ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לדעת האם הספק הנ"K יכול להחזיק את המחשב הנ"ל: C2D E7200 OC Gigabyte P31-DS3L 2X1GB CL5 Kingston 800MHZ Geforce 9600GT 512MB HD 500GB SEGATE המחשב יהיה בOC קבוע מ2530 ל3.6.[br]פורסם בתאריך: 27.04.2009 בשעה 13:09:54 וואי אני מצטער התבלבלתי פרסמתי בפורום הלא נכון חשבתי שזה פורום מארזים וספקים. סליחה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אחרי כשעה וחצי של הרכבה (כולל פירוק החלקים מהמארז הקודם) סיימתי להרכיב את המארז ויש לי כמה שאלות בנוגע למאוורים קודם כל אני חייב לציין שממש התלהבתי מהמארז , הסידור כבלים ממש אדיר והגימורים שלו.. אין מילים חזרה לשאלות 1) יש לי כרגע 3 מאווררים, איך כדי לסדר אותם ואיפה ? 2) כדי להוסיף עוד מאווררים או שמיותר ? 3) מה זה כל הברגים שמחוברים בצדי המארז בכלוב של החמש וחצי? (יש שם משהו כמו עשרים ומשהו ברגים)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה בארץ אפשר להשיג את הספקים האלו: http://www.hec-group.com.tw/power_supply/flex_atx12v.html#safx כבר הפכתי את כל גוגל והחנויות :-(
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקרוב אני הולך לקנות CM590 (עולה 285 ש"ח באייבורי) אני רוצה לדעת אם הספק יחזיק (EZ-COOL 450') ואיפה אני יכול לקנות 2 מאווררים של 120mm בזול?!?! (אם לא ילה את המחיר כל כך הרבה אז עם לד כחול...) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש איזהשהו מארז של TT עם ספק 600W מובנה, ואני לא מוצא אותו. איך קוראים לו?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
תודה לעונים אני מתכנן להחליף את המארז שלי שאני מאוד לא מרוצה ממנו
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה ההבדל בין : CM 690 NVIDIA Edition Black With Window ל : CM 690 Black של CollerMaster . ולמה ההפרש מחירים בינהם הוא כל כך גדול ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ליפני יומיים קיבלתי מחשב חדש הרכבתי אותו הכל עבד נהדר ושקט במיוחד הספק הוא HEC RAPTOR 450 יום למחרת הדלקתי אותו והוא התחיל להרעיש ולעשות רעש לא רגיל אני רוצה להחליף אותו תנו לי הצעות לספקים טובים ושקטים המפרט הוא: E8400 EP43-DS3L AC 7 PRO ANTEC SONATA III 4GB 800 750GB HD HD 3650 512 MB HEC RAPTOR 450 תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה, שתגיד לי כמה שיותר מדויק כמה סה''כ כל הרכיבים בתוך המחשב לוקחים וואט. יש לי ספק 420 וואט של אנרמאקס.. ורציתי לדעת אם קיימת תוכנה כזאת כמה שיותר מדייקת.. שמראה את העומס על הספק וכבר כמה השתמשתי בו (למשל 405W מתוך ה420 הקיים שיש לי..) פשוט המחשב ממש עמוס (ארבעה הארדיסקים, 4-5 מאווררים ועוד) וההייתי רוצה לדעת מבלי לפתוח את המחשב עצמו ולבדוק עם כל מיני מכשירים ומתאמים... האם זה אפשרי? אין את זה באוורסט נכון?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הסבתי מחשב P-4 עם ספק ג'נרי 500W למחשב אבטחה ללא מסך, HD אחד. מחוברות אליו 3 מצלמות רשת USB רגילות (עושות את העבודה...), אחת מהן מסתובבת בציר X ו Y. המצלמות היו מחוברות עם מעריכים USB אך סבלו מחוסר יציבות. תליתי את המחשב קרוב למצלמות וביטלתי 2 מעריכים. המצלמה המסתובבת עדיין מרצדת (מחוברת עם כבל מאריך 30 ס"מ). האם להחליף ספק () או לחבר מפצל USB עם שנאי D-LINK DUB-H7? מה מומלץ טכנית וכלכלית?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
איזה מארז יותר טווב מבחינת שקטות.קירור.איכו ת החומרים. נוחות. ויופי אני מעדיף למישהי שיש לו ומכיר אותם ירשום לי איזה מהם כדי לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המארז אמור להיות קל לפתיחה וראיתי בחנות בשנייה פותחים בשנייה סוגרים עכשיו רציתי לנקות קצת אבק ויש רק 2 ברגים לצד אחד אז הוצאתי אותם ויש כמו ידית כזאת למשוך.. אני מושך וזה פשוט לא נפתח מה הקטע? תודה
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי ספק כח של 400 כרגע ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאוכל לשדרג את הכרטיס מסך... לא צריך להיות משהו רציני במיוחד כל עוד הוא יהיה אמין, שקט ובעל הספק של לפחות 500 (עדיף 550). עדיף שזה יהיה מחנויות באיזור המרכז. תודה
