עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. היי. קניתי היום מחשב באייבורי (לפי מפרט שלי). הדבר היחיד שלא הייתי סגור עליו הוא המארז + הספק. אייבורי הציעו לי מארז וספק של EZ COOL 450W, ולפי מה שהבנתי וקראתי בפורום זה ספק ג'נרי...(משום מה גם לא מצאתי אותו בחנויות אחרות.....) בכל מקרה מפרט המחשב הכללי הוא כזה: מעבד אינטל CORE 2 DUO E6550 לוח אם GYGABYTE GA- P-32 DS3 כרטיס מסך GYGABYTE GF8500 512MB דיסק SEAGATE 250GB. זכרונות של 2 GB , 800 MHZ של OCZ. איזה מארז + ספק יכולים להיות מתאימים למפרט הזה (אני מחפש משהו בתקציב של 400-600 ש"ח) - ולצערי אין להם HEC! יש לכם הצעות לדגמים אחרים טובים בסכום הזה?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  2. ברשותי ספק כוח מדגם HEC 350TR-TF השאלה היא במידה ואני קונה מערכת מחשב חדשה הכוללת את החלקים הבאים XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 960 ש"ח Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 840 ש"ח Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 585 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 750 ש"ח Samsung 160GB 8MB SATA II 365 ש"ח פלוס שאר החלקים המשלימים מהמפרט הנוכחי, האם הספק להלן יחזיק אותה?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  3. היי חברים, הרכבתי מחשב חדש לא מזמן, ונתקלתי בבעיה חריפה של אתחולים ללא שום אזהרה/התראה. אחרי חודש של מלחמה איתו, שכללה גילוי מסעיר שכל נגיעה קטנה בספק גורמת לאיתחול מיידי, עליתי על התקלה. יש ברשותי את הספק הנ"ל : http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10892 עד עכשיו הוא היה מותקן במארז עומד, כאשר המאוורר השני שלו, מופנה כלפי מטה, פירקתי אותו מהמארז וחיברתי אותו ככה שהוא שוכב על הרצפה כרגע עם המאוורר כלפי מעלה, והפלא ופלא, הכל עובד טוב ויפה וגם אם אני נוגח בו הוא עובד, אבל אם אני הופך אותו, הוא מתאבד תוך מספר שניות. האם כל הסיפור היה העניין שאסור להניח מאוורר כלפי מטה? אשמח לתשובה תודה.

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  4. שלום! לקראת סיום בניית המפרט אני צריך להתאים ספק טוב לרכיבים הבאים: 4G 800MHZ זיכרון, מעבד q9550 וכרטיס מסך 9800gtx+! בעיות שיש לי: 1. קראתי בפירוט על הכרטיס מסך, שצריך מינימום 500W, (ה-HD4850 אפילו דורש מינימום 600W), וזה סותר את מה שאתם אומרים פה על מערכות דומות ("400W יחזיק את המערכת מצויין"). כמה באמת יחזיק (בלי לשכוח את המעבד)? 2. כתוב בנוסף, שצריך שני חיבורים בספק, של 6PIN. מישהו יכול להסביר, מה זה וכמה זה נפוץ בספקים? האם יש מצב שאני אקנה ספק שלא יעמוד בדרישה הזו של הכרטיס? 3. הייתי רוצה לקבל המלצה לספק טוב מ-OMC (http://www.omc.co.il/Products.php?category=prdTreeCode_092&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_09/) שיחזיק לי את המערכת יפה! עד 500¤ תו…

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  5. שלום לכם! אני צריך וספק עד 750שקלים למפרט הבא(אני לא רושם הכל) Q6700 GTX260 4GB 1HD לא יהיה OC חשוב היופי(אפשר להתפשר בשביל קירור איכותי ושקט) חשוב שיהיה מקורר ושקט יחסית(לא חרישי) חשבתי על הCM690. והSEASONIC 500W מה דעתכם? והשאלה שלי, גם אם יש יותר טובים, האם השילוב הזה טוב? ויחזיק הכל?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  6. שלום, שלחתי את אמי לקנות לי ספק מדגם FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2450 המוכר אמר לה להגיד לי שחשוב מאוד שיופעל על התקן של הארץ - 230V. עכשיו חיפשתי את המתג האדום על הספק, זה שאפשר להחליף בין 115V ל 230V, אבל לא מצאתי. ליד החיבור לחשמל יש מדבקה שכתוב עליה FULL RANGE, אבל אני לא חושב שיש מתחתיה שום דבר. איך אני אוודה שהספק עובד על 230V לפני שאני מחבר אותו לחשמל? כדאי לנסות להסיר את המדבקה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by danield51,

