עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by fibola,

שלום, לאור ״פטירתו״ בטרם עת של ספק הכוח שלי, מסוג cheiftec 650wat אני צריך לקנות ספק אחר. מפרט במחשב הינו כדלקמן Intel i5-750 -Mother board gigabyte GA-p55M-UD2 Gfx 275 כרטיס מסך 4gb זכרון בנוסף יש לי 3 hdd , צורב קירור למעבד Scythe ninja 2 rev B המארז הינו מסוג NZXT ZERO 2 אודה לקבלת המלצה לספק כוח חדש ככל שניתן בטווח מחירים של 400 שח. תודה

2. Started by yanivmizrhi30,

Intel Core i3 3220 3.3Ghz לוח אם:GIGABYTE GA-B75M-D3H התקציב עד 700 שקל מחפש משהוא שקט וטוב ואמין ושיש עליו ביקורות חיוביות וחוות דעת ושהוא נותן תמורה וביצועים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Proww,

אהלן. המארז שלי התחיל קצת להשתגע, לעשות רעשים, להשרט, להשבר. אני מחפש מארז שיוכל לשמור על טמפרטורה נמוכה, שלא תעשה רעש, משהו אוורירי (אם כי שלא יכנס אבק כמעט), גדול אשר ישמש כמחשב גיימינג (אני לא משחק כל-כך הרבה, רק משחק 1-2) עדיפות לצבע שחור, עם מאווררים גדולים. שיגיע לסכום של 350 עם נטיות של 20 שקל פה ושם. זה מה שיש לי כרגע: http://www.omc.co.il/cache/prdPics/EZC-550D-F25_600x400_maxPrd.jpg שומעים את המאורר, הוא כמו "קיטור" שמוציא חום, מצטבר המון אבק..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by idan100,

שלום, אשמח לקבל המלצה למארז וספק עד 700 שקל. בנושא הספק, מבחינתי, אין יותר מדי חשיבות למראה, והדבר היחידי שחשוב בהקשר הזה הוא שהמארז יהיה שחור. אין פרוש הדבר שאעדיף לחסוך 20 שקלים ולקבל מארז שיכער לי את החדר, אבל אני לא מתכוון להוציא 100 שקל יותר על מארז רק כי הוא נראה טוב יותר. מבחינתי נושא השקט חשוב מאוד - המחשב ממוקם בחדר שלי ליד המיטה, כך שבלילות כל רעש קטן עלול להציק. בדירוג של בין 1-10, חשיבות השקט עומדת מבחינתי על בין 8 ל-9. חשוב לי שהמאווררים שיגיעו עם המארז יהיו שקטים ואיכותיים. בנוגע לספק, מבחינתי זה חלק חשוב ביותר במחשב ואני מקווה למשהו איכותי ביותר ולא גנרי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Zacka,

האם מישהו שמע על המחסור שקיים בחנויות? בדקתי כמה חנויות בצפון לאחר שהחלטתי לקנות אחד כזה והן אמרו שאין להן במלאי וגם ליבואן אין (אין גם את הP160 וגם את הP180 רק sontana3). מיהו היבואן של ANTEC בארץ? ניסתי לחפש ולא מצאתי.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by rofben,

אבא שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים... אז הוא אמר לי לחפש לו מארז. ואני ראיתי את המחירים של סקקי ופשוט נפלתי מהכיסא. אז מה לקחת: http://skypc.co.il/pl_product~ZERO2~6~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~PC-B25B~6~0.htm או שבכלל את זה: http://skypc.co.il/pl_product~whisper~6~0.htm האם יש אופציות אחרות בתקציב של 400?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. חשבתי על זה בבית , על 3 רעיונות לפיתוח חדש של מארזים . הרעיון הראשון זה ליצר מארז חשמלי . זה יהיה מארז אטום לגמרי וחסין נגד רעש שיהיה אפשר לחבר אותו לחשמל ויהיה בתוך המארז מערכת קירור משל עצמו . ככה אפשר להינות גם משקט מוחלט ומקירור טוב . הרעיון השני הוא דומה לראשון אך קצת שונה זה לבנות מארז עם מערכת לקירור מים מובנת . כאילו שיהיה מארז עם מערכת מים שזה לא יהיה בנפרד . ככה , הם יוכלו לעצב את המארז בצורה יפה . ויהיה אפשר לעשות את כל המערכת שקטה. ואפשר גם שיראו בצדדים מים וזה , לעשות את זה יפה . הרעיון שלישי זה לבנות את כל המארז ממאווררים . שיהיה ככה : 3 מלעמלה מכניסים עם מסנני אבק שיהיה אפשר לנקות בקלות . 3 מלמטה מוציאים 4 בצד מכניסים עם מסנני אבק 4 בצד מוציאים 3 מקדימה מכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכם. אני מעוניין לקנות את המפרט הבא: E6400 (אולי E6300) 7600GS או 7600GT (תלוי בתקציב הסופי) 2GB זכרון פנימי. יהיו לי: דיסק קשיח (או 2 עם הזמן) כונני CDRW וגם DVDRW אני מחפש מארז וספק או מארז משולב כבר עם ספק, כאשר התנאים שלי הם: - שיהיה בעל פאנל קדמי סגור (היופי החיצוני חשב לי) - לא מתכוון לבצע OC כך שקירור מאסיבי לא חשוב לי אבל חשוב שיהיה קירור טוב, זה כן - מחיר. כן המחיר.... הייתי מעדיף לסגור את הסיפור בכ600 ש"ח, אבל הבעיה היא שמה שמצאתי עד כה עולה יותר למשל ANTEC TX1055 או משהו דומה לזה בשם הכולל ספק של 480W איתו. לא יודע מה טיב הספק אבל המחיר הוא כ900 ש"ח. האם יש המלצות טובותלא פחות וזולות יותר? THERMALTAKE או משהו כזה.... כמעט וא ראיתי מארזים עם …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by omrishalev,

מה דעתכם על המארז Antec SX-1040? אני צריך גם תמונות שלו בגודל נורמלי שאני יוכל לראות כי לא מצאתי. אני רוצה להביא אחד כזה ולעשות עליו תהליך מודינג Smiley אז מה דעתכם? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני זקוק להמלצות למארז למחשב HTPC. יש לי כרגע חלקי מחשב מזדקנים שאינם בשימוש אך תקינים (למעט לוח אם). חשבתי למחזר אותם לצורך מחשב סרטים שיתחבר לטלויזיה, לא ישמש להקלטה או משהו - רק לניהול ספריית סרטים, כך שגם הP4 שלי אמור לעשות את העבודה. מה שחסר לי כרגע זה מארז. הדרישות: - רצוי ללא ספק! יש לי ספק מניח את הדעת וחבל לי לשלם סתם על אחד חדש - 2 מאווררים (או לפחות מקום לכאלה) - מקום ל2HDD - רצוי שיהיה בו מקום (לגובה) לדחוף 6600GT שיש לי, שכן בלוחות אם לP4 אין יציאות לטלויזיה וחבל לי לקנות כרטיס LOW PROFILE במיוחד (או לוח אם חדש יותר, שידרוש גם זכרון חדש) - רצוי כמובן מארז שקט יחסית - אין צורך בהתקני שלט רחוק למיניהם אם יש מארז שחורג מהתקציב במידה סבירה אך שווה את זה, אש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by xtract1,

אני מבלה פה הרבה בזמן האחרון "תודות" לחוסר זמן רציני לצערי, אני מקווה שלא פירסמו. ביקורת מוצלחת כמו כל שאר הביקורות - בסה"כ נראה כמארז מדהים וכבר לפי הכותרת אפשר להבין שבסה"כ מדובר בכמעט אותו מארז כמו ה-P182 רק עם תוספת יכולות קירור. http://www.silentpcreview.com/antec-p183

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Eden 6600,

ה-9800GT דורש ספק כוח חזק יחסית? איך הצריכה שלו בהשוואה ל-HD4670 (קצת גדולה יותר/הרבה יותר גדולה...) ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 104952,

שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב חדש, והתקציב שלו למארז זה 400 שקלים . אין צורך בספק כוח מכיוון שזהו מחשב משחקים ,הוא צריך קירור טוב , בנוסף צריך שהכרטיס leadtek 8800GTS יתאים בתוך המארז. האם ישנה אפשרות לקנות מארז ולשפר לו את המאווררים? האם זה יעיל יותר? ( ב400 שקל ). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני בונה 2 מערכות מחשב וצריך מארז וספק. 1. מערכת א', לוח אם ASUS עם כרטיס מסך מובנה,דיסק WD2500AAKS, זכרון 2x512M, מעבד E4300. 2. מערכת ב', לוח אם GA-965-DS3P , מעבד E6320, זכרון 2x1G, דיסקים 2xWD2500AAKS בתצורת RAID0, כרטיס מסך 7300GT (זמני). מחשב א' ישמש בעיקר לאינטרנט, הורדות וכו' ואילו מחשב ב' ישמש בנוסף לכך גם למשחקי אסטרטגיה (בהמשך אני אחליף לכרטיס מסך קצת יותר רציני אבל לא מפוצץ). הזמנתי 2 מארזים Arctic Cooling Silentium T2 אבל יש איתם בעיה ולא ידוע מתי הם ישתחררו מהנמל(יש בעיות עם התקינה של הספק). אני מחכה למארז כבר מעל חודש ואין לי ברירה אלא למצוא משהו אחר. אני צריך המלצות למארז וספק, חשוב לי שיהיה שקט ומאוורר. מערכת א' יכולה להסתפק במארז יותר פשוט מ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yotamavi,

אתם חושבים שספק HEC 400AR-TF ועשה בעיות עם מערכת כמו שרשום במפרט שלי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. - THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - CORSAIR 620W HX SERIES : CMPSU-620HXEU האם באופן כללי שווה את ההפרש ? ההפרש הוא כ - 200 ש"ח ...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המעבד הוא amd Athlon x2 250 3.0 ghz מתוכנן אוברקלוק עליו לסביבות ה 3.6 מקסימום 3.8 אם זה לא בעיה. חשוב מאוד עם 4 פינים שיתאים ללוח אם החדש שקניתי כי הקודם היא רק 3 ובעקבות זה לא היתה שליטה עליו והיה רעש של סילון מגיע מהמחשב. מדובר בתושבת am3/+ אם אפשר לחסוך ולקנות רק מאוורר (80mm) בלי ה heatsink ויצא יותר זול ומשתלם אז מצוין אני גר בלוס אנג׳לס כך שאתרים אמריקאים זה אופציה בשבילי. תודה רבה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חדשים בקופסה, מעולם לא נעשה בהם שימוש. מדובר בגרסת ה-RETAIL של ספק הכח עם אחריות של 5 שנים. המארז של Fractal Design בצבע שחור, ומעולם לא הוצא מהקלקרים והניילונים. בכמה אוכל למכור אותם להערכתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ה Antec Twelve Hundred (1200) Gaming NO PS או ה Thermaltake Armor Plus Aluminum Silver + Window VH6000SWA התקציב הוא לא משנה.. אני מתלבט בין שני המארזים האלו... אז אין תקציב.. חברה בבקשה תעזרו לי...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Psychedelic,

עם חלון,ללא ספק,ושלא יהיה גדול מדי. האופציות שנראות לי : סופרנו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12896&catid=666 T40 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6807 סופר טאלנט http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3372 ובעיקרון חשבתי גם על מארז HTPC עד 700 שקל אם יש המלצות.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kdani,

שלום, אני עובד עם ה-SMART UPS 1500 כשלוש שנים. עד עכשיו הוא שרת אותי נאמנה, בשבוע האחרון כל הלדים של הבטריה מהבהבהים קבוע. אני חושב שהבטריה הלכה (למרות שיש נורה ספציפית לזה והיא לא דולקת) מבחינת העומס אני נמצא בלד הראשון (הוא סחב פעם 2 מחשבים ו-3 מסכים, היום הוא סוחב מחשב + מסך + נתב) משהו מכיר את התופעה ? האם זו בטריה או משהו אחר ? שווה לתקן או לקנות חדש ---> ואם כבר חדש, אני לא בדקתי כבר שלוש שנים ,האם יש לו יורש ? או שפשוט כדאי לקנות את אותו מוצר שוב ? (הוא די יקר...) תודה, דני

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני עומד לרכוש את הכרטיס 9800GTX+ : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4503 ולשם כך עליי לשדרג את ספק הכוח שברשותי. מה אתם חושבים לגבי COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W ? (לינק מצורף) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3164 אשמח לקבל חוות דעת לגבי הספק והצעות נוספות לגבי ספק אחר. אני מבקש לתת תוצאות מ - IQPC כי משם אני מתכוון לרכוש אותו. בנוסף, לאחר קצת חשיבה אני שוקל להרחיב את הסכום ל - 500 ש"ח. במידה וכן, אשמח לקבל הצעות גם לספק ב - 500 ש"ח. בתודה, שחק.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by liornet,

הכותרת אומרת הכול שיהיה מאווורר טוב ושיראה טוב.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, היה לי מותקן ספק Ezcool ATX 420 JSP הטמפ' של המעבד ולוח אם היו 45-50 במנוחה ו-60 במאמץ יום אחד המאוורר שלו מת ואז הטמפרטורות של הלוח אם והמעבד עלו ל 75 במנוחה החלפתי אותו לאותו אחד, אבל עכשיו הטמפ' הם 60 במנוחה ו75-80 במאמץ! עכשיו אני כנראה אניח שהספק הוא הגורם לבעיית הטמפ', האמנם? או שזה סתם מקרי ויכולה להיות סיבה אחרת? בכל מקרה אם זה הספק אז חשבתי על ספקים חדשים מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה שקט וכרגע הוא רועש מאוד בגלל הRPM של המאוורר מעבד אני יודע שהMODU82+ 425W וEnermax טוב ושקט, הוא עולה 430 ש"ח ויש גם את ה enermax noisetaker 420W שיש לו 2 מאווררים (ואז הוא יותר שקט?) - 330 ש"ח מה עדיף? או אולי המלצות לספקים אחרים? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by EroSenin,

שלום המערכת שלי: Q6600 4 GB RAM 8800GTX 3 HD 250GB X38 DS5 DVD DRIVE יש לי גם במארז 5 מאוררים של 120MM הספק יחזיק? מה יותר טוב? HX520 או VX550??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים