עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by babu,

450 של CORSAIR VX יחזיק? אני מדבר על כמה הוא צריך מינימום?"

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by asafs,

למפרט הבא: מעבד אינטל DUAL CORE E5300 לוח אם של ג'יגהבייט G41 (לא יודע דגם מדויק, גם המארז שלהם אגב) דיסק קשיח סמסונג 500GB + דיסק קשיח נוסף 160GB זיכרון RAM 2GB והכי חשוב: הספק צריך להחזיק כרטיסים גרפיים כמו HD4850 , ו GTS250. אני מניח שצריך לכרטיסים כאלה 500W (אם אפשר פחות זה גם בסדר) אם חסר מידע תגידו. חשוב מאוד שיהיה שקט! התקציב כמו שנאמר בכותרת צריך להיות כמה שיותר זול, אמנם אם צריך לשלם אז אני ישלם (כלומר שלא יבוא בחשבון על האיכות), אבל שוב עדיף כמה שיותר זול .

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by GREATTHUNDER,

הספק אמור להחזיק מערכת : E6300 ABIT IL9 7600GT HD 250 GB 2GB DDR2 משהו בסגנון הזה. אם אפשר הסבר על הספק/מארז הממולץ זה יעזור מאוד. תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  4. http://www.tekbunker.com/index.php?option=com_content&task=view&id=252&Itemid=57&limit=1&limitstart=1 כן כן, זה הלינק ש-urib הביא לא מזמן.. לא ראיתי שם שכתבו איזה מארז זה, וחבל, כי התאהבתי בו במבט ראשון :smile1: תודה מראש..!

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by mikets,

אני מתכוון לקנות מחשב HTPC במפרט בערך כמו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu3.asp?id=5203 במארז Antec 2480. זה נראה הבסיס למפרט ל-HTPC המעודף ע"י חברה מפורום מפרטים. בעייה שלי שאני רוצה להכניס את המחשב למקום שרוחבו ~46.5 ס"מ כאשר רוחבו של Antec 2480 הוא 44.5 ס"מ ויש לו מאווררים בצדדים. האם זה באמת בעייתי? אם כן, אפשר לקבל המלצות למארז וספק חלופיים? כמובן, יופי ושקט חשובים ל-HTPC. אין לי בעיה עם המקום ואוורור מאחורה. תודה

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by omrij,

התקציב יחסית פתוח כי לא ממש משנה לי להוסיף עוד קצת במידת הצורך אמור להחזיק i5 750 באוברקלוק ל4ghz וכרטיס מסך חלש (9800gt) שלא יוחלף בעתיד הקרוב (ולא צפוי להיות אף פעם כרטיס רציני מדי במערכת הזאת) עד היום היה במערכת ליברטי 550w של אנרמקס שהחליט לפרוש (עושה רעשים מטורפים וזה לא מהמאוורר) יש הרבה ספקים טובים שנכנסים בתקציב, העדיפות שלי היא לספק מודולרי (לא הכרחי אבל עדיף) בינתיים הסתכלתי על המודו 82, corsair hx ויש גם ספקים נחמדים של סיסוניק וכמובן pcpower&cooling מה ההמלצות בפורום?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  7. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2212 הסיבה שלא מנועה מחשבים זה שאין לי 21 יום והחנות מאוד רחוקה בשבילי תודה

8. המחשב והספק די חדשים בני חודשיים +- כשמחובר כבל חשמל לספק והמחשב לא דולק אז שומעים מהספק מין רעש חשמלי כזה מין ציפצוף מתמשך כזה אז השאלה שלי האם אני יכול לבוא לחנות רק בגלל שהוא עושה רעש? ומה גם המעבד לא עובר את הבדיקות ב OCCT אבל זה כבר לא קשור לפה

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by assaf83,

שלום לכם קניתי מחשב אתמול בחנות אמרו לי שהמארז מגיע עם ספק 400 וואט אך שהגעתי לביתי ונכסתי למידע על הספק באתר, לא מצויין כל מידע בנוגע לספק שמגיע עם המארז http://www.task.com.tw/tk6200.htm זה הכתובת על הפריט אם מישהו ממכם מכיר או שנכנס ומצא מידע כלשהו בנוגע לספק אני אודה לו מאוד אם יוכל להגיד לי מה נכון אני לא מאמין שהוא שיקר הרי חייב שיהיה ספק כדי שהמחשב יפעל מישהו יכול להגיד לי האם זה באמת נכון שמגיע איתו ספק 400 וואט בתודה אסף

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by pringles,

קניתי ספק הנ"ל והוא לא מתאים למארז הישן שלי אז אני צריך המלצה למארז נורמלי ולא יקר עד 250 +- תודה

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  11. שלום ברשותי מחשב לעריכת סאונד ואני מבקש לברר האם הספק שברשותי מתאים ומספיק למערכת. מדובר ב- +Intel DualCore E6850 3GHZ + 4GB RAM+ FireWire 410 Soundcard + צורב חיצוני + מסך + לוח אם DP35DP + ארבע דיסקים Sata II של 1TB כ"א + שלושה מאווררים פנימיים + כל הדברים הקטנים הנלווים. במחשב מותקן ספק HEC 450W . במידה והספק הזה לא מספיק הייתי שמח לקבל הצעות לספק חליפי. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by Mozeliko,

