ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
היי! אשמח להמלצה על ספק איכותי ורצוי שקט עד 450 שקל למפרט מצד ימין. רצוי מKSP. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מייבא חלקים מיבואן בארץ שמחזיק את הדגמים[table] [tr] [td]OPTI TS1000B UPSOPTI TS650B UPS השאלה אם הם משמשים כמגן ברקים? או שאני צריך לקנות מגן ברקים בנפרד?[/td] [/tr] [/table]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באותו התקציב הרי ניתן לקנות http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3563, שלפחות מבחינת קירור הוא טוב בהרבה... אולי מישהו יסביר לי...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש המלצה על מארז וספק שקטים עד 550 ש"ח עם USB3 מקדימה ושיתמוך בלוח אם מיני {מארז MIDI TOWER}. מעבד I7 3770 איך המארז הזה Antec GX700 Original Rugged Case No PSU תודה מראש :yelclap: :yelclap: :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
- THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - CORSAIR 620W HX SERIES : CMPSU-620HXEU האם באופן כללי שווה את ההפרש ? ההפרש הוא כ - 200 ש"ח ...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב שאני מרכיב לאחותי, לשימוש משרדי בינוני. לשיקולי איוורור וקירור - ככל הנראה המעבד יהיה i3 ivy bridge והלוח מבוסס b75. דיסק יחיד, ללא כרטיס מסך חיצוני. חשיבות לשקט - 6-7/10. רצוי דגם עם מסנן אבק. עדיפות למארז קטן שיכול לעמוד על השולחן (ועליו המסך). שאלה קטנה - עד כמה חשוב שיכלול usb 3 מקדימה? האם ניתן יהיה להחליף בהמשך חיבור קדמי של usb 2 ל 3? אודה למי שיכול לסייע בבחירה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם רלוונטי אבל כרטיס מסך יהיה GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB אם יש בעיות מקום
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6800GT AGP ולפני חודש לערך החלפתי את הספק שלי שהוא TT 420W active pfc בספק 400 ג'נרי, האם יכול להיות שכתוצאה ממעבר זה לספק ג'נרי הכרטיס מסך לא מקבל מספיק כוח וכתוצאה מכך המאורר או כל דבר אחר שיכול לגורם להתחממות יתר של הכרטיס מסך במאמץ גורם לו להתחמם? דבר זה לא היה קורה לי לפני שהחלפתי את הספק לפחות לא משהו ששמתי לב אליו .. היום גם במשחקים ששיחקתי בעבר (בלי שום בעיה) הכרטיס מסך מגיעה לטמפ' מטורפות של 90 + מעלות ואני אף מקבל ארטיפקטים ולא אין לי OC על הכרטיס מסך. בהנחה שכן הספק הוא הגורם לחימום יתר, איזה ספק אתם ממליצים לקנות בטווח מחירים 300 +- שיחזיק את המחשב בלי שום בעיה + OC עתידי .. משהו כמו הספק הקודם שלי שבאמת החזיק את המחשב ללא בעיה. תודה בן. נ.ב י…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמין ויציב ובטוח להשתמש בו במחשב ביתי . האם יש לו הגנות כרצוי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל מאחי את ה3870X2 שלו, ויש לי 2 ספקים בבית: Thermaltake TR2 Power 430W Enermax Noisetaker 420W האם אחד מהם יחזיק את הכרטיס הנ"ל עם המפרט שבצד? ואם לא אז אבקש את המלצתכם לספק עד 400 ש"ח (תיתכן חריגה אם הספק יעמוד בדרישותי): 1)שקט! 2)חסכוני (במידת האפשר) 3)מודולרי בנוסף, יש ברשותי מארז NZXT HUSH, האם הכרטיס נכנס בתוכו? אודה להתייחסותכם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן התערוכה שהיתה ב לאס וגס חברת המארזים ThermalTake השיקה כמה מוצרים חדשים בניהם מארז מעניין בדגם V5 Black Edition המארז כולל ידית נשיאה ו 2 מאוורים 20 ס"מ למעלה ו 12 ס"מ בחזית כמו כן ישנם חיבורי ESATA מובנים בנוסף למארז זה החברה השיקה גם ליין חדש של ספקי כוח בשם ToughPower Grand 750W יחודה של ספק זה הוא שהנצילות שלו היא 90% כלומר 80Plus Gold לעוד מוצרים שהושקו בחברה ניתן למצוא בקישור http://globalevent.thermaltake.com/ces2010/index.html המשך יום נפלא מיכאל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי (בצד) עובד עם ספק בן 5 שנים+, וכרטיס מסך כרגע הוא 4850, שעובדים ביחד סבבה הספק החזיק יפה את המחשב כל התקופה ועבר לא מעט מחשבים עד המפרט האחרון (הנוכחי) 8) אני רוצה בקרוב לקנות כרטיס מסך ברמה של HD6950 (אחליט כנראה כשיצא ה7950, אבל זה כבר חפירה לנושא אחר ;D ) ואני חושב בהתאם לשדרג את הספק ל600W מחברה טובה הספק של SEASONIC 620 נמכר באיזור ה420 שקל והא עם אחריות ל5 שנים, ומאוד קורץ לי השאלה היא האם יש משהו שמשתלם יותר למערכת שלי באותה רמת מחיר? *עריכה* שכחתי לציין, לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג מטורף למערכת, ולא נראה לי שאבנה מערך CF/SLI יתכן שאוסיף עוד דיסקים קשיחים(כרגע 3+SSD) ואולי עוד RAM(בעתיד הרחוק, אם יהיה צורך)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף הארד דיסק חדש ראו : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458823.new#new עכשיו רציתי לדעת עם מבחינת ספק אני מסודר..זה הספק..Thermaltake TR2 RX 500W אז מה שמחובר לספק זה צורב DVD אחד..מאוורר 8 ס''מ והארד דיסק Western Digital 320 aaks תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם; בעקבות שדרוג מחשב של אחי, הגיע לידי ספק של צ'יפטק, וברשותי ספק של אנקמקס, האם שווה להחליף את הספק הישן שלי? האנקמקס שברשותי: http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=20 הצ'יפטק (גרסת ה550W): http://www.chieftec.com/smart-power.html תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מדובר בדיון מקביל לדיון בפורום מפרטים במסגרת הרכבת המפרט הדילמה העיקרית שלי הוא המארז. בגלל שאני חייב להחליף כבר את המחשב (כבר לא תמיד רוצה להידלק) דווקא בזמן של הרבה הוצאות מסביב, אני רוצה לחסוך כמה שיותר. השיקולים לבחירת מארז (לפי סדר חשיבות): 1. מניעת אבק - במארז הנוכחי שלי (אחד מהדגמים המוקדמים של WingRS של Thermaltake) 2. מחיר - כפי שאמרתי קצת לחוץ בכסף אז המארז צריך לקחת בחשבון עלות מול תועלת 3. שקט - אני רוצה שקט אך למיטב הבנתי החומרה שבחרתי לא עושה הרבה רעש, אז יש חשיבות נמוכה לבידוד רעשים. המארזים ששמתי עליהם עין - Zalman Z3+, Antec P100, Antec One, SilverStone Precision PS10 הבחירה ביניהם כרגע היא הבחירה המהותית ביותר שכן היא תקבע איפה אני קונה את המחשב. ב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בשבוע הבא והסתמכתי על רשימת החברות המומלצות שיש כאן בפורום כדי לבחור את ספק הכוח, של חברת ToPower דגם: TOP ZUTAX 400W ATX2 400W 12cm Topower PSU 400W 24pin 3x Sata להפתעתי בפורום מפרטים אמרו לי שהוא ג'נרי, וזאת למרות שהוא של חברה טובה ועם אחריות של 3 שנים. האם זה נכון? כי המאמר הזה מאוד מלחיץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179687.msg1546542#msg1546542 לצערי כבר הזמנתי את הספק, אני אולי אוכל לשנות את זה מחר אבל אשמח לשמוע את דעתכם. המחשב לאינטרנט וסרטים, ללא משחקים וללא OC.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בניתי לי amd 3200+ venice נחמד מחלקים יד שניה, ולצערי גיליתי שספק הכוח הישן שיש לי עבור לוח פנטיום III הוא בעל חיבור קטן מדי יחסית למה שיש על הלוח של ה AMD (gigabyte k8n ultra). עכשיו, אני מעוניין לדעת איזו עצמה של ספק כוח אני צריך בשביל המחשב - 300W יספיקו? : הוא כולל את המעבד הנ"ל, כרטיס מסך שלא אמור להיות חזק מדי (כרגע אני על x300hm מעאפן), דיסק קשיח sataII פשוט וצורב די.וי.די. . זה הכל, באופן כללי. שנית, אני מעוניין לדעת ספק של איזו חברה לקנות, כך שאוכל לישון בשקט (גם וגם), וגם שלא יעלה יותר מדי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בפורום מפרטי מחשב המליצו לי על המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤453 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤480 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤220 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤576 מארז: FOXCONN TLA002 FSP300-6THA PSU+ CPU V-TUBE מחיר: ¤239 המפרט הוא מiqpc.co.il שאלתי היא: האם מארז זה שקט ונוח לפתיחה. חשוב לי מארז שקט, נחמד גם שיהיה נוח, קל לפתיחה, אך לא יקר מידי! האם מארז זה עונה על הדרישות הנ"ל או שיש למישהו המלצה אחרת?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה כניסה של חברות יוקרה לארץ במחירים מאד אטרקטיבים בתחום הספקים. אני לא מכיר את סילברסטון בתחום הספקים אלה יותר בתחום מארזים ה HTPC.למישהו יש מושג האם היא נחשבת אמינה ואיכות כמו PC POWER AND COOLING או רק לקחו את השם שלה והפכו אותה לחברת מדבקה.טאגאן אני מכיר מאתרי חומרה בחול. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הספק הזה לפני כשנה מלוג'יק. בזמנו הספק עלה 277, אותו דבר. חוששני שעבדו עלי .. כיוון שקיבלתי את גרסאת ה SFMA שהיא ניראת לי המחולשת. כלומר היא באה עם 13A במסילה אחת ו14A במסילה שניה. ראיתי שה370 האחרות של אנרמאקס מביאות יותר A במסילות ה 12V. והם גם לא גרסאת ה SFMA v 1.3. רציתי לדעת אם אכן הספק הוא גרסא מוחלשת? וגם האם הספק יחזיק X1950XT/X? וכמה ביחד שני מסילות ה 12V מספקות..?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם רכשתי מחשב עם המארז הזה. הרעש הרגיל שלו שקט מספיק בשבילי (כשפתאום מבינים עד כמה הכוננים רועשים כשהם תוחנים ) אבל - וזה אבל די קטן - יש רעש תקתוק מיותר. פתחתח את המארז - ועצרתי את המאוורר הראשי מאחור. הרעש נפסק - אבל אז חזר בתור תוספת כוח למאורר - שהרביץ קפיצות קטנות למרות שעצרתי אותו. הרעש קיים גם אם המאוורר לא מצליח להסתובב. מי יודע מה זה ומה עושים נגד - או שזה המצב (שאינו נורא גם כך)?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים בksp ספק Enermax modu82+ 425W. בפעם הראשון שכביתי את המחשב גיליתי רעש של זמזום שמפסיק רק כשמכבים את המתג ההפעלה. התקשרתי לksp הם אמרו להביא את הספק, יבדקו את זה, בלה בלה בלה... קבלתי מוצר פגום ישר מהאריזה, למה אני צריך לעבור את כל התהליך של בדיקה במעבדה שלהם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel Core i3 3220 3.3Ghz לוח אם:GIGABYTE GA-B75M-D3H התקציב עד 700 שקל מחפש משהוא שקט וטוב ואמין ושיש עליו ביקורות חיוביות וחוות דעת ושהוא נותן תמורה וביצועים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט: זכרון- 2GB מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 400W לוח אם - Asus P4S800D-X כרטיס מסך- 2600XT AGP האם הספק 400W ג'נרי יספיק כדי להחזיק את המפרט הזה? י
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול לקבל את שתי המארזים באותו מחיר... איזה מביניהם עדיף לדעתכם?איזה אתם הייתם לוקחים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-