ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש מארז HTPC, רצוי כזה שיכול גם לעמוד וגם לשכב, ורצוי שיהיה עם ספק רגיל. בנוסף נמוך מ-13 ס"מ בשכיבה. ראיתי את הסילברסטון מהכותרת, נמוך מאוד, עשוי אלומיניום ועם ספק רגיל. רציתי לדעת אם הוא יכול גם לעמוד? ולמה זה בעצם משנה? אני לא יכול להשכיב או להעמיד כל מחשב, ואז זה רק עניין של רגליות?? בנוסף שמתי לב שהמארז מחורר היטב מכל הכיוונים ויכול להכיל עד 4 מאווררים, ורציתי לדעת אם מישהו יודע עד כמה שקט המארז וכמה מאווררים באמת צריך למערכת עם מעבד של 55W-90W ללא כרטיס מסך נפרד. כיוון אחר הוא מארז ANTEC 1480 + 350, נעם יש העדפה ברורה לאחד מהם? האפשרות האחרונה אם אני אראה שאין כסף תהיה אנרמקס לגונה, שהוא בעיניי יותר יפה משניהם, אבל אני חושש מהספק שלו (אם אני מחליף לספק מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע למה משמש הכבל שבתחתית הטבלה בצד ימין [ה2X2]. תודה. נ.ב. זה לקוח מטבלת הכבלים של הגלקסי. עריכה:וגם למה יש שני כבלים 8 פינים למעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה ספק מתאים למארז הזה של סילברסטון ? Silverstone Grandia (SST-GD02B) http://www.silverstonetek.com/products/p_photo.php?pno=gd02&area=usa לא כל כך הבנתי האים ספק ATX רגיל יתאים עבורו. מה מומלץ (בעיקר בתחום "השקט" ? ) מבין הספקים הנפוצים בשוק. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה בבקשה לקבל חוות דעת לגביי ספק FOXCONN 350 וואט ..... אמור לעבוד עם מעבד 6300 לוחאם 965 P S3 , וכרטיס מסך 7600GS . תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
~500W, אמור להחזיק 460GTX, 2G,Athlon X4 640 עדיפות ל RSM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1032 יש משהו עדיף? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מת לי עכשיו UPS של Eitan Engineering 1000VA. הוא בן שנה וחצי ויש לו אחריות לשנתיים, הכנסתי אותו לתיקון ואמרו לי שהמצברים מתים (אז למה הוא גם שרף לי את המסך?!!?1?) והחליפו לי אותם. הטכנאי אמר שהסוללות לא מחזיקות יותר משנה וחצי עד שנתיים. ככה זה אצל כולם? או שזה בגלל שקניתי מחברה על הפנים? לUPS היה מחובר מחשב (מפרט) ומסך LCD 19"
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מחשב מFOXPC לפי חלקים. הזמנתי את הספק seasonic 500wss 500et אבל כנראה שהייתה להם טעות במערכת והספק כבר לא במלאי ממזמן. אני צריך עכשיו ספק מפוקס פיסי מקביל. המפרט שלי: Q6600 עם OC ל3GHZ P5QL PRO 4 GB זיכרון 500GB כונן קשיח מארז NZXT APOLLO צורב SAMSUNG סטנדרטי 3 מאווררים למארז + קירור למעבד (אם יש לכם המלצה לקירור למעבד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388669.msg3339342#new) אם אתם צריכים דגמים מדויקים תגידו. מה שהציעו לי שם זה את הrealpower 550 pro של COOLERMASTER מה דעתכם עליו? תציעו הצעות בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המארז NZXT ZERO 2?, איך הוא מבחינת שקט, קירור, סידור כבלים, זרימת אוויר. הכרטיס מסך שהולך להיות בו הוא ה5850.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי סגור על הליברטי 500 אבל בגלל כל מיני דיבורים בפורום כניראה אני ילך על משהו אחר אז איזה ספק יותר טוב אני יכול לקחת ? וזה דיי דחוף
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האם המארז הזה מספיק גדול למפרט שלי והאם המארז שקט ואיכותי? או שכדאי ללכת על הR4? רוני
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי די הרבה נפילות חשמל בבית ואני חושש שדיסק קשיח אחד כבר הלך בגללן, ואני רוצה לקנות אל פסק שיחזיק את המחשב עד שאני אעלה את החשמל חזרה. המחשב הוא I3 4160, 8GB RAM, 7950 יש דגם ספציפי שכדאי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק 700W+, רצוי מאוד מודולרי, איכותי, עד 500 ש"ח. קיים דבר כזה ? במידה ולא, מה הספק הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הזה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצוי שיהיה שקט וטוב גם בשביל מרובע ליבות וכרטיסים יותר חדשים שיצאו כדי שאני לא אצטרך להחליף שוב בעתיד. עכשיו יש לי ג'נרי 500W שלפי מה שהבנתי לא יחזיק בצורה טובה 1950GT/PRO. איך הספקים האלו 210 ש"ח HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 400W TruePower 12cm Fan Power Supply FSP ש"ח 220
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי הוא חדש, והזמנתי בכוונה ספק כוח חזק יחסית מתוך מחשבה לעתיד (גם היה די זול, 370 ש"ח). המארז עצמו די בסיסי, אבל מגיע עם USB3 כך שמעודכן. ב-3-4 שנים הקרובות אני כמובן מתכנן לשדרג חלקים במחשב בלבד (כ.מסך, מעבד, לוח אם) ולא לקנות אחד שלם לגמרי כמו עם הקודם (בקודם לא לקחתי בחשבון מה יהיה בעתיד). השאלה היא, אם אני ריאלי בכלל במחשבה שמארז והספק הנוכחי יחזיקו מעמד 4 שנים? מארז אני לא יודע אם בכלל יש הבדל, סה"כ אני תמיד מחפש בו את הבסיס, אז לא רואה שום סיבה להחליף בעתיד. וספק כוח מבחינת אורח חיים, הם מחזיקים מעמד כל כך הרבה שנים או שרוב הסיכויים ויתפגר בשלב כלשהו? *לא מבקש שתחזו את העתיד, פשוט מתוך נסיון שלכם בעניין
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1053 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE BigTypE VALUE PACK EXTRA SATELLITE FAN 120MM ¤220 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤423 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 מאוררים למארז/גופי קירור Cooler Master 120mm x2 Silent Fan 120 S13 Blue Led ¤74 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Samsung 500GB HD502IJ 16MB ¤309 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 רמקולים Logitech S-220 2.1 …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Silverstonete החליטו שכל מה שחסר להם זה ספק עם 1200W אז הם החליטו להוציא אחד,ולא סתם אחד אלא אחד עם 90A/1080W במסילת 12V אחת ויחידה! *100% מודלרי *תומך בשני כרטיסי מסך בחיבור PCIE 8PIN או 4(!!) כרטיסי מסך בחירו PCIE 6PIN *מאורר 135mm שקט *תומך ATX 12V 2.2 & EPS 12V * מגיע עם APFC כמובן *יעילות של מעל 80% כלו ההצהרות של חברת Silverstonete ונקווה לראות את הספק בבדיקה רצינית בקרוב. http://www.silverstonetek.com/products/da1200/da1200.html
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך ספק כוח שיחזיק את המערכת הבאה: 1950xt 256mb GigaByte motherboard 965p-s3 E6300 3D Aurora GB +OC שיכול להיות שאני אעשה למעבד עכשיו אני רוצה לדעת מה המינימום ספק כוח שאני צריך למערכת הזאת ומה סביר יותר ומומלץ, כשאני מנסה לא לעבור את ה-300 שקל אבל הצעות שעולות על זה גם יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא שמע פיצוץ וריח של שרוף מהספק כח, המחשב התכבה, אבל אחרי שהוא הדליק אותו שוב המחשב המשיך לעבוד. המלצתי לו לכבות את המחשב לפני שהלוח אם או משהו אחר יישרף ביחד עם הספק, מחר הוא כנראה לוקח אותו לממש אחריות. השאלה שלי היא, האם הספק עתיד להיהרס בזמן הקרוב? מה לעשות, חבר לא ממש חכם [ בלשון המעטה ]. עריכה: עכשיו הוא אמר לי שאיך שהוא הדליק אותו הוא שמע ריח של מאווררים וישר כיבה, כי הוא פחד שיישרף משהו, ככה שאני לא יודע אם הוא באמת עלה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוקה למארז + ספק בבערך 850 ש"ח והכי חשוב שיהיה שקט ושיהיה זמין באתר של zigzag. האם יש לכם רעיונות? אין כוונה לעשות OC. זה למחשב עם: AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45nmBlack Edition - RETAIL HIS ATI 5770 1GB DDR5 Dual DL-DVI Native HDMI - RETAIL GIGABYTE GA-770TA-UD3 (AMD 770) - ATX SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 אני מוכנה לשמוע על כל דגם כל עוד יש אותו בחנות. המארזים שהצעתי הם כאלו שהציעו לי. כל עזרה מבורכת!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין ארבעת המארזים הבאים (כל אחד מהם יבוא עם תוספת של Enermax LIBERTY EL400AWT): Swing (VB6000BNS) Thermaltake Soprano (VB1000BNS) Thermaltake Triton GZ-XX1CA Gigabyte CI-6A21 מה מהנ"ל יתאים לי, כאשר ההפרש ביניהם לא משמעותי, בין היקר לזול יש הפרש של 100+ ש"ח-האם יש ביניהם הבדל בביצועי הקירור, ברעש ובנוחות השימוש(דגש על אותם שלושה קריטריונים) ובכלל האם יש מארז אחר שיתאים בטווחי המחירים הללו תודה וגמר חתימה טובה משה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היום הספק מחזיק ללא OC 965 phenom II HD4850 4 קשיחים האם הספק יחזיק שדרוג של כרטיס מסך (ללא OC), במידה ולא, איזה ספק מומלץ? (מ-TMS) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה אתם חושבים על הספק כוח הבא: PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) ?JSP-TECH ואם אתם חושבים שהוא לא משהו או ההספק הנומינאלי שלו לא מספיק למחשב שמיועד לביצועי על אז תתנו הצעת מחיר לספק חדש (נוווווווווו אתם יודעים מחיר + שם וחברת הספק) תודה חברים....
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם , המפרט שלי : <--- אתם יכולים לראות כאן ואני עם מארז גדול ותקוע והוא יושב ב"סלון" ולא בפינת מחשב , מזמן אני כבר לא עושה OC ורק מחפש את השקט (גם לא מגביר את העוצמה של המאוררים מהבקר שלהם) נראה לי הגיע הזמן להטמין את המחשב בנוף ושלא יתפוס את כל הנוף של ה"סלון" לכן אני רוצה להעביר את המחשב לNSK 2480 אבל ישנן כמה בעיות , לפי מה שראיתי המארז הוא ה-mini/micro atx הלוח שלי הוא ATX רגיל הTr ultra 120 בטוח לא יכנס שם , ולגבי ה8800 אני גם לא יודע ... פה הצורך שלי בעזרתכם האם למרות על מה שכתוב הלוח אם יכול להיכנס שם ? ואיזה קרור (שקט!) יכול להחליף את המפלצת הנוכחית? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הגרסא המוחלשת של הספק (נירא לי) בעלת ה13 ו 14 A בשתי מסילות ה 12 V עם מעבד P4 3.0G. האם ספק בעל 13 ו 14 A יחזיק X1950GT? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המערכת הנוכחית שלי היא כזאת (בת שנתיים): מעבד Q6600 (G0) 2.4GHzz לוח אם GA-P35-DS3P כרטיס מסך GeForce 8800GT G92 צורב Pioneer מאווררים 7 של 120מ"מ (כולל זה של הקירור למעבד) כוננים קשיחים 2 WD3200AAKS x 3 Samsung spinpoint F1 x 1 WD500AAKS x וספק כוח Enermax Liberty 400W האם המערכת תשרוד הוספה של כרטיס מסך נוסף למערך SLI והספק ינוצל עד קצה היכולת שלו או שזה בכלל לא אפשרי\כדאי? בנוסף, האם כדאי לי להשקיע בספק כוח חדש ואם כן איזה? (אני לא מתכוון לשדרג את המערכת שלי בשנה הקרובה לפחות). אשמח לכל עזרה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-