ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
^ איפה ניתן לרכוש והאם יש יותר שקטים ממה שמקבלים עם המארז עצמו (מה שקיבלתי). כמה טכנאי אמור לקחת על החלפה של 4 מאווררים + החלפת משחה טרמית? תודה!
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
שלום רב האם ספק כוח מאיכות טובה (טווח מחירים בין 300-450) שקל כולל גם מייצב מתח. כלומר במקרה של ירידת מתח פתאומית וקצרצרה (הגורם להיבהוב מנורות בבית) - הזרם למחשב יתייצב והמחשב ימשיך לעבוד ולא יעשה RESET ? תודה
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
זה המפרט שבערך יהיה: מעבד: INTEL 3550 לוח אם- GIGABYTE H77 כרטיס מסך- 7850 OC דיסק קשיח- 1TB זיכרון- 2X4GB יש לי התלבטות בין ANTEC BASIQ 550W לבין SEASONIC 530W S12II. (האנטק עולה כמאה ש"ח פחות, אבל אולי הסיסוניק איכותי יותר?) מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז HTPC, רצוי כזה שיכול גם לעמוד וגם לשכב, ורצוי שיהיה עם ספק רגיל. בנוסף נמוך מ-13 ס"מ בשכיבה. ראיתי את הסילברסטון מהכותרת, נמוך מאוד, עשוי אלומיניום ועם ספק רגיל. רציתי לדעת אם הוא יכול גם לעמוד? ולמה זה בעצם משנה? אני לא יכול להשכיב או להעמיד כל מחשב, ואז זה רק עניין של רגליות?? בנוסף שמתי לב שהמארז מחורר היטב מכל הכיוונים ויכול להכיל עד 4 מאווררים, ורציתי לדעת אם מישהו יודע עד כמה שקט המארז וכמה מאווררים באמת צריך למערכת עם מעבד של 55W-90W ללא כרטיס מסך נפרד. כיוון אחר הוא מארז ANTEC 1480 + 350, נעם יש העדפה ברורה לאחד מהם? האפשרות האחרונה אם אני אראה שאין כסף תהיה אנרמקס לגונה, שהוא בעיניי יותר יפה משניהם, אבל אני חושש מהספק שלו (אם אני מחליף לספק מ…
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום חברים זקוק להמלצה טובה לגבי מארז יפה ,כלומר לא מכוער כן עד 800 תודה לעוזרים . מוד אפשרי בעתיד תודה. בעיקרון הכיוון הוא ל AGUILA של THERMALTEC.
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
טוב, לפחות לפי האוטוריטה בתחום שקט, אבל דוקא קצת פחות מהאנרמקס מודו 625 ופחות מהסיסוניק MD 850 http://www.silentpcreview.com/article936-page7.html האמת, גם היעילות בקצוות לא מדהימה, במיוחד בקצה העליון: http://www.silentpcreview.com/article936-page5.html
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
מחפש משהו כמה שיותר שקט ופונקציונלי שישרוד ויחזיק לאורך הרבה שנים. זה הספק שלי: S12II-Bronze-520W בעיקרון ראיתי את הדגם הזה: Antec P193 V3 אהבתי את הדגם הזה אך אני לא חושב שהוא שקט בכלל: Thermaltake Armor Revo White יש גם את זה: CoolerMaster CM Storm Trooper מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב עם המארז הנל... הבעיה היא כזאת: יש למעלה מאוורר 200ממ והוא רועש בצורה בלתי נסבלת.. קראתי ביקורות על המארז אומרים שהוא שקת אבל זה פשוט בילתי ניסבל.. המארז נרכש בקיי אס פי.. פתחתי אותו ניסיתי לבדוק אם משהו לא מחובר קשורה אבל הכל בסדר והכל מחובר חזק בפנים..זה פשוט כאילו החיבור של המאוורר רופף.. יש לזה פתרון? או שצריך ללכת לקיי אס פי עם המארז? דא אין שליטה על מהירות המאווררים וזאת לא אמורה להיות בעיה- תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני צריך UPS כולל הגנת ברקים לחיבור של: 2 מחשבים ניידים (על ספק הכח של המטען כתוב 4.5 A) מסך LCD 21 מודם ADSL ראוטר אלחוטי מהו ההספק הנדרש? מישהו יכול להמליץ על מודל (עד 500 ש"ח)? הערה: לפני שבועיים אחרי קפיצה פתאומית רגעית במתח החשמל, כל הגדרות החיבור נמחקו מהמודם. תודה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
צריך בבקשה המלצה לספק 350 וואט בסביבות 300 שקל(הצעה נמוכה יותר תתקבל בברכה המפרט הוא לא כבד P4 2.6 7300GT לא משהו רציני...עכשיו יש לי ספק ג'נרי שעושה רעש של טרקטור(כנראה המאוורר) במחשב אין שימוש כבד הוא של המשפחה שלי ככה שרוב השימוש בו הוא אינטרנט,וורד וכו.. אני הולך לקנות את הספק ככל הנראה מפנדה או אם יש לכם מקום אחר בסביבות חדרה. תודה
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מעוניין להשוות איזה מוצר עדיף (בלי חשיבות להפרש המחיר הקטן) בין- Corsair VX Series 450W PSU ו- Seasonic S12II-430W PSU בהיבטי שקט, חום ואמינות (זמן חיים). תודה על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד ושמתי עין על הסונטה. הבנתי (ממה שהולך פה בפורום) שהוא מאוד שקט שזה מאוד חשוב לי ואני רוצה מארז שחור ואלגנטי בלי לדים/חלונות שקופים וכ"ו. המפרט יהיה משהו בסגנון של E8400/Q6600 4GIG HD4850 כל השאר לא נראה לי חשוב, אם זה כן חשוב אז אני אוסיף אני מתכנן לקנות את המחשב בLOGIC PC ולכן אם יש לכם מארז+ספק יותר טובים עד 750 שקל שעונים על הדרישות שלי אז זה צריך להיות מפה: www.logicpc.co.il אני לא מתכנן OC, יהיה רק דיסק קשיח אחד. השאלה היא האם אתם רואים בעיה במארז והספק או שאתם חושבים שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה שייתן לי שקט וצורה אלגנטית?
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני צריך ספק כוח עד 320 שקל מסקייפיסי המפרט: מעבד E6750 כרטיס מסך 7800 GT שני דיסקים של 250 ג'יגה לוח אם ג'יגבייט GA35 DS3L וצורב אני קראתי בפורום שממליצים על HEC 400W TRT , אבל הבנתי שהוא מרעיש ואני מעדיף ספק שיחזיק את המפרט בקלות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כותרת. מה הייתם לוקחים איתכם ולמה כול אחד יגיד יתרון וחיסרון של המארזים הבאים
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
החוברת לא מוסברת וסתם ככה זה לא יוצא באופן שאני לא אשבור אותם.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, לאחר שדרוג מחדש אני צריך לקנות ספק חדש (על פי רוב התגובות בפוסט פה ) מחשב שלי כרגע : c2q q6600+zalman 9700led,GTX 480, 2gb DDR2 800mhz, 2 hdd (1 regular,1 green series) 1pci X-FI extreme gamer, 2 fans 80mm ואני מעוניין לעשות OC כבד למחשב ... התקציב שלי גג 600 שח! ספק שמצאתי הינו chieftec CFT-750-14CS , להתחשב בעובדה שעם כל שנה ספק מאבד 10% מהספק שלו נראה לי שזה ספק אידיאלי בשבילי... מה דעתכם על הספק ? שווה את ההשקעה ? או שעדין משהו אחר? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום ברשותי ספק Antec NeoPower 480 Watt ואני מרכיב מחשב חדש ולא יודע האם הוא יחזיק מערכת כזאת. המערכת היא : Core 2 Duo E6700 4Gb DDR2 800MHz לוח ASUS P5W DH Delux שני צורבי DVD כונן קשיח : WD Raptor 150GB 10000RPB וכרטיס מסך מתוכנן : XFX 8800GTX האם הספק יחזיק את הרכיבים האלה ? וכיצד אפשר לשער כמה מתח מערכת כזאת צורכת ? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, ברשותי (בקרוב) המפרט הבא -- והייתי מעוניין להתאים לו ספק ומאוורר, אשמח אם תוכלו לסייע לי בכך.. התקציב שלי הוא 350-400 ש"ח לספק, 100-200 ש"ח למאוורר (אני מאמין שזה אמור להספיק). מעבד Intel Sandy Bridge Core i7 2700K (השגתי ממש בזול) זכרון Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9 לוח-אם Gigabyte GA-Z77-DS3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI דיסק קשיח [table][tr][td]Crucial 128G SSD Marvell M4 (בלבד!) [/t] מארז NZXT Source 210 Elite USB3 Black כרטיס מסך SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 256Bit Dual Fan צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black [/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש שני דברים לא חיברתי : 1. קונקטור כפול שנקרא IEEE 1349 ואין לי מושג מה תפקידו 2. שני חיבורי חשמל רגילים שאני משאר שקשורים לזה שכרגע האור הקידמי שאמור להקרין על הריצפה לא פועל אבל אז למה צריך 2 כאלה? תודה..
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק שקט ביותר אך כמובן אמין יש לי כרטיס מסך HD 5450 מה אתם ממליצים ? תודה
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מבקש חוות דעתכם בבחירה בין שני המארזים הנ"ל לפי קריטריון של שקט. האם הרכיבים במפרט יתאימו ל - 2 המארזים ? האם יש רכיב שהייתם מחליפים לצורך הגברת השקט ? תודה המפרט מעבד AMD Athlon II X3 435 Box אולי אשנה למעבד II620 לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 כונן קשיח Samsung HD502HI Eco Green 3.5" 500GB SATA2 16MB משתק לדיסק קשיח Scythe Anti-Vibration HDD Stabilizer 2 זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD] קורא כרטיסים JSP-TECH CR-02] מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W] קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 64 Pro
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
תוכנת UPSMON אומרת לי שכרגע ה Load Level שהמחשב עושה על האל-פסק הוא 17%. האם זה אומר שאם ההספק של האל-פסק הוא 720W, אז המחשב שלי כרגע מנצל 17% מ 720W, שזה יוצא 122W ???. שאלה נוספת: כאשר יש הפסקת חשמל, פתאום התוכנה UPSMON מדווחת שה Load Level עולה ל 34%, איך זה יכול להיות ?, הרי בין אם יש חשמל או אין חשמל, המחשב צורך את אותה הכמות של חשמל, אז מדוע ה Load Level משתנה (ועוד מכפיל את עצמו!) ?.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מארז עם ספק שרשום עליו 500W פשוט לחלוטין...אני בטוח שהוא לא מספק 500W באמת....למרות שהכול בסדר עד עכשיו....אני רוצה להחליף לספק אחר אוליי אחד עם מאוורר של 120...עכשיו השאלה שלי היא האם כול הספקים אותו גודל? כלומר יש את התקן ATX אז כולם צריכים להיכנס באותו "חור" כלומר באותו מקום....יש מצב שנגיד אני ייקנה ספק והוא יהיה גדול מידי למארז שלי ולא ייכנס?
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום. צריך ספק שיחזיק I7 920 + X58-UD4 + HD4870 1GB + 2X1TB HD ועוד כונן או שניים. התקציה הוא עד 450-500 ש"ח, יש למישהו המלצה? ושאלה לגבי מארז, מה עדיף CM690 ועוד 2 מאווררי SFLEX 1600RPM או מארז TEMPEST עם המאווררים הרגילים שמגיעים איתו? אם מישהו יכול להמליץ על מארז אחר אשמח מאוד (תקציב עד 500 ש"ח כולל מאווררים)
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-