עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by dor17,

קניתי את המארז שלי הcaompucase הנפוץ עם הספק של HEC מבחינת מערכת יש לי ABIT AB9 PRO שיושב עליו הE6600 עם 1950XT שלוש ג'יגה RAM והרבה מאוררים (4). נראה לי יש צורך בלשדרג לא? מבחינת אוברקלוקינג אני עושה קצת למעבד (אני דיי נמתחיל) ולגבי הכרטיס מסך הוא עושה לבד דרך הקטליסט של ATI בקיצור כן יש אוברקלוקינג ואולי יהיה עוד בהמשך אם אני ילמד.... בקיצור מה כדיי? מה עם הליברטי 500W? וכסף אמנם לא בעיה אבל עדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר זול מבלי להתפשר על איכות

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  2. תסתכלו על המפרט הבא שאמור לצרוך יותר: http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-undervolt-efficiency,2134-5.html בנוסף הם כותבים: אני מתלבט לפני רכישה ואשמח לתגובות, תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  3. תודה מראש לכולם, Xtract (תמיד עוזר, חולה עליך), אני מרכיב מפרט לחבר טוב (אני ממש לא רוצה לטעות בקנייה), אם ברצונכם לראות אותו הסתכלו בפורום מפרטים. עכשיו, הוא מבקש מארז מצועצע עם אורות, חלון וכד' (מה לעשות, יש אנשים שעושה להם את זה) במחיר טוב, עפ"י דעתי אני יוכל להכניס לו במפרט של 4400 ש"ח מארז ב700 ש"ח שכולל ספק, אז זה סביבות התקציב. אבקש לא לחרוג מהתקציב, זה המקסימום. חשוב שהמארז יהיה יחסית שקט ומצועצע. [br]פורסם בתאריך: 19.04.2007 בשעה 22:37:49 נראה לי אני ייקח את A-top Gladiator עם ה430WATT שמגיע איתו? כרגע ראיתי REVIEW טוב עליו.השאלה היחידה היא אם הוא יכול להכניס בו את הGTSים למיניהם.. שזה אין לי דרך לגלות מלבדכם. המארז עצמו יתאים 100%.. מצועצע יופי חח

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  4. שלום, שלחתי את אמי לקנות לי ספק מדגם FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2450 המוכר אמר לה להגיד לי שחשוב מאוד שיופעל על התקן של הארץ - 230V. עכשיו חיפשתי את המתג האדום על הספק, זה שאפשר להחליף בין 115V ל 230V, אבל לא מצאתי. ליד החיבור לחשמל יש מדבקה שכתוב עליה FULL RANGE, אבל אני לא חושב שיש מתחתיה שום דבר. איך אני אוודה שהספק עובד על 230V לפני שאני מחבר אותו לחשמל? כדאי לנסות להסיר את המדבקה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by Chiba,

שלום השבוע רציתי להוסיף הארדיסק למארז שלי (Antec Eleven Hundred) והופתעתי לשים לב שיש לי בו רק מסילה אחת להארדיסק שנמצאת בשימוש כרגע... נברתי בכל הקופסאות של ציוד המחשב אבל לא מצאתי עוד. השאלה היא- מאיפה אני יכול לקנות מסילות נוספות? זה אפשרי בכלל? או שנתקעתי עם הארדיסק אחד עכשיו תמונה של המסילות: תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  6. לפני כשנה מכרתי ספק ישן ונדיר של seasonic פלטינום 860W ששכב אצלי, לא חשבתי שאחזור לעולם המחשבים והנה שוב אני כאן. מחפש ספק ספציפי ויפה אך לא מוצא לרכישה גם לא בחול, לא מצאתי ספק שמבחינת נתונים/יעילות/רעש/יופי מתקרב אליו, נמכר בעבר באייבורי: ספק כח אקטיבי Seasonic PRIME Snow Silent 750 Titanium 80+ Modular 750W https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27089