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי על זה בבית , על 3 רעיונות לפיתוח חדש של מארזים . הרעיון הראשון זה ליצר מארז חשמלי . זה יהיה מארז אטום לגמרי וחסין נגד רעש שיהיה אפשר לחבר אותו לחשמל ויהיה בתוך המארז מערכת קירור משל עצמו . ככה אפשר להינות גם משקט מוחלט ומקירור טוב . הרעיון השני הוא דומה לראשון אך קצת שונה זה לבנות מארז עם מערכת לקירור מים מובנת . כאילו שיהיה מארז עם מערכת מים שזה לא יהיה בנפרד . ככה , הם יוכלו לעצב את המארז בצורה יפה . ויהיה אפשר לעשות את כל המערכת שקטה. ואפשר גם שיראו בצדדים מים וזה , לעשות את זה יפה . הרעיון שלישי זה לבנות את כל המארז ממאווררים . שיהיה ככה : 3 מלעמלה מכניסים עם מסנני אבק שיהיה אפשר לנקות בקלות . 3 מלמטה מוציאים 4 בצד מכניסים עם מסנני אבק 4 בצד מוציאים 3 מקדימה מכ…
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על מארז יפה שמקרר מעולה . אני צריך מארז שיכיל 295 GTX ומעבד Core i7 . אז אני צריך שהוא יהיה גדול ומקורר . תודה ! עריכה : אני מתכוון לקנות את המארז ב KSP . אז תציעו לי מארז שקיים ב KSP . עדיפות ל Full Tower
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לבנות מחשב קטן לאמא שלי שיכלול לוח אם uATX ו-e5200. הבעיה שאני לא מצליח מארז מתאים. אם מישהו ראה\זוכר בצבא היו את המארזים הקטנים של IBM, בערך בגודל של PS3. אני מחפש משהו בסגנון, כלומר מארז קטן אבל לא צריך שיראה כמו רסיבר או וידאו ישן כמו כל מארזי הHTPC. יש למישהו מידע? טווח מחיר.. גג 400 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום , אני צריך אל-פסק טוב , יש לי לפעמים הפסקות חשמל ואני לא רוצה שיקרה משו למחשב שלי . המפרט מחשב שלי : :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W בינתיים היה כמה הפסקות חשמל והמחשב עדיין עובד אבל אני רוצה למנוע נזק עתידי שיכול לקרות . תודה מראש , אבי
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
http://www.freakm.co.il/product.asp?productid=344 האם המארז איכותי ? יתאים ללוח אם סטנדרטי של גיגהביט DS3L P43? איך החנות ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/codes.php?i=zekgyjvo5jto.jpg זה בקטנה על המחשב יש לי את המעבד הנ"ל וחלקים פשוטים פשוטים! אבל הוספתי היום 9500GT ואמרו לי שהספק שלי גבולי ויש מצב שהוא ישרף בעתיד,האם זה יכול לשרוף עוד חלקים? מה שכן אמרו לי שtם ישרף יש לי אחריות על כול מה שנשרף אז ביינתים אני לא מחליף ספק,האם זה נכון לעשות לא להקדים תרופה למכה? הספק: לספק כח JSP-Tech EZ-Cool 300W real
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי ספק כח של חברת EZCOOL 450WATT קניתי אצל אייבורי לפני 4 חודשים. והוא כל הזמן מרעיש, כשהייתי אצלם אני רציתי לקנות SEASONIC והם אמרו שהם לא מכיריםSEASONIC. המוכר המליץ לי על EZCOOL הוא אמר שגם לו יש אחד בבית והוא מרוצה אז אמרתי לעצמי במחיר של 230 ש"ח למה לה לקנות קניתי ויש קצת רעשים מה אתם מציעים לי לעשות? אולי הייתי צריך לקנות ספק אחר ? אם כן איזה ספק לדעתכם היה הבחירה הנכונה?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי את המארז עם החלונית ונכנס הרבה אבק ושערות חתול... נמאס לי לנקות כבר יש מקום שאפשר לקנות בו דלת ללא חורים שמתאימה לצבע ומבנה המארז? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המארז Whisper Series Steel Full Tower Black Case מקרר טוב ? ואם הוא יקרר לי מספיק שאני שם כרטיס מסך 295 GTX ומעבד COre i7 ? ואם הוא בכללי טוב ? מה החסרונות שלו ?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הי . אני צריך עזרה בבחירת מארז. תקציב שלי עד 2000 ש''ח אני צריך מארז שקט עם קירור טוב ומספיק מקום ל כ.מסך GTX260 . מתלבט בין: 1.LIAN-LI P80 2.LIAN-LI P60 3.ANTEC1200 4.COOLER MASTER SNIPER 5.COOLER MASTER COSMOS S תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
החלטתי להחליף את ה - COMPUCASE 6919 ששירת אותי נאמנה שנתיים לטובת מארז עם אוורור טוב יותר (ורצוי גם נוח יותר לסידור). האופציות שראיתי בינתיים הן: ENERMAX UBER CHAKRA NZXT WHISPER NZXT ZERO 2 TAGAN CS-MONOLIZE בינתיים אני נוטה לבחור ב - TAGAN, יש סיבה לא לקחת אותו ? יש עוד אופציות ? על מה אתם ממליצים ?
-
- 58 תגובות
- 4.9k צפיות
-