ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה על מארז ב300 שקל בערך אני חבתי לקנות אפולו ב320 שקל מה דעתכם הוא שווה? אשמח לעוד המלצות מחפש שיהיה מספיק שקט וגם יקרר מספיק כרטיס מסך שלי נכנס לכל מארז וגם כמובן לא מכוער כמו של HEC איך האפולו? אמרו לי שהאלפה באותה רמה איתו
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקרון האופציות הם ה SONATA 3 ו NZXT HUSH , אני מתלבט בעיקר מבחינת עיצוב ואיכות בנייה ביניהם , כל עצה לגבי שני אלו או אולי מארזים אחרים שקטים בטווח מחירים דומה יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה אתה מכירים את המארז הזה: POWER LOGIC Quatro 200
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז בסיסי אבל די שקט כדי שאוכל להעיף את הגרוטאה שיש לי היום. אשמח לקבלת המלצות על דגמים ואולי טווח מחירים אם ידוע לכם. מחפש בטווח של מאות שקלים. האם יש דרך פשוטה להשקיט מארז (בסגנון "עשה זאת בעצמך")? לא מצאתי כתבות/מדריכים בנושא. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי אם קיימים הסברים על זה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מחפש מארז סולידי ללא אורות צבעונים וחלונות שקופים הרכיבים מופעים בצד כך שמינימום נראה לי MIDI TOWER בנוסף יש לי עדיפות למאווררים מקדימה ומאחורה החדר שבו נמצא המחשב חמים הסגנון הוא ה ANTEC P-180 אבל במחיר זול יותר ז"א לא חשוב לי מותג בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך המארז NZXT ZERO 2 בשביל משחקים האם הוא גדול מספיק מאוורר מספיק ,אפשרות לסידור כבלים מאווררים וכו אם לא אשמח לשמוע המלצות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
e8400 gigabyte EP35-DS3L gigabyte radeon 4870 ההתלבטות היא בין:enermax PRO82+ 525W Active enermax MODU82+ 425W או TR2 Power W0101 550W של Thermaltake
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי כליל את המחשב שלי (פרט ל DVD ולמארז הכל...) המארז דיי פשוט וכך גם המאוורר של המארז, המאוורר של המעבד הוא זה שהגיע עם ה i7 כי אני לא עושה OC ולא ממש צריך. העניין שהמחשה כן מרעיש. המאוורר הרציני ביותר בכל המחשב הזה הוא דווקא זה של הספק, החלטתי לקנות משהו שניראה לי קצת יותר רובסטי מהדרעק הרגיל. אז קניתי את זה:http://www.corsair.com/en/power-supply-units/cx-series-psu/cx500-80-plus-bronze-certified-power-supply.html כתוב שזה ממש שקט אבל אכשהו לא ממש ניראה לי שזה שקט.... עוד לא ניסיתי לעזור לרגע את אחד המאווררים ולראות מי זה באמת מרעיש, אבל ניראה לי מאוד שזה הספק. האם ככה זה או שכדאי להחליף ספק בטענה שהמאוורר לא תקין ? מישהו מכיר את הספק ויכול לאשר לי שהוא…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט סגור פחות או יותר לשימוש של עריכת מוזיקה עם תוכנת קיובייס 4 לייט ועם כרטיס קול חיצוני שמתחבר דרך usb. יש לי התלבטות בספק הכוח ובמארז. המפרט שלי הוא כזה: Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 - TRAY - מעבד Thermaltake V14Pro 6 Heatpipe - קירור למעבד Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 - זיכרון Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 Samsung SH-B083 BluRay קורא BluRay צורב DVD הכולל Lightscribe MICROSOFT Windows Home Prem 7 64-bit English - OEM ב- 3 חנויות מחשבים שונות הציעו לי את הקומבינציות הבאות של ספק ומארז: 1. Thermaltake Element S (VK60001N2Z) Pro Quiet Case - Black - מארז Thermaltake 500W Litepow…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה יותר טוב הפוסידון או הTITRION מיבחינת קירור וגודל?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
