ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית מחשב עם המפרט הבא: לוח אם Asrock G31 מעבד E8400 כונן קשיח + כונן DVD למחשב יש ספק כח EZCOOL 400W דגם "ATX 400 JSP". אני צריך להחליף למחשב את הכרטיס מסך עקב היות הכרטיס תקול. הכרטיס הישן שהיה לו הוא: 8600 GT. אני מעוניין לשדרג את המחשב קמעה לכרטיס יותר רציני קצת. מבירור קצר שבדקתי ראיתי את הכרטיס Sapphire 5670 1GB GDDR5 כמועמד רציני. המחשב הזה משמש למשחקים קלים (FIFA) עד בינוניים (Need For Speed) וסרטים. שאלתי, האם הכרטיס הזה ייתמך על ידי הספק כח שיש לי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
האנטק 300 והקולר מסטר בערך אותו מחיר ככה שהמחיר לא יהווה שיקול מה שאני רוצה להבין זה האם שווה לי יותר לקנות את ה 690 או אנטק 900 ,ראיתי שהאנטק 900 יותר קטן מהקולר מסטר זה נכון? אני מחפש מארז כמה שיותר גדול בתקציב של 300-450 בקולר מסטר ראיתי פרוייקטים ומבחינת עיצוב אני אוהב אותו יותר, אבל מה שהכי חשוב לי זה מקום אני מכניס גם קירור מיים במארז ובאנטק זה יהיה לי בעיה בעוד שבקולר מסטר יש מקום יותר טוב שיקול נוסף הוא שאם אני יקנה CM690 אני יכול לקנות גם דרמל לעשות כמה מודים לסידור כבלים,גרילים וכו' האנטק 300 רשמתי אותו אבל הוא לא נראה לי יותר טוב מהשניים האלה אם כן תגידו ואם יש לכם תמונה שנותנת שהשוואה מבחינת גובה וגודל של השניים אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
אז ככה... מעבד Q9400 לוח EVGA nForce 780i SLI FTW זוג כרטיסים EVGA GTX260 מארז THERMALTAKE V4 אני יקנה בשבוע הקרוב. התקציב הוא עד 500₪ לא יותר... אם מישהו מוכר משהו מתאים יד שנייה אפשר לשלוח מסר. : תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז HTPC, רצוי כזה שיכול גם לעמוד וגם לשכב, ורצוי שיהיה עם ספק רגיל. בנוסף נמוך מ-13 ס"מ בשכיבה. ראיתי את הסילברסטון מהכותרת, נמוך מאוד, עשוי אלומיניום ועם ספק רגיל. רציתי לדעת אם הוא יכול גם לעמוד? ולמה זה בעצם משנה? אני לא יכול להשכיב או להעמיד כל מחשב, ואז זה רק עניין של רגליות?? בנוסף שמתי לב שהמארז מחורר היטב מכל הכיוונים ויכול להכיל עד 4 מאווררים, ורציתי לדעת אם מישהו יודע עד כמה שקט המארז וכמה מאווררים באמת צריך למערכת עם מעבד של 55W-90W ללא כרטיס מסך נפרד. כיוון אחר הוא מארז ANTEC 1480 + 350, נעם יש העדפה ברורה לאחד מהם? האפשרות האחרונה אם אני אראה שאין כסף תהיה אנרמקס לגונה, שהוא בעיניי יותר יפה משניהם, אבל אני חושש מהספק שלו (אם אני מחליף לספק מ…
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם Antec p150 שווה עוד 150 שקל על Antec Sonata II ? למערכת: E6600, BFG GTS 8800 640MB, G.SKILL 667MHZ 1G* 2 . מיועד למשחקים, חשוב שקט וקירור טוב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מרכיבי המחשב המתוכנן : מעבד - E8XXX או Q6XXX זכרון - 4GB בתדר 1066 או 800 HD אחד צורב DVD כרטיס מסך מבוסס 4670 של ATI האם הספק יתאים למחשב עם הרכיבים העיקריים הבאים או שצריך משהו חזק יותר ?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
זקוק להמלצה לספק שקט 650-700W . תודה
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היום חיפשתי לי מארז אופקי שבעיני ימצא חן. אחד שאת כיסי לא ירוקן (לא יותר משבע מאות ש"ח - כשהספק בו נוכח). כמובן שזה יהיה מבית טוב, ויספק את שצפוי ממנו ככזה (לרוב). איורור טוב, נוחות הרכבה, חומרים נאותים וכמובן פוזה נאה. אז, לאחר לחיצות מקש וטיולי עכבר, נותרתי עם מתמודדים - חמישה במספר: [table] [tr][td]Asus TS-6A* ~250[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec Minuet 300 ~490[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec NSK2400 ~640[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Compucase 7328 ~320[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Foxconn DH153C* ~290[/td][td][/td][/tr] [/table] *לא כולל ספק יש לכם הזדמנות נהדרת לבחור לי מארז לתפארת, וזו מצידי התחייבות שאקח את הדעות בכבדות. דרך אגב אתם פורום נהדר תודה…
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
איך הספק של ez cool ה450W ?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום יש לי ספק enermax 525W PRO82 העם הוא יספיק בישביל GTX570 ? מפרט מחשב: 2600k asus maximus 4 extreme 8gb g.skill 2133Mhz haf x noctua NH-D14 5770X2 crossfire WD 160G SG 250G
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם לשתיהם יש בקורות טובות מבחינת קרור הרכבה ללא כלים ושניהם בערך גם באותה עלות התקציב הוא 900 ש"ח ובנוסף שלא תהיה לי בעיה להכניס כרטיס מסך כמו לדוגמא Geforce Ultra המארז נועד למחשב חדש אני לא סגור על החלקים האחרים כל המלצה תתקבל תודה התקציב הכולל גם למחשב ללא ספק הוא 7500
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לפני שקניתי ת'כרטיס , בדקתי בפורום מפרטים שלא תהיה לי בעיה עם המארז בגלל גודל הכרטיס. עשיתי טעות וסמכתי על הח'ברה שם בלי למדוד בעצמי. יש לי Thermaltake Xasier VI ואם אני מתקין את כרטיס ב- PCI אז הכרטיס ממש מתנגש לי עם יחידת הכוננים. אני כנראה אצטרך לנסר שם את הברזלים בשביל לעשות מקום לכרטיס. אשמח לקבל רעיונות אחרים , אם ישנם.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למארז+ספק מעבד - I7 920 לוח - ga-x58a-ud7 כרטיס מסך - כנראה ati 4350 לא חשוב שקט, יופי, עיצוב. תודה רבה אסף לוי
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי הוא : מעבד E8400 לוח ASUS P5Q-E OCZ 2x2GB 1066 9600GT ואני מתלבט בין מספר מארזים, CM690, NZXT HUSH ו Antec P180 הכי חשוב לי השקט, יש הבדל גדול בין שלושתם במידה ויהיו לי חלקים שקטים ? הCM690 נראה הכי יפה. השאלה אם יש הבדל ביניהם. אשמח לשמוע המלצות ותגובות תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי, קניתי את ה 7970 ולצערי המאוד רב הוא לא מתאים לבוקסא ThermalTake Shark ניסיתי לחתוך ולשנות העיקר שיכנס, לא הצליח שום דבר ועכשיו הקופסא לא שווה כלום. אני מחש משהו דחוף דחוף ליום שישי שאני אלך לקנות, לא משהו יקר אבל משהו שיהיה לו כפול 6 יותר מקום מה ThermalTake שהכל היכנס בניחותא, שיהיה אפשר לעשות CMOS RESET מבלי להוציא את הכרטיס מסך ושיהיה לו מגש אם אפשרי לא חובה. הספק הוא ThermalTake ToughtPower שהמאוורר פונה למטה אז אני מקווה שיש מארז בסיגנון של נוח, ושיהיה לו קירור טוב. אני במארזים בלוק כי המארז היחיד שקניתי זה הטרמלטק, לא נכנסתי לזה יותר מדי. עדיף FULL Tower ואלומיניום. תודה
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
המפרט כרגע לא סגור אבל בכל מקרה יהיה לשימוש משרדי קליל, גלישה ובעומס נמוך. מעבד כפול ליבה כלשהו, דיסק בודד וזהו. לא צפוי כל שדרוג. מחפש ספק בתקציב נמוך ככל האפשר שעדיין מומלץ ויתן שלוות נפש. תודה.
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם לא נתקלתי כאן בהרבה המלצות ושיחות בנושא מארזים וספקים של ThermalTake , יש סיבה לכך ? מחיר , איכות מוצר , יופי , רעש , סיבות אחרות אני אשמח לשמוע מה לחברי הפורום בנושא . מיכאל
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
איזה הכי טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~RP-500-PCAP~24~0.htm או הספק שמגיע עם המארז הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~6a19-hec500~6~0.htm או אחד מאלה: http://www.skypc.co.il/pl_product~ACE480~24~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~WIN550~24~0.htm האם הספקים נחשבים טובים או ג'נריים? ס"ך כולם יוצא כמעט אותו מחיר, השאלה היא איזה מהם יחזיק הכי טוב מערכת לגיימר בינוני + ?
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
בעקבות דיון בפורום (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316301.0) אני רוצה לדעת למי יש בפורום אתה השילוב הבא.. אל פסק של advice מדגם 750/650 prp עם מערכת מחשב שיש לה ספק כח CorsairVX450W או Liberty400W. האם בהפסקת חשמל האל פסק עובד או נכבה ולא עושה כלום? (אני מדבר רק על מקרה שאין חשמל לא בזמן עבודה רגילה שיש חשמל..) אשמח אם תגידו לי כי הזמנתי אחד ואני רוצה לדעת אם לבטל או לא.. תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
6600E 8800GTS P5B DLX 2GB 800MHZ HD 250GB 16MB LIBBERTY 400 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן המפרט (מה שלדעתי רלוונטי): מעבד: Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz (8 x 267) קירור למעבד של Arctic Cooling Alpine7 (מה שרשום על הקירור עצמו) לוח אם: MSI P6N SLI (MS-7350) :System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) X2 OCZ XTC Platinum OCZ2P8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 270 MHz) ) כרטיס מסך: MSI Radeon 4850 512MB ספק כח: Enermax Liberty 500W המחשב נמצא כרגע ממש ליד הכרית אז נושא הרעש עלה רק לאחרונה. כיום אני עם מארז גנרי שסיפק אותי ,אבל אם באזור ה-300 ש"ח אפשר לצמצם את הרעש משמעותית אז אני מוכן להשקיע. יכול להיות שרק החלפת מאווררים תספק אותי? אולי הספק (אני יודע שהוא איכותי) יוצר את…
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לפי המידע באתר שלהם ניראה כאילו שלושת הסדרות זהות בנתונים וההבדל היחיד הוא המראה החיצוני. http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=eps_12v&model=da http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=certified_psu&model=cougar http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=certified_psu&model=zephyr בארץ מוכרים גם את ה DR-AT ובמחירים ממש טובים (340 שקל לגירסת ה 600W), בגירסת ה OEM הזאתי יש את אותם חיבורים כמו בגירסאות היקרות? יש עוד שינויים חוץ מהצבע,סליבינג,תאורה?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הבנתי שמדובר בחברה מוכרת בארה"ב בעיקר המחירים של האל פסק הפשוט שלה (אני לא צריך יותר מזה) הם די טובים. השאלה היא אם למישהו יש ניסיון עם השירות והאחריות שהם נותנים כאן בארץ ואם קיימות סוללות מתאימות במידה וצריך להחליף? באדוויס החלפתי סוללה אחרי שנתיים וחודשיים. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
- 1 follower
-
-
כי זה בעיקרון מה שאני מחפש. התקציב שלי הוא עד 500ש"ח והמארז עולה בKSP 460. והחנות פשוט קרובה אליי אז יש לי עדיפות לקנות משמה. האם הוא שווה את המחיר שלו והוא מספק ביצועים טובים יחסית?
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-