ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם, אמא שלי דיווחה לי אמש, על ריח שרוף מהמחשב. נגעתי ב CASE וראיתי שהוא בוער. במבט חטוף, הבחנתי שהמאוורר של הספק לא פועל וגם המאוורר האחורי של המארז (והיחיד!) מת. פירקתי את המחשב, פירקתי את הספק ואת המאווררים לגורמים, ניקיתי, שימנתי (שמן מכונות) הרכבתי והחזרתי (נשמע קצר אה? זה לקח לי איזה 3 שעות... ) הפעלתי את המחשב והמאווררים עבדו בצורה תקינה. שמתי סרט HD בשביל לראות אם המחשב מתאבד. אחרי כשעה וחצי שמתי לב שה- CASE בוער, באתי לכבות את המחשב ו- בום! נפילת מתח בכל הבית כשניתקתי את המחשב מהחשמל המתח חזר. כל מה שאני יודע שהעסק מתחממם בצורה בלתי רגילה. מפרט: AMD Athlon 64-bit 3200+ CPU Cooling - Arctic Cooling Case - KSP CRAPY CASE PSU- KSP CRAPY PSU 400W MB…
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מארזי פלדה למארזי אלומיניום ומה חשיבות הצבע הפנימי של מארז
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מארז שאפשר יהיה להרכיב בתוכו שתי מערכות . אשמח לקבל המלצות . תודה
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מה עדיף משני הדגמים האלה ראש בראש : http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0103/w0103.asp או http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=4 תודה :-)
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש המלצה לספק ומארז אני הולך להרכיב בו מעבד Q9450 וכרטיס מסך 9800GTX השקט חשובבבב לי ואני רוצה שהספק היה מודלרי תקציב עד 1350 לשנהם תודה למגיבים
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כרגע אין מפרט מחשב כי זה עתידי, עוד חודש וחצי ככה, אבל בעיקרון זה יהיה מעבד אינטל, 2 ג'יגה זיכרון, ועל כרטיס מסך אני עוד לא סגור. בכל אופן, אני רוצה מארז שחשוב מאוד שיהיה שקט, לא חובה שיקרר כמו מטורף כי לא מתוכנן OC. ספק כנ"ל. שקט, יציב, אבל לא חובה למשל את הליברטי ששמעתי הוא מצוין, אבל יקר לי בטירוף. אפשר לחרוג עד... 700 נגיד :-) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי מארז של SilverStone LC17 וכרגע אני לא יכול לחבר את הספק כוח ללוח אם עקב קוצרו של הכבל. האם ניתן למצוא מאריך לכבל זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הראש בראש בין הארבעה : COOLERMASTER STACKER 830/831 EVO CoolerMaster Cosmos THERMALTAKE EUREKA GIGABYTE 3D AURORA 570S (ה570 ה'רגיל' לא קיים בארץ) למישהו יש כאן ידע מספיק רחב ואיכותי כדי להכריע ולהשיב על השאלה איזה מהמארזים המומלץ ביותר? נכון לרגע זה אני יודע שהאירוקה עדיף על הסטאקר830 מבחינת קירור, הוא מן הסתם בעל יחס עלות-תועלת עדיף על הסטאקר. אך איפה נכנס כאן הקוסמוס, ואיפה האאורה. נוציא את עניין המראה(טעם אישי), הפרמטרים הם : פוטנציאל קירור, מרווח, שקט, איכות בנייה(ושיהיה פירוט מה בידיוק מיוחד באיכות בנייה), אחר/מיוחד. קישורים להשוואות,סיקורים וביקורות אובייקטיביות ומקצועיות על המארזים יתקבלו בברכה. המחירים (בש"ח): Eureka - כ850. Stacker 830/831 - כ16…
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך LEADTEK PX8800 GTS TDH 320MB ואת המארז של COMPUCASE CI-6A19 שבא עם ספק 400TRT. הבעיה היא שבאתר של לידטק כתוב שהדרישות המינימליות של הכרטיס מסך הוא 550W ו26A. אני יודע שהליברטי 400W של אנרמקס היה מחזיק בגלל שיש לו 30A אבל אין לי מושג לגבי הTRT. מה אתם אומרים שווה לו להשקיע עוד כמה מאות בספק או שהספק הזה יחזיק בסדר? שאר המערכת: AMD 5600 X2 ASUS M2N DELUXE 2GB RAM WD 320GB SATA יש גם כרטיס טלוויזיה שאין לי מושג איזה דגם.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית, Mainboard : Asus P5Q-PRO Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2833 MHz Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4800 Series Hard Disk : WDC (500 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7200S Monitor Type : Dell Computer DELL 2007WFP - 20 inches Corsair 550W ספק. בכל מקרה המעבד ב OC (לא על מתח כרגע רק מכפלה בהמשך יהיה גם מתח), ואני רוצה לחבר גם את המסך. יש לי הרבה הפסקות חשמל באזור שלי לצערי, ואני קצת מפחד על המחשב, כרגע לא נראה שנגרם איזה נזק (אני מקווה), אבל עדיף להקדים תרופה למכה. איזה אל פסק כדאי לי עד 500 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
הי, אני בונה מחשב עם מעבד i5 2500. אני צריך לבחור מארז וספק. מחשב בעיקר לשימוש ביתי (כמעט בלי משחקים). בלי כרטיס מסך. אני מבין שהספק נמוך יספיק לי. התקציב הוא 450 ש"ח+- למארז+ספק. איזה ספק ומאז יתאימו לי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
קניתי אל פסק ב300 ש"ח משהו שכנראה ג'נרי והוא לא סוחב לי את המערכת... עכשיו תנו לי שם של אל פסק שיחזיק את המערכת שרשומה בצד ימין התקציב הוא עד 300 ש"ח גג תוספת ל300 ששילמתי כבר ז"א אני מחזיר את שלי ואקבל זיכוי מלא ..בקיצור התקציב הוא 600 גג!! עדיף גם שיחזיק את המסך ...
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי חברים, אני בונה מפרט ללוח אם mini-itx, יחד עם מארז שמגיע עם 300W. הספק לפי הנתונים אמור להיות מאוד גבולי על המערכת שאני בונה, אפשר לקרוא את השרשור המלא ולהכנס יותר לפרטים כאן) ואאני מעדיף להשיג ספק חזק יותר. המגבלה היא שהוא צריך להיות SFX. הכי חזק שמצאתי בארץ הוא 350W SFX של 3RSYSTEM והוא גם אמור להיות יחסית גבולי. האם ניתן להשיג 400W+? ד"א אם תוכלו להסתכל על המערכת הסופית שבניתי בשרשור, וכמה הספק היא תצטרך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן, ספק הכוח במחשב של אמא שלי הלך. מדובר בקורסייר CX430M. יש לה נטייה להשאיר את המחשב פועל 365 ימים בשנה, כך שאני מניח שייתכן שעשוי להיות מקום דוקא לבחירה בספק כוח חסכוני? ואולי לא - אשמח לעצתכם. בסה"כ השימושים שלה משרדיים בלבד (אופיס, דפדפן, סרטונים, תוכנת ניהול כלשהי לצימרים, שפתי סליקה לאשראי). למחשב יש כונן SSD ושני כוננים רגילים. בנוסף קיים צורב. מבחינתי סימן השאלה היחיד הוא האם להסתפק בכונן הפשוט ביותר (מבית טוב) או שמא יש מקום לנדוד למחוזות הטיטניום וכולי מאחר והמחשב דלוק *כל השנה*. ואולי הגיע הזמן שתאמץ הרגל לכבות את המחשב בסוף יום עבודה? אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הוא מרעיש והאם הספק שבא איתו לא ג'נרי... למען האמת, אני מעדיף LIBERTI, אז ישנה אפשרות לקבל רק את המארז?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר על מחשב לשימוש עיקרי של גלישה באינטרנט ומעט מאוד אופיס. ישכנו בפנים E5200 ולוח מבוסס G31 ככל הנראה של GB, ללא כרטיס מסך חיצוני. נראה לי שהאפשרויות הטובות הן אחת מאלו: hec compucase 6t10 שבא עם ספק 300 (אבל ללא מאווררים, נכון?) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1839 CM334 ולהוסיף ספק כגון זה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1816 foxconn tlm436 + fsp300 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1893 או כמובן משהו מומלץ אחר. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
e6300 GA-965p DS-3 G.Skill 1gb [512x2] 800mhz pk x1950xt WD 120 Hec 525w הציעו לי ב370 באיזה חנות ת Coolermaster Ammo533 משו כזה מעבר לזה יש עוד הצעות ?- לא מבין בתחום הזה ממש...
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
http://www.msi.com/product/mb/K8N-Neo4-Platinum--PCB-1-0-.html איזה ספק כוח מתאים ללוח אם הזה אני יודע שלא שווה להשקיע.ככה אבא שלי רוצה זה כמו לדבר עים הקיר זה בשביל אחי בן 11
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת אם אפשר לבדוק תקינות ספק ע"י חיבורו ללוח אם "ערום"? כלומר לחבר אותו ללוח אם ללא מעבד, זכרונות ושאר ירקות... תודה אנשים...
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
Silverstonete החליטו שכל מה שחסר להם זה ספק עם 1200W אז הם החליטו להוציא אחד,ולא סתם אחד אלא אחד עם 90A/1080W במסילת 12V אחת ויחידה! *100% מודלרי *תומך בשני כרטיסי מסך בחיבור PCIE 8PIN או 4(!!) כרטיסי מסך בחירו PCIE 6PIN *מאורר 135mm שקט *תומך ATX 12V 2.2 & EPS 12V * מגיע עם APFC כמובן *יעילות של מעל 80% כלו ההצהרות של חברת Silverstonete ונקווה לראות את הספק בבדיקה רצינית בקרוב. http://www.silverstonetek.com/products/da1200/da1200.html
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan רציתי לשאול אותכם ( המנוסים ) האם יצא לכם להתעסק עם הספק הזה והאם הוא מספק מתח כמו שצריך ... איך הוא בכללי ? והאם הוא יתמוך לי במפרט הבא מעבד Core 2 Quad Q6600 לוח אמ GIGABYTE EP43-DS3L זיכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 800mhz כרטיס מסך Sapphire HD 4870 1GIG GDDR5 כונן קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA קירור מעבד Thermaltake Blue Orb II Silent מארז NZXT GUARDIAN 921 שלוש מאווררים 120 מ"מ + אולי עוד אחד מסך SAMSUNG T220P 22'' LCD 5ms DVI WideScreen האם הספק יספיק למפרט כזה ? מיועד OC קטן עד בנוני תלוי .. ( אגב לא מבקש חוות דעת על המפרט רק על הספק והאם הוא יחזיק אותו ) תוד…
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
השם המלא: Zephyr HEC-650DR-AT 650W Silent 12cm & 8cm fan Model HEC-650DR-AT Voltage 100-240V Frequency 50-60Hz Input Current 10A Total Max Output 650W תודה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המאוורר ממצב שהוא מוציא אוויר למצב שהוא מכניס אוויר.... מדובר על מאוורר ה STOCK של המארז שלי (ניתן לראות במפרט מחשב) מאחורה.... תודה
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-