עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אורח גיא
    Started by אורח גיא,

שלום, קניתי כרטיס חדש: ASUS GeForce GTX 1070 8GB Turbo Editionמחפש המלצות על ספק כח איכותי לתמוך בו. תודה לעונים. לינק לכרטיס: https://www.amazon.com/gp/product/B01IPVTHL8/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש מארז Mini-itx עם חריץ PCI 1 שאוכל לשים בו את הלוח הבא: אהלן, אני הולך לרכוש בקרוב מאוד את המפרט הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10659 עם מעבד e8400. אשמח לעזרה, תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Gigiben,

אהלן בשבועות הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב חדש מTMS שיכלול את הכרטיס מסך gtx770 של ג'יגהביט וראיתי באנדל שחוסך הרבה כסף שכולל את המארז core 3000 (עם usb 3 ) וספק של seasonic עם 520 וואט. עכשיו נאמר לי שזה ספק איכותי וטוב יותר מספקים של 600 וואט אבל עדיין אני רוצה לדעת האם הוא יחזיק לי את המערכת של המחשב. המעבד- 4570 i5 ראם 8 ג'יגה כרטיס מסך gtx770 לוח אם h87-d3h של ג'יגהביט אז... מה אתם אומרים? מחזיק או לא מחזיק (ובמקרה ולא אשמח לקבל הצעות חלופיות) תודה לעונים D:.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לא יודע אם רלוונטי אבל כרטיס מסך יהיה GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB אם יש בעיות מקום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by arkadur,

על המפרט שלי יושב כרגע 4850 בודד, ואני מתכנן לרכוש עוד אחד בקרוב הספק כמו שראיתם בכותרת מחזיק נכון לעכשיו 3 כוננים אופטיים 4 HDD מעבד Q6600 ולוח של DFI X48 מאווררים 10X120 תאורטית, יש לספק יש יציאות עבור 2 כרטיסים, אבל האם הוא יצליח לסחוב לי אותם? יש לי סדרי עדיפויות, ואני מעדיף להשקיע בדברים אחרים מלבד הספק, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MYST,

שלום לכולם . האם הספק שברשותי {M12II-430 בן פחות משנה אם זה משנה כלל} יכול לתת מענה לכול צריכת החשמל של המפרט הבא {כרגע לא כולל שום קירור } Core i7 860, s1156, 8MB Tray P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55 DDR III 1600Mhz 2x2GB Mushkin HP Blue Frostbyte Series Dual Channel Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E אשמח אם מישהו יפנה אותי למחשבון צריכה יותר עדכני ממה שמופיע בסטיקי . בנוסף לא מתוכנן אף אוברקולק ואולי אני אוסיף קירור נוזלי מאוד פשוט במידה וזה משנה את צריכת החשמל. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ToMeRv32,

שלום.. לא מזמן זכיתי כאן באתר במארז P280, ונתקלתי בבעיה של אורך מספר כבלים בספק. (ספק ג'נרי לא חדש + מארז עצום..) פתרתי את הבעיה לאחר שהולחמו הארכות לכבלים (30ס"מ ל4פינים של לוח האם ולמולקס לבקר מאווררים), וזאת גם אחרי שהפכתי את הספק + ה24פינים מגיע בדיוק בערך + SATA לכונן דיסקים גם מגיע בקושי (וכל זה פוגע בסידור כבלים וביופי ) במקרה של החלפה לספק חדש, למשל הSeasonic S12II 520W, איך אני יכול לוודא שהכבלים אכן מספיק ארוכים? (אני יודע שיש מאריכים לחלק מהדברים, אבל בכל זאת!) ובנוסף רציתי לשאול אם יש בעיה כלשהי בקניית ספק יד שנייה (ומה יש לבדוק לפני הקנייה?)?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך GeForce 260GTX OC DDR3 לאחר ששדרגתי לפני כמה ימים את ה 8800 הקודם. אמרו לי שהספק שברשותי ENERMAX LIBERTY 400W יהיה מאוד גבולי עם המפרט של המחשב הנוכחי לאחר השדרוג ואני צפוי לחוסר יציבות. ובאמת מאז השדרוג, כאשר אני עושה הפעלה מחדש למחשב הוא לא עולה (מסך שחור - לא מראה BIOS). האם זה בגלל שהצריכה של הכרטיס גדולה יותר ואני צריך להחליף ספק כוח? ואם כן על איזה אתם ממליצים? אני מקציב כ500-600 לספק חדש אם זאת הבעיה.. תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בס"ד הציעו לי מארז של GIGABYTE מדגם GZ-X1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2360 וספק מדגם ATX-C350A הנתונים המופיעים עליו: MAX OUTPUT POWER IS 350W OUTPUT 12V 18A MAX+ 5V 28A MAX+ 3.3V 20A MAX+ 12V 0.8A MAX- 5VSB 2.0A MAX+ כתוב בקטן: 5V&+3.3V TOTAL OUTPUT 200W MAX+ (EPN 12) CB MADE IN CHINA המפרט כולל בסה"כ GIGABYTE G41M-ES2L MB INTEL G41 INTEL E5400 CPU KINGSTON 2GB DD2-800 WD500GB 7200RPM 16MB DVD-RW SATA X22 ויתכן שאחליף את המעבד לINTEL E7500 או משהו דומה. הוא נועד לצרכי לימודים, אינטרנט, אופיס, תמונות, אולי קצת סרטים וקצת מטל"ב. מה דעתכם? האם מדובר ברכיבים טובים/סבירים? האם רועש? האם ג'נרי? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני הולך לבנות שרת לבית ולאחר חפירות רבות ברשת החלטתי שאני הולך על המארז Lian Li PC-Q25, המארז לצערי לא נמצא בארץ, היבואן לא יביא רק אחד ולכן נשארתי עם האופציה היחידה של להזמין מחו"ל, אני יודע שהמשלוח של חבילה כזו תעלה לא מעט אבל אני נעול על המארז ככה שאני מחפש חנות טובה ואמינה ששולחת לארץ. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג חביב, ולאחרונה משיקולים של חוסר מקום עתידי חשבתי על מעבר למארז HTPC. עכשיו ישנן שתי בעיות עיקריות, אוורור ומקום לHDים. כניראה שבשנה הקרובה אני גם אחליף מערכת ככה שמאוד חשוב מארז שיתן לי פיתרון גם לעתיד. אני צריך מקום ל5 HDים, ופה הקטע היותר בעייתי כי המקס' שמצאתי זה מקום לשלוש. תקציב לא ממש חשוב, אבל נגיד גג 1500 שקל למשהו איכותי. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by curdi1,

מישהו מכיר את המארז + ספק הנ"ל ? תודה רבה ! (Case Type: SUPER MIDI TOWER Mother Board: ATX / microATX /Baby AT Dimensions: 430 (H) X 192 (W) X 490 (D) Drive Bays: 5.25" Exposed FDD X 4, 3.5" Exposed FDD X 2, 3.5" Hidden HDD X 5 Power Supply: TYPE PSII 500w 24Pin Extra Fans: 1 X 8cm rear Panel Front Panle I/O: 2 X USB V.2.0 Air duct: Yes PCI-EX holes: Yes )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מארז סונטה III של Antec שמגיע עם ספק 500W (גם כן של Antec): 1. האם הוא מספיק חזק לסחוב GTX470? 2. במידה ואני עושה OC לכרטיס האם הוא עדיין יספיק לי? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם אומרים ש''אין כמראה עיניים'' ואני מעוניין לראות ולהרגיש (במובן משקל) את המארזים שלהם (למרות שכמובן המשקל מפורסם וידוע ) . האם ל-ANTEC יש סוכנות עם תצוגה בארץ ? האם הם ''ידידותיים לקונה ''. ברשותכם , אבקש את מספר הטלפון או LINK ליבואן . בתודה גדולה מראש -רוברט

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קנתי בSKYPC ספק כוח של חבת HEC RAPTOR 450W . אחרי הרכבתו גליתי שהוא מריש די חזק. קיבלתי זיכוי מהחנות וכרגע אני צריך לבחור ספק אחר במקום התקול. התקציב שלי עד 370 שקל ,חשוב שהספק יהיה שקט .תעזרו בבקשה לבחור(חייב ליקנות מSKYPS) מערכת שיש לי: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד E8400 כרטיס מסך HD4850 צורב שני הרד דיסקים מארז ANTEC SONATAIII[br]פורסם בתאריך: 2.05.2009 בשעה 15:24:50 אולי בכול זאת לקחת HEC RAPTOR 450W ,ותקלה שהייתה לי זה רק חוסר מזל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התקציב מספיק לשניהם. אני בניתי לעצמי מפרט מחשב מהחנות IQPC אך לא הצלחתי לנחליט על מארז מבין 3 שהמליצו לי. המארזים: http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5967 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6473 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3721 אני מתכנן לקנות את אחד המארזים ואת שאר החלקים במפרט מהחנות הזאת, שלושתם נכנסים בתקציב שלי. אני צריך חוות דעת על שלושתם ובאיזה לבחור שיתאים למפרט שלי. אני מתכוון לקנות מהחנות IQPC. המפרט שהכנתי: מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪749 * לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪345 * זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 ₪214 כמות:2 * כרטיס מסך: [..] GAINWARD …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=574

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by guyzu,

lancool k59 או nzxt tempest evo?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eyal00,

COOLER MASTER ELITE 330 (ללא הספק) HEC 6919 HEC 6920 ENERMAX CHAKRA NZXT TRINITI מחר בבוקר אני הולך לקנות תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אם זה לא מתאים לפורום הזה, אז תעבירו אותי לפורום המתאים תודה. יש לי אל פסק אדוויס PRD650, שאליו מחוברים המחשב והמסך שלי. תוכנה האל פסק היא UPSMON Plus, והגרסה המותקנת היא המעודכנת ביותר שיש באתר של אדוויס (2.88). אז ככה: בעיתות רגיל, התוכנה של האל פסק מציגה את עוצמת הסוללה של האל פסק שלי תמיד כ-100%, ומכשיר האל פסק שלי מציג על הצג שלו 5 קווים. אלא שבעת הפסקת חשמל, עוצמת הסוללה בתוכנה "קופצת" באופן מיידי ל-50-65% והצג של האל פסק מציג שלוש או ארבע קווים. לאחר חזרת החשמל, עוצמת האל פסק בתוכנה "קופצת" באופן מיידי ל-80% בממוצע, ובתוך דקה או קצת יותר, עולה ל-100%, וכך גם הצג של האל פסק (ארבע קווים, ולאחר דקה או קצת יותר, חמש קווים). הדבר מעורר בי חשד, כי מכשיר האל פסק שלי, מזיי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום ברצוני לרכוש את המארז coolermaster cm 690 ורציתי לדעת האם יש משהו מומלץ יותר באותו התקציב (360 שקל אם אני לא טועה) . אני זקוק להמלצה לספק[/u] עד 300 שקל ואם אין ממש בררה 350 שקל גג וכמה וואט לקחת בשביל המערכת הבאה : כנראה למעבד core 2 dual quad q9550 לוח אם ga ep43 -ds3l גייבייט הולך להישתמש בכרטיס מסך geforce 8600 והמארז שלמעלה( או שמומלץ יותר ??) תודה בכל מקרה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by neshro,

מישהו יודע מה קורה עם המארז הזה? מתי הוא אמור להגיע לארץ? מישהו יכול להעיד על יכולות הקירור שלו? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MeniAdam,

היי כולם אני צריך המלצה לספק כח עבור מחשב בן 5 שנים. המחשב עם כרטיס מסך חיצוני. מחפש משהו מינימלי אבל מפירמה טובה ולא מוצרי מדבקה. ראיתי בTMS כמה ספקים שמתחילים ב70 ש"ח והלאה. אבל אני לא מכיר את החברות האלה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by X-nOize,

שלום לכולם אני צריך המלצה לאל פסק למחשב שלי יש את המפרט בצד ימין לקחת בחשבון שאולי יבוא כרטיס מסך נוסף SLI התקציב = חופשי תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tal_p,

אני חושב לקנות את המארז הזה... אבל לא מצאתי הרבה ביקורות עליו... יש מישהו שיש אותו?? המלצות או דעות עליו?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים