עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. לא יודע אם רלוונטי אבל כרטיס מסך יהיה GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB אם יש בעיות מקום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by liran315,

בגלל שהCM690 לא זמין וגם לא שקט מי יודע מה אז אני צריך מארז שיהיה טוב לצרכים האלה: מרווח,מאוורר טוב,שקט(בחדר שינה) חשבתי על I-SOLO 210 של GIGABAYTE מה אתם אומרים? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3434

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by o.k,

שלום לכולם!!! רציתי לשאול איפה נמצאות היציאות USB של המארז שבקישור הבא... http://www.supergooddeal.com/PhotoGallery.asp?ProductCode=CA%2D601UFS תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 104952,

שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב חדש, והתקציב שלו למארז זה 400 שקלים . אין צורך בספק כוח מכיוון שזהו מחשב משחקים ,הוא צריך קירור טוב , בנוסף צריך שהכרטיס leadtek 8800GTS יתאים בתוך המארז. האם ישנה אפשרות לקנות מארז ולשפר לו את המאווררים? האם זה יעיל יותר? ( ב400 שקל ). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן, אני מזמין מחשב חדש, המפרט יהיה E6550 / E7200 GigaByte P35 Ds3L Adata - 2 GB / Kingston 9600GT חברה עדיין לא ידוע.. Enermax Liberty / HEC 400TR-T (זו הדילמה). 250GB WD / Seagate. ברצוני לדעת האם הספק הנ"ל של HEC יוכל להחזיק אוברקלוק, שלא דורש החלפה לספק אנרמקס..?. (מנסה לחסוך, אלא אם כן לא שווה לחסוך במפרט הזה והספק של אנרמקס הוא חובה) נ.ב : הבנתי גם ש Seasonic מעולים, רק שאני מרכיב את המחשב דרך חבר ואין לי ראש להזמין חלקים ממקומות שונים...המחשב יגיע מורכב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ה Antec Twelve Hundred (1200) Gaming NO PS או ה Thermaltake Armor Plus Aluminum Silver + Window VH6000SWA התקציב הוא לא משנה.. אני מתלבט בין שני המארזים האלו... אז אין תקציב.. חברה בבקשה תעזרו לי...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by X-nOize,

שלום לכולם אני צריך המלצה לאל פסק למחשב שלי יש את המפרט בצד ימין לקחת בחשבון שאולי יבוא כרטיס מסך נוסף SLI התקציב = חופשי תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by deyv,

איפה אפשר לקנות פאנלים למארזים בארץ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by fibola,

שלום, לאור ״פטירתו״ בטרם עת של ספק הכוח שלי, מסוג cheiftec 650wat אני צריך לקנות ספק אחר. מפרט במחשב הינו כדלקמן Intel i5-750 -Mother board gigabyte GA-p55M-UD2 Gfx 275 כרטיס מסך 4gb זכרון בנוסף יש לי 3 hdd , צורב קירור למעבד Scythe ninja 2 rev B המארז הינו מסוג NZXT ZERO 2 אודה לקבלת המלצה לספק כוח חדש ככל שניתן בטווח מחירים של 400 שח. תודה

10. Started by Ramboli,

שלום לכולם, כרגע יש לי מארז ישן של Thermaltake מדגם VBS1000BWS. אני מעוניין להחליף אותו למארז גדול ומרווח יותר המכיל 7 מקומות לכוננים קשיחים (כרגע אני משתמש ב6 למרות שיש לי רק 5 תושבות). בנוסף רצוי ששליפת הכוננים תהיה כלפי מעלה, כלומר אם המחשב שוכב, ניתן יהיה להוציא אותם ע"י משיכתם מעלה. האם יש דבר כזה בשוק? תקציב עד 400 ש"ח. תודה!! עריכה: מצאתי את CoolerMaster N600 עונה על צרכיי רק ב50 ש"ח יותר מהתקציב. שאלה נוספת, מישהו יודע אם אפשר להתקין את הכוננים הקשיחים בצורה הפוכה? כלומר שחיבורי הSATA יהיו כלפי הדלת השמאלית?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בס"ד הציעו לי מארז של GIGABYTE מדגם GZ-X1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2360 וספק מדגם ATX-C350A הנתונים המופיעים עליו: MAX OUTPUT POWER IS 350W OUTPUT 12V 18A MAX+ 5V 28A MAX+ 3.3V 20A MAX+ 12V 0.8A MAX- 5VSB 2.0A MAX+ כתוב בקטן: 5V&+3.3V TOTAL OUTPUT 200W MAX+ (EPN 12) CB MADE IN CHINA המפרט כולל בסה"כ GIGABYTE G41M-ES2L MB INTEL G41 INTEL E5400 CPU KINGSTON 2GB DD2-800 WD500GB 7200RPM 16MB DVD-RW SATA X22 ויתכן שאחליף את המעבד לINTEL E7500 או משהו דומה. הוא נועד לצרכי לימודים, אינטרנט, אופיס, תמונות, אולי קצת סרטים וקצת מטל"ב. מה דעתכם? האם מדובר ברכיבים טובים/סבירים? האם רועש? האם ג'נרי? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, היה לי מותקן ספק Ezcool ATX 420 JSP הטמפ' של המעבד ולוח אם היו 45-50 במנוחה ו-60 במאמץ יום אחד המאוורר שלו מת ואז הטמפרטורות של הלוח אם והמעבד עלו ל 75 במנוחה החלפתי אותו לאותו אחד, אבל עכשיו הטמפ' הם 60 במנוחה ו75-80 במאמץ! עכשיו אני כנראה אניח שהספק הוא הגורם לבעיית הטמפ', האמנם? או שזה סתם מקרי ויכולה להיות סיבה אחרת? בכל מקרה אם זה הספק אז חשבתי על ספקים חדשים מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה שקט וכרגע הוא רועש מאוד בגלל הRPM של המאוורר מעבד אני יודע שהMODU82+ 425W וEnermax טוב ושקט, הוא עולה 430 ש"ח ויש גם את ה enermax noisetaker 420W שיש לו 2 מאווררים (ואז הוא יותר שקט?) - 330 ש"ח מה עדיף? או אולי המלצות לספקים אחרים? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג חביב, ולאחרונה משיקולים של חוסר מקום עתידי חשבתי על מעבר למארז HTPC. עכשיו ישנן שתי בעיות עיקריות, אוורור ומקום לHDים. כניראה שבשנה הקרובה אני גם אחליף מערכת ככה שמאוד חשוב מארז שיתן לי פיתרון גם לעתיד. אני צריך מקום ל5 HDים, ופה הקטע היותר בעייתי כי המקס' שמצאתי זה מקום לשלוש. תקציב לא ממש חשוב, אבל נגיד גג 1500 שקל למשהו איכותי. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dubek,

שלום. מדובר בדיון מקביל לדיון בפורום מפרטים במסגרת הרכבת המפרט הדילמה העיקרית שלי הוא המארז. בגלל שאני חייב להחליף כבר את המחשב (כבר לא תמיד רוצה להידלק) דווקא בזמן של הרבה הוצאות מסביב, אני רוצה לחסוך כמה שיותר. השיקולים לבחירת מארז (לפי סדר חשיבות): 1. מניעת אבק - במארז הנוכחי שלי (אחד מהדגמים המוקדמים של WingRS של Thermaltake) 2. מחיר - כפי שאמרתי קצת לחוץ בכסף אז המארז צריך לקחת בחשבון עלות מול תועלת 3. שקט - אני רוצה שקט אך למיטב הבנתי החומרה שבחרתי לא עושה הרבה רעש, אז יש חשיבות נמוכה לבידוד רעשים. המארזים ששמתי עליהם עין - Zalman Z3+, Antec P100, Antec One, SilverStone Precision PS10 הבחירה ביניהם כרגע היא הבחירה המהותית ביותר שכן היא תקבע איפה אני קונה את המחשב. ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yotamavi,

אתם חושבים שספק HEC 400AR-TF ועשה בעיות עם מערכת כמו שרשום במפרט שלי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מארז סונטה III של Antec שמגיע עם ספק 500W (גם כן של Antec): 1. האם הוא מספיק חזק לסחוב GTX470? 2. במידה ואני עושה OC לכרטיס האם הוא עדיין יספיק לי? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by EroSenin,

שלום המערכת שלי: Q6600 4 GB RAM 8800GTX 3 HD 250GB X38 DS5 DVD DRIVE יש לי גם במארז 5 מאוררים של 120MM הספק יחזיק? מה יותר טוב? HX520 או VX550??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by rofben,

אבא שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים... אז הוא אמר לי לחפש לו מארז. ואני ראיתי את המחירים של סקקי ופשוט נפלתי מהכיסא. אז מה לקחת: http://skypc.co.il/pl_product~ZERO2~6~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~PC-B25B~6~0.htm או שבכלל את זה: http://skypc.co.il/pl_product~whisper~6~0.htm האם יש אופציות אחרות בתקציב של 400?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Mancha,

שלום כולם קניתי את המארז Antec Two Hundred tower Gaming רציתי לדעת איך הוא ואם יש לו זרימת אוויר טובה? זה המערכת שלי : כרטיס מסך: Nvidia Gtx 550 ti לא OC. מעבד : amd phenom ii x4 965 3 4ghz לוח אם : http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/#CPUS השאלה במארז הקודם שלי שהוא היה מארז של EZCOOL מארז לפני 5 שנים שאני משחק במשחקים אז הכרטיס מסך ממש חם ויענו המארז לא מקרר במארז החדש שקניתי יש שני מאווררים וגם קניתי עוד של של 12 סמ"ר של TT אז הוא יקרר טוב? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Jesper,

יש לי מחשב בן 4 שנים בערך עם ספק 450W של FSP. בזמן האחרון הספק משמיע רעש חזק ומעצבן לפעמים. לפני 3 חודשים כבר פתחתי את הספק וניקיתי מתוכו את האבק אבל זה לא עזר יותר מדי. כשדופקים על המחשב חזק זה לפעמים משתיק את הרעש זמנית. מה לעשות? ניקוי כאמור לא עזר. לנסות לשמן שם את המאוורר? או שכבר עדיף לקנות ספק חדש? אם אני קונה ספק חדש מה הייתם ממליצים לקנות? המפרט שלי הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם: Gigabye P35-DS3L 2 GB זכרון כ. מסך: GeForce 8800 GT אני לא מתכנן שדרוגים למפרט. רצוי שיהיה ספק כמה שיותר זול, נגיד עד 250 ש"ח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eyal00,

COOLER MASTER ELITE 330 (ללא הספק) HEC 6919 HEC 6920 ENERMAX CHAKRA NZXT TRINITI מחר בבוקר אני הולך לקנות תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by arkadur,

על המפרט שלי יושב כרגע 4850 בודד, ואני מתכנן לרכוש עוד אחד בקרוב הספק כמו שראיתם בכותרת מחזיק נכון לעכשיו 3 כוננים אופטיים 4 HDD מעבד Q6600 ולוח של DFI X48 מאווררים 10X120 תאורטית, יש לספק יש יציאות עבור 2 כרטיסים, אבל האם הוא יצליח לסחוב לי אותם? יש לי סדרי עדיפויות, ואני מעדיף להשקיע בדברים אחרים מלבד הספק, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dor_guy,

שלום, יש לי מעבד QX9770 לוח-אם GA-EP45C-UD3R כ.מסך NVIDIA GeForce GTX 460 768MB חשבתי על : - SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET אני זקוק להמלצה, האם זה מספיק בהנחה שבעתי אעשה O.C זכרונות כנראה היום אני קונה: G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 (עד כמה שאני זוכר בשביל להריץ לדוג' 1600FSB מספיק שהזכרונות ירוצו על 400 לא?! ) O.C לא מתוכנן כרגע אך כנראה יבוצע בעתיד. תודה, גיא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dany_my,

אני זקוק למארז+ספק למפרט הבא: לוח אם- asus 785g מעבד- amd x3 720 BE-BOX כ.מסך- סאפייר HD4850 1GB (עדיין לא הוחלט-יכול להיות שאני אשדרג ל 4870 של פאוורקולור) זיכרון- OCZ 4GB GOLD EDITION הארד דיסק- 500 ג'יגה WD צורב דיוידי LG אני אבצע OC קטן. תודה, דניאל.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kdani,

שלום, אני עובד עם ה-SMART UPS 1500 כשלוש שנים. עד עכשיו הוא שרת אותי נאמנה, בשבוע האחרון כל הלדים של הבטריה מהבהבהים קבוע. אני חושב שהבטריה הלכה (למרות שיש נורה ספציפית לזה והיא לא דולקת) מבחינת העומס אני נמצא בלד הראשון (הוא סחב פעם 2 מחשבים ו-3 מסכים, היום הוא סוחב מחשב + מסך + נתב) משהו מכיר את התופעה ? האם זו בטריה או משהו אחר ? שווה לתקן או לקנות חדש ---> ואם כבר חדש, אני לא בדקתי כבר שלוש שנים ,האם יש לו יורש ? או שפשוט כדאי לקנות את אותו מוצר שוב ? (הוא די יקר...) תודה, דני

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים