עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by osyav,

שלום לחברי הפורום, זקוק לעצתכם לקניית ספק. דרישות: 1. הכי חשוב !! - שקט/ שקט מאוד. 2. ACTIVE PFC, הדבר הזה משפיע על צריכת חשמל (חוסר יעילות) ולכן מגביר את החום שלו. השימוש יהיה במחשב מקורר פסיבית ולכן גם הPFC ורצוי מאוורר 12 שימו לב! העוצמה שלו לא חשובה כלל כי אמור לשמש במחשב HTPC עם כרטיס מסך חלש מאוד (לא צריך ליברטי וכו') אבקש תשובות ענייניות בתודה ובברכת שבת שלום

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  2. חשבתי ללכת על זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2885 הוא טוב או שהוא סתם יקר בלי הצדקה? אולי זה עדיף: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3424 אני לא מבין בזה אני הולך לקנות מחשב מחר או ביום שני ולכן זה דחוף אם אף אחד מהם לא מתאים אשמח לשמוע הצעות זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤986 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤484 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8600GT MAGIC 512MB DDR2 : EN8600GT MG/HTP/512M/A - RETAIL ¤590 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤392 צורב DVD: SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ¤154 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤452 ס…

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by solis,

אני בונה מחשב עם 3 sata2 ברייד 2GB זיכרון E6600 וכרטיס X1950PRO בנתיים עד ליציאת הדור הבא. כל זה על לוח אם ASUS P5B DELUXE אז איזה מארז כדי לי (לא משנה היופי העיקר זרימת אוויר וכדאיות כלכלית)? ואיזה ספק כוח אני צריך? במחשבה שאולי בשנה הבאה אני יוסיף כרטיס מסך חזק יותר או קרוספייר

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by firemebad,

נתתי המלצה לחבר על ספק של אנמרקס 500 וואט ,אבל נראה לי שהמחיר שלו קצת יקר ואני חושב שהוא מעל ומעבר למה שהוא צריך. יש לכם המלצות לספק אחר במחיר טוב ושיתן מענה גם לכרטיס 9800 GTX ?

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by ranici,

שלום, בזמן עליית המחשב המחשב מתקשה בגישה להארדדיסק. מערכת ההפעלה לא עולה, ישנם שגיאות על קריאה הארדדיסק. גם לאחר החלפת הארד דיסק יש אותה בעיה. חשדתי בבעיה בספק כוח עקב בתמונה המצורפת (קריאת מוזרה של 5V). החלפתי לספק כוח חדש - אך עדיין אותה בעיה עם אותה קריאה מוזרה ב- Bios? מה דעתכם? הלך הלוח אם? אולי בעיה אחרת? הצעותת רעיונות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by MooShoo,

תוכלו להמליץ על מארז וספק מומלצים בתקציב של כ-350 ש"ח? אמור להחזיק מחשב עם מעבד Intel I3 3.06, לוח Gigabyte Ga-H55M, כרטיס מסך (onboard), ו-HD של WD640gb. עדיף מפנדה - כי שם אני רוכש את המחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by vitali02,

אפשר לעשות את זה לבד? זה פשוט או שצריך ללכת לחנות ששם ירכיבו לי?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  8. hd's :2 ata cpu : p4 2.66 nortwood ram : 1 stick v.c :5700VE

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  9. האם Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe יכנס באופן רגיל למארז Compucase 6A19 Black Midi Tower תודה

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  10. Started by dan9,

Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan 540שח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC 530שח SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 435שח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fa 490שח

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  11. ומפרט: P-D 3.4 GHZ 2GB RAM 667 MHZ GEFORCE 7300LE 512MB Gigabyte GA-8i945GZME-RH 160 GB ספק G-PRO 500W קונה בקרוב 8800 D:

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by WitheNoise,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ולשים בו קירור מים עם משאבה פנימית (כזאת שמתחברת לספק), אבל יש לי בעיה עם בחירת מארז וספק כוח. עשיתי סקר שוק קטן, וגם ראיתי שלא אוהבים כאן במיוחד את TT, מה שמצאתי בתחום המארזים הוא כזה, Thermaltake Spedo Advance Full-Tower (שכולם אוהבים לשנוא) Cooler Master HAF 932 Full-Tower Cooler Master COSMOS S (הכי פחות מתחבר אילו) Antec 1200 Zalman GS1000 Full-Tower המחשב יהיה (בשאיפה) מעבד - I7 920, לוח אם P6T Deluxe, כ.מסך - HD 4870 X2 (כנראה CrossFire בעתיד) DDR3 ו2 HDD ולא לשכוח מערכת קירור מים (המאגר מים ב 2 מקומות של 5 1/4" ) בנוסף המשאבה תשאר בתוך המארז. אשמח לשמוע את דעתכם על המארזים הנ"ל, או אם יש לכם מארזים חילופיים עד 1500 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  13. האתר הבא הרים בדיקה מקיפה שענה לשאלה מאוד נפוצה - איזה ספק אני באמת צריך למערכת מחשב שאני בונה. התוצאות די מפתיעות ומאירות עיניים, מומלץ לבדוק לל מי שרוכש מחש חזק ובהחלט מומלץ לצרף לסטיקי: http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/system-wattage.html

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by zilkanir,

thermaltake toughpower מול enermax liberty שניהם איכותיים, בעיקר חשוב לי מי מהם יותר שקט? מה אתם ממליצים? תודה

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by Ruxies,

אז ככה, אני עדיין מתלבט לגבי ספק שהציעו לי, מחברת NZXT , של 600w, מוכר למישהו? דעות ותגובות בקשר לזה יתקבלו בשמחה. אני לא בטוח בקשר לדגם, אשמח לדעת אבל אם ספקי הכוח שלהם הם טובים , אני רק יודע שהוא 600w בכל מקרה, המפרט הוא: ואם אתם כבר בתהליך, אפשר גם לזרוק דעות על המפרט, תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  16. יש באזור שלי, בבניין די מסריח הרבה הפסקות חשמל. ברצוני לקנות אל פסק בשביל שהרכיבים במחשב לא יהרסו. אני לא צריך משהו מקצועי וגם לא זול מידי, אלא משהו בסיסי בשביל 5-10 דקות של שמירה ויציאה. לא יודע מחירים. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על אחד טוב.

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  17. מעבד I7 2600K אם זה משנה לידע כללי.

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by חן מ,

היי הספק שלי הוא:antec 500w שבא במארז SONTAT FAMILY3 משהו כזה עד איזה כרטיס מסך הוא מסוגל להחזיק בצורה טובה מאוד ולא יתלונן שחסר לו חשמל או שיהי קפיצות מתח במחשב וכו'? תודה לילה טוב

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by Raamses,

יש לי מארז CHENBRO, רציתי לקבל עליו חוות דעת כי החברה לא הכי מוכרת בעולם, גם כן רציתי לדעת אם אני אוכל להכניס לתוכו 8800GTX\GTS ללא בעיות מיוחדות. תודה. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11936&catid=

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  20. שלום לכולם! ראיתי הרבה תגובות פה של TEMPEST איכות הפלסטיק(חומר) הוא לא איכותי כמו ל CM690.... אני פשוט רוצה להבין למה הם מתכוונים בזה? זה עוד תרד התלבטות בין טמפסט ו ל 690... אני מאוד אהבתי את זירימת האויר של טמפסט כמו כן גם העיצוב והרעש ממש לא מעניין אותי למרות שאומרים טמפסט לא רועש.. דיי חשוב לי חלון בצד המארז ומאוררים עם לדים גם מתאים... הדבר אני לא מבין זה בקשר לאיכות החומר...כאילו מה הטמפסט שאני נוגע בו הוא מה עושה רעש של פלסטיק זול או מה? זאת שאלה מאוד רצינית אני אודה אם יענו לי

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by GOVNER_T.S.Y,

אחי הקטן מצא ספק כח קטן כזה, הוא טען שהוא היה שייך למחשב P4 אין לי דרך ודאית לדעת איזה הספק יש לו יש לספק מדבקה קטנה על הצד ובה רשום: THE MAX TOTAL POWER SHALL NOT EXCEED 185W עכשיו אני תוהה אם השורה הזו אומרת שבאמת הספק הזה הוא 185? ונניח שכן האם ספק כזה יכול להחזיק לוח בעל ציפסט 780 מעבד 5000 X2 2 גיגה זכרון איזה הרדיסק כמה מאווררים וזהו בערך .. ? g0vner_x3

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by oranShoshany,

אני ממש רוצה לקנות את אחד המארזים האלה וכל הזמן נותנים פה תגובות שליליות עליהם ולא הבנתי למה ? למה הם לא מומלצים ? מה הבעיה איתם? והאם אפשר לפתור אותה על ידי החלפת מאוררים או משהו כזה? תודה.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by T_C,

האם הליברטי 400 בתוך 6a19 זה שילוב טוב למערכת עם קונרו 6600, 2 ג'יגה ולוח-אם DS3P ? האם יש שילוב אחר, יותר טוב בתקציב ? הדגש הוא כמובן על ספק טוב ומארז זול אבל לא ג'נרי.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  24. אני רוצה חוות דעת ממי שחזק בספקים ומארזים לגבי המארז הזה מה אתם אומרים עליו? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2965&Pname=RAIDMAX הספק טוב? תנו חוות דעת לגבי יופי וכו'....

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  25. מדדתי את צריכת החשמל של המחשב של אימא שלי באמצעות eXtreme PSU Calculator, תוך שימוש ב-Aida64 על מנת להזין את נתוני החומרה שבמפרט המחשב שלה, ואת התוצאות שמרתי בקובץ המצורף להלן. האם אתם חושבים שהמחשב של אמא שלי צורך יותר ממה שספק הכוח שלה מסוגל לספק

• 6 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים