ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
התלהבתי התלהבתי אבל אני לא יכול להירדם בלילות... יש לו 3 מאווררים.. כולם עם לדים כחולים + עוד מנורה כחולה של המארז.. יש דרך לכבות את כל הלדים בלי לקנות מאווררים חדשים, ובלי לחתוך את הכבלים שלהם? חח ובקשר למד טמפ' וכל הנתונים... הוא לא מקבל נתונים... הוא כאילו מאופס, במקום להציג מספר הוא מציג: -- או: 8888.. עד עכשיו (חודש וחצי) הוא פעל.. ועוד משהו: יש אפשרות לקנות לו דלת קדמית חדשה? משהו קצת יותר קלאסי? קניתי אותו רק בגלל שלא היה את האפולו במלאי, והוא היה אמור להגיע רק עוד חודשיים וחצי מרגע הקנייה.. ראיתי תמונה שלו אבל אני עדיין לא מרוצה מהמראה האגרסיבי שלו... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי מארז cooler master 690 וכפי שאתם יודעים יש לו לד כחול מתחת לכפתור ההדלקה/כיבוי. רציתי לשאול אם יש דרך חכמה כלשהי לכבות את הלד הזה זמנית לדוג' ברגע שאני הולך לישון כדי שלא יפריע? או שאני אצטרך כל פעם לנתק אותו ולהחזיר?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים: Advice PRPC VA650 Advice PRPC VA750 תראו...יש הבדל של 100+ שקלים בניהם. השאלה אם אני באמת צריך 750 או שה-650 גם יספיק לי... המחשב שלי: intel dual core e6750, לוח gigabyte ספק עם מארז hec 6a19b 400W geforce 8800GTS 320MB + מסך samsung 931C "19 מה ההבדל בין שני הUPSים האלה? מה עדיף לי? אני רוצה שיחזיק לי בערך 10-15 דקות לא צריך יותר.... תודה
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש ספקים רבים לדוגמא FSP Aurum 700W Gold 90 שהם multi rails של ה 12V השאלה, האם ספק כזה שמסוגל לספק רק 18A לכל RAIL יחזיק נניח כרטיס מסך שרוצה 40A כמו TITAN וכאלו? האם בעצם יש הבדל משמעותי או עדיפות ל SINGLE RAIL מול MULTI RAIL ???
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בין שתי המארזים הנ"ל יש הבדל משמעותי בקירור ? אני כניראה מתכוון לקנות את ה CM690 או את ה M5 של Thermaltake ורוצה לדעת את ההבדלים ביכולת הקירור ה o2 כניראה ילך למחשב השני שכבר נחנק מחום
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשוב לי מאוד מאוד שזה יהיה שקט ואיך אני בודק אם זה מתאים למחשב שלי מבחינת כוח? קראתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=298748.0 אבל לא הבנתי. יש לי פנטיום 4 רגיל.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מחפש מארז אטום טוטאלית לאבק נראה לי זה יתאים אים מכירים אשמח להמלצות .......
