר(500 שקל בערך)

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  24. Started by amirusus,

בעקבות ספק שנשרף אני חייב להחליף- קיבלתי הצעה 700w ocz GAMEXSTREAM ב-700 ש"ח שווה? אשמח להמלצות נוספות (עדיף מ ksp) מפרט בצד ימין (מעבד יוחלף בקרוב)

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  25. אבקש בלי חוות דעת למפרט אלא רק המלצה לספק .. תודה מעבד : Intel - i7 2700K לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi כרטיס מסך : ASUS READON HD7950 3GB GDDR5 הארד דיסק : WD 500 GB מארז - Antec DF-85 קירור מים למעבד : Corsair H100

• 1 תגובה
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.