ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אלפסק למחשב שלי שיעמוד בדרישות הבאות : 1. שיחזיק את המפרט שלי ל10 דקות 2. יגן מפני עליות/נפילות/נחשולי מתח 3. שיהיו יציאות למדפסת והמודם. 4. מחיר סביר בבקשה תגובות ממי שיש לו אלפסק בבית (ולא שמע עליו מאיזה דוד עלום), תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מפרט למחשב חדש (בעזרתו הנהדרת של פורום מפרטים), ופחות או יותר הכל סגור חוץ מהמארז והספק. המפרט בגדול מכיל: - מעבד Intel E6300 - לוח אם Gigabyte G31M-ES2L - כרטיס מסך Sapphire Radeon E4830 (ומן הסתם זיכרון, הארדיסק וצורב. אני חושב ששאר הרכיבים לא ממש משפיעים על הספק והמארז. נכון?) אני מנסה להבין איזה מארז ואיזה ספק כדאי לי לקנות. במקור הציעו לי חבילה של מארז+ספק גנריים (בשביל לעמוד במגבלות תקציב), ואם הבנתי נכון זה מאוד לא מומלץ גם למערכת די מינימלית כמו שלי. אני צודק? אם זה באמת המצב, אשמח לשמוע המלצות גם לגבי מארז וגם לגבי ספק. לגבי המארז - הבנתי שה-Antec Three Hundred יחסית משתלם, וכנ"ל גם ה-CoolMaster 690. אני באיזור הנכון, או שבמקרה שלי אפשר להס…
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
האתר הבא הרים בדיקה מקיפה שענה לשאלה מאוד נפוצה - איזה ספק אני באמת צריך למערכת מחשב שאני בונה. התוצאות די מפתיעות ומאירות עיניים, מומלץ לבדוק לל מי שרוכש מחש חזק ובהחלט מומלץ לצרף לסטיקי: http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/system-wattage.html
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אמורים לתמוך במערכת עם 4850 של Palit וOC. הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים על שני הצמדים האלה. בנוסף, בפרטים הטכניים של הכרטיס כתוב שהוא צריך 2 חיבורי 6pin, בעוד לספק של Corsair יש רק אחד, בנוסף כתוב שם שהכרטיס צריך 500W. מה עושים? תודה רבה (:
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ברשותי ספק כוח מדגם HEC 350TR-TF השאלה היא במידה ואני קונה מערכת מחשב חדשה הכוללת את החלקים הבאים XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 960 ש"ח Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 840 ש"ח Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 585 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 750 ש"ח Samsung 160GB 8MB SATA II 365 ש"ח פלוס שאר החלקים המשלימים מהמפרט הנוכחי, האם הספק להלן יחזיק אותה?
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
המארזים נראים די דומים. בשניהם יש יציאת USB3 מקדימה, כמובן גם רמקולים ומיקרופון. בשניהם יש מקום תחתון לספק כוח. בכלל, שניהם מזכירים אחד השני עיצובית. לשניהם יש מקומות למאוררים כמעט אותו הדבר אפילו. רק מה יש הבדל מחירים ביניהם, האם ההבדל מחירים מוצדק? ההיגיון אומר שהיקר יותר יהיה איכותי יותר, ושקט יותר, אבל לא פעם ההיגיון גם טעה. 327 שקל עם ספק http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ECA3360B-GT-500 510 שקל עם ספק http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Antec-One-NE550M ב 510 שקל מקבלים ספק מודולרי אם זה חשוב (מה זה אומר בכלל? משהו ששוה את התוספת הכספית למשתמש הפשוט?) יש מצב אני משווה תפוחים לאגסים, והשני לא סתם יקר, אלא י…
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קניתי מארז P180 ספק ליברטי 400 ולוח אם 965DS של גיגהבייט. בנוסף קניתי כרטיס מסך BFG8800. מכיוון שבמארז P180 הספק מורכב למטה והחיבור חשמל של הלוח אם נמצא למעלה כבל החשב לא מגיע. האם יש כבל מאריך (זכר נקבה) לחיבור כזה?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הדגם של הספק הוא ZUMAX ZU400W. הדבר הראשון שקופץ לראש בZUMAX זה "ספק ג'נרי, כדאי להחליף". אבל זה לא ג'נרי.. תסתכלו באתר שלהם.. בכל מקרה, האם הוא מחזיק את המחשב הבא כמו שצריך? Intel sandusky D945PSNLK Intel LGA 775 3Ghz 2*512MB DDR2 667Mhz כרטיס מסך: יש לי עכשיו ATI RADEON X700, אני מחליף ל ATI RADEON X1950 PRO 256MB GDDR3 צורב DVD±RW x16 דיסק קשיח אם זה חשוב 160GB SATA2 הספק שלי מחזיק כזה מחשב?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי מארז CHENBRO, רציתי לקבל עליו חוות דעת כי החברה לא הכי מוכרת בעולם, גם כן רציתי לדעת אם אני אוכל להכניס לתוכו 8800GTX\GTS ללא בעיות מיוחדות. תודה. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11936&catid=
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אוקי, קניתי מחשב חדש, במזל טוב [; המפרט בצד <<<<<< עכשיו .. בהתחלה קיבלתי עם המחשב ספק 500W GENERIC .. המוכר הציע לי כמובן לקנות משהו יותר חזק, כי הספק היה מקרטע.. (לפי מה שהוא אמר) הוא הציע לי ספק NZXT PP500 500W.. האם הספק יכול להחזיק את המערכת ? למשך יותר משנתיים ? אני מתכוון לעשות OC לזכרונות ולמעבד בעוד איזה שנה שנה וחצי.. ואולי גם לכ"מ .. אם אתם צריכים מידע כלשהו של הספק רק תגידו .. הכל כתוב עליו..
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני לא רושם כאן כאחד שמבין, אלא כהדיוט. אין כאן כדי להרגיז, לא כדי להראות שאני יודע, או שום דבר כזה. סתם התרשמות. שני המארזים מכילים את אותם רכיבים. יתר מכך, ב NZXT הזול (35 דולר), אין ניסיון לסדר של ממש, סתם סידור כבלים "חפיף". לפי AIDA64, אין הבדל בטמפרטורה, לא בליבה (2500K), לא בשום אזור בלוח האם (אם הניטור ראוי, אבל בכל מקרה זהה), לא בכרטיס המסך (GT240). אגב, ב 600T סידור הכבלים הוא למופת! רק רציתי לחלוק את המידע - כל אחד שיעשה איתו ככל העולה על כיסו
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, זקוק לעצתכם לקניית ספק. דרישות: 1. הכי חשוב !! - שקט/ שקט מאוד. 2. ACTIVE PFC, הדבר הזה משפיע על צריכת חשמל (חוסר יעילות) ולכן מגביר את החום שלו. השימוש יהיה במחשב מקורר פסיבית ולכן גם הPFC ורצוי מאוורר 12 שימו לב! העוצמה שלו לא חשובה כלל כי אמור לשמש במחשב HTPC עם כרטיס מסך חלש מאוד (לא צריך ליברטי וכו') אבקש תשובות ענייניות בתודה ובברכת שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני לא סגור על המארז , מה אתם אומרים כדי לי מבין שני אלו? (או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?) NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE או Raidmax Raptor+ FSP Raider 650W לאיזה מבין שניהם יש זרימת אוויר יותר טובה? קירור יותר טוב? מה כדי? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום! לקראת סיום בניית המפרט אני צריך להתאים ספק טוב לרכיבים הבאים: 4G 800MHZ זיכרון, מעבד q9550 וכרטיס מסך 9800gtx+! בעיות שיש לי: 1. קראתי בפירוט על הכרטיס מסך, שצריך מינימום 500W, (ה-HD4850 אפילו דורש מינימום 600W), וזה סותר את מה שאתם אומרים פה על מערכות דומות ("400W יחזיק את המערכת מצויין"). כמה באמת יחזיק (בלי לשכוח את המעבד)? 2. כתוב בנוסף, שצריך שני חיבורים בספק, של 6PIN. מישהו יכול להסביר, מה זה וכמה זה נפוץ בספקים? האם יש מצב שאני אקנה ספק שלא יעמוד בדרישה הזו של הכרטיס? 3. הייתי רוצה לקבל המלצה לספק טוב מ-OMC (http://www.omc.co.il/Products.php?category=prdTreeCode_092&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_09/) שיחזיק לי את המערכת יפה! עד 500¤ תו…
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך וספק עד 750שקלים למפרט הבא(אני לא רושם הכל) Q6700 GTX260 4GB 1HD לא יהיה OC חשוב היופי(אפשר להתפשר בשביל קירור איכותי ושקט) חשוב שיהיה מקורר ושקט יחסית(לא חרישי) חשבתי על הCM690. והSEASONIC 500W מה דעתכם? והשאלה שלי, גם אם יש יותר טובים, האם השילוב הזה טוב? ויחזיק הכל?
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצתכם למארז זול וטוב (200 - 240 שח) למערכת הכוללת הנ"ל (ישמש גם לגיימינג): Intel i3-2120- Tray Gigabyte GA-H61M-D2-B3 Seagate 500GB SATA3 AMD (ATI) Radeon HD6850 1GB DDR5 יעזור מאוד אם תוכלו לתת בתשובה 3 אופציות שונות. תודה, אדיר
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן לכולם, הגעתי למסקנה שאחרי שהשקעתי כסף רב במחשב הגיע הזמן להשיקע טיפה גם בUPS על מנת להגן על המחשב. מה דעתכם בנושא? אין לי מושג איזה חברות נחשבות אמינות וטובות ואיך בכלל הנושא עובד. הייתי שמיייח להסבר המחשב שלי הוא בעל ספק כוח של 470 מתכנן גם לחבר את המסך LCD שלי LG1960TR. כמבון שרצוי מערכת כיבוי אוטומטית לאל פסק. כיצד מתאימים אל פסק למחשב? ואיזה מתאים? האם יש צורך לקנות אל פסק גבוהה מצריכת המחשב על מנת שיהיה זמין גם לעתיד - שידרוגי על פסק וכאלה . אין לי מושג מהו טווח המחירים בשוק אבל אני מחפש משהו במחיר סביר וביצועים מספקים. אודה לעוזרים, NOISE
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף למחשב דיסק קשיח נוסף, בגודל 1000GB. במחשב כיום יש כבר 2 דיסקים קשיחים, פלופי וסידירום. האם הספק מספיק חזק בשביל זה? הפרט הקיים הוא מארז + ספק Compucase-HEC CI-6A19 300W מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 דיסק קשיח Western Digital WD800AAJS לוח אם Gigaybyte GA-K8NF-9 זיכרון Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 כרטיס מסך Gigabyte FX6600 GV-NX66128D דיסק קשיח נוסף WD5000AAKS
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
XTRACT שלום לך היום קניתי את כל רכיבי המחשב פרט לספק שאיתו הייתה לי בעייה וחזרתי בכדיי להתייעץ איתך כדי לא לעשות טעות. אני ביקשתי מהמוכר ספק של FSP והוא הציע לי את הספק הבא רציתי לוודא שאכן ספק זה הוא מה שאני צריך. להלן הספק: FORTRON 350W \LN\12FAN\PFC\P4\20+4PIN FSP350-60GLN. על הספק רשום FSP GROUP . נא אמור לי אם אכן מדובר בספק זה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז למחשב וגיליתי שהיום כמעט כולם שחורים ??? אני דווקא מעדיף את הלבנים. מבחינת מחיר ושקט Cooler Master Elite 310 נראה נחמד אבל שוב שחור. האם יש מארזים דומים מבחינת מחיר ורמת רעש בצבע לבן?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
זה : SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL או: Pcp&Cooling Silencer 500W אותו המחיר!
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אפשר לחרוג מעט אם מדובר בהבדל משמעותי{ולא חייב שזה יהיה צמוד ל700 אם יש משהו טוב מאד ב400 אז עוד יותר טוב} כעט יש לי את המארז 6a19b ואני לא מרוצה[ צפוף מבפנים לכרטיס מסך בעיקר ולא נוח לפרוק ויש רק מסננת אחת נשלפת} בכל אופן אני מחפש מארז: נוח לפירוק ,קריר,נוגד אבק עם מסננים מכל הכיוונים וחשוב שהיו נשלפים ,מארז חזק של חברה טובה ואמינה. מחפש מארז בגודל בינוני{לא ענק} מתלבט בין השנים ואשמח לעוד הצעות: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=8306 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4735
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחדש המערכת עם כרטיס sapphire HD 6670 . (כמו כן רוצה מסך חדש 23' אולי U2311H dell) הבנתי שזה כרטיס טוב ואינו צורך הרבה כוח. יש לו חיבור רק ללוח האם ולא לספק! הבנתי שאני צריך ספק טוב ושקט. הגבול שלי לספק ~300 ש"ח. המערכת שלי: לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 זה לוח LGA775 עם חיבור ATX 12V 4Pin מעבד: Intel core 2 duo E8200 זיכרון: 4G ddr2 800mhz kingston דיסק קשיח: Hitachi 320G כרגע כרטיס: Radeon HD 3850 Gigabyte מארז JSP-tech ezcool 400w עם מאוורר אשמח לקבל המלצתכם! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן חברים, חבר רוצה לשדרג מארז, אני פותח את הטופיק הזה בשבילו, התקציב הוא עד כ-600 ש"ח, ניתן לחרוג עד כ-100 ש"ח אם הכרחי. חשוב שהמארז יהיה שקט ומאוורר היטב (רמת שקט 8-9), לא יבוצע אוברקלוק במעבד אבל שקט מאוד חשוב לו, לפחות 3 מאווררים, קדמי, עליון ואחורי עם אופציה להוספה של 1 או 2 נוספים. חשוב מאוד, אופציה לסידור כבלים אופטימלי, הוא לא מעוניין שיראו שום כבלים חוץ ממה שהכרחי לחלוטין אז חשוב שהמארז ייתן את האופציה להעביר את הכבלים מכיוונים שונים ושישאר מרווח מאחור לסגור את המארז אם יהיו המון כבלים. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
האם Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe יכנס באופן רגיל למארז Compucase 6A19 Black Midi Tower תודה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-