ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
קראתי לגבי זה פה בפורום ושמתי לב שמצויינים מספרים כמו 12-35A, הכוונה היא לאמפרים נכון ? איך זה יכול ליהיות שיש כל כך הרבה אמפרים בספק של מחשב שנחשב למכשיר שצורך מעט חשמל ? וכמה אמפר מספק שקע חשמלי בבית נורמלי ? תודה מראש לכל העונים .
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני בונה מחשב, אבל לא יודע על איזה ספק ומארז כדאי ללכת. גם בכרטיס מסך אני בהתלבטות, אבל זה בפורום אחר. המפרט בינתיים הוא: מעבד i7-920 לוח אם: Intel DP55KG זכרון: 3GB של קינגסטון 1600Mhz כונן קשיח של WD 1TB אני לא מחפש מהמארז משהו מיוחד, ומעדיף להשקיע בספק כוח. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
צריך מפרט של מארז+ספק עד 600ש"ח צריך שספק יהיה 450V-נקי מינ' ומארז עם עיצוב יפה עם לפחות 2 מאווררים תודה רבה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים! 1. מצאתי ספק יד2 של cooler muster ואז התברר שאין לו active pfc! באסה רצינית. 2. נתקלתי בספק Delta PSU 460W שעולה ממש זול, מה דעתכם עליו? למחשב משרדי הכי פשוט עם מעבד G4400 וכרטיס מסך 9500GT יספיק לא? ויש לו active pfc כמו שרציתי ב"ה. פשוט מחפש ספק שיחסוך לי בחשמל בגדול ואם הבנתי נכון ה- pfc עושה את זה בדיוק ולא מושך מהמערכת את כל המתח שיכול. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המפרט כרגע לא סגור אבל בכל מקרה יהיה לשימוש משרדי קליל, גלישה ובעומס נמוך. מעבד כפול ליבה כלשהו, דיסק בודד וזהו. לא צפוי כל שדרוג. מחפש ספק בתקציב נמוך ככל האפשר שעדיין מומלץ ויתן שלוות נפש. תודה.
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוכש בקרוב P182B ורציתי לוודא האם החלל הפנימי שלו בצבע רגיל של מארזים או בצבע שחור כמו שראיתי בחלק מהפורומים בחו"ל שעשו עליו ביקורות. דבר נוסף אם כבר הטרחתי אתכם לקרוא את הפוסט שלי - אני מתלבט לגבי ספק כוח שיחזיק לי E8400, 9800GTX,4GB RAM,HD 500MB. אני לא יודע להחליט בין LIBERTY 500 לבין CORSAIR 520 - מה אתם חושבים? דבר נוסף - רציתי לדעת איך מתגברים על הבעיה במארז הנ"ל מבחינת מרחק של הכבלים ללוח אם? תודה לכולכם וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
האם Antec p150 שווה עוד 150 שקל על Antec Sonata II ? למערכת: E6600, BFG GTS 8800 640MB, G.SKILL 667MHZ 1G* 2 . מיועד למשחקים, חשוב שקט וקירור טוב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
Hi, I am planning to upgrade my case (Antec 300) to a better midi tower/full tower case, up to 300$. I want it to be cool, and quiet, since I'm gonna do some OC'ing (CPU to 3.6GHz). Consider that I will be using the Thermalright True Black 120 CPU cooler, so please insure that it won't block the airflow inside the case. I am seriously considering the lancool (lian li's gaming devision) PC-K62 case. It's a SUPERB case, and absolutely PHENOMENAL. Here's the link: www.lancoolpc.com/flashpage/k62. More suggestions would help ;D
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע ספק ישן של 350W עם המון כבלים שרק עושים לי בלאגן במארז וחוסמים את כל מעבר האוויר .. חוץ מזה מההפרעה לזרימת האוויר במארז, כל הכבלים מבולגנים וממש קשה לארגן אותם או למצוא כבל פנוי .. אני רוצה ספק חדש שיהיה עם 400W מינימום .. ושהכבלים שיוצאים ממנו יהיו מלופפים, שיהיה לי קצת יותר סדר במארז .. מבחינת המראה זה לא הדבר הכי חשוב לי .. לא כמו הסדר והארגון (וזרימת האוויר) בכל מקרה ... מבחינת כמה כסף אני מוכן להשקיע .. אני מניח שמשהו באזור ה500 ש"ח יהיה מספיק .. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המחיר של המארז בנועה 600 שקל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6669 מה דעתכם עליו בהתחשב במחיר? תודה האם הספק שבא איתו איכותי?
