עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני מתלבט בין: Two Hundred ל: Three Hundred מה ההבדלים בניהם? אני מחפש מארז Full Tower, וחשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט ובלי חורים מטורפים שיכנס מלא אבק. לא איכפת לי לשמוע המלצות אם יש מארזים עדיפים עד 400-500 ש"ח. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום חברים בתקציב של עד 600 ש"ח אשמח לקבל המלצה למארז אם יכולת קירור סבירה יציאות USB 3 מקדימה לא חייב להיות שקט כמו עכבר ללא ספק כוח שהוא די פופולרי והרבה חנויות מוכרות אותו כך שלא יהיה בעיית מלאי ואני לא יצטרך לנסוע רחוק מהמרכז עבורו תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Jhonta,

אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך ל 8800 GTX יחד עם המארז ANTEC 900 השאלה אם הוא יצליח להחזיק אותו ולפעול כמו שצריך (כמובן עם OC למעבד)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כרגע התקציב לא מוגבל. אני רוצה מארז שכרגע יכיל את החומרה העכשווית: AMD athlon II 4x box 635 GTX 460 6GB crosair Dominator 1888MHZ Tomahawk 405W ובעתיד הרחוק, לקראת סוף הצבא אני אחליף את החומרה למשהו מתקדם יותר אז אני רוצה שיהיה לו איוורור טוב, ועם אפשרות לשים קירור נוזלי בעתיד. אני רוצה שיהיה שקט כמה שיותר, אבל אם זה פוגע בביצועים, אז שיהיה רעש סביר. חיבורים קדמיים של מינימום 2 USB, אם יש עוד דברים שמומלצים, אני אשמח.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני שוכר דירה שפעם בכמה חודשים, יכול לקרות של קפיצה של הפקק בארון חשמל (לרוב זה קורה שאני מכבס, מדליק מזגן, ומפעיל את הדוד ביחד- עומס). אני הולך להחזיק בקרוב מחשב עם המפרט הבא: I7 2600K ספק 500 W כרטיס מסך NDIVIDIA 560 2 כוננים קשיחים בסך של 2.5 TERA 2 מסכי מחשב (סמסונג 24 LED, ועוד מסך LCD 17 קצת ישן יותר של חברה לא מוכרת) רמקולים 2.1 של creative אני מניח (עוד לא קניתי..) אני הולך לעבוד עם תוכנת עריכה AVID MEDIA COMPOSER עשיתי הרבה חיפושים בפורום ומרוב כל ההסברים, כל המידע כבר התבלבל לי. ההייתי שמח להמלצה לאל פסק טוב של חברה טובה, שפשוט יבטח אותי במקרה של הפסקת חשמל כמו שתיארתי. אני מחפש הגנה של הרכיבים של המחשב, ולא גיבוי פרוייקט שאני עובד עליו (כי כמו ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Night_Fox,

צריך המלצה על מארז ב300 שקל בערך אני חבתי לקנות אפולו ב320 שקל מה דעתכם הוא שווה? אשמח לעוד המלצות מחפש שיהיה מספיק שקט וגם יקרר מספיק כרטיס מסך שלי נכנס לכל מארז וגם כמובן לא מכוער כמו של HEC איך האפולו? אמרו לי שהאלפה באותה רמה איתו

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by danield51,

אני רוצה לקנות כרטיס גרפי Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire והספק שלי הוא Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU אחד מהאנשים בפורום אמר לי שה300W לא יוכל לעמוד בכרטיס הזה...הוא צדק? כי המחשב יחסית חדש(חודש וחצי)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום ברשותי המפרט הבא: mobo:asus P5Q cpu: q9550 8 GB RAM PSU: thermaltake 600w toughpower asus gtx 570 1280MB כשאני משחק GTA IV לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי 40-60 דקות המחשב מפעיל את עצמו מחדש. אין שום הודעת שגיאה, שום האטה במשחק או כל סימן אחר. זה יכול לקרות בכל רגע במהלך המשחק. האם יכול להיות שהספק לא מצליח להחזיק את המחשב בזמן מאמץ במשחק? איך ניתן לדעת אם הבעיה קשורה לספק או למשחק מבוגבג תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by zik125,

שלום לכולם אני בתהליכי רכישת מחשב חדש וקיבלתי הצעה למארז וספק : מארז ללא ספק NZXT Zero 2 ¤495 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 650W ¤548 אשמח לקבל חוות דעת על השניים בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בס"ד שלום רב האם ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק הזה , יתאים לי למערך 2 כרטיסי מסך 6970 2 GB ? או שאני צריך לקנות WATT 1000 ? אשמח לקבל תשובה ממבין דבר בבקשה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ברשותי הספק הבא - EG425P-VE http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=75 תהיתי אם אוכל להשתמש בו ללא בעיות במערכת כזו: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 או GA-MA790X-UD3P AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition וכרטיס מסך של ATI 3850 או 4870.

12. Started by liav12,

אהלן מפאת מקום על השולחן ובחדר בכללי הייתי רוצה להחליף את המארז שיש לי שהוא בכותרת, למארז מיני קטן יותר שיכיל את המערכת. מדובר במעבד מסוג 2600X, כרטיס מסך VEGA64 ולוח X470 MSI. האם מעבר למארז שכזה יגרום לעליית טמ"פ משמעותיות שתצריך ממני קירור חזק יותר? כרגע המעבד עם קירור סטוק, אולי יוחלף ל 3600X עם אותו הקירור הסטוק. רב תודות.

13. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך LEADTEK PX8800 GTS TDH 320MB ואת המארז של COMPUCASE CI-6A19 שבא עם ספק 400TRT. הבעיה היא שבאתר של לידטק כתוב שהדרישות המינימליות של הכרטיס מסך הוא 550W ו26A. אני יודע שהליברטי 400W של אנרמקס היה מחזיק בגלל שיש לו 30A אבל אין לי מושג לגבי הTRT. מה אתם אומרים שווה לו להשקיע עוד כמה מאות בספק או שהספק הזה יחזיק בסדר? שאר המערכת: AMD 5600 X2 ASUS M2N DELUXE 2GB RAM WD 320GB SATA יש גם כרטיס טלוויזיה שאין לי מושג איזה דגם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום חברים בימים הקרובים אני מזמין את המפרט הבא : מעבד: - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: - Gigabyte GA-H170-D3H S1151 זכרון: - 8GB Hynix DDR4 2133Mhz כרטיס מסך: - Sapphire R9 390 8G DDR5 NITRO Tri-X OC דיסק קשיח: - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda קירור אוויר למעבד: - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 אז עכשיו נותר לי רק להוסיף מארז + ספק, שזה בערך התחום שאני הכי פחות מבין בו, אני אשמח לספק כוח איכותי, אפילו אם אפשר tier 1 מהרשימה הבאה https://i.imgur.com/tgrbCnr.jpg ולגבי מארז, אני רוצה משהו שקט, מינימליסטי ולא מצועצע, מאוד אהבתי את הfractal design r5, הבעיה שהוא קצת יקר לי, אשמח…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש עוד חודש, וכבר יש לי מפרט מוכן, אך בעקבות הכתבה על הANTEC 900 התאזבתי שאין לו פילטרים לאבק, והתחלתי לחשוב על לקנות מארזים אחר למחשב... אז זה האופציות(בנושא..) ואם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע...חשבתי גם על הNZXT LEXA מה דעתכם עליו? זהו המפרט: דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 381 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1260 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤ 573 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤ 807 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 2122 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYER…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by LalA09,

אהלן חבר'ה , קניתי מחשב חדש לא מזמן , המארז שיש לי כרגע הוא של HUNTKEY פשוט , עם מאורר 120 מקדימה ומאחורה . מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך + קירור למעבד , כנראה שאני אקנה HD4870 שיצאו החדשים . אז יש בתכונן לקנות גם מארז חדש שיכיל את הכרטיס + יקרר הרבה יותר טוב את המערכת . חשבתי על ה ANTEC 300 , אני אקנה אותו באייבורי ככה שהוא יוצא 270 ש"ח , בגלל הנחנה , משתלם ? תודה , ושבת שלום .

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by valaryan,

שלום לכם... איזה ספק כוח אני צריך לכרטטס מסך 7950GX2 לוח אם ASUS P5B וכל שאל הדברים...נראה לי הם פחות חשובים...ועוד משהו האם החברה של הפסק כוח משפיע על משהו? או שאני יוכל לקח ספק כוח של החברה הכי זולה (TECH משהו) ולקנות אותו...דרך אגב אני חושב על OC עתידני תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. המפרט יהיה מבוסס צ'יפסט E350. כרגע יש לי על הפרק את Thermaltake Element Q שאני לא כזה מתלהב ממנו כי הוא קצת מצועצע, אבל אני לא רואה אופציות טובות יותר http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_901&products_id=12177 יש גם את ה-ISK 300 והאח היותר יפה שלו ה-ISK 310 שנמכר רק ב-KSP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12770 http://ksp.co.il/main.php?now_snif=ashdod1&uin=13232 אבל החסרון שלהם הוא שניתן להכניס דיסקים של 2.5" בלבד, כך שאני אהיה מוגבל באחסון וכרגע אין לי תקציב ל-NAS ולכן אני מעדיף שיהיה HDD פנימי גדול מספיק. כמו שכתבתי כבר בכותרת חשוב לי שיהיה שקט ושהמראה יהיה סולידי ולא מצועצע.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by eden6600,

חוץ מ-TMS, יש עוד חנות בארץ שמוכרת Sleeved Cables לספק? או אתר מומלץ מחו"ל?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. e8400 ‏gigabyte EP35-DS3L gigabyte radeon 4870 ההתלבטות היא בין:‏enermax PRO82+ 525W Active enermax MODU82+ 425W או ‏TR2 Power W0101 550W של Thermaltake

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Okopel,

הציעו לי במפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444926.0 ספק כח HEC מחובר עם המארז. מה הייתרונות והחסרונות בזה שהמארז והספק כח נרכשים כגוף אחד?(מבחינת תקלות ואפשרות שדרוג וכו') 2.מה באמת אתם אומרים על הספקים כח והמארזים שנתנו לי? HEC 6T10 300W CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN Seasonic SS-350ET 350W+++++++++++++++++CoolerMaster Elite 335(בנפרד) איזה מהם הכי עדיף?יש הצעות אחרות למשהו יותר איכותי בפחותאו יותר אותו מחיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by leda,

האם הספק הזה מספיק לכרטיס?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by rotman,

Thermaltake Suprano VB1000SWS? ? הוא שקט? כמו כן , אני צריך המלצה לספק הכי טוב ש KSP מוכרים בשביל שימוש ביתי (אני מניח ש 400W ) תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ישראל1980,

מה הבדל בין מארז mini tower midi tower full tower איזה מארזים הם סטנדרטים ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי כולם אני מחפש ספק כוח חדש שיחליף את הספק בן השנתיים וחצי שלי (במפרט).. בעיקרון הבנתי שהוא פצצת זמן מתקתקת, עבר כמה וכמה הפסקות חשמל (למרות שיש לי אל-פסק) וגם קראתי שאיכות הקבלים (Capacitors) שלו לא משהו. אז חשבתי ללכת על אחד משני הספקים שצויינו בכותרת, הבנתי שבעיקרון HX היא סידרה יותר איכותית מ-VX אבל שניהם פחות או יותר אותו מחיר למרות שה-VX בעל הספק טיפה יותר גדול.. מאחר ולשניהם יש כבלים מספיק ארוכים עבור הלוח אם שלי (בדקתי), אז השאלה היא מי עדיף מבחינת איכות, נצילות והספק? תודה..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים