עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by fibola,

שלום, לאור ״פטירתו״ בטרם עת של ספק הכוח שלי, מסוג cheiftec 650wat אני צריך לקנות ספק אחר. מפרט במחשב הינו כדלקמן Intel i5-750 -Mother board gigabyte GA-p55M-UD2 Gfx 275 כרטיס מסך 4gb זכרון בנוסף יש לי 3 hdd , צורב קירור למעבד Scythe ninja 2 rev B המארז הינו מסוג NZXT ZERO 2 אודה לקבלת המלצה לספק כוח חדש ככל שניתן בטווח מחירים של 400 שח. תודה

2. Started by liornet,

הכותרת אומרת הכול שיהיה מאווורר טוב ושיראה טוב.

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  3. המלצתם לי על המארז + ספק הזה ושניה לפני שאני קונה כמה שאלות שאני לא אצטער שלא שאלתי עד כמה הספק שקט? יותר מהליברטי 400? ענו לי על זה פעם אבל אני רוצה להיות בטוח ב100%, הספק מודולרי? כמה מאווררים באים עם המארז והאם הם שקטים? תודה.

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by romanklein,

שלום לכולם, אני מתכנן להחליף כרטיס מסך ל-X1950 PRO רציתי לשאול אם HEC 400 TRT יחזיק לי את המערכת(מעבד פרסוקט) עם אובקלוק נחמד או שממש כדאי לחרוג ולקחת את ה-FSP GLN?? תודה לעוזרים. (לפי חישוב שעשיתי כל המערכת באוברקלוק אמורה לקחת 303W).

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by משה א.,

שלום, אני מחפש מארז בצבע לבן עם ספק כוח בעלות של 400-450 ש"ח. הבנתי כי Antec nsk4480 הינו מארז שקט ואיכותי אך יש אותו רק בצבע שחור. המחשב מיועד לעבודה משרדית וסרטים וחשוב שיהיה שקט... אודה אם תוכלו לעזור לי.

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  6. שלום. רכשתי ספק כוח בארה"ב, והגעתי איתו לארץ. HX650. האם לחברו על ידי מתאם רגיל ופשוט? כרגע המתאם שיש לי הוא מתאם רגיל [לא מבין בזה כלום], שאיננו אקטיבי או משהו כזה [עלה 5 שקלים], והוא בעל שני פינים. הספק בעל שלושה פינים. על הכבל של הספק כתוב 125V 10A האם פשוט לחבר את הספק למתאם זה? לא ארצה לגרום נזק למחשב שאליו הוא חובר תודה!

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  7. לא יודע אם רלוונטי אבל כרטיס מסך יהיה GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB אם יש בעיות מקום

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by israelnba,

הזמנתי מפרט מSKYPC, והזמנתי את הANTEC 300, אמרו לי שהמארז לא יהיה בארץ אצל היבואן עד סוף החודש. הציעו לי להחליף לכמה מארזים, הכי נראה מביניהם ה CM 590. שמזכיר את הANTEC. האם המארז הזה משתלם?? בינתיים החסרון שראיתי אצלו הוא שמשום מה אין לו כפתור ריסט...

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by Shayvert,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה למארז כרגע אני נמצא עם cooler master gladiator 600 הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי הוא הHD6950 והוא נכנס ממש בקושי מה גם שגדל אצלי מערך הדיסקים וכרגע אני עובד עם 5 דיסקים שונים, וזה דיי לחוץ שם כבר. הייתי שמח להמלצה על מארז פול טאוור (אין בעיה של מקום) בתקציב הנ"ל שיתאים לכרטיס המסך למערך הדיסקים תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by the_lighting,

יש לי liberty400 עכשיו בחוברת של הספק ראיתי שיש כבלים של רק חיבורי sata בלי molex וכבלים ארוכים יותר ויותר סוגים! מישהו יודע אם זה ניתן לרכישה בארץ??

11. אני כבר קניתי אותו לפי איך שהוא נראה ממש פצצה שווה את המחיר קניתי ב KSP 310 שקל קצת פרטים עליו: בסה"כ אני מרוצה ממנו אבל רוצה לשמוע מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  12. Started by Cupid Me,

היי חשוב שיתמוך בספק ATX רגיל וכרטיס מסך רגיל (לא LOW PROFILE) ואם אפשר לחסוך משמעותית מהתקציב מה טוב המוביל שלי כרגע: elite 110 של cooler master תודה

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין: 1. אנרמקס טומהוק 405 - 244 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4814 2.סיסוניק 400 - 292 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5239 תודה.

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  14. ????...

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by rr_id,

שלום, (הספק הוא הספק שבא עם המארז), עבור מחשב מבוסס I5 (מחשב ביתי) אני מעוניין לשים במחשב כרטיס מסך ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI , 1. האם המארז מספיק גדול עבור הכרטיס הנ"ל? 2. האם הספק יהיה מספיק חזק בשביל להחזיק את המערכת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by ronoz,

שלום רב, מבקש המלצה לאלפסק שיסחוב מחשב ושני מסכים בתקציב של פלוס מינוס 500 ש"ח. תודה.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  17. קונה מחשב חדש (3700x + 2070 super) לצרכי דיפ לרנינג. המחשב הנוכחי שלי יושב בתוך P183 שנשמר במצב טוב, ומסופק ע"י Enermax 625W שעד היום לא עשה בעיות. תהיתי אם ניתן להמשיך להתבסס על החלקים הקיימים, או שעדיף להחליפם. מבחינת הספק, מחשבונים ממליצים לי על הספק דומה, למרות שכנראה אם הייתי קונה חדש זה היה יותר לכיוון 75-850 וואט. בנוגע למארז, לא מצאתי דרך להשוות אותו מבחינת שקט ואוורור למארזים חדשים יותר (כמו פה). מן הסתם לא אמצא השוואה ישירה, כי החומרה הפנימית השתנתה משמעותית ב-10 שנים, אבל מחפש בכל זאת דרך להשוות. אשמח גם לסתם התייחסויות - האם לדעתכם מארז כזה יכול להיות מאוורר מספיק למערכת כפי שתיארתי, שעשויה לעבוד במאמץ שעות רצופות. תודה

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  18. משהו שאפשר להשיג ב-KSP. עדכון למה שאני מחפש בהודעה מס' 3. אני שונא לראות אבק בתוך המארז שלי ולכן אני חייב פילטרים (גם יש לי הרגשה שזה מקצר את אורך החיים של הרכיבים). האם יש אפשרות לשים פילטרים לבד שיהיו מוצלחים כמו הפילטרים במארזים טובים (משהו לא מסובך. אני לא הטיפוס של Modding). מיועד ללוח אם - Gigabyte GA-880GM-D2H ללא כרטיס מסך נפרד.

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  19. איזה מבין המארזים הבאים של Raidmax הכי טוב? מבחינת מקום? (88GT,Q66) מבחינת שקט? ומבחינת יופי? http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&fldID=37&fldVal=Raidmax&ShowSenon=1

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  20. שלום. יש לי את המחשב הבא- amd athlon 64 3700+ san diego Gigabyte k8n sli 6600 gt 128 mb 512ddr 400 kingston מארז וספק 400 ג'נרי אני חשבתי לאחרונה שכדאיי לי לעשות OC במערכת שלי, כי יש לי מחשב דיי טוב, הבעייה היא שהספק והמארז הם ג'נריים. התקציב שלי להכל הוא בערך כ-400 שקל, הבעייה היא שבטח העברה של כל המחלקים ממארז אחד לשני גם יעלה לי כסף... כמה צריך לצאת לי כל העסק הזה? האם הוא כדאיי בכלל? תודה...

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by DarkLloth,

http://www.3dgameman.com/content/view/11915/103/ נראה לא רע , מעניין מתי יגיע לארץ ...

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  22. שלום וערב טוב! יש לי תקציב של 300 שקל האם המארז הזה הוא האופטימלי לתקציב שלי? האם המפרט שלי יכנס? המפרט: כרטיס מסך ג'יגבייט 8800 GTS 320 MB לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 ספק כוח אנרמקס ליברטי 400 תודה רבה ליאור

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  23. הנפח הוא 500G המחשב הוא נייד. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by gilgil123,

המחשב נקנה ממזמן הנה המפרט זכרון 800MHZ DDR-2 1GB - יש לי 4 כאלה אז זה יוצא 4 ג'יגה זכרון RAM מארז עם USB קדמי שחור ללא ספק כרטיס טלוויזיה 34FM FLY VIDEO כ.רשת 1G LAN OB לוח אם 1GLAN NEO 7.1 MSI P965 צורב X18 DUAL LAYER -+ DVD שחור מעבד אינטל E4400 CORE2DUO CONROE ספק כח 12CMF 450W REAL EZ COOL כ.מסך INTEL GMA950OB דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD כ.מסך GF8600 GTS 256 DDR3 HDTV PCIE כ.קול OB 7.1 (8 ערוצים) אל ספק - זה כבר לא קשור למארז כתוב פעמים כרטיס מסך לא יודע למה חשוב לי שהוא יראה טוב ולא מפוצץ בשטיקים וזוהרים במקום הראשון חשוב שיהיה שקט ושלא יפלוט חום העניין הוא שאני לא מבין כלום בקירור מחשבים ולעשות אותם שקטים ואיך זה עובד ואני גם לא מבין מה אני הולך לעשות עם מ…

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  25. סיפור קצת ארוך: לפני איזה חודש-חודשיים, הייתה לנו הפסקת חשמל בבית, וכשהדלקתי את המחשב אחריה, גיליתי שהקשיח של ה-320GB של WD מת (חשבתי שהוא מת בגלל שלא ראו אותו בביוס, וחיבור מחדש גם ל-SATA וגם לחשמל לא עזר). קיבלתי עליו אחריות מ-IQPC, חיברתי את החדש והוא עובד. עכשיו, לפני חודש בערך הדלקתי שוב את המחשב, וראיתי שרק הקשיח החדש מופיע בעליה, ולא ה-80GB של Western Digital ולא ה-500 של Seagate. אמרתי לעצמי "אחד מת - קורה. שניים מתים באותו זמן - לא הגיוני". פתחתי את המארז, וראיתי ששני הקשיחים שנראו לי מתים מחוברים לאותו כאבל ולספק הכוח. הזזתי את הכאבל למקום אחר בספק (הספק מודולארי) שאליו אפשר לחבר את הכבלים של ENERMAX, וכשהדלקתי שוב את המחשב הוא ראה את כל הקשיחים. כרגע מאוחר מדי…

• 10 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.