ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום ! אני בשלבי רכישת מחשב, המפרט כמעט נסגר ,אך עניין המארז והספק עדיין פתוח . המחשב מיועד ברובו לעריכת ויצירת מוזיקה. מפרט בקצרה: Intel Core 2 Duo E6300 GIGABYTE 965P-DS3 DDR II 667 2GB TwinMOS Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB זה העיקר כל השאר זה הירקות שמסביב. עברתי קרוב ל10 עמודים בפורום אך לא מצאתי תשובה שמעניינת אותי האם יש חשיבות למאוור שעל הדלת כמו כן לפתח היניקה/האיורור המיוחד למעבד עצמו? ובהיזדמנות זו אשמח לקבל המלצה על מארז וספק במחירים סבירים ,בהסתמך על זה שהמחשב יעבוד 7\24 ספק שיעשה את העבודה כמו שצריך מארז שיהיה יפה בלי כל מיני פיצפקס ושטויות(אולטרות,חלונות ראווה) רצוי עם USB בקדמת המארז. משהו כמו Compucase 6A19 Black סטנדרתי נחמד ויפה . …
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ספק הכוח החדש שלי וכמובן שרציתי להתקין אותו. הבעיה היא שבמקום שלספק יהיו יציאות לכל החוטים כמו בספק הקודם, פה אין לי בכלל יציאות חוץ מפתח מאחורה ממנו יוצאים המון חוטים. איך מתקינים את הזוועה הזאת מבחינת איזה חוט חשמל מתחבר לאיזה רכיב? התכנון שלי היה להשאיר את החוטים מחוברים בצד של הרכיב כדי לחבר אותם מהר לספק החדש. תמונות מצורפות, כולל פרטי הדגם הספציפי:
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הזמנתי מפרט מSKYPC, והזמנתי את הANTEC 300, אמרו לי שהמארז לא יהיה בארץ אצל היבואן עד סוף החודש. הציעו לי להחליף לכמה מארזים, הכי נראה מביניהם ה CM 590. שמזכיר את הANTEC. האם המארז הזה משתלם?? בינתיים החסרון שראיתי אצלו הוא שמשום מה אין לו כפתור ריסט...
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז בצבע לבן עם ספק כוח בעלות של 400-450 ש"ח. הבנתי כי Antec nsk4480 הינו מארז שקט ואיכותי אך יש אותו רק בצבע שחור. המחשב מיועד לעבודה משרדית וסרטים וחשוב שיהיה שקט... אודה אם תוכלו לעזור לי.
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, ראיתי את ההצעה המפתה הזו- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419 . נאמר לי שהספק שמגיע במפרט הוא של חברה איכותית אך דגם מיושן. האם הוא יחזיק בלי יותר מדי מאמץ את המפרט הזה לאורך זמן ( קחו בחשבון שהכרטיס יהיה ל-OC )? ומה לגבי הרעש? יש ספק במחיר שלו ( 448ש"ח ) שעדיף ב- foxpc.co.il ? תודה מראש, יובל
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני עומד לקנות מחשב חדש, חשבתי לחסוך קצת ולהשתמש במארז שלא בשימוש אצלי, בכל זאת להשקיע איזה 200 שקל סתם כבד קצת עלי(חייל) , אז פירקתי את כל החלקים ממנו, היה לוח של Elitegroup P4VMM2 וספק של 300W. המארז לפי המדבקה שיש בתוכו משנת 2002 בערך. הבעיה העיקרית זה שאני לא יודע אם ספק 500W יכנס בפנים ואם לוח אם חדש יתאים לחריצים שיש מאחורה, המפרט שאני לוקח הוא בערך כזה: אני מצרף כמה תמונות של המארז. האם לוח אם חדש יתאים לכאן? והאם ספק 500W ייכנס? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום. רכשתי ספק כוח בארה"ב, והגעתי איתו לארץ. HX650. האם לחברו על ידי מתאם רגיל ופשוט? כרגע המתאם שיש לי הוא מתאם רגיל [לא מבין בזה כלום], שאיננו אקטיבי או משהו כזה [עלה 5 שקלים], והוא בעל שני פינים. הספק בעל שלושה פינים. על הכבל של הספק כתוב 125V 10A האם פשוט לחבר את הספק למתאם זה? לא ארצה לגרום נזק למחשב שאליו הוא חובר תודה!
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לא בדיוק מישחקים אבל גם ASRock 990FX Extreme4 G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX Sapphire ATI Radeon HD6970 2GB DDR5 - WHITE BOX עכשיו מעבד AMD Phenom II X4 970 Black Edition Box AMD Phenom II X6 1055T Box זה הספק שאני בחרתי האם הוא מספיק חזק ? האם הוא ניחשב לספק טוב? מה זה ActivePFC pcie 6 pin למה זה משמש ? Thermaltake TR2 - 1000W -S-ATAx10 EPS - 80 PLUS - PSU
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי (בצד) עובד עם ספק בן 5 שנים+, וכרטיס מסך כרגע הוא 4850, שעובדים ביחד סבבה הספק החזיק יפה את המחשב כל התקופה ועבר לא מעט מחשבים עד המפרט האחרון (הנוכחי) 8) אני רוצה בקרוב לקנות כרטיס מסך ברמה של HD6950 (אחליט כנראה כשיצא ה7950, אבל זה כבר חפירה לנושא אחר ;D ) ואני חושב בהתאם לשדרג את הספק ל600W מחברה טובה הספק של SEASONIC 620 נמכר באיזור ה420 שקל והא עם אחריות ל5 שנים, ומאוד קורץ לי השאלה היא האם יש משהו שמשתלם יותר למערכת שלי באותה רמת מחיר? *עריכה* שכחתי לציין, לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג מטורף למערכת, ולא נראה לי שאבנה מערך CF/SLI יתכן שאוסיף עוד דיסקים קשיחים(כרגע 3+SSD) ואולי עוד RAM(בעתיד הרחוק, אם יהיה צורך)
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
או שיש פתרון אחר? זה מאוד נוח הכניסות מקדימה ואני רוצה שזה ימשיך לעבוד, גם במחיר קנייה של מארז או לוח. אז מה הפתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מחפש ספק ישראלי עם ספק ATX מוזן מתח DC (בסטוק) להפעלה ברכב כבד. לא מעוניים לעלות ל 220V.
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~40700~6~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~40707~6~0.htm הסתכלתי וההבדל היחידי שאני רואה הוא שבאחר יש 10% יותר מקום, האם זהו ההבדל היחידי ? וגם חיפשתי ביקורות של ה Aurora הרגיל וראיתי תמונות של זה ובתמונות המארז היה ענק גם כן עם מלא מקום ריק, זה הגיוני או לא ? ואם כבר יש אולי המלצות למארזים אחרים בתקציה הזה בערך ? 600-750 ? תודה
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
גיליתי שהספק שלי(XTREME 450W ATX 12V) ג'נרי. אני צריך ספק איכותי למפרט הבא: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1GB Starex Point of View 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E שני כוננים קשיחים של ווסטרן דיג'יטל(40 ו80 ג'יגה) שני כוננים, אחד של LG והשני של ASUS מספיק מידע? תודה.
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
המלצתם לי על המארז + ספק הזה ושניה לפני שאני קונה כמה שאלות שאני לא אצטער שלא שאלתי עד כמה הספק שקט? יותר מהליברטי 400? ענו לי על זה פעם אבל אני רוצה להיות בטוח ב100%, הספק מודולרי? כמה מאווררים באים עם המארז והאם הם שקטים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המחשב הבא- amd athlon 64 3700+ san diego Gigabyte k8n sli 6600 gt 128 mb 512ddr 400 kingston מארז וספק 400 ג'נרי אני חשבתי לאחרונה שכדאיי לי לעשות OC במערכת שלי, כי יש לי מחשב דיי טוב, הבעייה היא שהספק והמארז הם ג'נריים. התקציב שלי להכל הוא בערך כ-400 שקל, הבעייה היא שבטח העברה של כל המחלקים ממארז אחד לשני גם יעלה לי כסף... כמה צריך לצאת לי כל העסק הזה? האם הוא כדאיי בכלל? תודה...
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
Phenom II X3 720 בפוטנציאל ל 4 ליבות אם יתאפשר מעליו יעמוד Scythe Mugen 2 Powercolor 4850 PCS+ הארד דיסק 1 טרה וצורב SATA 3מאווררי 120mm מתוכנן OC.. או שכדאי להיות בטוח וללכת עם ה S12II-500?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש יש לי תקציב בערך של 250 גג 400 למארז ומאוד חשוב לי שהוא לא יהיה מכוער אלא שיהיה יפה..! ראיתי את המארז הזה ומישהו יודע עם כמה מאווררים הוא בא אם הוא שקט ואיך הוא בכללי ואם הוא כדי? אם הוא לא טוב ולא כדי אז תוכלו להציע לי מארז יפה וטוב בתקציב? http://skypc.co.il/pl_product~TT-VJ2000BWS~6~0.htm תודה
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
איזה מבין המארזים הבאים של Raidmax הכי טוב? מבחינת מקום? (88GT,Q66) מבחינת שקט? ומבחינת יופי? http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&fldID=37&fldVal=Raidmax&ShowSenon=1
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי את הספק HEC AcePower 580W ורציתי לדעת האם הספק הנ"ל יספיק ע"מ להחזיק שני כרטיסי Geforce 9600GT? ]
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
איך המארז הזה http://www.symbol-computers.co.il/images/1692%20B.jpg הוא נראה לי די נחמד האם הוא מספק את הסחורה ביחס למחיר 200 שקל
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי מפרט משרדי סטנדרטי, ואני מעוניין להשקיע קצת כסף למארז שקט עם סירקולציה טובה. ברור לי שצריך גם להשקיע ביחידות הקירור ובספק עצמו כדי שהכל יהיה שקט ויציב, אבל כרגע לא זאת השאלה. הציעו לי מארז Thermaltake Soprano DX, ואני חשבתי שיכול להיות שה CM 690 II Advance הוא גם אופציה. למישהו יש נסיון עם המארזים האלו? איזה שקט יותר? מה אתם הייתם מעדיפים לקנות (ולמה)? תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש דבר שלא ברור לי, מעבר למיקום שני המאווררים שמוציאים אויר החוצה ( העליון והאחורי ) ראיתי בתמונות שונות שהמאוורר השלישי יושב בחלק התחתון, בתיבה שבה נמצא הספק,בנוסף ראיתי שבגריל הקדמי ישנם 2 פתחי איוורור אבל אף מאוורר לו יושב שם,בנוסף אני מודע לכך שאפשר להוסיף 2 מאווררים פוטנציאלים ( קדמי וצדדי ),ראשית אני רוצה להבין מה תפקידו של המאוורר הסטנדרטי שיושב בתיבה של הספק,האם הוא חייב להיות שם ? או האם אפשר להעבירו לגריל הקדמי שישב איפה שהמגירה התחתונה של הדיסקים,שנית,אם אני מוסיף מאוורר קדמי של 120 האם יהיה אפשר ששני קדמיים ישבו יחדיו ( אני יודע שהמגירה האמצעית לא תהיה שמישה ) זאת אומרת אחד במיקום של המגירה האמצעית והשני מתחתיו לפני ( בין הגריל למגירה ) המגירה התחתונה איפה שה…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מחפש ספק טוב עד 600 שקל למפרט אני מתכוון להזמין מחר או יום שני תודה
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן להחליף כרטיס מסך ל-X1950 PRO רציתי לשאול אם HEC 400 TRT יחזיק לי את המערכת(מעבד פרסוקט) עם אובקלוק נחמד או שממש כדאי לחרוג ולקחת את ה-FSP GLN?? תודה לעוזרים. (לפי חישוב שעשיתי כל המערכת באוברקלוק אמורה לקחת 303W).
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-