עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by roma4k,

בוקר טוב, אני עומד כניראה לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט איזה מארז לבחור.. אחד הדברים הכי חשוב לי במארז זה השקט שלו. פחות מעניין אותי איך הוא ניראה, אני מעדיף מארז סולידי ולא מצועצע.. המארז של HEC נחמד לדעתי והוא אינו יקר גם, השאלה האם הוא מפיק אותה מידה של רעש כמו המארז של CM? אם עוצמת הרעש פחות או יותר זהה אין לי כוונה להשקיע במארז שהוא מעבר ל HEC (גם משום שעיצובו מוצא חן בעיני). אם אכן ההפרש בין שני המארזים שווה את זה לא אהסס להשקיע.. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום אני על סף רכישת מחשב חדש. הכוונה הייתה ללכת על הAntec SONATA 3, אבל בגלל שאזל המלאי מצאתי הרבה בקורות טובות על המארז הזה: Fractal Design Arc http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811352007 התקציב הוא 400 המערכת תכללו כרטיס מסך מסוג: Ssapphire Radeon 7850 2GB GDDR5 DP Version Retail שיחסית מאוד ארוך וצריך לקחת את זה בחשבון. אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by m.jordan,

היי אני קונה מחשב והשימושים בו: עבודה עם מספר תוכנות כבדות ובמקביל אינטרנט עם ריבוי חלונות, כמו כן סרטי HD. משחקים ממש לא. אני מתכוון לקנות את המארז ANTEC P183, יש בו 2 מאווררים עם אופציה לעוד 3... האם לאור השימושים שלי במחשב יש צורך בהוספה של עוד מאווררים (ואם כן אז כמה ובאיזה מיקום במארז?) או שמיותר להוסיף? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. נשבר לי החלק שמכניסים אליו את האוזניות והUSB שבקדמת המארז הוא נשבר כשהיו מחוברים אוזניות זזתי עם הכיסא וזה פשוט עקר את כל החלק הירוק של האוזניות והן לא עובדות יותר בקדמת המכשיר זה החלק : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us אפשר לראות שהירוק שבור , והחזרתי אותו כשניסיתי לסדר בכל מקרה אפשר לרכוש את החלק הזה אפשהו ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. asus P8H77-V i5 3550 8 ram 560ti

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by omripel,

ספק שיחזיק 8800GT ושידרוג עתידי למעבדים החדשים של AMD. תודה.

7. אני יכול לדעת איזה ספק כוח יש לי לפי אוורסט? ואם כן באיזה קטגוריה אני מוצא אותה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by stingeR-,

אני הולך היום לקנות אחד מהשניים, מה יותר טוב ויותר איכותי ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=948 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=948 תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by שחר אור,

היום חיפשתי לי מארז אופקי שבעיני ימצא חן. אחד שאת כיסי לא ירוקן (לא יותר משבע מאות ש"ח - כשהספק בו נוכח). כמובן שזה יהיה מבית טוב, ויספק את שצפוי ממנו ככזה (לרוב). איורור טוב, נוחות הרכבה, חומרים נאותים וכמובן פוזה נאה. אז, לאחר לחיצות מקש וטיולי עכבר, נותרתי עם מתמודדים - חמישה במספר: [table] [tr][td]Asus TS-6A* ~250[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec Minuet 300 ~490[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec NSK2400 ~640[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Compucase 7328 ~320[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Foxconn DH153C* ~290[/td][td][/td][/tr] [/table] *לא כולל ספק יש לכם הזדמנות נהדרת לבחור לי מארז לתפארת, וזו מצידי התחייבות שאקח את הדעות בכבדות. דרך אגב אתם פורום נהדר תודה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Kukishin,

הולך להיות שם I7 6700K ASUS Z170 PRO כרטיס שיריץ 4K.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dani0147,

