ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום, לנוכח המבצע המעולה של אייבורי, אני שוקל לקנות את ה-פרקטל R4 ב-395 ש"ח. השאלה היא עד כמה זה כדאי? כיום יש לי כמעט שנה את הקולר מסטר HAF 932 ואני באופן עקרוני מרוצה ממנו, הדברים היחידים שמציקים לגביו שהוא שואב אבק, לא צבוע שחור מבפנים ואין לו חלון צד נורמלי (יש לו חלון פיצפון ומושחר). אני לא יודע כמה אני רוצה להיכנס לפרוצדורה של צביעה וחיתוך חלון. בגלל זה ה-R4 מאוד קרץ לי, הוא אלגנטי, אפשר להכין לו חלון ביתר קלות (דלת שטוחה, אבל יכול להיות שאנקוט בשיטה שונה), הוא מעט קן יותר (בעיקר נמוך) ואפשר להכניס בו קירור מים בקלות יחסית. אני יכול למכור את המארז שלי באותו מחיר הקנייה של ה-R4 אין השקעה נוספת, כבר יש לי קונה.\ האם ה-R4 יהיה עדיף על ה-932 מהבחינות הבאות: קירור מים. פ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2912 נמכר בסביבות ה-300 ש"ח. מיועד לסביבה משרדית למחשב עם סימולציות הנדסיות כבדות + OC משמעותי. מפרט: I5-2500K 128G SSD 16G RAM לוח Z68 ספק S12II-520W אישית אני מעדיף את ה-ANTEC300 במחיר הזה או לעלות ל-LANCOOL/CM690-II אבל זה לא 100% תלוי בי. שקט רצוי מאוד אבל לא קריטי. איכות ויכולת קירור חשובות כי מדובר במחשבים שירוצו בעומס + OC ולא יהיה שדרוג למשך זמן רב. התקציב גמיש אבל רצוי להישאר מתחת ל-400 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב עם מארז foxconn s808 המארז: http://www.shirion-computers.com/pl_product~Foxconn-S808~6~38.htm נראה לי שהספק כח נשרף. בכל אופן, האם כל ספק כח יתאים למחשב? מה מומלץ? אין לי עניין להשקיע הרבה יותר ממה שהיה לי פה עד עכשיו, הוא נשרף בגלל הפסקת חשמל... בכל אופן, אין לי משוג לגבי מחיר רצוי וכו' תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי קישור למוצר באתר המקורי. תגידו לי דעתכם והאם שווה לי להשיג אותו. בתודה מראש בעיקר איכפת לי שמארז יהיה מקורר כמו שצריך, עם הרבה מקום, נוח לעבודה, ואמין ואיכותי. פחות משנה לי מראה(לא מתלהב מכול מיני דלתות שקופות , אורות וכו') http://lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=131&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . אני בתכנון לקנות מערכת כזאת: sapphire 6950 i5 2500k scythe mugen 2 2x2 g.skill 133 p67-m ASUS CM 690 חשבתי על seasonic 620W bronze ACTIVE או Corsair 650W 1. איזה ספק כדי לקחת למערכת? 2. האם כדאי להחליף את המארז למשהו יותר טוב? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוכש בקרוב P182B ורציתי לוודא האם החלל הפנימי שלו בצבע רגיל של מארזים או בצבע שחור כמו שראיתי בחלק מהפורומים בחו"ל שעשו עליו ביקורות. דבר נוסף אם כבר הטרחתי אתכם לקרוא את הפוסט שלי - אני מתלבט לגבי ספק כוח שיחזיק לי E8400, 9800GTX,4GB RAM,HD 500MB. אני לא יודע להחליט בין LIBERTY 500 לבין CORSAIR 520 - מה אתם חושבים? דבר נוסף - רציתי לדעת איך מתגברים על הבעיה במארז הנ"ל מבחינת מרחק של הכבלים ללוח אם? תודה לכולכם וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש ספק טוב שקט ככל האפשר. הספק שברשותי הוא 400W ATX 2.03(P4) תמונה מצורפת מפרט (הישר מהמוזאון :-[) CPU Intel Pentium 4 Prescott 530J, 3000 MHz (15 x 200) Mother Board Intel D915GAV 2 Disks Western Digital 80G, WDC WD800JD-75JNA0, SATA 3.0Gb/s Seagate 250G, ST3250410AS, SATA 3.0Gb/s Memory 2x512 MB DDR PC3200 200MHZ 2x256 MB DDR PC3200 200MHZ DVD LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B Graphic card Intel 82915G + Graphics Media Accelerator 900 (on board) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה ספק לקנות למערכת החדשה שלי (GIGABYTE DS3+E6600 + 88GTS 320MB): ה- TR2 Power W0090 470W Silent של TT או ה- TruePower Trio 430W Active PFC של ANTEC יש להוסיף שאני כן הולך לעשות OC למערכת, לא OC מפלצית אבל בכל זאת OC איזה עדיף? ועוד שאלה : איך הספק הToughPower W0103 600W של TT הוא שווה את הכסף? או שיש ספקים במחיר שלו שיותר טובים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי אל פסק ב300 ש"ח משהו שכנראה ג'נרי והוא לא סוחב לי את המערכת... עכשיו תנו לי שם של אל פסק שיחזיק את המערכת שרשומה בצד ימין התקציב הוא עד 300 ש"ח גג תוספת ל300 ששילמתי כבר ז"א אני מחזיר את שלי ואקבל זיכוי מלא ..בקיצור התקציב הוא 600 גג!! עדיף גם שיחזיק את המסך ...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מארז יותר עדיף? ENERMAX CHAKRA או Antec Three Hundred? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2775 http://skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני כרגע משדרג את המחשב שלי [כרטיס מסך חדש , מעבד ,זכרונות , לוח אם] רציתי לדעת איך המארז הזה? כרגע יש לי את המארז Raidmax Sirius ואני לא ממש מרוצה ממנו , הוא צפוף ולא איכותי בכלל... אני מעוניין לקנות את הNZXT Tempest "AirFlow King" ורציתי לדעת אם כדאי לקנות או לא מה שאני מחפש במארז החדש שלי הוא ככה[מסודר לפי עדיפות]: -שיהיה מרווח וקר ושיהיה מתאים לסידור כבלים בצורה הטובה ביותר -חלון בצד[יש לי הרבה קטודות וכל מיני שטויות שאני רוצה לשים] -שיהיה איכותי -עד 500 שקל תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עלה לי בערך 600 שקל... הוא של חברת enermax אז לא ממש היה איכפת לי ללכת על זה או על הליברטי שלהם. השאלה היא האם הוא משתווה לליברטי מבחינת הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפס תוכנה שתיתנן לי נתונים על הספק לדוגמא כמה וואט הוא מספק עכשו ודברים כאלה אם בכלל קיימת תוכנה כזו ואם לא קיימת כזו תוכנה אשמח לקבל תוכנה שתיתן לי נתונים סטטים על הספק דגם מה ההספק המירבי וכו אשמח אם תענו לי בהקדם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למחשב כרטיס מסך X850 XT, אשר צריך להיות מחובר גם לספק כוח. לכרטיס יש כניסת חשמל שאליה מחברים חוט המתפצל לשני כניסות מולקס. הבעיה היא שבכל אחת משני כניסות אלו יש רק 3 פינים (אחת שמחוברת לחוט אדום, אחת לצהוב ואחת לשחור), בעוד כבלי המולקס שיוצאים מהספק הינם בעלי 4 פינים (צהוב, שתי שחורים ואדום). בסופו של דבר הפין של החוט האדום מהספק לא מחובר לכלום. ואחד מהחוטים השחורים של הספק מחובר לפין האדום של הכ.מסך. האם זה מצב תקין? או שאני צריך לשחק עם חיבורי המולקס של הכרטיס מסך, על מנת שתהיה התאמה בצבעים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי כמה סיקורים שלהם ואני לא מבין מה שונה מהם חוץ מהגודל והמאורר הנוסף , שווה לקנות את ה UBER CHAKRA ?, זה שווה את ה 200שקל + הבדל ? יש מארזים יותר טובים במחיר של ה UBER CHAKRA ? תודה :-* יש לציין שאני קונה רק מ IQPC ו GTS יכול להיכנס בפנים ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך בבקשה המלצה לספק 350 וואט בסביבות 300 שקל(הצעה נמוכה יותר תתקבל בברכה המפרט הוא לא כבד P4 2.6 7300GT לא משהו רציני...עכשיו יש לי ספק ג'נרי שעושה רעש של טרקטור(כנראה המאוורר) במחשב אין שימוש כבד הוא של המשפחה שלי ככה שרוב השימוש בו הוא אינטרנט,וורד וכו.. אני הולך לקנות את הספק ככל הנראה מפנדה או אם יש לכם מקום אחר בסביבות חדרה. תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעונינת בעזרה איזה ספק אני צריכה לכרטיס: GEFORCE 8800GTS 640 MB ואיזה סוג מארז יכול להתאים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, חשבתי הרבה וגם הסתכלתי הרבה בפורום זה ואני עומד בפני דילמה מעניינת, אולי אתם חברים יקרים בעלי ידע וניסיון יותר משלי תוכלו לפתור את הדילמה? הנה היא: בהנחה שמארז HTPC: - אפשרי ל-2 כונני DVD/CD, אפשרי ללוח אם גודל ATX רגיל, ואפשרי לעמידה או שכיבה, ואפשרי להכניס עד 2 דיסקים קשיחים רגילים. אז.... למה לי לקנות מארז רגיל ? זאת אומרת, מה היתרונות ומה נותן לי מארז רגיל, שמארז HTPC לא ייתן לי ? אנא עזרו לי לפתור דילמה זאת, בתודה וברחשי כבוד לאנשים שנמצאים כאן
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הלך לי הספק במחשב ואני מחפש ספק חדש. יש לי את המחשב הבא: לוח: GA-965P-S3 מעבד: E6750 כרטיס מסך: RADEON X1950 PRO שני כוננים קשיחים וכונן אופטי. מארז HEC 6A19B איזה ספק יתאים לי ב 200-250ב ש"ח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד 600 גג עם חלון שקוף וללא ספק . תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז מחשב ל- 9 כוננים נשלפים מסוג https://www.techly.com/removable-drawer-3-5-sata-hdd.html מארז שנמכר בארץ ויש שמלאי במחיר הגיוני (עד כ- 300ש"ח). לא חייב להיות יפה (ישמש כשרת במקום מוסתר). משהו בסגנון המארזים הנ"ל: https://pcpartpicker.com/products/case/#G=9,12
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהספק הישן שבק חיים =\ והתחלתי לחפש חדש המליצו לי בחום לשאול פה לאיזה אחד כדאי אז ככה: התקציב הוא 300 שקל עם חריגה מקסימליתת של 400~350 ש"ח המפרט: מעבד: אני באמת לא מבין גדול במחשבים והמחשב כרגע טיפה מושבת הדבר היחידי שאני יכול לנסות להועיל בעניין זה שאני יודע שזה INTEL 2.8 , סורי לוח אם: GigaByte GA-945GCM-S2 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 6600GT יש לי חבר שהציע לי את האחד הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2081 אבל אנלא יודע עד כמה הבחור מבין בעניין אז חשבתי לשאול פה. סורי עם אני טיפה מקשה =\ טנקס לכל העוזר בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים באקראי, בעיקר כשאני משאיר את המחשב בלילה, אני מתעורר בבוקר והוא מכובה. מה שהכי מוזר זה שהוא לא בדיוק מתכבה, אלא עובר למצב שינה, אבל כשאני מדליק אותו רשום שווינדוס התאושש מבעיה חמורה ורשום שהסיבה היא BlueScreen אני חושב שזה הספק בגלל שיכול להיות שהוא מאוד גבולי למערכת שלי וכנראה גם לא מספיק חזק, הסיבה שאני פותח את האשכול על מנת להתיעץ הוא בגלל שבמשחקים כבדים וכו' אני משחק ואף פעם לא קרה לי שהוא קרס! *ביטלתי את כל האוברקלוקים, מפרט בצד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבירורים שעשיתי מול חנויות ומשווקים מורשים של אדוויס קיבלתי מידע סותר ולפעמים שגוי. אשמח אם תעזרו לי בהתאמת אל פסק למפרט הנ"ל: enermax modu+82 625 W I7 920 GTX 260 2 מסכי 22" (צריכת כל אחד 52W) לא מתוכנן OC. חשוב לי בעיקר עניין ה-Active PFC (של הספק) אלו מכשירי אל פסק תומכים בכך? מבחינת הספק, ברור לי שצריך משהו בסביבות 1000VA. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-