-
- 14 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום,יש ספק יותר זול מהTT 600W שיחזיק 9600GT SLI + Q6600 בTMS בלבד? תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
במפרט מיום הרכישה כתוב לי רק: מארז לפנטיום 4 USB ידית כסוף. הסיבה שאני שואל היא שאני צריך לקנות מאוורר חדש למארז ואני רוצה לדעת איזה סוגים/גדלים של מאוורריים אני יכול לקנות. אני רק יודע שהמארז תומך בשני גדלים.
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהם כמה מאווררים וכל מיני כבלים... הבעיה שהם מניאקים והם מגבילים את המשלוח הזול (USPS FIRST CLASS) לעגלה עד 25$. סנט אחד מעל זה והמשלוח קופץ למשלוח מהיר שעולה 30$ אני חייב עוד מישהו שצריך הזמנה דומה וככה נתחלק במשלוח, 15$ ~ ואז זה אחלה ! אני מר"ג, אני בטוח שמישהו פה צריך משהו מהם P: יש להם דברים שאין בארץ. אני מוכן לבצע את ההזמנה בעצמי אבל מי שרוצה להזמין ביחד צריך להיות רציני אז בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אל פסק שיבוא עם תוכנה לכיבוי המחשב, שיחזיק את המפרט הבא לפחות כמה דקות: ספק Corsair 620W מעבד Q6600 מומהר ל 3GHZ כרטיס מסך - מתכנן לקנות את ה G92 8800GTS, אני משער שהצריכת חשמל שלו תהיה בסביבות אילו של ה GTX אם לא פחות. 4 גיגה זכרון 3 כוננים קשיחים 7200 RPM כונן קשיח 10000RPM צורב DVD מסך "20 אני רוצה אל פסק מחברה ידועה וטובה, לפי ששמעתי Advice וגמאטרוניק הן טובות. התקציב הוא עד 800שח, אבל אם יש אל פסק יותר זול שיחזיק את המפרט (כמובן אם יש הפסקת חשמל אני מיד יוצא מהמשחק שרץ) לכמה דקות, שיהיה לי מעט זמן לשמור מסמכים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בעקבות אי מציאת מתאם 6 פינים ל 8 פינים PCI-E וההצהרה של EVGA על אי שימוש במתאמים מסוג זה אשר יכולים לגרום לשריפת הכרטיס אני כנראה נאלץ לקנות ספק חדש. ככל הנראה אני נוטה לכיוון Enermax GALAXY DXX 1000 1000W Modular cables או הדגם של 850W(למרות שיש ביניהם 100 ש"ח הבדל) בנוגע ל OCZ לא ראיתי ספק שלהם אשר בא עם 8 פינים ל PCI-E(אפילו הדגם OCZGXS1010 בעל הספק 1010W). פשוט לא יאומן שצריך לקנות ספק חדש למרות שהספק הנוכחי שלי יחזיק הכול להלן קישור לשאלה על הספק 1010W: http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?t=36709
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
למחשב הבא שהומלץ באתר: מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 לוח-אםGIGABYTE GA-EG41MF-US2H400 זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL170 כונן קשיחSeagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2275 כונן אופטיDVD-RW - SATA135 מארזANTEC NSK6500240 ספק כחFSP 350W : ATX350-PNR140 האם כדאי להחליף את הספק ומארז בסט הבא: antec nsk4480b 380w atx האם אפשר יהיה להוסיף אם ארצה כרטיס מסך נפרד בהמשך?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
היי, קניתי את ה 7970 ולצערי המאוד רב הוא לא מתאים לבוקסא ThermalTake Shark ניסיתי לחתוך ולשנות העיקר שיכנס, לא הצליח שום דבר ועכשיו הקופסא לא שווה כלום. אני מחש משהו דחוף דחוף ליום שישי שאני אלך לקנות, לא משהו יקר אבל משהו שיהיה לו כפול 6 יותר מקום מה ThermalTake שהכל היכנס בניחותא, שיהיה אפשר לעשות CMOS RESET מבלי להוציא את הכרטיס מסך ושיהיה לו מגש אם אפשרי לא חובה. הספק הוא ThermalTake ToughtPower שהמאוורר פונה למטה אז אני מקווה שיש מארז בסיגנון של נוח, ושיהיה לו קירור טוב. אני במארזים בלוק כי המארז היחיד שקניתי זה הטרמלטק, לא נכנסתי לזה יותר מדי. עדיף FULL Tower ואלומיניום. תודה
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כרגע אין מפרט מחשב כי זה עתידי, עוד חודש וחצי ככה, אבל בעיקרון זה יהיה מעבד אינטל, 2 ג'יגה זיכרון, ועל כרטיס מסך אני עוד לא סגור. בכל אופן, אני רוצה מארז שחשוב מאוד שיהיה שקט, לא חובה שיקרר כמו מטורף כי לא מתוכנן OC. ספק כנ"ל. שקט, יציב, אבל לא חובה למשל את הליברטי ששמעתי הוא מצוין, אבל יקר לי בטירוף. אפשר לחרוג עד... 700 נגיד :-) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת מחשב עם ספק כח corsair 450W, מסך 22" (226BW). אני רוצה לקנות אל פסק שיחזיק את המערכת+מסך+טלפון/מודם/ראוטר ועוד איזה משהו של USB ביחד לפחות ל-10 דק'. ראיתי ב"נעה מחשבים" את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1736 ואני רוצה לשמוע מכם חוות דעת,הסבר איך הוא מתחבר ולאן,איך הוא נטען,כמה זמן הוא יחזיק לי את מה שביקשתי למעלה במקרה של נפילת מתח או הפסקת חשמל,איזה גודל הוא בערך,האם הוא אמין וכמה שיותר פרטים עליו וחוות דעת. האם מה שנתתי למעלה יחזיק בכלל את המערכת והכל?(750W) תודה, דניאל
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מערך SLI של 8800GT. איזה ספק כוח יספיק לי? יש לי ENERMAX LIBERTY 400 ואני מניח שאני צריך להחליף אני טיפה גמיש במחיר אך מעוניין לצמצם עלויות ככול האפשר
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם כדאי להוסיף 80 שקל ולקחת את הcorsair vx550 במקום את ה thermaltake tough power 600W? כל הזמן אומרים שהcorsair יותר טובים האם זה שווה את ה80 שקל הפרש? יש עוד אופציה לקחת את ה epsilon 600W של FSP שגם נחשב לטוב והוא בחריגה קטנה אבל לרוב לא ממליצים עליו. המערכת שלי תהיה ep35-ds3r + 9800gtx + q6600 דיסק קשיח אחד וצורב אחד. כ5 מאווררים 120 ממ ו V1 בתוך cm690. אני יעשה OC כנראה להכל . ואני כנראה גם אוסיף דיסקים קשיחים.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מחפש ספק טוב שקט ככל האפשר. הספק שברשותי הוא 400W ATX 2.03(P4) תמונה מצורפת מפרט (הישר מהמוזאון :-[) CPU Intel Pentium 4 Prescott 530J, 3000 MHz (15 x 200) Mother Board Intel D915GAV 2 Disks Western Digital 80G, WDC WD800JD-75JNA0, SATA 3.0Gb/s Seagate 250G, ST3250410AS, SATA 3.0Gb/s Memory 2x512 MB DDR PC3200 200MHZ 2x256 MB DDR PC3200 200MHZ DVD LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B Graphic card Intel 82915G + Graphics Media Accelerator 900 (on board) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איזה הכי טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~RP-500-PCAP~24~0.htm או הספק שמגיע עם המארז הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~6a19-hec500~6~0.htm או אחד מאלה: http://www.skypc.co.il/pl_product~ACE480~24~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~WIN550~24~0.htm האם הספקים נחשבים טובים או ג'נריים? ס"ך כולם יוצא כמעט אותו מחיר, השאלה היא איזה מהם יחזיק הכי טוב מערכת לגיימר בינוני + ?
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איזה ספק מתאים למארז הזה של סילברסטון ? Silverstone Grandia (SST-GD02B) http://www.silverstonetek.com/products/p_photo.php?pno=gd02&area=usa לא כל כך הבנתי האים ספק ATX רגיל יתאים עבורו. מה מומלץ (בעיקר בתחום "השקט" ? ) מבין הספקים הנפוצים בשוק. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-