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המארז Thermaltake Matrix ? איך הוא בהשוואה ל-צ'יפטק MESH ? איך הוא בהשוואה לפוסידון ? איך הוא בהשוואה ל-Thermaltake Swing ? הוא שווה לדעתכם 300 שקל ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הייי אני כרגע עם הספק הכי פשוט שיש, קניתי מאייבורי כשנשרף לי ספק מצוין של HEC אחרי 6 שנים שהוא עבר בין 3 מחשבים שונים 450W EZCOOL , אני לא צריך משהו יותר חזק מזה הבעיה שהוא עושה רעש נוראי שמפריע בזמן שינה (המחשב נמצא 3 מטר מהראש שלי בקו ישר..) אני צריך המלצה לספק פשוט , 400 450W פשוט שעומד בקריטריונים הבסיסיים אבל פשוט לא מרעיש בצורה כל כך מזעזעת אני לא מוצא סיבה לקנות ספק ב700 שקל אני לא חושב שיש לי שימוש בספק כזה המפרט שלי רשום בצד אם זה יעזור במשהו, בנוסף לעוד הארדיסק. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119068 נראה לי המארז התקציבי הכי טוב שיש, אבל לא ראיתי אף חנות שמוכרת אותו חוץ מגולדטופ, שאין לי מושג מי הם אבל הם החליטו לקחת עוד 300 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי , לאחרונה רכשתי מחשב שכרגע נמצא בהרכבה , והיום הבחור שהזמנתי ממנו התקשר וטען שבהזמנה של מחשב יקר כמו שלי , עדיף להשקיע יותר במארז. זה המחשב שלי : ספק-כוח HEC Win+ 550W - 120mm-Fan 480W@12V Active-PFC 80Plus:Bronze, Gigabyte MA-770T-UD3P AMD Phenom II X4 #945 Quad-Core 3.0GHz Tray פתרון-קירור למעבד Scythe Reeven, Micron 2GB DDR3 1333MHz GigaByte AMD-ATi Radeon HD 5850 1GB-GDDR5 HDMI PCIe-2.0, Samsung 500GB 16MB-Cache S-ATA F3/SpinPoint HD502HJ Samsung DVD RW X22 S-ATA Black SH-S223B, Logitech G15 Gaming Keyboard Logitech G5 Laser Mouse Gaming Dell UltraSharp 2209wa 22" E-IPS Panel אני כרגע קונה ביחד איתו את ה Antec Three Hundred. לא אכפת לי ממראה , רק רוצה שהמארז יהיה…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בתחום של מארזים לא יוצאים דגמים משוכללים הרבה יותר או כל מיני כאלה שהופכים את הדגמים הקודמים לפחות רלוונטים כמובן שיש אבל קטן ולכן אני שואל מניסיון שלכם אם מחירים של מארזים יורדים עם הזמן או ממש לאט. אם יש למישהו דוגמא אני אשמח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: יש לי מעבד q6600 וכ"מ geforce 8800 gt 512 עם ספק enermax liberty 400. המחשב כבר אצלי 3 שנים. לאחרונה הוספתי כרטיס קול asus zonar hdav 1.3 deluxe ועוד הארד דיסק של טרה וחצי. ועכשיו נראה לי שהמחשב לא מקבל מספיק חשמל למשל כשאני רוצה לגשת להארד דיסק הזה אז לפעמים המחשב חושב לשנייה ואז נותן לי גישה אליו הוא שיש לפעמים במחשב רעש של "טיק" ואז המחשב עושה את הפעולה שהוא נדרש לעשות. נראה לכם שזה בעיה של חוסר חשמל? יש תוכנה שבודקת את צריכת החשמל במחשב בצורה אוטומטית (מבלי שצריך להקיש בעצמך מה יש לך במחשב) ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שיש פתרון אחר? זה מאוד נוח הכניסות מקדימה ואני רוצה שזה ימשיך לעבוד, גם במחיר קנייה של מארז או לוח. אז מה הפתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בזמנו המארז היה נחשב HIGH END, סירקולצית אוויר מעולה שלי אישית שיפרה את הטמפרטורות של המערכת בכמה עשרות מעלות. המערכת החדשה תיהיה עם קירור מים, ולכן חשוב לי שהמארז יתאים, מה דעתכם? אם כדאי לרכוש מארז אחר, מה תמליצו בסביבות ה500-600 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה היא העם הוא יחזיק E8400 בOC ל-4.6 וכרטיס מסך HD4670 ATI לוח אם EP43-UD3L ושתי ג'יגה זיכרונות (הספק Real P) ואם לא יש משהוא זול ויעיל לעבודה (חסר תקציב ^^")
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והאם הוא באמת יכול להגן על המחשב שלי מקפיצות מתח?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום! יש לי ספק Cooler Master Extreme Power Plus 600W ואני יודע שהוא לא ממש איכותי. המפרט שלי הוא: מעבד: E7500 @ 3.8GHZ ראם: Corsair 2X2 GB 800MHZ @ 830MHZ כרטיס מסך: HD 4870 לוח אם: EP43 UD3L ספק: CM extreme power plus 600W אז הבעיה שיש לי VDROP רציני. כששמתי את המעבד בביוס על מתח של 1.375 V (בשביל OC) התוכנה HWMONITOR מראה לי מתח של 1.34-1.33 (משתנה כל הזמן). לוח האם שלי לא תומך בתיקון VDROP. השאלה שלי היא האם כדי להחליף ספק? האם הוא מספק מתח יציב לחומרה? האם ה-VDROP נגרם בגלל הספק? תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי אל-פסק sustainer האם הוא טוב? דגם FIT-600 זה מה שהבנתי נראה לי זה הדגם האם הוא יגן על המחשב? טוב? נגיד אם היה ברק או משהו הוא יגן על המחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
?אם כן.אז מדוע שניסיתי להכניס את הכבל השני הוא לא נכס [הוא במצבע אדום כמו הכבל שאני משתמש בו ] ? הוא נכנס כזה חצי ונתקע
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך (והוא עלה לא מעט כמו שאתה רואה במפרט). אני סטודנטית לאנימציה וכרגע עובדת על הפרויקט גמר שלי בתלת מימד ולכן המחשב הוא פחות או יותר הדבר שהכי חשוב לי בחיים . בכל מקרה, במשך שנה (מאוד לא כיפית) היה לי blue screen of death בתדירות של כל חצי שעה, אבל כשהבאתי את זה למעבדה שבה קניתי את המחשב (גם נאלצתי לנסוע לשם כי קניתי את זה במרכז ובינתיים עברתי לירושלים) אז הם אמרו לי "מחשב בסדר, תוכנות לא חוקיות" :s07: :s07: במילים האלו, ואני יודעת שזה בולשיט, אז פירמטתי אותו כל פעם כדי שלא יהיה להם מה לטעון ונסעתי לשם שוב ושוב והם לא פתרו לי את הבעיה. שמתי trail versions בשביל שלא יהיה להם מה לטעון. ידעתי שהם יודעים שאני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות את התוכנות…
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
באוברקלוק.נט ראיתי מישהו שבנה מחשב פשוט מדהים עם המארז הזה...אחרי ש"גיליתי" את המארז הזה והתחלתי לחשוב על קירור מים הבנתי בעיה שיש עם הפרקטל R3 וזה שבעייתי לעשות לו קירור מים בלי לעשות מודינג כלשהו למארז ואני לא כזה חובב של מודינג שכולל חיתוך של המארז. :\ שתי בעיות: 1. הסילברסטון מאד מאד יקר (פי 3 המחיר של הפרקטל) 2. היבואן הפלגמט לא מביא את הדגם עם החלון (נו באמת...) בקיצור, אני חושב להחליף את הפרקטל במארז הזה. עוד תמונות: http://www.hardwarecanucks.com/forum/case-mods-worklog-gallery/51291-forever-alone-build.html אחרי שראיתי את זה, התאהבתי במארז.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את כרטיס המסך radeon hd2900pro לכרטיס הנ"ל צריך לחבר שתי חיבורי חשמל של 6 pin , בספק שלי יש רק אחד כזה הספק הוא מסוג enermax דגם EG425 , מישהו יודע מה ניתן לעשות , אולי יש מתאם או משהו דומה תודה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
עושה רעש יחסית לשאר המאוררים ואם אני מנתק אותו אין רעש בכלל מהמחשב מה אפשר לעשות בשביל לעשות אותו שקט יותר ?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מכבה את הלדים שדולקים במארז? זה עושה יותר מדי אור ובלילה זה מפריע...
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-