עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by J0HNiE,

אז ככה, יש לי מחשב יחסית ישן לפני 5 שנים, ויחד עם זה קניתי מארז וספק לפני איזה 3 שנים עברתי לארה"ב והשארתי את הספק ומהארז בארץ. כשהגעתי לארה"ב לפני 3 שנים קניתי מארז חדש וספק חדש. לפני כמה ימים החבילה מארה"ב הגיעה לארץ ואמא שלי הביאה רק את CASE של המחשב (כולל הספק). בלי מסך ועזרים אחרים. עכשיו שאני מנסה לחבר את הספק לחשמל זה עושה לי קצר בבית. שיניתי את המתח בספק ל230V אבל זה עדין עושה לי קצר חשמלי. בנוסף ניסיתי להחליף את הכבלים וזה עדין עושה לי קצר. השאלה האם לקנות ספק חדש בישראל וכמה יעלה לי ספק ממוצע היום בחנות של IVORY למשל?

2. שלום חברים, קניתי מחשב ביולי 2011 ששרד יפה מאוד עד הזמן האחרון. בזמן האחרון כשאני מפעיל משחקי מחשב ותוכנות שמעמיסות עליו הוא עושה מסך שחור ומפעיל את עצמו מחדש, למיטב הבנתי ומבירור עם חברים שמבינים טיפה הבנתי שהבעיה כנראה בספק כוח וצריך להחליפו... אשמח אם תגידו לי שזה יכול להיות או שאם מדובר בבעיה אחרת שנתקלתם בה. אם הבעיה בספק אשמח אם תתנו לי דגם של ספק אחר שמתאים למחשב שלי. המפרט הוא כזה(אל תתייחסו למחירים, זה מפרט ישן יחסית ): Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1046 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. עוד לפני ההחלפה, יש לי ספק שקיבלתי מחבר. איך אני יודע אם הוא מתאים למחשב שלי? תודה מראש ושנה טובה, dr70

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, היום היו לי כמה קפיצות חשמל בבית ולאחר מכן המחשב לא נדלק... פירקתי את הספק כוח (hec-500TD-TF) והכל בפנים נראה תקין ולא שרוף ולכן אני חושב שזה הפיוז נשרף. איך אני יכול להחליף אותו ? או שאתם חושבים שיש בעיה אחרת... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי THERMALTAKE SWING VB6000SNS ATX COMPUTER CASE, הבעיה היא שמזה זמן מה כפתור האיתחול לא פועל. האמת, שזה מתחיל להיות כל כך מעיק שבא לי רק בגלל זה להחליף מארז. אבל תכלס זה אחלה מארז ואין לי גרוש. מישהו פה מבין מספיק כדי להסביר לי מה לבדוק?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי מארז מדגם thermaltake m9 וכרגע יש לי כפתור שהזמנתי מדיל אקסטרים אבל אני רוצה סתם לדעת כמה עולה כפתור מקורי של המארז כי חיפשתי בeBay ולא ראיתי שמוכרים אותו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  7. Started by asaff74,

שלום לכל חבריי הפורום הבעיה כזאת סוייצ' ההפעלה של הספק כוח יצא מהמקון מה אני עושה אי אפשר להדליק את הספק הלכתי לחנות מחשבים אמרו לי שצריך לקנות ספק חדש האם זה נכון האם יש דרך אחרת זה דחוף תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ספק הלך ... אז ככה , צריך יעוץ לספק ל3-5 שנים הבאות משהו שלא יאכזב אותי פתאום שארצה כרטיס מסך טוב יותר עוד שנתיים והספק לא יחזיק ....זה א' ב'שיהיה שקט ביותר ג.עדיף כמובן אחריות כמה שיותר גדולה שיהיה ראש שקט לפחות מבחינת הספק אם ילך . תזכורת : המערכת שלי באובר קלוק לרוב E8400 ב 3900MHZ . שני הרדיסקים +צורב + כרטיס מסך 4850 באובר קלוק ... יש הצעות מבין אילו ? או משהו אחר שמומלץ כיום למישהו שרוצה ראש שקט ל5 שנים הבאות ? 550 שקל - ENERMAX MODU82+ 525W 400 שקל - Enermax סידרה Tomahawk דגם ETK500AWT 500W 400 שקל - OCZ סידרת StealthXStream הספק 500W 440 שקל - ספק כח Seasonic SS-550HT 550W 490 שקל - Corsair הספק 550W אחריות 5 שנים אריזת - חשבתי על זה בגלל האחריות 5 שני…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  9. שלום. יש ברשותי ספק כוח 450 W של AMD . האם אני צריך לשדרג אותו כדי שיתאים ל כרטיס גרפי 5770 של ATI? (לפני היה לי כרטיס גרפי 7800 ) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by roee7777,

תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by crazydiamond,

באתר של EVGA מצוין כי הכרטיס דורש ספק של 400 וואט לפחות. על הכרטיס אין בכלל חיבור חשמל (לא שזה קשור), האם הדרישה הזאת מופרזת? אם אני אחבר אותו לספק 350 וואט למשל האם תהיה בעיה?

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  12. משהו משכיר לי את הכרטיס מסך ל30 יום ב200 ש"ח .מדובר בכרטיס 8800gtx oc 2 עכשיו אני צריך לדעת אם הספק שלי יחזיק לי אותו לפחות נורמלי או לפחות שלא ישרוף אותו ואת שאר מחלקי המחשב מדובר בספק 400W של hec שקיבלתי ביחד עם המארז 6a19 מחשב amd 5600 89w x2 2 גיגה זיכרון לוח albetrone 5619 series שתי דיסקים קשיחים של 320g צורב lg x18

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by NuXeR,

שלום, אני מעוניין לקנות את ה-Sonata Plus 550. מהעמוד האחרון בסקירה הנ"ל : http://www.circuitremix.com/index.php?q=node/92&page=0%2C7 הבנתי שכרטיס 9800gtx למשל לא ייכנס במארז הזה. הסיבה שאני מעוניין בו היא שהוא עשוי 1.0mm steel לעומת שאר הsonata שעשויים כמו ה-P182 מ-0.8mm steel. בנוסף, על גג ודלתות המארז ישנו חומר סופג רעשים. האם יש מישהו כאן עם כרטיס כזה שיודע, אולי ניתן לפרק את ה-HD CAGE ? או שהפתרון היחיד הוא לנסר חתיכה ממנו.. ? תודה, תומר.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by asi1998,

אהלן אני צריך להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי אך יש בעיה של ספק FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC אני לא יודע איזה כרטיסים הוא יוכל להחזיק. האם הוא יתמודד עם ה4870? יש לציין שמתוכנן לקנות מסך 22 שאר המפרט הוא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSu FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS יש לציין שהמחשב כבר מוכן ואצלי בבית רק צריך להוסיף לו כרטיס. השאלה אני לא יודע עם מה הוא יוכל להחזיק, הייתם מציעים לי להחליף ספק?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. חג שמח לכולם בדקתי צריכה כללית של המחשב במחשבון של enermax עם כרטיס ATI 1950 והתוצאה 422W HD 6870 +-450W אני חושב שהדגם הזמ מאוד משתלם וגם לא צריך לעשות OC רק המחיר קצת יותר יקר HD 6850 +-420W מבחינת מחיר משתלם HD 5850 +-440W מבחינת מחיר מאוד משתלם הדגם החדש EXTEME בערך 680/712 ש"ח אני עושה קצת OC למעבד (Q6700 ) מ 2600MHZ ל 3000/3200MHZ על איזה כרטיס כדאי ללכת ? כדאי ללכת על כרטיס יד שניה ? האם היה צבר בקבוק והאם אני ירגיש את זה ? יש לי מסך 19" CRT + מסך סמסונג 32" LCD ואני מחובר לשניהם צפייה ב LCD בסלון דרך המחשב , האם היה לי שינוי לטובה/לרעה אם אני יחליף כרטיס מסך אחר ? http://www.enermax.outervision.com/PSUEngine כרגע יש לי 2 GB זיכרוןDDR 2 שוקל להחליף/לשדרג ל4/…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by yaron965,

יש פה פורום למזגנים או לוחות פיקוד (כרטיס) של מזגנים ?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by galh_5,

תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. כרטיסי הדור חדש של ה 200 W יוכלו לפעול בספק ליברטי 500 W הנה המפרט שלי אני מתכוון להחליף כרטיס מסך כשיצא DX 10 הספק יעמוד עם כרטיס מסך של 200W מהדור החדש ועם מפרט זה? לוח אם GIGABYTE מדגם GA-965P-S3 מעבד Intel Core 2 Duo E6400 כרטיס מסך-Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL ? זכרונות ?DDR II 667? - ?512MB Twinmos? סטיקים 2 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS צורב פנימי DVDRW X16 GSA-H10N LG צבע SILVER כונן דיסקטים - 1.44 הכי פשוט שיש. ספק כח Enermax Liberty 400W מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver מערכת רמקולים Logitech OEM 2.1 S200 מקלדת - Genius " KB -21E" Multimedia+Office HEB/ENG/RUS Black&Sliver -Retail …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני מתכוון לסגיטה הרגיל: אני מתכוון לשדרג את המחשב בעוד כמה זמן ורק רציתי לדעת עם כרטיסי המסך החדשים נכנסים בו בצורה סבירה תודה לכל העוזרים!!!!!!!1

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  20. שלום. היום קיבלתי מחשב חדש ויחד איתו מארז CM690 II, על המארז יש בחלק העליון כפתור שמאשר לך לכבות את הלדים של המאווררים. הבעיה היא שהוא מכבה רק לד של מאורר אחד, אז מה עשינו בזה? יש אפשרות לעשות שהוא יכבה את הלדים של כל המאווררים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shmil.t,

היי, אנחנו עובדים בשני חדרים סמוכים בבניין בתוך בית-חולים, וברשותנו מספר מחשבים (משהו כמו 5). בשנתיים האחרונות הלכו לנו שישה כוננים קשיחים (כל פעם במחשב שונה, וחלק מהם באותו המחשב). ניסינו לחשוב מה הסיבה, ואחת ההשערות שעלו זה שעקב חוסר יציבות (או משחק מכוון לשם בדיקות המערכת של הבניין) ברשת החשמל בבית החולים, הכוננים מתקלקלים. חשבנו על החלפת ספקי כח (כרגע יש לכל המחשבים ספק גנרי) או התקנת מייצב זרם, או UPS. האם לדעתכם הנושא של קפיצות במתח יכול להיות קשור, ואם כן - על מה תמליצו? (המערכות שלנו משרדיות לחלוטין כך שאין לנו צורך בUPS שיחזיק את המחשבים עובדים בכל מחיר). תודה!

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  22. השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  23. ושיש לוודא שמולטימטרים ימדדו בו זמנית את כל הריילים בספקים בעומס קרוב למקסימלי (כמו שמהנדס של אינטל אמר שם). רוב אתרי החומרה לא עושים זאת. ויש גם אתרים שמתמקדים יותר ביציבות הוולטים ולא בזרם שזה גם שגוי. לפי הכתבה הטסטר הטוב ביותר לבחינת PSU עולה כ- 50,000$. בסיכום הם אומרים שהאתרים הבאים עושים סיקורים אמינים: SilentPCReview Xbitlabs planet3dnow jonnyguru http://www.hardwaresecrets.com/article/410

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  24. לפני כמה ימים הייתה לי בבית קפיצת מתח כזאת של שניה והמחשב לא נכבה.. (המודם נכבה והתנתק האינטרנט.. אבל המחשב עצמו נשאר דלוק!) במחשב הקודם שהיה לי עם ספק ג'נרי מכל הפרעה הכי קטנה בחשמל ישר נכבה הליברטי מוגן בפני דברים כאלה או שזה קרה במקרה?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by Nihility,

היי, ה- UPS הזה הומלץ מספר פעמים בפורום הזה. על פי המפרט שלו ( http://www.advice.co.il/data/files/specification%20smart%20line%20he.pdf ) אין לו USB, רק סריאלי. אם אין לי סריאלי במחשב אז איך הUPS מבצע כיבוי מסודר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים