עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Jhonta,

אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך ל 8800 GTX יחד עם המארז ANTEC 900 השאלה אם הוא יצליח להחזיק אותו ולפעול כמו שצריך (כמובן עם OC למעבד)

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by migel565,

אני הולך לקנות מחשב גיימינג וחשבתי לקנות את המארז הזה. הבעיה היא שאין לו מסנני אבק.קיים מארז דומה באיכות ובדגם שכולל גם מסנני אבק? רעש לא ממש מפריע לי.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  3. לפני שקניתי ת'כרטיס , בדקתי בפורום מפרטים שלא תהיה לי בעיה עם המארז בגלל גודל הכרטיס. עשיתי טעות וסמכתי על הח'ברה שם בלי למדוד בעצמי. יש לי Thermaltake Xasier VI ואם אני מתקין את כרטיס ב- PCI אז הכרטיס ממש מתנגש לי עם יחידת הכוננים. אני כנראה אצטרך לנסר שם את הברזלים בשביל לעשות מקום לכרטיס. אשמח לקבל רעיונות אחרים , אם ישנם.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  4. המפרט כרגע לא סגור אבל בכל מקרה יהיה לשימוש משרדי קליל, גלישה ובעומס נמוך. מעבד כפול ליבה כלשהו, דיסק בודד וזהו. לא צפוי כל שדרוג. מחפש ספק בתקציב נמוך ככל האפשר שעדיין מומלץ ויתן שלוות נפש. תודה.

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by daniel0089,

שלום, יש לי מערכת מחשב עם ספק כח corsair 450W, מסך 22" (226BW). אני רוצה לקנות אל פסק שיחזיק את המערכת+מסך+טלפון/מודם/ראוטר ועוד איזה משהו של USB ביחד לפחות ל-10 דק'. ראיתי ב"נעה מחשבים" את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1736 ואני רוצה לשמוע מכם חוות דעת,הסבר איך הוא מתחבר ולאן,איך הוא נטען,כמה זמן הוא יחזיק לי את מה שביקשתי למעלה במקרה של נפילת מתח או הפסקת חשמל,איזה גודל הוא בערך,האם הוא אמין וכמה שיותר פרטים עליו וחוות דעת. האם מה שנתתי למעלה יחזיק בכלל את המערכת והכל?(750W) תודה, דניאל

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  6. האם כדאי להוסיף 80 שקל ולקחת את הcorsair vx550 במקום את ה thermaltake tough power 600W? כל הזמן אומרים שהcorsair יותר טובים האם זה שווה את ה80 שקל הפרש? יש עוד אופציה לקחת את ה epsilon 600W של FSP שגם נחשב לטוב והוא בחריגה קטנה אבל לרוב לא ממליצים עליו. המערכת שלי תהיה ep35-ds3r + 9800gtx + q6600 דיסק קשיח אחד וצורב אחד. כ5 מאווררים 120 ממ ו V1 בתוך cm690. אני יעשה OC כנראה להכל . ואני כנראה גם אוסיף דיסקים קשיחים.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by thedarkman,

האם הלוח אם GIGABYTE X58A-UD3R נכנס במארז ANTEC 1200? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  8. זקוק להמלצה לספק שקט 650-700W . תודה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by Omer DA,

חיפשתי פה בנושאים ישנים ולא ממש הצלחתי לגבש דעה, המחשב שאותו אני רוצה לגבות: core i5 750 Intel P55-WB 1333FSB 4196MB DDR3 1333Mhz 500GB SATA2 7200 GeForce 250GTs 1GB DVDRW x22 Samsung 500w ספק מסך 20 אינ'ץ מעוניין ב5 דקות שהאל פסק יחזיק ,מעבר לזה זה כבר אקסטרה,300-400 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  10. אני מתלבט בין שניהם לשתיהם יש בקורות טובות מבחינת קרור הרכבה ללא כלים ושניהם בערך גם באותה עלות התקציב הוא 900 ש"ח ובנוסף שלא תהיה לי בעיה להכניס כרטיס מסך כמו לדוגמא Geforce Ultra המארז נועד למחשב חדש אני לא סגור על החלקים האחרים כל המלצה תתקבל תודה התקציב הכולל גם למחשב ללא ספק הוא 7500

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  11. שלום לכולם .. שאלה שמאוד מסקרנת אותי שרציתי תמיד לדעת עד כמה הספק הנ"ל שיש ברשותי יוכל להחזיק מערכת חדשה . בוא נגיד לדוגמא מערכת כזו amd phenom ii x4 הלוחות החדישים של ג'יגהביט עם הצ'יפסט החדש וכמובן כרטיס מסך מדגם HD4870 כמו כן על המחשב שיש לי במפרט ( ז"ל כבר לא איתנו חוץ מהספק ועוד כמה דברים ) היה לי HD4850 והכל היה מצויין חוץ מהמעבד שהגביל מאוד . פשוט רציתי לדעת אם במידה ואני קונה מחשב חדש . מה הגבול של הספק הזה ואיזה מערכת אפשר באמת להרכיב בשבילו כי אם באמת זה יחזיק זה יחסוך לי כמה מאות שקלים לספק תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by miniman,

שלום לכולם לא נתקלתי כאן בהרבה המלצות ושיחות בנושא מארזים וספקים של ThermalTake , יש סיבה לכך ? מחיר , איכות מוצר , יופי , רעש , סיבות אחרות אני אשמח לשמוע מה לחברי הפורום בנושא . מיכאל

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  13. בעקבות דיון בפורום (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316301.0) אני רוצה לדעת למי יש בפורום אתה השילוב הבא.. אל פסק של advice מדגם 750/650 prp עם מערכת מחשב שיש לה ספק כח CorsairVX450W או Liberty400W. האם בהפסקת חשמל האל פסק עובד או נכבה ולא עושה כלום? (אני מדבר רק על מקרה שאין חשמל לא בזמן עבודה רגילה שיש חשמל..) אשמח אם תגידו לי כי הזמנתי אחד ואני רוצה לדעת אם לבטל או לא.. תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  14. יש לי עכשיו ספק במחשב PENTIUM 4 5200FX...... יש לי תספק הוא כבר עובד בערך 3-4 שנים האים הוא יחזיק את ה QUED/CORE2DUE?אים כרטיס מסך 8600/8800? תודה.

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by biton,

מרכיבי המחשב המתוכנן : מעבד - E8XXX או Q6XXX זכרון - 4GB בתדר 1066 או 800 HD אחד צורב DVD כרטיס מסך מבוסס 4670 של ATI האם הספק יתאים למחשב עם הרכיבים העיקריים הבאים או שצריך משהו חזק יותר ?

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by asisari,

אני צריך המלצה למארז. אני לא כל כך מבין את ההבדלים בין הגדלים והמאווררים, אם תוכלו לעזור. חשוב לי שיהיה זול ושקט ומן הסתם שיתאים למפרט שלי שהוא די בסיסי. מפרט המחשב שלי: מעבד: INTEL G2030 מאוורר למעבד: arctic cooling alpine 11 rev.2 לוח אם:asus H81M-E ספק: fsp 400W קשיח: WD 500 black 7200 זכרון: Kingston 2GB אין כרטיס מסך או תוספות אחרות. אני עובד עם וינדוס XP ומשתמש שימוש ביתי: office, אינטרנט וצפייה בסרטי HD. תקציב מבוקש בסביבות 200 ש"ח. תודה...

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  17. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811121028

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by כפיר,

אני מעוניין לרכוש ספק ל- אודיו כוח פילטר 3000W לחדר שינה ששם יש לי סטריאו ומחשב בגלל שיש לי שם הרבה מכשירים , אני לא בטוח שאני מקבל חשמל נקי למכשיר ומתח מיושר כמו שהסטריאו ומחשב צורכים ואולי זה פוגע באיכות ( יש זימזומים מהרמקולים שנאמר לי אולי המתח לא מגיע נכון לסטריאו ) מצאתי מכשיר זה NEW LED Display Audio Power Filter 3000W שאמור לנקות את החשמל ממפגעים ואולי ליישר את הזרם מישהו ניסה דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by XMB,

הבנתי שה8800GT מפונק וצריך לחבר אליו חיבור ישיר מהספק כוח? אם כן האם לHEC 400W TRT 2 יש חיבור כזה? תודה

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  20. יש לי תקציב.. הבעיה היא שאני לא מעוניין סתם להוציא אותו, אני מעוניין בספק טוב שאיכותי ביחס למחיר שלו וגם ביחס לשאר הספקים המחיר שלו זול. המערכת שהוא יצטרך להחזיק תהיה: BFG PCI-EX Geforce PX8800GTX OC 768MB GDDR3. לוח אם ASUS COMMANDO\ABIT AB9 PRO (אני יראה כבר כשאני ידע מה יהיה הספק) מארז של GIGABYTE AURERA 570\STACKER 810 (כנ"ל) Corsair 2048MB (1024x2) DDR2 800 צורב DVD של LG 2 כוננים קשיחים, אחד של 120GB ואחד של 160GB (אחד SATA ואחד IDE). קירור למעבד Zalman CNPS8000 (פשוט יש לי אחד כזה שהוא לא בשימוש). אז.. מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by sSs Dragon,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מארז שגם יהיה בנוי טוב ואיכותי וגם יהיה יפה ובעל ביצועים טובים. חשבתי על ה HAF 932 אבל יהיה קשה להחליף לא את המאווררים אם הוא רועש כי יש לו מאווררים של 23CM בנוסף חשבתי על הGigabye aurora 570. מה דעתכם על השניים הנ"ל והאם יש הצעות למארזים אחרים טובים?

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by Achilllles,

שלום . אני בתכנון לקנות מערכת כזאת: sapphire 6950 i5 2500k scythe mugen 2 2x2 g.skill 133 p67-m ASUS CM 690 חשבתי על seasonic 620W bronze ACTIVE או Corsair 650W 1. איזה ספק כדי לקחת למערכת? 2. האם כדאי להחליף את המארז למשהו יותר טוב? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by royk50,

ENERMAX CS-718 + EG465AX-VE 24 PIN + PCI-E + SATA BLACK http://topmarket.co.il/index.php?productID=2026 אך נראה מול ANTEC SONATA II ? כל זה בהנחה הפסימית שהNSK6500 יתעכב (המחיר בפלונטר כבר קפץ ל577)

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by abcdjkh,

אני רוצה לקנות את הHUSH, אבל לכו תדעו מתי הוא יגיע. בנתיים אני רוצה חלופות. נראה לי אולי האורורוה, הוא מאוורר שקט ולא יותר מידי יקר. איזה המלצות יש לכם? חשוב השקט, שיהיה שקט לגמרי, ויהיה מאוורר. לוח עם P35 של GB מעבד Q6600 קירור TUNIQ

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  25. אני רוצה לעשות מערך SLI של 8800GT. איזה ספק כוח יספיק לי? יש לי ENERMAX LIBERTY 400 ואני מניח שאני צריך להחליף אני טיפה גמיש במחיר אך מעוניין לצמצם עלויות ככול האפשר

• 3 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.