ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
***כותרת*** תקציב עד 500 ש"ח נוכחי: מארז המארז שקיבלתי מאייבורי ספק: EZCOOL 430W
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת מKSP והם החליפו את הספקי כוח שלהם והוספיו cheiftec חברה שלא שמעתי עליה במחירים זולים יחסית.. השאלה הברורה עולה האם זה משהו נורמלי או חברת מדבקה+? חשבתי על הדגם של ה550W שיש לו 3 מסילות 12 וולט של 18 אמפר שזה מספיק למערכת שלי e8400 gtx260 הרד דיסק ודיוידי
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי סטרימר שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון וכעת אני מעוניין לקנות כונן חיצוני שיכיל את כל תכני ה-HD אשר אני מוריד. כל האיכסון בדיסק יהיו תכנים ל HD(סרטים סדרות הופעות). השאלה היא איזה מארז מומלץ לכונן החיצוני שאני ארכוש בנפרד? חשוב לי שיהיה שקט ומהיר. המחשב שלי לצערי הוא מחשב ישן (P4 1.8 )-אל תסטלבטו , ואין לי לצערי מושג איזה חיבורים יש לו (הורדתי תוכנת AIDA32) אבל לא ראיתי היכן ומה לחפש... סביר להניח שהוא יחובר באמצעות חיבור USB אך האם לא כדאי לרכוש עם חיבורים נוספים כגון ESATA עד שאני אקנה מחשב חדש... בפורום המקביל המליצו לי לרכוש כונן HD בנפרד ומארז בנפרד אני זקוק לעזרתכם איזה מארז מתאים לכונן HD103UJ כאשר זה יתאים לי ללוח האם הישן שלי כמוכן הומלץ לי לר…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי מחר מגיע הכרטיס מסך 260-216 לסניף ואני הולך לקחת אותו אבל אני יצטרך ספק בשביל זה תקציב 300 ולא רוצה לחרוג ( כי אין לי וגם אני רוצה משהו שיספיק למערכת שלי ולא רוצה יותר מזה כי אני לא מתכננן בעתיד להחליף תהכרטיס מסך למשו אחר ) מערכת שלי היא E8400 -4GB והכרטיס מסך וזהו לא עושה OC אין דברים ב USB כלום במחיר הזה יש רק את ה HEC את הטוב באוור 500 --- לא נמצא בחנות וזה יקח עוד שבועיים --- ומה שנשאר חוץ מה HEC 500 TD או TFזה eXtreme Power Plus 500W עם כל החיבורים שאני צריך וגם 18A+18A http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=22&id=3738
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות א הכרטיס 9500GT 256MB DDR2 עכשיו אני יודע שזה חרא כרטיס פשוט תראו את במחשב שלי ותבינו למה אני לא יוציא על כרטיס הרבה כסף עכשיו ברור שהכרטיס הזה יותר חזק ממה שיש לי והוא לפחות יריץ לי IV על LOW בלי תקיעות (מה שהכרטיס שלי לא עושה) אז השאלה שלי היא אים הספק הזה יחזיק את הכרטיס 9500 GT ספק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1510 אני יודע שצריך 18A לכרטיס טבלת המטחים\הספקים רדו למטה http://www.jsp-tech.com/?ind=b2&type1=6&id=44 לפי מה שהבנתי הוא יכול להוציא לכרטיס 19A תקנו אים אני תועה המפרט שלי מעבד : e2140 oc to 1.84ghz כרטיס מסך:ATI X1650 256MB זיכרון:KINGSTON 2GB DDR2 667MHZ לוח אם:GIGABATE INTEL 945GZM-S2
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הקורסאיר 550W וכשפתחתי אותו ובדקתי את החיבורים ראיתי שבחיבור 24pin אחד מה 24 חיבורים חסר. האם זה תקין או שזה פגם בייצור? תודה!
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אפשר מדריך\וידאו לאיך לעשות חור למאוורר בגג המחשב.. ואיך אני אמור לחבר אותו.. בלי שייפול? תודה
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מתכנן קצת מודינג, האם מישהו יודע על מקום בארץ שבו ניתן לרכוש את המוצר: http://www.mini-box.com/picoPSU-150-XT?sc=8&category=981 או משהו בסגנון... בתודה...
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם הספק והמארז יחזיקו את המעכת הבאה בכבוד COMPUCASE 6C28 BLACK 400W ART PSU עבור מפרט Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066mhz BOX, Arctic Cooling Alpine 7 PRO CPU COOLER OEM, GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 Zotac 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 Samsung SATA2 320GB 16MB 7200RPM תודה,
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איזה מארז עדיף למפרט: E7400 GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H 2 gb wd 500Gb חשוב מאד השקט. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי שקניתי דיסק קשיח חדש וגיליתי שאין לי שום אביזרים למארז . משמע, אני לא יכול להרכיב דיסק קשיח חדש כי אין לי אפילו מסילה אחת נוספת. אודה מאוד לכל אחד שמוכן לעזור לחבר לפורום ולמכור או לתרום לי מסילות שהוא לא צריך שיתאימו. אני פשוט אובד עצות ???, אשמח לכל עזרה והצעה תודה מראש לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בשבוע הבא והסתמכתי על רשימת החברות המומלצות שיש כאן בפורום כדי לבחור את ספק הכוח, של חברת ToPower דגם: TOP ZUTAX 400W ATX2 400W 12cm Topower PSU 400W 24pin 3x Sata להפתעתי בפורום מפרטים אמרו לי שהוא ג'נרי, וזאת למרות שהוא של חברה טובה ועם אחריות של 3 שנים. האם זה נכון? כי המאמר הזה מאוד מלחיץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179687.msg1546542#msg1546542 לצערי כבר הזמנתי את הספק, אני אולי אוכל לשנות את זה מחר אבל אשמח לשמוע את דעתכם. המחשב לאינטרנט וסרטים, ללא משחקים וללא OC.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11103&catid=878#details מבקש חוות דעת על המארז שכולל ספק 450 ווט.
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
זה מפרט המחשב : בקנייה בסניפים תשלום בכרטיס אשראי הוא עפ"י המחירון הרגיל הגבוה מהמחיר במזומן ונמצא בסניפים. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E 4GB Kingston Value 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail תודה..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אין לי מושג אם זה המקום לשאול ואם אני בכלל משתמש במושג הנכון ובשאלה הנכונה אבל לא ממש מצאתי את מבוקשי עד עכשיו אז אני מנסה את מזלי איתכם (: לפני כמעט שנתיים חזרתי מחו"ל עם מארז אנטק p-180 מאיזושהי סיבה שאני לא זוכר כנראה שהשארתי בחוץ את אחת משתי המגירות הגלישות שמקבלים עם המארז וכרגע אני לא מוצא אותה. כנראה שלא אמצא. מישהו יכול לכוון אותי למקום שבו ניתן לרכוש/להשיג אחת כזו? חיפשתי ברשת ולא מצאתי מקום שמוכר כאלו חלקים (מודגש כי זה העיקר והשאלות הבאות הן לחלוטין פחות חשובות ) בנוסף, אם יש לכם איזו חנות שמוכרת כאלו דברים וגם כל מיני ברגים ושאר דברים שבד"כ לא קונים אלא "משיגים"אשמח לפשפש בה ולמצוא כל מיני שטויות בנוסף ודבר אחרון, שמעתי שלפעמים אנשים שקנ…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
טוב סליחה על הכותרת המטופשת, אין לי איך לנסח. נכון בAntec Three Hundred יש את הדבר הזה שמסנן אבק? אם אני שוטף אותו, אני צריך לחכות שהמים יתייבשו לפני שאני מחבר בחזרה? או שאני יכול פשוט לחבר והמים לא יזיקו לשום רכיב?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב מותג, על הספק כח יש מדבקה של ASUS (המחשב הוא של ASUS) ובנפרד מהמדבקה של ASUS על הספק יש עוד מדבקה וכתוב 250W וכתוב גם 300W על ה300W זה תחת Peak , זה בעיקרון כמות הוואט? והאם הספקים שלהם איכותיים פחות או יותר? ה-300W הזה יחזיק 8800/9800 ? שאר המערכת היא E2140 (שאני אעשה לו אולי OC כדי למנוע צוואר בקבוק) ו4GB RAM 667MHZ
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אוקיי אז קיבלתי היום את החלקים של המחשב החדש ... היו לי כמה הפתעות טובות (טעויות לטובתי איזה כיף) בכל אופן, שהזמנתי המוכר שכנע אותי לקחת את הספק כוח של Hiper 425W שזה ספק מצויין ובלה בלה 5 שנים אחריות... אמרתי סבבה ניקח. היום התחלתי לחבר את המחשב כמובן שתחילה רציתי לבדוק אם הספק נדלק. חיברתי אותו לחשמל , קליק. לא קורה כלום מאוורר לא זז.. אמרתי היי אולי צריך קודם לחבר צרכן, אז חיברתי את הלוח והמעבד (חיצונית למארז) חיברתי את שני המחברי מתח ללוח. חיברתי שוב הספק לחשמל , קליק. כלום! מה שגם התחשמלתי מהקייס שלו! קיבלתי זרם קל... אין שום ריח מוזר \ עשן \ תרנגולים.... יש מצב שהוא מת ? או שאני עושה פה משהו שגוי מהיסוד ? עריכה: אני יודע שעשיתי טעות שהקשבתי לו הוא חפר לי ברמות שלא י…
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי ספק של CORSAIR VX550W וכשאני בודק אותו עם מכשיר בדיקה של EZCOOL, תמונה של המכשיר בלינק הבא http://www.getprice.com.au/images/uploadimg/378/350__1_10090105.jpg כאשר אני מחבר אותו 24 פינים + 8 פינים של הלוח הוא מראה לי שהכל בסדר כל הנוריות שצריכות להידלק דולקות ויש ציפצוף שמעיד על תקינות לאחר כמה שניות הכל קורס ונשארת רק נורית של 5 VSB. זה מצב שנראה לי לא הגיוני, בכל מקרה אפשר להסתמך על הבדיקה הזאת ולהגיד ספק לא תקין?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
סדרת precision דגם ps02 http://www.silverstonetek.com/products/p_photo.php?pno=PS02&area=usa בנוסף לזה אשמח אם תעזרו לי לקרר א ותו כמו שצריך עם המלצות קירור כי יש לי מחשב ישן שהחדר פה סאונה איתו..... אגב המארז יכלול בפנים: E7400 4gb kingston 9400GT P43 DS3L
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. לאחר חיפושים רבים מצאתי את המארז הטוב ביותר עבורי (לפחות מבחינת המראה, שלדעתי הוא מדהים). מדובר כאמור ב- Lian Li PC-V1110. רציתי לדעת - האם ניתן להשיגו בארץ? ראיתי רק את הדור הקודם שלו, ה- PC-V1100. תודה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש מארז MIDI איכותי, שקט, עם מסננות נגד אבק. יצאות: firewire, usb, audio מחיר יעד 350 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
E7400 Gigabyte P43DSL 4gb kingson 9400gt ? אני כמעט בטוח שכן רק רוצה וידוי.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני צריך עזרה לפני שאני הולך לנקות את המארז.. אני רואה שהספריי הזה של הניקוי של המארז קצת לח.. זה לא יכול לפגוע ברכיבים (האלקטרוניים כמובן) במארז? וגם צריך לנער אותו לפני השימוש?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לדעת אם מישהו יכול להציע לי איזה ספק כח טוב של יותר מ500W במחיר נורמאלי...לא בשמיים.. לא ג'נרי כמובן!
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-