עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Silencer,

חבר שלי קנה את ה-Antec Earthwatts 380W http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MTIyOQ== ואת לוח האם GA-MA785GM-US2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3141 ללוח האם חיבור של 24 פינים וחיבור של 8 פינים, לספק יש חיבור של 20 + 4 (אופציונלי) וחיבור של 4. http://www.antec.com/Believe_it/connectors.php?ProdID=04639 ברור לאן ה-20 מתחבר, וברור לאן ה-4. השאלה מה לעשות עם ה-4 האופציונליים. לחבר או לא לחבר?

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by migel565,

אני הולך לקנות מחשב גיימינג וחשבתי לקנות את המארז הזה. הבעיה היא שאין לו מסנני אבק.קיים מארז דומה באיכות ובדגם שכולל גם מסנני אבק? רעש לא ממש מפריע לי.

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  3. נשרף לי הלוח לוח חדש (945P S3)כנראה בגלל נחשולי מתח.איך אני יכול למנוע את זה? יש איזה שקע כזה שהוא הציע לי ב120 שקל שמונע המשך חשמל אחרי נפילת מתח שווה?

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by ds.trias,

שלום, ברשותי (בקרוב) המפרט הבא -- והייתי מעוניין להתאים לו ספק ומאוורר, אשמח אם תוכלו לסייע לי בכך.. התקציב שלי הוא 350-400 ש"ח לספק, 100-200 ש"ח למאוורר (אני מאמין שזה אמור להספיק). מעבד Intel Sandy Bridge Core i7 2700K (השגתי ממש בזול) זכרון Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9 לוח-אם Gigabyte GA-Z77-DS3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI דיסק קשיח [table][tr][td]Crucial 128G SSD Marvell M4 (בלבד!) [/t] מארז NZXT Source 210 Elite USB3 Black כרטיס מסך SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 256Bit Dual Fan צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black [/td][/tr][/table]

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by WhiteLen,

היי, אני מחפש מארז למחשב וגיליתי שהיום כמעט כולם שחורים ??? אני דווקא מעדיף את הלבנים. מבחינת מחיר ושקט Cooler Master Elite 310 נראה נחמד אבל שוב שחור. האם יש מארזים דומים מבחינת מחיר ורמת רעש בצבע לבן?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  6. רציתי לדעת אם זה רק אצלי? יש לעוד מישו תמארז הזה והמאווררים שלו די מרעישים? לאיזה מאווררים אני צריך להחליף?

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by natgun0,

שלום, האם בזמן ששמים את המחשב במצב שינה הוא מפיק רעש כלשהו,זאת אומרת האם המאווררים עדיין פועלים/הספק/הכרטיס מסך ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  8. חברי הפורום היקרים, החלטתי להתחיל ולתכנן את החלפת המארז שלי ושדרוג המעבד בלי שום קשר, אך רציתי להתייעץ קודם לכן עם אלו שראו / או שיש ברשותם את המארז הנ"ל לא מזמן השתדרגתי במערכת קירור מים וביצעתי מספר שינוים במארז על מנת להתאים את המערכת למארז( להלן הקישור) השאלה היא כזאת האם יהיה מספיק מקום לרדיאטור מעל ה Bay של הדיסקים הקשיחים? או שחשבתי לקחת את ה Thermaltake Spedo (שמתאים יותר)

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  9. תוכנת UPSMON אומרת לי שכרגע ה Load Level שהמחשב עושה על האל-פסק הוא 17%. האם זה אומר שאם ההספק של האל-פסק הוא 720W, אז המחשב שלי כרגע מנצל 17% מ 720W, שזה יוצא 122W ???. שאלה נוספת: כאשר יש הפסקת חשמל, פתאום התוכנה UPSMON מדווחת שה Load Level עולה ל 34%, איך זה יכול להיות ?, הרי בין אם יש חשמל או אין חשמל, המחשב צורך את אותה הכמות של חשמל, אז מדוע ה Load Level משתנה (ועוד מכפיל את עצמו!) ?.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by abcdjkh,

אני רוצה לקנות את הHUSH, אבל לכו תדעו מתי הוא יגיע. בנתיים אני רוצה חלופות. נראה לי אולי האורורוה, הוא מאוורר שקט ולא יותר מידי יקר. איזה המלצות יש לכם? חשוב השקט, שיהיה שקט לגמרי, ויהיה מאוורר. לוח עם P35 של GB מעבד Q6600 קירור TUNIQ

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by vitali02,

אפשר לעשות את זה לבד? זה פשוט או שצריך ללכת לחנות ששם ירכיבו לי?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  12. שלום חברים זקוק להמלצה טובה לגבי מארז יפה ,כלומר לא מכוער כן עד 800 תודה לעוזרים . מוד אפשרי בעתיד תודה. בעיקרון הכיוון הוא ל AGUILA של THERMALTEC.

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  13. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811121028

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  14. אהלן, אני בונה מערכת לחדר שלי ורוב הזמן המחשב שלי עובד 24/7. עצם העובדה שהמחשב נמצא ממש ליד המיטה שלי, אני צריך שילוב של ספק שקט ומארז שקט. ראיתי שהרבה ממליצים כאן על P182, אבל הוא לבדו עולה 800 שקל. האם יש מארזים שקטים אחרים שאפשר ללכת עליהם בשילוב עם ספק שקט של 500 עד 600 וואט? עצות?

