ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
המערכת שיחובר הספק היא לI5 +ה5850 אני שמעתי רק ביקורות טובות על הספקי הWIN בשקט כבלים נשלפים וכו' השאלה שלי האם עדיף את הSEASONIC ET500W ?? האם שניהם באותה רמה בשקטות כבלים מסודרים באיכות שלהם וכו'? ואשמח לשמוע הצעות לספקים (למבינים בלבד)
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אז ככה: המחשב שלי מורכב מי: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של ATI RADEON 5750 1G-5 MSI זיכרון של 9GB DDR3 1333MHZ KVR KINGSTON (יש לי 6 פלטות של הזיכרון ששלושה מהפלטות הם 2GB ושלושה האחרים הם1GB בסך הכול יוצא RAM-9GB) ספק כוח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN אני רוצה להחליף כרטיס מסך טוב, שיעבדו לי מישחקים על אולטרה או לפחות על גרפיקה גבועה ובלי תקיעות ושיפעל חלק. עכשיוו חשבתי ליקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=16817 או את הכרטיס מסך הזה http://ksp.co.il/?uin=20772 אמרו לי שהכרטיסים האלו לא יעבדו טוב עם הספק הנוכחי שיש לי, למה ? אפשר פרוט מה זה יעשה בידיוק? ואיזה בידיוק ספק כדיי לי ליקנות בישביל שכשאני יקנה …
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב סלוני במארז Antec NSK 2480 המפרט הוא i3 4150, 8gb ram, ולוח H97 של אסרוק. אני מעוניין להכניס לו כרטיס מסך כדי להריץ משחקים בינוניים, זאת אומרת משחקי מכות למיניהם, קצת hack and slash(דיאבלו 3) וכו'. חשבתי על ה7950 שנמצאים עכשיו במבצעים מטורפים או על ה750 TI, רק שאני לא מוצא בשום מקום מידע על איזה גודל של PCB ייכנס לי במארז :\ אשמח ממש לעזרה ממי שמכיר ומנוסה עם המארז הזה. תודה, יונתן
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
המערכת: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm GIGABYTE GA-EP43-DS3L PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9800GT 512MB GDDR3 SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ SAMSUNG SH-S223B x22 SATA ADATA GAMING SERIES 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 בתכנון היה מארז וספק של אנמרקס 380W. אבל הסתדרתי על מארז וחסכתי כסף לשידרוג מסך, כעת נותר לי רק ספק. שום אובר קלוק לא מתוכנן, ושום כלום. מקסימום כרטיס מסך יותר רציני כדוגמת ה4780+הארד דיסק נוסף. ומעבד חזק יותר בעתיד הלא רחוק. איזה ספק יספיק לי לפי דעתכם? הסכום הוא 350.
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב לעריכת סאונד ואני מבקש לברר האם הספק שברשותי מתאים ומספיק למערכת. מדובר ב- +Intel DualCore E6850 3GHZ + 4GB RAM+ FireWire 410 Soundcard + צורב חיצוני + מסך + לוח אם DP35DP + ארבע דיסקים Sata II של 1TB כ"א + שלושה מאווררים פנימיים + כל הדברים הקטנים הנלווים. במחשב מותקן ספק HEC 450W . במידה והספק הזה לא מספיק הייתי שמח לקבל הצעות לספק חליפי. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
שלום אז ככה אני מיתכוון לקנות מחשב חדש כנראה i5 750 +5770 אבל לא בטוח אולי i7 920 (אני יודע שיש ביניהם הבדל ענק בצריכת חשמל) ועכשיו אני רוצה ספק הכי אמין שאפשר (או לפחות בין האמינים) +מארז טוב ומקורר היטב (רצוי עם חלון ) עד עכשיו היה לי את הtt sopranors 101 ואני מעביר אותו יחד עם המחשב הזה אבל המארז הזה אחרי שהוספתי לו מאוורר אחד כולה הוא ממש היה קר ותענוג של מארז עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר עד 200 שקל מארז טוב (רצוי בפחות) והספק כמה שפחות אבל אמין ,והכי חשוב שיחזיק cf בעתיד.. (ואם אפשר בבקשה בלי הסברים למה לא כדאי cf ) תודה רבה רבה לעוזרים אני אישית כבר הישתגעתי.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
עמדתי לרכוש את ה-PC-K62 המהולל של LANCOOL עד שנזכרתי במקרה באותו המארז ש"ראיתי מזמן ונורא אהבתי", מדובר בTHERMALTAKE ELEMENT S. המארז פשוט עונה באופן מוחלט לטעמי במראה שלו, ומחירו (500ש"ח) זהה לזה של PC-K62. האם מישהו התנסה עם המארז המרהיב הזה? שכן נראה שהוא בנוי בצורה נורא איכותית... האם סביר להניח שאאבד ביצועי קרור עם המארז הזה מול הPC-K62? האם הדלת הקדמית שלו משפיעה על התועלת של המאוורר הקדמי? בסה"כ ברגע שייאמר לי שהמארז הזה לא נופל באופן מורגש בביצועי קרור/שקט מהPC-K62 אני לוקח אותו, מקווה שיש פה אנשים שהתנסו עם המארז ולא מתבססים על מה שאפשר לקרוא באינטרנט בלבד (כי גם אני יכול) ;D
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
thermaltake toughpower מול enermax liberty שניהם איכותיים, בעיקר חשוב לי מי מהם יותר שקט? מה אתם ממליצים? תודה
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המארז Silverstone Lascala LC17. הוא ישב בתוך ארון סגור מכל הצדדים מלבד פתח חלקי בצד האחורי (מקדימה יש דלת שרוב הזמן סגורה). שתי שאלות: 1. אחת הסיבות שאני רוצה את המארז זה בגלל ששני המאווררים שלו באים מאחור - איפה שיש פתח לאוורר. האם הוא ישרוד את זה? יש מה לעשות כדי לעזור לו? 2. רוחב המארז 425 ס"מ, רוחב הארון 47 ס"מ. למארז פתח מיוחד בצד בשביל אוורור לספק כוח עם מאוורר 120 מ"מ, אבל בפועל יהיה לו 3-4 ס"מ רווח מפתח המאוורר לארון. האם כדאי בגלל זה במקום ספק כנ"ל להשתמש בספק עם מאוורר 80 מ"מ אחורי? למשל Seasonic SS-350SFE 350W תודה
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מעבד I7 2600K אם זה משנה לידע כללי.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: מקלדות Genius KB21e + Scroll עברית\אנגלית\ערבית ¤69 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤179 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail ¤999 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 ספקי כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤188 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤284 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤170 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤46 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤357 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ¤564 1 Total Price : ¤3111 איזה ספק יותר טוב זה http:/…
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן, הלך לי הספק (Enermax Tomahawk 405W). אני מחפש ספק חדש בתקציב של עד 400 ש''ח. בבדיקה שערכתי ב-Thermaltake Power Supply Calculator יצא שהמערכת שלי צורכת 401W. אני מחפש ספק של מעל 450W (שישמש גם כספק לשידרוגים הבאים למערכת). קראתי הרבה מאוד המלצות על סדרת ה-M12 של Seasonic. אבל אני רוצה לדעת האם יש אלטרנטיבה טובה יותר לספק הנ'ל ששווה להשקיע בשבילו עוד 50-100 ש''ח. (אני מעדיף ספק מודלורי אבל מוכן להתפשר עם זה מתבטא באיכות טובה יותר). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
תקשיבו .. קניתי מחשב בערך בחופש הגדול [ המפרט זה לא מה שבחתימה-אני מדבר על מחשב אחר ] ואני פותח את המארז ורואה שהספק כוח הוא EZ-Cool 300W ואני כזה מה יש ספק כזב בכלל ? אבל תאמינו או לא , הוא מחזיק לי תמערכת מצוין ועוד עם אוברקלוק .. מעבד E5200 @3.2 GHZ MSI P43 2 GB 800 MHZ Nvidia Geaforce 9400GT SeaGate 500 Gb AS וזהו ..
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום צריך את עזרתכם אני מחפש ספק כוח 500W בשביל מחשב חדש שיהיה שקט בעל ביצועים טובים ושיהיה בעל חברה מוכרת בעיקרון אני מוכן להשקיע 350 אבל לא אכפת לי לחרוג אם צריך תודה על כל עזרה שתתקבל.
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
סתם בא לי להמליץ: קניתי כזה (450w) למחשב לא לגיימינג, לקחתי בחשבון שהמפרט צורך לכל היותר 200w. מה אני אגיד.. בשקט כזה עוד לא נתקלתי. החוטים (מודולרים) גמישים\דקים ומצופים פלסטיק שחור (בחיים לא נתקלתי בחוטים מודולרים כ"כ קומפקטים!), זה אפשר cable management מאוד נקי. חסרון יחיד, שאני ממליץ מתפלא עליו מצד חברה וותיקה כמו seasonic, הוא שהחיבורים המודולרים ממוקמים בחלק התחתון של הספק. זה מונע מבעלי מארז mid-tower טיפוסי לשים מאוורר 120mm תחתון. קצת באסה אבל חוץ מזה מרוצה עד הגג, שקט מופתי.. ותקן gold מה רע.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
למפרט הבא: מעבד אינטל DUAL CORE E5300 לוח אם של ג'יגהבייט G41 (לא יודע דגם מדויק, גם המארז שלהם אגב) דיסק קשיח סמסונג 500GB + דיסק קשיח נוסף 160GB זיכרון RAM 2GB והכי חשוב: הספק צריך להחזיק כרטיסים גרפיים כמו HD4850 , ו GTS250. אני מניח שצריך לכרטיסים כאלה 500W (אם אפשר פחות זה גם בסדר) אם חסר מידע תגידו. חשוב מאוד שיהיה שקט! התקציב כמו שנאמר בכותרת צריך להיות כמה שיותר זול, אמנם אם צריך לשלם אז אני ישלם (כלומר שלא יבוא בחשבון על האיכות), אבל שוב עדיף כמה שיותר זול .
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני לא רושם כאן כאחד שמבין, אלא כהדיוט. אין כאן כדי להרגיז, לא כדי להראות שאני יודע, או שום דבר כזה. סתם התרשמות. שני המארזים מכילים את אותם רכיבים. יתר מכך, ב NZXT הזול (35 דולר), אין ניסיון לסדר של ממש, סתם סידור כבלים "חפיף". לפי AIDA64, אין הבדל בטמפרטורה, לא בליבה (2500K), לא בשום אזור בלוח האם (אם הניטור ראוי, אבל בכל מקרה זהה), לא בכרטיס המסך (GT240). אגב, ב 600T סידור הכבלים הוא למופת! רק רציתי לחלוק את המידע - כל אחד שיעשה איתו ככל העולה על כיסו
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לדוגמא, הספק הזה של HEC http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=737 או הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5529 (יש ביניהם הבדל משמעותי?) יספיקו למחשב עם לוח G41 ומעבד E5300 (למשל)? אם כן, האם המותג (HEC) שווה את כמה עשרות השקלים שהוא עולה יותר מספק גנרי? (למחשב שמיועד לאינטרנט\מסמכים, ובלי OC)
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני כרגע מתכוון להזמין את הLEXA מIQPC אבל אם למישהו פה יש המלצה למארז יותר טוב ומשתלם מבחינת הכל (איוורור,שקט,יופי לא כל כך חשוב אבל בכל זאת)אני ישמח מאוד אם מישהו פה ימליץ על מארז יותר טוב ויצדיק את עצמו אחרת אני אלך על הLEXA מקווה שתעזרו לי במהירות האפשרית.. תודה ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי ספק כח של חברת EZCOOL 450WATT קניתי אצל אייבורי לפני 4 חודשים. והוא כל הזמן מרעיש, כשהייתי אצלם אני רציתי לקנות SEASONIC והם אמרו שהם לא מכיריםSEASONIC. המוכר המליץ לי על EZCOOL הוא אמר שגם לו יש אחד בבית והוא מרוצה אז אמרתי לעצמי במחיר של 230 ש"ח למה לה לקנות קניתי ויש קצת רעשים מה אתם מציעים לי לעשות? אולי הייתי צריך לקנות ספק אחר ? אם כן איזה ספק לדעתכם היה הבחירה הנכונה?
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קניתי את המארז הנ"ל. כולל מאוורר צד 25 ס"מ, לד רקע כחול וכו'... אני לא רואה נורה המראה את פעילות ההרד-דיסק וגם אין חיבור כזה שיוצא מהמקום המיועד לכך בלוח האם. כמו כן אין נורה ל-system. אין לחצן restart. האם כך נהוג במארזים בדור החדש? אפשר לוותר על הרוב אך איך אני אמור לזהות פעילות ההרד-דיסק, חשוב, לא?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
תראו יש לי חלקי מחשב חזקים...רק הבעיה שיש לי ספק שבא לי עם המארז [שקניתי ב 150 שקל את המארז] ואני לא רוצה להחזיק אותו במחשב יותר מדי.אני חייב דחוף להחליף...לפני שיהרוס לי את המחשב. תראו זה המפרט שלי... ASUS Maximus Formula - לוח Intel Core 2 Extreme Quad Q6600- מעבד 4 ג'יגה זיכרון של800 מגה הרץ 8800 gt bfg oc2 -כרטיס מסךך והארד דיסק ישן של 150 ג'יגה. אבל אני רוצה להביא הארד דיסק של 500 גי'גה של 32 מהירות בפר. עכשיו יש ספק שאני רוצה לקנות קצת יקר,אבל אבל האם זה יחזיק לי את המערכת הזאת בצורה הכי טובה? ספק כוח CORSAIR דגם CMPSU-550VXEU 550W או ה 620 של קרוסייר.אבל זה ממש יקר. אני בקש ממכם שתעזרו לי פה.זה ממש חשוב לי,אני לא יודע מה לעשות כבר.ועוד שאלה...מהזה אל פסק ?והאם אני…
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
סה"כ ספק נחמד מאוד,יעיל ובעל רגולציה טובה. היו מעט "בעיות" לגבי הרעש שהוא מייצר,שבעומסים מסוימים היה די חזק. הספק סה"כ די שקט,אבל לא כמו ה-NeoHe של Antec ששקט ממנו,אבל סה"כ ספק טוב ביחס למחירו, שקט בעומס נמוך-בינוני ורועש יחסית בעומסים גבוהים. כמובן שכשאומרים טוב ביחס למחירו הכוונה למחירים בחול"ל ולא בארצנו הקטנטונת,פה מחירו הוא בסביבות ה-750 ש"ח. לדעתי,הרבה יותר שווה להוסיף 100 ש"ח ולקחת HX 520 למשל או את ה-550E+ של Seasonic. http://www.silentpcreview.com/article712-page1.html
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי מארז ATX רגיל, INTEL E6420 ,לוח אם GIGABYTE G31 MES2L כונן קשיח אחד וצורב אחד. מאוורר רגיל של אינטל למעבד ומאוורר אחד למארז גודל רגיל (נראה לי 80 מ"מ) השאלות: 1. איך נכון לשים את המאוורר של המארז? שיכניס אוויר פנימה או שיוציא החוצה? זכרו יש רק מאוורר אחד במארז. 2. המחשב רועש לי מאוד, איזה מאוורר למארז הייתם ממלצים לי לקנות שיהיה שקט מאוד אבל גם זול 3. איזה מאוורר אתם ממליצים לי לקנות למעבד שיהיה סופר שקט הכי חשוב לי וגם הכי זול... נ.ב המחשב לא מיועד ל-OC ולא למשחקים, אלא רק לעבודה רגילה וגלישה באינטרנט. רב תודות למרבים בהמלצות
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-