SeaSonic 860W Platinum יתאים ויכנס במארז שלי? המארז שלי הוא: Thermaltake Commander MS-I Snow Edition כרגע יש לי במארז את הספק כוח HEC WIN+ 550W והוא נכנס ומתאים למארז שלי, גם SeaSonic 860W Platinum יתאים ויכנס במארז שלי? בבקשה תעזרו לי אני לא רוצה לקנות והוא לא יתאים תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש ספק כוח חדש שיחליף את הספק בן השנתיים וחצי שלי (במפרט).. בעיקרון הבנתי שהוא פצצת זמן מתקתקת, עבר כמה וכמה הפסקות חשמל (למרות שיש לי אל-פסק) וגם קראתי שאיכות הקבלים (Capacitors) שלו לא משהו. אז חשבתי ללכת על אחד משני הספקים שצויינו בכותרת, הבנתי שבעיקרון HX היא סידרה יותר איכותית מ-VX אבל שניהם פחות או יותר אותו מחיר למרות שה-VX בעל הספק טיפה יותר גדול.. מאחר ולשניהם יש כבלים מספיק ארוכים עבור הלוח אם שלי (בדקתי), אז השאלה היא מי עדיף מבחינת איכות, נצילות והספק? תודה..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק כוח טוב למחשב בין הספקים 1000w-1200w רק אני לא יודע אזה חברה טובה ומה טוב היום נחשב בשוק
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים נתקלטתי בהודעה של בחור פה בפורום שאמר שיש את המארזים של חברת tagan במחיר די טוב. בפנדה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_2819 המארזים שלהם גדולים , מאווררים בצורה מרשימה (המאווררים שלהם ענקיים) ובמחיר סביר לגמרי יחסית למארזים אחרים(במיוחד מארזים בגודל שלהם). אני מתלבט בעיקר בין ה-TAGAN TWIN-ENGINE BLACK ל-Acase Monolize With 2 x 25MM Fans השאלה שלי האם המארזים שלהם שווים בכלל? אני בכלל לא מכיר את החברה - היא ג'נרית ? אני ממש מתלבט, אני מפחד שהאיכות לא ממש טובה , שלא יתחילו להתפרק חלקים ושהמאווררים לא יהרסו לאחר זמן קצר. הייתי שמח לשמוע חוות דעת שלכם ומה אתם חושבים בכללי.. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי ב"ניידים" על מחשב להצגת מצגות...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב האם ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק הזה , יתאים לי למערך 2 כרטיסי מסך 6970 2 GB ? או שאני צריך לקנות WATT 1000 ? אשמח לקבל תשובה ממבין דבר בבקשה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לי יש מארז מעפן בלי חלון, :'( מה אתכם?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שאני מתכוון לקנות הוא Q9300+FREEZER7 PRO ABIT IP35 2GB DDRII 800 CL4 כנראה 9800GTX בינתיים יש לי 250GB KS של WD מארז APPOLO וצורב של ASUS (לדעתי זניח) אני מניח שהספק שיש לי (FSP 350W GLN) לא יחזיק את המפרט, נכון? הספקים שאני מתבלט לגביהם: OCZ 600W StealthXStream, CORSAIR VX 550 SeaSonic S12II-430 430W PSU, TT TP 600W וכל ספק אחר בתקציב.. [בעיקרון OCZ יוצא לי הכי זול במסגרת המבצע של נועה מחשבים] מה הכי מומלץ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי ספק hec zeyphyr 750 750W ועל פי חישוב צריכת חשמל באתר: http://support.asus.com/PowerSupply.aspx?SLanguage=en יצא לי שאני עושה שימוש ב 500W עכשיו קנו לי אל פסק של ADVICE prs650 650va שהבנתי שמספק 650W השאלה אם הם יעבדו לי ביחד או שאני צריך להחליף? אני צריך אל פסק שרק ישאיר לי את המחשב לדקה כדי שאני אוכל לשמור ולסגור את המחשב.... האם זה מספיק לזה או שאני צריך לקנות אחד אחר? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לפני שנה רכשתי מחשב של פוג'יטסו. ספק הכוח שלו הןא של 250W. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך, ולכן גם את ספק הכוח (אל מעל 500W) בעיות: - הספק הוא יעודי למחשב / חברה עם 16 פינים.... - המקום לספק במארז הנוכחי מצומצם. ככל הנראה יכנס מאוורר 80 ממ ויהיה תפוס ע"י שני ברגים ולא ארבעה. רעיונות מישהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז פתוח משתי הדלתות עכשיו אמרו לי זה לא יקרר לך את הבפנים של המארז זה יהיה יותר גרוע ... כי האווויר יוצא .. מה אתה ממליציים לי לסגור את המארז ? או להשאיר ככה? מה יותר יקרר?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מריץ בזמן האחרון שאלות בנושא תאימות ספקי כח APFC עם אלפסק פשוט modified sine ולא מקבל תשובות. אז הנה תשובה מנסיוני: קיבלתי מחברת RSM ספק של seasonic מדגם S12II-430 בתנאי שיעבוד עם האלפסק שיש לי אחרת אוכל להחזירו ולקבל החזר מלא לכספי. הם מאפשרים זאת כנראה משום שהוא מגיע בתצורת OEM אבל בכל מקרה אני מודה להם על הנכונות. אתמול הרכבתי את הספק והפעלתי אותו מהאלפסק במצב סוללה (מתח רשת מנותק). להפתעתי הספק עבד חלק. לא התנתק ולא זמזם. דבר נוסף ששמתי לב הוא בצריכת ההספק. בספק הגנרי שקדם לו ראיתי עומס של 52% לפי תכנת האל פסק (VIEWPOWER). כאשר הפעלתי את הספק החדש העומס ירד ל- 18%!!! לא ברור לי איך האלפסק מודד את זרם העומס ואיך צורת הגל של העומס משפיעה על הערך הנמדד. בעיקרון צריך …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באוברקלוק.נט ראיתי מישהו שבנה מחשב פשוט מדהים עם המארז הזה...אחרי ש"גיליתי" את המארז הזה והתחלתי לחשוב על קירור מים הבנתי בעיה שיש עם הפרקטל R3 וזה שבעייתי לעשות לו קירור מים בלי לעשות מודינג כלשהו למארז ואני לא כזה חובב של מודינג שכולל חיתוך של המארז. :\ שתי בעיות: 1. הסילברסטון מאד מאד יקר (פי 3 המחיר של הפרקטל) 2. היבואן הפלגמט לא מביא את הדגם עם החלון (נו באמת...) בקיצור, אני חושב להחליף את הפרקטל במארז הזה. עוד תמונות: http://www.hardwarecanucks.com/forum/case-mods-worklog-gallery/51291-forever-alone-build.html אחרי שראיתי את זה, התאהבתי במארז.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה את המארז ThermalTake V3 Black Edition כאשר הוא בא מובנה עם מאוורר אחד. הנה הפרטים שלו: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1390&ID=1913#Tab0 ואפשרויות מיקום מאוור 12 מ"מ השני הם: - Front (intake) : 120 x 120 x 25 mm (optional) - Rear (exhaust) : (תפוס) 120 x 120 x 25 mm TurboFan (1300 rpm, 17 dBA, 50.0 CFM) - Top(exhaust) : 120 x 120 x 25 mm (optional) - Bottom(intake) : 120 x 120 x 25 mm (optional) וכן גם אודה לכם אם תמליצו על מאוור 12 מ"מ שיתאים. בעקרון המטרה היא לקרר את המערכת כמה שאפשר בOC למעבד ולכרטיס מסך. זהו המפרט שאני יכניס לתוכו: THERMALTAKE V3 Black Edition VL80001W2Z SEASONIC M12II-500 500W 80Plus RETAIL GIGABYTE GA-770TA-UD3 AMD…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-