עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Seasonic,

זה : SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL או: Pcp&Cooling Silencer 500W אותו המחיר!

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by muam,

שלום, יש לי את המחשב DELL XPS8000, אני חושב שהוא בעל ספק של 450W או 500W. מפרט המחשב הוא: NVIDIA GTS 240 INTEL i7 860 8 RAM אני משתמש בכרטיס קול חיצוני: M-Audio Fast Track Pro ובמקלדת MIDI של M-AUDIO. יש לי קריסות של כרטיס הקול, ומדי פעם אפילו כל המחשב קורס למסך כחול ונדלק מחדש. האם הבעיה היא בהספק של ספק הכוח ? אני צריך לשדרג אותו ? תודה, נועם

3. Started by tidan26,

שלום! ברצוני לקנות ספק כח 1250w איזה ספק הכי טוב בשוק בהספק הזה? ???

4. Started by fachimoo,

שלום, רציתי לשאול שאלה קטנה לגבי מארזים, אז ככה: כשאני קונה מארז האם אני מקבל ברגים שחיוניים להרכבה לדוגמא ברגים לדיסק קשיח ולמאוררים וללוח אם, יש גם את הברגים המיוחדים של הלוח אם שמחברים ל-TRAY כדי שהלוח אם יעמוד עליהם גם אותם אני מקבל? המארז שאני הולך לקנות אם זה משנה הוא AEROCOOL EXTREME ENGINE 3T . אם אני לא מקבל ברגים וכדומה אני יכול לבקש מהחנות שממנה אני קונה את המארז שיביאו לי כמה, ואם לא מאיפה אפשר לקנות? תודה מראש על העזרה ;D

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by elad999,

הבנתי שמדובר בחברה מוכרת בארה"ב בעיקר המחירים של האל פסק הפשוט שלה (אני לא צריך יותר מזה) הם די טובים. השאלה היא אם למישהו יש ניסיון עם השירות והאחריות שהם נותנים כאן בארץ ואם קיימות סוללות מתאימות במידה וצריך להחליף? באדוויס החלפתי סוללה אחרי שנתיים וחודשיים. תודה לעונים

6. Started by Ruxies,

אז ככה, אני עדיין מתלבט לגבי ספק שהציעו לי, מחברת NZXT , של 600w, מוכר למישהו? דעות ותגובות בקשר לזה יתקבלו בשמחה. אני לא בטוח בקשר לדגם, אשמח לדעת אבל אם ספקי הכוח שלהם הם טובים , אני רק יודע שהוא 600w בכל מקרה, המפרט הוא: ואם אתם כבר בתהליך, אפשר גם לזרוק דעות על המפרט, תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  7. Started by omrishalev,

קיבלתי סוף סוף את המארז החדש שלי לאחר עיכוב בגיבור מחשבים שהחליפו לי את המארז כי של טרמלטק נגמר במלאי קיבלתי את המארז של ריידמאקס שגיתה או באנגלית Raidmax Sagitta אז הנה התמונות: מה דעתכם? לכל השואלים למה לא הרכבתי עוד זה פשוט מאוד, אין לי כח אני גמור מעייפות בגלל העבודה שאני עובד בה, המארז ישלח עם המחשב שלי למקום שקניתי מהם את המחשב עם אחי הגדול שהם ירכיבו לי את הכל ככה אני גם לא יתעסק עם ההרכבה וגם אח"כ לא יטענו שבגללי אחד החלקים נהרס, בכל מקרה המארז ישלח עוד השבוע שהוא יהיה מורכב אני יראה תמונות.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by Arrow,

שלום לכולם, נתקלתי ב GS1200 בחיפושיי אחרי מארז למחשב חדש ומאוד נתפסתי עליו. יצא למישהו פה להתנסות בו או לראות השוואות שלו עם מארזים אחרים בתקציב שלו? (עד 1200 ש"ח) תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by Raamses,

יש לי מארז CHENBRO, רציתי לקבל עליו חוות דעת כי החברה לא הכי מוכרת בעולם, גם כן רציתי לדעת אם אני אוכל להכניס לתוכו 8800GTX\GTS ללא בעיות מיוחדות. תודה. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11936&catid=

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by qqaaz,

מה אתם אומרים, הספק הזה יתאים? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB gigabyte 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 512MB TwinMOS ddr2 667 x2 evga 7300GS 256MB TV, DVI, PCI-E WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8

11. https://www.banggood.com/Original-Onda-H110C-Solid-State-Capacitance-Intel-H110-Chip-1151-Pin-DVI-VGA-M-ATX-Motherboard-p-1140418.html?cur_warehouse=CN יש לי את הלוח אם הנוכחי ואני מתכוון להחליף אותו ואת המעבד אבל בלוחות החדשים צריך כניסה של 8 פינים, יש איזה מתאם שאני יכול להשתמש בו או שאני חייב לקנות ספק חדש?

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  12. יכול להיות שהספק שלי מגביל את הכרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by assaf990,

ושיהיה זול... המערכת עבדה מעולה עם GYRO 422W (עד הפסקת חשמל שפוצצה את הספק) השימושים: ביתיים היינו שתוף קבצים+משחקים+עובד 24 שעות מפרט: Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Display: Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5500 Monitor MAG InnoVision 786FD [17" CRT] c: (NTFS) 70966 MB…

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  14. אני מעוניין להוסיף למחשב דיסק קשיח נוסף, בגודל 1000GB. במחשב כיום יש כבר 2 דיסקים קשיחים, פלופי וסידירום. האם הספק מספיק חזק בשביל זה? הפרט הקיים הוא מארז + ספק Compucase-HEC CI-6A19 300W מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 דיסק קשיח Western Digital WD800AAJS לוח אם Gigaybyte GA-K8NF-9 זיכרון Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 כרטיס מסך Gigabyte FX6600 GV-NX66128D דיסק קשיח נוסף WD5000AAKS

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by Lavelle,

Gigabyte Poseidon מארז טוב? שווה את המחיר שלו?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by raniAA,

היי חבר'ס.. מצטער על השעה.. (אם יש ערים, נסו לעזור)... האם ספק הכוח הבא : http://ksp.co.il/?uin=9816 יתאים ללוח האם שלי : Asus P5K-SE??? תודה חבר'ס!

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  17. Started by eyaffe,

אני צריך אלפסק למחשב שלי שיעמוד בדרישות הבאות : 1. שיחזיק את המפרט שלי ל10 דקות 2. יגן מפני עליות/נפילות/נחשולי מתח 3. שיהיו יציאות למדפסת והמודם. 4. מחיר סביר בבקשה תגובות ממי שיש לו אלפסק בבית (ולא שמע עליו מאיזה דוד עלום), תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by clapper,

מעבד 6300 DUO CORE כרטיס גרפי 7900 GS

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  19. מוצר 1 להשוואה: http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=6658 מוצר 2 להשוואה: http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5499 יהיה ממש נחמד אם אפשר לפרט למה ספק אחד עדיף על השני תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by NaRKoMaN,

אני תכננתי לקנות לעצמי מארז של nzxt tempest אבל אחרי שראיתי שניהול הכבלים מאחורה לא ממש טוב אז אני מחפש מארז אחר. התקציב למארז הוא עד 650 שקלים וגם שיתאים לתנאים הבאים: גדול מספיק בשביל קירור coolermaster v8 זרימת אוויר טובה עדיף שהספק יהיה למטה ניהול כבלים טוב מאחורה, שיהיה נוח ולא צר מידי ושלא יהיו יותר מידי בעיות. לא משנה לי אם זה mid tower או full tower.

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  21. Started by leda,

שלום אני רוצה לחדש המערכת עם כרטיס sapphire HD 6670 . (כמו כן רוצה מסך חדש 23' אולי U2311H dell) הבנתי שזה כרטיס טוב ואינו צורך הרבה כוח. יש לו חיבור רק ללוח האם ולא לספק! הבנתי שאני צריך ספק טוב ושקט. הגבול שלי לספק ~300 ש"ח. המערכת שלי: לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 זה לוח LGA775 עם חיבור ATX 12V 4Pin מעבד: Intel core 2 duo E8200 זיכרון: 4G ddr2 800mhz kingston דיסק קשיח: Hitachi 320G כרגע כרטיס: Radeon HD 3850 Gigabyte מארז JSP-tech ezcool 400w עם מאוורר אשמח לקבל המלצתכם! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by VanDaMMe,

זה המחשב שלי: http://www.swf.co.il/out.php/i25202_comp.JPG איך אני יודע מה אני צריך מה הכי טוב?

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  23. האתר הבא הרים בדיקה מקיפה שענה לשאלה מאוד נפוצה - איזה ספק אני באמת צריך למערכת מחשב שאני בונה. התוצאות די מפתיעות ומאירות עיניים, מומלץ לבדוק לל מי שרוכש מחש חזק ובהחלט מומלץ לצרף לסטיקי: http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/system-wattage.html

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  24. Started by yakirsh4,

אני רוצה לקנות מחשב ורציתי את המארז הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-500~6~0.htm# רציתי לדעת עם יש לו קירור טוב ואני גם מוסיף לו עוד מאוורר בחלון שאני עושה בצד ואם אתם רוצים להציע לי משהו אחר אז אני רוצה שיהיה לו צד חלק שאני יוכל לעשות חלון

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  25. האם הוא שקט? ומאוור טוב ? בעיקר שקט חשוב לי

• 4 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.