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  7. יש לי אל פסק בסביבות חצי שנה, אולי טיפה יותר.. Advice 650 עד לפני המחשב החדש הוא היה עובד טוב, ובהפסקת חשמל הוא היה מחזיק 10 דק' עד רבע שעה..(כן, עם מחשב יותר ישן וחלש P 3.6GHZ , 2GB RAM ,GT7600 256MB 128BIT , ASUS P4P800 ארבעה הארדיסקים שמתוכם אחד סאטה[היתר IDE], ו5 מאווררי במארז[שתים של 120 מ"מ ושלוש של 80] ) אני יודע שהמפרט הנוכחי שיש לי עכשיו, הרבה יותר חזק ממה שהיה לי(ראו בצד) אבל זה לא מצדיק את זה שאחרי 20 שניות המחשב נכבה לו. אין לו גם בכלל התרעה, הוא מצפצף רגיל, ואם יש לו התרעה על עומס לפני שהוא נכבה מיידית, הוא אמור לצפצף יותר מהר בהרבה: הוא לא עושה את זה הסיכוי קטן שאחת הבטריות הלכה נראה לי. המחשב הרבה יותר חזק, אבל איך זה שהוא לא מחזיק אותו ל5 דק' לפחות? וגם …

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by RevBlue,

אוקי הספק שלי שבק חיים. מסתבר שהגיע הזמן לקנות חדש. בספקים אני ממש לא מבין לכן אני אשמח להמלצה, משהו עד 300 ש"ח המפרט שלי (ממה שאני זוכר כי אין לי את המחשב שלי עכשיו ) הוא: מעבד: AMD PHENOM II X3 2.4 GHZ לוח אם: ASUS AM משהו....סורי ממש לא זוכר כרטיס מסך: ATI 4870HD מה שאני יכול להגיד שמה שהיה לי עד עכשיו הוא טומהוק של אנרמקס 450W מודל ETK450AWT לכן באותם נתונים אני מניח שיתאים. כמו כן אשמח להמלצחה על חנות באזור המרכז (סוקולוב) בחולון בגלל שאני חדש באזור ולא מכיר עדיין את החנויות פה. אם אפשר כמה שיותר מהר כי מחר בבוקר אני רוצה כבר ללכת ולקנות!

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by dovk,

מבקש את דעתכם המקצועית למארז זה ? קרור ? נוחות עבודה בהרכבה ספק כוח 1000W האם הוא מתאים מבחינת אורך של כרטיס מסך מסוג BFG GeForce GTX295 1792MB GDDR3 HDMI PCIx16 שיושב על לוח אם Gigabyte GA-EX58-EXTREME Intel Core i7 DDR3 X58 אורך הכרטיס מסך 27 ס"מ אורך לוח האם 24 ס"מ (לכוון כונני H.D) בעתיד הקרוב ארצה לשדרג ל-2 כרטיסי מסך או 3 כרטיסים בתצורת SLI אם הדעה שלילית על המארז על מה תמליצו ? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  10. Started by vitali02,

אפשר לעשות את זה לבד? זה פשוט או שצריך ללכת לחנות ששם ירכיבו לי?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by coch,

אהלן אני שוקל לעשות מעבר למארז הזה. כבר חקרתי מספיק ביקורות עליו והחלטתי שבגדול מבחינת קירור אוויר\מחיר\פיצ'רים ומראה חיצוני הוא מאוד מתאים לי. האמת היא שאני עובר ממארז מסיבי יותר שפחות או יותר אני לא אוהב את המראה שלו והוא גדול מידי ואין לי צורך בזה, בזמנו רכשתי אותו שהיה לי מערך כרטיסים והתעסקתי קצת יותר עם OC וכו' וכו'.. היום יש לי פחות זמן לזה. בכל מקרה, במידה ויש למישהו את המארז או שהוא ראה אותו בפעולה.. האם המאוורר הצדדי של ה 200 עושה רעש שאפשר להגיד שהוא מפריע ? הבנתי מכל הביקורות שהמאוורר הזה לא נשלט ע"י בקר בניגוד לאחרים. עכשיו המאוורר די גדול ומכניס כמות יפה של אוויר ( הגיוני ) השאלה שלי זה עד כמה הוא רועש. אני אשמח לתשובה ממישהו שיש לו א…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה מזה נכון שאם יש לי חיבור של 24 פין ומחובר ספק רק של 20 פין אז הרכיבים במחשב לא מקבלים את החשמל בצורה נכונה והמחשב עובד יותר איטי? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by EviLeader,

אני אישית חושב על הSILVER למרות שאני לא כל-כך בטוח.. בואו נראה מה הקהילה חושבת בכול מקרה הנה 2 המארזים (גם הSILVER וגם הBLACK):

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  14. Started by yotamoo,

שלום חברים אני רוצה להחליף את המארז הנוכחי שלי (משהו גנרי) משתי סיבות - הוא מתמלא באבק, והוא נורא מרעיש. במרעיש אני לא מתכוון למאוורים אלא לעובדה שלא משנה כמה אני מהדק את הברגים חלקי המתכת עדיין רוטטים ומייצרים רעש בלתי נסבל. הסכום שאני רוצה להקציב הוא 300 ש"ח. הכי חשוב: שיהיה שקט. הדבר השני הכי חשוב - שלא יתלכלך. מעדיף שיהיו מסנני אבק (אם יש בתקציב הנוכחי). אני לא מפרק את המחשב כל יומיים ולא מחזיק מערכת מטורפת כך שנוחות הרכבה וסירקולציה של אוויר במארז לא חשובים לי מאוד. במארז הנוכחי שלי שהוא מאוד מטונף וחצי מהמאווררים לא עובדים טמפרטורות המערכת תמיד סבירות. חשבתי על ה-nzxt 210 elite, האם מישהו חושב שיש מועמד יותר טוב? כמו כן, ה-cm 690 advanced נמכר באייבורי ב-450. זהו …

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by WitheNoise,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ולשים בו קירור מים עם משאבה פנימית (כזאת שמתחברת לספק), אבל יש לי בעיה עם בחירת מארז וספק כוח. עשיתי סקר שוק קטן, וגם ראיתי שלא אוהבים כאן במיוחד את TT, מה שמצאתי בתחום המארזים הוא כזה, Thermaltake Spedo Advance Full-Tower (שכולם אוהבים לשנוא) Cooler Master HAF 932 Full-Tower Cooler Master COSMOS S (הכי פחות מתחבר אילו) Antec 1200 Zalman GS1000 Full-Tower המחשב יהיה (בשאיפה) מעבד - I7 920, לוח אם P6T Deluxe, כ.מסך - HD 4870 X2 (כנראה CrossFire בעתיד) DDR3 ו2 HDD ולא לשכוח מערכת קירור מים (המאגר מים ב 2 מקומות של 5 1/4" ) בנוסף המשאבה תשאר בתוך המארז. אשמח לשמוע את דעתכם על המארזים הנ"ל, או אם יש לכם מארזים חילופיים עד 1500 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by yuraxp,

לאחר מה שקרה קניתי מארז AERO COOL T40 עליו אני אתן ביקורת פה. המארז הגיע בצבע כסף אך יש גם בשחור,המארז ניראה מרשים,הוא ארוך בעל פתח אוורור ענק ובעל מסך LCD http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119712&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= פתח זה נועד למערכת הקירור של AERO COOL שאותה אני אראה בהמשך,בצד המארז ישנם 2 יצאות אחת לאוזניות ורמקול,מתאים בעצם למשחקי הרשת,2 יצאות USB וכן יצאת FIRE http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119718&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= מאחורי המארז מתגלה משהו חדש,המארז בעצם תוכנן הפוך והספק למטה ואילו החיבורים למעלה http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  17. שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם בקניית מארז חשוב שיהיה שקט תקציב 250-300 שקל למחשב שמבוסס על מחשב עם מעבד P4 2.8GHZ

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by spider272,

מה הנצילות של הספק enermax naxn 550w

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by r1plet,

ובכן עדיין ללא הצלחה בהחלטה בין ה-690 ל-590 של CM, אנסה להתלבש בעזרתכם על גורם הקרור. כאמור ה-690 מרווח טיפה יותר, ובעל מאוורר נוסף בתחתית המארז (אחלה מקום למאוורר מכניס אוויר) כעקרון ברשותי 2 מאווררי 92מ"מ איכותיים שאוכל להוסיף למאווררי ה120 שאקבל עם המארז, שניים כאלה במקרה של 590 ושלושה במקרה של 690. קדימה+למטה מכניסים 120X2 + אחורה+למעלה מוציאים 120 + 92X2 בתוך ה-690 VS קדימה 120 מכניס + אחורה+למעלה מוציאים 120 + 92X2 בתוך ה-590 עם איזה מהם אוכל להגיע לטמפ' נמוכה יותר? והאם יש הבדלי רעש בין שני המארזים?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  20. שלום לכולם , זכיתי ב-enermax infinity 720w ב-ebay ב -51$. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110468377964&ssPageName=STRK:MEWNX:IT הספק הוא חדש באריזה , מה דעתכם על הספק האם המחיר שווה אותו? האם הוא יוכל להחזיק 260GTX? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by 12131,

לפי מה קובעים את טיב המארז? בטח לפי הקירור ומה עוד?

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by SyRenity,

היי. מצאתי מאגר מידע שדומני כי יהיה מאוד שימושי לכלל משתמשי מדור זה, ואף כדאי שיוצמד לראשית המדור. מדובר ב: * רשימה עדכנית של ספקים ומי היצרן המקורי (ניתן ללמוד הרבה) http://whirlpool.net.au/wiki/?tag=PSU_manufacturers * כמה באמת watt צריך (רואים שהרבה פחות ממה שמציגים החנויות) http://whirlpool.net.au/wiki/?tag=psu_wattage * רשימה מרוכזת של ספקים מומלצים: http://whirlpool.net.au/wiki/?tag=PSU_Recommendations לי אישית זה עזר מאוד להיסגר על ספק, מקווה שיעזור גם לאחרים.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  23. שלום, יש לי את המארז שהזכרתי בכותרת עם ספק של Golden Tiger שעושה רעש (בדקתי שהרעש של המאוור בוודאות יוצא ממנו - נשמע כמו מטוס סילון בבית) ואני רוצה להחליף אותו כאשר הדגש הוא שהספק החדש יהיה שקט. מפרט המערכת: מעבד: AMD Phenom II X3 720 (אולי ישודרג למעבד חדש יותר בקרוב) לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3P זכרון: 8GB Kingston 1666 כרטיס מסך: ATI Radeon 6850 דיסקים: 2 הארדיסקים - WD Black Caviar 7200 RPM & Samsung Spinpoint 7200RPM. בעתיד אולי אוסיף עוד דיסק רגיל או SSD האם אפשר בבקשה לקבל המלצה על ספק כח שיתאים למארז הזה וגם יהיה שקט? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  24. Started by pro.surfer,

היי הזמנתי את הספק כוח של CORSAIR דגם CMPSU-650-TX 650W רציתי לדעת מה ההמומחים פה חושבים עליו המערכת שלי היא כזאת : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5Q DELUXE כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V תודה מראש טל.

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  25. קניתי מחשב חדש, רק בקשר למארז ולקרור של המעבד אני עדיין בהתלבטות. המפרט : SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 Rosewill RFHD-50BK 50mm X2 Cooling Fan Aluminum HDD Cooler EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model GX22GB6400UDCA חשוב לי מאוד שיהיה מקום במארז ללפחות 7 הארד דיסקים (כל מה שצברתי עד היום...) ראיתי את המארז הבא של thermaltake, השאלה היא האם הוא…

• 7 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים