עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. תקין ושלא יגרום למיני לאגים בזמן משחק ? תודה

2. Started by tidan26,

שלום! עשיתי סידרתי לכבלים במארז בזמן שהמחשב היה דולק ובטעות נגעתי עם אחד הכבלים של המאוורר במאוורר של הכרטיס מסך הם זה נורא? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by rockstarr,

אני צריך מארז FULL ATX (משהו גדול ונח לשם שינוי. מצאתי את הבחור הזה. http://www.skypc.co.il/pl_product~41109~6~0.htm השאלות: 1. האם הוא מתאים לכל סוגי לוחות האם? חדשות? (סטנדרט?) 2. האם יש לו בכלל קירור פנימי או שהוא מגיע ללא קירור כלל? 3. איזה גדלי מאווררים מדובר (במידה ומגיע ערום?)

4. Started by amigamerlin,

שלום, בניתי לי amd 3200+ venice נחמד מחלקים יד שניה, ולצערי גיליתי שספק הכוח הישן שיש לי עבור לוח פנטיום III הוא בעל חיבור קטן מדי יחסית למה שיש על הלוח של ה AMD (gigabyte k8n ultra). עכשיו, אני מעוניין לדעת איזו עצמה של ספק כוח אני צריך בשביל המחשב - 300W יספיקו? : הוא כולל את המעבד הנ"ל, כרטיס מסך שלא אמור להיות חזק מדי (כרגע אני על x300hm מעאפן), דיסק קשיח sataII פשוט וצורב די.וי.די. . זה הכל, באופן כללי. שנית, אני מעוניין לדעת ספק של איזו חברה לקנות, כך שאוכל לישון בשקט (גם וגם), וגם שלא יעלה יותר מדי. תודה.

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by super4life,

ze maaraz tov lemishakim? http://ep.yimg.com/ca/I/extremepcgear_2068_702122456

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by Zacka,

האם מישהו שמע על המחסור שקיים בחנויות? בדקתי כמה חנויות בצפון לאחר שהחלטתי לקנות אחד כזה והן אמרו שאין להן במלאי וגם ליבואן אין (אין גם את הP160 וגם את הP180 רק sontana3). מיהו היבואן של ANTEC בארץ? ניסתי לחפש ולא מצאתי.

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by omerz90,

צריך חוות דעת על הספק VANTEC ION2+ 600W. הוא אמור להחזיק את המערכת הבאה: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪603 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 : PSD34G1333KH ₪476 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1418 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪105 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪416 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪244

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by weissby,

יש ספקים של 400 וואט ויש גם כאלה של 800.. איך אני בוחר? או שזה רק לכאלה שעושים מודינג ושמים את כל הניאונים וכל השגעונות למיניהם? הצרכים שלי זה סתם מחשב רגיל, ונניח אני קונה מארז שאין בו ספק כוח (נכון יש כאלה שמגיעים מראש עם ספק לא? או שאני מתבלבל..?) אז זה משנה בין מארז למארז באיזה ספק כוח משתמשים?? ואני ראיתי ככה שיש פה כל מיני הסברים אבל אני צריך סתם תשובה מהירה וברורה אני רק רוצה לבחור משהו נכון למחשב שלי אני לא מעוניין ממש להתחיל ללמוד את הנושא תודה =]

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by zzrxox,

יש דבר שלא ברור לי, מעבר למיקום שני המאווררים שמוציאים אויר החוצה ( העליון והאחורי ) ראיתי בתמונות שונות שהמאוורר השלישי יושב בחלק התחתון, בתיבה שבה נמצא הספק,בנוסף ראיתי שבגריל הקדמי ישנם 2 פתחי איוורור אבל אף מאוורר לו יושב שם,בנוסף אני מודע לכך שאפשר להוסיף 2 מאווררים פוטנציאלים ( קדמי וצדדי ),ראשית אני רוצה להבין מה תפקידו של המאוורר הסטנדרטי שיושב בתיבה של הספק,האם הוא חייב להיות שם ? או האם אפשר להעבירו לגריל הקדמי שישב איפה שהמגירה התחתונה של הדיסקים,שנית,אם אני מוסיף מאוורר קדמי של 120 האם יהיה אפשר ששני קדמיים ישבו יחדיו ( אני יודע שהמגירה האמצעית לא תהיה שמישה ) זאת אומרת אחד במיקום של המגירה האמצעית והשני מתחתיו לפני ( בין הגריל למגירה ) המגירה התחתונה איפה שה…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  10. המפרט שלי נמצא מימין. הספק הנוכחי שלי מתהדר ב-15 אמפר על מסילת ה-12 וולט, שגם אם זה היה חצי נכון - זה לא מחזיק את כרטיס המסך שלי, בטח לא עודף מאווררים, בטח לא אוברקלוקינג. הבחירה שלי הצטמצמה לאחד משני ספקים שלדעתי יספקו את המערכת שלי: אנרמקס ליברטי 400W http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=420 או קורסייר VX450W http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=714 איזה מהם עדיף לי? או שמא שניהם טובים דיים והפונקציה היחידה היא מחיר?

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by yuval1101,

היי, ראיתי את ההצעה המפתה הזו- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419 . נאמר לי שהספק שמגיע במפרט הוא של חברה איכותית אך דגם מיושן. האם הוא יחזיק בלי יותר מדי מאמץ את המפרט הזה לאורך זמן ( קחו בחשבון שהכרטיס יהיה ל-OC )? ומה לגבי הרעש? יש ספק במחיר שלו ( 448ש"ח ) שעדיף ב- foxpc.co.il ? תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

המארז http://www.aerocool.com.tw/case/t40/t40.html ביקורת I http://computer.zive.cz/?q=aerocool-t40 ביקורת II http://66.249.91.104/translate_c?hl=en&u=http://www.tweakpc.de/hardware/tests/gehaeuse/aerocool_t40/s01.php הקניה http://zap.co.il/model.asp?model_id=501503#

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  13. היי אני מחפש ספק שמתאים למתחישראלי ואמריקאי ושמכיל יציאת חשמל נוספת. הרעיון הוא שאני אוכל לחבר את המסך שעובד ב-220 לספק במקום לשקע בקיר ליציאההנוספת בספק.

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by stasinov,

שלום, אני קונה מחשב חדש ומחפש מארז שיהיה סביב ה- 300 שח כאשר השקט הוא קריטריון די חשוב בשבילי. על מנת לקבל את השקט אני מתכוון לכלול במפרט המחשב: מאורר למעבד Arctic Cooloing Freezer 7pro. ספק כוח Seasonic430W שנחשב יחסית שקט. (את המחשב אני מתכוון לקנות נכון לעכשיו ב- skypc בחיפה) קיבלתי כמה המלצות למארזים - Antec NSK 4400 - אין אותו בחנות Skypc שם אני מתכוון לקנות ולכן המלצה נופלת. CM 690 Antec 300 לפי הפוסטים השונים בפורומים אני רואה דיעות קצת סותרות לגבי CM690 ו- Antec 300. מצד אחד משתמשים אומרים שהם מארזים איכותיים. מצד שני שניהם כוללים רשתות מה שלא מהווה בידוד לרעש כלל. אשמח לקבל תגובות ממשתמשים בשני המארזים האחרונים שהזכרתי לגבי מידת השקט שבעבודה איתם. בנוסף אשמח לקב…

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by dror27,

antec p280 lancool pc-k9 לגבי ההתלבטות: יש לי 2 דברים שהם הכי חשובים במארז 1 - שיהיה שקט 2 - שיחסום אבק אני כמעט בטוח שהאנטק יותר שקט, אבל יש לי בעיה אחת איתו - האוורור שלו עם 3 מאווררים שפולטים אוויר החוצה, ואף מאוורר שמכניס, נוסיף לזה גם את הספק, ונקבל יניקת אבק מכל חור אפשרי שאין לו פילטר (כל הפאנל האחורי) -ואפילו אם נוסיף 2 מאווררים קדמיים, עדיין יש יותר שפולטים... אני יותר אהבתי את הפילטרים שלו במיוחד את זה של הספק, שנשלף ללא הפיכת המארז... גם הדלת המגנטית - כלומר לא צריך למשוך את הפאנל ולדפוק לו את הקליפסים שנהיים חלשים מפתיחה לפתיחה... פחות אהבתי - הכניסה של ה USB מקדימה ולא מלמעלה. מצד שני ללנקול יש מקדימה 2 מאווררים של 140 ואחד מאחורה שמוציא, כלומר אבק מחורים ל…

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by ydca,

בפורום מפרטי מחשב המליצו לי על המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤453 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤480 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤220 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤576 מארז: FOXCONN TLA002 FSP300-6THA PSU+ CPU V-TUBE מחיר: ¤239 המפרט הוא מiqpc.co.il שאלתי היא: האם מארז זה שקט ונוח לפתיחה. חשוב לי מארז שקט, נחמד גם שיהיה נוח, קל לפתיחה, אך לא יקר מידי! האם מארז זה עונה על הדרישות הנ"ל או שיש למישהו המלצה אחרת?

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  17. שלום! אני מתלבט בין שני המארזים האלה ורציתי לדעת איזה מארז עדיף מבחינת: 1)קירור 2)מודלריות ישמח לשמוע גם הצעות אחרות עד 800ש"ח(עם חריגות קטנות) מ-tms. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by rafip77,

הבנתי מקריאת הפורום כאן וההמלצות שספק איכותי הזול ביותר הוא מחברת FSP אך מה בדיוק הדגם הוא הכדאי לקנייה? יש לי מחשב בסיסי עם P4 3GHZ צורב, כרטיס מסך GEFORCE 8600 לוח אם GIGABYTE איזהו הדגם השקט והשווה לקניייה של FSP? תודה

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך 6800GT AGP ולפני חודש לערך החלפתי את הספק שלי שהוא TT 420W active pfc בספק 400 ג'נרי, האם יכול להיות שכתוצאה ממעבר זה לספק ג'נרי הכרטיס מסך לא מקבל מספיק כוח וכתוצאה מכך המאורר או כל דבר אחר שיכול לגורם להתחממות יתר של הכרטיס מסך במאמץ גורם לו להתחמם? דבר זה לא היה קורה לי לפני שהחלפתי את הספק לפחות לא משהו ששמתי לב אליו .. היום גם במשחקים ששיחקתי בעבר (בלי שום בעיה) הכרטיס מסך מגיעה לטמפ' מטורפות של 90 + מעלות ואני אף מקבל ארטיפקטים ולא אין לי OC על הכרטיס מסך. בהנחה שכן הספק הוא הגורם לחימום יתר, איזה ספק אתם ממליצים לקנות בטווח מחירים 300 +- שיחזיק את המחשב בלי שום בעיה + OC עתידי .. משהו כמו הספק הקודם שלי שבאמת החזיק את המחשב ללא בעיה. תודה בן. נ.ב י…

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  20. אהלן אני בונה מחשב עם i7 6700k מתוכנן oc עד בערך 4.7ghz וגם שני כרטיסי gtx 1070 (gigabyte g1) בנוסף שני SSD ושני HDD האם ספק כח איכותי של 700w יספיק לי? יש טעם בלהשקיע יותר? Fsp/evga 700w יעלו בערך 350-400 וספק 750w יעלה עוד כ200₪ וזה הרבה חשוב לי לציין שכרגע מתוכנן רק כ.מסך אחד והשני בעתיד בעוד כשנה אולי תודה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by gleb,

אהלן, אני הולך לקנות את המחשב הבא ב-TMS, ויש לי 2 שאלות: (1) איזה אל-פסק מומלץ לקנות עבורו? מה השיקולים? (2) האם הספק במפרט יספיק לי גם אם ארצה לחבר עוד כמה כוננים קשיחים בעתיד? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1418 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪514 מארז: Fractal Design Define R3 White כמות: 1 - מחיר: ₪482 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪279 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: Samsun…

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by esaly,

היי! אשמח להמלצה על ספק איכותי ורצוי שקט עד 450 שקל למפרט מצד ימין. רצוי מKSP. תודה מראש

23. או שהדרישות שלי גבוהות מדי לתקציב? הדגש הוא על סינון אבק. אני גר על אי תנועה מול תחנת הרכבת ככה שזה שיקול די רציני. אוורור כי אני מכניס מערכת גיימינג מידריינג' (I5 בלי אוברקלוק ו-HD6870) ורוצה לשמור עליה. שקט זה נחמד אך לא קריטי (בהתחשב באיפה שאני גר). כרגע מתלבט בין H2 ו-Lian-Li PC-8: ב-H2 אני קצת מוטרד מכך שהמודולים מקדימה באים "מקשה אחת", הפילטר לא רחיץ והמאוורר מחובר בצורה לא סטנדרטית, מה שמקשה על ההחלפה. מעברלזה התרשמתי ממנו לחיוב. אני מבין שפה בפורום לא מתים עליו, וסקרן לדעת למה. ה-PC-8 לא מאוורר מי יודע מה, והספק מחובר למעלה. מצד שני - ליאן לי... לאנקול PC-K למיניהם גם באים בחשבון, אבל הקפיצה לאלומיניום שווה לדעתי את המחיר. כמו שהבנתם עד עכשיו, אני מעדיף את המראה ה…

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  24. 1. כמה וואט לדעתכם אני צריך בשביל הספק למערכת הבאה: האם אני צריך 500W או 400W יספיק? לוח אם של MSI 865PE זיכרון 4GB ב-4 סלוטים(סטיקים, חריצים, אני לא בדיוק יודע איך קוראים לזה). מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3GHZ 2 דיסקים קשיחים, 1 IDE, 1 SATA 1 DVD 1 צורב DVD כרטיס טלוויזיה TV anywhere PLUS(מחובר אליו ממיר כבלים). 3 מאווררים חוץ מהמאוורר למעבד כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD 3650 512MB חשבתי על seasonic 520W ברונזה או hec cougar cm 550 אך אשמח לדעת אם אני יכול להסתפק ב-400W של החברות הנ"ל תודה, גיל

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by nesber,

אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732&products_id=13921 לא הצלחתי למצוא נתונים על אורכו של הכרטיס, אבל לפי התמונה נראה לי שמדובר בכרטיס מסך גדול מכרטיסי הmain stream. הבנתי מכל מיני ביקורות באינטרנט, שלא כל מארז מתאים לכרטיסים גדולים. האם מארז midi tower סטנדרטי אמור להתאים לכרטיס הזה? ספציפית מוצא חן בעיני המארז הזה: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzU האם זה אמור להתאים?

• 1 תגובה
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.