עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Crash5,

האם הספק הנ"ל מתאים להשתלב מערכת שמיועדת להיות שקטה במיוחד? קישור לדגם הספציפי: http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=990

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  2. Started by _xyz,

לוחות אם רבים כוללים 4 יציאות USB מאחורה ועוד 2 מחברים שכל אחד מהם תומך ב 2 יציאות USB נוספות. הרבה מארזים כוללים 2 יציאות USB מקדימה. למה הם מנצלים רק 2 מתוך 4 יציאות נוספות אפשריות? אגב, איפה בארץ אפשר לקנות בזול יציאות שמתחברות ל headers בלוח (של USB, יציאות סריאליות, וכו')?

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by lioryb,

שלום. שאלתי כאן בעבר, אבל התקציב קצת גדל, אז אני שואל שוב. חשוב לי מארז שקט, כי המחשב ישב בחדר שינה. המפקט המתוכנן, פחות או יותר (לא סגור סופית עדיין): Intel Q9550 + קירור Arctic-Cooling Freezer 7 Pro GIGABYTE GA-EP43-DS3 G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ LG GSA-GH22L X22 SATA DVD HD SEAGATE BARRACUDA 500GB 32MB CACHE (יהיה גם כרטיס טלוויזיה, של LEADTEK, וכרטיס מסך, שעליו עוד לא הוחלט, אני מקווה שאסגור את זה בכרטיס עם קירור פסיבי). נשארה לי ההתלבטות על המארז. בגדול, ההתלבטות היא בין שני מארזים: ANTEC SONATA 3, שמגיע עם ספק של 500W, שזה קצת גדול עלי. NZXT HUSH, שמגיע בלי ספק, ולכן אני צריך גם המלצה לספק, כך שהמארז והספק יהיו כ-650 ש"ח. חשוב לי ספק שקט ו…

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by halo,

יש מין זמזום כזה וכמעט בטוח שהוא בא מהספק כי יש הכפור לקביעת מהירות המאוורר בספק ושאני משחק איתו הזמזום נפסק אבל אחי כמה זמן ממשיך הספק הוא enermax 350w eg365p-ve מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by nbav,

1. מה השיטה הטובה ביותר לנקות את פנים המארז? (אם אילו חומרים ואילו שיטות) דרך אגב, האם ספריי לחץ אוויר מכיל עוד משהו חוץ מאוויר? כי כשניקיתי בעזרתו לא חשתי בטוב 2. יש לפחות 5 מאוורים במארז לפי מה שאני רואה שניים בתוך הספק כח (כנראה, כי אני לא בידיוק יודע איך נראה כל חלק) מאוור אחד גדול את השלישיה הזאת הצלחתי לנקות יש עוד מאוור על איזה לוח (אני משער שזה המעבד או הלוח אם, יש לידו מן ריבוע עם דוקרנים) ויש עוד מאוור ליד החלק שאני לוחץ בו כדי להדליק את המחשב איך אני מגיע לשניים הנ"ל? 3. עד כמה זה מסובך ללמוד להרכיב מחשב למישהו שלא מתמצא בתחום? המחשב שלי מאוד ישן וחשבתי אולי לקנות חדש מאייבורי שמעתי כל מיני דברים על החנות הזאת ואני מעדיף לקבל את החלקים סגורים מאשר שהם ירכיבו ל…

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by shai82,

שלום לכולם המפרט שלי הוא : מעבד E8400 לוח ASUS P5Q-E OCZ 2x2GB 1066 9600GT ואני מתלבט בין מספר מארזים, CM690, NZXT HUSH ו Antec P180 הכי חשוב לי השקט, יש הבדל גדול בין שלושתם במידה ויהיו לי חלקים שקטים ? הCM690 נראה הכי יפה. השאלה אם יש הבדל ביניהם. אשמח לשמוע המלצות ותגובות תודה רבה

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by clapper,

הזמנתי מפנדה DUO CORE2 6300 7900 GS 1 GB RAM 160 GB HD DVD RW ALTECLANSING COMPUCASE HEC 500TDT 20/24PIN אני לא יודע עם לקחת ספק כח HEC 400TRT או להישאר עם HEC 500TDT 20/24PIN כפי שהזמנתי

8. Started by navk2,

שמעו, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי ואני קונה גם מארז, היסתכלתי קצת על מארזים וזה, הגעתי למסקנה שאנטק 300 זה מה שני מחפש, מאוורר יפה וזול, ממש זול ! קראתי קצת בפורם עליו אמרו שהוא צפוף ולא כל כך המליצו עליו, יש סיבה לזה ? גם אני חשבתי על זה האמת, איך מארז כזה טוב הוא כל כך זול ? הדברים שחשובים לי : איוורור אחרי זה שקט ואז סידור המארז והנוחות שלו. אם אפשר לא לחרוג כי אני דיי לחוץ. המפרט שיהיה לי פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361545.0

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  9. האם קיים פיתרון שבו UPS מוציא מתח DC, למשל 24V, ובמחשב מותקן ממיר DC-DC לכמה מתחים? לחילופין, האם קיים UPS המוציא מספר מתחי DC כמו ספק מחשב? UPS כזה יחסוך מקום של ספק במחשב, יחסוך צורך באוורור ולכן יחסוך בצריכת המחשב. בנוסף, UPS כזה יעזור לחסוך עוד יותר בגלל ניצולת טובה יותר של החשמל - במקום להמיר מ-AC ל-DC ושוב ל-AC (ב-UPS ON-LINE) ואז ל-DC בספק המחשב, אני ממיר מ-AC ל-DC בלבד + המרת DC-DC כך שיש הרבה פחות בזבוז אנרגיה הן ב-UPS והן בספק. למעשה, פיתרון כזה גם יהיה הרבה יותר זול מאחר ונדרש רק חלק ממה שעושה גם כך UPS היום ללא צורך בהמרה ל-AC. יתרון נוסף לפיתרון כזה הוא שבעת הפסקת חשמל, אין צורך להמיר מ-DC ל-AC כך שהיעילות עדיפה וזמן העבודה ממצבר נתון גבוה יותר. אשמח לקבל קיש…

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  10. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש ATI RADEON HD5770 וכרגע יש לי את המערכת הנ"ל: E8400 DG41RQ intel mobo 2 Gb ddr2 800 mhz kingston Hitach 320 GB HD Seagate 250 GB HD EZCOOL 450W הכרטיס מסך שאני מתכוון לשים על המערכת מטרתו למשחקים כבדים בעיקרון איזה ספק כח מומלץ ? ובאיזה סכום? איזה אפשרי בסכום של עד 350 שח שהוא גם ספק טוב ומתאים למערכת שלי?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  11. אחרי לא מעט חיפושים בגוגל ובאתר של HEC, מצאתי את עמוד הפרטים הרשמי של הספקים שנקראים DR-AT. ברכו רשמית את הספק הסופר-משתלם החדש. במחיר של כ 360 ש"ח מקבלים ספק 600 וואט שכולל: אקטיב PFC מאוורר 12 ס"מ+מאוורר 8 ס"מ, ספק שקט מאוד כבלים מוסלבים לחלוטין יעילות של 80% 4 מסילות 12 וולט ועוד ועוד http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=eps_12v&model=da

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by Urix,

יש לי בבית מחשב עם המפרט הבא: לוח אם Asrock G31 מעבד E8400 כונן קשיח + כונן DVD למחשב יש ספק כח EZCOOL 400W דגם "ATX 400 JSP". אני צריך להחליף למחשב את הכרטיס מסך עקב היות הכרטיס תקול. הכרטיס הישן שהיה לו הוא: 8600 GT. אני מעוניין לשדרג את המחשב קמעה לכרטיס יותר רציני קצת. מבירור קצר שבדקתי ראיתי את הכרטיס Sapphire 5670 1GB GDDR5 כמועמד רציני. המחשב הזה משמש למשחקים קלים (FIFA) עד בינוניים (Need For Speed) וסרטים. שאלתי, האם הכרטיס הזה ייתמך על ידי הספק כח שיש לי? תודה!

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  13. Started by lampit,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש, מפרט מאוד פשוט, בעיקר לאוניברסיטה, בלי oc או שאר מיני ירקות המחשב יקנה מk.s.p (מה לעשות לפעמים צריך לבחור בין גרוע לגרוע פחות) בכל מקרה, רציתי לדעת אם המארז הזה יכול להספיק, בכלל מה הסיכוי שספק גרוע יפיל את כל המערכת ? השידרוג פשוט יעלה עוד 300 ש"ח שאין לי- פתרונות אחרים יתקבלו בברכה הנה האתר של ksp http://ksp.co.il/hmain.php המון המון תודה

14. Started by ata01,

אני מתכוון לרכוש מחשב מבוסס P45\Q9550. האם הספק (500W) המסופק עם המארז הנ"ל יחזיק את המערכת עם כל כרטיס מסך הקיים היום? האם המארז אכן שקט והאם ישנן בעיות\מגבלות שכדאי לדעת עליהן לגביו?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by aracer,

שלום, רציתי לדעת האם המארז הזה נחשב שקט?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  16. לפי המידע באתר שלהם ניראה כאילו שלושת הסדרות זהות בנתונים וההבדל היחיד הוא המראה החיצוני. http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=eps_12v&model=da http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=certified_psu&model=cougar http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=certified_psu&model=zephyr בארץ מוכרים גם את ה DR-AT ובמחירים ממש טובים (340 שקל לגירסת ה 600W), בגירסת ה OEM הזאתי יש את אותם חיבורים כמו בגירסאות היקרות? יש עוד שינויים חוץ מהצבע,סליבינג,תאורה?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  17. במחשב לא מפוצץ זה קריטי?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by LOLFTW,

[ATTACH=CONFIG]6274[/ATTACH] האם ספק הכוח הזה יוכל להחזיק את המערכת הבאה בצורה תקינה?: מעבד: Intel Core 2 Quad Q8400 לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L כרטיס מסך: ATI Radeon HD4850 512MB זכרונות: (DDR2 4GB (2GBx2 דיסק קשיח Seagate 500GB מדובר בספק כוח שהגיע יחד עם המחשב של אחותי, מחשב זול מאוד ובסיסי. הוא יכול להוות סכנה לחומרה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by TaZeR,

סליחה על הבורות, אבל מה זה מארז BTX, TOWER, MIDI TOWWER וכל שאר הסוגים?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  20. שלום אני מחפש מארז טוב איכותי לא רועש כל כך ולא תופס אבק כל כך אני גר בבאר שבע עיר החולות (מדבר) אז אני מחפש מארז שמתרים לתנאים של באר שבע. אז אני מחפש מארז לא אכפת לי איזה גודל הוא העיקר שלא יתפוס הרבה אבק ושהיה שקט ושהוא יהיה עד 600 שקל.. עם חריגה של 50-70 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  21. המפרט הקיים הוא: מעבד:920 Core I7 לוח אם: Intel DX58SO זכרון: 4GB\DDR3\1333Mhz (מציק לי בזכרון הזה שהוא על סלוט אחד ואני מעוניין בעתיד לשדרג או ל- 3X1GB או 3X2GB, בגלל הלוח אם, אני לא יודע אם העבודה עכשיו חלקה לגמרי או סבירה-ממוצעת) דיסק קשיח: 750GB SATA II 32MB Hitachi כרטיס מסך: ATI RADEON 5850 מסך: 22' 1920*1080 FullHD 1:40000 התלבטות בין שניים:antec 900 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=6666 השני: HAF 932 http://ivory.co.il/product.asp?productid=4198&CatCode=408 בשניהם רשום שיש 4 מאווררים אבל ראיתי מישהו פה בפורום אמר שיש לו את המארז HAF 932 עם שלושה מאווררים, אז כמה יש? צריך גם ספק כוח שיחזיק את המערכת הנ"ל לא משהו מטורף אבל שי…

22. Started by almor12,

חבר טוב רוצה לקנות מחשב חדש, והוא הגיע לשלב הבחירה של ספקי הכוח. התקציב שלו הוא עד 900 ש"ח המפרט שהוא הרכיב לעצמו הוא: intel i7 4770k gigabyte ga-z87 d3h 2x8GB ddr3 1666mhz 2x msi r9 290 CF 3x3tb HDD 250GB ssd samsung fractel design arc midi r2 עכשיו הוא מחפש ספק שיוכל להחזיק את המפרט הנ"ל, גם עם מרווח ביטחון, וגם ספק שיהיה מספיק שקט. הצעתי לו מספר דגמים: הראשון הוא זה http://www.tms.co.il/product/7669 השני הוא זה http://ksp.co.il/?select=.1108..140..112..978.&list=1&sort=3&glist=1&uin=21430&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה שחשוב שהספק כוח יהיה מודולרי עדיפות למודולרי מלא. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  23. אורח
    Started by אורח,

האם הספק הזה: Seasonic X-760 760W יחזיק את המערכת הבאה: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K OC @ 4.5 Gigabyte GA-Z77X-UD3H Crucial 128G SSD Marvell M4 3 דיסקים קשיחים 1 טרה של סמסונג. 680 GTX SLI 8Gb DDR3

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by boludo,

אשמח לקבל מידע לגבי ספק שיתאים למפרט הנ"ל לוח אם Dual Core GIGABYTE Chipset Intel 945 מעבד Intel Pentium D 820 2.8 Dual Core 64Bit 2MB Cache זיכרון 2 סטיקים של 512MB Dual DDR2 533Mhz (סה"כ1ג'יגבייט) כרטיס מסך PCI Express ATI RadeonX300SE 256 mb + TV OUT + DVI דיסק קשיח 80GB SATA2 7200RPM 8MB Cache WD/SAMSUNG כונן צורב DVDRW X16 NEC כרטיס קול 6 ערוצים (5.1) כרטיס רשת 10/100/1000 LAN

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  25. Started by Senator Stupidity,

היי כולם, אני צריך מארז גדול וחדש - וכרגע אני מתלבט בין ה-CM HAF וה-Antec 902, כאשר מדאיגים אותי כמה נושאים: 1. אני יודע שאיכות הבנייה והשירות של אנטק ממש טובים (הם כבר שלחו לי פעמיים ברגים ל-P180 הישן שלי מארה"ב בחינם!), ועם CM אין לי נסיון. אני יודע שהם נחשבים טובים - אבל האם, למשל, מישהו הצליח לגרום להם לשלוח לו ברגים מחו"ל בחינם כמו אנטק? 2. אבק - זהו החשש העיקרי. ל-902 יש פילטרים, ל-HAF אין - ובארצנו המאובקת זה די משמעותי. יש למישהו נסיון עם אבק במאווררים הגדולים של ה-HAF? עד כמה זה קריטי לדעתכם? תודה!

• 6 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.