עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. התקציב בסביבות בסביבות ה600. אני מטבט בין לקחת 400TRT+CHAKARA או 400TRT+APOLO האם יש שילוב טוב יותר? לוח אם ASUS M2N. מעבד +4200. קירור למעבד: FREEZER 7 PRO. כרטיס מסך: 8800GTS320. (מאוד יכול להיות שזה יהיה כרטיס אחר). האם 400TRT יחזיק את המערכת? אם לא, האם COOLER MASTER REALPOWER430W יחזיק? אם אתם ממליצים על משהו אחר, שיהיה אפשר להחליף את הספק...

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  2. שלום רב, הבקשה מעט משונה. אבדו לי מסילות ההארד דיסק שמצורפות למארז מדגם טריטון של Gigabyte כך שברמת העקרון אני לא יכול לחבר דיסק נוסף למקום היעודי שלו במארז. אשמח לדעת אם יש למישהו מסילות ספייר למארז מסוג זה ויוכל למסור לי אותם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  3. חברי הפורום היקרים, החלטתי להתחיל ולתכנן את החלפת המארז שלי ושדרוג המעבד בלי שום קשר, אך רציתי להתייעץ קודם לכן עם אלו שראו / או שיש ברשותם את המארז הנ"ל לא מזמן השתדרגתי במערכת קירור מים וביצעתי מספר שינוים במארז על מנת להתאים את המערכת למארז( להלן הקישור) השאלה היא כזאת האם יהיה מספיק מקום לרדיאטור מעל ה Bay של הדיסקים הקשיחים? או שחשבתי לקחת את ה Thermaltake Spedo (שמתאים יותר)

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by YH,

האם Antec p150 שווה עוד 150 שקל על Antec Sonata II ? למערכת: E6600, BFG GTS 8800 640MB, G.SKILL 667MHZ 1G* 2 . מיועד למשחקים, חשוב שקט וקירור טוב. תודה.

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  5. אני רוצה לעשות מערך SLI של 8800GT. איזה ספק כוח יספיק לי? יש לי ENERMAX LIBERTY 400 ואני מניח שאני צריך להחליף אני טיפה גמיש במחיר אך מעוניין לצמצם עלויות ככול האפשר

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  6. Started by eyna,

שלום לכולם, התחלתי נושא דומה בפורום מפרטים אבל נראה לי שהוא מתאים יותר לפה. אני רוצה להרכיב HTPC בתקציב של 1500 - 1800 שח, כאשר כרגע נותר לי לבחור את המארז. מדובר על MATX, וההתלבטות היא בין המארזים בכותרת, ומן הסתם, בעיקר בין ה- Laguna וה- Antec. אין לי בעיה של מקום (למרות שמבין האנטקים נראה לי שאעדיף את ה-1480 בגלל הגודל אלא אם כן הוא נחות משמעותית מה2480) אלא פשוט נסיון לצמצם את התקציב ל 1500. השאלה שלי היא האם האנטקים מצדיקים תוספת של 300ש"ח ואם כן אז למה? אני ממש צריך להזמין כבר את המחשב ולכן אשמח לכל עצה. תודה!

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  7. 6600E 8800GTS P5B DLX 2GB 800MHZ HD 250GB 16MB LIBBERTY 400 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by DarkLloth,

http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1164 עיצוב כמו של LIAN-LI אבל רק עשויים מפלסטיק ... נראה מעניין ביותר http://www.lancoolpc.com/en/product/product04.php?cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by aracer,

שלום, רציתי לדעת האם המארז הזה נחשב שקט?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by DarkIDevil,

קיצר הפס לד השמאלי שלי לא מאיר, המחשב חדש יש לי אותו רק שבועיים ולפני יומיים הוא האיר (נראלי)... א.מה הבעיה לדעתכם? ב.אני חושב שאחד החיבורים רופפים רק אנ'לא ידוע איזה כבל אחראי על זה כך שאם משהו יוכל להביא לי תמונה של הכבל ושל החיבור אני אודה לו מאוד...

11. Started by DANZT,

עשיתי הזמנה של האנטק P190 האנטק P190 מגיע עם 2 ספקים לפי הייצרן Neo-Link 1200 Watt dual power supply system: One 650 Watt Neo Power is responsible for powering the motherboard and add-in cards, while another 550 Watt, handles your drives and other peripherals מישהו שמע על בעיה כלשהיא עם הספקים האלה ..? 2300 ש"ח! חצי מהמחיר זה הספקים! פשוט גם אף פעם לא השמתשתי בספקים של אנטק או אולי זה בכלל לא שלהם . אם מישהו שמע משהו ... בשמחה! תודה!

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  12. Started by most,

אני מחפש מארז טוב בכמה שפחות כסף. אין לי צורך בספק. יש לי כמה מארזים שאני מתלבט בינהם כרגע. אני צריך שתביעו את דעתכם ותגידו לי מי מהמארזים הבאים הכי טוב מבחינת קירור (ללא התחשבות במחיר כרגע, חשיבות קטנה יחסית ליופי ולרעש): Hec Compucase 6920 Raidmax Sagita Sunbeam Transformer Coolermaster Elite 330 Chieftech Mesh\Bravo אני מזכיר, היופי והרעש פחות מפריעים לי, יותר חשוב לי נושא הקירור כי המעבד והכרטיס מסך שלי על OC. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by nbav,

1. מה השיטה הטובה ביותר לנקות את פנים המארז? (אם אילו חומרים ואילו שיטות) דרך אגב, האם ספריי לחץ אוויר מכיל עוד משהו חוץ מאוויר? כי כשניקיתי בעזרתו לא חשתי בטוב 2. יש לפחות 5 מאוורים במארז לפי מה שאני רואה שניים בתוך הספק כח (כנראה, כי אני לא בידיוק יודע איך נראה כל חלק) מאוור אחד גדול את השלישיה הזאת הצלחתי לנקות יש עוד מאוור על איזה לוח (אני משער שזה המעבד או הלוח אם, יש לידו מן ריבוע עם דוקרנים) ויש עוד מאוור ליד החלק שאני לוחץ בו כדי להדליק את המחשב איך אני מגיע לשניים הנ"ל? 3. עד כמה זה מסובך ללמוד להרכיב מחשב למישהו שלא מתמצא בתחום? המחשב שלי מאוד ישן וחשבתי אולי לקנות חדש מאייבורי שמעתי כל מיני דברים על החנות הזאת ואני מעדיף לקבל את החלקים סגורים מאשר שהם ירכיבו ל…

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by spider272,

שלום לכולם מחפש מגן ברקים תקציב ללא הגבלה אך שיהיה מ KSP מת''מ

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  15. אחרי לא מעט חיפושים בגוגל ובאתר של HEC, מצאתי את עמוד הפרטים הרשמי של הספקים שנקראים DR-AT. ברכו רשמית את הספק הסופר-משתלם החדש. במחיר של כ 360 ש"ח מקבלים ספק 600 וואט שכולל: אקטיב PFC מאוורר 12 ס"מ+מאוורר 8 ס"מ, ספק שקט מאוד כבלים מוסלבים לחלוטין יעילות של 80% 4 מסילות 12 וולט ועוד ועוד http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=eps_12v&model=da

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by X7-007,

היי, קניתי את ה 7970 ולצערי המאוד רב הוא לא מתאים לבוקסא ThermalTake Shark ניסיתי לחתוך ולשנות העיקר שיכנס, לא הצליח שום דבר ועכשיו הקופסא לא שווה כלום. אני מחש משהו דחוף דחוף ליום שישי שאני אלך לקנות, לא משהו יקר אבל משהו שיהיה לו כפול 6 יותר מקום מה ThermalTake שהכל היכנס בניחותא, שיהיה אפשר לעשות CMOS RESET מבלי להוציא את הכרטיס מסך ושיהיה לו מגש אם אפשרי לא חובה. הספק הוא ThermalTake ToughtPower שהמאוורר פונה למטה אז אני מקווה שיש מארז בסיגנון של נוח, ושיהיה לו קירור טוב. אני במארזים בלוק כי המארז היחיד שקניתי זה הטרמלטק, לא נכנסתי לזה יותר מדי. עדיף FULL Tower ואלומיניום. תודה

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  17. אני מחפש מארז מחשב ל- 9 כוננים נשלפים מסוג https://www.techly.com/removable-drawer-3-5-sata-hdd.html מארז שנמכר בארץ ויש שמלאי במחיר הגיוני (עד כ- 300ש"ח). לא חייב להיות יפה (ישמש כשרת במקום מוסתר). משהו בסגנון המארזים הנ"ל: https://pcpartpicker.com/products/case/#G=9,12

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  18. שלום חברים זקוק להמלצה טובה לגבי מארז יפה ,כלומר לא מכוער כן עד 800 תודה לעוזרים . מוד אפשרי בעתיד תודה. בעיקרון הכיוון הוא ל AGUILA של THERMALTEC.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by Jetleg,

אהלן, אני קונה מחשב חדש המיועד לעריכת מוסיקה והגעתי לסוגיית המארז/ספק. חשוב לי מאוד מאוד השקט, ולכן ארצה את המארז והספק השקטים ביותר שניתן להשיג במחיר זה, 1000 ש"ח. המפרט שאני מתכוון לקנות הוא זה: Core i7 920 gigabyte X58A-UD3R s1366 ddr3 1866mhz 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel sapphire HD 5750 Vapor-X 1GB GDDR5 2X western digital 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX LG DVD±RW GH22NS Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler תוסיפו לזה גם כרטיס קול. עדיין לא החלטתי איזה. אני יודע שה- P182 הוא מארז מאוד שקט אבל יקר, וחשבתי לכיוון ECO 80+ 500W Active PFC מבחינת ספק (האם הוא מספיק למפרט?). אשמח להמלצותיכם.

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  20. מחפש משהו כמה שיותר שקט ופונקציונלי שישרוד ויחזיק לאורך הרבה שנים. זה הספק שלי: S12II-Bronze-520W בעיקרון ראיתי את הדגם הזה: Antec P193 V3 אהבתי את הדגם הזה אך אני לא חושב שהוא שקט בכלל: Thermaltake Armor Revo White יש גם את זה: CoolerMaster CM Storm Trooper מה דעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  21. בעקרון אני מחפש משהו כמה שיותר חסכוני כי המחשב ידלוק 24/7. זה לא מערכת למשחקים אבל אולי יעשה OC קליל.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by helo,

http://hwzone.co.il/community/threads/533551-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/page3?p=4806380#post4806380 זה אשכול שבו ניסו לעזור לי,גשו לעמוד השלישי...הפנו אותי לפה כדי לקבל את עזרתכם..אז מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  23. חשבתי על משהו ואני לא יודע אם יש בשוק מארז שמיישם את זה. הרי להרבה מארזים, במיוחד האיכותיים שבהם, יש מבפנים פילטרים על פתחי האיוורור (בעיקר על פתחי היניקה, לא הפליטה). זה טוב כי זה מונע התמלאות של המארז באבק (טוב, לא ממש מונע, יותר מאיט). אבל בינינו, למי יש כוח לפתוח את המארז כל כמה חודשים, לפרק ממנו דיסקים וחלקים שונים כדי להגיע לפילטרים ולנקות אותם ? אולי בהתלהבות של ההתחלה אבל אחר כך הפילטרים לאט לאט נסתמים והאיוורור של המחשב הולך ודועך. אז למה שלא יוציאו מארז שבו הפילטרים נמצאים מבחוץ ? נכון שזה פחות אסתטי אבל אם מעצבים אותם כך שיהיו חלק מגוף המארז ותופסים אותם עם קליפסים או משהו אחר שיקל על ההסרה שלהם אז משימת הניקוי שלהם תהיה קלה להפליא ולא תהיה בעיה לנקות אפילו פעם…

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by asisari,

אני צריך המלצה למארז. אני לא כל כך מבין את ההבדלים בין הגדלים והמאווררים, אם תוכלו לעזור. חשוב לי שיהיה זול ושקט ומן הסתם שיתאים למפרט שלי שהוא די בסיסי. מפרט המחשב שלי: מעבד: INTEL G2030 מאוורר למעבד: arctic cooling alpine 11 rev.2 לוח אם:asus H81M-E ספק: fsp 400W קשיח: WD 500 black 7200 זכרון: Kingston 2GB אין כרטיס מסך או תוספות אחרות. אני עובד עם וינדוס XP ומשתמש שימוש ביתי: office, אינטרנט וצפייה בסרטי HD. תקציב מבוקש בסביבות 200 ש"ח. תודה...

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by _xyz,

לוחות אם רבים כוללים 4 יציאות USB מאחורה ועוד 2 מחברים שכל אחד מהם תומך ב 2 יציאות USB נוספות. הרבה מארזים כוללים 2 יציאות USB מקדימה. למה הם מנצלים רק 2 מתוך 4 יציאות נוספות אפשריות? אגב, איפה בארץ אפשר לקנות בזול יציאות שמתחברות ל headers בלוח (של USB, יציאות סריאליות, וכו')?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים