עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. זקוק להמלצה לספק שקט 650-700W . תודה

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  2. איך הספק של ez cool ה450W ?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  3. שלום יש לי ספק enermax 525W PRO82 העם הוא יספיק בישביל GTX570 ? מפרט מחשב: 2600k asus maximus 4 extreme 8gb g.skill 2133Mhz haf x noctua NH-D14 5770X2 crossfire WD 160G SG 250G

4. לפני שקניתי ת'כרטיס , בדקתי בפורום מפרטים שלא תהיה לי בעיה עם המארז בגלל גודל הכרטיס. עשיתי טעות וסמכתי על הח'ברה שם בלי למדוד בעצמי. יש לי Thermaltake Xasier VI ואם אני מתקין את כרטיס ב- PCI אז הכרטיס ממש מתנגש לי עם יחידת הכוננים. אני כנראה אצטרך לנסר שם את הברזלים בשביל לעשות מקום לכרטיס. אשמח לקבל רעיונות אחרים , אם ישנם.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  5. Started by Ron707,

לפי מה שהבנתי הם מגיעים עם מאוור גדול בצד.. מה לגבי 2 מאווררים קטנים? וכדאי לי ללכת על הצ'אקרה ECA3052 הזול יותר מה-Uber?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by a1a1a1a,

אני מעוניין בהמלצה למארז+ספק מעבד - I7 920 לוח - ga-x58a-ud7 כרטיס מסך - כנראה ati 4350 לא חשוב שקט, יופי, עיצוב. תודה רבה אסף לוי

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  7. Started by vipnisim,

עד עכשיו הייתי סגור על הליברטי 500 אבל בגלל כל מיני דיבורים בפורום כניראה אני ילך על משהו אחר אז איזה ספק יותר טוב אני יכול לקחת ? וזה דיי דחוף

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by barzanger,

האנטק 300 והקולר מסטר בערך אותו מחיר ככה שהמחיר לא יהווה שיקול מה שאני רוצה להבין זה האם שווה לי יותר לקנות את ה 690 או אנטק 900 ,ראיתי שהאנטק 900 יותר קטן מהקולר מסטר זה נכון? אני מחפש מארז כמה שיותר גדול בתקציב של 300-450 בקולר מסטר ראיתי פרוייקטים ומבחינת עיצוב אני אוהב אותו יותר, אבל מה שהכי חשוב לי זה מקום אני מכניס גם קירור מיים במארז ובאנטק זה יהיה לי בעיה בעוד שבקולר מסטר יש מקום יותר טוב שיקול נוסף הוא שאם אני יקנה CM690 אני יכול לקנות גם דרמל לעשות כמה מודים לסידור כבלים,גרילים וכו' האנטק 300 רשמתי אותו אבל הוא לא נראה לי יותר טוב מהשניים האלה אם כן תגידו ואם יש לכם תמונה שנותנת שהשוואה מבחינת גובה וגודל של השניים אני ישמח

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by orystyler,

מעבד Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 זיכרון TWINMOS DDR2 2048MB(1024X2) 667mhz CL5 הארד דיסק SEAGATE 160GB 7200RPM SATAII 8MB כרטיס מסך Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E צורב DVD NEC AD-7170 18x DVD+/-RW/RAM Double Layer כונן דיסקטים 1.44 TEAC מארז Sunbeam Transformer BLUE ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W מסך '17 Samsung SyncMaster 731BF LCD מקלדת MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD עכבר MICROSOFT WHEEL MOUSE OPTICAL PS2/USB רמקולים CREATIVE INSPIRE 2500 בכבוד רב, אורי

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by haviv822,

כותרת. תודה

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  11. שלום לכם , המפרט שלי : <--- אתם יכולים לראות כאן ואני עם מארז גדול ותקוע והוא יושב ב"סלון" ולא בפינת מחשב , מזמן אני כבר לא עושה OC ורק מחפש את השקט (גם לא מגביר את העוצמה של המאוררים מהבקר שלהם) נראה לי הגיע הזמן להטמין את המחשב בנוף ושלא יתפוס את כל הנוף של ה"סלון" לכן אני רוצה להעביר את המחשב לNSK 2480 אבל ישנן כמה בעיות , לפי מה שראיתי המארז הוא ה-mini/micro atx הלוח שלי הוא ATX רגיל הTr ultra 120 בטוח לא יכנס שם , ולגבי ה8800 אני גם לא יודע ... פה הצורך שלי בעזרתכם האם למרות על מה שכתוב הלוח אם יכול להיכנס שם ? ואיזה קרור (שקט!) יכול להחליף את המפלצת הנוכחית? תודה!

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by ata01,

אני מתכוון לרכוש מחשב מבוסס P45\Q9550. האם הספק (500W) המסופק עם המארז הנ"ל יחזיק את המערכת עם כל כרטיס מסך הקיים היום? האם המארז אכן שקט והאם ישנן בעיות\מגבלות שכדאי לדעת עליהן לגביו?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  13. הי לכולם אני פחות מבין בחומרה/מארזים ונתנו לי כמה אופציות לפי מה שקיים במלאי בחנות שאני הולך לקנות ממנה, אז רציתי לדעת איזה הכי טוב מבין אלה שהציעו לי. את הקניה אני אעשה ביום שישי הקרוב (1.7.16) אז אודה לכם על תשובה מהירה. המארזים האופציונלים: Antec VSP-5000 Antec GX900Antec GX500Antec GX505ZALMAN Z3 PlusZalman R1 המפרט שהולך להיות לי: ספק: אין לי אפשרות לבדוק כרגע אעדכן שאגיע הביתה מעבד: i7 6700 לוח אם: GIGABYTE H170 GAMING PRO זיכרון: KINGSTON HYPERX FURY DDR4 (פעמיים 8 ג'יגה - בך הכל 16 ג'יגה). קירור: ARCTIC FREEZER 7 PRO REV.2 כרטיס מסך: AMD RADEON R9 280X כונן SSDכ: kingston sv300s37a120…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by thedarkman,

האם הלוח אם GIGABYTE X58A-UD3R נכנס במארז ANTEC 1200? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  15. שלום לכולם, רכשתי מחשב עם המארז הנל... הבעיה היא כזאת: יש למעלה מאוורר 200ממ והוא רועש בצורה בלתי נסבלת.. קראתי ביקורות על המארז אומרים שהוא שקת אבל זה פשוט בילתי ניסבל.. המארז נרכש בקיי אס פי.. פתחתי אותו ניסיתי לבדוק אם משהו לא מחובר קשורה אבל הכל בסדר והכל מחובר חזק בפנים..זה פשוט כאילו החיבור של המאוורר רופף.. יש לזה פתרון? או שצריך ללכת לקיי אס פי עם המארז? דא אין שליטה על מהירות המאווררים וזאת לא אמורה להיות בעיה- תודה רבה

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  16. במחשב לא מפוצץ זה קריטי?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  17. חשבתי על משהו ואני לא יודע אם יש בשוק מארז שמיישם את זה. הרי להרבה מארזים, במיוחד האיכותיים שבהם, יש מבפנים פילטרים על פתחי האיוורור (בעיקר על פתחי היניקה, לא הפליטה). זה טוב כי זה מונע התמלאות של המארז באבק (טוב, לא ממש מונע, יותר מאיט). אבל בינינו, למי יש כוח לפתוח את המארז כל כמה חודשים, לפרק ממנו דיסקים וחלקים שונים כדי להגיע לפילטרים ולנקות אותם ? אולי בהתלהבות של ההתחלה אבל אחר כך הפילטרים לאט לאט נסתמים והאיוורור של המחשב הולך ודועך. אז למה שלא יוציאו מארז שבו הפילטרים נמצאים מבחוץ ? נכון שזה פחות אסתטי אבל אם מעצבים אותם כך שיהיו חלק מגוף המארז ותופסים אותם עם קליפסים או משהו אחר שיקל על ההסרה שלהם אז משימת הניקוי שלהם תהיה קלה להפליא ולא תהיה בעיה לנקות אפילו פעם…

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by _xyz,

לוחות אם רבים כוללים 4 יציאות USB מאחורה ועוד 2 מחברים שכל אחד מהם תומך ב 2 יציאות USB נוספות. הרבה מארזים כוללים 2 יציאות USB מקדימה. למה הם מנצלים רק 2 מתוך 4 יציאות נוספות אפשריות? אגב, איפה בארץ אפשר לקנות בזול יציאות שמתחברות ל headers בלוח (של USB, יציאות סריאליות, וכו')?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  19. המפרט הקיים הוא: מעבד:920 Core I7 לוח אם: Intel DX58SO זכרון: 4GB\DDR3\1333Mhz (מציק לי בזכרון הזה שהוא על סלוט אחד ואני מעוניין בעתיד לשדרג או ל- 3X1GB או 3X2GB, בגלל הלוח אם, אני לא יודע אם העבודה עכשיו חלקה לגמרי או סבירה-ממוצעת) דיסק קשיח: 750GB SATA II 32MB Hitachi כרטיס מסך: ATI RADEON 5850 מסך: 22' 1920*1080 FullHD 1:40000 התלבטות בין שניים:antec 900 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=6666 השני: HAF 932 http://ivory.co.il/product.asp?productid=4198&CatCode=408 בשניהם רשום שיש 4 מאווררים אבל ראיתי מישהו פה בפורום אמר שיש לו את המארז HAF 932 עם שלושה מאווררים, אז כמה יש? צריך גם ספק כוח שיחזיק את המערכת הנ"ל לא משהו מטורף אבל שי…

20. להק יתווסף מאורר של זלמן F3. איזה מהם עדיף לקניה? אשמח לתשובות (:

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by agishron,

ברשת אייבורי מוכרים ספקים של spire, ברשת קי אס פי, מוכרים ספקים של CHIEFTEC. זה נראה כמדובר על אותו ספק רק עם מדבקה שונה, אך במשרדים שלי בחול, איש המחשבים משתמש רק ב chieftec והוא מאוד אוהב אותם, והם מאוד פופלריים באירופה וידועים כספק טוב ואיכותי. האם שווה לקנות ספק של CHIEFTEC? כי המחיר הוא מאוד מפתה? מה דעתכם עליהם

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by Senator Stupidity,

היי כולם, אני צריך מארז גדול וחדש - וכרגע אני מתלבט בין ה-CM HAF וה-Antec 902, כאשר מדאיגים אותי כמה נושאים: 1. אני יודע שאיכות הבנייה והשירות של אנטק ממש טובים (הם כבר שלחו לי פעמיים ברגים ל-P180 הישן שלי מארה"ב בחינם!), ועם CM אין לי נסיון. אני יודע שהם נחשבים טובים - אבל האם, למשל, מישהו הצליח לגרום להם לשלוח לו ברגים מחו"ל בחינם כמו אנטק? 2. אבק - זהו החשש העיקרי. ל-902 יש פילטרים, ל-HAF אין - ובארצנו המאובקת זה די משמעותי. יש למישהו נסיון עם אבק במאווררים הגדולים של ה-HAF? עד כמה זה קריטי לדעתכם? תודה!

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  23. אני רוצה להחליף את המאוורר ממצב שהוא מוציא אוויר למצב שהוא מכניס אוויר.... מדובר על מאוורר ה STOCK של המארז שלי (ניתן לראות במפרט מחשב) מאחורה.... תודה

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  24. 1. המארז הנ"ל מגיע עם זוג מאווררים שלא מחוברים יחדיו אלא מגיע עם 2 כבלים של חשמל, בלוח אם שלי קיים רק חיבור אחד של CHASIS FAN ולכן אני לא יכול לחבר את 2 המאווררים, מה ניתן לעשות? זה לא חיבור מולוקס רגיל של חשמל אלא חיבור קטן שמתחבר ישירות ללוח אם. בקצרה: יש זוג מאווררים, שתיהם דורשים חיבור חשמל. יש לי רק חיבור חשמל אחד על הלוח אם - מה ניתן לעשות?? 2. קיבלתי EMI RING ולא השתמשתי בזה כי שחכתי, זה כלכך משנה? 3. יש המון מקומות למאווררים במארז - כדי לי לקנות מאווררים נוספים? וזה מוביל אותי לשאלה נוספת... איך כדי לבצע תזרימת אוויר? (יונק פנימה או זורק החוצה?) ד"א - המארז הוא HTPC. http://www.sundialmicro.com/silverstone_desktop_htpc_case_sstlc10s_1699_309.html תודה רבה, חן.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by creed111,

אני צריך מערכת אל-פסק לסלון שיחזיק htpc עם ספק ליברטי 400w מגבר של קולנוע ביתי וטלויזית פלסמה אם צריך ניתן למתוח את התקציב 1. כמה va אני צריך לבחור עבור האל-פסק? יש איזה נתונים שאני צריך לתת לכם לגבי המגבר והפלסמה כדי שתדעו איזה אל פסק אני צריך? 2. האם הם טוענים את עצמם אחרי שהבטריה מתרוקנת, או שיש צורך לקנות בטריה חדשה כל כמה זמן? 3. האם הם עושים רעש? אני לא רוצה לשים בסלון משהו רועש 4. יש איזה מותג מומלץ - איפון, אדוויס, או משהו אחר? תודה

• 8 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.