איזה ספק כוח יתאים למפרט הזה מעבד Intel Core i5-3570K לוח-אם Gigabyte GA-Z77X-D3H זכרונות G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL דיסק קשיח Samsung SpinPoint F3 HD103SJ דיסק קשיח Crucial SSD דגם CT064M4SSD2 נפח128gb ממשק SATA3 כרטיס מסך Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. https://www.banggood.com/Original-Onda-H110C-Solid-State-Capacitance-Intel-H110-Chip-1151-Pin-DVI-VGA-M-ATX-Motherboard-p-1140418.html?cur_warehouse=CN יש לי את הלוח אם הנוכחי ואני מתכוון להחליף אותו ואת המעבד אבל בלוחות החדשים צריך כניסה של 8 פינים, יש איזה מתאם שאני יכול להשתמש בו או שאני חייב לקנות ספק חדש?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש איזושהי תוכנה שיכולה לדעת מהו ההספק של ספק הכוח? אני מעדיף לא להתעסק ולפרק את ספק הכוח, כי המדבקה שלו מוסתרת ע"י כמה ברזלים ....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. שלום.איזה ספק מומלץ למחשב שלי? מיפרט: מעבד-DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 2933 MHz (11 x 267) לוח-Gigabyte GA-EP45-UD3LR ) זכרונות1- OCZ XTC Platinum OCZ2P10662G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM זכרונות2-Aeneon AET860UD00-25DC07X 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM זכרונות3-OCZ XTC Platinum OCZ2P10662G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס מסך-ATI Radeon HD 4850(512 MB) 3 הארדיסקים-ראשי-wdc5000 קירור-רגיל של מעבד-מאורר אחורי-מאורר תחתון-מאורר של כרטיס המסך בירצוני לשדרג בעתיד לכרטיס מסך מסוג יותר טוב השאלה:איזה ספק מומלץ בסביבות 300-400? יש לי ספק ומארז של huntkey המחשב בן3 שנים חשבת על זה-Thermaltake TR2 RX 450W Modular PSU Active PFC (Retail) הוא לא יתאמץ על הכרטיס 6870? או NAF ENERMAX 550W…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. האם קיים פיתרון שבו UPS מוציא מתח DC, למשל 24V, ובמחשב מותקן ממיר DC-DC לכמה מתחים? לחילופין, האם קיים UPS המוציא מספר מתחי DC כמו ספק מחשב? UPS כזה יחסוך מקום של ספק במחשב, יחסוך צורך באוורור ולכן יחסוך בצריכת המחשב. בנוסף, UPS כזה יעזור לחסוך עוד יותר בגלל ניצולת טובה יותר של החשמל - במקום להמיר מ-AC ל-DC ושוב ל-AC (ב-UPS ON-LINE) ואז ל-DC בספק המחשב, אני ממיר מ-AC ל-DC בלבד + המרת DC-DC כך שיש הרבה פחות בזבוז אנרגיה הן ב-UPS והן בספק. למעשה, פיתרון כזה גם יהיה הרבה יותר זול מאחר ונדרש רק חלק ממה שעושה גם כך UPS היום ללא צורך בהמרה ל-AC. יתרון נוסף לפיתרון כזה הוא שבעת הפסקת חשמל, אין צורך להמיר מ-DC ל-AC כך שהיעילות עדיפה וזמן העבודה ממצבר נתון גבוה יותר. אשמח לקבל קיש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by esaly,

אהלן אנשים! הרבה מדברים כאן על חוסר מקום ל8800....הוא עד כדי כך? ראיתי אותו והוא לא כזה גדול... הוא לא נכנס לCOMPUCASE 6A19?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by 114508534,

אהלן אני מחפש מארז שאפשר יהיה להרכיב בתוכו שתי מערכות . אשמח לקבל המלצות . תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by n00kie,

יש לי די הרבה נפילות חשמל בבית ואני חושש שדיסק קשיח אחד כבר הלך בגללן, ואני רוצה לקנות אל פסק שיחזיק את המחשב עד שאני אעלה את החשמל חזרה. המחשב הוא I3 4160, 8GB RAM, 7950 יש דגם ספציפי שכדאי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הי לכולם אני פחות מבין בחומרה/מארזים ונתנו לי כמה אופציות לפי מה שקיים במלאי בחנות שאני הולך לקנות ממנה, אז רציתי לדעת איזה הכי טוב מבין אלה שהציעו לי. את הקניה אני אעשה ביום שישי הקרוב (1.7.16) אז אודה לכם על תשובה מהירה. המארזים האופציונלים: Antec VSP-5000 Antec GX900Antec GX500Antec GX505ZALMAN Z3 PlusZalman R1 המפרט שהולך להיות לי: ספק: אין לי אפשרות לבדוק כרגע אעדכן שאגיע הביתה מעבד: i7 6700 לוח אם: GIGABYTE H170 GAMING PRO זיכרון: KINGSTON HYPERX FURY DDR4 (פעמיים 8 ג'יגה - בך הכל 16 ג'יגה). קירור: ARCTIC FREEZER 7 PRO REV.2 כרטיס מסך: AMD RADEON R9 280X כונן SSDכ: kingston sv300s37a120…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Epsilon,

שלום, מעוניין בהמלצה למארז mid tower ללא ספק, עבור מערכת מבוססת AMD 5900X , ללא כרטיס מסך נפרד . המארז ישב על מדף גבוה, כך שלא מעוניין שיהיו כפתורים, סלוטים או פתחי אוורור/פילטרים בגג המארז. רצוי שלא יהא עם דלת שקופה .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום, קניתי HD חדש עם חיבור SATA והחיבור חשמל פשוט לא מספיק ארוך כדי לחבר את הכל. יש אפשרות לקנות כבל מאריך לחיבור חשמל של ה-SATA? ראיתי כבלים ממולקס ל-SATA אבל זה לא יעזור לי פה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Or94,

חבר שלי רוצה לשדרג כרטיס מסך והספק שיש לו הוא מדגם LC-B300ATX. האם זה ספק טוב שיחזיק כרטיסי מסך חדשים כמו HD4850,HD4870 וכו'?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Advertise,

רציתי לדעת האם הוא מרעיש והאם הספק שבא איתו לא ג'נרי... למען האמת, אני מעדיף LIBERTI, אז ישנה אפשרות לקבל רק את המארז?

24. בעקרון אני מחפש משהו כמה שיותר חסכוני כי המחשב ידלוק 24/7. זה לא מערכת למשחקים אבל אולי יעשה OC קליל.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מגיע עם 3 מאווררי 120 , ומד טמפ' ... http://www.nzxt.com/products/guardian_921/ המחיר גם לא רע בכלל http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1313

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים