עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by hamtsani,

מה עדיף ולמה? Enermax Liberty 400w או Enermax 470w?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by guyzu,

lancool k59 או nzxt tempest evo?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני זקוק להמלצות למארז למחשב HTPC. יש לי כרגע חלקי מחשב מזדקנים שאינם בשימוש אך תקינים (למעט לוח אם). חשבתי למחזר אותם לצורך מחשב סרטים שיתחבר לטלויזיה, לא ישמש להקלטה או משהו - רק לניהול ספריית סרטים, כך שגם הP4 שלי אמור לעשות את העבודה. מה שחסר לי כרגע זה מארז. הדרישות: - רצוי ללא ספק! יש לי ספק מניח את הדעת וחבל לי לשלם סתם על אחד חדש - 2 מאווררים (או לפחות מקום לכאלה) - מקום ל2HDD - רצוי שיהיה בו מקום (לגובה) לדחוף 6600GT שיש לי, שכן בלוחות אם לP4 אין יציאות לטלויזיה וחבל לי לקנות כרטיס LOW PROFILE במיוחד (או לוח אם חדש יותר, שידרוש גם זכרון חדש) - רצוי כמובן מארז שקט יחסית - אין צורך בהתקני שלט רחוק למיניהם אם יש מארז שחורג מהתקציב במידה סבירה אך שווה את זה, אש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מעבד AMD PHENOHOME 9950 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM כולל כרטיס מסך, קול ורשת ויציאת HDMI דיסק קשיח 500GB SATA2 7200RPM 8MB צורב DVD X20 DUAL LAYER SATA זיכרון פנימי 4GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך: HD4670 מארז COMPUCASE 300W איכותי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אם זה לא מתאים לפורום הזה, אז תעבירו אותי לפורום המתאים תודה. יש לי אל פסק אדוויס PRD650, שאליו מחוברים המחשב והמסך שלי. תוכנה האל פסק היא UPSMON Plus, והגרסה המותקנת היא המעודכנת ביותר שיש באתר של אדוויס (2.88). אז ככה: בעיתות רגיל, התוכנה של האל פסק מציגה את עוצמת הסוללה של האל פסק שלי תמיד כ-100%, ומכשיר האל פסק שלי מציג על הצג שלו 5 קווים. אלא שבעת הפסקת חשמל, עוצמת הסוללה בתוכנה "קופצת" באופן מיידי ל-50-65% והצג של האל פסק מציג שלוש או ארבע קווים. לאחר חזרת החשמל, עוצמת האל פסק בתוכנה "קופצת" באופן מיידי ל-80% בממוצע, ובתוך דקה או קצת יותר, עולה ל-100%, וכך גם הצג של האל פסק (ארבע קווים, ולאחר דקה או קצת יותר, חמש קווים). הדבר מעורר בי חשד, כי מכשיר האל פסק שלי, מזיי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eegg,

המחשב שלי הוא 400 וואט של hec שקיבלתי עם המארז 6a21 לדעתי ואני צריך אל פסק בשבילו מה דעתכם על אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_1781&products_id=10971 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355&products_id=6376 יש לי גם שני מחשבים נוספים עם ספקים של 200 וואט ו250 וואט יש דרך זולה שיהיה אלפסק לשלושת המחשבים או שני המחשבים האחרים בנפרד במחיר סביר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. 1)במידה ואני יקח ספק 750W לדוגמא, למערכת שצורכת אך ורק 300W. מה תהיה צריכת החשמל מהקיר? 2)במידה ויש לי ספק ללא נצילות (או שנצילות נמוכה לא מבין בזה) , אם אני אקנה ספק נגיד 1000W עם נצילות, שיהיה לי לשדורגים עתידיים, הוא יחסוך חשמל? (מכיוון שלספק עם ה 1000W יש נצילות גבוהה מהספק מהקודם)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MYST,

שלום לכולם . האם הספק שברשותי {M12II-430 בן פחות משנה אם זה משנה כלל} יכול לתת מענה לכול צריכת החשמל של המפרט הבא {כרגע לא כולל שום קירור } Core i7 860, s1156, 8MB Tray P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55 DDR III 1600Mhz 2x2GB Mushkin HP Blue Frostbyte Series Dual Channel Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E אשמח אם מישהו יפנה אותי למחשבון צריכה יותר עדכני ממה שמופיע בסטיקי . בנוסף לא מתוכנן אף אוברקולק ואולי אני אוסיף קירור נוזלי מאוד פשוט במידה וזה משנה את צריכת החשמל. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך GeForce 260GTX OC DDR3 לאחר ששדרגתי לפני כמה ימים את ה 8800 הקודם. אמרו לי שהספק שברשותי ENERMAX LIBERTY 400W יהיה מאוד גבולי עם המפרט של המחשב הנוכחי לאחר השדרוג ואני צפוי לחוסר יציבות. ובאמת מאז השדרוג, כאשר אני עושה הפעלה מחדש למחשב הוא לא עולה (מסך שחור - לא מראה BIOS). האם זה בגלל שהצריכה של הכרטיס גדולה יותר ואני צריך להחליף ספק כוח? ואם כן על איזה אתם ממליצים? אני מקציב כ500-600 לספק חדש אם זאת הבעיה.. תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by liornet,

הכותרת אומרת הכול שיהיה מאווורר טוב ושיראה טוב.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ספק שקט למפרט בצד - עדיפות עליונה לשקט !!. אם אפשר שגם יוכל להחזיק בעתיד -.C2D E6300+X1950PRO שוב, השקט כאן הוא הדבר הכי חשוב לי !!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אורח גיא
    Started by אורח גיא,

שלום, קניתי כרטיס חדש: ASUS GeForce GTX 1070 8GB Turbo Editionמחפש המלצות על ספק כח איכותי לתמוך בו. תודה לעונים. לינק לכרטיס: https://www.amazon.com/gp/product/B01IPVTHL8/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש מארז Mini-itx עם חריץ PCI 1 שאוכל לשים בו את הלוח הבא: אהלן, אני הולך לרכוש בקרוב מאוד את המפרט הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10659 עם מעבד e8400. אשמח לעזרה, תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Overkiller,

אני מקבל מאחי את ה3870X2 שלו, ויש לי 2 ספקים בבית: Thermaltake TR2 Power 430W Enermax Noisetaker 420W האם אחד מהם יחזיק את הכרטיס הנ"ל עם המפרט שבצד? ואם לא אז אבקש את המלצתכם לספק עד 400 ש"ח (תיתכן חריגה אם הספק יעמוד בדרישותי): 1)שקט! 2)חסכוני (במידת האפשר) 3)מודולרי בנוסף, יש ברשותי מארז NZXT HUSH, האם הכרטיס נכנס בתוכו? אודה להתייחסותכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Eden 6600,

ה-9800GT דורש ספק כוח חזק יחסית? איך הצריכה שלו בהשוואה ל-HD4670 (קצת גדולה יותר/הרבה יותר גדולה...) ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by fedora,

שלום. ברשותי מחשב ישן HP COMPAQ 8000. לאחרונה הוספתי לו עוד HD. אחרי כמה זמן של עבודה, המארז ממש מתחמם. קיים רק מאוורר אחד בגב המארז. לשאלתי, האם מישהו מכיר פיתרון זול (שלא כולל קדיחות במארז) של הוספת מאוורר? למשל משהו כזה אבל עם חיבורי SATA http://www.ebay.com/itm/Dual-Cooling-Fan-PC-SATA-IDE-3-5-HARD-DISK-DRIVE-HDD-COOLER-/191482743511?hash=item2c9542cad7:g:dCwAAOSwmrlUtykB תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני עומד לרכוש את הכרטיס 9800GTX+ : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4503 ולשם כך עליי לשדרג את ספק הכוח שברשותי. מה אתם חושבים לגבי COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W ? (לינק מצורף) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3164 אשמח לקבל חוות דעת לגבי הספק והצעות נוספות לגבי ספק אחר. אני מבקש לתת תוצאות מ - IQPC כי משם אני מתכוון לרכוש אותו. בנוסף, לאחר קצת חשיבה אני שוקל להרחיב את הסכום ל - 500 ש"ח. במידה וכן, אשמח לקבל הצעות גם לספק ב - 500 ש"ח. בתודה, שחק.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן אני קונה מחשב חדש ומחפש מארז הולם כרגע אני חושב על compucase 6a21b/6a19b אשמח לדיעות על ההבדלים ביניהם מה שחשוב לי שהוא יהיה ידידותי לאבק עם מסננים ממש לא חשוב איך יראה...גם ככה הוא מתחת לשולחן. זהו תודה רבה והנה המפרט שיהיה לוח אם ASUS P5B DELUXE INTEL 965P 2XPCI-E 2X1394 GBL RETAIL או ASUS P5BE או ASUS P5BE plus או asus 5pkc - מעבד INTEL CORE 2 DUO E6750 זיכרון KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 PC2-6400 DUAL CHANNEL KIT כונן קשיח W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER צורב dvd ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ברצוני לדעת איך הספק הזה FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤188 יחסית ל HEC TRT 400 WATT שעולה חמישים שח יותר ואיך ה Thermaltake דגם W0165I הספק 400W

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Zacka,

האם מישהו שמע על המחסור שקיים בחנויות? בדקתי כמה חנויות בצפון לאחר שהחלטתי לקנות אחד כזה והן אמרו שאין להן במלאי וגם ליבואן אין (אין גם את הP160 וגם את הP180 רק sontana3). מיהו היבואן של ANTEC בארץ? ניסתי לחפש ולא מצאתי.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sgeva2001,

שלום הצילו שוכנעתי לרכוש את המארז המעולה P182. הבעיה : אני לא מצליח להשיג אותו . בחנויות אומרים שהיבואן מביא ומחזיק רק את המחליף החדש P183 האם יש מקום בארץ שעדיין ניתן להשיג את P182 שמועדף אצלי בגלל שהוא שקט יותר? זה מעכב לי את הרכבת המחשב. בתודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב, רכשתי עבור חברים מערכת תקציבית לפני כ-3 שנים, לפי המרכבים הבאים: לוח אם: ASUS M2A-VM מעבד : AMD X2 4000 זכרון : 2GB המורכב מ-2 סטיקים של ג'יגה כ"א סמסונג. HD : ווסטרן דיגיטל 160GB 1600AAJS צורב : פיוניר X20 מארז: HEC 6C28 כולל ספק 300W שמגיע בבאנדל עם המארז. כרגע אין אספקת מתח חשמלי במחשב, היות שאני חושד שמדובר בספק כוח, רציתי לדעת האם הספק הבא יספק את הסחורה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758223 כמו כן, השימושים הינם משרדיים לגמרי ולא כוללים שום דבר מעבר לאינטרנט/אופיס ולכן אני לא רואה טעם בהשקעה בספק יקר/חזק יותר.

23. Started by omrishalev,

מה דעתכם על המארז Antec SX-1040? אני צריך גם תמונות שלו בגודל נורמלי שאני יוכל לראות כי לא מצאתי. אני רוצה להביא אחד כזה ולעשות עליו תהליך מודינג Smiley אז מה דעתכם? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by erjerjerj,

יש לי מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W לאחרונה מספר פעמים המחשב מסרב להידלק. כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה אז הנורה שאמורה להידלק ולהישאר דלוקה מהבהבת. כאשר הנורה מהבהבת אין שום תצוגה על המסך (המחשב בכלל לא עולה, אפילו לא ה POST), ולחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי לא מכבה את המחשב - רק שליפה מהתקע מכבה אותו. (פעם אחת בלבד לחיצה ארוכה כאשר האור הבהב גרמה להפעלת המחשב) המחשב מחובר דרך אל פסק יותר משנה, אז לא נראה לי סביר שהייתה קפיצת מתח. האם הבעיה בכלל בספק? מה פרוש הבהוב הנורה? תודה מראש לעוזרים, ערן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לא יודע אם רלוונטי אבל כרטיס מסך יהיה GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB אם יש בעיות מקום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים