עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום רב, רכשתי עבור חברים מערכת תקציבית לפני כ-3 שנים, לפי המרכבים הבאים: לוח אם: ASUS M2A-VM מעבד : AMD X2 4000 זכרון : 2GB המורכב מ-2 סטיקים של ג'יגה כ"א סמסונג. HD : ווסטרן דיגיטל 160GB 1600AAJS צורב : פיוניר X20 מארז: HEC 6C28 כולל ספק 300W שמגיע בבאנדל עם המארז. כרגע אין אספקת מתח חשמלי במחשב, היות שאני חושד שמדובר בספק כוח, רציתי לדעת האם הספק הבא יספק את הסחורה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758223 כמו כן, השימושים הינם משרדיים לגמרי ולא כוללים שום דבר מעבר לאינטרנט/אופיס ולכן אני לא רואה טעם בהשקעה בספק יקר/חזק יותר.

2. Started by XMB,

אהלן, יש לי חשב מולטימדיה שמחובר לטלויזיה בסלון, בגלל שאני לא מעודכן שנות אור בכל נושא החומרה במיוחד מארזים אני צריך את עזרתכם. המפרט הוא: מעבד: Intel Pentium E6300 Wolfdale 2.8GHz 2MB L2 Cache LGA 775 65W Dual-Core Processor לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 (ATX form factor; 305mm x 190mm) כרטיס מסך: ASUS EAH4670/DI/1GD3/V2 Radeon HD 4670 1GB 128-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card ספק כוח: ENERMAX Liberty ELT400AWT-ECO 400W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready מה אני מחפש?: 1. שקט (הכי חשוב) 2. נוח מבחינת לחצנים 3. קל להרכבה (לא מחייב מאוררים, למרות שהמלצה גם למאוררים שקטים תהיה מבורכת) 4. עדיפות לשלט 5. תקציב עד 100$ קנייה מהאתרים הללו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by gif,

היי לפני כמה ימים התחלתי לשמוע ציפצופ מוזר מהספק כח של המחשב שלי גם כשהוא כבוי,ורק מתי שאני מנתק את המחשב מהחשמל הרעש מפסיק. הציפצופים שאני שומע זה כמו שאתם חוזרים ממסיבה ואז אתם שומעים מין ציפצופ באזניים שלא מפסיק בגלל הווליום של הרמקולים....אז זה מה שאני שומע מהספק כח שלי. למישהו יש רעיון \עצה איך מסדרים את הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Gigiben,

אהלן בשבועות הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב חדש מTMS שיכלול את הכרטיס מסך gtx770 של ג'יגהביט וראיתי באנדל שחוסך הרבה כסף שכולל את המארז core 3000 (עם usb 3 ) וספק של seasonic עם 520 וואט. עכשיו נאמר לי שזה ספק איכותי וטוב יותר מספקים של 600 וואט אבל עדיין אני רוצה לדעת האם הוא יחזיק לי את המערכת של המחשב. המעבד- 4570 i5 ראם 8 ג'יגה כרטיס מסך gtx770 לוח אם h87-d3h של ג'יגהביט אז... מה אתם אומרים? מחזיק או לא מחזיק (ובמקרה ולא אשמח לקבל הצעות חלופיות) תודה לעונים D:.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום ובוקר טוב לכולם יש לי על המחשב כרגע 3 דיסקים WD250 ואני רוצה להוסיף עוד 3 מסוג RAPTOR למי שמכיר אני מפחד שהספק שלי לא יוכל לטפל בכל העומס הזה מישהו מכיר איזה תוכנה או דרך לבדוק את הניצול של הספק ולראות עד כמה אני יכול להוסיף להעמיס עליו ???? אם צריך מפרט של המחשב רק תגידו ואני ארשום. תודה לכול העונים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ה Antec Twelve Hundred (1200) Gaming NO PS או ה Thermaltake Armor Plus Aluminum Silver + Window VH6000SWA התקציב הוא לא משנה.. אני מתלבט בין שני המארזים האלו... אז אין תקציב.. חברה בבקשה תעזרו לי...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Ramboli,

שלום לכולם, כרגע יש לי מארז ישן של Thermaltake מדגם VBS1000BWS. אני מעוניין להחליף אותו למארז גדול ומרווח יותר המכיל 7 מקומות לכוננים קשיחים (כרגע אני משתמש ב6 למרות שיש לי רק 5 תושבות). בנוסף רצוי ששליפת הכוננים תהיה כלפי מעלה, כלומר אם המחשב שוכב, ניתן יהיה להוציא אותם ע"י משיכתם מעלה. האם יש דבר כזה בשוק? תקציב עד 400 ש"ח. תודה!! עריכה: מצאתי את CoolerMaster N600 עונה על צרכיי רק ב50 ש"ח יותר מהתקציב. שאלה נוספת, מישהו יודע אם אפשר להתקין את הכוננים הקשיחים בצורה הפוכה? כלומר שחיבורי הSATA יהיו כלפי הדלת השמאלית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yonir,

איך המארז הנ"ל? http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=6&Cat2ID=0&pid=NSK1380 הצליחו לדחוס את הכל (כולל מקום ל-3 הארד דיסקים) בנפח מינימלי. השאלה אם זה לא פוגע באוורור וכו'? השקט לא מאד חשוב לי במארז. המפרט שאמור להכנס לתוכו הוא משהו בסגנון: http://tms.co.il/preview/spec/fmabl2ej ולא מתוכנן ביצוע OC. עריכה: ראיתי עכשיו מארז נוסף שנראה נחמד מאד - Aerocool M40 (אם כי גדול מעט יותר ויש מקום רק לשני הארד דיסקים). הוא גם זול יותר (287 ללא ספק) ועם LCD לטמפ' (לא באמת שימושי אבל יפה). http://www.skypc.co.il/pl_product~2070~6~0.htm מה אתם אומרים עליו? יותר/פחות טוב מהשני? קיימים עוד מארזים בגודל דומה ובמחיר לא יותר גבוה מזה שלא ראיתי? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by shai82,

פשוט אני לא מוצא בספיריטוס ובסידי לוג תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by thedarkman,

ANTEC 1200 CM HAF 932 איזה מארז יותר טוב? איזה מארז יותר איכותי? איזה מארז יותר שקט? איזה מארז מומלץ יותר? איזה מארז עשוי מחומרים יותר טובים ואיכותיים? לאיזה מארז יש מאווררים הכי טובים ואיכותיים שמכניסים הכי טוב אוויר? לאיזה מארז יש סירקולצית אוויר הכי טובה? בקיצור איזה מארז הכי טוב והכי עדיף מכל הבחינות? איזה מארז הכי מתאים לתקציב של 6500 שקל על כל המחשב? דרך אגב האם HAF 932 הוא שואב אבק בגלל שאין לו פילטרים? האם הפילטרים של ANTEC 1200 מורידים את זרימת האוויר במארז? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אורח גיא
    Started by אורח גיא,

שלום, קניתי כרטיס חדש: ASUS GeForce GTX 1070 8GB Turbo Editionמחפש המלצות על ספק כח איכותי לתמוך בו. תודה לעונים. לינק לכרטיס: https://www.amazon.com/gp/product/B01IPVTHL8/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by erjerjerj,

יש לי מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W לאחרונה מספר פעמים המחשב מסרב להידלק. כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה אז הנורה שאמורה להידלק ולהישאר דלוקה מהבהבת. כאשר הנורה מהבהבת אין שום תצוגה על המסך (המחשב בכלל לא עולה, אפילו לא ה POST), ולחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי לא מכבה את המחשב - רק שליפה מהתקע מכבה אותו. (פעם אחת בלבד לחיצה ארוכה כאשר האור הבהב גרמה להפעלת המחשב) המחשב מחובר דרך אל פסק יותר משנה, אז לא נראה לי סביר שהייתה קפיצת מתח. האם הבעיה בכלל בספק? מה פרוש הבהוב הנורה? תודה מראש לעוזרים, ערן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by zzrxox,

יש דבר שלא ברור לי, מעבר למיקום שני המאווררים שמוציאים אויר החוצה ( העליון והאחורי ) ראיתי בתמונות שונות שהמאוורר השלישי יושב בחלק התחתון, בתיבה שבה נמצא הספק,בנוסף ראיתי שבגריל הקדמי ישנם 2 פתחי איוורור אבל אף מאוורר לו יושב שם,בנוסף אני מודע לכך שאפשר להוסיף 2 מאווררים פוטנציאלים ( קדמי וצדדי ),ראשית אני רוצה להבין מה תפקידו של המאוורר הסטנדרטי שיושב בתיבה של הספק,האם הוא חייב להיות שם ? או האם אפשר להעבירו לגריל הקדמי שישב איפה שהמגירה התחתונה של הדיסקים,שנית,אם אני מוסיף מאוורר קדמי של 120 האם יהיה אפשר ששני קדמיים ישבו יחדיו ( אני יודע שהמגירה האמצעית לא תהיה שמישה ) זאת אומרת אחד במיקום של המגירה האמצעית והשני מתחתיו לפני ( בין הגריל למגירה ) המגירה התחתונה איפה שה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by bennash,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ג'יגה ביית מסוג אולטרה דבל או טריפל אני לא זוכר בקיצור המאוורר מהמחשב הישן חיברתי בברגים למארז אבל הכבל קצר מידי בין לוח האם למאוורר והוא לא מגיע. השאלה שלי היא האם כדי לחבר את כבל המאוורר של המעבד ללוח האם ואת כבל המאוורר שעל המארז לשקע שכתוב עליו מעבד (סי.פי.יו.). ואם לא אז אני צריך כבל של מאוורר מתקע שמתחבר ללוח האם ללוח האם או לספק כוח תנו שמות חנויות בארץ ואם לא אז עם אפשרות לקנות באמריקן אקספס או פיי פאל

15. Phenom II X3 720 בפוטנציאל ל 4 ליבות אם יתאפשר מעליו יעמוד Scythe Mugen 2 Powercolor 4850 PCS+ הארד דיסק 1 טרה וצורב SATA 3מאווררי 120mm מתוכנן OC.. או שכדאי להיות בטוח וללכת עם ה S12II-500?

16. Started by Sango,

בוקר טוב, אני רוצה להישתמש במחשב ללא מארז אבל אז הבנתי שאני לא יהיה מסוגל להדליק אותו כי הרי הכפתור נמצא במארז. איך אפשר להדליק אותו בכל זאת? האם קיימים עוד חסרונות שאני לא מודע עליהם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, אני מתלבט לגבי המארז במפרט הבא: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA REV A02 ₪1217 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪520 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪490 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1212 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪422 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪136 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪309 הרכבת מח…

18. במפרט מיום הרכישה כתוב לי רק: מארז לפנטיום 4 USB ידית כסוף. הסיבה שאני שואל היא שאני צריך לקנות מאוורר חדש למארז ואני רוצה לדעת איזה סוגים/גדלים של מאוורריים אני יכול לקנות. אני רק יודע שהמארז תומך בשני גדלים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

המארז http://www.aerocool.com.tw/case/t40/t40.html ביקורת I http://computer.zive.cz/?q=aerocool-t40 ביקורת II http://66.249.91.104/translate_c?hl=en&u=http://www.tweakpc.de/hardware/tests/gehaeuse/aerocool_t40/s01.php הקניה http://zap.co.il/model.asp?model_id=501503#

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dany_my,

אני זקוק למארז+ספק למפרט הבא: לוח אם- asus 785g מעבד- amd x3 720 BE-BOX כ.מסך- סאפייר HD4850 1GB (עדיין לא הוחלט-יכול להיות שאני אשדרג ל 4870 של פאוורקולור) זיכרון- OCZ 4GB GOLD EDITION הארד דיסק- 500 ג'יגה WD צורב דיוידי LG אני אבצע OC קטן. תודה, דניאל.

21. חבר שלי מבצע שדרוג קטן והוא רוצה לקנות 4850 + VX450 , שאר המערכת זה 2X2GB של KINGSTON ומעבד E6320 מה שבטוח 450VX יחזיק בתוספת מחיר קטנה אפשר להביא 4870 , האם ה450 יחזיק מעמד ? המערכת תיהיה ללא OC! עוד מעט נוסעים לקנות , זה חשוב! תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה מארז נחשב היום לאיכותי ממש מבחינת המרכיבים שלו וכן מבחינת גורמי רעש (חשוב שיהיה שקט מאוד) סידורי כבלים אבק קירור וכו בנוסף איזה ספקים היום של SEASONIC מעל 500W נחשבים לטובים ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אמרתם שאין הכבל ביניהם חוץ מהמודורליות ..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות ספק כח של חברה טובה שיחזיק לי את המחשב החדש שאני רוצה לקנות. לוח אם GAP35DQ6 מעבד Q6600 כרטיס מסך 8600GT כל השאר די סטנדרטי, שאלתי היא האם כדאי להשקיע בספק שיהיה גם מודולרי או בספק רגיל? בנוסף רציתי לדעת מה בדיוק היתרונות של ספק מודולרי על פני לא מודולרי. ואיזה חברה מומלצת. תודה,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by 104952,

שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב חדש, והתקציב שלו למארז זה 400 שקלים . אין צורך בספק כוח מכיוון שזהו מחשב משחקים ,הוא צריך קירור טוב , בנוסף צריך שהכרטיס leadtek 8800GTS יתאים בתוך המארז. האם ישנה אפשרות לקנות מארז ולשפר לו את המאווררים? האם זה יעיל יותר? ( ב400 שקל ). תודה!

דיונים חדשים בפורומים