עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by original,

מי מהם טוב יותר ולמה?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by MooShoo,

תוכלו להמליץ על מארז וספק מומלצים בתקציב של כ-350 ש"ח? אמור להחזיק מחשב עם מעבד Intel I3 3.06, לוח Gigabyte Ga-H55M, כרטיס מסך (onboard), ו-HD של WD640gb. עדיף מפנדה - כי שם אני רוכש את המחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  3. שלום, אני בונה מפרט מחשב לפיתוח תוכנה (Visual Studio) וסרטים HD. בינתיים הגעתי למפרט הזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪893 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: SilverStone Precision PS09 Black כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪198 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪392 כו…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by mrraz,

האם הוא ספק 420 ואט אמיתי?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by taimor,

מחפש מארז HTPC שהמפרט שלי: CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: ATi Radeon X1900XT 512MB, Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W . Hard Drive: Western Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. יכנס עליו, רצוי שהמארז יהיה יפה =] וכעיקרון אני חשבתי על המארז הזה : http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart/vc4000sns.asp שאני יכול לקנות אותו ב600, יש לכם משהו אחר להציע ? תודה, טימור.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  6. אהלן אני מתלבט איזה מארז לקנות למפרט החדש שלי הדרישות הם *מארז מרווח מאוד, שיהיה מקום לכרטיסים ענקיים, כך שאם בעתיד ארצה לשדרג את הכרטיס (ומי יודע איזה גודל הם יהיו בעתיד) יהיה לי די מקום. *סרולקציית אוויר טובה מאוד. *שקט גם חשוב לי. (כמה שאפשר בהתחשב לדרישות) הייתי הולך על ה-CM 690 2 BASIC ב-350 אבל אני דואג אם יהיה מקום לכרטיס גדול גם בעתיד. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  7. אמורים לתמוך במערכת עם 4850 של Palit וOC. הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים על שני הצמדים האלה. בנוסף, בפרטים הטכניים של הכרטיס כתוב שהוא צריך 2 חיבורי 6pin, בעוד לספק של Corsair יש רק אחד, בנוסף כתוב שם שהכרטיס צריך 500W. מה עושים? תודה רבה (:

8. כרגע אני עם AC690 שאמור להיות שקט ומאוד משתלם ביחס למחירו. 4 כוננים קשיחים בפניםעושים שדה תעופה. איזה מארז נחשב להכי שקט שיכול להכיל מאוורריםן שקטים והרבה כוננים קשיחים ויהיה מאוד שקט ללילות שאני אשן - שהוא פועל. ואני מאוד רגיש לרעש.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  9. שלום לכם כשאני מקצר חות ירוק עם שחור ב20/24 פינים מספקת ,הכוונה ניתן להסתמך שהספק תקין ,או שלא ...

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by aviran15,

האם הספק seasonic 380W Bronze Activeהזה יחזיק 4770 ברמה מספקת? או שעדיף לקנות hec te500w ב15ש"ח יותר?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  11. שלום, קניתי ספק לא מתאים (FSP-350-60GLN) ואני מחפש ספק אחר במקומו. אני מחפש המלצה לספק כוח שיתאים ללוח אם ישן P4i65G http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G שימו לב שלוח האם דורש את החיבור הישן של ראשי - 20 פינים משני - ו4 פינים! הדגש הוא על ספק שקט, 300-350W יספיקו. אורן

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by ZUMARA1,

אני מעוניין ליקנות את המארז White Graphite Series 600t של קורסיאר. אני פשוט רואה שאזל המלאי בארץ ורציתי לשאול אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותו ?בארץ או בחו"ל+משלוח לישראל תודה.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by Jhonta,

אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך ל 8800 GTX יחד עם המארז ANTEC 900 השאלה אם הוא יצליח להחזיק אותו ולפעול כמו שצריך (כמובן עם OC למעבד)

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  14. אהלן לכולם, הגעתי למסקנה שאחרי שהשקעתי כסף רב במחשב הגיע הזמן להשיקע טיפה גם בUPS על מנת להגן על המחשב. מה דעתכם בנושא? אין לי מושג איזה חברות נחשבות אמינות וטובות ואיך בכלל הנושא עובד. הייתי שמיייח להסבר המחשב שלי הוא בעל ספק כוח של 470 מתכנן גם לחבר את המסך LCD שלי LG1960TR. כמבון שרצוי מערכת כיבוי אוטומטית לאל פסק. כיצד מתאימים אל פסק למחשב? ואיזה מתאים? האם יש צורך לקנות אל פסק גבוהה מצריכת המחשב על מנת שיהיה זמין גם לעתיד - שידרוגי על פסק וכאלה . אין לי מושג מהו טווח המחירים בשוק אבל אני מחפש משהו במחיר סביר וביצועים מספקים. אודה לעוזרים, NOISE

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by yaron@,

XTRACT שלום לך היום קניתי את כל רכיבי המחשב פרט לספק שאיתו הייתה לי בעייה וחזרתי בכדיי להתייעץ איתך כדי לא לעשות טעות. אני ביקשתי מהמוכר ספק של FSP והוא הציע לי את הספק הבא רציתי לוודא שאכן ספק זה הוא מה שאני צריך. להלן הספק: FORTRON 350W \LN\12FAN\PFC\P4\20+4PIN FSP350-60GLN. על הספק רשום FSP GROUP . נא אמור לי אם אכן מדובר בספק זה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by firemebad,

נתתי המלצה לחבר על ספק של אנמרקס 500 וואט ,אבל נראה לי שהמחיר שלו קצת יקר ואני חושב שהוא מעל ומעבר למה שהוא צריך. יש לכם המלצות לספק אחר במחיר טוב ושיתן מענה גם לכרטיס 9800 GTX ?

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by BooYaka,

Enermax ENP500AWT NAXN 80+ 500W Power Supply או Antec High Current Gamer HCG-520 520W Power Supply ויש גם את HEC (Herolchi) COUGAR-550CM Modular (1x140mm fan) 550W Power אבל הבנתי שהוא לא כזה מומלץ. מאוד חשוב לי שיהיה שקט ויציב. המשך שבוע מעולה ותודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by Urix,

יש לי בבית מחשב עם המפרט הבא: לוח אם Asrock G31 מעבד E8400 כונן קשיח + כונן DVD למחשב יש ספק כח EZCOOL 400W דגם "ATX 400 JSP". אני צריך להחליף למחשב את הכרטיס מסך עקב היות הכרטיס תקול. הכרטיס הישן שהיה לו הוא: 8600 GT. אני מעוניין לשדרג את המחשב קמעה לכרטיס יותר רציני קצת. מבירור קצר שבדקתי ראיתי את הכרטיס Sapphire 5670 1GB GDDR5 כמועמד רציני. המחשב הזה משמש למשחקים קלים (FIFA) עד בינוניים (Need For Speed) וסרטים. שאלתי, האם הכרטיס הזה ייתמך על ידי הספק כח שיש לי? תודה!

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  19. Started by LORIANTA,

אל פסק Advice PR600 בוקר אחד פשוט נדלקה הנורה של בטריה ועליה X ומאז הוא לא טוען מישהו יכול לשער מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by sasonhaim,

האם הוא מקרר טוב ויש בו אוורו טוב והאם הוא מרווח ואלו שיטענו {אני מקווה שלא} שהוא לא טוב אז שיגידו למה הם חושבים תודה למי שיעזור חייב תחוות דעת הזאת

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  21. האם Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe יכנס באופן רגיל למארז Compucase 6A19 Black Midi Tower תודה

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  22. Started by yuval1101,

היי, אני רוצה לקנות ספק כח מ- skypc.co.il והתקציב הוא עד 300 שקל, אז אני יודע שעושים רעש מהספקים החזקים והיקרים של TT, אבל אני גם זוכר שדיברו פעם שרוב הספקים שלה שפחות יקרים, לא אמינים בכלל, אז איך ה-TR2 של TT? וסתם עוד שאלה על הדרך, האם יש הבדל משמעותי בין הספקים של HEC ל-FSP? תודה מראש, יובל

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by asisari,

אני צריך המלצה למארז. אני לא כל כך מבין את ההבדלים בין הגדלים והמאווררים, אם תוכלו לעזור. חשוב לי שיהיה זול ושקט ומן הסתם שיתאים למפרט שלי שהוא די בסיסי. מפרט המחשב שלי: מעבד: INTEL G2030 מאוורר למעבד: arctic cooling alpine 11 rev.2 לוח אם:asus H81M-E ספק: fsp 400W קשיח: WD 500 black 7200 זכרון: Kingston 2GB אין כרטיס מסך או תוספות אחרות. אני עובד עם וינדוס XP ומשתמש שימוש ביתי: office, אינטרנט וצפייה בסרטי HD. תקציב מבוקש בסביבות 200 ש"ח. תודה...

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  24. טוב אני מחפש מארז+ספק עד 500 שקל, אולם אפשרויות זולות יותר יבואו בברכה (יש ב300 שקל באנדלים שונים) המפרט מיועד בעיקר להורים, ולכן אני לא מחפש מארז מושקע במיוחד (סידור כבלים ושאר דברים), אולם שיהיה שדרוג מהסטים הג'נריים ב180 שקל. * חיבורי USB צריכים להיות באמצע או למעלה כי הוא ימוקם קרוב לקרקע * המחשב לא יהיה בחדר שינה ולכן לא צריך שקט מופתי (גם לא ציפיתי בתקציב), אבל רצוי שלא יהיה טרקטור * USB3 זאת תוספת נחמדה אך לא צריך לפסול כאלו בלי * עדיף מארזים קטנים פיזית, עדיין צורה "סטנדרטית" עם microatx. אבל גם לא חייב ככל הנראה הרכישה תתבצע בIQPC, עם אפשרות לKSP. המפרט יכלול I3 ללא כרטיס מסך חיצוני, ולכן גם 350W יעשה את העבודה. האופציה האוטומטית שראיתי היא הantec 3480+38…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  25. Started by almor12,

חבר טוב רוצה לקנות מחשב חדש, והוא הגיע לשלב הבחירה של ספקי הכוח. התקציב שלו הוא עד 900 ש"ח המפרט שהוא הרכיב לעצמו הוא: intel i7 4770k gigabyte ga-z87 d3h 2x8GB ddr3 1666mhz 2x msi r9 290 CF 3x3tb HDD 250GB ssd samsung fractel design arc midi r2 עכשיו הוא מחפש ספק שיוכל להחזיק את המפרט הנ"ל, גם עם מרווח ביטחון, וגם ספק שיהיה מספיק שקט. הצעתי לו מספר דגמים: הראשון הוא זה http://www.tms.co.il/product/7669 השני הוא זה http://ksp.co.il/?select=.1108..140..112..978.&list=1&sort=3&glist=1&uin=21430&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה שחשוב שהספק כוח יהיה מודולרי עדיפות למודולרי מלא. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.