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  15. שלום, השאלה בכותרת, תודה.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  16. איפה ניתן להשיג את המארז הזה בארץ ומה המחיר שלו.... זה התמונה של מאחת הכירות באתר http://kliot.khousid.net/plushy/pc/pc2.jpg אני מחפש תמארז הזה ומה הדגם שלו ומחירו... תודה האם מארז ה- ufo שהציגו פה בעמוד הראשו קיים בארץ?

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  17. אם כן ברשותי המחשב הבא: ma785gt-ud3h 2*2gb patriot ddr3 amd triple core x3 720BE 7800GT וכן 9800GT 200GB WD 640GB WD יש לי ארטיפקטים וזה החל מיד לאחר חידוש הפלטפורמה [הקודמת נמצאת במפרט שלי] מה שהשתנה הוא מעבד לוח אם וזיכרונות בלבד ומאז אני חווה תמיד ארטיפקטים ועכשיו בדיוק יצאתי מCOD4 וזה בגלל שהמשחק נתקע לי, שוב : רק משחקים קלים פועלים חלק כגון warcraft 3 ואפילו torchlight גורם לי לעיתים לפליקרים במסך. יש לציין כי אני משתמש בDELL 2209WA ועל כן אני משחק על רזולוציה של 1680*1050. אז אני תוהה, יתכן והספק עושה בעיות? כלומר, חלש מדי עבור המעבד החדש? הגיוני שהפלטפורמה החדשה תצרוך כל כך הרבה הספק כך שלא יישאר מספיק עבור הכרטיס מסך? :-\ אשמח לעזרת המומחים פה. תוד…

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by NETANELKOREN,

כותרת. מה הייתם לוקחים איתכם ולמה כול אחד יגיד יתרון וחיסרון של המארזים הבאים

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  19. יש לי מארז compucase ci-6a19 שנשבר לו חלק מהפלסטיק בחלק הקדמי (החלק שמכסה את הusb) האם אני יכול למצוא את החלק ואיפה באותה הזדמנות הייתי רוצה להחליף את הדלת לאחת חלקה או עם חלון (אם יש) במקום זו עם הכונס אוויר.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by d5326,

Can you please tell me the difference bettween JSPTech M-100A and M-100B. which do you recommend?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by asafgolan,

אני מעוניין להחליף את המארז שלי (Raidmax Sagitta) במארז שלא יעלה על 400 ש"ח. עדיף שיבוא עם מספר מאווררים מספק או שלפחות עדיין לא יעלה על 400 ש"ח אם אני גם קונה מאווררים. חשובים לי כמובן שיהיה קר ושקט ככל האפשר במסגרת התקציב. ראוי לציין של8800GT המזדקן שלי מותקן קירור ACCELERO S1 עם שני מאווררי 120 מ"מ, מה שהופך אותו לעבה במיוחד, אבל אם הוא נכנס בסגיטה, אני משער שלא תהיה בעיה במארזים אחרים. אני מתכוון להעביר את החומרה הנוכחית שלי לשם (מפרט מלא בצד) ושהוא גם ישמש למחשב עתידי. מה מומלץ? אגב, יש לי ידע בסיסי בחומרה, עד כמה זה יהיה לי מסובך להעביר לבד את החומרה הישנה למארז החדש? וכמה איש מקצוע יכול לקחת על זה? עריכה: שכחתי לציין שיש לי כוננית שבה המארז ישב שגודלה הוא 22.5X48 ס…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by DarkLloth,

בעקרון האופציות הם ה SONATA 3 ו NZXT HUSH , אני מתלבט בעיקר מבחינת עיצוב ואיכות בנייה ביניהם , כל עצה לגבי שני אלו או אולי מארזים אחרים שקטים בטווח מחירים דומה יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by navk2,

שמעו, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי ואני קונה גם מארז, היסתכלתי קצת על מארזים וזה, הגעתי למסקנה שאנטק 300 זה מה שני מחפש, מאוורר יפה וזול, ממש זול ! קראתי קצת בפורם עליו אמרו שהוא צפוף ולא כל כך המליצו עליו, יש סיבה לזה ? גם אני חשבתי על זה האמת, איך מארז כזה טוב הוא כל כך זול ? הדברים שחשובים לי : איוורור אחרי זה שקט ואז סידור המארז והנוחות שלו. אם אפשר לא לחרוג כי אני דיי לחוץ. המפרט שיהיה לי פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361545.0

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by galina,

שלום, תרשו לי להתחיל בזה שאני ממש, אבל ממש לא מבין במחשבים. קניתי כרטיס מסך (gforce 9600 GT EXO) יש לי ספק JTC p-4 500W ATX12V בעל שתי צמות. אחת לכונן קשיח והשנייה לCD ROM לא יוצאות צמות נוספות מהספק. הכרטיס מסך דורש שתי צמות, שמתחברות ביחד לחיבור חשמל מתאים לPCI EXPRESS. האם אני יכול להשתמש בפיצול מהצמות שכבר מחוברות לכוננים או שזה יגרום לזרם נמוך? מה זה החיבור הנוסף שנדרש, SPDIF ללוח האם? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by roiei,

תקציב 2000-3000 ש"ח מיועד להחזיק לכ 15-20 דקות מחשב עם LCD 24 אינץ' וספק 610W של PC POWER AND COOLING http://www.pcpower.com/power-supply/silencer-610-eps12v.html דרישות: כיבוי אוטומטי במקרה שאין חשמל ואין אף אחד ליד המחשב מתחבר ל USB עם אפשרות להחלפת סוללות חיווי ובקרה עם מסך LCD קטן

• 3 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.