שלום למארז שלי (Antec NSK 4480 ATX Mid Tower) יש מאוורר מובנה והוא די רועש, ניתקתי אותו ועכשיו המחשב שקט שקט כמו שאני אוהב. כמובן שעל המעבד (Amd Athlon64X2 (AM2) 6000) ישנו מאוורר ( Arctic Cooling Alpine 64 ). השאלה היא עד כמה חשוב המאוורר של המארז והאם ישנה סכנת התחממות בלעדיו ?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by KoM,

יש לי זוג UPS (אל פסק). האם זה אפשרי לשרשר בינהם ולקבל זמן גיבוי והפעלה גבוה יותר ?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by Globalization,
  15. Started by crak100,

שלום רב בניתי מחשב חדש antec 900 i7 2700k ati 6950 הארד דיסק X2 איזה ספק אני צריך למערכת הזאת ? חשבתי על 600W מכאן http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4207&CatCode=409 מה דעתכם ,יחזיק או שצריך לקחת 700W כמו שהמליץ המוכר ? אשמח אם תתנו דגמים ספציפיים אני פשוט חדש בתחום תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by prince hadev,

קניתי ספק כוח של thermaltake החדשים 1275 פלטינום מחבר אותן לחשמל המאוורר לא עובד ו הנוראה של standby דלוקה יש בעיה בספק?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by Nir666,

שלום יש לי את המפרט הבא cpu e8500 asus 560Ti memory : 4*2GB Hard Disk * 3 in sata רציתי לדעת איזה ספק הכי איכותי מומלץ למערכת הזאת כאשר היא במצב עבודה של 100% רב תודות ניר

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  18. אני רוצה לחבר גם את המודם והנתב, ויש לי רק 2 יציאות - למסך ולמחשב. תודה!

19. Started by dor17,

קניתי את המארז שלי הcaompucase הנפוץ עם הספק של HEC מבחינת מערכת יש לי ABIT AB9 PRO שיושב עליו הE6600 עם 1950XT שלוש ג'יגה RAM והרבה מאוררים (4). נראה לי יש צורך בלשדרג לא? מבחינת אוברקלוקינג אני עושה קצת למעבד (אני דיי נמתחיל) ולגבי הכרטיס מסך הוא עושה לבד דרך הקטליסט של ATI בקיצור כן יש אוברקלוקינג ואולי יהיה עוד בהמשך אם אני ילמד.... בקיצור מה כדיי? מה עם הליברטי 500W? וכסף אמנם לא בעיה אבל עדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר זול מבלי להתפשר על איכות

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by sashakrik,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב HTPC, מאוד אשמח לשמוע על חנות או חנויות שיש להם מבחר גדול של מארזים אופקיים. תודה !

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by Ronfer123,

היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני לא סגור על המארז , מה אתם אומרים כדי לי מבין שני אלו? (או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?) NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE או Raidmax Raptor+ FSP Raider 650W לאיזה מבין שניהם יש זרימת אוויר יותר טובה? קירור יותר טוב? מה כדי? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by kayben,

מפרט: Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev.2 CPU Fan For Intel s775,1156 Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Antec Neo Eco 450C 450W Active e PFC 12cm PSU כרטיס מסך חדש: Radeon RX 580 4GB איזה ספק כח אני צריך בהתאמה? עד 500 שח, אבל אעדיף כמה שיותר זול שיעשה את העבודה. היה לי Seasonic 520w atx12v והוא התחיל לגעגע אחרי 5 שנים. תודה.

23. תודה מראש לכולם, Xtract (תמיד עוזר, חולה עליך), אני מרכיב מפרט לחבר טוב (אני ממש לא רוצה לטעות בקנייה), אם ברצונכם לראות אותו הסתכלו בפורום מפרטים. עכשיו, הוא מבקש מארז מצועצע עם אורות, חלון וכד' (מה לעשות, יש אנשים שעושה להם את זה) במחיר טוב, עפ"י דעתי אני יוכל להכניס לו במפרט של 4400 ש"ח מארז ב700 ש"ח שכולל ספק, אז זה סביבות התקציב. אבקש לא לחרוג מהתקציב, זה המקסימום. חשוב שהמארז יהיה יחסית שקט ומצועצע. [br]פורסם בתאריך: 19.04.2007 בשעה 22:37:49 נראה לי אני ייקח את A-top Gladiator עם ה430WATT שמגיע איתו? כרגע ראיתי REVIEW טוב עליו.השאלה היחידה היא אם הוא יכול להכניס בו את הGTSים למיניהם.. שזה אין לי דרך לגלות מלבדכם. המארז עצמו יתאים 100%.. מצועצע יופי חח

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  24. ברצוני לדעת האם ה 8800GTX נכנס למארז הזה: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=15589 יש עוד גרסה עם חלון, האם זאת עדיפה? היא רק עולה עוד 50 שקל.. אבל אין את ה VENT, כלומר זה רק ליופי ופחות לביצועים, לא? התקציב הוא עד 800 בלי ספק.

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by Chiba,

שלום השבוע רציתי להוסיף הארדיסק למארז שלי (Antec Eleven Hundred) והופתעתי לשים לב שיש לי בו רק מסילה אחת להארדיסק שנמצאת בשימוש כרגע... נברתי בכל הקופסאות של ציוד המחשב אבל לא מצאתי עוד. השאלה היא- מאיפה אני יכול לקנות מסילות נוספות? זה אפשרי בכלל? או שנתקעתי עם הארדיסק אחד עכשיו תמונה של המסילות: תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים