עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני מתלבט בין כמה מארזים שראיתי שמתאימים. העניין הוא שאני מעדיף להוציא כמה שפחות על מארז. כבר הגעתי להשלמה עם זה שפחות מ-400 אני לא אצליח להוציא. המארזים שראיתי הם: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU - מחיר הכי נמוך. אין לי מושג איך החברה הזאת או מה איכות המארזים שלה. THERMALTAKE MOZRT TX (SILVER+WINDOW) VE1000SWA w/o PSU - כבר גבוה יותר מהתקציב שלי, אבל אם אין ברירה... THERMALTAKE EUREKA ( BLACK+WINDOW) VC8000BWA w/o PSU - מאוד מאוד גבוה, אבל שמתי לב שהוא מאוד מומלץ פה בפורום ולא רציתי לפסול לגמרי. השאלה שלי פשוטה: אינני מתכנן שום Overclocking וכדומה. האם לשימוש רגיל בכרטיס 8800 GTX יחיד יספיק לי המארז הראשון ברשימה הזאת? אולי יש מארז אחר, גם בטווח המחירים שלי שמומלץ יותר? אני …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Pandiani,

איך אני אמור לפתוח את המארז הזה? http://img139.imageshack.us/my.php?image=img2107yz1.jpg תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by koof,

שלום כולם רכשתי מחשב עם המארז הזה. הרעש הרגיל שלו שקט מספיק בשבילי (כשפתאום מבינים עד כמה הכוננים רועשים כשהם תוחנים ) אבל - וזה אבל די קטן - יש רעש תקתוק מיותר. פתחתח את המארז - ועצרתי את המאוורר הראשי מאחור. הרעש נפסק - אבל אז חזר בתור תוספת כוח למאורר - שהרביץ קפיצות קטנות למרות שעצרתי אותו. הרעש קיים גם אם המאוורר לא מצליח להסתובב. מי יודע מה זה ומה עושים נגד - או שזה המצב (שאינו נורא גם כך)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by xtract1,

אני מבלה פה הרבה בזמן האחרון "תודות" לחוסר זמן רציני לצערי, אני מקווה שלא פירסמו. ביקורת מוצלחת כמו כל שאר הביקורות - בסה"כ נראה כמארז מדהים וכבר לפי הכותרת אפשר להבין שבסה"כ מדובר בכמעט אותו מארז כמו ה-P182 רק עם תוספת יכולות קירור. http://www.silentpcreview.com/antec-p183

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מדובר בשני מחשבים ומסך. מחשב אחד 1GHZ PENTIUM III שתפקידו לא לעשות כלום. מותקן עליו UBUNTU והוא משמש כ FIREWALL, שרת FTP לעת מצוא ולעתים אני מקמפל עליו דברים שונים. הוא רץ שנים עם ספק 350W. מחשב שני ATHLON 64 +3200 VENICE CORE עם כרטיס מסך RADEON 600 PRO שמשמש לגלישה ועבודה בפוטושופ. המסך הוא PHILIPS 2007PES שצורך 50W. אני מעריך (האם אני טועה ?) שכולם ביחד צורכים כ 400W. נראה לי חשוב שה UPS יהיה LINE INTERACTIVE כך שהמחשבים יהיו מבודדים לחלוטין ממערכת החשמל. אני מכוון למערכת שתיידע את שני המחשבים שאספקת החשמל נפסקה ותתן להם שהות לרדת באופן מסודר. חשוב גם שהמערכת תהיה טובה גם כהאובונטו יעבור ל ATHLON, הפוטושופ למחשב חדש והפנטיום 3 לפח. אחרי שאני אדע מה הדרישות מ UPS שיכול …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bullet,

איך המארז Raidmax SIRIUS כי אני רואה דבר ראשון שהוא מאוד יפה אבל אני צריך לדעת את האיכות והקירור של המארז הזה ולכן באתי לכאן שתתנו לי חוות דעת אם אני לוקח אותו עם המפרט הזה : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1143 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5KR ¤576 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31103 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 ¤395 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤507 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB PCIe ¤1291 כמות:1 http://skypc.co.il/produ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. את המחשב קניתי ב IVORY (כן , קניתי שם למרות התגובות) בגדול זה I5 וכרטיס מסך HD5850. המארז הוא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4265. הבנתי שהמארז הזה קטן מדיי , ויש לי הזדמנות להחליף אותו עד מחר (אחרת אייבורי יתחילו להרכיב את המחשב) יש מארז אחר (באייבורי) שעדיף עליו? אין מגבלה של תקציב , אבל עדיף לא להגזים (משהו באזור ה200-500 ש"ח). תודה שכחתי להוסיף: רק הקדימה והאחורה של המחשב יהיו חשופים לאוויר! המחשב נמצא בתוך השולחן (שני קירות מצדדיו , קיר מתחת וקיר מעל)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי ספק יופיאס של אדוויס SL1000 איכותי. אצלי כבר שלוש שנים . פתאום כבה המחשב בבת אחת והיו.פי.אס מצפצף בלי הפסקה. אני מסתכל על הנורה האדומה שדולקת וזה אומר OVERLOAD ניתקתי הכל חיברתי לנקודה אחרת ואותה בעיה. האם הבטריות הלכו? מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המחשב הורכב כמו שצריך, 24Pin ל-24Pin, כמו כן 4P+4P חובר ל-8P בשביל המתח למעבד. כרטיסי מסך בהתאם, בקיצור כמו שצריך. אני מחבר את הכבל חשמל לספק, מעביר ממצב 0 למצב 1, פתאום מפיל לי את הפחת בחדר שלי. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by dror27,

antec p280 lancool pc-k9 לגבי ההתלבטות: יש לי 2 דברים שהם הכי חשובים במארז 1 - שיהיה שקט 2 - שיחסום אבק אני כמעט בטוח שהאנטק יותר שקט, אבל יש לי בעיה אחת איתו - האוורור שלו עם 3 מאווררים שפולטים אוויר החוצה, ואף מאוורר שמכניס, נוסיף לזה גם את הספק, ונקבל יניקת אבק מכל חור אפשרי שאין לו פילטר (כל הפאנל האחורי) -ואפילו אם נוסיף 2 מאווררים קדמיים, עדיין יש יותר שפולטים... אני יותר אהבתי את הפילטרים שלו במיוחד את זה של הספק, שנשלף ללא הפיכת המארז... גם הדלת המגנטית - כלומר לא צריך למשוך את הפאנל ולדפוק לו את הקליפסים שנהיים חלשים מפתיחה לפתיחה... פחות אהבתי - הכניסה של ה USB מקדימה ולא מלמעלה. מצד שני ללנקול יש מקדימה 2 מאווררים של 140 ואחד מאחורה שמוציא, כלומר אבק מחורים ל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מייבא חלקים מיבואן בארץ שמחזיק את הדגמים[table] [tr] [td]OPTI TS1000B UPSOPTI TS650B UPS השאלה אם הם משמשים כמגן ברקים? או שאני צריך לקנות מגן ברקים בנפרד?[/td] [/tr] [/table]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. כמה וואט לדעתכם אני צריך בשביל הספק למערכת הבאה: האם אני צריך 500W או 400W יספיק? לוח אם של MSI 865PE זיכרון 4GB ב-4 סלוטים(סטיקים, חריצים, אני לא בדיוק יודע איך קוראים לזה). מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3GHZ 2 דיסקים קשיחים, 1 IDE, 1 SATA 1 DVD 1 צורב DVD כרטיס טלוויזיה TV anywhere PLUS(מחובר אליו ממיר כבלים). 3 מאווררים חוץ מהמאוורר למעבד כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD 3650 512MB חשבתי על seasonic 520W ברונזה או hec cougar cm 550 אך אשמח לדעת אם אני יכול להסתפק ב-400W של החברות הנ"ל תודה, גיל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MatanFrenkel,

HD4870 512MB הגרסא הכי פשוטה של 4870 בקיצור ספק של OCZ 500W תגידו לי בבקשה אם זה יהיה בסדר אל תציעו לי לקנות יותר זה לא מתאפשר מבחינת כסף

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by אהוד,

שלום חברים. אני רוצה לדעת את מה דעתכם על 2 המארזים הנ"ל. קראיתי מלא ביקורת על המארזים ושניהם מצוינים. חשוב לי שהמארז יהיה שקט זה מאוד מאוד חשוב לי. קראיתי בביקורות שה‏Thermaltake‎ מייצר 17 db רעש בעוד שהAntec מייצר 25 db. האם זה הגיוני? מה אתם אומרים מי שקט ועדיף? אהוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by gif,

היי לפני כמה ימים התחלתי לשמוע ציפצופ מוזר מהספק כח של המחשב שלי גם כשהוא כבוי,ורק מתי שאני מנתק את המחשב מהחשמל הרעש מפסיק. הציפצופים שאני שומע זה כמו שאתם חוזרים ממסיבה ואז אתם שומעים מין ציפצופ באזניים שלא מפסיק בגלל הווליום של הרמקולים....אז זה מה שאני שומע מהספק כח שלי. למישהו יש רעיון \עצה איך מסדרים את הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן, יש ברשותי את הספק HEC AcePower 580W ורציתי לדעת האם הספק הנ"ל יספיק ע"מ להחזיק שני כרטיסי Geforce 9600GT? ]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by oren12,

מי מהבאים יותר טוב .? ואני מתכוון בכללי מכל הבחינות.. יופי, שקט, איכות, מאסיביות.. פשוט המארז המושלם לכולם יחובר Q66 +88GT+ VX450W

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MeniAdam,

היי כולם אני צריך המלצה לספק כח עבור מחשב בן 5 שנים. המחשב עם כרטיס מסך חיצוני. מחפש משהו מינימלי אבל מפירמה טובה ולא מוצרי מדבקה. ראיתי בTMS כמה ספקים שמתחילים ב70 ש"ח והלאה. אבל אני לא מכיר את החברות האלה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות מארז למחשב חדש, שיכלול בתוכו בהמשך 8800gts 320mb תקציב שלי הוא בין 300 ל350 שקל פלוס מינוס. מה המארז הכי טוב שניתן למצוא במחיר הזה (במחינת ויסוט האוויר בפנים, שקט המאווררים וכ"ו...) בנוסף יש לי שאלה, ספק של 500 יספיק ל8800 gts? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אפשרי לחבר מערכת של מעבד i5 4670K, קירור D14, לוח אם Asrock fatal1ty killer z87 וזיכרונות לספק ג'נרי (נראה לי של EZCool) של 500 או 550, ללא כרטיסי מסך רק לצורך בדיקה? לראות שעולה והכל תקין?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by babu,

אז ככה אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש ואני מה זה נעול על ה -RAIDMAX SIRIUS אני רוצה קצת שתפרטו לי עליו מבחינת זרימת אוויר גודל וכו' אם הוא טוב בכלל וכל מה שמסביב שחשוב ? ואם יש בתקציב הזה מפרט יותר טוב ממנו אז תרשמו את כל האופיציות תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by amigamerlin,

שלום, בניתי לי amd 3200+ venice נחמד מחלקים יד שניה, ולצערי גיליתי שספק הכוח הישן שיש לי עבור לוח פנטיום III הוא בעל חיבור קטן מדי יחסית למה שיש על הלוח של ה AMD (gigabyte k8n ultra). עכשיו, אני מעוניין לדעת איזו עצמה של ספק כוח אני צריך בשביל המחשב - 300W יספיקו? : הוא כולל את המעבד הנ"ל, כרטיס מסך שלא אמור להיות חזק מדי (כרגע אני על x300hm מעאפן), דיסק קשיח sataII פשוט וצורב די.וי.די. . זה הכל, באופן כללי. שנית, אני מעוניין לדעת ספק של איזו חברה לקנות, כך שאוכל לישון בשקט (גם וגם), וגם שלא יעלה יותר מדי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by super4life,

ze maaraz tov lemishakim? http://ep.yimg.com/ca/I/extremepcgear_2068_702122456

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנה אפשרות להשיג את המארזים של חברת ALIENWARE בארץ ואם לא איך כן?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by romanklein,

שלום לכולם, אני מתכנן להחליף כרטיס מסך ל-X1950 PRO רציתי לשאול אם HEC 400 TRT יחזיק לי את המערכת(מעבד פרסוקט) עם אובקלוק נחמד או שממש כדאי לחרוג ולקחת את ה-FSP GLN?? תודה לעוזרים. (לפי חישוב שעשיתי כל המערכת באוברקלוק אמורה לקחת 303W).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים