עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by kip,

אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל חושב להשאיר את המארז (הוא יפה...), הספק כמובן יוחלף. האם שווה? למישהו יש נסיון איתו? תודה

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  2. יש לי ספק של 650 antec עם תמיכה ל - sli ואני מעונין לקנות שני הhd 4850 של ati למערך cf ואני לא בטוח עם אני צריך לקנות ספק חדש כי למיטב הבנתי המוגבלת החיבורים של הספק זהים בשני התצורות

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  3. או שיש מארז יותר טוב ממנו באותו סכום. השבוע אני קונה ובנתיים אני נעול על הסופרטלנט השחור רציתי לדעת אם יש משהו יותר טוב ממנו מבחינת קירור וכל זה באותו סכום כספי תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  4. אז לפי האתר הם רוצים לכסות את האחוריים שלהם ואומרים לשים 600 וואט ועד שלא יצאו בנצ'ים משמעותיים לא נוכל באמת לדעת אבל רציתי לשתף אותכם בהתלבטות שלי בין 5 ספקים OCZ GAMEXSTREAM 700W PCP&COOLING SILENCER 750W שהוא קצת יקר אבל שקט SEASONIC M12 700W ZALMAN ZM750-HP ואם לצערי יגידו לי שאף אחד לא מומלץ אני אלך על הToughPower 850W במחיר של ה Silencer 750W אשמח לתגובות, רעיונות, המלצות וכיו"ב !

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  5. נראה לי שעשיתי טעות קשה: הזמנתי את הכרטיס הזה - http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=4670 ועכשיו אני לא בטוח שהספק שלי יחזיק אותו. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  6. Started by ישראל1980,

מה הבדל בין מארז mini tower midi tower full tower איזה מארזים הם סטנדרטים ? תודה

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  7. יש לי מארז כזה חדש. איך מוציאים את הפילטר בלבד בשביל לנקות אותו, בלי להוציא את הפאנל ? תודה *** - ועוד בעיהת פחות קשור: הלוח אם Gigabyte 945P-S3 לא מזהה טמפרטורה של מעבד(מראה מעלה אחת) ושל לוח אם, או שזה מזהה על 10 מעלות ונעלם אחרי שנייה. אולי לא חיברו משהו טוב בחנות ? - ויש במארז את המסילה הזאת בצד שמגיעה ישירות על המעבד: אני ללא אוברקלוק, אז השארתי את העיגול הזה בלי להאריך אותו, כי אין שם פילטר אז שזה יכניס משם כמה שפחות אוויר. יש לי מאוורר 12" מקדימה מכניס ו- 12" מאחורה מוציא. המאוורר 12 שהוספתי מקדימה עושה הרבה רעש, אבל חוץ מזה זה טוב, נכון ?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  8. Started by yaakovd,

שווים משהו? אני מחפש ספק ל-E6330, 7600GS, ללא OC עד 250 ש"ח. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by guygln,

שלום לכולם, המערכת שלי היא: p-4 930 dual core 3 ghz msi 975x שני הארדיסקים צורב DVD כרגע יש לי Radeon 1800GTO, אבל אני מקבל בקרוב geforce 7950x2 אני מעוניין להחליף את הספק שלי ואני מתלבט בין הליברטי 400 לבין ה-antec smartpower 2 500w האם הליברטי יספיק למערכת כמו שלי עם ה-7950x2 ?? או שעדיף כבר ללכת על ה-antec שאמור, על הנייר, לספק עוצמה גדולה יותר?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש מארז בסיסי אבל די שקט כדי שאוכל להעיף את הגרוטאה שיש לי היום. אשמח לקבלת המלצות על דגמים ואולי טווח מחירים אם ידוע לכם. מחפש בטווח של מאות שקלים. האם יש דרך פשוטה להשקיט מארז (בסגנון "עשה זאת בעצמך")? לא מצאתי כתבות/מדריכים בנושא. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי אם קיימים הסברים על זה. תודה

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by itakz,

טוב אז אני הולך לקנות מחשב בעוד מספר ימים והחלק היחיד שחסר לי במפרט הוא ספק כח (החלק גם שאני לא מבין בו) ואני צריך אחד שיעלה במקסימום 450 ש"ח אז הנה המפרט שלי (מפרט גיימינג כפי שאתם רואים) ואני צריך רק להוסיף ספק כח שיתאים למפרט הזה ושיעלה במקסימום 450 ש"ח : מעבדי אינטל: Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9502 מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9453 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.…

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  12. שלום! רכשתי את המארז nzxt switch 810 שאגב זה מארז מדהים פשוט חשבו בו על הכל פצצה של מארז!! יש לי לשאלה לגבי מאווררים המארז מגיע עם 4 מאווררים יש לי אופציה להוסיף עוד שתיים בגג המארז עוד שתיים בתחתית המארז ועוד אחד בקדימה של המארז לפי מה שראיתי עד עכשיו ואני חושב יש עוד כמה מקומות חח יותר מידי. רציתי לשאול האם כדאי להוסיף עוד מאווררים ואם כן איפה? ואיפה אוכל להשיג את המאווררים כמו אלו שמגיעים אם המארז? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by Yehudaa,

החלטתי בע"ה לקנות מחשב חדש ומפאת חוסר בתקציב כל חודש אקנה חומרה +- 900 הזמנתי אנרמקס ליברטי 400 וצורב lg וקיבלתי אותם לפני כ שלוש שעות התקנתי אותם והיו לי שתי בעיות : 1.פעם הייתה בעיה בפנטיום הזה שהיינו צריכים ללחוץ כמה פעמים על הפוואר כדי שידלק המחשב אבל שלחנו בזמנו לתיקון כללי ותוקן הדבר - משום מה חזרה הבעיה איך שהחלפתי לאנרמקס - ואני צריך ללחוץ כמה פעמים על הפוואר כדי שידלק המחשב 2.המחשב זיהה את הצורב אבל את ההרדיסק לא זיהה(גם בביוס) עשיתי שתי נסיונות : א.ניתקתי את ההרדיסק וחיברתי את הצורב לפריימרי - המחשב לא זיהה את הצורב (גם בביוס ) ב.חיברתי את ההרדיסק והצורב לסקנדדרי ג'מפרתי סלייב ומסטר והפלא ופלא המחשב עובר כמו תותח השאלה שלי יכול להיות הגיוני שמהתקנה אחת נהרס …

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by GoldenGold,

אוקיי בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני מחפש ספק ומארז שיתאימו למפרט... אז ככה המפרט שבניתי הוא ל-oc מ-2.4GHz ל-3GHz וב-front side bus speed מ-1066MHz ל-1333MHz שאני אבקש שיעשו לי ב-skypc... יש לי תקציב שבין 500-700 למארז וספק איכותיים מחברות טובות לא צריך יקר מדי רק שיהיה טוב! ויאפשר לי לעשות את ה-oc שאני רוצה ואפילו יותר... המפרט: 899 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray IQ6600ay 498 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 204 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI F2-6400CL4D-2GBPI 480 1 כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe 32615 258 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB WDC1118 118 1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7…

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by idoint,

בניתי את המפרט הבא: המחשב אינו מיועד למשחקים, מצד שני הוא יפעל רוב שעות היום והלילה. אני מעוניין כנראה מחר לקנות את המחשב ב-KSP. על איזה ספק אתם ממליצים מהמבחר שם עבור המפרט הזה? ורצוי שיהיה יחסית זול. האם ה-JSPTECH הזה שבמפרט בסדר? מה בדבר ה-Golden Tiger? אשמח לעזרה. תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  16. אהלן.. לא מזמן קניתי משהו שהוא בעצם אל פסק קטן כזה שמתחבר לקיר של GPT.. בחנות אמרו לי שהוא מגן במשך 4 דק'.. אבל יש לי שאלה האם אני חייב לחבר אותו לקיר או שאני יכול לחבר אותו למפצל.. ???(מפצל של 9 שמתחבר לקיר ולחבר את האל פסק הזה לאחד מהחיבורים שבמפצל ולחבר אליו את המחשב והמסך..) עשיתי את זה וניסיתי לנתק את המפצל מהחשמל וזה היה כאילו האל פסק לא עובד...ועכשיו אני בלי שום מגן ואני קצת מפחד.. אני לא יכול לחבר את האל פסק הזה ישר לקיר כי אז הכבל של המחשב לא מגיע לשקע בכלל.. מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור לי, דניאל.

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by spektor,

התקציב הוא 800 ש"ח בערך Core i5 2500k 3.3Ghz Z68XP-UD3 S12II-520 Crucial m4 128GB SSD 2TB Barracuda 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 hd6950 2GB אשמח לעזרה תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  18. הספק שלי הוא 460W של COOLER MASTER והוא החזיק לי מצויין את ה-GTS 250 1GB שלי, השאלה שלי האם הוא יחזיק לי את הכרטיס GTX 660 (ללא TIׂ ) בלי בעיות ? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by User,

קראתי לגבי זה פה בפורום ושמתי לב שמצויינים מספרים כמו 12-35A, הכוונה היא לאמפרים נכון ? איך זה יכול ליהיות שיש כל כך הרבה אמפרים בספק של מחשב שנחשב למכשיר שצורך מעט חשמל ? וכמה אמפר מספק שקע חשמלי בבית נורמלי ? תודה מראש לכל העונים .

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by leda,

האם הספק הזה מספיק לכרטיס?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by Dom1no,

היי אני קונה מחשב בקרוב ויש לי התלבטות בין 2 ספקי כוח, אז אני צריך את עזרתכםבנושא. הראשון של Corsair http://tms.co.il/product/5419 והשני של Thermaltake http://tms.co.il/product/4639 עכשיו ה Tt בעל הספק יותר גבוה ומחיר יותר נמוך מה VX אז חשבתי ללכת עליו.. אבל ה VX שמעתי עליו דברים טובים. מבחינת התאמה למפרט שניהם מתאימים מצויין אני רק צריך לדעת מה יותר כדי לקחת מביניהם.

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  22. יש משהו ברמה שלו במחיר הזה? מעצבן הקטע הזה עם היבואן... עד שמגיע לחנות :-\

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  23. קניתי את הספק : COOLER MASTER eXtreme Power RS-430-PCAR ATX Form Factor 12V V2.01 400W Power Supply 115/230 V Nemko, TUV, cUL, CE, BSMI, FCC, CCC - Retail יש לי מעבד D 805 כרטיס מסך 7600gt שני כוננים קשיחים וצורב ובמארז יש גם שני מאוררים האם זה מספיק?

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  24. המפרט שאני מתכוון לקנות הוא Q9300+FREEZER7 PRO ABIT IP35 2GB DDRII 800 CL4 כנראה 9800GTX בינתיים יש לי 250GB KS של WD מארז APPOLO וצורב של ASUS (לדעתי זניח) אני מניח שהספק שיש לי (FSP 350W GLN) לא יחזיק את המפרט, נכון? הספקים שאני מתבלט לגביהם: OCZ 600W StealthXStream, CORSAIR VX 550 SeaSonic S12II-430 430W PSU, TT TP 600W וכל ספק אחר בתקציב.. [בעיקרון OCZ יוצא לי הכי זול במסגרת המבצע של נועה מחשבים] מה הכי מומלץ?

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  25. Started by hellforce,

חברים שלום, אני מעוניין לקנות ספק כוח : corsair tx950 מפרט טכני של הספק : כאן ספק מיועד למחשב : C2Q 6600 + GTX 480 עם OC חזק! מה דעתכם על הספק? מה טוב\לא טוב בו? ובבקשה אני לא מעוניין לשמוע על המלצות לספקים אחרים של 550-750 וואט , אני צריך ספק של 850-1000 W שיספיק לי ל3-5 שנים קדימה ויאפשר לי לשדרג חלקים במחשב ללא מחשבה על החלפת ספק.. תודה לכל העוזרים

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.