עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. קניתי מארז P180 ספק ליברטי 400 ולוח אם 965DS של גיגהבייט. בנוסף קניתי כרטיס מסך BFG8800. מכיוון שבמארז P180 הספק מורכב למטה והחיבור חשמל של הלוח אם נמצא למעלה כבל החשב לא מגיע. האם יש כבל מאריך (זכר נקבה) לחיבור כזה?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  2. היי חברים, הרכבתי מחשב חדש לא מזמן, ונתקלתי בבעיה חריפה של אתחולים ללא שום אזהרה/התראה. אחרי חודש של מלחמה איתו, שכללה גילוי מסעיר שכל נגיעה קטנה בספק גורמת לאיתחול מיידי, עליתי על התקלה. יש ברשותי את הספק הנ"ל : http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10892 עד עכשיו הוא היה מותקן במארז עומד, כאשר המאוורר השני שלו, מופנה כלפי מטה, פירקתי אותו מהמארז וחיברתי אותו ככה שהוא שוכב על הרצפה כרגע עם המאוורר כלפי מעלה, והפלא ופלא, הכל עובד טוב ויפה וגם אם אני נוגח בו הוא עובד, אבל אם אני הופך אותו, הוא מתאבד תוך מספר שניות. האם כל הסיפור היה העניין שאסור להניח מאוורר כלפי מטה? אשמח לתשובה תודה.

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  3. שלום לאנשי הפורום! מחפש עצה בהתאמת מארז וספק כוח מתאימים למפרט הבא: Intel Q9650 ASUS P5E3 Premium BFG NVIDIA X280 1GB 300MB WD Velociraptor 1TB WD Caviar Black 2x2GB OCZ DDR3 7-7-7-24 SATA LG X20 SATA DVRW כרגע על הפרק, לאחר בדיקה לא ממש מעמיקה, עומדים הספק והמארז הבאים: NZXT Lexa - במראה של טוסטר, אבל קצת יותר נסבל במציאות Thermaltake Toughpower 750W מודולרי. שיקולים: - תקציב של כ-1,200ש"ח - קירור המארז לשמירה על הרכיבים - ספק רציני, שוב, כדי לשמור על הרכיבים ולאפשר מקום להרחבה עתידית. - חדירות נמוכה לאבק (במגבלות הישראליות) - מינימום רעש (במידת האפשר) האם השילוב מתאים? האם המחשב יהיה שקט באופן סביר? (וזאת בהתחשב במארז ובספק - אני מודע שיש כאן עסק ע…

4. Started by sarkise,

אוקי, קניתי מחשב חדש, במזל טוב [; המפרט בצד <<<<<< עכשיו .. בהתחלה קיבלתי עם המחשב ספק 500W GENERIC .. המוכר הציע לי כמובן לקנות משהו יותר חזק, כי הספק היה מקרטע.. (לפי מה שהוא אמר) הוא הציע לי ספק NZXT PP500 500W.. האם הספק יכול להחזיק את המערכת ? למשך יותר משנתיים ? אני מתכוון לעשות OC לזכרונות ולמעבד בעוד איזה שנה שנה וחצי.. ואולי גם לכ"מ .. אם אתם צריכים מידע כלשהו של הספק רק תגידו .. הכל כתוב עליו..

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  5. שלום חברים יקרים, חשבתי הרבה וגם הסתכלתי הרבה בפורום זה ואני עומד בפני דילמה מעניינת, אולי אתם חברים יקרים בעלי ידע וניסיון יותר משלי תוכלו לפתור את הדילמה? הנה היא: בהנחה שמארז HTPC: - אפשרי ל-2 כונני DVD/CD, אפשרי ללוח אם גודל ATX רגיל, ואפשרי לעמידה או שכיבה, ואפשרי להכניס עד 2 דיסקים קשיחים רגילים. אז.... למה לי לקנות מארז רגיל ? זאת אומרת, מה היתרונות ומה נותן לי מארז רגיל, שמארז HTPC לא ייתן לי ? אנא עזרו לי לפתור דילמה זאת, בתודה וברחשי כבוד לאנשים שנמצאים כאן

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  6. שלום לכם! אני צריך וספק עד 750שקלים למפרט הבא(אני לא רושם הכל) Q6700 GTX260 4GB 1HD לא יהיה OC חשוב היופי(אפשר להתפשר בשביל קירור איכותי ושקט) חשוב שיהיה מקורר ושקט יחסית(לא חרישי) חשבתי על הCM690. והSEASONIC 500W מה דעתכם? והשאלה שלי, גם אם יש יותר טובים, האם השילוב הזה טוב? ויחזיק הכל?

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by T_C,

האם הליברטי 400 בתוך 6a19 זה שילוב טוב למערכת עם קונרו 6600, 2 ג'יגה ולוח-אם DS3P ? האם יש שילוב אחר, יותר טוב בתקציב ? הדגש הוא כמובן על ספק טוב ומארז זול אבל לא ג'נרי.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by חבקוק,

שלום, מבקש המלצתכם למארז זול וטוב (200 - 240 שח) למערכת הכוללת הנ"ל (ישמש גם לגיימינג): Intel i3-2120- Tray Gigabyte GA-H61M-D2-B3 Seagate 500GB SATA3 AMD (ATI) Radeon HD6850 1GB DDR5 יעזור מאוד אם תוכלו לתת בתשובה 3 אופציות שונות. תודה, אדיר

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by NJorl,

הפתחים ל-צורבי DVD , זה נשאר בעיצוב של שאר המארז כמו בתמונה , או שבסוף המתכת מוחלפת בפלסטיק המקורי שמחובר למגש של הצורב ? http://www.silverstonetek.com/products-lc17.htm או קיי אני חושב שמצאתי תשובה באתר http://www.viperlair.com/reviews/cases/silverstone/lc17/ לפי מה שהבנתי המארז מגיע עם איזשהם סרטי הדבקה באמצעותם מדביקים את פאנלי המתכת אל פאנלי הפלסטיק המקוריים של מגש הצורב למשהו יש ת'מארז הנ"ל או דומה של SilverStone מסדרת LC ? איך הם ?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  10. יש לי את המפרט הבא: לוח אם ga ma74gm מעבד amd 5000 כרטיס מסך Ati x600 הארד דיסק westhern180gb מארז ‏silverstone sl17b‏ עם 5 מאווררים... איזה הכי הכי מינימלי יספיק לעסק הזה? אני ממש ממש לא מבין. אהה ואם זה משנה אני מנגן סרטי hd

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  11. היי, אשמח בבקשה להצעה עבור ספק שהוא קצת יותר גדול מMIDI TOWER...לא חייב FULL TOWER, אבל עדיף שלא יהיה קטן אלא בינוני (אם יש כזאת חיה). אני מתכוון לשים בו לוח אם (בגודל ATX) עם שני מעבדים, וכרטיס מסך GTX 970. אשמח להמלצה לספק שיתאים, עדיף מודולרי (לא חובה). הצריכה של המעבדים היא 115Wלכל אחד (סה"כ 230W). יהיו 2 כוננים קשיחים מכניים ו2 SSD. אשמח לעזרתכם בבקשה.

12. אני צריך המלצה על מארז טוב לאוברקלוקינג ושאולי יהיה בו ספק מובנה. וראיתי שיש פה נושאים לגבי סדרת ה8800, אני צריך אחד שGTS או GTX יכנסו בו. עדיף אחד עם ספק מובנה. מפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤974 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 מחיר: ¤696 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OVERCLOCKED 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1907 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤417 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤204 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS TWIS…

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by MooShoo,

תוכלו להמליץ על מארז וספק מומלצים בתקציב של כ-350 ש"ח? אמור להחזיק מחשב עם מעבד Intel I3 3.06, לוח Gigabyte Ga-H55M, כרטיס מסך (onboard), ו-HD של WD640gb. עדיף מפנדה - כי שם אני רוכש את המחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  14. ממש כפי שכתוב בכותרת. אבל - ה Corsair הוא מהדור הראשון (לא ה V2): הנה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139006&cm_re=TX750-_-17-139-006-_-Product והנה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=17-371-026&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Keywords=%28keywords%29&Page=1#scrollFullInfo הבחירה מוגבלת לשני הספקים הללו בלבד תודה!

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by Tzach_n,

אהלן חברים, חבר רוצה לשדרג מארז, אני פותח את הטופיק הזה בשבילו, התקציב הוא עד כ-600 ש"ח, ניתן לחרוג עד כ-100 ש"ח אם הכרחי. חשוב שהמארז יהיה שקט ומאוורר היטב (רמת שקט 8-9), לא יבוצע אוברקלוק במעבד אבל שקט מאוד חשוב לו, לפחות 3 מאווררים, קדמי, עליון ואחורי עם אופציה להוספה של 1 או 2 נוספים. חשוב מאוד, אופציה לסידור כבלים אופטימלי, הוא לא מעוניין שיראו שום כבלים חוץ ממה שהכרחי לחלוטין אז חשוב שהמארז ייתן את האופציה להעביר את הכבלים מכיוונים שונים ושישאר מרווח מאחור לסגור את המארז אם יהיו המון כבלים. אשמח להמלצות, תודה!

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by yuval1101,

היי, אני רוצה לקנות ספק כח מ- skypc.co.il והתקציב הוא עד 300 שקל, אז אני יודע שעושים רעש מהספקים החזקים והיקרים של TT, אבל אני גם זוכר שדיברו פעם שרוב הספקים שלה שפחות יקרים, לא אמינים בכלל, אז איך ה-TR2 של TT? וסתם עוד שאלה על הדרך, האם יש הבדל משמעותי בין הספקים של HEC ל-FSP? תודה מראש, יובל

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by mrraz,

האם הוא ספק 420 ואט אמיתי?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by online,

בשנה החולפת קניתי בנפרד שני ספקים מדגם FSP350-60GLN, ולצערי יש לי איתם בעיה. אחד מהם מצפצף בצליל דק ובלתי-פוסק כשהמחשב מכובה, והשני מצרצר כשהמחשב דלוק, כאשר עוצמת הצירצור משתנה לפי העומס החשמלי. בשני המקרים, הצליל נפלט מהשנאי המרכזי ולא מהמאוורר. האם יש כאן מישהו עם ספק מתוצרת FSP שנתקל בבעיה דומה?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by izhark,

http://www.statuscomp.co.il/index.php?main_page=product_info&cPath=1_75&products_id=5277#content המערכת היא בלי כרטיס מסך, ככה ההספק אמור להיות מספיק לגמרי. השאלה אם מבחינת מקום, חיבורים וכד' יש איזה חוסר התאמה ובאופן כללי - האם זה ספק טוב

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  20. אני צריך 2 מצברי 12V 7.5Ah-9Ah אטומים להחלפת מצברי ה- Rostec RC12-7.5Ah שלי. אם יש חברה נוספת טובה ואמינה אשמח להמלצות, וכמובן מקום עם מחירים סבירים. אגב, צביקה מרוזטק עדיין מסתובב כאן בפורום ? תודה

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  21. אמורים לתמוך במערכת עם 4850 של Palit וOC. הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים על שני הצמדים האלה. בנוסף, בפרטים הטכניים של הכרטיס כתוב שהוא צריך 2 חיבורי 6pin, בעוד לספק של Corsair יש רק אחד, בנוסף כתוב שם שהכרטיס צריך 500W. מה עושים? תודה רבה (:

22. איך ניתן לנקות פילטרים במארז הזה : Cooler master Centurion 5 האיש במאמר אומר שצריך קודם להוציא את ה-HDD ואז רק אפשר לנקות צריכה להיות דרך אחרת לא?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  23. שלום לכולם, רציתי לדעת האם לדעתם הספק 300W be quiet! SFX Power BQ (שימו לב, ספק SFX וכנראה שלא ניתן להשגה בארץ) יכול להחזיק את המערכת הבאה גם בשיא העומס? AMD Athlon II X2 240 Foxconn A7GM-S v2.0 Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 Powercolor Radeon HD 5550 512MB GDDR3 Western Digital Caviar Blue 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by yuraxp,

לאחר מה שקרה קניתי מארז AERO COOL T40 עליו אני אתן ביקורת פה. המארז הגיע בצבע כסף אך יש גם בשחור,המארז ניראה מרשים,הוא ארוך בעל פתח אוורור ענק ובעל מסך LCD http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119712&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= פתח זה נועד למערכת הקירור של AERO COOL שאותה אני אראה בהמשך,בצד המארז ישנם 2 יצאות אחת לאוזניות ורמקול,מתאים בעצם למשחקי הרשת,2 יצאות USB וכן יצאת FIRE http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119718&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= מאחורי המארז מתגלה משהו חדש,המארז בעצם תוכנן הפוך והספק למטה ואילו החיבורים למעלה http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by bluz,

הדגם של הספק הוא ZUMAX ZU400W. הדבר הראשון שקופץ לראש בZUMAX זה "ספק ג'נרי, כדאי להחליף". אבל זה לא ג'נרי.. תסתכלו באתר שלהם.. בכל מקרה, האם הוא מחזיק את המחשב הבא כמו שצריך? Intel sandusky D945PSNLK Intel LGA 775 3Ghz 2*512MB DDR2 667Mhz כרטיס מסך: יש לי עכשיו ATI RADEON X700, אני מחליף ל ATI RADEON X1950 PRO 256MB GDDR3 צורב DVD±RW x16 דיסק קשיח אם זה חשוב 160GB SATA2 הספק שלי מחזיק כזה מחשב?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים