ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
מדובר בגרסה בעלה מאוור ה 250 מילימטר, כפי שמוצג כאן: http://www.3dgameman.com/content/view/3192/48/ אני מחפש מארז גדול ונוח, עדיף שיציאות ה USB והאודיו יהיה למעלה ולא למטה. לא חשוב לי כל כך מראה או חלונות, חשוב לי שקט ויכולות איוורור מעולות. תודה מראש רום
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי תקציב.. הבעיה היא שאני לא מעוניין סתם להוציא אותו, אני מעוניין בספק טוב שאיכותי ביחס למחיר שלו וגם ביחס לשאר הספקים המחיר שלו זול. המערכת שהוא יצטרך להחזיק תהיה: BFG PCI-EX Geforce PX8800GTX OC 768MB GDDR3. לוח אם ASUS COMMANDO\ABIT AB9 PRO (אני יראה כבר כשאני ידע מה יהיה הספק) מארז של GIGABYTE AURERA 570\STACKER 810 (כנ"ל) Corsair 2048MB (1024x2) DDR2 800 צורב DVD של LG 2 כוננים קשיחים, אחד של 120GB ואחד של 160GB (אחד SATA ואחד IDE). קירור למעבד Zalman CNPS8000 (פשוט יש לי אחד כזה שהוא לא בשימוש). אז.. מה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
למישהו יש את הספק הנ"ל מחובר לאל פסק פשוט (לא סינוסואידאלי)?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
היי האם הדגם הזה אמין?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
צריך בבקשה המלצה לספק 350 וואט בסביבות 300 שקל(הצעה נמוכה יותר תתקבל בברכה המפרט הוא לא כבד P4 2.6 7300GT לא משהו רציני...עכשיו יש לי ספק ג'נרי שעושה רעש של טרקטור(כנראה המאוורר) במחשב אין שימוש כבד הוא של המשפחה שלי ככה שרוב השימוש בו הוא אינטרנט,וורד וכו.. אני הולך לקנות את הספק ככל הנראה מפנדה או אם יש לכם מקום אחר בסביבות חדרה. תודה
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב עכשיו, זה המפרט שלו פחות או יותר: מעבדים Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 ¤ 1,410.00 לוחות אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 585.00 זכרונות G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 ¤ 300.00 דיסקים קשיחים WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 ¤ 435.00 כוננים אופטיים Pioneer DVDRW DVR-212BK BLACK 18X DUAL LAYER SATA ¤ 165.00 כרטיסי מסך LeadTek Geforce WinFast PX8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,400.00 מארזים COMPUCASE 6A19B Black No PSU ¤ 210.00 ספק כח Enermax Liberty-DXX 400W Modular cables ¤ 420.00 עכשיו באתר של החברה COMPUCASE רשום שיש יצאות USB וסאונד מקדימה: http://www.compucase-hec.co.uk/mai…
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב לפי המפרט הבא - http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132246§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D המחשב מבוסס מעבד E6300 של אינטל וכרטיס מסך Radeon HD 4850 של Gigabyte. ספק לקחתי את ה- SS-400ET של seasonic. האם הספק אינו גבולי מידי? האם יחזיק את המערכת בוודאות? תודה, ליאור
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
האם הלוח אם GIGABYTE X58A-UD3R נכנס במארז ANTEC 1200? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום,יש ספק יותר זול מהTT 600W שיחזיק 9600GT SLI + Q6600 בTMS בלבד? תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי הרבה תגובות פה של TEMPEST איכות הפלסטיק(חומר) הוא לא איכותי כמו ל CM690.... אני פשוט רוצה להבין למה הם מתכוונים בזה? זה עוד תרד התלבטות בין טמפסט ו ל 690... אני מאוד אהבתי את זירימת האויר של טמפסט כמו כן גם העיצוב והרעש ממש לא מעניין אותי למרות שאומרים טמפסט לא רועש.. דיי חשוב לי חלון בצד המארז ומאוררים עם לדים גם מתאים... הדבר אני לא מבין זה בקשר לאיכות החומר...כאילו מה הטמפסט שאני נוגע בו הוא מה עושה רעש של פלסטיק זול או מה? זאת שאלה מאוד רצינית אני אודה אם יענו לי
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מחפש משהו כמה שיותר שקט ופונקציונלי שישרוד ויחזיק לאורך הרבה שנים. זה הספק שלי: S12II-Bronze-520W בעיקרון ראיתי את הדגם הזה: Antec P193 V3 אהבתי את הדגם הזה אך אני לא חושב שהוא שקט בכלל: Thermaltake Armor Revo White יש גם את זה: CoolerMaster CM Storm Trooper מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי סגור על הליברטי 500 אבל בגלל כל מיני דיבורים בפורום כניראה אני ילך על משהו אחר אז איזה ספק יותר טוב אני יכול לקחת ? וזה דיי דחוף
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם..המפרט כולו כבר גמור (E6400 לוח GB 965P S3 וכו' וכו') אבל המארז שבחרתי לא נמצא בחנות שאני קונה ממנה SKYPC- רציתי ANTEC SONATA 2.(מי שמכיר את המארז...אלו הדרישות שאני רוצה במארז שיבחר בעתיד הקרוב) המחשב מיועד לעבודת אודיו(הקלטות ועריכה) ורצוי שיהיה שקט(במיוחד הP/S-בעצם שאני חושב על זה זה הפריט המרעיש,אלומיניום לא עושה רעש) ולפחות 400W. אם יש לכם המלצה אחרת ללכת עליה אני אשמח לשמוע...כי אני לא מעוניין להביא חלקים מחנות לחנות.. (אני חשבתי על כיוון הTHERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm 430W- אבל אני לא מכיר את הספק שהוא מגיע איתו, מבחינת חיבורים(נתיקים או שיעשו שם בלאגן בצמות...מאווררים/רעש/שליטה במאוורר..וכמובן עמידות בפני המתח ונזקי החשמל הישראלי) אין לי ע…
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב מבוסס P45\Q9550. האם הספק (500W) המסופק עם המארז הנ"ל יחזיק את המערכת עם כל כרטיס מסך הקיים היום? האם המארז אכן שקט והאם ישנן בעיות\מגבלות שכדאי לדעת עליהן לגביו?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מארז עם ספק שרשום עליו 500W פשוט לחלוטין...אני בטוח שהוא לא מספק 500W באמת....למרות שהכול בסדר עד עכשיו....אני רוצה להחליף לספק אחר אוליי אחד עם מאוורר של 120...עכשיו השאלה שלי היא האם כול הספקים אותו גודל? כלומר יש את התקן ATX אז כולם צריכים להיכנס באותו "חור" כלומר באותו מקום....יש מצב שנגיד אני ייקנה ספק והוא יהיה גדול מידי למארז שלי ולא ייכנס?
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קיצר הפס לד השמאלי שלי לא מאיר, המחשב חדש יש לי אותו רק שבועיים ולפני יומיים הוא האיר (נראלי)... א.מה הבעיה לדעתכם? ב.אני חושב שאחד החיבורים רופפים רק אנ'לא ידוע איזה כבל אחראי על זה כך שאם משהו יוכל להביא לי תמונה של הכבל ושל החיבור אני אודה לו מאוד...
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כרגע אין מפרט מחשב כי זה עתידי, עוד חודש וחצי ככה, אבל בעיקרון זה יהיה מעבד אינטל, 2 ג'יגה זיכרון, ועל כרטיס מסך אני עוד לא סגור. בכל אופן, אני רוצה מארז שחשוב מאוד שיהיה שקט, לא חובה שיקרר כמו מטורף כי לא מתוכנן OC. ספק כנ"ל. שקט, יציב, אבל לא חובה למשל את הליברטי ששמעתי הוא מצוין, אבל יקר לי בטירוף. אפשר לחרוג עד... 700 נגיד :-) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הי לכולם אני פחות מבין בחומרה/מארזים ונתנו לי כמה אופציות לפי מה שקיים במלאי בחנות שאני הולך לקנות ממנה, אז רציתי לדעת איזה הכי טוב מבין אלה שהציעו לי. את הקניה אני אעשה ביום שישי הקרוב (1.7.16) אז אודה לכם על תשובה מהירה. המארזים האופציונלים: Antec VSP-5000 Antec GX900Antec GX500Antec GX505ZALMAN Z3 PlusZalman R1 המפרט שהולך להיות לי: ספק: אין לי אפשרות לבדוק כרגע אעדכן שאגיע הביתה מעבד: i7 6700 לוח אם: GIGABYTE H170 GAMING PRO זיכרון: KINGSTON HYPERX FURY DDR4 (פעמיים 8 ג'יגה - בך הכל 16 ג'יגה). קירור: ARCTIC FREEZER 7 PRO REV.2 כרטיס מסך: AMD RADEON R9 280X כונן SSDכ: kingston sv300s37a120…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בשיקול שלי ... יש מעבד Intel P-4 3.00 Ghz , שעליו מורכב גוף קירור מסוג SONIC TOWER של THERMALTAKE עם מאוורר 13 או 14 מ"מ (אני כבר לא זוכר,אבוי לבושה) ;D השיקול הוא איזה מארז לבחור,כיוון שמארזי היקר,מסוג thermaltake sviking כבר עושה לי חור בראש (מרעיש,ויש רצון להחליף). אני לא משתמש כבד של משחקים,אך חובב גרפיקה , באם זה רלוונטי. אני מחפש מארז טוב,יציב לאורך זמן ושקט. השיקול שלי הוא בין שניים - armor של thermaltake או aurora של gigabyte. :s05: באם יש לכם הצעות אחרות למארזים בגודל דומה ושקטים - אשמח לשמוע... ;D אנא עזרו לי.... :
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
להק יתווסף מאורר של זלמן F3. איזה מהם עדיף לקניה? אשמח לתשובות (:
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
האנטק 300 והקולר מסטר בערך אותו מחיר ככה שהמחיר לא יהווה שיקול מה שאני רוצה להבין זה האם שווה לי יותר לקנות את ה 690 או אנטק 900 ,ראיתי שהאנטק 900 יותר קטן מהקולר מסטר זה נכון? אני מחפש מארז כמה שיותר גדול בתקציב של 300-450 בקולר מסטר ראיתי פרוייקטים ומבחינת עיצוב אני אוהב אותו יותר, אבל מה שהכי חשוב לי זה מקום אני מכניס גם קירור מיים במארז ובאנטק זה יהיה לי בעיה בעוד שבקולר מסטר יש מקום יותר טוב שיקול נוסף הוא שאם אני יקנה CM690 אני יכול לקנות גם דרמל לעשות כמה מודים לסידור כבלים,גרילים וכו' האנטק 300 רשמתי אותו אבל הוא לא נראה לי יותר טוב מהשניים האלה אם כן תגידו ואם יש לכם תמונה שנותנת שהשוואה מבחינת גובה וגודל של השניים אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הג'נרי המעפן שיש לי במשהו שקט, שיחזיק OC וGTX 260 (שיגיע בקרוב). חשבתי על https://tms.co.il/product/4639 , שאמור להיות שקט מאוד, מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום. כאשר המחיר דומה [בשל הזדמנות מיוחדת], מי מבין הספקים הללו עדיפים? אני מבין שה TX הוא בדור השני שלו, והשאלה אם הדבר מביא לו עדיפות מסויימת על פני ה HX היקר יותר שניהם מדורגים 80 Bronze
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
ערב טוב, חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס מסך ati 6850. הספק שברשותו הוא zeus ps 520gw, האם הספק יתאים לכרטיס? תודה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-