אהלן חברה אני צריך עזרה בבחירת ספק כוח(המחשב כבר נקנה) 1א.מפרט: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4400 BOX AM2 Energy efficient 65Watt ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G Chipset AM2 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS LiteOn DVDRW X20 LH20A1P Retail Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU Altec lansing ATP 3 2.1 LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:2000 ATI READEON SAPPHIRE X1950XT 256MB 1ב.אני צריך המלצה על ספק שהוא לא אחד מאלה 1) FSP 350-GLN 2) FSP 350-PN 3) HEC 400-TRT (קשה להשיג אותם ואני גם לא בטוח אם הם יחזיקו לי את המחשב 2.קניתי היום את הכרטיס מסך(1950XT) וכתוב אליו שצריך 450W או יותר ורציתי לד…

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by yaron@,

XTRACT שלום לך היום קניתי את כל רכיבי המחשב פרט לספק שאיתו הייתה לי בעייה וחזרתי בכדיי להתייעץ איתך כדי לא לעשות טעות. אני ביקשתי מהמוכר ספק של FSP והוא הציע לי את הספק הבא רציתי לוודא שאכן ספק זה הוא מה שאני צריך. להלן הספק: FORTRON 350W \LN\12FAN\PFC\P4\20+4PIN FSP350-60GLN. על הספק רשום FSP GROUP . נא אמור לי אם אכן מדובר בספק זה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  9. Started by SyRenity,

היי. מצאתי מאגר מידע שדומני כי יהיה מאוד שימושי לכלל משתמשי מדור זה, ואף כדאי שיוצמד לראשית המדור. מדובר ב: * רשימה עדכנית של ספקים ומי היצרן המקורי (ניתן ללמוד הרבה) http://whirlpool.net.au/wiki/?tag=PSU_manufacturers * כמה באמת watt צריך (רואים שהרבה פחות ממה שמציגים החנויות) http://whirlpool.net.au/wiki/?tag=psu_wattage * רשימה מרוכזת של ספקים מומלצים: http://whirlpool.net.au/wiki/?tag=PSU_Recommendations לי אישית זה עזר מאוד להיסגר על ספק, מקווה שיעזור גם לאחרים.

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  10. שלום חברים, מארז Antec P182 SE יגיע אליי עוד ימים ספורים. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81803 (ביקורת וידאו על Antec P182 (כמעט זהה ל-SE) ניתן למצוא פה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81820) אני מתלבט היכן למקם שני כונני Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS. למארז יש שני כלובים המיועדים לכוננים קשיחים; האחד בתחתית המארז, מול ספק הכח, והשני במרכז המארז, מול לוח האם. ראיתי ביקורות שמקמו כוננים בחלקו תחתון, וכאלה שבמרכזו... איני יודע מה להחליט. אם למישהו יש נסיון עם המארז - אודה עבור תשובות. 1) האם עדיף למקם שני כוננים בתחתית המארז, כדי שיהיה יותר אוויר במרכז המארז ללוח האם ויתר הכרטיסים? 2) האם עדיף למקם שני כוננים במרכז המא…

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by eyaffe,

אני צריך אלפסק למחשב שלי שיעמוד בדרישות הבאות : 1. שיחזיק את המפרט שלי ל10 דקות 2. יגן מפני עליות/נפילות/נחשולי מתח 3. שיהיו יציאות למדפסת והמודם. 4. מחיר סביר בבקשה תגובות ממי שיש לו אלפסק בבית (ולא שמע עליו מאיזה דוד עלום), תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by muam,

שלום, יש לי את המחשב DELL XPS8000, אני חושב שהוא בעל ספק של 450W או 500W. מפרט המחשב הוא: NVIDIA GTS 240 INTEL i7 860 8 RAM אני משתמש בכרטיס קול חיצוני: M-Audio Fast Track Pro ובמקלדת MIDI של M-AUDIO. יש לי קריסות של כרטיס הקול, ומדי פעם אפילו כל המחשב קורס למסך כחול ונדלק מחדש. האם הבעיה היא בהספק של ספק הכוח ? אני צריך לשדרג אותו ? תודה, נועם

13. Started by dovk,

מבקש את דעתכם המקצועית למארז זה ? קרור ? נוחות עבודה בהרכבה ספק כוח 1000W האם הוא מתאים מבחינת אורך של כרטיס מסך מסוג BFG GeForce GTX295 1792MB GDDR3 HDMI PCIx16 שיושב על לוח אם Gigabyte GA-EX58-EXTREME Intel Core i7 DDR3 X58 אורך הכרטיס מסך 27 ס"מ אורך לוח האם 24 ס"מ (לכוון כונני H.D) בעתיד הקרוב ארצה לשדרג ל-2 כרטיסי מסך או 3 כרטיסים בתצורת SLI אם הדעה שלילית על המארז על מה תמליצו ? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  14. Started by dbziz,

השם HIPER מוכר לכם ? זוהי חברה שמייצרת ספקי כוח מארזים וכ'ו מכניסה, לאיזור ספקי הכוח באתר SKYPC ניתן לראות כי הם מאוד אוהבים אותם http://skypc.co.il/pl_products~24~0~1298.htm ותכלס, המחירים קורצים לעין כמו למשל ספק הכוח Hiper S625 שמציע 625W עם כמות רעש מתחת ל-20dbA ומתומחר ב510 ש"ח. ובנוסף ישנם 5 שנות אחריות על כל הספקים מטעם החברה. אני אשמח לשמוע דעות בעניין, במיוחד מאנשים שקנו ספקים תוצרת HIPER..

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  15. אהלן, אני בונה מערכת לחדר שלי ורוב הזמן המחשב שלי עובד 24/7. עצם העובדה שהמחשב נמצא ממש ליד המיטה שלי, אני צריך שילוב של ספק שקט ומארז שקט. ראיתי שהרבה ממליצים כאן על P182, אבל הוא לבדו עולה 800 שקל. האם יש מארזים שקטים אחרים שאפשר ללכת עליהם בשילוב עם ספק שקט של 500 עד 600 וואט? עצות?

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  16. אני לא רושם כאן כאחד שמבין, אלא כהדיוט. אין כאן כדי להרגיז, לא כדי להראות שאני יודע, או שום דבר כזה. סתם התרשמות. שני המארזים מכילים את אותם רכיבים. יתר מכך, ב NZXT הזול (35 דולר), אין ניסיון לסדר של ממש, סתם סידור כבלים "חפיף". לפי AIDA64, אין הבדל בטמפרטורה, לא בליבה (2500K), לא בשום אזור בלוח האם (אם הניטור ראוי, אבל בכל מקרה זהה), לא בכרטיס המסך (GT240). אגב, ב 600T סידור הכבלים הוא למופת! רק רציתי לחלוק את המידע - כל אחד שיעשה איתו ככל העולה על כיסו

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by Rin,

הזמנתי בהתחלה מחשב עם Antec Sonata II ואז אמרו לי בחנות שעדיך לי CM Silio 500 ( הפרש של כ50 שקל ) איזה מארז יותר איכותי \ שקט מבין השניים ? יותר דגש על שקט אשמח לתגובות + אולי יש מארז באותו מחיר 350-400 שיותר טוב משניהם? ( שוב דגש על שקט ) ( מחשב בלי כרטיס מסך - לוח אם עם כרטיס מסך מובנה - מחשב קטן ופשוט ) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  18. אחי חרבש לי בעבודה לא טובה בזה שהוא הוריד את הראשת המחוררת של המאווור, אני מוריד אותם כי זה מפחית רעש עכשיו זה מפריע לי בעין, איפה נתן להשיג באיביי זה עלות של 200 שקל כולל משלוח שזה מעל או מעבר

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  19. לי אישית השעונים לא אומרים שום דבר אשמח לחוות דעת ממישהו שיודע [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  20. שלום, יש לי את המארז שהזכרתי בכותרת עם ספק של Golden Tiger שעושה רעש (בדקתי שהרעש של המאוור בוודאות יוצא ממנו - נשמע כמו מטוס סילון בבית) ואני רוצה להחליף אותו כאשר הדגש הוא שהספק החדש יהיה שקט. מפרט המערכת: מעבד: AMD Phenom II X3 720 (אולי ישודרג למעבד חדש יותר בקרוב) לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3P זכרון: 8GB Kingston 1666 כרטיס מסך: ATI Radeon 6850 דיסקים: 2 הארדיסקים - WD Black Caviar 7200 RPM & Samsung Spinpoint 7200RPM. בעתיד אולי אוסיף עוד דיסק רגיל או SSD האם אפשר בבקשה לקבל המלצה על ספק כח שיתאים למארז הזה וגם יהיה שקט? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  21. Started by WhiteLen,

היי, אני מחפש מארז למחשב וגיליתי שהיום כמעט כולם שחורים ??? אני דווקא מעדיף את הלבנים. מבחינת מחיר ושקט Cooler Master Elite 310 נראה נחמד אבל שוב שחור. האם יש מארזים דומים מבחינת מחיר ורמת רעש בצבע לבן?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  22. http://www.bestprices.co.il/products/65822 בחנות יש גם גרסה של 650VA שעשוי להספיק להרבה אנשים ב- 209 שקל. באתר של "איתן הנדסה" לא מוזכר הדגם הזה אלא רק דגם אחר שעולה 400 שקל ל 800VA. כנראה שמדובר בדגם ישן יותר ולמרות שלא רשום כנראה שהתקשורת מול המחשב היא RS323. השאלה מה הכוונה במחודש? האם החליפו את הסוללה? חוץ מהסוללה יש עוד חלקים עם בלאי גבוה? שניהם באים עם שנה אחריות. מה דעתכם? UPSים של ADVICE שמממליצים עליהם פה עולים הרבה יותר, ADVICE 750VA עולה כ-450 שקל כולל משלוח. האם הם מצדיקים את המחיר?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by boss,

היה לי אל פסק advice PRPC 1050 מקלקל , אני מחליט לקנות אל פסק חדש פרטים מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux B3 כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB דיסק קשיח samsung 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204U קירור Scythe Mugen II Rev.b החלפה 2 מאווררים GentleTyphoon" 120 mm 1850rpm מארז CoolerMaster HAF X/942 ספק SeaSonic 750W Gold X-Series מסכי מחשב samsung T260 26

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by clapper,

מעבד 6300 DUO CORE כרטיס גרפי 7900 GS

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי המחשב לא נדלק לי אז הנחתי שהספק כוח שלי לא עובד [במפרט מימין] , החלפתי את הספק בספק ישן יותר שהיה לי בבית ועכשיו המחשב פועל -> הספק נהרס ! השאלה שלי זה אם אני יכול לתקן את הספק או שהוא מת לגמרי. לפני שחלפתי אותו הייתי לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה של המחשב ואז לחיצה רגילה והמחשב היה נדלק לשניה, המאוורירים היו מתחילים להסתובב, ואז נכבה . אמרו לי שיכול להיות שזה רק הפיוס של הספק. את הספק כוח קניתי מחדש חדש (ניילון על הקופסא) מאיביי ורשום לי על הקופסא שזה כולל 3 שנים אחריות וכך גם רשם המוכר באיביי (משום מה אין דף או משהו בפנים) . אני לא יכול לפתוח את הספק ולבדוק אם זה הפיוס בגלל שיש מדבקה שאם מסירים אותה , הולכת האחריות . עדיין לא שלחתי אימייל ל enermax לגבי זה , …

• 4 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים